ROS10: Motinos Marijos Dievo Valios Rožinis Tėvo, Sūnaus, Šventosios Dvasios ir Stebuklų Motinos besąlyginės meilės vardu, Amen. (Išsakykite asmeninį

Dydis: px
Rodyti nuo puslapio:

Download "ROS10: Motinos Marijos Dievo Valios Rožinis Tėvo, Sūnaus, Šventosios Dvasios ir Stebuklų Motinos besąlyginės meilės vardu, Amen. (Išsakykite asmeninį"

Transkriptas

1 ROS10: Motinos Marijos Dievo Valios Rožinis Tėvo, Sūnaus, Šventosios Dvasios ir Stebuklų Motinos besąlyginės meilės vardu, Amen. (Išsakykite asmeninį prašymą) Viešpaties malda Dieve Tėve ir Motina mūsų, esantys visoje gyvybėje. Tebūna pašlovinta tavoji Esatis, AŠ ESU, mumyse. Mes priimame tavo karalystės atėjimą Žemėn per mus. Mes prisiimame atsakomybę reikšti tavo valią Žemėje, kaip ji išreikšta Danguje. Mes matome ir priimame, kad tavo valia nėra atskirta nuo mūsų valios, nes tavo valia yra aukštesnioji mūsų sielų valia. Todėl tavo valia yra mūsų valia, o mūsų valia yra tavo valia. Su meile atkuriame ryšį su AŠ ESU Esaties, esančios kiekviename iš mūsų, valia. Mes priimame, kad kiekvieną dieną tu mums duodi galimybę būti daugiau Dievuje. Mes pripažįstame, kad tu atleidi mums mūsų netobulumus, kaip ir mes vienas kitam atleidžiame, ir atiduodame savo valią aukštesniajai valiai esančiai mumyse. Todėl mes pripažįstame tiesą, kad visata sugrąžina mums tai, ką į ją išsiunčiame. Mes prisiimame atsakomybę už savo gyvenimą ir savo planetą. Mes prisiekiame pakilti virš žemesniojo aš pagundų, kad tu galėtum išlaisvinti mus nuo visų tamsos jėgų, manipuliuojančių mumis per tą anti-valią. Mes prisiekiame būti daugiau Dievuje kiekvieną dieną, kad Žemė galėtų įkūnyti daugiau Dievo karalystės kiekvieną dieną. Mes teigiame, kad tavo karalystė, galia ir šlovė įsikūnija Žemėje, dabar ir amžinai. Amen. Aš atiduodu ego iliuzijas, kurios skiria mane nuo Dievo 1. Mylima Dievo Valios Esatie, su meile atiduodu ego iliuziją, kad esu atskirtas nuo Dievo ir kad Dievo nėra ten, kur aš esu. AŠ ESU vienovėje su tiesa, kad mano tikrasis aš yra mano AŠ ESU Esatis, kuri yra Dievo individualizacija. Todėl sakau, kad mano tikrasis tapatumas yra Dievo sūnaus/dukters tapatumas. Priimu, kad Dievo Valia išstumia visą anti-valią iš mano esybės ir kolektyvinės sąmonės. Mano valia yra būti daugiau Dievuje, ten kur AŠ ESU!

2 2. Mylima Dievo Valios Esatie, su meile atiduodu ego iliuziją, kad Dievo valia egzistuoja atskirai nuo mano valios. AŠ ESU vienovėje su tiesa, kad Dievo valia yra mano AŠ ESU Esaties valia, ir todėl ji egzistuoja atskirai nuo savanaudiškos mano ego valios. Priimu, kad Dievo Valia išstumia visą anti-valią iš mano esybės ir kolektyvinės sąmonės. Mano valia yra būti daugiau Dievuje, ten kur AŠ ESU! 3. Mylima Dievo Valios Esatie, su meile atiduodu ego iliuziją, kad Dievas yra pikta ir teisianti būtybė danguje, siekianti primesti man savo valią. AŠ ESU vienovėje su tiesa, kad Dievas yra besąlyginės meilės Dievas, ir kad sekti aukštesniąja savo AŠ ESU Esaties valia yra didžiausias mano sielos troškimas. Priimu, kad Dievo Valia išstumia visą anti-valią iš mano esybės ir kolektyvinės sąmonės. Mano valia yra būti daugiau Dievuje, ten kur AŠ ESU!

3 4. Mylima Dievo Valios Esatie, su meile atiduodu ego iliuziją, kad Dievas yra neteisingas, kad dėl visko kaltas Dievas ir kad Dievas neturėjo man duoti laisvos valios. AŠ ESU vienovėje su tiesa, kad pats esu atsakingas už savojo ego anti-valios sukūrimą ir tik aš pats galiu atiduoti šį ego. Priimu, kad Dievo Valia išstumia visą antivalią iš mano esybės ir kolektyvinės sąmonės. Mano valia yra būti daugiau Dievuje, ten kur AŠ ESU! 5. Mylima Dievo Valios Esatie, su meile atiduodu ego iliuzijas, kad Dievas mane kaltina dėl pasirinkimų, kuriuos padariau, ar kad Dievas nepriims manęs, jeigu vėl į jį atsigręšiu. Esu vienovėje su tiesa, kad Dievas mane myli besąlygiškai ir kad man bus iš karto atleista, vos tik paliksiu ego anti-valią ir jo iliuzijas. Priimu, kad Dievo Valia išstumia visą anti-valią iš mano esybės ir kolektyvinės sąmonės. Mano valia yra būti daugiau Dievuje, ten kur AŠ ESU! 6. Mylima Dievo Valios Esatie, su meile atiduodu ego iliuziją, kad vienintelis būdas laisvai rinktis yra eiti prieš Dievo valią. AŠ ESU vienovėje su tiesa, kad Dievo Valia saugo mane nuo dualizmo ir suteikia man

4 beribį kūrybiškumą Dievo valios ribose. Priimu, kad Dievo Valia išstumia visą anti-valią iš mano esybės ir kolektyvinės sąmonės. Mano valia yra būti daugiau Dievuje, ten kur AŠ ESU! 7. Mylima Dievo Valios Esatie, su meile atiduodu ego iliuziją, kad esu man nepavaldžių jėgų auka ir todėl man reikia išorinio gelbėtojo. AŠ ESU vienovėje su tiesa, kad jokia jėga negali nustelbti mano laisvos valios ir kad aš galiu, bet kurią akimirką, pasirinkti priartėti prie Dievo, atiduodamas ego iliuzijas. Priimu, kad Dievo Valia išstumia visą anti-valią iš mano esybės ir kolektyvinės sąmonės. Mano valia yra būti daugiau Dievuje, ten kur AŠ ESU! 8. Mylima Dievo Valios Esatie, su meile atiduodu ego iliuziją, kad esu atskirtas nuo Dievo neįveikiama siena. AŠ ESU vienovėje su tiesa, kad mane nuo Dievo teskiria mano ego sukurtų iliuzijų šydas. Priimu, kad Dievo Valia išstumia visą anti-valią iš mano esybės ir kolektyvinės sąmonės. Mano valia yra būti daugiau Dievuje, ten kur AŠ ESU!

5 9. Mylima Dievo Valios Esatie, su meile atiduodu ego iliuziją, kad vienovė su Dievu reiškia individualumo praradimą. AŠ ESU vienovėje su tiesa, kad vienovė su Dievu reiškia man Dievo duotojo individualumo išlaisvinimą, kurį buvo įkalinęs mano ego. Priimu, kad Dievo Valia išstumia visą anti-valią iš mano esybės ir kolektyvinės sąmonės. Mano valia yra būti daugiau Dievuje, ten kur AŠ ESU! Atiduodu savo ego iliuzijas Mylima Motina Marija, dabar jau suprantu, kad mano ego gimė tuomet, kai pasirinkau eksperimentuoti su dualizmo sąmone, su gėrio ir blogio pažinimo vaisiumi. Matau, jog būtent šis dualizmas paskatino mane tikėti, kad esu atskirtas nuo Dievo ir nesu vertas būti vienovėje su Dievu. Būtent šis nevertumo jausmas paskatino mane atsukti Dievui nugarą ir galvoti, kad negaliu ar nenoriu sugrįžti namo į Dievo karalystę. Būtent šis dualizmas privertė mane galvoti, kad Dievo karalystė yra mano išorėje. Mylima Motina Marija, priimu tave savo Dvasios Motina ir duodu tau savąją ranką. Meldžiu, kad atvestum mano sielą atgal prie to pirminio taško, kuomet pasirinkau palikti vienovę su savo AŠ ESU Esatimi. Meldžiu, kad padėtum praskleisti mano ego baimės ir puikybės šydą, kad išdrįsčiau pažvelgti į tą pirminį sprendimą ir suprasčiau, kodėl nusprendžiau nusisukti nuo savo AŠ ESU Esaties ir savo dvasinio mokytojo.

6 Mylima Motina Marija, padėk man pamatyti žaltišką melą, privertusį mane atsiskirti nuo Dievo, ir padėk man suprasti, kodėl mano siela buvo pažeidžiama šio melo. Padėk man pažvelgti į šį melą be jokios baimės, be jokio gėdos ar kaltės jausmo, be jokio troškimo ginti savo sprendimą ar mėginti pavaizduoti, jog tai nebuvo mano kaltė. Padėk man tiesiog pažvelgti į šį sprendimą su absoliučiu aiškumu ir be jokių emocijų, kuriomis mano ego taip ilgai naudojosi kontroliuodamas mano sielą. Padėk man patikėti, kad aš priėmiau šį pirminį sprendimą, ir padėk man suprasti, kad, priimdamas šį faktą, aš iš karto įgyju galią panaikinti šį sprendimą pakeisdamas jį geresniu sprendimu. Mylima Motina Marija, padėk man atrasti ir įsisavinti Kristaus tiesą, kuri pakeistų žaltišką melą, iš kurio gimė mano ego. Padėk man su meile atiduoti žaltišką melą ir visas iš jo kylančias iliuzijas. Laikyk mane už rankos, kai apsisukęs pasitiksiu švytinčią savo AŠ ESU Esaties realybę ir priimsiu, kad mano siela yra šios Esaties individualizacija, o mano Esatis yra Dievo individualizacija. Padėk man priimti, kad aš esu Dievo sūnus/dukra, ir kad esu vertas būti vienovėje su savo Esatimi, ir todėl esu vertas būti vienovėje su Dievu. O Motina Marija, padėk mano sielai pasiekti tą pilną ir visišką atidavimą, kuomet būsiu pasiryžęs leisti ego numirti, kad galėčiau laimėti nemirtingą Kristaus sąmonės gyvenimą. Atiduodu visas ego iliuzijas, kurios verčia mane neigti Kristų 1. Mylima Dievo Valios Esatie, su meile atiduodu ego iliuziją, kad negaliu pažinti Dievo valios. AŠ ESU vienovėje su tiesa, kad Dievo valią galiu pažinti tiktai per Kristaus protą. Galiu apsivilkti Kristaus protą tiktai pamatydamas ego iliuzijas ir atiduodamas jo anti-valią. Priimu, kad Dievo Valia išstumia visą anti-valią iš mano esybės ir kolektyvinės sąmonės. Mano valia yra būti Kristumi Žemėje. 2. Mylima Dievo Valios Esatie, su meile atiduodu ego iliuziją, kad negaliu sužinoti Dievo valios čia Žemėje, nes tiesa yra apibrėžta dviejų reliatyvių kraštutinumų. AŠ ESU vienovėje su tiesa, kad Dievo valia yra įrašyta mano AŠ ESU Esatyje, ir galiu sužinoti ją, atidavęs savo dualistines iliuzijas. Priimu, kad Dievo Valia išstumia visą anti-valią iš mano esybės ir kolektyvinės sąmonės. Mano valia yra būti Kristumi Žemėje.

7 3. Mylima Dievo Valios Esatie, su meile atiduodu ego iliuziją, kad neturiu teisės išreikšti Dievo valią Žemėje ir veikti pagal ją. AŠ ESU vienovėje su tiesa, kad Dievas man suteikė teisę susivienyti su savo AŠ ESU Esaties valia ir įkūnyti Dievo karalystę Žemėje. Priimu, kad Dievo Valia išstumia visą anti-valią iš mano esybės ir kolektyvinės sąmonės. Mano valia yra būti Kristumi Žemėje. 4. Mylima Dievo Valios Esatie, su meile atiduodu ego iliuziją, kad Dievas atidavė Žemę velniui ir todėl aš neturiu teisės trukdyti jo planams. AŠ ESU vienovėje su tiesa, kad tai žmonės atidavė Žemę velniui, nes juos apakino jų ego iliuzijos. Todėl turiu visas teises atsiskirti nuo šių iliuzijų ir perduoti Žemę Dievui. Priimu, kad Dievo Valia išstumia visą anti-valią iš mano esybės ir kolektyvinės sąmonės. Mano valia yra būti Kristumi Žemėje.

8 5. Mylima Dievo Valios Esatie, su meile atiduodu ego iliuziją, kad, jeigu įkūnysiu ir išreikšiu savo Kristiškumą, kliudysiu kitų žmonių laisvai valiai. AŠ ESU vienovėje su tiesa, kad visi žmonės yra Dievo Kūno Žemėje dalis. Todėl aš turiu teisę ginti tiesą ir pakylėti aukštyn visumą, kurios dalimi aš esu. Priimu, kad Dievo Valia išstumia visą anti-valią iš mano esybės ir kolektyvinės sąmonės. Mano valia yra būti Kristumi Žemėje. 6. Mylima Dievo Valios Esatie, su meile atiduodu ego iliuziją, kad turėčiau leisti kitiems žmonėms gyventi savo gyvenimus nemesdamas iššūkio jų įsitikinimams. AŠ ESU vienovėje su tiesa, kad turiu teisę būti Kristumi Žemėje ir kad Kristaus būtybės rolė yra duoti žmonėms tiesą, kuri juos išlaisvintų nuo jų ego iliuzijų. Priimu, kad Dievo Valia išstumia visą anti-valią iš mano esybės ir kolektyvinės sąmonės. Mano valia yra būti Kristumi Žemėje.

9 7. Mylima Dievo Valios Esatie, su meile atiduodu ego iliuziją, kad vienas žmogus negali padaryti jokio skirtumo ir todėl neverta net mėginti mesti iššūkį žmonijos ego iliuzijoms. AŠ ESU vienovėje su tiesa, kad Dievas manyje yra visoje gyvybėje. Todėl, kai pasirenku būti vienovėje su Dievo valia, pasiekiu harmoniją su Pakylėtųjų Pulkais ir pakeliu kolektyvinę sąmonę. Priimu, kad Dievo Valia išstumia visą anti-valią iš mano esybės ir kolektyvinės sąmonės. Mano valia yra būti Kristumi Žemėje. 8. Mylima Dievo Valios Esatie, su meile atiduodu ego iliuziją, kad tamsos jėgos taip tvirtai kontroliuoja šį pasaulį, jog niekas negali joms pasipriešinti. AŠ ESU vienovėje su tiesa, kad su Dievu viskas yra įmanoma. Todėl aš nesu darytojas, tai AŠ ESU Esatis manyje daro darbus. Priimu, kad Dievo Valia išstumia visą antivalią iš mano esybės ir kolektyvinės sąmonės. Mano valia yra būti Kristumi Žemėje.

10 9. Mylima Dievo Valios Esatie, su meile atiduodu ego iliuziją, kad blogis yra Dievo priešingybė. AŠ ESU vienovėje su tiesa, kad blogis nėra Dievo dalis ar Jo kūrinijos dalis. Matau, kad blogis yra laikinas ir galios jis turi tik tiek, kiek žmonės suteikia jam galios per savo ego iliuzijas. Vienovėje su Kristaus protu, patvirtinu, kad blogis yra netikras ir jo pasireiškimai neturi galios. Priimu, kad Dievo Valia išstumia visą anti-valią iš mano esybės ir kolektyvinės sąmonės. Mano valia yra būti Kristumi Žemėje. Aš palieku mirties sąmonę Mylimas Jėzau, dabar jau suprantu, kad dualizmo sąmonė yra mirties sąmonė, kuri atves mano sielą prie mirties. Matau, kad buvau įsipainiojęs į ego iliuzijas, iš kurių, rodosi, nėra jokio išėjimo. Tačiau aš priimu, kad išėjimas yra turiu tik paimti savojo Kristaus AŠ ranką, kad galėčiau keliauti kartu su Kristumi virš siautėjančios mano ego sąmonės jūros. Mylimas Jėzau, dabar jau matau, kad būtent šios ego iliuzijos pavertė tave stabu ir užkėlė ant pjedestalo, kur tu man nepasiekiamas. Dabar jau matau, kad tu atėjai parodyti pavyzdį, kuriuo galiu sekti, o, sekdamas juo, ištrūkti iš ego iliuzijų džiunglių. Mylimas Jėzau, priimu dabar tave kaip savo vyresnįjį brolį, ir meldžiu, kad padėtum man įveikti visas baimes būti Kristumi veiksme čia Žemėje. Mylimas Jėzau, padėk man įveikti visas baimes pasipriešinti tamsos jėgoms tiesos gynyboje. Padėk man priimti, kad gundyti mane ir manipuliuoti manimi velnias gali tiktai per ego iliuzijas. Todėl, kai palieku visas iliuzijas, šio pasaulio princas ateis ir nieko manyje neras. Mylimas Jėzau, padėk man suprasti ir įsisavinti tiesą, kad aš nekliudau kitų žmonių laisvai valiai, mesdamas iššūkį jų ego iliuzijoms. Priešingai, Dievas mane pasiuntė išgelbėti juos nuo dvasinės mirties, duodant jiems Kristaus tiesos žiupsnį. Ir nors jie gali mane keikti ir neteisingai kaltinti tavo vardu, aš esu besąlyginės Dievo meilės pasiuntinys, nepaliksiantis sielų sąlyginės meilės iliuzijų kalėjime.

11 Mylimas Jėzau, padėk man visuomet išlaikyti neprisirišimą, kad mano akis būtų sveika ir kad nepapulčiau į dualistinių ginčų sūkurį. Padėk man niekada nesiginčyti su žmonėmis dualistinio proto lygmenyje. Padėk man pakilti virš bet kokio dualizmo ir padėk įnešti apvienytą Kristaus proto viziją į kiekvieną situaciją. Mylimas Jėzau, eik šalia manęs, kai dalinsime žmonėms tiesą, kuri juos išlaisvins. Aš atsiskiriu nuo visų ego iliuzijų 1. Mylima Motina Marija, renkuosi atsiskirti nuo ego iliuzijų, kurios verčia žmones neigti Dievo Esatį savyje ir kituose ir matyti priešus vieni kituose. Priimu, kad Dievo valia yra visiems žmonėms būti vienu Dievo Kūnu Žemėje. Patvirtinu, kad Arkangelas Mykolas ir jo legionai sudegina šią planetinę antikristo jėgą. Dievas kelia Žemę aukštyn į šlovingą naują dieną. 2. Mylima Motina Marija, renkuosi atsiskirti nuo ego iliuzijų, kurios verčia žmones neigti Dievo karalystę savyje, verčia juos tikėti, kad jie gali būti išganyti tiktai per išorinę religiją. Priimu, kad Dievo valia yra visiems žmonėms išsilaisvinti nuo dvasinės tironijos. Patvirtinu, kad Arkangelas Mykolas ir jo legionai sudegina šią planetinę antikristo jėgą. Dievas kelia Žemę aukštyn į šlovingą naują dieną.

12 3. Mylima Motina Marija, renkuosi atsiskirti nuo ego iliuzijų, kurios verčia žmones neigti Kristų savyje ir tikėti dualistiniu melu, kad yra tik viena tikra religija. Priimu, kad Dievo valia yra visiems žmonėms susivienyti per Kristaus protą. Patvirtinu, kad Arkangelas Mykolas ir jo legionai sudegina šią planetinę antikristo jėgą. Dievas kelia Žemę aukštyn į šlovingą naują dieną. 4. Mylima Motina Marija, renkuosi atsiskirti nuo ego iliuzijų, kurios verčia žmones neigti blogio egzistavimą, ir dėl to jie negali duoti Dievui įgaliojimų pašalinti blogį iš Žemės. Priimu, kad Dievo valia Žemei yra išsilaisvinti iš visos tamsos. Patvirtinu, kad Arkangelas Mykolas ir jo legionai sudegina šią planetinę antikristo jėgą. Dievas kelia Žemę aukštyn į šlovingą naują dieną. 5. Mylima Motina Marija, renkuosi atsiskirti nuo ego iliuzijų, kurios verčia žmones ignoruoti tamsos jėgas, siekiančias kontroliuoti ir sunaikinti jų sielas. Prašau dabar Dievo pakeisti šias jėgas Šviesa. Priimu, kad Dievo valia yra pakeisti savo Šviesa visas tamsos jėgas, įskaitant ir mūsų ego. Patvirtinu, kad Arkangelas

13 Mykolas ir jo legionai sudegina šią planetinę antikristo jėgą. Dievas kelia Žemę aukštyn į šlovingą naują dieną. 6. Mylima Motina Marija, renkuosi atsiskirti nuo ego iliuzijų, kurios verčia žmones neigti būtinybę ginti Motinos Šviesą, stojant ginti Dievo valios. Aš priimu, kad Dievo valia Motinai Žemei yra tobula harmonija, kuomet žmonės renkasi Šviesą vietoj Tamsos. Patvirtinu, kad Arkangelas Mykolas ir jo legionai sudegina šią planetinę antikristo jėgą. Dievas kelia Žemę aukštyn į šlovingą naują dieną. 7. Mylima Motina Marija, renkuosi atsiskirti nuo ego iliuzijų, kurios verčia žmones skaldyk ir valdyk strategijos aukomis, kuomet religija naudojama žmonijai valdyti. Priimu, kad Dievo valia yra, kad jo tiesa ir meilė pakeistų visus religinius konfliktus. Patvirtinu, kad Arkangelas Mykolas ir jo legionai sudegina šią planetinę antikristo jėgą. Dievas kelia Žemę aukštyn į šlovingą naują dieną.

14 8. Mylima Motina Marija, renkuosi atsiskirti nuo ego iliuzijų, kurios verčia žmones materialistinės filosofijos aukomis, kuri neigia Dievo egzistavimą ir verčia juos neigti savo pačių dvasingumą. Aš priimu, kad Dievo valia yra, kad visi žmonės priimtų esantys Jo sūnūs ir dukterys. Patvirtinu, kad Arkangelas Mykolas ir jo legionai sudegina šią planetinę antikristo jėgą. Dievas kelia Žemę aukštyn į šlovingą naują dieną. 9. Mylima Motina Marija, renkuosi atsiskirti nuo ego iliuzijų ir anti-valios, kuri verčia žmones nieko nedaryti, dėl ko blogis gali triumfuoti. Aš priimu, kad Dievo valia yra, kad visi žmonės atsiskirtų nuo blogio, idant jį galėtų pakeisti Šviesa. Patvirtinu, kad Arkangelas Mykolas ir jo legionai sudegina šią planetinę antikristo jėgą. Dievas kelia Žemę aukštyn į šlovingą naują dieną.

15 Prisiekiu ginti Dangiškąją Motiną ir jos vaikus Mylima Motina Marija, priimu savo potencialą tapti Kristumi įsikūnijime ir įgyti galią apginti Motiną Žemę ir visą gyvybę nuo tamsos jėgų. Aš dabar skelbiu, kad nenusigręšiu nuo savo atsakomybės. Iš tiesų stosiu ginti tiesos, susivienydamas su savosios AŠ ESU Esaties valia. Prisiekiu vykdyti savo dangiškąjį planą, kurį mano siela sudarė prieš nusileisdama į įsikūnijimą. Patvirtinu, kad Dievo malonės dėka, mano įsikūnijimas YRA Šviesos pergalė. Mylimas Jėzau, padėk man išvengti spąstų, kuomet galvoju, jog turiu kovoti prieš blogį. Padėk man priimti ir sugerti tiesą, kad aš pats iš savęs, tai yra, iš savo sielos ir ego, nieko negaliu padaryti. Tai Kristus manyje yra tikrasis darytojas, nes tiktai Kristus gali būti atviromis durimis mano AŠ ESU Esaties Šviesai. Ir tiktai mano Esaties Šviesa gali įkūnyti Dievo valią ir Dievo karalystę Žemėje. Mylimas Jėzau, paimk mano ranką ir padėk man atrasti ir palikti visas ego iliuzijas, kol pasieksiu tiesos tašką, kuomet pilnai galėsiu priimti ir sakyti: Aš ir mano AŠ ESU Esatis esame viena. Padėk man pripažinti, kad, Mano AŠ ESU Esatis dirba, todėl ir aš kartu dirbu, ir todėl Dievas manyje gali sudeginti antikristo melus, kad ir kur jie bebūtų. Mylimas Jėzau, keliauk su manimi, kai dalinsime žmonėms tiesą, kuri juos išlaisvins ir padės jiems prasiskverbti pro ego iliuzijų šydą, skiriantį juos nuo Dievo karalystės, esančios jų viduje. Padėk man duoti žmonėms tavo Gyvąjį Žodį, kad jie galėtų priimti Kristaus sąmonės gyvenimą, sugerdami Kristaus tiesą ir meilę. Padėk žmonėms išvysti, kad mes esame bendrakūrėjai ir atėjome čionai, kad atneštume Dievo karalystę į Žemę. Aš atsiskiriu nuo planetinių blogio jėgų 1. Mylima Motina Marija, aš renkuosi atsiskirti nuo ego iliuzijų, kurios verčia žmones ir toliau palaikyti planetinę jėgą, kuri prievartauja, žudo ir naikina žmones, neturėdama nė lašelio pagarbos gyvybei. Šaukiu įsikūnyti Dievo valią, pagal kurią visuomenė būtų paremta bekompromisine pagarba gyvybei. Patvirtinu, kad Arkangelas Mykolas ir jo legionai sudegina šias planetines antikristo jėgas ir jų piktnaudžiavimą Materijos Šviesa. Dievo karalystė dabar įsikūnija Žemėje.

16 2. Mylima Motina Marija, aš renkuosi atsiskirti nuo ego iliuzijų, kurios verčia žmones ir toliau palaikyti planetinę jėgą, kuri kontroliuoja ekonomiką ir kuria skurdą, badą ir nelygybę. Šaukiu įsikūnyti Dievo valią, pagal kurią visuomenėje visi žmonės turėtų gausingą gyvenimą. Patvirtinu, kad Arkangelas Mykolas ir jo legionai sudegina šias planetines antikristo jėgas ir jų piktnaudžiavimą Materijos Šviesa. Dievo karalystė dabar įsikūnija Žemėje. 3. Mylima Motina Marija, aš renkuosi atsiskirti nuo ego iliuzijų, kurios verčia žmones ir toliau palaikyti planetinę jėgą, kuri kuria karus, tam kad krautųsi turtus ar įgytų valdžią. Šaukiu įsikūnyti Dievo valią, pagal kurią visuomenė gyventų nesibaigiančioje taikoje. Patvirtinu, kad Arkangelas Mykolas ir jo legionai sudegina šias planetines antikristo jėgas ir jų piktnaudžiavimą Materijos Šviesa. Dievo karalystė dabar įsikūnija Žemėje.

17 4. Mylima Motina Marija, aš renkuosi atsiskirti nuo ego iliuzijų, kurios verčia žmones ir toliau palaikyti planetines totalitarinių vyriausybių ir filosofijų jėgas. Šaukiu įsikūnyti Dievo valią, pagal kurią visuomenėje visi žmonės turėtų laisvę rinktis savo pačių likimą. Patvirtinu, kad Arkangelas Mykolas ir jo legionai sudegina šias planetines antikristo jėgas ir jų piktnaudžiavimą Materijos Šviesa. Dievo karalystė dabar įsikūnija Žemėje. 5. Mylima Motina Marija, aš renkuosi atsiskirti nuo ego iliuzijų, kurios verčia žmones ir toliau palaikyti planetinę valdžios elito jėgą, kuris siekia išnaudoti bet kokią vyriausybės formą, kad galėtų kontroliuoti visuomenę. Šaukiu įsikūnyti Dievo valią, pagal kurią visuomenėje visi žmonės turėtų lygias teises ir galimybes, valdomi Dievo vyriausybės. Patvirtinu, kad Arkangelas Mykolas ir jo legionai sudegina šias planetines antikristo jėgas ir jų piktnaudžiavimą Materijos Šviesa. Dievo karalystė dabar įsikūnija Žemėje.

18 6. Mylima Motina Marija, aš renkuosi atsiskirti nuo ego iliuzijų, kurios verčia žmones ir toliau palaikyti planetinę jėgą, kuri siekia kontroliuoti žmonių protus per dezinformaciją, priklausomybes ir proto kontrolę. Šaukiu įsikūnyti Dievo valią, pagal kurią visuomenėje visi žmonės turėtų laisvus protus atpažinti Kristaus tiesą. Patvirtinu, kad Arkangelas Mykolas ir jo legionai sudegina šias planetines antikristo jėgas ir jų piktnaudžiavimą Materijos Šviesa. Dievo karalystė dabar įsikūnija Žemėje. 7. Mylima Motina Marija, aš renkuosi atsiskirti nuo ego iliuzijų, kurios verčia žmones ir toliau palaikyti planetinius negatyvių energijų sūkurius, kurie įtraukia žmones ir kontroliuoja jų emocinius kūnus. Šaukiu įsikūnyti Dievo valią, pagal kurią visuomenėje visi žmonės pažintų Kristaus ramybę ir būtų laisvi nuo depresijos bei emocinės kontrolės. Patvirtinu, kad Arkangelas Mykolas ir jo legionai sudegina šias planetines antikristo jėgas ir jų piktnaudžiavimą Materijos Šviesa. Dievo karalystė dabar įsikūnija Žemėje.

19 8. Mylima Motina Marija, aš renkuosi atsiskirti nuo ego iliuzijų, kurios verčia žmones ir toliau palaikyti planetinę jėgą, kuri naudojasi badu, prasta mityba ir ligomis, kad kontroliuotų populiaciją. Šaukiu įsikūnyti Dievo valią, pagal kurią visuomenėje visi žmonės turėtų puikią sveikatą ir ilgą gyvenimą. Patvirtinu, kad Arkangelas Mykolas ir jo legionai sudegina šias planetines antikristo jėgas ir jų piktnaudžiavimą Materijos Šviesa. Dievo karalystė dabar įsikūnija Žemėje. 9. Mylima Motina Marija, aš renkuosi atsiskirti nuo ego iliuzijų, kurios verčia žmones ir toliau palaikyti planetinę jėgą, kuri prievartauja Motinos Žemės resursus, teršia aplinką ir sukelia disbalansą, atvedantį prie gamtos kataklizmų. Šaukiu įsikūnyti Dievo valią, pagal kurią tobuloje harmonijoje esanti planeta suteiktų žmonėms stabilią dvasinio augimo platformą. Patvirtinu, kad Arkangelas Mykolas ir jo legionai sudegina šias planetines antikristo jėgas ir jų piktnaudžiavimą Materijos Šviesa. Dievo karalystė dabar įsikūnija Žemėje.

20 Šaukiu Dievo valią į Žemę Dievo Valios Esaties vardu, Jėzaus Kristaus vardu, Motinos Marijos vardu, sakau: Gana! Atsiskirsiu nuo anti-valios ir visos tamsos. Aš BŪSIU Dievo valia, įsikūnijusi Žemėje. Reikalauju Dievo valios įsikūnijimo, kad visi žmonės gautų galimybę laisvai ir žinodami pasirinkti kam tarnaus Kristui ar ego, Dievui ar blogiui. Priimu, kad Dievas tenori, jog visi žmonės pasirinktų aukštesnę valią iš meilės, tačiau jie negali laisvai rinktis, kol yra apakinti dualistinių ego iliuzijų. Todėl prašau Visuotinį Kristaus Protą ir kiekvieno žmogaus individualų Kristaus AŠ suteikti jiems krištolo aiškumo tiesą, kuri juos išlaisvintų nuo visų ego iliuzijų. Ir visiems žmonėms sakau: Rinkitės gyvenimą! Rinkitės Kristaus gyvenimą vietoj ego mirties! Todėl šaukiu į visus keturis Žemės kraštus: AŠ RENKUOSI KRISTAUS GYVENIMĄ! (4X) Dievo Valios Esaties vardu, skelbiu, jog stoju ginti Dievo valios. Kristaus Liepsnos mano širdyje galia, reikalauju Dievo karalystės įsikūnijimo Žemėje. Nestovėsiu ir nežiūrėsiu, kaip tamsos jėgos griauna šią planetą ir naikina mano dvasios brolius bei seseris. Todėl AŠ ESU atviros durys Dievo valiai, deginančiai mano ego, visų žmonių ir visų tamsos jėgų ego anti-valią. Atiduodu savo ego ir, kildamas aukštyn, patraukiu visus žmones arčiau Dievo. Patvirtinu, kad Arkangelas Mykolas ir jo legionai sudegina visą tamsą Žemėje, pakylėdami Žemę į naują, šlovingą, Dievo valios kiekvienai sielai, dieną. YRA Šviesa ir tiktai Šviesa Žemėje. Žemė yra Viešpaties ir jo pilnatvė. (3X) Amen. Besąlyginės Tėvo, Sūnaus, Šventosios Dvasios ir Stebuklų Motinos vardu, Amen. Rožinio užsklanda Mylima Dievo Valios Esatie, užsklęsk mus troškime būti daugiau Dievuje. Mylimas Arkangele Mykolai, užsklęsk mus nepramušama savo mėlynosios liepsnos apsauga. Mylimas Jėzau, užsklęsk mus Kristaus tiesos krištolo aiškume. Mylima Motina Marija, užsklęsk mus besąlyginėje Dievo Motinos meilėje. Tėvo, Sūnaus, Šventosios Dvasios ir Dievo Motinos vardu, priimu, kad esu vienovėje su savo AŠ ESU Esatimi, ir kad per šią vienovę esu užsklęstas nuo visų ego iliuzijų ir regimybių, kurias jis projektuoja ant gyvenimo ekrano. Aš dabar patvirtinu, kad Kristaus tiesos šviesoje blogis nėra tikras ir jo iliuzijos neturi galios. Todėl Dievo karalystė įsikūnija Žemėje, dabar ir amžinai. Amen.

INV02 Gyvenimo Upės invokacija Besąlyginės Tėvo, Sūnaus, Šventosios Dvasios ir Šviesos Motinos meilės vardu, Amen. AŠ ESU KAS ESU, Jėzaus Kristaus var

INV02 Gyvenimo Upės invokacija Besąlyginės Tėvo, Sūnaus, Šventosios Dvasios ir Šviesos Motinos meilės vardu, Amen. AŠ ESU KAS ESU, Jėzaus Kristaus var INV02 Gyvenimo Upės invokacija Besąlyginės Tėvo, Sūnaus, Šventosios Dvasios ir Šviesos Motinos meilės vardu, Amen. AŠ ESU KAS ESU, Jėzaus Kristaus vardu, paskiriu šią invokaciją tobulos Kristaus vizijos

Detaliau

NUO MINTIES IKI SĖKMĖS MINTYS KEIČIA GYVENIMĄ Aplink save aš buriu pozityvius žmones. Nuo šio momento prisiimu atsakomybę už savo gyvenimą, aš dvasišk

NUO MINTIES IKI SĖKMĖS MINTYS KEIČIA GYVENIMĄ Aplink save aš buriu pozityvius žmones. Nuo šio momento prisiimu atsakomybę už savo gyvenimą, aš dvasišk NUO MINTIES IKI SĖKMĖS MINTYS KEIČIA GYVENIMĄ Aplink save aš buriu pozityvius žmones. Nuo šio momento prisiimu atsakomybę už savo gyvenimą, aš dvasiškai augu ir tobulėju. Tai duoda man vidinės jėgos savyje

Detaliau

Jėzus žmonijai MALDOS KRYŽIAUS ŽYGIS Maldų intencijos kiekvienai savaitės dienai Kryžiaus žygio maldas galima pasirinkti pagal skirtingas intencijas i

Jėzus žmonijai MALDOS KRYŽIAUS ŽYGIS Maldų intencijos kiekvienai savaitės dienai Kryžiaus žygio maldas galima pasirinkti pagal skirtingas intencijas i Jėzus žmonijai MALDOS KRYŽIAUS ŽYGIS Maldų intencijos kiekvienai savaitės dienai Kryžiaus žygio maldas galima pasirinkti pagal skirtingas intencijas ir melstis kuomet tik galite. /19.08.2012, 22:56/ Perspejimas.lt

Detaliau

ŠV. AUGUSTINO MALDA ŠVENTAJAI DVASIAI Alsuok many, Šventoji Dvasia, kad aš mąstyčiau, kas šventa. Uždek mane, Šventoji Dvasia, kad aš daryčiau, kas š

ŠV. AUGUSTINO MALDA ŠVENTAJAI DVASIAI  Alsuok many, Šventoji Dvasia, kad aš mąstyčiau, kas šventa. Uždek mane, Šventoji Dvasia, kad aš daryčiau, kas š ŠV. AUGUSTINO MALDA ŠVENTAJAI DVASIAI Alsuok many, Šventoji Dvasia, kad aš mąstyčiau, kas šventa. Uždek mane, Šventoji Dvasia, kad aš daryčiau, kas šventa. Patrauk mane, Šventoji Dvasia, kad aš mylėčiau,

Detaliau

Kritinio mąstymo užduotys Pažadėtoji žemė: Dievo Karalystė 1. Užduotis. Moralinės problemos kėlimas remiantis Šventuoju Raštu Perskaityk Senojo Testam

Kritinio mąstymo užduotys Pažadėtoji žemė: Dievo Karalystė 1. Užduotis. Moralinės problemos kėlimas remiantis Šventuoju Raštu Perskaityk Senojo Testam Pažadėtoji žemė: Dievo Karalystė 1. Užduotis. Moralinės problemos kėlimas remiantis Šventuoju Raštu Perskaityk Senojo Testamento ištrauką ir suformuluok moralinę problemą pagal vieną iš šių aprašymų, iškelk

Detaliau

Mormono Knygos mokymai ir doktrina. Mokinio skaitiniai

Mormono Knygos mokymai ir doktrina. Mokinio skaitiniai Mormono Knygos mokymai ir doktrina. Mokinio skaitiniai Religija 275 Išleido Pastarųjų Dienų Šventųjų Jėzaus Kristaus Bažnyčia Solt Leik Sitis, Jutos valst. Būsime dėkingi už atsiliepimus ir pastabas. Juos

Detaliau

ĮSPĖJIMAS SĄŽINĖS APŠVIETIMAS PASIRUOŠIMAS ANTRAJAM JĖZAUS KRISTAUS ATĖJIMUI

ĮSPĖJIMAS SĄŽINĖS APŠVIETIMAS PASIRUOŠIMAS ANTRAJAM JĖZAUS KRISTAUS ATĖJIMUI ĮSPĖJIMAS SĄŽINĖS APŠVIETIMAS PASIRUOŠIMAS ANTRAJAM JĖZAUS KRISTAUS ATĖJIMUI Šioje brošiūroje yra ištraukos iš Pranešimų esančių Tiesos Knygoje (nuo 2010 metų 2015) suteiktų per Dieviškojo Gailestingumo

Detaliau

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Pagrindiniai Lietuvos ateities iššūkiai Klaudijus Maniokas ESTEP valdybos pirmininkas Trys akcentai Pripažinti ir nepripažinti iššūkiai: konsensuso link Struktūrinių apirbojimų sprendimas: intervencijos

Detaliau

PATVIRTINTA

PATVIRTINTA PATVIRTINTA Kauno miesto savivaldybės kontrolieriaus 2018 m. rugpjūčio 7 d. įsakymu Nr. V-20 KAUNO MIESTO SAVIVALDYBĖS KONTROLĖS IR AUDITO TARNYBOS ETIKOS KODEKSAS I. BENDROSIOS NUOSTATOS 1. Kauno miesto

Detaliau

8 klasė Istorijos standartizuotas testas

8 klasė Istorijos standartizuotas testas 1. Kam viduramžiais valstiečiai turėdavo duoti dešimtinę? A Amatininkams. B Bažnyčiai C Pirkliams. D Miestiečiams. 2. Kaip vadinama liga, kuri viduramžiais buvo išplitusi Europoje? 3. Laikotarpius išdėstykite

Detaliau

Kritinio mąstymo užduotys Bažnytinio meno paskirtis Bažnyčiai, norinčiai perteikti Kristaus jai patikėtą Naujieną, reikia meno, nes jai privalu padary

Kritinio mąstymo užduotys Bažnytinio meno paskirtis Bažnyčiai, norinčiai perteikti Kristaus jai patikėtą Naujieną, reikia meno, nes jai privalu padary Bažnytinio meno paskirtis Bažnyčiai, norinčiai perteikti Kristaus jai patikėtą Naujieną, reikia meno, nes jai privalu padaryti dvasios, neregimybės, Dievo pasaulį jusliškai suvokiamą, negana to, kiek įmanoma

Detaliau

ŠEIMOS ĮGALINIMO GALIMYBĖS PUOSELĖTI VAIKŲ PSICHIKOS SVEIKATĄ JOLITA JONYNIENĖ, dr. psichologė, lektorė Lietuvos sveikatos mokslų universiteto Sveikat

ŠEIMOS ĮGALINIMO GALIMYBĖS PUOSELĖTI VAIKŲ PSICHIKOS SVEIKATĄ JOLITA JONYNIENĖ, dr. psichologė, lektorė Lietuvos sveikatos mokslų universiteto Sveikat ŠEIMOS ĮGALINIMO GALIMYBĖS PUOSELĖTI VAIKŲ PSICHIKOS SVEIKATĄ JOLITA JONYNIENĖ, dr. psichologė, lektorė Lietuvos sveikatos mokslų universiteto Sveikatos psichologijos katedra Mokslinė-praktinė konferencija

Detaliau

BRIAN TRACY

BRIAN TRACY BRIAN TRACY BRIAN TRACY Kaip išauginti laimingus, sveikus, savimi pasitikinčius vaikus ir padėti jiems įgyti pranašumą Versta iš leidinio: BRIAN TRACY The Secrets of Rising Super Kids: How to Rise Happy,

Detaliau

Microsoft Word - PISKISVĮ18 straipsnio atskleidimai - INVL Technology

Microsoft Word - PISKISVÄ®18 straipsnio atskleidimai - INVL Technology Informacija asmenims, įsigyjantiems SUTPKIB INVL Technology išleistų nuosavybės vertybinių popierių, parengta pagal LR profesionaliesiems investuotojams skirtų subjektų įstatymo 18 straipsnio reikalavimus

Detaliau

Microsoft Word - Skyrybos. Kaip suprasti vaikus ir jiems padeti.docx

Microsoft Word - Skyrybos. Kaip suprasti vaikus ir jiems padeti.docx SKYRYBOS. KAIP SUPRASTI VAIKUS IR JIEMS PADĖTI? Kuomet du žmonės šeimoje nusprendžia pasukti skirtingais keliais, dažniausiai abiem iškyla labai svarbus klausimas: Kaip skyrybos paveiks mūsų vaikus? Tai

Detaliau

Slide 1

Slide 1 Naujosios (Z) kartos vaikai Sociologija. Kartų teorijos 1955-1965 1966-1976 1977-1994 1995-2012 Kūdikių bumo II karta X karta Y karta Z karta Šiuo metu mūsų visuomenėje susiformavę gyvena 4 kartos. Kiekviena

Detaliau

2014 m. lapkritis Nr. 3 Leidžia: Jaunųjų žurnalistų būrelis Adresas: Panevėžio g.53, Pumpėnai El.versija: pumpenu.pasvalys.lm.lt El.paštas:

2014 m. lapkritis Nr. 3 Leidžia: Jaunųjų žurnalistų būrelis Adresas: Panevėžio g.53, Pumpėnai El.versija: pumpenu.pasvalys.lm.lt El.paštas: 2014 m. lapkritis Nr. 3 Leidžia: Jaunųjų žurnalistų būrelis Adresas: Panevėžio g.53, Pumpėnai El.versija: pumpenu.pasvalys.lm.lt El.paštas: ggrazinak@gmail.com TOLERANCIJOS DIENAI SKIRTAS SPECIALUS NUMERIS

Detaliau

Microsoft Word - B AM MSWORD

Microsoft Word - B AM MSWORD 25.11.2014 B8-0286/7 7 1 dalis 1. ragina valstybes nares ir Komisiją d ti tvarias pastangas įgyvendinti esamas taisykles ir užtikrinti, kad jų būtų laikomasi kaip visa apimančios strategijos dalį naikinti

Detaliau

PowerPoint pristatymas

PowerPoint pristatymas Lietuvos Respublikos Konstitucija pagrindinis šalies įstatymas Lietuvos Respublikos Konstitucija įsigaliojo 1992 m. lapkričio 2 d. Lietuvos Respublikos piliečių priimta 1992 m. spalio 25 d. referendume.

Detaliau

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Bandžiusių nusižudyti merginų išgyvenimai Jolanta Jarmolovičiūtė IV Vilniaus traumų psichologijos konferencija 2013 m. kovo 22 d. Problemos aktualumas 1 pav. 0-19 metų amžiaus moterų mirtingumo nuo savižudybių

Detaliau

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Baudžiamoji teisė Baudžiamoji teisė kas tai? Baudžiamoji teisė tai teisės šaka, kuri veikia tik tada, kai kitos teisės šakos nebeveikia. Kai civilinė teisė nebesugeba paveikti žmonių taip, kad jie gerbtų

Detaliau

Microsoft Word - Saules vartai v04.docx

Microsoft Word - Saules vartai v04.docx Liaudiškas šokis Ričardo Tamučio choreografija A. Jonušo muzika PAKEITIMAI 2015/08/09 Originalas išdalintas šokių kursuose 2015/11/13 Pakeitimai padaryti po šokių kursų Saulės kultas liaudyje gyvavo visais

Detaliau

Microsoft Word Atplaukia-laivas-pilnas-2

Microsoft Word Atplaukia-laivas-pilnas-2 Vilniaus evangelikų liuteronų bažnyčia Pradžia Giesmė Štai mirkčioja žvaigždės (TG 9) 1. Štai mirkčioja žvaigždės, o žemėj tamsu, Ramiai ilsis žmonės visi po darbų. Tiktai ties Betliejum sužibo žvaigždė,

Detaliau

Turinys NUOSTABUSIS AŠ... 6 Kodėl esu ypatingas?... 8 Kodėl žmonių odos spalva skiriasi? Kodėl ant pilvuko aš turiu bambą? Kodėl kai kurie

Turinys NUOSTABUSIS AŠ... 6 Kodėl esu ypatingas?... 8 Kodėl žmonių odos spalva skiriasi? Kodėl ant pilvuko aš turiu bambą? Kodėl kai kurie Turinys NUOSTABUSIS AŠ... 6 Kodėl esu ypatingas?... 8 Kodėl žmonių odos spalva skiriasi?... 10 Kodėl ant pilvuko aš turiu bambą?... 12 Kodėl kai kurie žmonės turi dvynius?... 14 Išbandyk tai su šeima...

Detaliau

VAIKŲ DIENOS CENTRŲ VAIDMUO SOCIALIZACIJOS PROCESE: PAGALBOS GALIMYBĖS LIETUVOS VAIKAMS IR JŲ ŠEIMOMS Nesenai lankiausi viename vaikų dienos centre. R

VAIKŲ DIENOS CENTRŲ VAIDMUO SOCIALIZACIJOS PROCESE: PAGALBOS GALIMYBĖS LIETUVOS VAIKAMS IR JŲ ŠEIMOMS Nesenai lankiausi viename vaikų dienos centre. R VAIKŲ DIENOS CENTRŲ VAIDMUO SOCIALIZACIJOS PROCESE: PAGALBOS GALIMYBĖS LIETUVOS VAIKAMS IR JŲ ŠEIMOMS Nesenai lankiausi viename vaikų dienos centre. Radau vaikus sėdinčius prie bendro stalo ir valgančius

Detaliau

Mieloji, dar kartą sveikiname Tave įsigijus Šokoladas Sielai praktikų rinkinį Menas būti laiminga moterimi. Nuostabu, jog suradai mūsų puslapį ir pris

Mieloji, dar kartą sveikiname Tave įsigijus Šokoladas Sielai praktikų rinkinį Menas būti laiminga moterimi. Nuostabu, jog suradai mūsų puslapį ir pris Mieloji, dar kartą sveikiname Tave įsigijus Šokoladas Sielai praktikų rinkinį Menas būti laiminga moterimi. Nuostabu, jog suradai mūsų puslapį ir prisijungei prie nuostabių, prabangių ir tobulėjančių moterų

Detaliau

479B-2018_Krka_Pravilnik_LT.cdr

479B-2018_Krka_Pravilnik_LT.cdr SUKČIAVIMO PREVENCIJOS, NUSTATYMO IR TYRIMO TAISYKLĖS www.krka.biz Gyventi sveikai 3 4 5 6 8 9 10 11 Tikslai Aprėptis ir taikymas Nevienodų sąlygų taikymo ir sukčiavimo draudimas Sukčiavimo valdymo kontrolės

Detaliau

Microsoft Word Mano Atpirkėjas gyvas.doc

Microsoft Word Mano Atpirkėjas gyvas.doc MANO ATPIRKĖJAS GYVAS 1 Velykiniai sveikinimai jums visiems šitą rytą. Labai džiaugiuosi būdamas šiandien čia, maldykloje, šią didį, įsimintiną Velykų laiką. Viešpats davė mums nuostabią dieną šiam garbinimui.

Detaliau

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation KAIP FORMUOJAMASIS VERTINIMAS PADEDA SIEKTI INDIVIDUALIOS PAŽANGOS: REFLEKSIJA KOKYBĖS SIEKIANČIŲ MOKYKLŲ KLUBO KONFERENCIJA MOKINIŲ UGDYMO(SI) PASIEKIMAI. SAMPRATA IR SKATINIMO GALIMYBĖS Doc. dr. Viktorija

Detaliau

Vietnamo karas

Vietnamo karas VIETNAMO KARAS Parengė: Dominykas Dabužinskas ir Antanas Stankevičius IVb Vietnamo karas Vietnamo karas karų už Vietnamo nepriklausomybę, o vėliau ir suvienijimą grandinė, kuri tęsėsi nuo 1940 m. vasario

Detaliau

Jaunųjų žurnalistų tyrimas Nr. 2 – kūno kultūros mokytoja Oksana Zakarauskaitė – Paplauskienė

Jaunųjų žurnalistų tyrimas Nr. 2 – kūno kultūros mokytoja Oksana Zakarauskaitė – Paplauskienė Jaunųjų žurnalistų būrelio nariai nusprendė pasidomėti tais mokytojais, kurie tik šiais mokslo metais prisijungė prie Butrimonių gimnazijos bendruomenės. Šįkart į mūsų akiratį pateko mažutė, sportiška,

Detaliau

89 V. SOLOV JOVAS (KOSMOGONINIS IR TEOGONINIS PROCESAI) * Atpuolęs nuo dieviškosios vienybės, gamtos pasaulis egzistuoja kaip išsisklaidžiusių element

89 V. SOLOV JOVAS (KOSMOGONINIS IR TEOGONINIS PROCESAI) * Atpuolęs nuo dieviškosios vienybės, gamtos pasaulis egzistuoja kaip išsisklaidžiusių element 89 V. SOLOV JOVAS (KOSMOGONINIS IR TEOGONINIS PROCESAI) * Atpuolęs nuo dieviškosios vienybės, gamtos pasaulis egzistuoja kaip išsisklaidžiusių elementų chaosas. Išsisklaidžiusių, vienas kitam svetimų ir

Detaliau

Gauta Tomas Akvinietis SUMA PRIEŠ PAGONIS TREČIOJI KNYGA. APVAIZDA SKYRIAI Summa Contra Gentiles. Book III. Providence. Chapters 88

Gauta Tomas Akvinietis SUMA PRIEŠ PAGONIS TREČIOJI KNYGA. APVAIZDA SKYRIAI Summa Contra Gentiles. Book III. Providence. Chapters 88 Gauta 2014 01 16 SUMA PRIEŠ PAGONIS TREČIOJI KNYGA. APVAIZDA. 88 91 SKYRIAI Summa Contra Gentiles. Book III. Providence. Chapters 88 91 LXXXVIII SKYRIUS KAD SUKURTOS ATSKIRTOSIOS SUBSTANCIJOS NEGALI BŪTI

Detaliau

Psichologinis atsparumas: kaip jis ugdomas?

Psichologinis atsparumas: kaip jis ugdomas? Psichologinis atsparumas: kaip jis ugdomas? Gimnazijos psichologė Inga Jankauskienė 2017-12-06 Kas tai yra? Kas tas psichologinis atsparumas? Kokius žmones galima vadinti psichologiškai atspariais? Psichologinis

Detaliau

9 Daugybė žingsnių aidi pirmo ir antro aukšto koridoriuose, trinksi varstomos durys, koridoriaus gale garsiai groja muzika. Be perstojo skamba telefon

9 Daugybė žingsnių aidi pirmo ir antro aukšto koridoriuose, trinksi varstomos durys, koridoriaus gale garsiai groja muzika. Be perstojo skamba telefon 9 Daugybė žingsnių aidi pirmo ir antro aukšto koridoriuose, trinksi varstomos durys, koridoriaus gale garsiai groja muzika. Be perstojo skamba telefonas. Pats įkarštis mums, ligoniams, ir visam personalui.

Detaliau

Socialiniai tinklai ir bendrinimas Dalyviai turės progą pagalvoti apie privatumą, kai internete bendrina informaciją ir bendrauja su kitais, o ypač, k

Socialiniai tinklai ir bendrinimas Dalyviai turės progą pagalvoti apie privatumą, kai internete bendrina informaciją ir bendrauja su kitais, o ypač, k Socialiniai tinklai ir bendrinimas Dalyviai turės progą pagalvoti apie privatumą, kai internete bendrina informaciją ir bendrauja su kitais, o ypač, kai naudojasi socialiniais tinklais. Dalyviai gebės

Detaliau

Verslui skirta Facebook paskyra pilna sudėtingų terminų bei funkcijų Facebook Pixel, conversion rate ir taip toliau. Tačiau darbas su klientais social

Verslui skirta Facebook paskyra pilna sudėtingų terminų bei funkcijų Facebook Pixel, conversion rate ir taip toliau. Tačiau darbas su klientais social Verslui skirta Facebook paskyra pilna sudėtingų terminų bei funkcijų Facebook Pixel, conversion rate ir taip toliau. Tačiau darbas su klientais socialiniuose tinkluose prasideda nuo keleto gerokai mažesnių

Detaliau

Microsoft Word - LE_Sutarties su NEPRIKLAUSOMU ST nariu salygos

Microsoft Word - LE_Sutarties su NEPRIKLAUSOMU ST nariu salygos SUTARTIES DĖL NEPRIKLAUSOMO STEBĖTOJŲ TARYBOS NARIO VEIKLOS SĄLYGOS ATSIŽVELGIANT Į TAI, KAD: (A) Stebėtojų tarybos narys [data] Bendrovės visuotinio akcininkų susirinkimo sprendimu Nr.[...] buvo

Detaliau

PATVIRTINTA Kauno lopšelio darželio Vaikystė direktoriaus 2015 m. spalio 26 d. įsakymu Nr. V-74 KAUNO LOPŠELIO DARŽELIO VAIKYSTĖ VAIZDO DUOMENŲ TVARKY

PATVIRTINTA Kauno lopšelio darželio Vaikystė direktoriaus 2015 m. spalio 26 d. įsakymu Nr. V-74 KAUNO LOPŠELIO DARŽELIO VAIKYSTĖ VAIZDO DUOMENŲ TVARKY PATVIRTINTA Kauno lopšelio darželio Vaikystė direktoriaus 2015 m. spalio 26 d. įsakymu Nr. V-74 KAUNO LOPŠELIO DARŽELIO VAIKYSTĖ VAIZDO DUOMENŲ TVARKYMO TAISYKLĖS I SKYRIUS BENDROSIOS NUOSTATOS 1. Vaizdo

Detaliau

knygelė liet.indd

knygelė liet.indd SVEIKI ATVYKĘ Į VALSTYBĖS PAŽINIMO CENTRĄ! 2016 m. kovo 10 d. Lietuvos Respublikos Prezidento rūmų ansamblyje atidaryto edukacinio centro vizija Lietuvos ateitimi tikintys ir ją aktyviai kuriantys, atsakomybę

Detaliau

Slide 1

Slide 1 Nr. VP1.-1.3-SADM-01-K-02-008 Įvadinio modulio tematikos trumpa apžvalga Bendrieji diskriminacijos pagrindai ir jų apraiškos Lyčių lygybės samprata, stereotipai Žiniasklaidos įtaka stereotipų formavimuisi

Detaliau

TURINYS ĮVADAS DALIS: APIE AFIRMACIJAS Sąmonė ir pasąmonė

TURINYS ĮVADAS DALIS: APIE AFIRMACIJAS Sąmonė ir pasąmonė TURINYS ĮVADAS..................................................... 9 1 DALIS: APIE AFIRMACIJAS................................. 11 Sąmonė ir pasąmonė........................................ 12 Kaip veikia

Detaliau

PSICHOLOGINĖS TRAUMOS IR SAVIŽUDYBĖS SOCIOKULTŪRINIŲ POKYČIŲ KONTEKSTE

PSICHOLOGINĖS TRAUMOS IR SAVIŽUDYBĖS SOCIOKULTŪRINIŲ POKYČIŲ KONTEKSTE GYVENIMAS PO LŪŽIO Danutė Gailienė Vilniaus universitetas ISTORINIAI LŪŽIAI 1. 1940 m. Lietuva prarado nepriklausomybę 2. 1990 m. Lietuva atkūrė nepriklausomybę 3. Istoriniai lūžiai sukėlė kultūrines traumas

Detaliau

Microsoft PowerPoint - Svietimo lyderyste- BMT,2012

Microsoft PowerPoint - Svietimo lyderyste- BMT,2012 Lyderystė vardan mokymosi Eglė Pranckūnienė Mokyklų tobulinimo centras 2012 02 29 Įsivertinimas Ką aš labiausiai vertinu savo darbe? Kokios profesinės karjeros aš siekiu? Kaip man to pasiekti? Kokios galėčiau

Detaliau

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Konkurencingumo lenktynės pačiame įkarštyje: Kaip nelikti ant atsarginių žaidėjų suolelio? Indrė Genytė-Pikčienė Vyriausioji analitikė Luminor 2018 m. lapkričio 26 d. Lietuvos ekonomikos šuolis didžiausias

Detaliau

Tikintieji ir netikintieji Lietuvoje.ppt

Tikintieji ir netikintieji Lietuvoje.ppt Tikintieji ir netikintieji Lietuvoje: tarp tolerancijos ir diskriminacijos dr. Milda Ališauskienė Naujųjų religijų tyrimų ir informacijos centras milda@religija.lt Religinė įvairovė Lietuvoje ( duomenys

Detaliau

LIETUVOS RESPUBLIKOS SEIMO KONTROLIERIUS PAŽYMA DĖL X SKUNDO PRIEŠ VALSTYBINĘ DUOMENŲ APSAUGOS INSPEKCIJĄ 2019 m. gegužės 27 d. Nr. 4D-2019/1-384 Viln

LIETUVOS RESPUBLIKOS SEIMO KONTROLIERIUS PAŽYMA DĖL X SKUNDO PRIEŠ VALSTYBINĘ DUOMENŲ APSAUGOS INSPEKCIJĄ 2019 m. gegužės 27 d. Nr. 4D-2019/1-384 Viln LIETUVOS RESPUBLIKOS SEIMO KONTROLIERIUS PAŽYMA DĖL X SKUNDO PRIEŠ VALSTYBINĘ DUOMENŲ APSAUGOS INSPEKCIJĄ 2019 m. gegužės 27 d. Nr. 4D-2019/1-384 Vilnius SKUNDO ESMĖ 1. Lietuvos Respublikos Seimo kontrolierius

Detaliau

Antikorupcijos_programa_2016_2019

Antikorupcijos_programa_2016_2019 Patvirtinta VšĮ Mykolo Marcinkevičiaus ligoninės direktoriaus 2016-02-08 įsakymu Nr. V-16 VŠĮ MYKOLO MARCINKEVIČIAUS LIGONINĖS KORUPCIJOS PREVENCIJOS PROGRAMA 2016-2019 METAMS I. BENDROSIOS NUOSTATOS 1.Programos

Detaliau

litauisk Sveiki atvykę į Klepp mokyklą Informacinis lankstinukas užsienio kalba kalbančių mokinių tėvams /globėjams apie tėvų mokyklos bendradarbiavim

litauisk Sveiki atvykę į Klepp mokyklą Informacinis lankstinukas užsienio kalba kalbančių mokinių tėvams /globėjams apie tėvų mokyklos bendradarbiavim litauisk Sveiki atvykę į Klepp mokyklą Informacinis lankstinukas užsienio kalba kalbančių mokinių tėvams /globėjams apie tėvų mokyklos bendradarbiavimą Bendradarbiavimas šeima - mokykla Svarbi ugdymo sąlyga

Detaliau

SKELBIMAS DĖL NEPRIKLAUSOMO KANDIDATO ATRANKOS Į AB,,LIETUVOS VEISLININKYSTĖ VALDYBĄ AB Lietuvos veislininkystė, įmonės kodas , įregistruota

SKELBIMAS DĖL NEPRIKLAUSOMO KANDIDATO ATRANKOS Į AB,,LIETUVOS VEISLININKYSTĖ VALDYBĄ AB Lietuvos veislininkystė, įmonės kodas , įregistruota SKELBIMAS DĖL PRIKLAUSOMO KANDIDATO ATRANKOS Į AB,,LIETUVOS VEISLININKYSTĖ VALDYBĄ AB Lietuvos veislininkystė, įmonės kodas 302705528, įregistruota Juridinių asmenų registre adresu Šiaulių r. sav. Sutkūnų

Detaliau

VšĮ Radviliškio ligoninė

VšĮ  Radviliškio ligoninė PATVIRTINTA Viešosios įstaigos Radviliškio ligoninės direktoriaus 2006 m. spalio 20 d. įsakymu Nr. V-180 (Viešosios įstaigos Radviliškio ligoninės direktoriaus 2014 m. gruodžio 31 d. įsakymo Nr. V-272

Detaliau

1 Nuostatos „Saikingas alkoholio vartojimas yra kasdienio gyvenimo dalis” vertinimas

1 Nuostatos „Saikingas alkoholio vartojimas yra kasdienio gyvenimo dalis” vertinimas Tyrimo rezultatai Parengė: Valstybinio psichikos sveikatos Priklausomybės ligų skyriaus Vyriausioji specialistė Lina Ignatavičiūtė 1 Turinys 1. Tiriamųjų tam tikrų alkoholinių gėrimų vartojimo dažnio vertinimas...

Detaliau

Alkoholis, jo poveikis paauglio organizmui ir elgesiui, vartojimo priežastys ir pasekmės Justinos Jurkšaitės (I e) nuotr.

Alkoholis, jo poveikis paauglio organizmui ir elgesiui, vartojimo priežastys ir pasekmės Justinos Jurkšaitės (I e) nuotr. Alkoholis, jo poveikis paauglio organizmui ir elgesiui, vartojimo priežastys ir pasekmės Justinos Jurkšaitės (I e) nuotr. Paauglystė svarbus gyvenimo laikotarpis, kuris tęsiasi nuo fizinio lytinio brendimo

Detaliau

Spalvinimo k.indd

Spalvinimo k.indd Seikuciu.. užduoteles, (4-5 m. aikams) Kaunas 2015 Atpžink jausmus PYKTIS P Pydas P džiaugsmas d gėda G baimė B išdidumas I drąsa D liūdesys L meilė M Iškirpk kortas. Išdėliok ant stalo, kad užrašo nesimatytų.

Detaliau

LIETUVOS RESPUBLIKOS VYRIAUSYBĖ N U T A R I M A S DĖL VAIKO GLOBOS ORGANIZAVIMO NUOSTATŲ PATVIRTINIMO 2002 m. kovo 27 d. Nr. 405 Vilnius Vadovaudamasi

LIETUVOS RESPUBLIKOS VYRIAUSYBĖ N U T A R I M A S DĖL VAIKO GLOBOS ORGANIZAVIMO NUOSTATŲ PATVIRTINIMO 2002 m. kovo 27 d. Nr. 405 Vilnius Vadovaudamasi LIETUVOS RESPUBLIKOS VYRIAUSYBĖ N U T A R I M A S DĖL VAIKO GLOBOS ORGANIZAVIMO NUOSTATŲ PATVIRTINIMO 2002 m. kovo 27 d. Nr. 405 Vilnius Vadovaudamasi Lietuvos Respublikos civilinio kodekso (Žin., 2000,

Detaliau

Išskirtinė 7 dienų ugdymo programa vadovams Tiems, kurie nori būti tikri, kad pasirinko tinkamai Lyderis vietoj vadovo: kai

Išskirtinė 7 dienų ugdymo programa vadovams Tiems, kurie nori būti tikri, kad pasirinko tinkamai Lyderis vietoj vadovo: kai Išskirtinė 7 dienų ugdymo programa vadovams Tiems, kurie nori būti tikri, kad pasirinko tinkamai Lyderis vietoj vadovo: kaip išlaisvinti vidinį lyderį savyje ir kurti kryptingą organizaciją! 2012 m. rugpjūčio

Detaliau

Darius Kundrotas IZRAELIS IR PAGONYS DIEVO PLANE

Darius Kundrotas IZRAELIS IR PAGONYS DIEVO PLANE Darius Kundrotas IZRAELIS IR PAGONYS DIEVO PLANE . TURINYS Trys Dievo bendravimo su žmonija laikotarpiai 5 Praeities laikotarpis 6 Dabartinis laikotarpis ir pagrindiniai jo bruožai 13 Ateities laikotarpis

Detaliau

Modulio Mokymosi, asmenybės ir pilietiškumo ugdymosi kompetencija B dalies Asmenybės kultūrinio sąmoningumo kompetencija anketa Gerbiamas (-a) Respond

Modulio Mokymosi, asmenybės ir pilietiškumo ugdymosi kompetencija B dalies Asmenybės kultūrinio sąmoningumo kompetencija anketa Gerbiamas (-a) Respond Modulio Mokymosi, asmenybės pilietiškumo ugdymosi kompetencija B dalies Asmenybės kultūrinio sąmoningumo kompetencija anketa Gerbiamas (-a) Respondente, Kviečiame Jus dalyvauti Lietuvos mokslo tarybos

Detaliau

Tarptautinės projektų valdymo asociacijos (IPMA ) profesinės etikos kodeksas Etiškas elgesys profesinės veiklos varomoji jėga! Tarptautinė projektų va

Tarptautinės projektų valdymo asociacijos (IPMA ) profesinės etikos kodeksas Etiškas elgesys profesinės veiklos varomoji jėga! Tarptautinė projektų va Tarptautinės projektų valdymo asociacijos (IPMA ) profesinės etikos kodeksas Etiškas elgesys profesinės veiklos varomoji jėga! Tarptautinė projektų valdymo asociacija Leidinio autorius ir rengėjas Juridinis

Detaliau

2016 m. veiklos kokybės platusis įsivertinimas 4. sritis: Lyderystė ir vadyba 4. Lyderystė ir vadyba 4.1. Veiklos planavimas ir organizavimas P

2016 m. veiklos kokybės platusis įsivertinimas 4. sritis: Lyderystė ir vadyba 4. Lyderystė ir vadyba 4.1. Veiklos planavimas ir organizavimas P 2016 m. veiklos kokybės platusis įsivertinimas 4. sritis: Lyderystė ir vadyba 4. Lyderystė ir vadyba 4.1. Veiklos planavimas ir organizavimas 4.1.1. Perspektyva ir bendruomenės susitarimai Vizijos bendrumas:

Detaliau

2016 m. gegužė, Nr. 3 Apie globą ir įvaikinimą Susidomėjimas įtėvių ir globėjų pasirengimo sistema Valstybės vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarny

2016 m. gegužė, Nr. 3 Apie globą ir įvaikinimą Susidomėjimas įtėvių ir globėjų pasirengimo sistema Valstybės vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarny 2016 m. gegužė, Nr. 3 Apie globą ir įvaikinimą Susidomėjimas įtėvių ir globėjų pasirengimo sistema Valstybės vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnybos tyrimas Globa abipusė nauda: tu įkrauni vaiką,

Detaliau

PATVIRTINTA Lietuvos banko valdybos 2015 m. sausio 29 d. nutarimu Nr (Lietuvos banko valdybos 2018 m. spalio 30 d. nutarimo Nr redakcij

PATVIRTINTA Lietuvos banko valdybos 2015 m. sausio 29 d. nutarimu Nr (Lietuvos banko valdybos 2018 m. spalio 30 d. nutarimo Nr redakcij PATVIRTINTA Lietuvos banko valdybos 2015 m. sausio 29 d. nutarimu Nr. 03-10 (Lietuvos banko valdybos 2018 m. spalio 30 d. nutarimo Nr. 03-202 redakcija) PRIĖMIMO Į TARNYBĄ LIETUVOS BANKE TVARKOS APRAŠAS

Detaliau

Įžanga apie privatumą Dalyviai tyrinės tai, kaip jie patys suvokia privatumą ir kokį poveikį jis daro jų gyvenimams. Dalyviai apžvelgs informacijos, k

Įžanga apie privatumą Dalyviai tyrinės tai, kaip jie patys suvokia privatumą ir kokį poveikį jis daro jų gyvenimams. Dalyviai apžvelgs informacijos, k Įžanga apie privatumą Dalyviai tyrinės tai, kaip jie patys suvokia privatumą ir kokį poveikį jis daro jų gyvenimams. Dalyviai apžvelgs informacijos, kurią jie norėtų išlaikyti privačią, tipus ir kontekstus,

Detaliau

Darius Kundrotas

Darius Kundrotas Darius Kundrotas Krikštas Jei užduotume žmonėms klausimą Ar esi pakrikštytas?, beveik visi pagalvotų, kad turime omeny vandens krikštą. Jei to paties paklaustume tikinčiųjų, dauguma irgi manytų, kad kalbame

Detaliau

Pofsajungu_gidas_Nr11.pdf

Pofsajungu_gidas_Nr11.pdf 2 p. 3 p. 4 p. Šiame straipsnyje pristatoma profsąjungų svarba ir galimos jų veiklos kryptys, kovojant su diskriminacija darbo rinkoje. Ši profesinių sąjungų veiklos sritis reikšminga ne tik socialiai

Detaliau

konferencija_gabiuvaiku_kazlauskiene

konferencija_gabiuvaiku_kazlauskiene Savivaldus mokymasis kaip mokinių mokymosi skirtybių įgalinimo prielaida 2013-04-12 INOVATYVIOS UGDYMO/SI SISTEMOS MOKYMASIS GYVENIMUI AUTORIAI prof. dr. Aušra Kazlauskienė doc. dr. Erika Masiliauskienė

Detaliau

Pensijų sistemos reforma PRIVATUMO POLITIKA Šios privatumo politikos tikslas. Ši privatumo politika ( Privatumo politika ) nustato asmens duomenų tvar

Pensijų sistemos reforma PRIVATUMO POLITIKA Šios privatumo politikos tikslas. Ši privatumo politika ( Privatumo politika ) nustato asmens duomenų tvar Pensijų sistemos reforma PRIVATUMO POLITIKA Šios privatumo politikos tikslas. Ši privatumo politika ( Privatumo politika ) nustato asmens duomenų tvarkymo principus ir sąlygas Jums dalyvaujant apklausoje

Detaliau

NEHEMIJAS Tekstas: Dailininkas: Vertė Roy Harrison Tim Shirey Lina Andronovienė Tekstas publikuotas:: European CEF Kilchzimmer 4438 Langenbruck Switze

NEHEMIJAS Tekstas: Dailininkas: Vertė Roy Harrison Tim Shirey Lina Andronovienė Tekstas publikuotas:: European CEF Kilchzimmer 4438 Langenbruck Switze NEHEMIJAS Tekstas: Dailininkas: Vertė Roy Harrison Tim Shirey Lina Andronovienė Tekstas publikuotas:: European CEF Kilchzimmer 4438 Langenbruck Switzerland www.cefeurope.com DĖMESIO! Daugelyje CEF biurų

Detaliau

edupro.lt Ežero g Šiauliai Tel./faksas: (8 41) Mob VšĮ EDUKACINIAI PROJEKTAI įkurta 2010 metais, siekiant skatinti, pl

edupro.lt Ežero g Šiauliai Tel./faksas: (8 41) Mob VšĮ EDUKACINIAI PROJEKTAI įkurta 2010 metais, siekiant skatinti, pl edupro.lt Ežero g. 8-1 77141 Šiauliai Tel./faksas: (8 41) 552 469 Mob. 8 647 43544 VšĮ EDUKACINIAI PROJEKTAI įkurta 2010 metais, siekiant skatinti, plėtoti ir įgyvendinti mokymosi visą gyvenimą programos

Detaliau

2013 m. liepos 30 d. Europos Centrinio Banko gairės, kuriomis iš dalies keičiamos Gairės ECB/2011/23 dėl Europos Centrinio Banko statistinės atskaitom

2013 m. liepos 30 d. Europos Centrinio Banko gairės, kuriomis iš dalies keičiamos Gairės ECB/2011/23 dėl Europos Centrinio Banko statistinės atskaitom L 247/38 Europos Sąjungos oficialusis leidinys 2013 9 18 GAIRĖS EUROPOS CENTRINIO BANKO GAIRĖS 2013 m. liepos 30 d. kuriomis iš dalies keičiamos Gairės ECB/2011/23 dėl Europos Centrinio Banko statistinės

Detaliau

19 Sąlygų priedas TIESIOGINIS SUSITARIMAS Nr. [susitarimo numeris] sudarytas tarp Kalėjimų departamento prie Lietuvos Respublikos teis ingumo minister

19 Sąlygų priedas TIESIOGINIS SUSITARIMAS Nr. [susitarimo numeris] sudarytas tarp Kalėjimų departamento prie Lietuvos Respublikos teis ingumo minister 19 Sąlygų priedas TIESIOGINIS SUSITARIMAS Nr. [susitarimo numeris] sudarytas tarp Kalėjimų departamento prie Lietuvos Respublikos teis ingumo ministerijos, [Finansuotojo pavadinimas] ir [Privataus subjekto

Detaliau

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation #HRSavaitėLietuva VDI IR DARBDAVIŲ TEISĖS BEI PAREIGOS NAUJAJAME DARBO KODEKSE 2017 Kas atsitiko: 1. Naujas teisinis reiškinys, iš esmės keičiantis darbo teisinių santykių reguliavimą. 2. Dialogo arba

Detaliau

ispudziai_is_Beepart_atidarymo_

ispudziai_is_Beepart_atidarymo_ Pilaitėje kūrybinių dirbtuvių link eita dvidešimt metų Rugsėjo 6-oji nelepino giedra. Iš pat ryto lijo. Tik prieš 18 val. perstojo lyti. Pilaitiškiai ir jų svečiai šeimomis, bendraminčių grupelėmis traukė

Detaliau

Viešoji konsultacija dėl dezinformacijos apie Lietuvą sklaidos mažinimo užsienyje 2019 m. kovo mėn., Vilnius KONTEKSTAS KONSULTACIJOS TIKSLAS VIEŠOSIO

Viešoji konsultacija dėl dezinformacijos apie Lietuvą sklaidos mažinimo užsienyje 2019 m. kovo mėn., Vilnius KONTEKSTAS KONSULTACIJOS TIKSLAS VIEŠOSIO Viešoji konsultacija dėl dezinformacijos apie Lietuvą sklaidos mažinimo užsienyje 2019 m. kovo mėn., Vilnius KONTEKSTAS TIKSLAS VIEŠOSIOS POLITIKOS PRIORITETAS Lietuvai priešiškos šalys jau ilgą laiką

Detaliau

ETNINĖ KULTŪRA -INTEGRALI UGDYMO PROCESO DALIS

ETNINĖ KULTŪRA -INTEGRALI UGDYMO PROCESO DALIS ETNINĖ KULTŪRA - INTEGRALI UGDYMO PROCESO DALIS Egidija Kontrimienė Etikos mokytoja ekspertė Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras ETNINĖ KULTŪRA INTEGRALI UGDYMO PROCESO DALIS (1) Etninė kultūra

Detaliau

KONSTITUCINIS TEISMAS [8.1. KONSTITUCINIS TEISMAS KONSTITUCINĖS JUSTICIJOS INSTITUCIJA] [8.2. KONSTITUCINIO TEISMO TEISĖJŲ KONSTITUCINIS STATUS

KONSTITUCINIS TEISMAS [8.1. KONSTITUCINIS TEISMAS KONSTITUCINĖS JUSTICIJOS INSTITUCIJA] [8.2. KONSTITUCINIO TEISMO TEISĖJŲ KONSTITUCINIS STATUS 253 [8.1. KONSTITUCINIS TEISMAS KONSTITUCINĖS JUSTICIJOS INSTITUCIJA] [8.2. KONSTITUCINIO TEISMO TEISĖJŲ KONSTITUCINIS STATUSAS] 8.3. KONSTITUCINIO TEISMO ĮGALIOJIMAI 8.3.1. Konstitucinio Teismo įgaliojimai

Detaliau

VIDURINIO UGDYMAS Vidurinis ugdymas neprivalomas, trunka dvejus metus (11 ir 12 vidurinės mokyklos ar gimnazijų III IV klasės). Mokiniai mokosi pagal

VIDURINIO UGDYMAS Vidurinis ugdymas neprivalomas, trunka dvejus metus (11 ir 12 vidurinės mokyklos ar gimnazijų III IV klasės). Mokiniai mokosi pagal VIDURINIO UGDYMAS Vidurinis ugdymas neprivalomas, trunka dvejus metus (11 ir 12 vidurinės mokyklos ar gimnazijų III IV klasės). Mokiniai mokosi pagal individualius ugdymosi planus. (Pagal vidurinio ugdymo

Detaliau

Brandos egzaminų organizavimas ir vykdymas 2012 m.

Brandos egzaminų organizavimas ir vykdymas 2012 m. BRANDOS EGZAMINŲ ORGANIZAVIMAS IR VYKDYMAS 2012 M. BENDROSIOS NUOSTATOS Brandos egzaminų organizavimo ir vykdymo tvarkos aprašas (toliau Aprašas) reglamentuoja vidurinio ugdymo programos dalykų brandos

Detaliau

Europos Sąjungos pagrindinių teisių chartija

Europos Sąjungos pagrindinių teisių chartija 2010 3 30 Europos Sąjungos oficialusis leidinys C 83/389 EUROPOS SĄJUNGOS PAGRINDINIŲ TEISIŲ CHARTIJA (2010/C 83/02) 2010 3 30 Europos Sąjungos oficialusis leidinys C 83/391 Europos Parlamentas, Taryba

Detaliau

9 Sutarties priedas TIESIOGINIS SUSITARIMAS Nr. [susitarimo numeris] sudarytas tarp VILNIAUS MIESTO SAVIVALDYBĖS ADMINISTRACIJOS, KŪNO KULTŪROS IR SPO

9 Sutarties priedas TIESIOGINIS SUSITARIMAS Nr. [susitarimo numeris] sudarytas tarp VILNIAUS MIESTO SAVIVALDYBĖS ADMINISTRACIJOS, KŪNO KULTŪROS IR SPO 9 Sutarties priedas TIESIOGINIS SUSITARIMAS Nr. [susitarimo numeris] sudarytas tarp VILNIAUS MIESTO SAVIVALDYBĖS ADMINISTRACIJOS, KŪNO KULTŪROS IR SPORTO DEPARTAMENTO PRIE LIETUVOS RESPUBLIKOS VYRIAUSYBĖS,

Detaliau

Lietuvos pasą turėti labai svarbu

Lietuvos pasą turėti labai svarbu Lietuvos pasą turėti labai svarbu Daiva Tamošaitytė Pokalbis su Lietuvos Respublikos Seimo ir Pasaulio Lietuvių Bendruomenės komisijos pirmininku, JAV LB Tarybos nariu, JAV LB Vašingtono apylinkės vicepirmininku

Detaliau

VILNIAUS R. PABERŽĖS ŠV. STANISLAVO KOSTKOS GIMNAZIJOS 2, 4, 6 IR 8 KLASĖS MOKINIŲ MOKYMOSI PASIEKIMŲ VERTINIMO PANAUDOJANT DIAGNOSTINIUS IR STANDARTI

VILNIAUS R. PABERŽĖS ŠV. STANISLAVO KOSTKOS GIMNAZIJOS 2, 4, 6 IR 8 KLASĖS MOKINIŲ MOKYMOSI PASIEKIMŲ VERTINIMO PANAUDOJANT DIAGNOSTINIUS IR STANDARTI VILNIAUS R. PABERŽĖS ŠV. STANISLAVO KOSTKOS GIMNAZIJOS 2, 4, 6 IR 8 KLASĖS MOKINIŲ MOKYMOSI PASIEKIMŲ VERTINIMO PANAUDOJANT DIAGNOSTINIUS IR STANDARTIZUOTUS VERTINIMO ĮRANKIUS ATASKAITOS PRIEDAS MOKYKLOMS,

Detaliau

PR_INI

PR_INI EUROPOS PARLAMENTAS 2009 2014 Vidaus rinkos ir vartotojų apsaugos komitetas 21.12.2011 2011/2155(INI) PRANEŠIMO PROJEKTAS dėl Vidaus rinkos rezultatų suvestinės (2011/2155(INI)) Vidaus rinkos ir vartotojų

Detaliau

AB FREDA

AB FREDA PATVIRTINTA Kauno technologijos universiteto inžinerijos licėjaus direktoriaus 2018 m. rugpjūčio 31 d. įsakymu Nr. V-173 KAUNO TECHNOLOGIJOS UNIVERSITETO INŽINERIJOS LICĖJAUS VAIZDO DUOMENŲ TVARKYMO TAISYKLĖS

Detaliau

KONVENCIJA DĖL JURISDIKCIJOS, TAIKYTINOS TEISĖS, PRIPAŽINIMO, VYKDYMO IR BENDRADARBIAVIMO TĖVŲ PAREIGŲ IR VAIKŲ APSAUGOS PRIEMONIŲ SRITYJE

KONVENCIJA DĖL JURISDIKCIJOS, TAIKYTINOS TEISĖS, PRIPAŽINIMO, VYKDYMO IR BENDRADARBIAVIMO TĖVŲ PAREIGŲ IR VAIKŲ APSAUGOS PRIEMONIŲ SRITYJE http://www3.lrs.lt/c-bin/eu/getfmt?c1=e&c2=44241 KONVENCIJA DĖL JURISDIKCIJOS, TAIKYTINOS TEISĖS, PRIPAŽINIMO, VYKDYMO IR BENDRADARBIAVIMO TĖVŲ PAREIGŲ IR VAIKŲ APSAUGOS PRIEMONIŲ SRITYJE Sudaryta 1996

Detaliau

Mano ERGO savitarnos sistema mano.ergo.lt (Naudotojo atmintinė) 1) Kaip prisijungti prie savitarnos sistemos? 1. Naršyklės lange įveskite mano.ergo.lt

Mano ERGO savitarnos sistema mano.ergo.lt (Naudotojo atmintinė) 1) Kaip prisijungti prie savitarnos sistemos? 1. Naršyklės lange įveskite mano.ergo.lt Mano ERGO savitarnos sistema mano.ergo.lt (Naudotojo atmintinė) 1) Kaip prisijungti prie savitarnos sistemos? 1. Naršyklės lange įveskite mano.ergo.lt 2. Pasirinkite vieną iš prisijungimo būdų: el. bankininkystę,

Detaliau

Microsoft Word - Lygiu galimybiu politika.docx

Microsoft Word - Lygiu galimybiu politika.docx PATVIRTINTA Alytaus lopšelio-darželio Girinukas direktoriaus 2018 m. rugpjūčio 28 d. įsakymu V-29 ALYTAUS LOPŠELIO-DARŽELIO GIRINUKAS LYGIŲ GALIMYBIŲ POLITIKOS ĮGYVENDINIMO IR VYKDYMO PRIEŽIŪROS APRAŠAS

Detaliau

PATVIRTINTA Pasvalio Lėvens pagrindinės mokyklos direktoriaus 2017 m. gruodžio 29 d. įsakymu V-180 PASVALIO LĖVENS PAGRINDINĖS MOKYKLOS LYGIŲ GALIMYBI

PATVIRTINTA Pasvalio Lėvens pagrindinės mokyklos direktoriaus 2017 m. gruodžio 29 d. įsakymu V-180 PASVALIO LĖVENS PAGRINDINĖS MOKYKLOS LYGIŲ GALIMYBI PATVIRTINTA Pasvalio Lėvens pagrindinės mokyklos direktoriaus 2017 m. gruodžio 29 d. įsakymu V-180 PASVALIO LĖVENS PAGRINDINĖS MOKYKLOS LYGIŲ GALIMYBIŲ POLITIKA IR JOS ĮGYVENDINIMO TVARKOS APRAŠAS I SKYRIUS

Detaliau

XXXXXXXXX PASKAITOS TEMA

XXXXXXXXX PASKAITOS TEMA "Kaip geriau suprasti savo moksleivius ir užtikrinti jų sėkmingą bendradarbiavimą?" (remiantis Dr. I. Adizes metodologija) Lektorius: 2012 m. lapkričio 10 d., Kaunas Dr. Adizes yra vienas iš pirmaujančių

Detaliau

LIETUVOS RESPUBLIKOS PREZIDENTO

LIETUVOS RESPUBLIKOS PREZIDENTO Projektas LIETUVOS RESPUBLIKOS LYGIŲ GALIMYBIŲ ĮSTATYMO NR. IX-1826 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 11 IR 13 STRAIPSNIŲ IR PRIEDO PAKEITIMO ĮSTATYMAS 2017 m. d. Nr. Vilnius 1 straipsnis. 2 straipsnio pakeitimas

Detaliau

PATVIRTINTA Vyriausiojo gydytojo įsakymu Nr.55 LYGIŲ GALIMYBIŲ POLITIKOS ĮGYVENDINIMO IR VYKDYMO PRIEŽIŪROS TVARKA I SKYRIUS ĮVADAS 1. Vieš

PATVIRTINTA Vyriausiojo gydytojo įsakymu Nr.55 LYGIŲ GALIMYBIŲ POLITIKOS ĮGYVENDINIMO IR VYKDYMO PRIEŽIŪROS TVARKA I SKYRIUS ĮVADAS 1. Vieš PATVIRTINTA Vyriausiojo gydytojo 2017-12-05 įsakymu Nr.55 LYGIŲ GALIMYBIŲ POLITIKOS ĮGYVENDINIMO IR VYKDYMO PRIEŽIŪROS TVARKA I SKYRIUS ĮVADAS 1. Viešosios įstaigos Klaipėdos sveikatos priežiūros centro

Detaliau

5 Vietoj įžangos... Labas, aš Tadas. Turbūt mane atsimenate. Einu į antrą klasę ir turiu jaunesnį brolį Gabrielių, kuris iki šiol neištaria žodžio ter

5 Vietoj įžangos... Labas, aš Tadas. Turbūt mane atsimenate. Einu į antrą klasę ir turiu jaunesnį brolį Gabrielių, kuris iki šiol neištaria žodžio ter 5 Vietoj įžangos... Labas, aš Tadas. Turbūt mane atsimenate. Einu į antrą klasę ir turiu jaunesnį brolį Gabrielių, kuris iki šiol neištaria žodžio terminatorius. Mudu a trodome taip. 6 7 Taip pat turiu

Detaliau

Microsoft PowerPoint - Pilietiskumas_klasteris [Compatibility Mode]

Microsoft PowerPoint - Pilietiskumas_klasteris [Compatibility Mode] Mokslo ir tyrimų klasteris Pilietiškumas ir tapatumas šiuolaikinėje visuomenėje Pilietiškumo kaita, tapatumo iššūkiai: dalyvavimo ir įgalinimo strategijų ieškant Vadovas: prof. dr. Artūras Tereškinas,

Detaliau

Stazuotes uzsienyje on-line

Stazuotes uzsienyje on-line Tomas Jovaiša MD PhD FRCA FFICM Kodėl jauni gydytojai turi išvažiuoti į užsienį ir ko reikia, kad jie sugrįžtų. 15 metų ir 1 500 000 svarų patirtis Truputį apie mane VU medicinos fakultetas VU anesteziologijos

Detaliau

PATVIRTINTA Lietuvos statistikos departamento generalinio direktoriaus ir Muitinės departamento prie Lietuvos Respublikos finansų ministerijos general

PATVIRTINTA Lietuvos statistikos departamento generalinio direktoriaus ir Muitinės departamento prie Lietuvos Respublikos finansų ministerijos general PATVIRTINTA Lietuvos statistikos departamento generalinio direktoriaus ir Muitinės departamento prie Lietuvos Respublikos finansų ministerijos generalinio direktoriaus 2014 m. spalio 30 d. įsakymu Nr.

Detaliau

MAITINKIS SVEIKAI, SUMAŽINK GRĖSMĘ SUSIRGTI VĖŽIU

MAITINKIS SVEIKAI, SUMAŽINK GRĖSMĘ SUSIRGTI VĖŽIU MAITINKIS SVEIKAI, SUMAŽINK GRĖSMĘ SUSIRGTI VĖŽIU Mūsų mityba gali padidinti vėžio išsivystymo grėsmę. Patikimų mokslinių įrodymų duomenimis apie 30 proc. vėžio atvejų išsivysčiusiose šalyse ir 20 proc.

Detaliau

LT LT KALBOS IŠŠŪKIŲ VADOVAS SLAPTIESIEMS AGENTAMS

LT LT KALBOS IŠŠŪKIŲ VADOVAS SLAPTIESIEMS AGENTAMS LT LT KALBOS IŠŠŪKIŲ VADOVAS SLAPTIESIEMS AGENTAMS ĮVEIK VISUS 50+1 KALBOS IŠŠŪKIUS IR TAPK GERIAUSIU(-IA) AGENTU(-E) LABAS, AGENTE, kaip slaptasis(-oji) agentas(-ė), dirbantis(-i) tarptautiniu mastu,

Detaliau