RENGINIŲ KALENDORIUS Festivalis Sport Muzika Kinas Teatras Kiti įvykiai

Dydis: px
Rodyti nuo puslapio:

Download "RENGINIŲ KALENDORIUS Festivalis Sport Muzika Kinas Teatras Kiti įvykiai"

Transkriptas

1 RENGINIŲ KALENDORIUS Festivalis Sport Muzika Kinas Teatras Kiti įvykiai

2 MAROKAS ( Tafrautas ) Vasario mėn. Migdolų Žydėjimo šventė Aprašymas: Anksti pavasarį, derlingas Almen slėnis virsta rožine ir balta spalvomis žydinčia migdolų pieva. Šio festivalio metu galite švęsti kartu su vietiniais gyventojais šokti, dainuoti, ragauti migdolus. O kad festivalis pritrauktų daugiau svečių - čia dalyvauja daugybė tarptautinių daininikų ir aktorių, kurie savo pasirodymuose naudoja liaudiškus Maroko motyvus.

3 MAROKAS [ Marakešas ] kovas Tarptautinis Magijos Festivalis Aprašymas: Tarptautinis magijos festivalis (dar žinomas kaip Magic Maroc) vyksta kasmet kovo mėnesį. Čia dalyvauja tikri magijos profesionalai, kurių pasirodymus galima stebėti Karališkame Marakešo teatre, o taip pat šiame festivalyje dalyvauja ir mėgėjai, kurių pasirodymai vyksta gatvėse.

4 MAROKAS [ M hamid ] kovo d. Tarptautinis Klajoklių Festivalis Pavasario vidurio festivalis dykumoje, trunkantis keturias dienas pritraukia menininkus iš visos Afrikos, Europos ir Šiaurės Amerikos, kurie apsistoja specialiai šiam festivaliui sukurtose stovyklose - kopose. Festivalio metu vyksta gyvi pasirodymai koncertai, teatrai.

5 MAROKAS ( Tanžeras, El Minzah hotel ] gegužė birželis TANjazz Energinga džiazo šventė vyksta kas metus ir pritraukia pasaulinės klasės džiazo atlikėjus iš viso pasaulio Japonijos, Amerikos, Prancūzijos ir kt. Koncertai vyksta skirtinguose viešbučiuose visame mieste.

6 MAROKAS [ Dades valley, Al Kela M Gouna ] gegužė Rožių Festivalis Festivalio metu vaikai išmėto daugiau nei 700 tonų laukinių rožių žiedlapių į gatves, kuriose groja muzika, yra šokami tradiciniai Marokiečių šokiai. Festvalio metu dalyviai gali aplankyti rožių vandens fabrikus, nusipirkti daugybę produktų, pagamintų iš rožių kremų, muilų (reiktų atkreipti dėmesį ir nepirkti sintetinių gaminių, pagamintų Kasablonkoje!).

7 TENERIFĖ [ Puerto de la Krusas ] lapkričio 29 d. San Andres šventė Puerto de la Kruso uoste vyksta maisto ir vyno mugė, kurios metu yra atidaromi nauji sezono vynai. Vietinių vyninių savininkai siūlo paragauti ir pirkti vynus, o šalia esantys maisto kioskai siūlo prie vyno tinkančius keptus riešutus, kiaulienos kebabus (pinchos).

8 TENERIFĖ [ La Orotava, Garachico, Puerto de la Krusas ] sausis Trijų Karalių Šventė (Fiesta de Los Reyes) Trijų Karalių šventė yra švenčiama visoje Ispanijoje. Tai diena, kai trys Karaliai atnešė dovanas Jėzui, o taip pat - diena, kai mažieji ispanai gauna Kalėdų dovanas. Tenerifėje Karaliai (Los Reyes) atvyksta į miestus sausio 5 dienos vakarą vieni ant kupranugarių, kiti su laivais, sraigtasparniais. Kitą diena vyksta Karalių paradas, kurio metu Karaliai dalina saldainius.

9 TENERIFĖ [ Puerto de la Krusas ] vasario d. Tenerifės Karnavalas Tai didžiausia šventė Tenerifėje, kuri pritraukia svečius iš viso pasaulio. Šventės renginiai prasideda didžiuliu paradu penktadienį, o jo metu į gatves išeina tūkstančiai pasipuošusių žmonių, kurie šoka iki ankstyvo šeštadienio ryto. Toliau karnavalas vyksta kiekvieną naktį iki pelenų trečiadienio. Kiekvienais metais karnavalas turi temą, pagal kurią žmonės rengiasi, kaip pvz.: Bolivudas, magija, Holivudo filmai, Kinija, piratai metų karnavalo tema ateitis.

10 JUNGTINIAI ARABŲ EMYRATAI [ Dubajus ] gruodžio d. 11-asis Dubajaus Tarptautinių filmų festivalis Šis festivalis yra vienas iš prestižiškiausių ir žaviausių renginių vykstančių Dubajuje. Tai arabų ir tarptautinių filmų kūrėjų, mėgėjų šventė, kuri pritraukia dalyvius iš Holivudo, Bolivudo ir kitur. Šio festivalio metu vyksta daugumos filmų premjeros, peržiūros.

11 JUNGTINIAI ARABŲ EMYRATAI [ Dubajus (Dubai World Trade Centre) ] gruodžio 12 d. Kevin Bridges: elavalt Dubais Dalyvavęs įvariose laidose ir televizijos šou, Kevin Bridges atvyksta į Dubajų. Kevin Bridges vienas garsiausių Škotijos komediantų, tad jei norite išgirsti unikalius škotų juokelius šis renginys kaip tik Jums. Renginys mokamas: nuo 300 iki 500 AED

12 JUNGTINIAI ARABŲ EMYRATAI [ Dubajus ] gruodžio d Kupranugarių lenktynės Šis renginys tai viena iš seniausių Jungtinių Arabų Emyratų tradicijų. Šiomis lenktynėmis yra bandoma išsaugoti Arabų Emyratų kultūrą bei tradicijas. Į lenktynes dalyviai susirenka iš viso pasaulio ir šis renginys yra tiesiogiai transliuojamas per televiziją. Tai netradicinės lenktynes, kadangi yra lenktiniaujama ne mašinomis, o kupranugariais.

13 JUNGTINIAI ARABŲ EMYRATAI [ Dubajus ] gruodžio 31 d. Naujieji Metai Dubajuje Tai šventė, kurios negalite praleisti. Naujųjų metų sutikimo šventė vyksta visame mieste, todėl Jus tikrai rasite sau patinkančią pramogą. Naujieji Metai Dubajuje - tai fejerverkų ir muzikos šventė metais Dubajaus miestas sumušė pasaulinį rekordą suorganizavo didžiausius fejerverkus.

14 JUNGTINIAI ARABŲ EMYRATAI [ Dubajus ] sausis vasaris Dubajaus apsipirkimo šventė Apsipirkinėjimas, maistas, sportas, šviesos, žavesys visa tai apibūdina Dubajaus apsipirkinėjimo festivalį. Šio festivalio metu miestas yra papuošiamas šviesomis. Tai lyg Disneilendas vaikams, apsipirkinėtojų rojus ir maisto mylėtojų vieta. Svarbiausia, kad festivalio metu visur yra didžiulės nuolaidos. Tad jei tikrai mėgstate apsipirkinėti šis festivalis kaip tik Jums. Geriausios vietos apsipirkimui yra Global Village ir kiti dideli prekybos centrai. Festivalis tinka visiems nuo pačių jauniausių iki vyriausių dalyvių. Dauguma renginių nemokami

15 JUNGTINIAI ARABŲ EMYRATAI [ Šardža ] sausis vasaris Šardžos šviesų festivalis Kiekvienais metais žiemos metu svečiai iš viso pasaulio gali pamatyti Šardžos miestą visai kitokioje šviesoje. Miesto žymios vietos ir pastatai yra apšviesti didelio galingumo prožektoriais. Visas miestas yra kaip viena didelė šviesos instaliacija. Toks festivalis puikiai tiks tiems, kurie domisi menais, nes šviesa tai šiuolaikinės dailės rūšis.

16 JUNGTINIAI ARABŲ EMYRATAI [ Dubajus ] vasaris DutyFree teniso čempionatas Į Dubajaus teniso čempionatą dalyviai suvažiuoja iš viso pasaulio ir konkuruoja dėl prizų, kurių vertė siekia milijonus dolerių. Čempionatas vyksta nedideliame stadione (The Aviation Club Tennis Centre), kuriame telpa iki 5000 žmonių, todėl žiuriovai varžybas gali stebėti iš labai arti. Renginys mokamas nuo 50 AED

17 JUNGTINIAI ARABŲ EMYRATAI [ Dubajus (Emirates Golf Club) ] vasario d. Ponių Diena Tai vienintelis tokio tipo renginys Jungtiniuose Arabų Emyratuose. Planuojama, kad šis renginys pritrauks daugiau nei 10 tūkstančių moterų iš viso pasaulio. Ponių Dienos metu dalyvės galės eiti apsipirkti, apsilankyti pas grožio specialistus, kirpėjus, visažistus, gerti kokteilius bei stebėti ir dalyvauti madų šou.

18 JUNGTINIAI ARABŲ EMYRATAI [ Dubajus (Dubai International Exhibition Centre) ] kovo d Nuotakų madų šuo Aprašymas: Tai didžiausias ir prabangiausias nuotakų madų šou visuose artimuosiuose rytuose. Tai puiki vieta būsimoms nuotakoms ieškoti naujausių madų ir grožio tendencijų. Tad jei Jūs ruošiatės vestuvėms šis renginys kaip tik Jums. Vaikai iki 12 metų neįleidžiami.

19 TAILANDAS [ Kata Beach, Puketas ] lapkričio 29 d. gruodžio 6 d. Puketo Karaliaus Taurės Regata Tai vienas iš didžiausių ir populiariausių būriavimo renginių Azijoje, kasmet pritraukiantis laivus ir komandas iš viso pasaulio. Pirmasis renginys įvyko 1987 metais ir kasmet jis darosi vis populiaresnis. Regatos metu žiūrovai gali pamatyti daugybę įvairiausių laivų. Tai vienas iš pagrindinių būriavimo renginių pasaulyje. Renginys žiurovams nemokamas

20 TAILANDAS [ Puketas ] gruodžio 31 d. Naujieji Metai Pukete Puketas - viena iš gražiausių vietų Azijoje, kurioje galite sutikti Naujuosius Metus su žmonėmis iš viso pasaulio. Dienos metu galite ragauti vietinį maistą, aplankyti vietinius turgus, pirkti vietinių gamintus suvenyrus, o atėjus vakarui dalyvauti muzikos ir šviesų festyvalyje, skaičiuojant paskutines senųjų metų minutes. Naujuosius pasitiksite su ferverkais.

21 TAILANDAS [ Puketas (Royal Phuket Marina) ] sausio 8-11 d. Tarptautinė Puketo Jūrų Ekspozicija Vienas didžiausių laivų šou visame regione. Jo metu galima pamatyti pačius prabangiausius laivus jachtas, greituosius laivus, jūrų transporto įrangas ir viską, kas susieję su jūrų tranportu.

22 EGIPTAS [ Abu Simbelis ] vasaris Abu Simbel Saulės Festivalis Šio festivalio metu yra švenčiama vienas iš gražiausių ir kvapą gniaužiančių reginių pasaulyje Abu Simbel šventyklos apšvietimas. Ši šventykla- tai žmogaus rankų ir gamtos sutvertas kūrinys. Festivalio metu aplink šventyklą susirenka žmonės ir stebi tekančią saulę, kuri palaipsniui apšviečia Ramses, RA ir Amonos statulas, o Ptah statula, kuri simbolizuoja tamsos dievą, lieka šešėlyje.

23 EGIPTAS [ Luksoras, Kairas ] sausio 16 d. Egipto Maratonas Taprtautinis Egipto maratonas ir 100 km faraonų lenktynės, šiais metais švenčiantis 21-ajį jubiliejų. Jame dalyvauja atstovai iš 36 pasaulio šalių.

24 PRANCŪZIJA [ La Plagne ] sausio 30 vasario 1 d. La Gorzderette Turnyras Šį renginį galima vadinti kalnų mylėtojų susitikimu. Tai dvi dienas trunkantis turnyras, kurio metu vyksta daug renginių konkursai, koncertai, alpinistų ir slidininkų pasirodymai. Renginys mokamas 35 eurai

25 PRANCŪZIJA [ La Plagne ] vasario 5-7 d. Kopimo Ledu Pasaulio Čempionatas Tai alpinizmo renginys, kurio metu sportininkai iš viso pasaulio konkuruoja kopdami ledu. Pasibaigus varžyboms vyksta laimėtojų apdovanojimai. Šis renginys tiems, kurie mėgsta žiemą, šaltį, kalnus ir sniegą.

26 PRANCŪZIJA [ Champagny Le Haut ] vasario 22 d. Ketvirtasis Šiaurinis Maratonas Tai šventė slidininkams. Maratono metu dalyviai gali pasirinkti distanciją, pagal savo sugebėjimus nuo 5km iki 42km. Tad jei mėgstate slidinėti ir stebėti slidininkų varžybas būtinai dalyvaukite šiame renginyje. Renginys mokamas 32 eurai.

27 PRANCŪZIJA [ Val Claret ] sausio dienomis Slidinėjimo Čempionatas Alpėse Tai dviejų savaičių čempionatas, kuriame gali dalyvauti visi tiek pradedantieji, tiek pažengę slidininkai. Renginys mokamas nuo 181 eurų

28 PRANCŪZIJA [ Tinjė ] sausio d. Neįgaliųjų Pasaulio Slidinėjimo Čempionatas Šiame čempionate dalyvaus daugiau nei 90 atletų iš 12 pasaulio šalių. Čempionato metu neįgalūs dalyviai rungsis dėl pasaulio čempionato apdovanojimo.

29 PRANCŪZIJA [ Tinjė ] sausio 31 vasario 7 d Šokių festivalis Tai šokių festivalis kalnuose. Savaitė hip-hop, regio, salsos, bachata, modernaus džiazo, jogos ir dar daugiau! Tai puiki galimybė smagiai praleisti laiką kalnuose, norint pailsėti nuo slidinėjimo. Šokių pamokos vyks kiekvieną dieną iš ryto sporto centre.

30 PRANCŪZIJA [Tinjė] vasario 25 d. Koncertas Tinjė Nemokamas koncertas kalnuose. Tai puiki galimybė smagiai praleisti vakarą po ilgos dienos, praleistos slidinėjant. (Programa ir atlikėjai bus paskelbti vėliau)

B T TAILANDAS

B T TAILANDAS B T 1 DIENA: BANKOKAS Bankokas yra vienas iš labiausiai besivystančių miestų pasaulyje, taip pat vienas iš stambiausių tarptau nių turizmo ir verslo centrų. Bankoke gyvena karališkoji šeima, įsikūrusi

Detaliau

Jaunųjų žurnalistų tyrimas Nr. 2 – kūno kultūros mokytoja Oksana Zakarauskaitė – Paplauskienė

Jaunųjų žurnalistų tyrimas Nr. 2 – kūno kultūros mokytoja Oksana Zakarauskaitė – Paplauskienė Jaunųjų žurnalistų būrelio nariai nusprendė pasidomėti tais mokytojais, kurie tik šiais mokslo metais prisijungė prie Butrimonių gimnazijos bendruomenės. Šįkart į mūsų akiratį pateko mažutė, sportiška,

Detaliau

PAGAL FIZINIO AKTYVUMO IR SPORTO PLĖTOJIMO SRITIES PRIORITETUS FINANSUOJAMŲ PROJEKTŲ PARAIŠKŲ SĄRAŠAS Eil. Nr. Kvietimo Nr. Pareiškėjo pavadinimas Pro

PAGAL FIZINIO AKTYVUMO IR SPORTO PLĖTOJIMO SRITIES PRIORITETUS FINANSUOJAMŲ PROJEKTŲ PARAIŠKŲ SĄRAŠAS Eil. Nr. Kvietimo Nr. Pareiškėjo pavadinimas Pro PAGAL FIZINIO AKTYVUMO IR SPORTO PLĖTOJIMO SRITIES PRIORITETUS FINANSUOJAMŲ PROJEKTŲ PARAIŠKŲ SĄRAŠAS Eil. Nr. Kvietimo Nr. Pareiškėjo pavadinimas Projekto pavadinimas 1 2 3 5 VAIKŲ IR JAUNIMO SPORTO MEISTRIŠKUMO

Detaliau

Microsoft Word - PROGRAMA 2014 LTU OPEN-issami LT.doc

Microsoft Word - PROGRAMA 2014 LTU OPEN-issami LT.doc d. Dargužių kaimas, Klaipėdos r. V A R Ž Y BŲ PROG R A M A 2014 07 09 d. trečiadienis 18.00 val. - Atvykimas. Veterinarinė- mandatinė komisija. 2014 07 10 d. ketvirtadienis 7.00 8.00 val. - Pakartotinė

Detaliau

LBKIF & GS 2018 ataskaita

LBKIF & GS 2018 ataskaita LBKIF & GS 2018 ATASKAITA R. PETRUKANECAS 2018 M. APŽVALGA 2018 LBKIF BUVO PERDUOTA PILNA BKI SPORTO VYSTIMO KONTROLĖ: VISA VEIKSMŲ LAISVĖ. TAČIAU PRISIDĖJO ŽYMIAI DAUGIAU PAREIGŲ BEI ATSAKOMYBIŲ. PERĖMĖME

Detaliau

Microsoft Word - AMC veiklos_ataskaita 2016.doc

Microsoft Word - AMC veiklos_ataskaita 2016.doc VIEŠOSIOS ĮSTAIGOS AZIJOS MENŲ CENTRAS 2016 METŲ VEIKLOS ATASKAITA 2017 m. sausio 31 I. ĮSTAIGOJE 2017 METAIS ĮVYKUSIŲ RENGINIŲ (VEIKLŲ) APŽVALGA Eilės Nr. Renginio/ veiklos pavadinimas Renginio/ veiklos

Detaliau

BZN Start straipsnis

BZN Start straipsnis Buvę JAV prezidentai ir jų verslo patirtis.flickr.com nuotr. Kai į JAV prezidento postą kandidatavęs respublikonas Mittas Romney pareiškė, kad kiekvienas šalies prezidentas turėtų būti įgijęs bent trejų

Detaliau

Tango

Tango Klaipėdos Ąžuolyno gimnazija Darbą parengė: Gitana Grudytė, IVa Darbo vadovė: Loreta Černeckienė Klaipėda 2014 Turinys Tikslas...3 Sąvoka...4 Kilmė...5 Istorija...6-10 Tango stiliai...11-15 Tango muzika...16-17

Detaliau

PAGAL BENDROSIOS GYVENTOJŲ KULTŪROS UGDYMO SRITIES PRIORITETŲ PROFESIONALIOJO MENO IR KULTŪROS PRIEINAMUMO VISUOMENEI DIDINIMAS, ETNOGRAFINIŲ TRADICIJ

PAGAL BENDROSIOS GYVENTOJŲ KULTŪROS UGDYMO SRITIES PRIORITETŲ PROFESIONALIOJO MENO IR KULTŪROS PRIEINAMUMO VISUOMENEI DIDINIMAS, ETNOGRAFINIŲ TRADICIJ PAGAL BENDROSIOS GYVENTOJŲ KULTŪROS UGDYMO SRITIES PRIORITETŲ PROFESIONALIOJO MENO IR KULTŪROS PRIEINAMUMO VISUOMENEI DIDINIMAS, ETNOGRAFINIŲ TRADICIJŲ TĘSTINUMAS IR DAUGIAKULTŪRINIO DIALOGO STIPRINIMAS,

Detaliau

Metinė ataskaita 2018 NESUSTOK. PASAULIS PLATUS.

Metinė ataskaita 2018 NESUSTOK. PASAULIS PLATUS. Metinė ataskaita 2018 NESUSTOK. PASAULIS PLATUS. NESUSTOK. PASAULIS PLATUS. Dažnai juokaujame, jog esame turizmo industrijos senieji vilkai: aktyviai dirbame jau nuo 1991 m. Kasmet suteikiame daugiau negu

Detaliau

1 ATVIRAS LIETUVOS KONKŪRŲ ČEMPIONATAS liepos 4 liepos 7 d. Jojimos sporto klubas Audruvis, Ziniūnų kaimas, Joniškio rajonas I. BENDROJI INF

1 ATVIRAS LIETUVOS KONKŪRŲ ČEMPIONATAS liepos 4 liepos 7 d. Jojimos sporto klubas Audruvis, Ziniūnų kaimas, Joniškio rajonas I. BENDROJI INF 1 ATVIRAS LIETUVOS KONKŪRŲ ČEMPIONATAS 2019 2019 liepos 4 liepos 7 d. Jojimos sporto klubas Audruvis, Ziniūnų kaimas, Joniškio rajonas I. BENDROJI INFORMACIJA 1. ORGANIZATORIUS Lietuvos žirginio sporto

Detaliau

1 k. PATALPA Vilniaus m. sav., Senamiestis, Vilniaus g. Domantas Grikšas tel

1 k. PATALPA Vilniaus m. sav., Senamiestis, Vilniaus g. Domantas Grikšas tel 1 k. PATALPA Vilniaus m. sav., Senamiestis, Vilniaus g. Domantas Grikšas tel. +370 673 22322 domantas@vilniaus-turtas.lt Objekto informacija Objektas PATALPA Adresas Vilniaus m. sav., Senamiestis, Vilniaus

Detaliau

Didžiausias batutų parkas Lietuvoje Nr.: 1 Palangoje

Didžiausias batutų parkas Lietuvoje Nr.: 1 Palangoje Didžiausias batutų parkas Lietuvoje Nr.: 1 Palangoje Apie Palangos vasaros parką Poilsio ir pramogų kompleksas atidarytas 2017 m. vasarą 15 000 kv/m teritorija Aplankė 500 000 žmonių Unikalios aktyvios

Detaliau

Microsoft Word - Fondo nutarimas nr.21 doc.doc

Microsoft Word - Fondo nutarimas nr.21 doc.doc KŪNO KULTŪROS IR SPORTO RöMIMO FONDAS FONDO TARYBOS POSöDIS 2011 m. rugs jo 27 d. PROTOKOLAS Nr. 21. Pos džio pirmininkas Klemensas Rimšelis Sekretorius Liudvikas Skrobockis Pos dyje dalyvauja: Fondo tarybos

Detaliau

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation ALYTAUS NEFORMALIOJO ŠVIETIMO CENTRAS TOLERANCIJA Asociacija Alytaus neformaliojo švietimo centras "Tolerancija" įregistruota VĮ Registrų centre 2015 m. lapkričio 03 d. Veikia pagal įstatus ir kitus Lietuvos

Detaliau

1 k. BUTAS Vilniaus m. sav., Šnipiškės, Žalgirio g. Tadas Dapkus tel

1 k. BUTAS Vilniaus m. sav., Šnipiškės, Žalgirio g. Tadas Dapkus tel 1 k. BUTAS Vilniaus m. sav., Šnipiškės, Žalgirio g. Tadas Dapkus tel. +370 650 41 890 Dapkus@vilniaus-turtas.lt Objekto informacija Objektas BUTAS Adresas Vilniaus m. sav., Šnipiškės, Žalgirio g. Plotas

Detaliau

FIZINIO AKTYVUMO IR SPORTO PLĖTOJIMO SRITIES FINANSUOJAMŲ PROJEKTŲ PARAIŠKŲ SĄRAŠAS Eil. Nr. Kvietimo Nr. Pareiškėjo pavadinimas Projekto pavadinimas

FIZINIO AKTYVUMO IR SPORTO PLĖTOJIMO SRITIES FINANSUOJAMŲ PROJEKTŲ PARAIŠKŲ SĄRAŠAS Eil. Nr. Kvietimo Nr. Pareiškėjo pavadinimas Projekto pavadinimas FIZINIO AKTYVUMO IR SPORTO PLĖTOJIMO SRITIES FINANSUOJAMŲ PROJEKTŲ PARAIŠKŲ SĄRAŠAS Eil. Nr. Kvietimo Nr. Pareiškėjo pavadinimas Projekto pavadinimas Suma, Eur 1 2 3 4 5 VAIKŲ IR JAUNIMO SPORTO MEISTRIŠKUMO

Detaliau

LIETUVOS RESPUBLIKOS KULTŪROS MINISTRAS ĮSAKYMAS DĖL LIETUVOS RESPUBLIKOS KULTŪROS MINISTRO 2011 M. SPALIO 19 D. ĮSAKYMO NR. ĮV-639 DĖL REGIONŲ KULTŪR

LIETUVOS RESPUBLIKOS KULTŪROS MINISTRAS ĮSAKYMAS DĖL LIETUVOS RESPUBLIKOS KULTŪROS MINISTRO 2011 M. SPALIO 19 D. ĮSAKYMO NR. ĮV-639 DĖL REGIONŲ KULTŪR LIETUVOS RESPUBLIKOS KULTŪROS MINISTRAS ĮSAKYMAS DĖL LIETUVOS RESPUBLIKOS KULTŪROS MINISTRO 2011 M. SPALIO 19 D. ĮSAKYMO NR. ĮV-639 DĖL REGIONŲ KULTŪROS PLĖTROS 2012 2020 METŲ PROGRAMOS PATVIRTINIMO PAKEITIMO

Detaliau

Modulio Mokymosi, asmenybės ir pilietiškumo ugdymosi kompetencija B dalies Asmenybės kultūrinio sąmoningumo kompetencija anketa Gerbiamas (-a) Respond

Modulio Mokymosi, asmenybės ir pilietiškumo ugdymosi kompetencija B dalies Asmenybės kultūrinio sąmoningumo kompetencija anketa Gerbiamas (-a) Respond Modulio Mokymosi, asmenybės pilietiškumo ugdymosi kompetencija B dalies Asmenybės kultūrinio sąmoningumo kompetencija anketa Gerbiamas (-a) Respondente, Kviečiame Jus dalyvauti Lietuvos mokslo tarybos

Detaliau

SKLYPAS Vilniaus m. sav., Užupis, Darbo g. Antanas Kudarauskas tel

SKLYPAS Vilniaus m. sav., Užupis, Darbo g. Antanas Kudarauskas tel SKLYPAS Vilniaus m. sav., Užupis, Darbo g. Antanas Kudarauskas tel. +370 685 84631 antanas@vilniaus-turtas.lt Objekto informacija Objektas SKLYPAS Adresas Vilniaus m. sav., Užupis, Darbo g. Plotas 12 m2

Detaliau

Ramunas Grusas 01

Ramunas Grusas 01 2016 m. kovo 5 d. Šiauliai KONFERENCIJA VEIKLA / 2015 DAVIS CUP FED CUP JAUNIMO OLIMPINIS FESTIVALIS EUROPOS IR PASAULIO ČEMPIONATAI LIETUVOS RESPUBLIKOS ČEMPIONATAS TARPTAUTINIAI TURNYRAI REITINGINIAI

Detaliau

PAPILDOMI VARŽYBŲ NUOSTATAI Motokrosas 2019 m. 1. Varžybų numeris, kategorija, data ir vieta : 1.1. Varžybų pavadinimas 1.2. Numeris: 020/ Kateg

PAPILDOMI VARŽYBŲ NUOSTATAI Motokrosas 2019 m. 1. Varžybų numeris, kategorija, data ir vieta : 1.1. Varžybų pavadinimas 1.2. Numeris: 020/ Kateg PAPILDOMI VARŽYBŲ NUOSTATAI Motokrosas 2019 m. 1. Varžybų numeris, kategorija, data ir vieta : 1.1. Varžybų pavadinimas 1.2. Numeris: 020/6 1.3. Kategorija: "A" Lietuvos Motokroso Čempionatas VI etapas.

Detaliau

ok.2019

ok.2019 Join us for the best version of Open Kitchen yet 20 19 OPEN KITCHEN 2019 ATEITIESFORMA MAISTO FORMA ATEITIES MAISTO 20 19 Brangus restorano savininke, Sveikiname! Jei Jūs sulaukėte šio pranešimo, vadinasi,

Detaliau

KLAIPĖDOS SANTARVĖS PROGIMNAZIJA TVIRTINU Direktorė Laima Vaitonienė 2019 M. SAUSIO MĖNESIO VEIKLOS PLANAS Diena Savaitės diena Laikas Renginys ir jo

KLAIPĖDOS SANTARVĖS PROGIMNAZIJA TVIRTINU Direktorė Laima Vaitonienė 2019 M. SAUSIO MĖNESIO VEIKLOS PLANAS Diena Savaitės diena Laikas Renginys ir jo KLAIPĖDOS SANTARVĖS PROGIMNAZIJA TVIRTINU Direktorė Laima Vaitonienė 2019 M. SAUSIO MĖNESIO VEIKLOS PLANAS Diena Savaitės diena Laikas Renginys ir jo pavadinimas Atsakingas asmuo Dalyvauja Vieta 3-17 Ketvirtadienis

Detaliau

NUOSTATAI DANSKE BANK VILNIAUS MARATONO NUOSTATAI I. BENDROJI DALIS Vilniaus miesto savivaldybė ir VšĮ Tarptautinis maratonas 2019 m. rugsėjo 8 d. ren

NUOSTATAI DANSKE BANK VILNIAUS MARATONO NUOSTATAI I. BENDROJI DALIS Vilniaus miesto savivaldybė ir VšĮ Tarptautinis maratonas 2019 m. rugsėjo 8 d. ren NUOSTATAI DANSKE BANK VILNIAUS MARATONO NUOSTATAI I. BENDROJI DALIS Vilniaus miesto savivaldybė ir VšĮ Tarptautinis maratonas 2019 m. rugsėjo 8 d. rengia Danske Bank V maratoną. II. NUOTOLIAI Danske Bank

Detaliau

Microsoft Word - ŽT 2015 reglamentasFINAL

Microsoft Word - ŽT 2015 reglamentasFINAL XIV-ASIS TARPTAUTINIS FUDOKAN KARATĖ TURNYRAS VAIKAMS ŽIEMOS TAURĖ 2015 III-ASIS ATVIRAS LIETUVOS FUDOKAN KARATĖ ČEMPIONATAS JAUNIMUI IR SUAUGUSIEMS KVIETIMAS Lietuvos Fudokan asociacija šių metų kovo

Detaliau

Slide 1

Slide 1 Naujosios (Z) kartos vaikai Sociologija. Kartų teorijos 1955-1965 1966-1976 1977-1994 1995-2012 Kūdikių bumo II karta X karta Y karta Z karta Šiuo metu mūsų visuomenėje susiformavę gyvena 4 kartos. Kiekviena

Detaliau

RESPUBLIKINIS EKSLIBRISŲ KONKURSAS JURGIO KUNČINO 70 MEČIO JUBILIEJUI PAMINĖTI NUOSTATAI KONKURSO TIKSLAS įprasminti poeto, eseisto, vertėjo, vieno žy

RESPUBLIKINIS EKSLIBRISŲ KONKURSAS JURGIO KUNČINO 70 MEČIO JUBILIEJUI PAMINĖTI NUOSTATAI KONKURSO TIKSLAS įprasminti poeto, eseisto, vertėjo, vieno žy RESPUBLIKINIS EKSLIBRISŲ KONKURSAS JURGIO KUNČINO 70 MEČIO JUBILIEJUI PAMINĖTI NUOSTATAI KONKURSO TIKSLAS įprasminti poeto, eseisto, vertėjo, vieno žymiausių lietuvių prozininkų Jurgio Kunčino asmenybę,

Detaliau

Snap v1.4.1

Snap v1.4.1 2019 Gegužės 19d. apie SNAP tikslas - suburti fotografus ir medijų srities atstovus į vieną vietą, kurioje įgytų naujos informacijos, patirties, bendraminčių būryje. Informuoti žmones apie šiuo metu -

Detaliau

Nuostatai_festivalis_Sokiai_visiems_2016_Alytus

Nuostatai_festivalis_Sokiai_visiems_2016_Alytus Linijinių solo ir linijinių šokių komandų festivalis-varžybos Šokiai Visiems 2016 Data: 2016 m. spalio 22 d. (šeštadienis) Vieta: Naujoji g. 52, Alytaus sporto ir rekreacijos centras. Festivalio-varžybų

Detaliau

Vasaros stovykla

Vasaros stovykla Vasaros stovykla Egzotiška aplinka, įvairių pramogų jūra ir smagiausių įspūdžių vandenynas! Egzotiška aplinka, įvairių pramogų jūra ir smagiausių įspūdžių vandenynas! Tokią dienos stovyklos programą su

Detaliau

Struktūruotas pamokos planas Eil. Nr. Veiklos Forma. Metodas. Trukmė Kompetencijos 1 Įvadas. Įžanga. Prisistatymas. Susipažinimas. Sniego gniūžtė 3 mi

Struktūruotas pamokos planas Eil. Nr. Veiklos Forma. Metodas. Trukmė Kompetencijos 1 Įvadas. Įžanga. Prisistatymas. Susipažinimas. Sniego gniūžtė 3 mi Struktūruotas pamokos planas Eil. Nr. Veiklos Forma. Metodas. Trukmė Kompetencijos 1 Įvadas. Įžanga. Prisistatymas. Susipažinimas. Sniego gniūžtė 3 min. Socialinė 2 Dienos (pamokos) citatos aptarimas.

Detaliau

V.Jonusio_veiklos programa_2

V.Jonusio_veiklos programa_2 Kandidato į Lietuvos automobilių sporto federacijos prezidentus LASF veiklos programa 2011-2014 metams Vilnius 2011 m. kovo 21 d. LASF veiklos programa 2011-2014 Tarptautin s automobilių federacijos (FIA)

Detaliau

(Pasiūlymų dėl projektų atrankos kriterijų nustatymo ir keitimo forma) PASIŪLYMAI DĖL PROJEKTŲ ATRANKOS KRITERIJŲ NUSTATYMO IR KEITIMO 2017 m. lapkrič

(Pasiūlymų dėl projektų atrankos kriterijų nustatymo ir keitimo forma) PASIŪLYMAI DĖL PROJEKTŲ ATRANKOS KRITERIJŲ NUSTATYMO IR KEITIMO 2017 m. lapkrič (Pasiūlymų dėl projektų atrankos kriterijų nustatymo ir keitimo forma) PASIŪLYMAI DĖL PROJEKTŲ ATRANKOS KRITERIJŲ NUSTATYMO IR KEITIMO 2017 m. lapkričio d. FORMAI PRITARTA 2014-2020 m. Europos Sąjungos

Detaliau

KULTŪROS RENGINIAI PANEVĖŽIO MIESTE Sausio 5-21 d. R E N G I N I A I Sausio 7 d. Sausio 11 d. Sausio 12 d. Sausio 13 d. Bendruomenių rūmuose Bendruome

KULTŪROS RENGINIAI PANEVĖŽIO MIESTE Sausio 5-21 d. R E N G I N I A I Sausio 7 d. Sausio 11 d. Sausio 12 d. Sausio 13 d. Bendruomenių rūmuose Bendruome KULTŪROS RENGINIAI PANEVĖŽIO MIESTE Sausio 5-21 d. R E N G I N I A I Sausio 12 d. Sausio 13 d. Šiaurinėje Vakaronė Trys karaliai 18 val. Juodojo humoro vakaras. Be cenzūros (N-18). Dalyvauja tarptautinių

Detaliau

1 ATVIRAS LIETUVOS KONKŪRŲ ČEMPIONATAS liepos 4 liepos 7 d. Jojimos sporto klubas Audruvis, Ziniūnų kaimas, Joniškio rajonas I. BENDROJI INF

1 ATVIRAS LIETUVOS KONKŪRŲ ČEMPIONATAS liepos 4 liepos 7 d. Jojimos sporto klubas Audruvis, Ziniūnų kaimas, Joniškio rajonas I. BENDROJI INF 1 ATVIRAS LIETUVOS KONKŪRŲ ČEMPIONATAS 2019 2019 liepos 4 liepos 7 d. Jojimos sporto klubas Audruvis, Ziniūnų kaimas, Joniškio rajonas I. BENDROJI INFORMACIJA 1. ORGANIZATORIUS Lietuvos žirginio sporto

Detaliau

m. m. Pradinių klasių mokinių pasiekimai konkursuose, olimpiadose, viktorinose

m. m.  Pradinių klasių mokinių pasiekimai konkursuose, olimpiadose, viktorinose Kauno Bernardo Brazdžionio mokyklos-daugiafunkcio centro 1-10 klasių mokinių pasiekimai konkursuose, olimpiadose, viktorinose 2015-2016 m. m. Tarptautiniai konkursai Tarptautinės plaukimo varžybos Dzūkijos

Detaliau

4mokykla.xlsx

4mokykla.xlsx Įstaigos pavadinimas Ugdymo kryptis Adresas Duomenų sąrašas patvirtintas Lietuvos Respublikos švietimo ir mokslo ministro Telefonas Faksas įsakymu Nr. El. pašto adresas Interneto adresas: http:// Savininkas

Detaliau

PATVIRTINTA Vilkaviškio muzikos mokyklos direktoriaus 2017 m. kovo 28 d. įsakymu Nr. V- 14 PRITARTA Vilkaviškio muzikos mokyklos tarybos 2017 m. kovo

PATVIRTINTA Vilkaviškio muzikos mokyklos direktoriaus 2017 m. kovo 28 d. įsakymu Nr. V- 14 PRITARTA Vilkaviškio muzikos mokyklos tarybos 2017 m. kovo PATVIRTINTA Vilkaviškio muzikos mokyklos direktoriaus 2017 m. kovo 28 d. įsakymu Nr. V- 14 PRITARTA Vilkaviškio muzikos mokyklos tarybos 2017 m. kovo 28 d. protokolu Nr. MT-1 VILKAVIŠKIO MUZIKOS MOKYKLOS

Detaliau

SVEIKATOS SAVAITĖ LIK SVEIKA, BALTA ŢIEMUŢE UKMERGĖS VAIKŲ LOPŠELIS-DARŢELIS NYKŠTUKAS Kiekvieną ţiemą, kai tik leidţia oro sąlygos, organizuojame ţie

SVEIKATOS SAVAITĖ LIK SVEIKA, BALTA ŢIEMUŢE UKMERGĖS VAIKŲ LOPŠELIS-DARŢELIS NYKŠTUKAS Kiekvieną ţiemą, kai tik leidţia oro sąlygos, organizuojame ţie SVEIKATOS SAVAITĖ LIK SVEIKA, BALTA ŢIEMUŢE UKMERGĖS VAIKŲ LOPŠELIS-DARŢELIS NYKŠTUKAS Kiekvieną ţiemą, kai tik leidţia oro sąlygos, organizuojame ţiemos sveikatos savaitę. Įdomūs ţaidimai ţiemą lauke

Detaliau

Prienų Žiburio gimnazija Ką darome? (Vizija) Kodėl darome? (Argumentai) Kaip darome? (Kas? Kur? Kada?) Veikla / rezultatas Prienų rajone ugdomas mokyt

Prienų Žiburio gimnazija Ką darome? (Vizija) Kodėl darome? (Argumentai) Kaip darome? (Kas? Kur? Kada?) Veikla / rezultatas Prienų rajone ugdomas mokyt Prienų Žiburio gimnazija Ką darome? (Vizija) Kodėl darome? (Argumentai) Kaip darome? (Kas? Kur? Kada?) Veikla / rezultatas Prienų rajone ugdomas mokytojų kūrybiškumas ir lyderystės gebėjimai sudaro sąlygas

Detaliau

2012 m. rugpjūčio 6 d. pirmadienį išvykimas iš Lietuvos. Kelionė į Rygos miestą (Latvija). Rygoje susitikimas su projekto partneriu (Latvijos Kalėjimų

2012 m. rugpjūčio 6 d. pirmadienį išvykimas iš Lietuvos. Kelionė į Rygos miestą (Latvija). Rygoje susitikimas su projekto partneriu (Latvijos Kalėjimų 2012 m. rugpjūčio 6 d. pirmadienį išvykimas iš Lietuvos. Kelionė į Rygos miestą (Latvija). Rygoje susitikimas su projekto partneriu (Latvijos Kalėjimų departamento atstovai) ir projekto koordinatoriumi

Detaliau

2010 m. kovas Startavo Jono Meko svetainė viso pasaulio draugams Draugai, mano draugai! Puiku! Čia mano nauja svetainė! Taigi

2010 m. kovas Startavo Jono Meko svetainė viso pasaulio draugams   Draugai, mano draugai! Puiku! Čia mano nauja svetainė! Taigi 2010 m. kovas Startavo Jono Meko svetainė viso pasaulio draugams www.jonasmekasfilms.com Draugai, mano draugai! Puiku! Čia mano nauja svetainė! Taigi prašau apsilankyti, čia įdėsiu šiek tiek dienoraščių

Detaliau

Pareiškėjo pavadinimas: Vikaičių benruomenės centras Strategijos prioritetas, pagal kurį teikiamas vietos projektas: I prioritetas,,kaimo infrastruktū

Pareiškėjo pavadinimas: Vikaičių benruomenės centras Strategijos prioritetas, pagal kurį teikiamas vietos projektas: I prioritetas,,kaimo infrastruktū Pareiškėjo pavadinimas: Vikaičių benruomenės centras I prioritetas,,kaimo infrastruktūros modernizavimas 1.1. Priemonė Kaimo atnaujinimas ir plėtra, veiklos sritis 1.1.1. viešosios infrastruktūros sutvarkymas

Detaliau

Lietuvių kalbos teksto suvokimo testai 4 klasei pagal Standartizuotą lietuvių kalbos programą

Lietuvių kalbos teksto suvokimo testai 4 klasei pagal Standartizuotą lietuvių kalbos programą Lietuvių kalbos teksto suvokimo testai 4 klasei pagal Standartizuotą lietuvių kalbos programą V TESTAS VIEVERSYS Vertinimo instrukcija I TEKSTAS Vieversys Už teisingą atsakymą mokinys gauna 1 tašką. Už

Detaliau

Vietnamo karas

Vietnamo karas VIETNAMO KARAS Parengė: Dominykas Dabužinskas ir Antanas Stankevičius IVb Vietnamo karas Vietnamo karas karų už Vietnamo nepriklausomybę, o vėliau ir suvienijimą grandinė, kuri tęsėsi nuo 1940 m. vasario

Detaliau

Išgelbėtos gyvybės valstybei leidžia sutaupyti milijonus litų atsiliepti skambučiai. Virš 6 milijonų bandymų prisiskambinti. Šiuos skaičius, k

Išgelbėtos gyvybės valstybei leidžia sutaupyti milijonus litų atsiliepti skambučiai. Virš 6 milijonų bandymų prisiskambinti. Šiuos skaičius, k Išgelbėtos gyvybės valstybei leidžia sutaupyti milijonus litų 277 038 atsiliepti skambučiai Virš 6 milijonų bandymų prisiskambinti Šiuos skaičius, kalbėdama apie 2011- uosius metus, įvardija Lietuvos telefoninių

Detaliau

3_Radisson Blu_knygute_pasirinkta_reverse_A5

3_Radisson Blu_knygute_pasirinkta_reverse_A5 Jūsų šventėms Ypatingas pasiūlymas rezervuojantiems iš anksto 10% nuolaida, užsakymams iki 2016 spalio 15 d. O kur švęsite Jūs? Dangiška vakarienė Delta salė 22 aukšte, maksimaliai talpina 50 asmenų Skybar

Detaliau

TVIRTINU

TVIRTINU PATVIRTINA Lietuvos Plaukimo federacija 2019-02-15 d. VK protokolu 2019 M. ATVIRO LIETUVOS PLAUKIMO N u o s t a t a i I VARŽYBŲ VIETA, LAIKAS, PROGRAMA 1.1.Vieta: Girstučio sporto komplekse, Kovo 11-osios

Detaliau

2014 m. lapkritis Nr. 3 Leidžia: Jaunųjų žurnalistų būrelis Adresas: Panevėžio g.53, Pumpėnai El.versija: pumpenu.pasvalys.lm.lt El.paštas:

2014 m. lapkritis Nr. 3 Leidžia: Jaunųjų žurnalistų būrelis Adresas: Panevėžio g.53, Pumpėnai El.versija: pumpenu.pasvalys.lm.lt El.paštas: 2014 m. lapkritis Nr. 3 Leidžia: Jaunųjų žurnalistų būrelis Adresas: Panevėžio g.53, Pumpėnai El.versija: pumpenu.pasvalys.lm.lt El.paštas: ggrazinak@gmail.com TOLERANCIJOS DIENAI SKIRTAS SPECIALUS NUMERIS

Detaliau

Auditorijos dalis, % Auditorijos dalis, % LRT TELEVIZIJOS KANALŲ APŽVALGA TV auditorijos tyrimą atlieka Kantar TNS LT, pasitelkdama TV metrų technolog

Auditorijos dalis, % Auditorijos dalis, % LRT TELEVIZIJOS KANALŲ APŽVALGA TV auditorijos tyrimą atlieka Kantar TNS LT, pasitelkdama TV metrų technolog LRT TELEVIZIJOS KANALŲ APŽVALGA TV auditorijos tyrimą atlieka Kantar TNS LT, pasitelkdama TV metrų technologiją atsitiktinai atrinktuose namų ūkiuose yra įrengti TV metrų aparatai, fiksuojantys kiekvieno

Detaliau

Parodos darbo laikas: Sausio 26 d Sausio 27 d Sausio 28 d Oficialūs parodos renginiai Penktadienis 1

Parodos darbo laikas: Sausio 26 d Sausio 27 d Sausio 28 d Oficialūs parodos renginiai Penktadienis 1 Parodos darbo laikas: Sausio 26 d. 10.00 19.00 Sausio 27 d. 10.00 19.00 Sausio 28 d. 10.00 17.00 Oficialūs parodos renginiai 2018 01 26 Penktadienis 10.00 11.00 5.1 salė 2018 01 26 14.00 16.00 5.3 salė

Detaliau

PATVIRTINTA Šalčininkų r. Eišiškių muzikos mokyklos direktoriaus 2018 m. rugsėjo 3 d. įsakymu Nr.V1-40 ŠALČININKŲ R. EIŠIŠKIŲ MUZIKOS MOKYKLOS

PATVIRTINTA Šalčininkų r. Eišiškių muzikos mokyklos direktoriaus 2018 m. rugsėjo 3 d. įsakymu Nr.V1-40 ŠALČININKŲ R. EIŠIŠKIŲ MUZIKOS MOKYKLOS PATVIRTINTA Šalčininkų r. Eišiškių muzikos mokyklos direktoriaus 2018 m. rugsėjo 3 d. įsakymu Nr.V1-40 ŠALČININKŲ R. EIŠIŠKIŲ MUZIKOS MOKYKLOS 2018-2019 M. M. UGDYMO PLANAS I. UGDYMO PLANO SUDARYMAS, PROGRAMŲ

Detaliau

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Kauno Rokų vidurinė mokykla Neformalaus ugdymo poreikių 5-12 klasėse tyrimas Tyrimą atliko: pavaduotoja D. Klimavičienė psichologė A. Andriuškienė Tyrimo ataskaitą parengė: A. Andriuškienė 2013-05-21 Tyrimo

Detaliau

Veiksmų programų administravimo

Veiksmų programų administravimo (Pasiūlymų dėl projektų atrankos kriterijų nustatymo ir keitimo forma) PASIŪLYMAI DĖL PROJEKTŲ ATRANKOS KRITERIJŲ NUSTATYMO IR KEITIMO 2015 m. gegužės 19 d. FORMAI PRITARTA 2014 2020 m. Europos Sąjungos

Detaliau

Slide 1

Slide 1 EKOLOGINIS UGDYMAS ĮGYVENDINANT GAMTOSAUGINIŲ MOKYKLŲ PROGRAMĄ MAŽEIKIŲ R. TIRKŠLIŲ DARŽELYJE GILIUKAS 2013 Kiekviena pradžia yra sunki, kad ir ką bepradėtumei, pirmieji žingsniai visad būna nedrąsiausi,

Detaliau

Subačiaus gimnazija Gimnazijos pulsas 2015 m. gruodis Labas, aš esu žiema... Šalta, žvarbi ir pikta. Jūs manęs šį gruodį dar ir nepastebėjote taip, ka

Subačiaus gimnazija Gimnazijos pulsas 2015 m. gruodis Labas, aš esu žiema... Šalta, žvarbi ir pikta. Jūs manęs šį gruodį dar ir nepastebėjote taip, ka Subačiaus gimnazija Gimnazijos pulsas 2015 m. gruodis Labas, aš esu žiema... Šalta, žvarbi ir pikta. Jūs manęs šį gruodį dar ir nepastebėjote taip, kaip pastebite, kai esu visiems matoma: balta balta,

Detaliau

Doc. dr. Irena SMETONIENĖ KALBŲ MOKYMAS UGDYMO SISTEMOJE: NUO IKIMOKYKLINIO UGDYMO IKI UNIVERSITETINIO LAVINIMO (Pranešimo, skaityto 6-ojoje Lietuvos

Doc. dr. Irena SMETONIENĖ KALBŲ MOKYMAS UGDYMO SISTEMOJE: NUO IKIMOKYKLINIO UGDYMO IKI UNIVERSITETINIO LAVINIMO (Pranešimo, skaityto 6-ojoje Lietuvos Doc. dr. Irena SMETONIENĖ KALBŲ MOKYMAS UGDYMO SISTEMOJE: NUO IKIMOKYKLINIO UGDYMO IKI UNIVERSITETINIO LAVINIMO (Pranešimo, skaityto 6-ojoje Lietuvos kalbų pedagogų asociacijos konferencijoje Kalbos, kultūra

Detaliau

PATVIRTINTA Gretutinių teisių asociacijos Greta 2018 m. spalio 14 d. Visuotinio narių susirinkimo sprendimu GRETUTINIŲ TEISIŲ ASOCIACIJA GRETA ATLYGIN

PATVIRTINTA Gretutinių teisių asociacijos Greta 2018 m. spalio 14 d. Visuotinio narių susirinkimo sprendimu GRETUTINIŲ TEISIŲ ASOCIACIJA GRETA ATLYGIN PATVIRTINTA Gretutinių teisių asociacijos Greta 2018 m. spalio 14 d. Visuotinio narių susirinkimo sprendimu GRETUTINIŲ TEISIŲ ASOCIACIJA GRETA ATLYGINIMO ATLIKĖJAMS IR FONOGRAMŲ GAMINTOJAMS PASKIRSTYMO

Detaliau

Kauno menų darželis Etiudas Mgr. Virginija Bielskienė, direktorės pavaduotoja ugdymui, II vad. kategorija, auklėtoja metodininkė Žaidimas pagrindinė i

Kauno menų darželis Etiudas Mgr. Virginija Bielskienė, direktorės pavaduotoja ugdymui, II vad. kategorija, auklėtoja metodininkė Žaidimas pagrindinė i Kauno menų darželis Etiudas Mgr. Virginija Bielskienė, direktorės pavaduotoja ugdymui, II vad. kategorija, auklėtoja metodininkė Žaidimas pagrindinė ikimokyklinio ir priešmokyklinio amžiaus ir jaunesnio

Detaliau

LASF tarybos protokolas nr israsas

LASF tarybos protokolas nr israsas Lietuvos automobilių sporto federacija Išrašas LASF Tarybos posėdžio PROTOKOLAS Nr. 2012-16 2012.11.06 LASF Tarybos posėdis pradėtas 2012.11.06 d. 16.00 val. Lietuvos automobilių sporto federacijoje, Draugystės

Detaliau

PATVIRTINTA

PATVIRTINTA PATVIRTINTA Kauno Aušros gimnazijos s 2013 04-29 įsakymu Nr. V - 112 KAUNO AUŠROS GIMNAZIJA 2013 m. gegužės mėn. veiklos planas Eil Renginio Vieta Data ir laikas Dalyvauja Atsakingas Koordinatorius Nr.

Detaliau

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Pašto rinkos aktualijos bei tendencijos Europoje Kasmetinis susitikimas su pašto rinkos dalyviais 2019 m. birželio 10 d. TURINYS Pašto rinkos tendencijos ir pokyčiai E-komercijos plėtra ir skaičiai ERGP

Detaliau

LT LT KALBOS IŠŠŪKIŲ VADOVAS SLAPTIESIEMS AGENTAMS

LT LT KALBOS IŠŠŪKIŲ VADOVAS SLAPTIESIEMS AGENTAMS LT LT KALBOS IŠŠŪKIŲ VADOVAS SLAPTIESIEMS AGENTAMS ĮVEIK VISUS 50+1 KALBOS IŠŠŪKIUS IR TAPK GERIAUSIU(-IA) AGENTU(-E) LABAS, AGENTE, kaip slaptasis(-oji) agentas(-ė), dirbantis(-i) tarptautiniu mastu,

Detaliau

PATVIRTINTA Vilkaviškio rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuro direktoriaus 2017 m. kovo 1 d. įsakymu Nr. V-7 1 priedas Vilkaviškio Aušros gim

PATVIRTINTA Vilkaviškio rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuro direktoriaus 2017 m. kovo 1 d. įsakymu Nr. V-7 1 priedas Vilkaviškio Aušros gim PATVIRTINTA Vilkaviškio rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuro direktoriaus 2017 m. kovo 1 d. įsakymu Nr. V-7 1 priedas Vilkaviškio Aušros gimnazija (Ugdymo įstaigos pavadinimas) VISUOMENĖS SVEIKATOS

Detaliau

Gaminių asortimentas Tortai 1. Medaus šokoladinis tortas su jogurtu Tai klasikinis mūsų tortas, kuris susideda iš medumi kvepiančių biskvitų, perteptų

Gaminių asortimentas Tortai 1. Medaus šokoladinis tortas su jogurtu Tai klasikinis mūsų tortas, kuris susideda iš medumi kvepiančių biskvitų, perteptų Gaminių asortimentas Tortai 1. Medaus šokoladinis tortas su jogurtu Tai klasikinis mūsų tortas, kuris susideda iš medumi kvepiančių biskvitų, perteptų gaiviu persikiniu jogurtu. Šokoladinis biskvitas ir

Detaliau

XIX TARPTAUTINIS KONKURSAS-FESTIVALIS MUZIKA BE SIENŲ 2019 m. rugpjūčio dienomis Druskininkuose KONKURSO-FESTIVALIO DARBOTVARKĖ Rugpjūčio 14 d.

XIX TARPTAUTINIS KONKURSAS-FESTIVALIS MUZIKA BE SIENŲ 2019 m. rugpjūčio dienomis Druskininkuose KONKURSO-FESTIVALIO DARBOTVARKĖ Rugpjūčio 14 d. XIX TARPTAUTINIS -FESTIVALIS MUZIKA BE SIENŲ 2019 m. rugpjūčio 14-23 dienomis Druskininkuose KONKURSO-FESTIVALIO DARBOTVARKĖ Rugpjūčio 14 d. Druskininkų M. K. Čiurlionio meno mokykla (Vytauto g. 23) 10:00-20:00

Detaliau

Priedai_2016.indd

Priedai_2016.indd 1 testo užduočių vertinimo kriterijai Užd. Nr. Sprendimas ar atsakymas Taškai Vertinimas 1 Pasirinktas variantas D 1 Už teisingą atsakymą. 2 a) 939 1 Už teisingą atsakymą. 2 b) 1538 1 Už teisingą atsakymą.

Detaliau

LIETUVOS BAIDARIŲ IR KANOJŲ IRKLAVIMO FEDERACIJA kodas , buveinė: Vilniaus m. sav. Vilniaus m. Žemaitės g. 6 VYKDOMOJO KOMITETO POSĖDŽIO PROT

LIETUVOS BAIDARIŲ IR KANOJŲ IRKLAVIMO FEDERACIJA kodas , buveinė: Vilniaus m. sav. Vilniaus m. Žemaitės g. 6 VYKDOMOJO KOMITETO POSĖDŽIO PROT LIETUVOS BAIDARIŲ IR KANOJŲ IRKLAVIMO FEDERACIJA kodas 191684452, buveinė: Vilniaus m. sav. Vilniaus m. Žemaitės g. 6 VYKDOMOJO KOMITETO POSĖDŽIO PROTOKOLAS Nr.2019/1 2019-01-23 Kaunas Posėdis įvyko 2019

Detaliau

OPTINIS MENAS (OPARTAS) LIETUVIŲ LIAUDIES AUDINIŲ RAŠTUOSE

OPTINIS MENAS (OPARTAS) LIETUVIŲ LIAUDIES AUDINIŲ RAŠTUOSE OPTINIS MENAS (OPARTAS) LIETUVIŲ LIAUDIES TEKSTILĖS RAŠTUOSE Keturių pa okų iklas 2018 m. Pare gė Kau o Juozo Grušo e o gi azijos dailės okytoja ekspertė RASA KLINGAITĖ DAILĖTYRINĖ UŽDUOTIS I pa oka Susipaži

Detaliau

smalsuciai_small

smalsuciai_small LOPŠELIS -DARŽELIS SMALSUČIAI PROJEKTAS AIKŠTELĖ KŪRYBINĖS DIRBTUVĖS 1 ANKETŲ APIBENDRINIMAS 2 KŪRYBINĖS DIRBTUVĖS SU VAIKAIS 3 KŪRYBINĖS DIRBTUVĖS SU TĖVELIAIS IR PERSONALU 4 PASIŪLYMAI / DARŽELIO MAKETAS

Detaliau

PROJEKTAS SUDERINTA Kelmės rajono savivaldybės administracijos švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėjas Stasys Jokubauskas PATVIRTINTA Tytuvėnų g

PROJEKTAS SUDERINTA Kelmės rajono savivaldybės administracijos švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėjas Stasys Jokubauskas PATVIRTINTA Tytuvėnų g PROJEKTAS SUDERINTA Kelmės rajono savivaldybės administracijos švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėjas Stasys Jokubauskas PATVIRTINTA Tytuvėnų gimnazijos direktoriaus 2018-08-31 įsakymu Nr. V- TYTUVĖNŲ

Detaliau

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation STATYBA 2017 Ilgiausiai šalyje gyvuojanti paroda, kuri vietoje suburia verslo lyderius, įvairių sričių specialistus, architektus, kompanijų vadovus, mokymo įstaigas ir galutinius vartotojus, kurie ne tik

Detaliau

Panoraminė Ukmergės nuotrauka (iš interneto nr

Panoraminė Ukmergės nuotrauka (iš interneto nr Mūsų meilė Ukmergė Žalia skarė Ukmergė Kur bebūsim patikėk Liksi mūsų širdy Ukmergė Arba: Mieloji mūsų Ukmergė Daugiau tokios mes nesutiksim Joje mes žavūs ir jauni Tokiais mes amžinai ir liksim (Irena

Detaliau

2018 kalendorius _12 19

2018 kalendorius _12 19 Varžybų 2018 m. Lietuvos šaškių sporto varžybų kalendorius projektas (2017 12 14) Dalyviai 2018 m Pavadinimas Vykdymo vieta (bazė) Sportininkų amžius Iš viso dalyvių skaičius Lietuvoje vykdomo se varžybose

Detaliau

GIŽŲ KAZIMIERO BARŠAUSKO PAGRINDINĖ MOKYKLA 2015 m. gegužės mėn. Nr.2 PASIDŽIAUKIME Mokyklos 3 4 klasių komanda: Kotryna Kaminskaitė, Evelina Kardokai

GIŽŲ KAZIMIERO BARŠAUSKO PAGRINDINĖ MOKYKLA 2015 m. gegužės mėn. Nr.2 PASIDŽIAUKIME Mokyklos 3 4 klasių komanda: Kotryna Kaminskaitė, Evelina Kardokai GIŽŲ KAZIMIERO BARŠAUSKO PAGRINDINĖ MOKYKLA 2015 m. gegužės mėn. Nr.2 PASIDŽIAUKIME Mokyklos 3 4 klasių komanda: Kotryna Kaminskaitė, Evelina Kardokaitė, Gabija Stasiulevičiūtė, Henrikas Misevičius (mokyt.

Detaliau

Kauno marių regioninio parko direkcijos glausta veiklos ataskaita už 2014 metus 2014 m. direkcija atliko 7 gyvosios gamtos monitoringus: didžiojo auks

Kauno marių regioninio parko direkcijos glausta veiklos ataskaita už 2014 metus 2014 m. direkcija atliko 7 gyvosios gamtos monitoringus: didžiojo auks Kauno marių regioninio parko direkcijos glausta veiklos ataskaita už 2014 metus 2014 m. direkcija atliko 7 gyvosios gamtos monitoringus: didžiojo auksinuko ir kraujalakio melsvio stebėjimus, niūraspalvio

Detaliau

A. Merkys ASOCIACIJA LANGAS Į ATEITĮ, 2015 m. Elektroninis mokymasis Tikriausiai šiais laikais daugelis esate girdėję apie elektroninį bei nuotolinį m

A. Merkys ASOCIACIJA LANGAS Į ATEITĮ, 2015 m. Elektroninis mokymasis Tikriausiai šiais laikais daugelis esate girdėję apie elektroninį bei nuotolinį m A. Merkys ASOCIACIJA LANGAS Į ATEITĮ, 2015 m. Elektroninis mokymasis Tikriausiai šiais laikais daugelis esate girdėję apie elektroninį bei nuotolinį mokymą(si) ar net jį išbandę. Jis taikomas ne tik išsivysčiusiose

Detaliau

MOLĖTŲ R

MOLĖTŲ R PRITARTA Molėtų rajono savivaldybės tarybos 2015 m. kovo 26 d. sprendimu Nr. B1-54 MOLĖTŲ R. KŪNO KULTŪROS IR SPORTO CENTRO DIREKTORIAUS 2014 METŲ ATASKAITA 1. Įstaigos pristatymas: Centro teisinė forma

Detaliau

I N D Ų N U O M O S K A T A L O G A S 2019 Įrankiai Indai Taurės Stiklinės Stikliniai ąsočiai Baro reikmenys Kavos aparatai Serviravimo indai Kepimo i

I N D Ų N U O M O S K A T A L O G A S 2019 Įrankiai Indai Taurės Stiklinės Stikliniai ąsočiai Baro reikmenys Kavos aparatai Serviravimo indai Kepimo i I N D Ų N U O M O S K A T A L O G A S 2019 Įrankiai Indai Taurės Stiklinės Stikliniai ąsočiai Baro reikmenys Kavos aparatai Serviravimo indai Kepimo indai/įrankiai Kaitinimo indai Kontaktai: PINTINOX STALO

Detaliau

LIETUVOS KULTŪROS TARYBA SPRENDIMAS DĖL KULTŪROS RĖMIMO FONDO LĖŠOMIS FINANSUOJAMOS SRITIES FOTOGRAFIJA PROJEKTŲ DALINIO FINANSAVIMO 2019 METAIS 2019

LIETUVOS KULTŪROS TARYBA SPRENDIMAS DĖL KULTŪROS RĖMIMO FONDO LĖŠOMIS FINANSUOJAMOS SRITIES FOTOGRAFIJA PROJEKTŲ DALINIO FINANSAVIMO 2019 METAIS 2019 LIETUVOS KULTŪROS TARYBA SPRENDIMAS DĖL KULTŪROS RĖMIMO FONDO LĖŠOMIS FINANSUOJAMOS SRITIES FOTOGRAFIJA PROJEKTŲ DALINIO FINANSAVIMO 2019 METAIS 2019 m. gegužės 17 d. Nr. 1LKT-66(1.2) Vilnius kultūros

Detaliau

Paveldas Pirmasis mūrinis namas Žvėryne ir pirmoji akmenimis grįsta gatvė - Birutės 18. Autentiškas Vilniaus istorinis paveldas 1860 m. Trikotažo fabr

Paveldas Pirmasis mūrinis namas Žvėryne ir pirmoji akmenimis grįsta gatvė - Birutės 18. Autentiškas Vilniaus istorinis paveldas 1860 m. Trikotažo fabr Paveldas Pirmasis mūrinis namas Žvėryne ir pirmoji akmenimis grįsta gatvė - Birutės 18. Autentiškas Vilniaus istorinis paveldas 1860 m. Trikotažo fabrikas Triumf. 1910 m. Spynų ir metalo dirbinių fabrikas

Detaliau

PRITARTA Panevėžio rajono savivaldybės tarybos 2018 m. gegužės 30 d. sprendimu Nr. T-98 PANEVĖŽIO R. VELŽIO GIMNAZIJOS DIREKTORIAUS RIMTO BALTUŠIO 201

PRITARTA Panevėžio rajono savivaldybės tarybos 2018 m. gegužės 30 d. sprendimu Nr. T-98 PANEVĖŽIO R. VELŽIO GIMNAZIJOS DIREKTORIAUS RIMTO BALTUŠIO 201 PRITARTA Panevėžio rajono savivaldybės tarybos 2018 m. gegužės 30 d. sprendimu Nr. T-98 PANEVĖŽIO R. VELŽIO GIMNAZIJOS DIREKTORIAUS RIMTO BALTUŠIO 2017 METŲ VEIKLOS ATASKAITA I. BENDRA INFORMACIJA APIE

Detaliau

PATVIRTINTA Varėnos rajono visuomenės sveikatos biuro direktoriaus 2019 m. sausio 15 d. įsakymu Nr. V- 6 MOKINIŲ SVEIKATOS UGDYMO KONKURSO VARĖNOS RAJ

PATVIRTINTA Varėnos rajono visuomenės sveikatos biuro direktoriaus 2019 m. sausio 15 d. įsakymu Nr. V- 6 MOKINIŲ SVEIKATOS UGDYMO KONKURSO VARĖNOS RAJ PATVIRTINTA Varėnos rajono visuomenės sveikatos biuro direktoriaus 2019 m. sausio 15 d. įsakymu Nr. V- 6 MOKINIŲ SVEIKATOS UGDYMO KONKURSO VARĖNOS RAJONO SVEIKIAUSIA MOKYKLA N U O S T A T A I 1. KONKURSO

Detaliau

UKMERGĖS SPORTO CENTRAS METINĖ VEIKLOS PROGRAMA M. M. Ukmergė

UKMERGĖS SPORTO CENTRAS METINĖ VEIKLOS PROGRAMA M. M. Ukmergė UKMERGĖS SPORTO CENTRAS METINĖ VEIKLOS PROGRAMA 2018-2019 M. M. Ukmergė 2018 1 PATVIRTINTA Sporto centro direktoriaus 2018-08-31 įsakymu Nr. UKMERGĖS SPORTO CENTRO VEIKLOS PROGRAMA 2018-2019 M. M. 1. SITUACIJOS

Detaliau

UTENOJE LANKĖSI EKONOMINIO BENDRADARBIAVIMO IR PLĖTROS ORGANIZACIJOS EKSPERTAI

UTENOJE LANKĖSI EKONOMINIO BENDRADARBIAVIMO IR PLĖTROS ORGANIZACIJOS EKSPERTAI Utenos RVVG veiklos ataskaita už 2018 metus 2019-02-21 Kvietimai teikti projektų paraiškas Dalyvavimas Lietuvos VVG tinklo veikloje Kiti projektai Susitikimai Parodos Tarptautinis bendradarbiavimas Konferencijos,

Detaliau

ANKETA

ANKETA ANKETA Sveiki, Kartu su Lietuvos lstybiniu psichikos sveikatos centru atliekame anoniminį šalies gyventojų tyrimą, kurio tikslas ištirti gyventojų nuostatas alkoholio vartojimo atţvilgiu. Mums yra svarbūs

Detaliau

2018 kalendorius 11 22

2018 kalendorius 11 22 2018 m. Lietuvos šaškių sporto varžybų kalendorius (2017 12 01) Varžybų Dalyviai 2018 m Pavadinimas Vykdymo vieta (bazė) Sportininkų amžius Iš viso dalyvių skaičius Lietuvoje vykdomo se varžybose Lietuvos

Detaliau

KAUNO VAIKŲ DARŽELIO RUDNOSIUKAS MOKSLO METŲ IKIMOKYKLINĖS VOVERIUKŲ GRUPĖS UGDYMO PLANAS I. BENDROSIOS NUOSTATOS 1. Kauno vaikų darželio Ru

KAUNO VAIKŲ DARŽELIO RUDNOSIUKAS MOKSLO METŲ IKIMOKYKLINĖS VOVERIUKŲ GRUPĖS UGDYMO PLANAS I. BENDROSIOS NUOSTATOS 1. Kauno vaikų darželio Ru KAUNO VAIKŲ DARŽELIO RUDNOSIUKAS 2017-2018 MOKSLO METŲ IKIMOKYKLINĖS VOVERIUKŲ GRUPĖS UGDYMO PLANAS I. BENDROSIOS NUOSTATOS 1. Kauno vaikų darželio Rudnosiukas ikimokyklinės grupės ugdymo planas reglamentuoja

Detaliau

BZN Start straipsnis

BZN Start straipsnis Lilija Šmeliova ir Roma Žilionytė. Asmeninio albumo nuotr. Ilgalaikio makiažo meistrės Lilija Šmeliova (44) ir Roma Žilionytė (39) prieš kelerius metus nusprendė, kad jau pats metas dalytis savo patirtimi.

Detaliau

Etninės kultūros olimpiada

Etninės kultūros olimpiada Lietuvos mokinių etninės kultūros olimpiada: galimybės ir perspektyvos Daiva Briedienė Klaipėda 2014 03 14 Apžvalga: dalykinės olimpiados, konkursai Olimpiadų yra apie 20: lietuvių kalbos, matematikos,

Detaliau

JAV susikūrimas

JAV susikūrimas JAV susikūrimas Parengė I c klasės mokinė Justė Gudavičiūtė 2011m. Turinys Šiaurės Amerikos kolonizavimas Emigracijos į Ameriką priežastys Fizinės ekonominės sąlygos Bostono arbatėlė Nepriklausomybės deklaracija

Detaliau

MOKSLO METŲ LIETUVOS MOKYKLŲ ŽAIDYNIŲ KALENDORINIS PLANAS MOKSLO METŲ LIETUVOS MOKYKLŲ ŽAIDYNIŲ KALENDORIUS Varžybų kategorija Dat

MOKSLO METŲ LIETUVOS MOKYKLŲ ŽAIDYNIŲ KALENDORINIS PLANAS MOKSLO METŲ LIETUVOS MOKYKLŲ ŽAIDYNIŲ KALENDORIUS Varžybų kategorija Dat 2016 2017 MOKSLO METŲ LIETUVOS MOKYKLŲ ŽAIDYNIŲ KALENDORINIS PLANAS 2016-2017 MOKSLO METŲ LIETUVOS MOKYKLŲ ŽAIDYNIŲ KALENDORIUS Varžybų kategorija Data Miestas, zonos BENDROJO UGDYMO MOKYKLŲ VARŽYBOS 1.

Detaliau

BZN Start straipsnis

BZN Start straipsnis Eglė Karpavičiūtė ir Renata Petraitytė.Asmeninio albumo nuotr. Sveikų saldumynų Skanu nu sumanytojos, Kaune gyvenančios Eglė Karpavičiūtė (24) ir Renata Petraitytė (23) kol kas viską gamina vienos pačios,

Detaliau

protokolas

protokolas Lietuvos automobilių sporto federacija LASF Tarybos pos džio Protokolas Nr. 5 2008.05.15 Dalyvauja: Prezidentas Romas Austinskas Tarybos nariai: Evaldas Torrau, Gintautas Firantas, Eduardas Jakas, Vladas

Detaliau

Radviliškio rajono savivaldybės administracijos Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus metinės švietimo, kultūros ir sporto veiklos programos 3 priedas

Radviliškio rajono savivaldybės administracijos Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus metinės švietimo, kultūros ir sporto veiklos programos 3 priedas savivaldybės administracijos Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus metinės švietimo, kultūros ir sporto veiklos programos 3 priedas RADVILIŠKIO RAJONO SAVIVALDYBĖS KULTŪROS ĮSTAIGŲ 2012 M. RENGINIŲ PLANAS

Detaliau

KAUNO LOPŠELIO-DARŽELIO KLEVELIS ZUIKUČIŲ GRUPĖS VEIKLOS PLANAS M.M. Grupės savitumas Prioritetiniai metų tikslai Ugdytojai, tėvų komitetas

KAUNO LOPŠELIO-DARŽELIO KLEVELIS ZUIKUČIŲ GRUPĖS VEIKLOS PLANAS M.M. Grupės savitumas Prioritetiniai metų tikslai Ugdytojai, tėvų komitetas KAUNO LOPŠELIO-DARŽELIO KLEVELIS ZUIKUČIŲ GRUPĖS VEIKLOS PLANAS 2018-2019 M.M. Grupės savitumas Prioritetiniai metų tikslai Ugdytojai, tėvų komitetas Grupė skirta mišraus 1. Atnaujinti Geros pradžios Ugdytojai:

Detaliau

Microsoft PowerPoint - Medicinos klasteris

Microsoft PowerPoint - Medicinos klasteris Tikslinės rinkos, apžvalga, planai Valstybinis turizmo departamentas prie Ūkio ministerijos Ieva Druktenė Lietuvos turizmo statistika 2 mln. užsienio turistų 2,6 mln. vietinių turistų (2012 m.) 1 vieta

Detaliau