Kainynas verslui Archyvas Paslaugų krepšeliai Paslaugų krepšeliai BizKit" BizKit" BizKit S BizKit M BizKit L 5 Eur/mėn. 9 Eur/mė

Dydis: px
Rodyti nuo puslapio:

Download "Kainynas verslui Archyvas Paslaugų krepšeliai Paslaugų krepšeliai BizKit" BizKit" BizKit S BizKit M BizKit L 5 Eur/mėn. 9 Eur/mė"

Transkriptas

1 Kainynas verslui Archyvas Paslaugų krepšeliai Paslaugų krepšeliai BizKit" BizKit" BizKit S BizKit M BizKit L 5 Eur/mėn. 9 Eur/mėn. 18 Eur/mėn. Paslaugų krepšelį sudaro nemokamos paslaugos: Sąskaitos (netaikomas minimalus sąskaitos mokestis) 2 sąskaitos 4 sąskaitos Neribotai Gautų lėšų administravimas eurais* Pervedimai eurais interneto banke** 10 pervedimų 25 pervedimai 55 pervedimai VISA Business Electron" išdavimas ir aptarnavimas 1 kortelė 2 kortelės 2 kortelės VISA Business" išdavimas ir aptarnavimas - 1 kortelė 1 kortelė Kodų generatorius Kiti mokesčiai:

2 BizKit S BizKit M BizKit L Krepšelio nutraukimo mokestis*** 15 Eur 15 Eur 15 Eur Krepšelio keitimo mokestis**** 15 Eur 15 Eur 15 Eur *Gautų pervedimų eurais DNB banko viduje; gautų pervedimų eurais iš kitų Lietuvoje registruotų bankų arba iš Europos ekonominės erdvės (EEE) šalyse registruoto mokėjimo paslaugų teikėjo, pagal SEPA mokėjimo nurodymą. **Pervedimas į kito gavėjo sąskaitą DNB banko viduje; paprastas pervedimas į EEE šalis (SEPA); vienkartinis e. sąskaitos apmokėjimas; pervedimas už paslaugas; į gavėjo sąskaitą pagal mokėjimo nurodymą, atsiskaitant už prekes / paslaugas e. parduotuvėje DNB banko viduje; pastovūs pervedimai į kito gavėjo sąskaitą DNB banko viduje; pastovūs pervedimai į gavėjo sąskaitą kituose Lietuvoje registruotuose bankuose. ***Nepraėjus nuo jo taikymo pradžios 6 mėnesiams. ****Kai paslaugų krepšelis BizKit" keičiamas į kitą BizKit" paslaugų krepšelį, nepraėjus nuo jo taikymo 6 mėnesiams. Bankas netaiko paslaugų krepšelio BizKit" keitimo mokesčio, jei krepšelis keičiamas į didesnės apimties paslaugų krepšelį BizKit". BizKit mėnesio mokestis nurašomas iš jūsų pasirinktos sąskaitos per pirmas 5 einamojo mėnesio darbo dienas.

3 Paslaugų krepšelis VITAMINAI STARTUI Kasdienės paslaugos VITAMINAI STARTUI Nemokamai Banko sąskaitos atidarymas* ir tvarkymas + Kodų generatorius (pirmasis) + Pervedimai eurais internetu į DNB ir kitus bankus, registruotus Lietuvoje ar kitose Europos ekonominės erdvės šalyse + Mokėjimai e. parduotuvėje bei pervedimai už paslaugas internetu + Pervestų lėšų eurais banko viduje ir iš kitų Lietuvoje registruotų bankų administravimas + Verslo mokėjimo kortelė VISA Business Electron" arba VISA Business" (pasirenkama viena)** + Išvardintomis paslaugomis ir pasiūlymais gali pasinaudoti įmonės, nuo kurių įregistravimo dienos yra praėję ne daugiau nei 12 mėn., o šios specialios sąlygos taikomos 12 mėn. nuo jų pritaikymo datos. Bankas turi teisę stabdyti paslaugos teikimą iš anksto apie tai informavęs. Pasibaigus nuolaidų taikymo laikotarpiui ar nutraukus nuolaidų taikymą, DNB už klientui teikiamas paslaugas, taikys standartinius įkainius, nurodytus kainyne. *Nemokamas sąskaitos atidarymas taikomas tik rezidentams (įmonėms, įsteigtoms Lietuvoje) ir DNB grupės bankų Latvijoje, Estijoje ir Norvegijoje klientams. **Kortelės išdavimo ir aptarnavimo mokestis netaikomas 1 metus.

4 Mažmeninės prekybos verslui VITAMINAI STARTUI Nemokamai Kortelių aptarnavimo prekybos vietose paslauga: Sutarties sudarymo mokestis + E. kortelių skaitytuvo įdiegimo mokestis + Mėnesinis mokestis + Komisinis mokestis už administruojamas korteles 0,90 % už DNB mokėjimo kortelę; 1,10 % už kitų bankų mokėjimo kortelę. Išvardintomis paslaugomis ir pasiūlymais gali pasinaudoti įmonės, nuo kurių įregistravimo dienos yra praėję ne daugiau nei 12 mėn., o šios specialios sąlygos taikomos 12 mėn. nuo jų pritaikymo datos. Bankas turi teisę stabdyti paslaugos teikimą iš anksto apie tai informavęs. E. prekybos verslui VITAMINAI STARTUI Nemokamai E. prekybos sutarties sudarymo mokestis + Mėnesinis mokestis + Pervedamų lėšų administravimo mokestis 2 % kiekvieno mokėjimo pavedimo sumos, bet ne daugiau nei 2,90 Eur Išvardintomis paslaugomis ir pasiūlymais gali pasinaudoti įmonės, nuo kurių įregistravimo dienos yra praėję ne daugiau nei 12 mėn., o šios specialios sąlygos taikomos 12 mėn. nuo jų pritaikymo datos. Bankas turi teisę stabdyti paslaugos teikimą iš anksto apie tai informavęs.

5 Nemokami metai DNB naujam klientui Kasdienės paslaugos Nemokami metai DNB naujam klientui Banko sąskaitos atidarymas* ir tvarkymas + Kodų generatorius (pirmasis) + Pervedimai eurais internetu į DNB ir kitus bankus, registruotus Lietuvoje ar kitose Europos ekonominės erdvės šalyse + Mokėjimai e. parduotuvėje bei įmokų ir komunalinių mokesčių mokėjimai internetu + Pervestų lėšų eurais banko viduje ir iš kitų Lietuvoje registruotų bankų administravimas + Verslo mokėjimo kortelė (pasirenkama viena) VISA Business Electron" arba Visa Business"** + Nemokami metai DNB skirti naujiems DNB verslo klientams, kurie iki paslaugos suteikimo ne trumpiau nei 6 mėnesius neturėjo sąskaitos DNB banke. Sąlygos netaikomos finansų įstaigoms, įskaitant bet neapsiribojant, bankams, kredito unijoms ir kitoms kredito įstaigoms, draudimo kompanijoms ir draudimo brokeriams, finansų maklerių įmonėms, investicinėms bendrovėms, kolektyvinio investavimo subjektams, įskaitant, bet neapsiribojant, pensijų fondams ir juridiniams asmenims, kurie nėra registruoti Lietuvos Respublikos Juridinių asmenų registre. Bankas turi teisę neteikti paslaugos klientams, kurių atliekamų mokėjimai eurais į kito gavėjo sąskaitą kiekis viršys 100 vnt. per mėnesį ir/arba turimų sąskaitų DNB banke kiekis viršys 10 vnt. Bankas turi teisę stabdyti paslaugos teikimą iš anksto apie tai informavęs. Pasibaigus nuolaidų taikymo laikotarpiui ar nutraukus nuolaidų taikymą, už teikiamas paslaugas mokėsite standartinius įkainius, nurodytus kainyne. *Nemokamas sąskaitos atidarymas taikomas tik rezidentams (įmonėms, įsteigtoms Lietuvoje) ir DNB grupės bankų Latvijoje, Estijoje ir Norvegijoje klientams. **Kortelės išdavimo ir aptarnavimo mokestis netaikomas 1 metus.

6 Sąskaitų tvarkymas Sąskaitos atidarymas Banko skyriuje Interneto banke Sąskaitos atidarymas nemokamai - Sąskaitos atidarymas nerezidentams* 150 Eur - * taikomas juridiniams asmenims, kurie nėra registruoti Lietuvos Respublikos Juridinių asmenų registre ir sumokamas prieš atliekant patikrą ir priimant sprendimą, ar pradėti dalykinius santykius.

7 Sąskaitos tvarkymas Banko skyriuje Interneto banke Minimalus sąskaitos mokestis* 2,20 Eur / mėn. 2,20 Eur / mėn. Juridinio asmens teisinio statuso įregistravimas bei bankroto administratoriaus priskyrimas prie sąskaitos valdymo 10 Eur 10 Eur Palūkanos už viršytą sąskaitos likutį 18 % - Sąlyginis lėšų deponavimas ne mažiau kaip 0,15 % nuo sumos, min. 100 Eur - Sąlyginio lėšų deponavimo sutarties pakeitimas 30 Eur - Čekių knygelės išdavimas (25 lapai) 7,24 Eur - *Finansų įstaigoms, įskaitant bet neapsiribojant, bankams, kredito unijoms ir kitoms kredito įstaigoms, draudimo kompanijoms ir draudimo brokeriams, finansų maklerių įmonėms, investicinėms bendrovėms, kolektyvinio investavimo subjektams, įskaitant, bet neapsiribojant, pensijų fondams, jei kalendorinės dienos pabaigos sąskaitos likutis yra didesnis nei eurų, taikomas papildomas sąskaitos tvarkymo mokestis, kuris apskaičiuojamas kiekvienos dienos pabaigoje, sąskaitos likutį padauginant iš koeficiento K. Koeficientas K lygus (EONIA-0,10%)/360 absoliučiai vertei (t.y. moduliui), kai EONIA yra mažesnė nei 0,10%. Apskaičiavimo dieną bankas taiko paskiausiai paskelbtą EONIA dydį. nurašomas nuo sąskaitos kiekvieno mėnesio paskutinę kalendorinę dieną. Kitiems juridiniams asmenims, jei kalendorinės dienos pabaigos sąskaitos likutis yra didesnis nei eurų, bus taikomas papildomas sąskaitos tvarkymo mokestis, kuris apskaičiuojamas kiekvienos dienos pabaigoje, sąskaitos likutį padauginant iš koeficiento K. Koeficientas K lygus (EONIA-0,10%)/360 absoliučiai vertei (t.y. moduliui), kai EONIA yra mažesnė nei 0,10%. Apskaičiavimo dieną bankas taikys paskiausiai paskelbtą EONIA dydį. Papildomas sąskaitos tvarkymo mokestis netaikomas, kai EONIA yra didesnė nei 0,10 %.

8 Sąskaitos išrašai Banko skyriuje Interneto banke Einamojo mėnesio sąskaitos išrašų pateikimas nemokamai nemokamai Sąskaitos išrašų pateikimas už kliento nurodytą laikotarpį 5 Eur už kiekvieną mėnesį, bet ne daugiau kaip 25 Eur už laikotarpį iki 3 metų - nemokamai, už ankstesnį, nei 3 metai laikotarpį - 10 Eur už kiekvieną prašymą parengti sąskaitos išrašą Sąskaitos išrašų siuntimas paštu Lietuvoje arba į užsienį 5 Eur paprastas laiškas - Mokėjimo nurodymų / sąskaitos išrašų pateikimas banke internete kitu formatu - 35 Eur už kiekvienus metus Pažymos Banko skyriuje Interneto banke Atidarytos/uždarytos sąskaitos ir jų likučiai (kiekvienų metų)* 6 Eur 6 Eur Kaupiamosios sąskaitos likutis* nemokamai nemokamai Kliento auditoriams, rekomendacinis laiškas* 30 Eur 30 Eur Kita* Pagal susitarimą, min. 15 Eur Pagal susitarimą, min. 15 Eur Papildomas mokestis už pažymos parengimą kliento pageidavimu per ne ilgesnį nei 3 d. d. laikotarpį 15 Eur 15 Eur *Pažymos parengiamos per 10 darbo dienų

9 Dokumentų nuorašai/ siuntimas Banko skyriuje Interneto banke Dokumentų nuorašai: Sutarčių ir kitų dokumentų 6 Eur už vieną sutartį - Mokamųjų dokumentų 2 Eur už kiekvieną - Pateikto mokėjimo dokumento patvirtinimas banke 1 Eur - Dokumentų siuntimas: Paštu Lietuvoje paprastu laišku 0,80 Eur už vieną lapą, min. 1,45 Eur - Paštu Lietuvoje registruotu laišku 0,80 Eur už vieną lapą, min. 3 Eur - Paštu į užsienį 0,80 Eur už vieną lapą, min. 6 Eur -

10 Pervedimai eurais Pervedimai eurais banko viduje ir į Europos ekonominės erdvės šalis Banko skyriuje Interneto banke Į savo sąskaitą DNB banko viduje 2,50 Eur nemokamai Į kito gavėjo sąskaitą DNB banko viduje 2,50 Eur 0,29 Eur į gavėjo sąskaitą pagal mokėjimo nurodymą, atsiskaitant už prekes / paslaugas elektroninėje parduotuvėje DNB banko viduje - 0,29 Eur Paprastas pervedimas į EEE šalis 2,50 Eur 0,39 Eur Labai skubus pervedimas eurais į EEE šalis Neteikiama 29 Eur Pastovių pervedimų sutarties sudarymas banko skyriuje 5 Eur Pastovūs pervedimai, sudarius sutartį banko skyriuje, į gavėjo sąskaitą banko viduje 0,29 Eur - Pastovūs pervedimai, sudarius sutartį banko skyriuje, į gavėjo sąskaitą kituose Lietuvoje registruotuose bankuose 0,43 Eur - Pervedimų eurais terminai pateikiami čia.

11 Pervedimai eurais į ne Europos ekonominės erdvės šalis Banko skyriuje Interneto banke Paprastas SHA pervedimas Neteikiama 13 Eur Skubus SHA pervedimas Neteikiama 26 Eur Labai skubus SHA pervedimas Neteikiama 58 Eur Paprastas OUR pervedimas Neteikiama 20 Eur Skubus OUR pervedimas Neteikiama 38 Eur Labai skubus OUR pervedimas Neteikiama 80 Eur Paprastas BEN pervedimas Neteikiama Nemokamai Skubus BEN pervedimas Neteikiama Nemokamai Labai skubus BEN pervedimas Neteikiama Nemokamai SHA pervedimas, kai DNB banko pervedimo mokesčius moka mokėtojas, o gavėjo banko mokesčius moka gavėjas. Pasirinkus SHA mokesčių tipą, tam tikrais atvejais gavėjas gali gauti mažesnę sumą, o jei mokėjimas vykdomas per bankus korespondentus, gali būti taikomi šių bankų mokesčiai. OUR pervedimas, kai pervedimo mokesčius moka mokėtojas. Pasirinkus OUR mokesčių tipą, mokėtojui papildomai taikomi gavėjo banko ir banko korespondento mokesčiai, kurie nurašomi nuo mokėtojo sąskaitos po to kai lėšos įskaitomos į gavėjo sąskaitą. BEN pervedimas, kai pervedimo mokesčius moka gavėjas. Jei pasirenkamas BEN mokesčių tipas, mokėtojui jokie su pavedimu susiję mokesčiai netaikomi. DNB banko ir užsienio bankų mokesčiai nurašomi iš pervedamos sumos (tada gavėjas gaus mažesnę sumą). Pervedimų eurais terminai pateikiami čia.

12 Lėšų pervedimas vykdant PLAIS nurodymus Piniginių lėšų apribojimų informacinės sistemos (PLAIS) priežiūros mokestis* 1,02* Eur Lėšų pervedimas vykdant PLAIS nurodymą, kai gavėjo sąskaita yra DNB ar kitame Lietuvoje registruotame banke 0,87 Eur *Mokestį, jo dydį ir administravimo tvarką nustato Lietuvos Respublikos Teisingumo ministerija. nurašomas atskiru PLAIS tvarkytojo nurašymo nurodymu už kiekvieną kredito įstaigai pateiktą nurašymo nurodymą ir pervedamas VĮ Registrų centras naudai.

13 Gautų lėšų administravimas Gautų pervedimu eurais DNB banko viduje nemokamai Gautų pervedimu eurais iš DNB grupės bankų* ir bankų partnerių** nemokamai Gautų pervedimu eurais iš kitų Lietuvoje registruotų bankų arba iš EEE šalyse registruoto mokėjimo paslaugų teikėjo pagal SEPA mokėjimo nurodymą arba kai teisingai nurodytas AB DNB banko SWIFT (BIC) kodas, gavėjo sąskaitos numeris yra IBAN formatu bei pervedimo mokesčius moka ir mokėtojas, ir gavėjas (SHA) nemokamai Kitais atvejais iš Lietuvoje ar užsienyje registruotų bankų 2 proc. nuo įskaitytos sumos, bet ne daugiau nei 10 Eur *DNB grupės bankai: DNB Bank ASA, Norvegija (SWIFT kodas:dnbanokk); DNB Banka AS, Latvija (SWIFT kodas: RIKOLV2X); Bank DNB A/S Estijos skyrius, Talinas (SWIFT kodas: RIKOEE22); DNB Bank ASA, SHANGHAI Branch, China, (SWIFT code: DNBACNSHXXX); DNB Bank ASA, FILIALE DEUTSCHLAND, Germany, (SWIFT code: DNBADEHXXXX); DNB Bank ASA, FILIAL AF DNB BANK ASA, NORGE, Denmark, (SWIFT code: DNBADKKXXXX); DNB Bank ASA, FILIAL FINLAND, Finland, (SWIFT code: DNBAFIHXXXX); DNB Bank ASA, LONDON Branch, United Kingdom, (SWIFT code: DNBAGB2LXXX); OAO DNB BANK, Russia, (SWIFT code: DNBARU2MXXX); DNB Bank ASA, FILIAL SVERIGE, Sweden, (SWIFT code: DNBASESXXXX); DNB Bank ASA, SINGAPORE Branch, Singapore, (SWIFT code: DNBASGSGXXX); DNB Bank ASA, NEW YORK Branch, United States, (SWIFT code: DNBAUS33XXX); DNB LUXEMBOURG S.A., Luxembourg, (SWIFT code: UBNLLULLXXX). Tarp aukščiau išvardintų DNB grupės bankų klientų lėšų pervedimo kaina taikoma tik tuo atveju, jei lėšų gavėjas yra vieno iš aukščiau išvardintų DNB grupės bankų klientas, mokėtojas ir gavėjas priklauso tai pačiai įmonių grupei, nurodytas tikslus gavėjo banko BIC kodas ir gavėjo sąskaita IBAN formatu. Pervedimai kitomis nei išvardintomis valiutomis tarp DNB grupės klientų, priklausančių tai pačiai įmonių grupei, vykdomi pervedimo kita valiuta sąlygomis. **DNB grupės bankai ir bankai partneriai: DNB Bank ASA, Norvegija (SWIFT kodas:dnbanokk); Norddeutsche Landesbank Girozentrale, Vokietija (SWIFT kodas:nolade2h ); DNB Banka AS, Latvija (SWIFT kodas: RIKOLV2X); Bank DNB Polska S.A., Lenkija (SWIFT kodas: MHBFPLPW); Bank DNB A/S Estijos skyrius, Talinas (SWIFT kodas: RIKOEE22). Tarp nurodytų bankų klientų lėšų pervedimo eurais kaina taikoma tik tuo atveju, jei lėšų gavėjas yra DNB grupės banko ar banko partnerio klientas, nurodytas tikslus gavėjo banko BIC kodas ir gavėjo sąskaita IBAN formatu.

14 Pervedimai kita valiuta Pervedimai kita valiuta DNB banko viduje Banko skyriuje Interneto banke Į savo sąskaitą 2,50 Eur nemokamai Į kito gavėjo sąskaitą 2,50 Eur 0,29 Eur Pervedimų kita valiuta terminai pateikiami čia.

15 Pervedimai kita valiuta į kitus bankus Banko skyriuje Interneto banke Paprastas SHA pervedimas Neteikiama 13 Eur Skubus SHA pervedimas Neteikiama 26 Eur Labai skubus SHA pervedimas Neteikiama 58 Eur Paprastas OUR pervedimas Neteikiama 20 Eur Skubus OUR pervedimas Neteikiama 38 Eur Labai skubus OUR pervedimas Neteikiama 80 Eur Paprastas BEN pervedimas Neteikiama Nemokamai Skubus BEN pervedimas Neteikiama Nemokamai Labai skubus BEN pervedimas Neteikiama Nemokamai Pastaba: Mokėjimo nurodymai į Europos Sąjungos šalis, Norvegiją, Islandiją, Lichtenšteiną ir Šveicariją šių šalių valiutomis vykdomi tik, jei mokesčius moka ir mokėtojas ir gavėjas (SHA). Mokėjimo nurodymai į aukščiau išvardintas šalis, kai mokesčius moka tik gavėjas (BEN) arba tik mokėtojas (OUR) nevykdomi. SHA pervedimas, kai DNB banko pervedimo mokesčius moka mokėtojas, o gavėjo banko mokesčius moka gavėjas. Pasirinkus SHA mokesčių tipą tam tikrais atvejais gavėjas gali gauti mažesnę sumą, o jei mokėjimas vykdomas per bankus korespondentus, gali būti taikomi šių bankų mokesčiai. OUR pervedimas, kai pervedimo mokesčius moka mokėtojas. Pasirinkus OUR mokesčių tipą mokėtojui papildomai taikomi gavėjo banko ir banko korespondento mokesčiai, kurie nurašomi nuo mokėtojo sąskaitos po to kai lėšos įskaitomos į gavėjo sąskaitą. Jei pervedimas atliekamas JAV doleriais, papildomi kitų bankų mokesčiai gali būti atskaitomi nuo pervedamos sumos. BEN pervedimas, kai pervedimo mokesčius moka gavėjas. Jei pasirenkamas BEN mokesčių tipas, mokėtojui jokie su pavedimu susiję mokesčiai netaikomi. DNB banko ir užsienio bankų mokesčiai nurašomi iš pervedamos sumos (tada gavėjas gaus mažesnę sumą). Pervedimų kita valiuta terminai pateikiami čia.

16 Pervedimai kita valiuta į DNB grupės bankus Banko skyriuje Interneto banke Pervedimai į DNB grupės bankų ir bankų partnerių klientų sąskaitas USD, NOK, PLN valiutomis Neteikiama 9 Eur Pinigų pervedimas į DNB grupės bankų klientų sąskaitas, priklausančias vienai įmonių grupei (Intra-company), EUR, DKK, GBP, SEK, USD, NOK, RUB valiutomis - Nemokamai* Pinigų pervedimas į DNB grupės bankų ir bankų partnerių klientų sąskaitas USD, EUR, NOK, PLN valiutomis, kai nurodytas gavėjo banko BIC kodas ir gavėjo sąskaitos numeris IBAN formatu, pervedimo mokesčius moka ir mokėtojas ir gavėjas (SHA). *tik kai pasirašyta tokių mokėjimų sutartis banko skyriuje. Pervedimų kita valiuta terminai pateikiami čia.

17 Gautų lėšų kita valiuta administravimas Gautų pervedimu DNB banko viduje nemokamai Gautų pervedimu iš DNB grupės bankų ir bankų partnerių* klientų ar DNB grupės bankų** klientų priklausančių vienai įmonių grupei nemokamai Kitais atvejais iš Lietuvoje ar užsienyje registruotų bankų 2 proc. nuo įskaitytos sumos, bet ne daugiau nei 10 Eur *- DNB grupės bankai ir bankai partneriai: DNB Bank ASA, Norvegija (SWIFT kodas:dnbanokk); Norddeutsche Landesbank Girozentrale, Vokietija (SWIFT kodas:nolade2h ); DNB Banka AS, Latvija (SWIFT kodas: RIKOLV2X); Bank DNB Polska S.A., Lenkija (SWIFT kodas: MHBFPLPW); Bank DNB A/S Estijos skyrius, Talinas (SWIFT kodas: RIKOEE22). **- DNB grupės bankai: DNB Bank ASA, Norvegija (SWIFT kodas:dnbanokkxxx); DNB Banka AS, Latvija (SWIFT kodas: RIKOLV2XXXX); Bank DNB A/S Estijos skyrius, Talinas (SWIFT kodas: RIKOEE22XXX); DNB Bank ASA, SHANGHAI skyrius, Kinija, (SWIFT kodas: DNBACNSHXXX); DNB Bank ASA, FILIALE DEUTSCHLAND, Vokietija, (SWIFT kodas: DNBADEHXXXX); DNB Bank ASA, FILIAL AF DNB BANK ASA, NORGE, Danija, (SWIFT kodas: DNBADKKXXXX); DNB Bank ASA, FILIAL FINLAND, Suomija, (SWIFT kodas: DNBAFIHXXXX); DNB Bank ASA, LONDON skyrius, Didžioji Britanija, (SWIFT kodas: DNBAGB2LXXX); DNB Bank ASA, FILIAL SVERIGE, Švedija, (SWIFT kodas: DNBASESXXXX); DNB Bank ASA, SINGAPORE skyrius, Singapūras, (SWIFT kodas: DNBASGSGXXX); DNB Bank ASA, NEW YORK skyrius, Jungtinės Amerikos Valstijos, (SWIFT kodas: DNBAUS33XXX); DNB LUXEMBOURG S.A., Liuksemburgas, (SWIFT kodas: UBNLLULLXXX).

18 Kitos su pervedimais susijusios paslaugos Kitos paslaugos, susijusios su pervedimais eurais Mokėjimo nurodymo eurais DNB banko viduje atšaukimas 3 Eur Mokėjimo nurodymo eurais į kitus Lietuvoje arba EEE šalyse registruotus bankus tikslinimas/tyrimas/atšaukimas* 10 Eur + gavėjo banko mokesčiai Įplaukų tikslinimas, kai pagal gautą lėšų pervedimą neįmanoma įskaityti lėšų gavėjui 3 Eur Banko patvirtinimas apie pervedimo eurais į ne EEE šalis įvykdymą arba pranešimo kopijos pateikimas 6 Eur Pervedimo eurais į ne EEE šalis tikslinimas/tyrimas/atšaukimas, jei pervedimas neišsiųstas iš banko 8 Eur Pervedimo eurais į ne EEE šalis tikslinimas/tyrimas/atšaukimas, jei pervedimas išsiųstas iš banko 40 Eur + užsienio banko mokestis 60 Eur Informacijos iš užsienyje registruotų bankų gavimas (siuntimas) kliento prašymu 30 Eur + užsienio banko mokestis 40 Eur *Toks atšaukimo mokestis taikomas, kai pateiktame pervedime eurais į kitus Lietuvoje arba EEE šalyse registruotus bankus nurodytas tikslus gavėjo banko BIC kodas ir gavėjo sąskaita IBAN formatu, pervedimo mokesčius moka ir mokėtojas ir gavėjas (SHA). Pervedimų eurais, kurie neatitinka šių reikalavimų, atšaukimui taikomi pervedimų eurais į ne EEE šalis atšaukimo mokesčiai. Jei mokėjimo nurodymas jau išsiųstas gavėjo bankui arba lėšos jau įskaitytos gavėjui, lėšų grąžinimas vykdomas tik sutikus lėšų gavėjui. Mokėjimo atšaukimo paslaugos mokestis yra taikomas, net jei mokėjimo nepavyko atšaukti. Nuo grąžinamos sumos arba mokėtojo sąskaitos gali būti papildomai nurašomos su lėšų grąžinimu susijusios išlaidos (įskaitant gavėjo banko ar bankų tarpininkų išlaidas).

19 Kitos paslaugos, susijusios su pervedimais kita valiuta Banko patvirtinimas apie pervedimo kita valiuta įvykdymą arba pranešimo kopijos pateikimas 6 Eur Pervedimo kita valiuta DNB banko viduje atšaukimas 3 Eur Įplaukų tikslinimas, kai pagal gautą lėšų pervedimą neįmanoma įskaityti lėšų gavėjui 3 Eur Pervedimo kita valiuta tikslinimas/tyrimas/atšaukimas, jei pervedimas neišsiųstas iš banko 8 Eur Pervedimo kita valiuta, kai lėšų gavėjo sąskaita yra kitame Lietuvoje registruotame banke tikslinimas/tyrimas/atšaukimas (išsiųstas iš banko) 20 Eur Pervedimo kita valiuta tikslinimas/tyrimas/atšaukimas, jei pervedimas išsiųstas iš banko 40 Eur + užsienio banko mokestis 60 Eur Informacijos iš užsienyje registruotų bankų gavimas (siuntimas) kliento prašymu 30 Eur + užsienio banko mokestis 40 Eur Jei pervedimas kita valiuta jau išsiųstas gavėjo bankui, lėšos grąžinamos tik sutikus lėšų gavėjui ar gavėjo bankui. PASTABA: Pervedimo kita valiuta tikslinimo/atšaukimo paslaugos mokestis yra taikomas, net jei mokėjimo nepavyko patikslinti ar atšaukti. Nuo grąžinamos sumos arba mokėtojo sąskaitos gali būti papildomai nurašomos su lėšų grąžinimu susijusios išlaidos (įskaitant gavėjo banko ar bankų tarpininkų išlaidas).

20 Valiutos keitimas tarp sąskaitų Valiutos keitimas tarp sąskaitų Banko skyriuje Interneto banke Tarp savo to paties IBAN sąskaitų nemokamai nemokamai Tarp savo sąskaitų skirtingais IBAN 2,50 Eur nemokamai

21 E. sąskaita E. sąskaita mokėtojams Banko skyriuje Interneto banke E. sąskaitos gavimas - nemokamai Vienkartinis e. sąskaitos apmokėjimas pagal užpildytą mokėjimo formą DNB banko viduje 2,50 Eur 0,29 Eur Vienkartinis e. sąskaitos apmokėjimas pagal užpildytą mokėjimo formą į kitus Lietuvoje registruotus bankus 2,50 Eur 0,39 Eur Automatinis e. sąskaitos apmokėjimas nemokamai nemokamai Automatinio e. sąskaitos apmokėjimo užsakymas ar atšaukimas nemokamai nemokamai Automatinio e. sąskaitos apmokėjimo sąlygų keitimas nemokamai nemokamai

22 E. sąskaita teikėjams E. sąskaitos pateikimas DNB klientams 0,23 Eur E. sąskaitos pateikimas Swedbank ir SEB bankų klientams 0,35 Eur E. sąskaitos pateikimas kitų mokėjimo paslaugų teikėjų* klientams 0,23 Eur Vienkartinis e.sąskaitos sutarties sudarymo mokestis 30 Eur E. sąskaitos sutarties pakeitimo mokestis, kai pakeitimus inicijuoja paslaugų teikėjas 20 Eur Mėnesinis pagal e.sąskaitos sutartį teikiamų paslaugų administravimo mokestis 15 Eur už e.sąskaitos specialaus dizaino (kitokio nei banko nustatytas) šablono įdiegimą/pakeitimą pagal susitarimą, min. 400 Eur Paslaugos teikėjui pervestų lėšų administravimas standartiniai įkainiai *Mokėjimo paslaugų teikėjai, sudarę su DNB banku e. sąskaitos sutartį. Ši paslauga papildomai apmokestinama PVM.

23 Įmokų surinkimas Pervedimas už paslaugas Banko skyriuje Interneto banke Nurašius nuo mokėtojo sąskaitos Neteikiama Taikomi pervedimų eurais banko viduje ir į EEE šalis mokesčiai Grynaisiais pinigais Neteikiama - Įmokų surinkimo paslaugos įkainiai lėšų gavėjams už vieną mokėjimo nurodymą, įvykdytą pagal specialią formą/ nuo mokėjimo nurodymo, įvykdyto pagal specialią formą, sumos 0,29 Eur / 1,3 % Specialios mokėjimo nurodymo formos keitimas 50 Eur + PVM Gali būti taikomos ir papildomos sutarties sąlygos.

24 Grynųjų pinigų operacijos Grynųjų pinigų įnešimas į sąskaitą Į savo sąskaitą banknotais visomis valiutomis ir / ar eurų monetomis (iki 10 Eur monetomis)* 0,15 % sumos, bet ne mažiau 3 Eur Į kito asmens ar kito ūkio subjekto sąskaitą banknotais visomis valiutomis ir / ar eurų monetomis (iki 10 Eur monetomis) 0,5 % sumos, bet ne mažiau 5 Eur Eurų monetomis virš 10 Eur 6 % sumos, bet ne mažiau 1 Eur Grynųjų pinigų įnešimas į banko sąskaitą LR Vyriausybės taupymo lakštų pirkimui nemokamai Nurodymas pervesti lėšas, įmokėjus grynuosius pinigus į gavėjo sąskaitą kituose Lietuvoje registruotuose bankuose Neteikiama Klientas privalo įvardinti banko darbuotojui pateikiamų grynųjų pinigų sumą, išskyrus atvejus, kai klientas pageidauja grynųjų pinigų perskaičiavimo paslaugos, po kurios neatlieka kitų operacijų. *Už grynųjų pinigų įnešimą į savo sąskaitą mokestis netaikomas, jei tuo pačiu metu pateikiamas ir mokėjimo nurodymas pervesti šias lėšas DNB banke ar kitame banke Lietuvos Respublikos, Europos Sąjungos ir Europos ekonominės erdvės šalių valiutomis.

25 Grynųjų pinigų išmokėjimas iš sąskaitos Iš banko sąskaitos visomis valiutomis* 0,8 % sumos, bet ne mažiau 2,61 Eur Už Lietuvos Respublikos Vyriausybės taupymo lakštus nemokamai 60 kalendorinių dienų po emisijos išpirkimo dienos Grynųjų pinigų išankstinis užsakymas nemokamai Grynųjų pinigų išankstinio užsakymo atšaukimas arba užsakytų lėšų neatsiėmimo laiku mokestis 0,2 % sumos, ne daugiau 300 Eur *Grynųjų pinigų išmokėjimo mokestis netaikomas: - jei, uždarant banko sąskaitą, išmokamas likutis yra 2,61 Eur arba mažesnis; Jei klientas pageidauja paimti iš sąskaitos daugiau kaip Eur arba ekvivalentą bet kuria kita valiuta, grynuosius pinigus turi užsisakyti prieš 3 darbo dienas. Grynųjų pinigų inkasavimas/ pristatymas Inkasuotų grynųjų pinigų banknotais nacionaline valiuta įskaitymo į sąskaitą administravimas Nemokamai Inkasuotų grynųjų pinigų monetomis nacionaline valiuta įskaitymo į sąskaitą administravimas* 0,6 % sumos Inkasuotų grynųjų pinigų kitomis valiutomis įskaitymo į sąskaitą administravimas 0,1% sumos, bet ne mažiau 5 Eur Užsakymo paraiškos pateikimas pristatyti grynuosius pinigus nacionaline valiuta 0,01% sumos, bet ne mažiau 5 Eur Užsakymo paraiškos pateikimas pristatyti grynuosius pinigus kitomis valiutomis 0,8 % sumos, bet ne mažiau 5 Eur * nurašomas iki kito mėnesio 6 d.

26 Valiutos pirkimas/pardavimas grynaisiais pinigais Eurų banknotais ar monetomis (iki 10 Eur monetomis) 1 Eur Eurų monetomis virš 10 Eur 6 % sumos, bet ne mažiau 1 Eur Valiutos pirkimas grynaisiais pinigais Valiutos keitimo savitarnos aparate* 1 Eur *DNB banko Vilniaus Akropolio skyriuje (prekybos ir pramogų centras "Akropolis") ir Taikos skyriuje (prekybos ir pramogų centras "Akropolis" Klaipėdoje). Kitos operacijos grynaisiais pinigais Monetų ir banknotų tikrumo ir tinkamumo naudoti apyvartoje tikrinimas (neatliekant kitų operacijų) 0,04 Eur už kiekvieną Nacionalinės valiutos monetų keitimas į banknotus / banknotų keitimas į monetas (įskaitant ir perskaičiavimą) 6 % sumos, ne mažiau 1 Eur Banknotų keitimas į kitų nominalų banknotus (bet kokia valiuta) 6 % sumos, ne mažiau 1 Eur Nacionalinės valiutos monetų perskaičiavimas, neatliekant po to kitų operacijų 6 % sumos

27 Individualių seifų nuoma Kauno konsultacijų centre Seifo dydis, (dm³) Para Savaitė Mėnuo 3 mėnesiai 6 mėnesiai 1 metai Nuo 4 iki Nuo 10 iki Virš Individualių seifų kainos nurodytos eurais su PVM. Klaipėdos, Tauragės, Mažeikių, Kretingos, Šiaulių skyriuose Seifo dydis, (dm³) Para Savaitė Mėnuo 3 mėnesiai 6 mėnesiai 1 metai Iki Nuo 35 iki Virš Individualių seifų kainos nurodytos eurais su PVM.

28 Panevėžio, Trakų, Ukmergės, Utenos skyriuose Seifo dydis, (dm³) Para Savaitė Mėnuo 3 mėnesiai 6 mėnesiai 1 metai Iki Nuo 35 iki Virš Individualių seifų kainos nurodytos eurais su PVM. Kaišiadorių, Pasvalio, Telšių, Alytaus, Jurbarko, Marijampolės skyriuose Seifo dydis, (dm³) Para Savaitė Mėnuo 3 mėnesiai 6 mėnesiai 1 metai 6 10 nuo 20 nuo 30 nuo 60 nuo 90 Individualių seifų kainos nurodytos eurais su PVM. Kiti įkainiai, susiję su individualių seifų nuoma Banko skyriuje už seifo rakto pakeitimą (pametimą) 85 Eur už seifo turinio neatsiėmimą pasibaigus sutarties terminui Apskaičiuojamas sutarties mokestį padalinus iš sutartyje numatyto faktinio dienų skaičiaus ir gautą įkainį padauginus iš pradelstų dienų skaičiaus.

29 Sąrašinis pervedimas (Darbo užmokesčio pervedimas) Sąrašinis pervedimas (Darbo užmokesčio pervedimas) Sąrašinio pervedimo (Darbo užmokesčio pervedimo) pateikimas 1,45 Eur už sąrašinį pervedimą arba 0,02 proc. nuo pervedamos sumos Mokėjimo nurodymų/ sąskaitos išrašų pateikimas banke internete kitu formatu 35 Eur už kiekvienus metus Mokėjimo pervedimo vykdymas pagal pateiktą sąrašinį pervedimą DNB banko viduje eurais Nemokamai Mokėjimo pervedimo vykdymas pagal pateiktą sąrašinį pervedimą į EEE šalis standartinis pinigų pervedimo įkainis verslui Paskolos Dokumentų paruošimas ir sutarčių įforminimas Paskolos, overdrafto, kredito linijos 0,50-2,0 % sumos, bet ne mažiau 145 Eur Greitojo ūkininko kredito 1,0-2,0 % sumos, bet ne mažiau 145 Eur

30 Sutarties sąlygų pakeitimas Palūkanų normos mažinimas, grąžinimo termino atidėjimas ir sumos didinimas (nuo visos paskolos sumos): Paskolos, overdrafto, kredito linijos 0,50-2,0 % sumos, bet ne mažiau 145 Eur Greitojo ūkininko kredito 1,0-2,0 % sumos, bet ne mažiau 145 Eur Grafiko keitimas išankstinio kredito dengimo atvejais*: Paskolos, overdrafto, kredito linijos 0,50-2,0 % sumos, bet ne mažiau 145 Eur Greitojo ūkininko kredito 1,0-2,0 % sumos, bet ne mažiau 145 Eur * Trumpinant galutinį kredito grąžinimo terminą bei mažinant įmokų/grąžintinų paskolos dalių sumas. Pažymų parengimas Pažyma dėl bankui įkeisto nekilnojamojo turto paskesnio įkeitimo kito kreditoriaus naudai, refinansuojant kreditą 120 Eur Kita paskolos pažyma / sutikimas* Pagal susitarimą, bet ne mažiau 15 Eur už kiekvieną Papildomas mokestis už pažymos / sutikimo paruošimą kliento pageidavimu per ne ilgesnį nei 3 darbo dienų terminą 15 Eur už kiekvieną *Pažymos / sutikimai parengiami per 10 darbo dienų

31 Lizingas Dokumentų paruošimas ir sutarčių įforminimas Naujam / naudotam turtui Nuo 0,7 % pirkimo kainos, bet ne mažiau kaip 150 Eur Lizingo sutarties sąlygų pakeitimas Sutarties sąlygų pakeitimas 100 Eur Dalies turto vertės dengimas pagal sutartį

32 Kiti lizingo mokesčiai už anksčiau laiko išsipirktą turtą* pagal sutartį Delspinigiai už nesumokėtas lizingo vertės dengimo įmokas, palūkanas, baudas pagal sutartį Mokėjimų iššifravimo mokestis 20 Eur už vieną sutartį Mokamųjų ir kitų dokumentų kopijų ar dublikatų išdavimas 10 Eur už kiekvieną Sutarčių iš archyvo kopijos (su originaliais parašais) 30 Eur už vnt. Sutikimas subnuomoti lizinguojamą turtą 30 Eur Pažymos auditoriams parengimas 30 Eur už kiekvienus metus Įgaliojimų, pažymų parengimas Pagal susitarimą, bet ne mažiau, nei 15 Eur už kiekvieną *Klientas turi pateikti prašymą.

33 Faktoringas Faktoringo paslaugos Faktoringo sutarties mokestis iki 1 % nuo faktoringo limito sumos, bet ne mažiau kaip 115 Eur + PVM Sutarties sąlygų keitimas, išskyrus pirkėjų/tiekėjų įtraukimą/pašalinimą iki 1 %, bet ne mažiau nei 115 Eur + PVM Pirkėjų/tiekėjų įtraukimas/pašalinimas (faktoringo be regreso atveju) 30 Eur + PVM Priėmimo mokestis Pagal susitarimą, min. 3 Eur + PVM Delspinigiai 0,05 % už kiekvieną mokėti uždelstą dieną nuo laiku nesumokėtos sumos Baudos už sąlygų nevykdymą pagal tipinės faktoringo sutarties bendrąją dalį Debitoriaus limito nustatymas Pagal susitarimą Debitoriaus limito atnaujinimo mokestis (kartą į metus) 35 Eur / debitoriui + PVM Mokesčius galima sumokėti EUR ir USD valiutomis, priklausomai nuo sandorio valiutos.

34 Dokumentiniai akredityvai Importo akredityvai Išankstinis pranešimas apie akredityvo išleidimą 15 Eur Akredityvo išleidimas* 87 Eur Akredityvo sąlygų pakeitimas (už kiekvieną pakeitimą) 29 Eur Dokumentų tikrinimas (už kiekvieną dokumentų komplektą)** 0,15 % sumos, min. 70 Eur Mokėjimas pagal dokumentus 40 Eur Atidėto mokėjimo priežiūra 25 Eur Akredityvo atšaukimas arba nepanaudojimas 25 Eur Dokumentų neatitikimo mokestis (moka akredityvo gavėjas) 100 Eur Paklausimo ar informacijos parengimas kliento prašymu 18 Eur Akredityvo projekto ar sandorio struktūros parengimas Pagal susitarimą, min. 43 Eur Neapmokėtų dokumentų grąžinimas 30 Eur Dokumentų tvarkymas ir siuntimas kurjeriniu paštu į užsienį 55 Eur Dokumentų tvarkymas ir siuntimas kurjeriniu paštu Lietuvoje 17 Eur *Jei akredityvas išleidžiamas nerezervuojant kliento lėšų visai akredityvo sumai, papildomai skaičiuojamos palūkanos už banko įsipareigojimą. Už lėšas, rezervuotas akredityvo išleidimui, palūkanos nemokamos. **Jeigu DNB bankas yra to paties akredityvo ir išleidžiantysis, ir pranešantysis bankas bei dokumentai pateikiami tiesiogiai DNB bankui, dokumentų tikrinimo mokestis yra 0,075 %, min. 35 Eur.

35

36 Eksporto akredityvai Išankstinis pranešimas apie akredityvą 15 Eur Pranešimas apie akredityvą 28 Eur Pranešimas apie akredityvo sąlygų pakeitimą (už kiekvieną pakeitimą) 28 Eur Akredityvo tvirtinimas pagal susitarimą, min. 90 Eur Akredityvo pervedimas 0,2 % nuo pervedamos sumos, min. 90 Eur Dokumentų apmokėjimas 30 Eur Išankstinis dokumentų tikrinimas (už kiekvieną dokumentų komplektą) ne daugiau kaip 5 dokumentai komplekte 30,00 Eur, daugiau kaip 5 dokumentai komplekte - 40 Eur Dokumentų priėmimas/tikrinimas (už kiekvieną dokumentų komplektą)* 0,15 % sumos, min. 72 Eur Atidėto mokėjimo priežiūra 30 Eur Akredityvo dokumentų pirkimas Pagal susitarimą Paklausimo ar informacijos parengimas kliento prašymu 18 Eur Pranešimas apie kliento įsipareigojimą paskirstyti lėšas 43 Eur Neapmokėtų dokumentų grąžinimas 29 Eur Dokumentų tvarkymas ir siuntimas kurjeriniu paštu į užsienį 55 Eur Dokumentų tvarkymas ir siuntimas kurjeriniu paštu Lietuvoje 17 Eur Mokėjimo reikalavimas 15 Eur

37 Pakeistų pagal pervedamą akredityvą dokumentų tikrinimas 28 Eur Lėšų paskirstymas 0,1 %, min. 30 Eur Akredityvo projekto ar sandorio struktūros parengimas Pagal susitarimą, min. 43 Eur *Jeigu DNB bankas yra to paties akredityvo ir išleidžiantysis, ir pranešantysis bankas bei dokumentai pateikiami tiesiogiai DNB bankui, dokumentų priėmimo / tikrinimo mokestis yra 0,075 %, min. 35 Eur.

38 Dokumentinis inkaso Dokumentinis inkaso Inkaso sąlygų pranešimas 23 Eur Inkaso sąlygų pakeitimas arba pranešimas apie inkaso sąlygų pakeitimą (už kiekvieną pakeitimą) 23 Eur Dokumentų ir vekselių apmokėjimas ar inkasavimas 0,15 % sumos, min. 35 Eur, maks. 220 Eur Neapmokėtų dokumentų įteikimas ar grąžinimas 0,15 % sumos, min. 35 Eur, maks. 220 Eur Dokumentų priežiūra, jei nemokama ar neakceptuojama per 15 dienų nuo pranešimo apie dokumentų gavimą išsiuntimo klientui dienos 30 Eur už mėnesį ar jo dalį Dokumentų priežiūra, jei nemokama 15 dienų po mokėjimo datos 30 Eur už mėnesį ar jo dalį Akceptuotų vekselių saugojimas iki apmokėjimo 35 Eur Protestavimas 72 Eur ir notaro mokesčiai Paklausimo ar informacijos parengimas kliento prašymu 18 Eur Dokumentų tvarkymas ir siuntimas kurjeriniu paštu į užsienį 55 Eur Dokumentų tvarkymas ir siuntimas kurjeriniu paštu Lietuvoje 17 Eur

39 Garantijos Banko garantijos (laidavimai) Garantijos (laidavimo) suteikimas, sumos didinimas*: iki 1449,99 Eur 60 Eur nuo 1450 Eur iki 2899,99 Eur 85 Eur 2900 Eur ir daugiau 0,5 % sumos***, min. 100 Eur Garantijos (laidavimo) sąlygų pakeitimas, įskaitant garantijos (laidavimo) sumos mažinimą pagal garantijos (laidavimo) sąlygas 30 Eur Skubus garantijos (laidavimo) suteikimas/pakeitimas** Garantijos (laidavimo) suteikimo/pakeitimo mokestis ir 43 Eur Prašymo suteikti/pakeisti garantiją (laidavimą) anuliavimas 30 Eur Reikalavimo mokėti pagal garantiją (laidavimą) administravimas 0,1 % sumos, min. 145 Eur, maks. 300 Eur Pranešimas apie gautą garantiją (laidavimą) arba jos pakeitimą 30 Eur Reikalavimo mokėti pagal garantiją (laidavimą) perdavimas 58 Eur ir dokumentų tvarkymo ir siuntimo kurjeriniu paštu mokestis Dokumentų tvarkymas ir siuntimas kurjeriniu paštu į užsienį 55 Eur Dokumentų tvarkymas ir siuntimas kurjeriniu paštu Lietuvoje 17 Eur Garantinio rašto projekto parengimas ir/ar derinimas Pagal susitarimą, min. 30 Eur

40 Paklausimo ar informacijos parengimas kliento prašymu 18 Eur *Garantijos (laidavimo) sumos didinimo atveju mokestis skaičiuojamas nuo sumos, kuria didinama garantija (laidavimas). Garantijos (laidavimo) sąlygų pakeitimo mokestis papildomai netaikomas. Jei garantija (laidavimas) suteikiama nerezervuojant lėšų visai garantijos (laidavimo) sumai, papildomai skaičiuojamos palūkanos už banko įsipareigojimą. Tam tikrais atvejais (už garantijos išdavimą nestandartiniu tekstu ar kita kalba ir pan.) gali būti taikomas didesnis įkainis pagal susitarimą. Už lėšas, rezervuotas garantijos (laidavimo) suteikimui, palūkanos nemokamos. **Skubi garantija (laidavimas) suteikiama, keitimas atliekamas per vieną darbo dieną nuo teisingai užpildyto ir tinkamai pasirašyto prašymo pateikimo DNB banke valandos. Pateikiant prašymą, turi būti įvykdytos visos garantijos (laidavimo) suteikimo arba pakeitimo sąlygos. ***Jei garantija (laidavimas) teikiama pagal finansinių įsipareigojimų limito sutartį, maks. 160 Eur.

41 Interneto bankas Finansai interneto banke Prijungimas prie sistemos nemokamai Naudojimasis Interneto banku nemokamai Pirminis rinkinio PIN, TAN kortelių išdavimas nemokamai PIN kodų kortelės pakeitimas 1,45 Eur TAN kodų kortelės išdavimas (kiekvienas sekantis) 0,29 Eur TAN kodų kortelės pakeitimas 1,45 Eur Slaptažodžių generatoriaus išdavimas arba pakeitimas 15 Eur Slaptažodžių generatoriaus atblokavimas Nemokamai SMS pranešimų siuntimas apie operacijas sąskaitoje 0,12 Eur Pranešimų siuntimas el. paštu apie pasikeitimus sąskaitoje Nemokamai Pirminio slaptažodžio kortelės išdavimas Nemokamai Pirminio slaptažodžio kortelės pakeitimas 1,45 Eur Kitos DNB interneto banke atliekamos operacijos - pagal galiojančias banko paslaugų kainas.

42 SMS paslauga SMS paslaugos užsakymas Banko skyriuje Interneto banke Registravimo mokestis Nemokamai Nemokamai Automatiniai pranešimai Įskaitymai į sąskaitą 0,12 Eur Nurašymai nuo sąskaitos 0,12 Eur Integruota mokėjimų sistema Integruota mokėjimų sistema Paslaugos aktyvavimas 60 Eur Paslaugos administravimas 60 Eur / mėn. Sutarties sąlygų keitimas 30 Eur Informacinių pranešimų siuntimas 0,05 Eur Išrašo siuntimas 0,32 Eur

43 Visa Business Electron Kortelės išdavimas/atnaujinimas Kortelės išdavimo mokestis 8 Eur Kortelės atsiėmimas skyriuje* 3 Eur Kortelės siuntimas paštu Lietuvoje Nemokamai Kortelės siuntimas paštu užsienyje 6 Eur Kortelės administravimo mokestis 8 Eur per metus Kortelės atnaujinimo** mokestis (pasibaigus kortelės galiojimui) Nemokamai Kortelės pakeitimo mokestis*** 8 Eur Kortelės išdavimas skubos tvarka**** 25 Eur Kortelės galiojimo laikas 3 metai. *Šis mokestis taip pat taikomas, jeigu klientas buvo nurodęs bankui, kad kortelę atsiims banko skyriuje, tačiau prašo persiųsti ją paštu. **Kortelės atnaujinamos tuo atveju, jeigu per paskutinius tris mėnesius buvo atlikta nors viena operacija naudojant kortelę. *** taikomas praradus, sugadinus kortelę, pamiršus PIN kodą, kortelei išsimagnetinus, pakeitus kortelės turėtojo vardą ar pavardę arba įmonės pavadinimą, keičiant lotyniškas raides ant jau pagamintos kortelės lietuviškomis arba lietuviškas - lotyniškomis. Kortelės turėtojo vardo ir/ar pavardės arba įmonės pavadinimo pakeitimo atveju kortelė keičiama nemokamai, jeigu iki kortelės galiojimo pabaigos liko ne daugiau kaip 2 mėn. ****Prašymą išduoti kortelę skubos tvarka pateikus banko skyriuje darbo dienomis iki 10:45, kortelę galėsite atsiimti kitos banko darbo dienos pabaigoje, banko skyriuje, kurį nurodėte užsakant kortelę. Už naudojimąsi su mokėjimo kortele susieta sąskaita ir joje vykdomas operacijas nesinaudojant mokėjimo kortele, taikomi atskiri kainyne nustatyti sąskaitos ir operacijų joje mokesčiai.

44 Grynųjų pinigų išmokėjimas/ įnešimas Išmokėjimas DNB (Lietuvoje bei Latvijoje) ir SEB (Lietuvoje) banko bankomatuose 0,5 % (min. 0,6 Eur) Išmokėjimas kitų bankų bankomatuose 2 % (min. 3 Eur) Išmokėjimas banko partnerių tinkle* per elektroninius kortelių skaitytuvus 1% (min 1,5 Eur) Išmokėjimas pinigus išmokančiose parduotuvėse atsiskaitant kortele už ne mažiau kaip 5 Eur vertės pirkinį. Išmokama nuo 5 iki 100 Eur nemokamai Įnešimas DNB savitarnose 0,06% Įnešimas banko partnerių tinkle* per elektroninius kortelių skaitytuvus 0,06% *UAB Perlo paslaugos Perlo loterijos terminaluose (pinigų išmokėjimas ir įnešimas), AB Lietuvos pašto padaliniuose ir PayPost skyriuose (tik pinigų išmokėjimas) pagal DNB banko interneto puslapyje pateiktus šių banko partnerių vietų sąrašus: Perlo terminalai, Lietuvos pašto padaliniai, PayPost skyriai. Grynųjų pinigų išmokėjimo mokesčiai nurašomi kiekvieną dieną, mėnesio mokesčiai nurašomi priešpaskutinę mėnesio darbo dieną.

45 Kiti kortelės mokesčiai ir paslaugos už nestandartinio grynųjų pinigų išėmimo bankomate bei atsiskaitymo už prekes/paslaugas limito nustatymą* 30 Eur Valiutos keitimo mokestis, kai atsiskaitoma ne kortelės sąskaitos valiuta 2,45% Saugumo paslauga,,saugi kortelė" už vieną mokėjimo kortelę 0,55 Eur / mėn. Nelaimingų atsitikimų draudimo mokestis mokėjimo kortelės turėtojui 7,24 Eur per metus Dokumento apie įvykdytą operaciją kopijos gavimas kliento prašymu atsiskaičius kortele Lietuvoje 1,5 Eur Dokumento apie įvykdytą operaciją kopijos gavimas kliento prašymu atsiskaičius kortele užsienyje 6 Eur *Pasirinkus nestandartinį aukštesnės rizikos operacijų limitą, saugumo paslauga Saugi kortelė yra privaloma. **Paštu siunčiamos kortelės, kurios užsakytos interneto banke arba kitais banko nustatytais atvejais.

46 Operacijų limitai Limitai Bendra limito suma išsiimant grynuosius (per dieną) 2900 Eur Operacijų skaičius išsiimant grynuosius neribojamas Bendra limito suma atsiskaitant už prekes/paslaugas (per dieną) 8700 Eur Operacijų skaičius atsiskaitant už prekes/paslaugas neribojamas Įvykdyta pinigų išėmimo arba atsiskaitymo operacija šalinama iš panaudoto paros operacijų limito ne anksčiau nei po 24 val. nuo jos įvykdymo.

47 Visa Business Kortelės išdavimas/atnaujinimas Kortelės išdavimo mokestis 27 Eur Kortelės atsiėmimas skyriuje* 3 Eur Kortelės siuntimas paštu Lietuvoje Nemokamai Kortelės siuntimas paštu užsienyje 6 Eur Kortelės administravimo mokestis 27 Eur per metus Kortelės atnaujinimo** mokestis (pasibaigus kortelės galiojimui) Nemokamai Kortelės pakeitimo mokestis*** 27Eur Kortelės išdavimas skubos tvarka**** 25 Eur Kortelės galiojimo laikas 3 metai. Nuo 2014 m. spalio 1 d. naujos MasterCard Business kortelės nebeišduodamos. Sąlygos ir įkainiai galioja anksčiau išduotoms, tačiau vis dar galiojančioms kortelėms. *Šis mokestis taip pat taikomas, jeigu klientas buvo nurodęs bankui, kad kortelę atsiims banko skyriuje, tačiau prašo persiųsti ją paštu. **Kortelės atnaujinamos tuo atveju, jeigu per paskutinius šešis mėnesius buvo atlikta nors viena operacija naudojant kortelę. *** taikomas praradus, sugadinus kortelę, pamiršus PIN kodą, kortelei išsimagnetinus, pakeitus kortelės turėtojo vardą ar pavardę arba įmonės pavadinimą, keičiant lotyniškas raides ant jau pagamintos kortelės lietuviškomis arba lietuviškas - lotyniškomis. Kortelės turėtojo vardo ir/ar pavardės arba įmonės pavadinimo pakeitimo atveju kortelė keičiama nemokamai, jeigu iki kortelės galiojimo pabaigos liko ne daugiau kaip 2 mėn. ****Prašymą išduoti kortelę skubos tvarka pateikus banko skyriuje darbo dienomis iki 10:45, kortelę galėsite atsiimti kitos banko darbo dienos pabaigoje, banko skyriuje, kurį nurodėte užsakant kortelę. Už naudojimąsi su mokėjimo kortele susieta sąskaita ir joje vykdomas operacijas nesinaudojant mokėjimo kortele, taikomi atskiri kainyne nustatyti sąskaitos ir operacijų joje mokesčiai.

48 Grynųjų pinigų išmokėjimas/ įnešimas Išmokėjimas DNB (Lietuvoje bei Latvijoje) ir SEB (Lietuvoje) banko bankomatuose 2 % (min 1 Eur) Išmokėjimas kitų bankų bankomatuose 2 % (min. 3 Eur) Išmokėjimas banko partnerių tinkle* per elektroninius kortelių skaitytuvus 2 % (min. 3 Eur) Išmokėjimas pinigus išmokančiose parduotuvėse atsiskaitant kortele už ne mažiau kaip 5 Eur vertės pirkinį. Išmokama nuo 5 iki 100 Eur Nemokamai Įnešimas DNB savitarnose 0,06 % Įnešimas banko partnerių tinkle* per elektroninius kortelių skaitytuvus 0,06 % UAB Perlo paslaugos Perlo loterijos terminaluose (pinigų išmokėjimas ir įnešimas), AB Lietuvos pašto padaliniuose ir PayPost skyriuose (tik pinigų išmokėjimas) pagal DNB banko interneto puslapyje pateiktus šių banko partnerių vietų sąrašus: Perlo terminalai, Lietuvos pašto padaliniai, PayPost skyriai. Grynųjų pinigų išmokėjimo mokesčiai nurašomi kiekvieną dieną, mėnesio mokesčiai nurašomi priešpaskutinę mėnesio darbo dieną.

49 Kiti kortelės mokesčiai ir paslaugos už nestandartinio grynųjų pinigų išėmimo bankomate bei atsiskaitymo už prekes/paslaugas limito nustatymą* 30 Eur Valiutos keitimo mokestis, kai atsiskaitoma ne kortelės sąskaitos valiuta 1,95 % Saugumo paslauga,,saugi kortelė" už vieną mokėjimo kortelę 0,55 Eur / mėn. Nelaimingų atsitikimų draudimo mokestis mokėjimo kortelės turėtojui 7,24 Eur / metus Dokumento apie įvykdytą operaciją kopijos gavimas kliento prašymu atsiskaičius kortele Lietuvoje 1,5 Eur Dokumento apie įvykdytą operaciją kopijos gavimas kliento prašymu atsiskaičius kortele užsienyje 6 Eur *Pasirinkus nestandartinį aukštesnės rizikos operacijų limitą, saugumo paslauga Saugi kortelė yra privaloma.

50 Operacijų limitai Bendra limito suma išsiimant grynuosius (per dieną) 2900 Eur Operacijų skaičius išsiimant grynuosius 5 Bendra limito suma atsiskaitant už prekes/paslaugas (per dieną) 8700 Eur Operacijų skaičius atsiskaitant už prekes/paslaugas 10 Įvykdyta pinigų išėmimo arba atsiskaitymo operacija išimama iš panaudoto paros operacijų limito ne anksčiau nei po 24 val. nuo jos įvykdymo.

51 Priority Pass Kortelės išdavimas/atnaujinimas Kortelės išdavimo mokestis 15 Eur Metinis Priority Pass kortelės administravimo mokestis (pirmais šios kortelės galiojimo ir atnaujinimo metais šis mokestis netaikomas) 15 Eur Kortelės atnaujinimo mokestis (pasibaigus kortelės galiojimui) 15 Eur Kortelės pakeitimo mokestis 15 Eur Kortelės atsiėmimas skyriuje Nemokamai Kortelės siuntimas paštu Lietuvoje Nemokamai Kortelės siuntimas paštu užsienyje 6 Eur už vieną apsilankymą oro uosto salėje asmeniui 24 Eur Kortelė gali būti išduota Visa Gold ir Visa Business mokėjimo kortelių turėtojams

52 Virtualioji ERA (Master Card) (nebeišduodamos nuo ) Kortelės išdavimas/atnaujinimas Kortelės administravimo mokestis 4,34 Eur per metus Kortelės galiojimo laikas 3 metai. Nuo 2013 m. rugpjūčio 22 d. kortelės nebeišduodamos ir neatnaujinamos. Sąlygos ir įkainiai galioja anksčiau išduotoms, tačiau vis dar galiojančioms kortelėms. *Nuo 2013 m. rugpjūčio 22 d. kortelės nebekeičiamos. Už naudojimąsi su mokėjimo kortele susieta sąskaita ir joje vykdomas operacijas nesinaudojant mokėjimo kortele, taikomi atskiri kainyne nustatyti sąskaitos ir operacijų joje mokesčiai.

53 Kiti kortelės mokesčiai ir paslaugos už nestandartinio grynųjų pinigų išėmimo bankomate bei atsiskaitymo už prekes/paslaugas limito nustatymą* 30 Eur Valiutos keitimo mokestis, kai atsiskaitoma ne kortelės sąskaitos valiuta 1,95 % Saugumo paslauga,,saugi kortelė už vieną mokėjimo kortelę 0,55 Eur / mėn. Dokumento apie įvykdytą operaciją kopijos gavimas Kliento prašymu atsiskaičius kortele Lietuvoje 1,5 Eur Dokumento apie įvykdytą operaciją kopijos gavimas Kliento prašymu atsiskaičius kortele užsienyje 6 Eur *Pasirinkus nestandartinį aukštesnės rizikos operacijų limitą, saugumo paslauga Saugi kortelė yra privaloma. Operacijų limitai Bendra limito suma atsiskaitant už prekes/paslaugas (per dieną) 4000 Eur Operacijų skaičius atsiskaitant už prekes/paslaugas neribojamas Įvykdyta pinigų išėmimo arba atsiskaitymo operacija išimama iš panaudoto paros operacijų limito ne anksčiau nei po 24 val. nuo jos įvykdymo.

54 Indėlių palūkanų normos Terminuotieji indėliai Mėnesiai Dienos Eurais JAV doleriais Norvegijos kronomis indėliai nepriimami 0,00% 0,00% ,00% 0,00% 0,00% Palūkanų normos galioja nuo Indėliai iki eurų yra apdrausti VĮ Indėlių ir investicijų draudimas Lietuvos Respublikos indėlių ir įsipareigojimų investuotojams draudimo įstatyme nustatytomis sąlygomis ir tvarka. Draudimo sąlygos. Investicinės ir papildomos paslaugos Akcijų pirkimas/pardavimas Baltijos šalių biržose Telefonu Interneto banke Akcijų pirkimas/pardavimas Baltijos šalių biržose* 0,19 % (min. 20 Eur) 0,19 % (min. 1,5 Eur) * biržai yra mokamas atskirai nuo komisinio mokesčio DNB bankui.

55 Skolos vertybinių popierių pirkimas/pardavimas antrinėje rinkoje Kai sandorio šalis yra DNB bankas Nemokamai Kai DNB bankas tarpininkauja sudarant sandorį su kitais finansų tarpininkais 0,2% sandorio vertės, padauginus iš skolos vertybinių popierių trukmės (metais), max. 2% sandorio vertės, bet ne mažiau kaip 50 Eur Biržose prekiaujamų investicinių fondų vienetų (ETF) pirkimas/pardavimas Eur arba ekvivalentas kita valiuta 0,50 % < Eur arba ekvivalentas kita valiuta 0,75 %, min. 35 Eur arba min. 40 USD* DNB bankas iš investicinių fondų valdymo įmonių gauna skatinamuosius mokėjimus (komisinį atlygį) (angl. inducements) už klientams išplatintus investicinių fondų vienetus. Gaunamo komisinio atlygio dydis už skirtingų investicinių fondų vienetų platinimą skiriasi. Detalesnė informacija apie banko gaunamus ir mokamus skatinamuosius mokėjimus pateikiama DNB banko tinklapyje internete paskelbtame dokumente Bendroji informacija apie skatinamuosius mokėjimus. Minimali investuojama suma Eur arba ekvivalentas kita valiuta. *Minimalus 40 USD komisinis mokestis taikomas tuo atveju, jeigu pavedimas pateikiamas JAV doleriais.

56 Kitų investicinių fondų vienetų pirkimas Eur arba ekvivalentas kita valiuta 0,70% ,99 Eur arba ekvivalentas kita valiuta 1% < Eur arba ekvivalentas kita valiuta 2% už investicinių fondų vienetų nurašymą nuo finansinių priemonių sąskaitos 15 Eur arba 20 USD* DNB bankas iš investicinių fondų valdymo įmonių gauna skatinamuosius mokėjimus (komisinį atlygį) (angl. inducements) už klientams išplatintus investicinių fondų vienetus. Gaunamo komisinio atlygio dydis už skirtingų investicinių fondų vienetų platinimą skiriasi. Detalesnė informacija apie banko gaunamus ir mokamus skatinamuosius mokėjimus pateikiama DNB banko tinklapyje internete paskelbtame dokumente Bendroji informacija apie skatinamuosius mokėjimus. Minimali investuojama suma Eur arba ekvivalentas kita valiuta. Sandoriams dėl obligacijų fondų taikomas 50% mažesnis mokestis. *20 USD komisinis mokestis taikomas tuo atveju, jeigu pavedimas pateikiamas JAV doleriais.

Kainynas verslui Archyvas Paslaugų krepšeliai Verslo paslaugų krepšeliai Verslo krepšeliai Verslo krepšelis S Verslo krepšelis M

Kainynas verslui Archyvas Paslaugų krepšeliai Verslo paslaugų krepšeliai Verslo krepšeliai Verslo krepšelis S Verslo krepšelis M Kainynas verslui 2019-07-01 2020-06-30 Archyvas Paslaugų krepšeliai Verslo paslaugų krepšeliai Verslo krepšeliai Verslo krepšelis S Verslo krepšelis M Verslo krepšelis L 5 Eur/mėn. 10 Eur/mėn. 18 Eur/mėn.

Detaliau

Kainynas privatiems Nuo Nuo Archyvas Informacija apie komisinį atlyginimą ir Sąvokų žodynas Paslaugų krepšeliai Standartiniai kr

Kainynas privatiems Nuo Nuo Archyvas Informacija apie komisinį atlyginimą ir Sąvokų žodynas Paslaugų krepšeliai Standartiniai kr Kainynas privatiems Nuo 2019 08 01 Nuo 2019 10 01 Archyvas Informacija apie komisinį atlyginimą ir Sąvokų žodynas Paslaugų krepšeliai Standartiniai krepšeliai Standartiniai Kasdienis krepšelis Aktyvus

Detaliau

Kainynas privatiems Informacija apie komisinį atlyginimą ir Sąvokų žodynas Archyvas Paslaugų krepšeliai Standartiniai krepšeliai

Kainynas privatiems Informacija apie komisinį atlyginimą ir Sąvokų žodynas Archyvas Paslaugų krepšeliai Standartiniai krepšeliai Kainynas privatiems 2018-10-08 2018-11-12 Informacija apie komisinį atlyginimą ir Sąvokų žodynas Archyvas Paslaugų krepšeliai Standartiniai krepšeliai Standartiniai Kasdienis krepšelis Aktyvus krepšelis

Detaliau

Banko paslaugų ir operacijų kainynas privatiems klientams

Banko paslaugų ir operacijų kainynas privatiems klientams Paslaugų ir operacijų kainynas privatiems klientams 2018 m. kovas Palūkanų ir mokesčių mokėjimo tvarką, kitus banko ir privačių klientų santykius reglamentuoja AB SEB banko bendrosios paslaugų teikimo

Detaliau

Microsoft Word - Ikainiai_ nuo

Microsoft Word - Ikainiai_ nuo PATVIRTINTA Kelmės kredito unijos Valdybos 2017 m. spalio 18 d. sprendimu Nr. 17-35 KELMĖS KREDITO UNIJOS TAIKOMI ĮKAINIAI Galioja nuo 2018 m. sausio 1 d. PAVADINIMAS Fiziniams asmenims Juridiniams asmenims

Detaliau

LT L 202/54 Europos Sąjungos oficialusis leidinys EUROPOS CENTRINIS BANKAS EUROPOS CENTRINIO BANKO SPRENDIMAS 2009 m. liepos 17 d. iš dalies

LT L 202/54 Europos Sąjungos oficialusis leidinys EUROPOS CENTRINIS BANKAS EUROPOS CENTRINIO BANKO SPRENDIMAS 2009 m. liepos 17 d. iš dalies L 202/54 Europos Sąjungos oficialusis leidinys 2009 8 4 EUROPOS CENTRINIS BANKAS EUROPOS CENTRINIO BANKO SPRENDIMAS 2009 m. liepos 17 d. iš dalies keičiantis Sprendimą ECB/2006/17 dėl Europos centrinio

Detaliau

KORUPCIJOS RIZIKOS ANALIZĖS IŠVADOJE PATEIKTŲ PASIŪLYMŲ STEBĖSENA 2015 m. gruodžio 9 d. rašto Nr. L priedas Informacija apie 2015 m. rugsėjo 7

KORUPCIJOS RIZIKOS ANALIZĖS IŠVADOJE PATEIKTŲ PASIŪLYMŲ STEBĖSENA 2015 m. gruodžio 9 d. rašto Nr. L priedas Informacija apie 2015 m. rugsėjo 7 KORUPCIJOS RIZIKOS ANALIZĖS IŠVADOJE PATEIKTŲ PASIŪLYMŲ STEBĖSENA 2015 m. gruodžio 9 d. rašto Nr. L-01-6141 priedas Informacija apie 2015 m. rugsėjo 7 d. Išvadoje dėl korupcijos rizikos analizės Valstybinės

Detaliau

Projektas

Projektas PATVIRTINTA UAB Investicijų ir verslo garantijos valdybos 2015-03-27 sprendimu (posėdžio protokolas Nr.14) PAPILDOMOS SĄLYGOS, KURIOS TAIKOMOS TEIKIANT PASKOLAS SU UAB INVESTICIJŲ IR VERSLO GARANTIJOS

Detaliau

SEB IL Brent nafta Platinimo laikotarpis INVESTICINIAI LAKŠTAI

SEB IL Brent nafta Platinimo laikotarpis INVESTICINIAI LAKŠTAI SEB IL Brent nafta Platinimo laikotarpis 2013 01 22 2013 02 04 INVESTICINIAI LAKŠTAI Su Brent naftos kaina susieti investiciniai lakštai Emisija SEB IL Brent nafta Platinimo laikotarpis 2013 m. sausio

Detaliau

VALSTYBINĖS MOKESČIŲ INSPEKCIJOS

VALSTYBINĖS MOKESČIŲ INSPEKCIJOS VALSTYBINĖS MOKESČIŲ INSPEKCIJOS PRIE LIETUVOS RESPUBLIKOS FINANSŲ MINISTERIJOS VIRŠININKO ĮSAKYMAS DĖL VALSTYBINĖS MOKESČIŲ INSPEKCIJOS PRIE LIETUVOS RESPUBLIKOS FINANSŲ MINISTERIJOS VIRŠININKO 2006 M.

Detaliau

CL2013O0023LT _cp 1..1

CL2013O0023LT _cp 1..1 02013O0023 LT 01.09.2018 001.001 1 Šis tekstas yra skirtas tik informacijai ir teisinės galios neturi. Europos Sąjungos institucijos nėra teisiškai atsakingos už jo turinį. Autentiškos atitinkamų teisės

Detaliau

Banko_paslaugu_internetu_teikimo_salygos_

Banko_paslaugu_internetu_teikimo_salygos_ Banko paslaugų internetu teikimo sąlygos 1. Banko paslaugos internetu tai AB SEB banko (toliau Bankas) ir SEB grupės įmonių, kurioms atstovauja Bankas ar kurios naudojasi Banko paslaugų internetu sistema,

Detaliau

Kliento anketa JA - DNB Trade [ ]

Kliento anketa JA - DNB Trade [ ] KLIENTO ANKETA JURIDINIAM ASMENIUI DĖL PREKYBOS DNB TRADE PLATFORMOJE Įgyvendinant Europos Parlamento ir Tarybos Direktyvos 2004/39/EB (MiFID) bei šią direktyvą įgyvendinančio LR Finansinių priemonių rinkų

Detaliau

VI_2013_pusmet

VI_2013_pusmet VALDYMO ĮMONIŲ PUSMEČIO ATASKAITOS TURINYS I. BENDROJI INFORMACIJA 1. Pagrindiniai valdymo įmonės duomenys: 1.1. UAB MP PENSION FUNDS BALTIC 1.2. buveinė Savanorių pr. 349, Kaunas. 1.3. telefono (8 37)

Detaliau

LORDS LB ASSET MANAGEMENT VEIKLOS ATASKAITA 2011 m. II ketvirtis

LORDS LB ASSET MANAGEMENT VEIKLOS ATASKAITA 2011 m. II ketvirtis LORDS LB ASSET MANAGEMENT VEIKLOS ATASKAITA 2011 m. II ketvirtis I. BENDROJI INFORMACIJA 1. Pagrindiniai valdymo įmonės duomenys: 1.1. Pavadinimas: UAB LORDS LB ASSET MANAGEMENT 1.2. Adresai: Registracijos

Detaliau

PATVIRTINTA Lietuvos banko valdybos 2011 m. rugsėjo 1 d. nutarimu Nr (Lietuvos banko valdybos 2015 m. gegužės 28 d. nutarimo Nr redakci

PATVIRTINTA Lietuvos banko valdybos 2011 m. rugsėjo 1 d. nutarimu Nr (Lietuvos banko valdybos 2015 m. gegužės 28 d. nutarimo Nr redakci PATVIRTINTA Lietuvos banko valdybos 2011 m. rugsėjo 1 d. nutarimu Nr. 03-144 (Lietuvos banko valdybos 2015 m. gegužės 28 d. nutarimo Nr. 03-90 redakcija) ATSAKINGOJO SKOLINIMO NUOSTATAI I SKYRIUS BENDROSIOS

Detaliau

C(2016)7159/F1 - LT (annex)

C(2016)7159/F1 - LT (annex) EUROPOS KOMISIJA Briuselis, 2016 11 11 C(2016) 7159 final ANNEXES 1 to 3 PRIEDAI prie KOMISIJOS DELEGUOTOJO REGLAMENTO kuriuo 2014 m. liepos 23 d. Europos Parlamento ir Tarybos reglamentas (ES) Nr. 909/2014

Detaliau

Microsoft Word - PISKISVĮ18 straipsnio atskleidimai - INVL Technology

Microsoft Word - PISKISVÄ®18 straipsnio atskleidimai - INVL Technology Informacija asmenims, įsigyjantiems SUTPKIB INVL Technology išleistų nuosavybės vertybinių popierių, parengta pagal LR profesionaliesiems investuotojams skirtų subjektų įstatymo 18 straipsnio reikalavimus

Detaliau

Suvestinė redakcija nuo iki Įstatymas paskelbtas: Žin. 2002, Nr , i. k ISTA0IX-1068 LIETUVOS RESPUBLIKOS FINANSŲ

Suvestinė redakcija nuo iki Įstatymas paskelbtas: Žin. 2002, Nr , i. k ISTA0IX-1068 LIETUVOS RESPUBLIKOS FINANSŲ Suvestinė redakcija nuo 2004-11-17 iki 2007-01-29 Įstatymas paskelbtas: Žin. 2002, Nr. 91-3891, i. k. 1021010ISTA0IX-1068 LIETUVOS RESPUBLIKOS FINANSŲ ĮSTAIGŲ Į S T A T Y M A S 2002 m. rugsėjo 10 d. Nr.

Detaliau

Microsoft Word ESMA CFD Renewal Decision (2) Notice_LT

Microsoft Word ESMA CFD Renewal Decision (2) Notice_LT ESMA35-43-1562 ESMA pranešimas Pranešimas apie ESMA sprendimo dėl produktų intervencinės priemonės, susijusios su sandoriais dėl kainų skirtumo, atnaujinimo 2019 m. sausio 23 d. Europos vertybinių popierių

Detaliau

aukciono nuostatai Nr.1

aukciono nuostatai Nr.1 PATVIRTINTA: UAB,,Trakų vandenys 2016-01-19 valdybos posėdžio Nr.1 nutarimu Nr.1.6.1 NEKILNOJAMOJO TURTO PARDAVIMO VIEŠO AUKCIONO BŪDU NUOSTATAI I. BENDROJI DALIS 1.1 Šie nuostatai reglamentuoja UAB,,Trakų

Detaliau

Teisinės ir mokesčių sistemos supratimas

Teisinės ir mokesčių sistemos supratimas Teisinės ir mokesčių sistemos supratimas TEISINĖ APLINKA NORITE ĮSTEIGTI ĮMONĘ, NUO KO PRADĖTI? TEISINIŲ FORMŲ JURIDINIAI ASMENYS individuali įmonė, uždaroji akcinė bendrovė, akcinė bendrovė, asociacija,

Detaliau

MEDIO II SAA 08 Lt

MEDIO II SAA 08 Lt 2008 metų finansin atskaitomyb Turinys Informacija apie fondą 1 Nepriklausomo auditoriaus išvada UAB MP Pension Funds Baltic akcininkams 2 Balansas 4 Grynųjų aktyvų pokyčių ataskaita 5 Aiškinamasis raštas

Detaliau

F-03_ket_1.fdd (Paskelbta)

F-03_ket_1.fdd (Paskelbta) Forma patvirtinta Lietuvos statistikos departamento generalinio direktoriaus 2014 m. sausio 22 d. įsakymu Nr. DĮ-30 Forma suderinta Lietuvos banko 2013 m. gruodžio 31 d. raštu Nr. S 2013/(22.13-2203)-12-6013

Detaliau

Microsoft Word - aiskinamasis pilnas 2010 metinis

Microsoft Word - aiskinamasis pilnas 2010 metinis PRIENŲ RAJONO VEIVERIŲ ANTANO KUČINGIO MENO MOKYKLA Juridinių asmenų registras Kodas 191553816, Kauno g. 54, Veiverių mstl., Prienų r., Tel/faks.: (8~319) 68130 el.p. kucingis@langasiateiti.lt a/s LT 564010041100019920

Detaliau

Data Suma Pirkėjas Pirkimo objektas , , , , ,

Data Suma Pirkėjas Pirkimo objektas , , , , , Data Suma Pirkėjas Pirkimo objektas 2009.08.21 80.809,85 2009.09.08 2.977,87 2009.09.24 46.339,2 2009.09.29 23.829,94 2009.10.30 333,06 2009.11.03 3.909,87 2009.11.23 1.303,29 2010.05.11 59.892,55 2010.06.02

Detaliau

ŠILALĖS KREDITO UNIJOS BENDROSIOS PASLAUGŲ TEIKIMO TAISYKLĖS I. BENDROSIOS NUOSTATOS 1. Šios Šilalės kredito unijos (toliau Unija) Bendrosios paslaugų

ŠILALĖS KREDITO UNIJOS BENDROSIOS PASLAUGŲ TEIKIMO TAISYKLĖS I. BENDROSIOS NUOSTATOS 1. Šios Šilalės kredito unijos (toliau Unija) Bendrosios paslaugų ŠILALĖS KREDITO UNIJOS BENDROSIOS PASLAUGŲ TEIKIMO TAISYKLĖS I. BENDROSIOS NUOSTATOS 1. Šios Šilalės kredito unijos (toliau Unija) Bendrosios paslaugų teikimo taisyklės (toliau Bendrosios taisyklės) kartu

Detaliau

UAB LORDS LB ASSET MANAGEMENT VEIKLOS ATASKAITA 2011 I ketvirtis

UAB LORDS LB ASSET MANAGEMENT VEIKLOS ATASKAITA 2011 I ketvirtis UAB LORDS LB ASSET MANAGEMENT VEIKLOS ATASKAITA 2011 I ketvirtis I. BENDROJI INFORMACIJA 1. Pagrindiniai valdymo įmonės duomenys: 1.1. Pavadinimas: UAB LORDS LB ASSET MANAGEMENT 1.2. Adresai: Registracijos

Detaliau

LT Europos Sąjungos oficialusis leidinys L 79/11 DIREKTYVOS KOMISIJOS DIREKTYVA 2007/16/EB 2007 m. kovo 19 d. įgyvendinanti Tarybos direktyv

LT Europos Sąjungos oficialusis leidinys L 79/11 DIREKTYVOS KOMISIJOS DIREKTYVA 2007/16/EB 2007 m. kovo 19 d. įgyvendinanti Tarybos direktyv 2007 3 20 Europos Sąjungos oficialusis leidinys L 79/11 DIREKTYVOS KOMISIJOS DIREKTYVA 2007/16/EB 2007 m. kovo 19 d. įgyvendinanti Tarybos direktyvą 85/611/EEB dėl įstatymų ir kitų teisės aktų, susijusių

Detaliau

(Finansin\353s b\373kl\353s ataskaita)

(Finansin\353s b\373kl\353s ataskaita) Straipsniai FINANSINĖS BŪKLĖS ATASKAITA PAGAL 2018 M. GRUODŽIO 31 D. DUOMENIS (data) Pastabos Pateikimo valiuta ir tikslumas: Paskutinė ataskaitinio laikotarpio diena eurais Paskutinė praėjusio ataskaitinio

Detaliau

2013 m. liepos 30 d. Europos Centrinio Banko gairės, kuriomis iš dalies keičiamos Gairės ECB/2011/23 dėl Europos Centrinio Banko statistinės atskaitom

2013 m. liepos 30 d. Europos Centrinio Banko gairės, kuriomis iš dalies keičiamos Gairės ECB/2011/23 dėl Europos Centrinio Banko statistinės atskaitom L 247/38 Europos Sąjungos oficialusis leidinys 2013 9 18 GAIRĖS EUROPOS CENTRINIO BANKO GAIRĖS 2013 m. liepos 30 d. kuriomis iš dalies keičiamos Gairės ECB/2011/23 dėl Europos Centrinio Banko statistinės

Detaliau

LLBAM VA 2013 Q1

LLBAM VA 2013 Q1 LORDS LB ASSET MANAGEMENT VEIKLOS ATASKAITA 2013 m. I ketvirtis I. BENDROJI INFORMACIJA 1. Pagrindiniai valdymo įmonės duomenys: 1.1. Pavadinimas: UAB LORDS LB ASSET MANAGEMENT 1.2. Adresai: Registracijos

Detaliau

ES F ben dri Projekto kodas (Įrašoma automatiškai) 1 PROJEKTO SFMIS DUOMENŲ FORMA FORMAI PRITARTA m. Europos Sąjungos struktūrinės paramos a

ES F ben dri Projekto kodas (Įrašoma automatiškai) 1 PROJEKTO SFMIS DUOMENŲ FORMA FORMAI PRITARTA m. Europos Sąjungos struktūrinės paramos a ES F ben dri 1 PROJEKTO SFMIS DUOMENŲ FORMA FORMAI PRITARTA 2014-2020 m. Europos Sąjungos struktūrinės paramos administravimo darbo grupės, sudarytos Lietuvos Respublikos finansų ministro 2013 m. liepos

Detaliau

LIETUVOS BANKO VALDYBOS

LIETUVOS BANKO VALDYBOS Suvestinė redakcija nuo 2006-06-30 iki 2006-12-31 Nutarimas paskelbtas: Žin. 2001, Nr. 7-223, i. k. 100505ANUTA00000172 LIETUVOS BANKO VALDYBOS N U T A R I M A S DĖL KAPITALO PAKANKAMUMO SKAIČIAVIMO TAISYKLIŲ

Detaliau

Gyventoju pajamu apmokestinimo tvarka nuo

Gyventoju pajamu apmokestinimo tvarka nuo 1 Gyventojų pajamų apmokestinimo tvarka nuo 2013 metų sausio 1 dienos Darbo santykiai Darbu otojas 15 proc. 6 proc. 3 proc. 0 proc*. Ne PVM objektas Darbd avys (Drau dėjas) A klasė 3 proc. 27,8 proc. +

Detaliau

ŠILUTĖS RAJONO SAVIVALDYBĖS KONTROLĖS IR AUDITO TARNYBA AUDITO ATASKAITA DĖL ŠILUTĖS RAJONO SAVIVALDYBĖS ILGALAIKIŲ PASKOLŲ IŠ VALSTYBĖS VARDU PASISKO

ŠILUTĖS RAJONO SAVIVALDYBĖS KONTROLĖS IR AUDITO TARNYBA AUDITO ATASKAITA DĖL ŠILUTĖS RAJONO SAVIVALDYBĖS ILGALAIKIŲ PASKOLŲ IŠ VALSTYBĖS VARDU PASISKO ŠILUTĖS RAJONO SAVIVALDYBĖS KONTROLĖS IR AUDITO TARNYBA AUDITO ATASKAITA DĖL ŠILUTĖS RAJONO SAVIVALDYBĖS ILGALAIKIŲ PASKOLŲ IŠ VALSTYBĖS VARDU PASISKOLINTŲ LĖŠŲ ĖMIMO INVESTICIJŲ PROJEKTAMS FINANSUOTI

Detaliau

PATVIRTINTA UAB Kauno švara valdybos 2013 m. rugsėjo 26 d. nutarimu Nr. (1.7.)-VN-76 UAB KAUNO ŠVARA TURTO PARDAVIMO VIEŠO AUKCIONO BŪDU NUOSTATAI I.

PATVIRTINTA UAB Kauno švara valdybos 2013 m. rugsėjo 26 d. nutarimu Nr. (1.7.)-VN-76 UAB KAUNO ŠVARA TURTO PARDAVIMO VIEŠO AUKCIONO BŪDU NUOSTATAI I. PATVIRTINTA UAB Kauno švara valdybos 2013 m. rugsėjo 26 d. nutarimu Nr. (1.7.)-VN-76 UAB KAUNO ŠVARA TURTO PARDAVIMO VIEŠO AUKCIONO BŪDU NUOSTATAI I. BENDROSIOS NUOSTATOS 1. Šie nuostatai reglamentuoja

Detaliau

Slide 1

Slide 1 PANEVĖŽIO MIESTO GATVIŲ APŠVIETIMO TINKLŲ MODERNIZAVIMAS PROJEKTO TIKSLAI Projekto įgyvendinimo tikslas yra užtikrinti kokybišką, efektyvų ir reikalavimus atitinkantį Savivaldybės gatvių apšvietimą. Projekto

Detaliau

airbnb-pwc-taxguide-lithuania-lt

airbnb-pwc-taxguide-lithuania-lt Šį vadovą parengė nepriklausoma apskaitos įmonė 2018 m. rugsėjo LIETUVA SU TRUMPALAIKE NUOMA SUSIJĘ MOKESČIŲ KLAUSIMAI Toliau pateikta informacija yra gairės, padėsiančios susipažinti su kai kuriais mokesčių

Detaliau

ŠALČININKŲ DARBO BIRŽOS, ŠIRVINTŲ DARBO BIRŽOS, ŠVENČIONIŲ DARBO BIRŽOS, TRAKŲ DARBO BIRŽOS, VILNIAUS DARBO BIRŽOS IR UKMERGĖS DARBO BIRŽOS REORGANIZA

ŠALČININKŲ DARBO BIRŽOS, ŠIRVINTŲ DARBO BIRŽOS, ŠVENČIONIŲ DARBO BIRŽOS, TRAKŲ DARBO BIRŽOS, VILNIAUS DARBO BIRŽOS IR UKMERGĖS DARBO BIRŽOS REORGANIZA Projektas ALYTAUS TERITORINĖS DARBO BIRŽOS, KAUNO TERITORINĖS DARBO BIRŽOS, KLAIPĖDOS TERITORINĖS DARBO BIRŽOS, MARIJAMPOLĖS TERITORINĖS DARBO BIRŽOS, PANEVĖŽIO TERITORINĖS DARBO BIRŽOS, ŠIAULIŲ TERITORINĖS

Detaliau

INVESTAVIMO TENDENCIJOS IR LIETUVOS INVESTICIJŲ INDEKSAS

INVESTAVIMO  TENDENCIJOS IR LIETUVOS INVESTICIJŲ INDEKSAS 1996-2016 INVESTAVIMO TENDENCIJOS IR LIETUVOS INVESTICIJŲ INDEKSAS FINANSINIS TURTAS LIETUVOS TENDENCIJOS 2016 M. LAPKRITIS Mlrd. eurų VIENAM GYVENTOJUI TENKANTIS TURTAS IŠAUGO 5,5 KARTO Šalies namu ūkių

Detaliau

Microsoft Word - TS

Microsoft Word - TS Projektas PAKRUOJO RAJONO SAVIVALDYBöS TARYBAA SPRENDIMAS DöL NUOMOS MOKESČIO UŽ VALSTYBINĘ ŽEMĘ ADMINISTRAVIMO TVARKOS APRAŠO PATVIRTINIMO 2014 m. balandžio 24 d. Nr. T- Pakruojis Vadovaudamasi Lietuvos

Detaliau

(Finansin\353s b\373kl\353s ataskaita)

(Finansin\353s b\373kl\353s ataskaita) FINANSINĖS BŪKLĖS ATASKAITA PAGAL 2018 M. GRUODŽIO 31 D. DUOMENIS (data) Pateikimo valiuta ir tikslumas: eurais Pastabos Paskutinė ataskaitinio laikotarpio diena Paskutinė praėjusio ataskaitinio laikotarpio

Detaliau

FMĮ UAB G.Steponkaus kontora Vilnius, Lietuva Auditoriaus išvada dėl 2004 m. gruodžio 31 d. metinės finansinės atskaitomybės.

FMĮ UAB G.Steponkaus kontora Vilnius, Lietuva Auditoriaus išvada dėl 2004 m. gruodžio 31 d. metinės finansinės atskaitomybės. Vilnius, Lietuva Auditoriaus išvada dėl 2004 m. gruodžio 31 d. metinės finansinės atskaitomybės. TURINYS PUSLAPIS AUDITORIAUS IŠVADA 3 ADMINISTRACIJOS PAAIŠKINAMASIS RAŠTAS 4 : BALANSAS 5 PELNO (NUOSTOLIO)

Detaliau

Prekių pirkimo pardavimo taisyklės

Prekių pirkimo pardavimo taisyklės Kursų ir seminarų pirkimo pardavimo svetainėje sportoakademija.lt taisyklės 1. Sąvokos 1.1. Pardavėjas Lietuvos Respublikos VĮ Registrų centras, Juridinių asmenų registro Kauno filiale įregistruotas privatusis

Detaliau

Sutartis aktuali nuo

Sutartis aktuali nuo VALSTYBINIO SOCIALINIO DRAUDIMO FONDO VALDYBA PRIE SOCIALINĖS APSAUGOS IR DARBO MINISTERIJOS ASMENS DUOMENŲ TEIKIMO SUTARTIS 201_ m. d. Nr. ADS- Vilnius Valstybinio socialinio draudimo fondo valdyba prie

Detaliau

(Finansin\353s b\373kl\353s ataskaita)

(Finansin\353s b\373kl\353s ataskaita) FINANSINĖS BŪKLĖS ATASKAITA PAGAL 2015 M. GRUODŽIO 31 D. DUOMENIS (data) Pateikimo valiuta ir tikslumas: eurais Straipsniai Pastabos Paskutinė ataskaitinio laikotarpio diena Paskutinė praėjusio ataskaitinio

Detaliau

Suvestinė redakcija nuo iki Įstatymas paskelbtas: Žin. 1997, Nr , i. k ISTAVIII-480 TAR pastaba. Privatizavimo

Suvestinė redakcija nuo iki Įstatymas paskelbtas: Žin. 1997, Nr , i. k ISTAVIII-480 TAR pastaba. Privatizavimo Suvestinė redakcija nuo 2016-01-01 iki 2017-12-31 Įstatymas paskelbtas: Žin. 1997, Nr. 107-2688, i. k. 0971010ISTAVIII-480 TAR pastaba. Privatizavimo fondo lėšų likutis, padengus Privatizavimo fondo įsipareigojimus,

Detaliau

KOMUNALINIŲ ATLIEKŲ TVARKYMO PASLAUGOS TEIKIMO SUTARTIS

KOMUNALINIŲ ATLIEKŲ TVARKYMO PASLAUGOS TEIKIMO SUTARTIS KOMUNALINIŲ ATLIEKŲ TVARKYMO PASLAUGOS TEIKIMO SUTARTIS Nr. 201 - - Utena UAB Utenos komunalininkas, vykdantis Utenos rajono savivaldybės atliekų tvarkymo sistemos administratoriaus funkcijas, toliau vadinama

Detaliau

Vilniaus miesto savivaldybės tarybai VILNIAUS MIESTO SAVIVALDYBĖS KONTROLĖS IR AUDITO TARNYBA IŠVADA DĖL GALUTINIO KONCESIJOS SUTARTIES DAUGIAFUNKCIS

Vilniaus miesto savivaldybės tarybai VILNIAUS MIESTO SAVIVALDYBĖS KONTROLĖS IR AUDITO TARNYBA IŠVADA DĖL GALUTINIO KONCESIJOS SUTARTIES DAUGIAFUNKCIS Vilniaus miesto savivaldybės tarybai VILNIAUS MIESTO SAVIVALDYBĖS KONTROLĖS IR AUDITO TARNYBA IŠVADA DĖL GALUTINIO KONCESIJOS SUTARTIES DAUGIAFUNKCIS SVEIKATINIMO, ŠVIETIMO, KULTŪROS IR UŽIMTUMO SKATINIMO

Detaliau

Statements of Income

Statements of Income AB SEB VILNIAUS BANKAS 2005 METŲ ŠEŠIŲ MĖNESIŲ FINANSINĖ ATASKAITA 2 Pelno (nuostolių) ataskaita už šešių mėnesių laikotarpį, pasibaigusį birželio 30 d. Grupė Bankas 2005 2004 2005 2004 218 440 167 299

Detaliau

VS-EXPRESS 24/7 PASLAUGŲ SUTARTIS Nr. SPECIALIOSIOS SA LYGOS PASLAUGU TEIKE JAS: UAB VS Fitness, juridinio asmens kodas , registruotas buvein

VS-EXPRESS 24/7 PASLAUGŲ SUTARTIS Nr. SPECIALIOSIOS SA LYGOS PASLAUGU TEIKE JAS: UAB VS Fitness, juridinio asmens kodas , registruotas buvein VS-EXPRESS 24/7 PASLAUGŲ SUTARTIS Nr. SPECIALIOSIOS SA LYGOS PASLAUGU TEIKE JAS: UAB VS Fitness, juridinio asmens kodas 302484535, registruotas buveinės adresas Šilutės pl. 29, Klaipėda, PVM mokėtojo kodas:

Detaliau

APSAUGOS SUTARTIS BENDROJI DALIS Nr. V-076 Saugome Jūsų pasaulį

APSAUGOS SUTARTIS BENDROJI DALIS Nr. V-076 Saugome Jūsų pasaulį APSAUGOS SUTARTIS BENDROJI DALIS Saugome Jūsų pasaulį 1. Sutarties sąvokos 1.1. Užsakovas šią apsaugos sutartį su Vykdytoju sudaręs ir joje nurodytas fizinis ar juridinis asmuo. Sąvoka Užsakovas taip pat

Detaliau

(Microsoft Word - Ai\360kinamasis ra\360tas.docx)

(Microsoft Word - Ai\360kinamasis ra\360tas.docx) VIEŠOJI ĮSTAIGA DAINŲ PIRMINĖS SVEIKATOS PRIEŽIŪROS CENTRAS Kodas 145371299 Aido g. 18, LT-78242 Šiauliai, Tel., faks. (8-41) 552791 2018 METŲ 3 MĖNESIŲ TARPINĖS FINANSINĖS ATASKAITOS RINKINIO SUTRUMPINTAS

Detaliau

Nevyriausybinių organizacijų ir bendruomeninės veiklos stiprinimo metų veiksmų plano įgyvendinimo 2.3 priemonės Remti bendruomeninę veiklą s

Nevyriausybinių organizacijų ir bendruomeninės veiklos stiprinimo metų veiksmų plano įgyvendinimo 2.3 priemonės Remti bendruomeninę veiklą s Nevyriausybinių organizacijų ir bendruomeninės veiklos stiprinimo 2017 2019 metų veiksmų plano įgyvendinimo 2.3 priemonės Remti bendruomeninę veiklą savivaldybėse įgyvendinimo aprašo 3 priedas (Pavyzdinė

Detaliau

AB DNB banko paslaugų teikimo taisykles

AB DNB banko paslaugų teikimo taisykles Luminor Bank AB paslaugų teikimo bendrosios taisyklės (D) Šios Banko paslaugų teikimo bendrosios taisyklės (D) yra taikomos Šalių santykiams dėl Paslaugų teikimo pagal Sutartis tarp Banko (dabartinis pavadinimas

Detaliau

L I E T U V O S D R A U D I M O R I N K O S A P Ž V A L G A / m. I I I k e t v i r t i s 1 Turinys I. DRAUDIMO RINKOS APŽVALGA... 3 II. DRAUDI

L I E T U V O S D R A U D I M O R I N K O S A P Ž V A L G A / m. I I I k e t v i r t i s 1 Turinys I. DRAUDIMO RINKOS APŽVALGA... 3 II. DRAUDI 1 Turinys I. DRAUDIMO RINKOS APŽVALGA... 3 II. DRAUDIMO ĮMONIŲ FINANSINIŲ RODIKLIŲ APŽVALGA... III. DRAUDIMO TARPININKŲ RINKOS APŽVALGA....7 L I E T U V O S D R A U D I M O R I N K O S A P Ž V A L G A

Detaliau

Suvestinė redakcija nuo Nutarimas paskelbtas: Žin. 2004, Nr , i. k ANUTA Nauja redakcija nuo : Nr , 2

Suvestinė redakcija nuo Nutarimas paskelbtas: Žin. 2004, Nr , i. k ANUTA Nauja redakcija nuo : Nr , 2 Suvestinė redakcija nuo 2010-06-30 Nutarimas paskelbtas: Žin. 2004, Nr. 22-696, i. k. 104505ANUTA00000001 Nauja redakcija nuo 2010-06-30: Nr. 03-58, 2010-05-25, Žin. 2010, Nr. 63-3141 (2010-05-31), i.

Detaliau

Elektroninio dokumento nuorašas Kauno lopšelis-darželis "Giliukas", , Apuolės g. 29, Kauno m., Kauno m. sav M. GRUODŽIO 31 D. pasibaigu

Elektroninio dokumento nuorašas Kauno lopšelis-darželis Giliukas, , Apuolės g. 29, Kauno m., Kauno m. sav M. GRUODŽIO 31 D. pasibaigu Elektroninio dokumento nuorašas FINANSINĖS BŪKLĖS ATASKAITA PAGAL 2018 M. GRUODŽIO 31 D. DUOMENIS (data) Pateikimo valiuta ir tikslumas: eurais Straipsniai Pastabos Paskutinė ataskaitinio laikotarpio diena

Detaliau

PAS30008

PAS30008 PATVIRTINTA Audito, apskaitos, turto vertinimo ir nemokumo valdymo tarnybos prie Lietuvos Respublikos finansų ministerijos direktoriaus 2017 m. gruodžio 22 d. įsakymu Nr. V1-307 ADMINISTRACINĖS PASLAUGOS,,DOKUMENTŲ

Detaliau

2012 DAP 3 ketvirtis xls

2012 DAP 3 ketvirtis xls STONAIČIŲ SOCIALINĖS GLOBOS NAMAI Įmonės kodas 90796224, Stonaičių k. 9003 Plungės rajono savivaldybė 202 m. rugsėjo 30 d. VALSTYBĖS BIUDŽETO ATASKAITŲ AIŠKINAMASIS RAŠTAS I. BENDROJI DALIS Stonaičių socialinės

Detaliau

BUHALTERINĖ APSKAITA Dr. Stasys Peldžius 7 paskaita

BUHALTERINĖ APSKAITA Dr. Stasys Peldžius 7 paskaita BUHALTERINĖ APSKAITA Dr. Stasys Peldžius 7 paskaita TRUMPALAIKIO TURTO APSKAITA Fundamentinė apskaitos lygybė TURTAS = NUOSAVYBĖ + + Pajamos - Sąnaudos Ilgalaikis + trumpalaikis = Nuosavas + Įsipareigojimai

Detaliau

ĮMONIŲ BANKROTO VALDYMO DEPARTAMENTO

ĮMONIŲ BANKROTO VALDYMO DEPARTAMENTO PATVIRTINTA Audito, apskaitos, turto vertinimo ir nemokumo valdymo tarnybos prie Lietuvos Respublikos finansų ministerijos direktoriaus 2017 m. rugsėjo 27 d. įsakymu Nr. V1-236 ADMINISTRACINĖS PASLAUGOS,,DOKUMENTŲ

Detaliau

Stampa

Stampa PRAŠYMO SUDARYTI DRAUDIMO SUTARTĮ FORMA TEAM Investicinio gyvybės draudimo produktas Produkto kodas USLTS01 Prieš pasirašant šį prašymą sudaryti draudimo sutartį, buvo gauta Draudimo sutarties dokumentacija.

Detaliau

GENERALINIS DIREKTORIUS

GENERALINIS DIREKTORIUS KLAIPĖDOS UNIVERSITETO TARYBA NUTARIMAS DĖL KLAIPĖDOS UNIVERSITETO LĖŠŲ IR NUOSAVYBĖS TEISE VALDOMO TURTO VALDYMO, NAUDOJIMO IR DISPONAVIMO JAIS TVARKOS PATVIRTINIMO 2015 m. lapkričio 4 d. Nr. 9N-64 Klaipėda

Detaliau

KAUNO TECHNOLOGIJOS UNIVERSITETO LĖŠŲ IR NUOSAVYBĖS TEISE VALDOMO TURTO VALDYMO, NAUDOJIMO IR DISPONAVIMO JAIS TVARKA

KAUNO TECHNOLOGIJOS UNIVERSITETO LĖŠŲ IR NUOSAVYBĖS TEISE VALDOMO TURTO VALDYMO, NAUDOJIMO IR DISPONAVIMO JAIS TVARKA PATVIRTINTA Kauno technologijos universiteto tarybos 2013 m. birželio 27 d. nutarimu Nr. V7-T-13 KAUNO TECHNOLOGIJOS UNIVERSITETO LĖŠŲ IR NUOSAVYBĖS TEISE VALDOMO TURTO VALDYMO, NAUDOJIMO IR DISPONAVIMO

Detaliau

Adresatas

Adresatas VALSTYBINĖ MOKESČIŲ INSPEKCIJA PRIE LIETUVOS RESPUBLIKOS FINANSŲ MINISTERIJOS 2017-12- 21 Nr. (18.18-31-1E)RM-39010 INFORMACINIS PRANEŠIMAS DĖL ATNAUJINTO LEIDINIO 2 + 1 PROCENTAI GYVENTOJŲ PAJAMŲ MOKESČIO

Detaliau

LIETUVOS RESPUBLIKOS ENERGETIKOS MINISTRO

LIETUVOS RESPUBLIKOS ENERGETIKOS MINISTRO Suvestinė redakcija nuo 2017-12-02 Įsakymas paskelbtas: Žin. 2011, Nr. 147-6900, i. k. 111203NISAK0001-293 LIETUVOS RESPUBLIKOS ENERGETIKOS MINISTRO Į S A K Y M A S DĖL PREKYBOS GAMTINĖMIS DUJOMIS TAISYKLIŲ

Detaliau

Lietuvos Respublikos užsienio reikalų ministerija Kvietimas teikti paraiškas dalyvauti prašymus išduoti Šengeno vizas priimančių išorės paslaugų teikė

Lietuvos Respublikos užsienio reikalų ministerija Kvietimas teikti paraiškas dalyvauti prašymus išduoti Šengeno vizas priimančių išorės paslaugų teikė Lietuvos Respublikos užsienio reikalų ministerija Kvietimas teikti paraiškas dalyvauti prašymus išduoti Šengeno vizas priimančių išorės paslaugų teikėjų atrankoje Bendra informacija Siekdama supaprastinti

Detaliau

PATVIRTINTA Valstybės įmonės Regitra valstybės ilgalaikio materialiojo turto nuomos konkurso komisijos 2019 m. balandžio 18 d. protokolu Nr. (2.30.)-6

PATVIRTINTA Valstybės įmonės Regitra valstybės ilgalaikio materialiojo turto nuomos konkurso komisijos 2019 m. balandžio 18 d. protokolu Nr. (2.30.)-6 PATVIRTINTA Valstybės įmonės Regitra valstybės ilgalaikio materialiojo turto nuomos konkurso komisijos 2019 m. balandžio 18 d. protokolu Nr. (2.30.)-6-19/235 VĮ REGITRA PATALPŲ, SKIRTŲ KAVOS PARDAVIMO

Detaliau

(Finansin\353s b\373kl\353s ataskaita)

(Finansin\353s b\373kl\353s ataskaita) FINANSINĖS BŪKLĖS ATASKAITA PAGAL 2017 M. GRUODŽIO 31 D. DUOMENIS (data) Pateikimo valiuta ir tikslumas: eurais Straipsniai Pastabos Paskutinė ataskaitinio laikotarpio diena Paskutinė praėjusio ataskaitinio

Detaliau

PASLAUGŲ PROGRAMOS Philips Door to Door TAISYKLĖS (toliau Taisyklės) 1 straipsnis. Bendroji dalis 1. Paslaugų programos Philips Door to Door (nuo durų

PASLAUGŲ PROGRAMOS Philips Door to Door TAISYKLĖS (toliau Taisyklės) 1 straipsnis. Bendroji dalis 1. Paslaugų programos Philips Door to Door (nuo durų PASLAUGŲ PROGRAMOS Philips Door to Door TAISYKLĖS (toliau Taisyklės) 1 straipsnis. Bendroji dalis 1. Paslaugų programos Philips Door to Door (nuo durų iki durų) (toliau Programa) organizatorius yra Philips

Detaliau

9bfe3ab5-5c62-4c35-b951-ec1b281bbc9d

9bfe3ab5-5c62-4c35-b951-ec1b281bbc9d Projektas PATVIRTINTA Kvalifikacijų ir profesinio mokymo plėtros centro direktoriaus 2019 m. d. įsakymu Nr. NEKILNOJAMOJO TURTO OPERACIJŲ, FINANSINIŲ, APSKAITOS IR DRAUDIMO PASLAUGŲ SEKTORIAUS PROFESINIS

Detaliau

IŠDUODAMUOSE I, III, V IR VI TIPO NUMERIO ŽENKLUOSE NAUDOJAMŲ UŽRAŠŲ SUDARYMO EILIŠKUMO TVARKOS

IŠDUODAMUOSE I, III, V IR VI TIPO NUMERIO ŽENKLUOSE NAUDOJAMŲ UŽRAŠŲ SUDARYMO EILIŠKUMO TVARKOS PATVIRTINTA Valstybės įmonės Regitra generalinio direktoriaus 2018 m. birželio 29 d. įsakymu Nr. V-18/106 (pakeista 2019 m. vasario 12 d. įsakymu Nr. (1.1E)-V-27) VALSTYBINIO REGISTRACIJOS NUMERIO DERINIO

Detaliau

Pirkimo sąlygų Priedas Nr. 4 GAMTINIŲ DUJŲ PIRKIMO-PARDAVIMO SUTARTIS Nr m d. UAB Kauno kogeneracinė jėgainė, pagal Lietuvos Respublikos

Pirkimo sąlygų Priedas Nr. 4 GAMTINIŲ DUJŲ PIRKIMO-PARDAVIMO SUTARTIS Nr m d. UAB Kauno kogeneracinė jėgainė, pagal Lietuvos Respublikos GAMTINIŲ DUJŲ PIRKIMO-PARDAVIMO SUTARTIS Nr.... 20 m....... d. UAB Kauno kogeneracinė jėgainė, pagal Lietuvos Respublikos įstatymus teisėtai įregistruota ir veikianti uždaroji akcinė bendrovė, juridinio

Detaliau

STANDARTINĖS SUTARČIŲ SĄLYGOS CASHBACK WORLD NARIAMS Redakcija: 2018 m. kovas Preambulė A. UAB myworld Lithuania (toliau vadinama myworld ), buveinės

STANDARTINĖS SUTARČIŲ SĄLYGOS CASHBACK WORLD NARIAMS Redakcija: 2018 m. kovas Preambulė A. UAB myworld Lithuania (toliau vadinama myworld ), buveinės STANDARTINĖS SUTARČIŲ SĄLYGOS CASHBACK WORLD NARIAMS Redakcija: 2018 m. kovas Preambulė A. UAB myworld Lithuania (toliau vadinama myworld ), buveinės adresas Olimpiečių g. 1, LT- 09235 Vilnius, juridinio

Detaliau

VALSTYBINĖS MOKESČIŲ INSPEKCIJOS PRIE LIETUVOS RESPUBLIKOS FINANSŲ MINISTERIJOS VIRŠININKAS ĮSAKYMAS DĖL VALSTYBINĖS MOKESČIŲ INSPEKCIJOS PRIE LIETUVO

VALSTYBINĖS MOKESČIŲ INSPEKCIJOS PRIE LIETUVOS RESPUBLIKOS FINANSŲ MINISTERIJOS VIRŠININKAS ĮSAKYMAS DĖL VALSTYBINĖS MOKESČIŲ INSPEKCIJOS PRIE LIETUVO VALSTYBINĖS MOKESČIŲ INSPEKCIJOS PRIE LIETUVOS RESPUBLIKOS FINANSŲ MINISTERIJOS VIRŠININKAS ĮSAKYMAS DĖL VALSTYBINĖS MOKESČIŲ INSPEKCIJOS PRIE LIETUVOS RESPUBLIKOS FINANSŲ MINISTERIJOS VIRŠININKO 2015

Detaliau

Projektas PATVIRTINTA Kvalifikacijų ir profesinio mokymo plėtros centro direktoriaus 2019 m. d. įsakymu Nr. NEKILNOJAMOJO TURTO OPERACIJŲ, FINANSINIŲ,

Projektas PATVIRTINTA Kvalifikacijų ir profesinio mokymo plėtros centro direktoriaus 2019 m. d. įsakymu Nr. NEKILNOJAMOJO TURTO OPERACIJŲ, FINANSINIŲ, Projektas PATVIRTINTA Kvalifikacijų ir profesinio mokymo plėtros centro direktoriaus 2019 m. d. įsakymu Nr. NEKILNOJAMOJO TURTO OPERACIJŲ, FINANSINIŲ, APSKAITOS IR DRAUDIMO PASLAUGŲ SEKTORIAUS PROFESINIS

Detaliau

Priedas Nr. 1 Sveikatingumo klubo teikiamų paslaugų aprašymas 6.1. Visa diena, Rytas/ Vidudienis bei Vaikas iki 16 metų (baseinas) narysčių teikimo są

Priedas Nr. 1 Sveikatingumo klubo teikiamų paslaugų aprašymas 6.1. Visa diena, Rytas/ Vidudienis bei Vaikas iki 16 metų (baseinas) narysčių teikimo są Priedas Nr. 1 Sveikatingumo klubo teikiamų paslaugų aprašymas 6.1. Visa diena, Rytas/ Vidudienis bei Vaikas iki 16 metų (baseinas) narysčių teikimo sąlygos 6.1.1. Narysčių Visa diena ir Rytas/ Vidudienis

Detaliau

SYNERGY FINANCE TURTO TAKTINIO PASKIRSTYMO FONDAS Specialusis investicinis fondas, investuojantis į kitus kolektyvinio investavimo subjektus PROSPEKTA

SYNERGY FINANCE TURTO TAKTINIO PASKIRSTYMO FONDAS Specialusis investicinis fondas, investuojantis į kitus kolektyvinio investavimo subjektus PROSPEKTA SYNERGY FINANCE TURTO TAKTINIO PASKIRSTYMO FONDAS Specialusis investicinis fondas, investuojantis į kitus kolektyvinio investavimo subjektus PROSPEKTAS PAGRINDINIAI RIZIKOS VEIKSNIAI: Bendroji rizika Rinkos

Detaliau

VALSTYBINĖS KELIŲ TRANSPORTO INSPEKCIJOS

VALSTYBINĖS KELIŲ TRANSPORTO INSPEKCIJOS Suvestinė redakcija nuo 2015-03-27 iki 2016-08-17 Įsakymas paskelbtas: Žin. 2012, Nr. 68-3519, i. k. 1122213ISAK002B-240 VALSTYBINĖS KELIŲ TRANSPORTO INSPEKCIJOS PRIE SUSISIEKIMO MINISTERIJOS VIRŠININKO

Detaliau

LIETUVIŲ KAIP UŽSIIMTI VERSLU Europa _EU_li 2019

LIETUVIŲ KAIP UŽSIIMTI VERSLU Europa _EU_li 2019 LIETUVIŲ KAIP UŽSIIMTI VERSLU Europa 032819_EU_li 2019 4LIFE Europa Mūsų istorija Europoje Pagrindinį biurą Ispanijoje 4Life atidarė 2007 metais Barselonoje. Vėliau atidarėme dar du biurus Romoje ir Hamburge.

Detaliau

Slide 1

Slide 1 BANKROTO ADMINISTRATORIAUS ATASKAITA BANKRUTAVUSIOS AKCINĖS BENDROVĖS SNORO BANKAS KREDITORIAMS UŽ 2017 M. 2018 m. kovo 16 d. Vilnius PAREIŠKIMAS DĖL ATSAKOMYBĖS RIBOJIMO Šią Ataskaitą parengė bankrutavusios

Detaliau

LIETUVOS RESPUBLIKOS FINANSŲ MINISTRO

LIETUVOS RESPUBLIKOS FINANSŲ MINISTRO TRAKŲ ISTORIJOS MUZIEJUS FINANSINIŲ ATASKAITŲ AIŠKINAMASIS RAŠTAS UŽ 2014 METŲ I -Ą KETVIRTĮ I. BENDROJI DALIS Trakų istorijos muziejus (toliau Muziejus) yra biudžetinė įstaiga, finansuojama iš Lietuvos

Detaliau

3 VSAFAS projekto priedai

3 VSAFAS projekto priedai 2-ojo VSAFAS Finansinės būklės ataskaita 2 priedas (Žemesniojo lygio viešojo sektoriaus subjektų, išskyrus mokesčių fondus ir išteklių fondus, finansinės būklės ataskaitos forma) Partizanų 46, Kaunas Įm

Detaliau

1 DOKUMENTAI, KURIAIS GYVENTOJAS TURI PAGRĮSTI TEISĘ Į GPM LENGVATĄ Gyventojų pajamų mokesčio įstatymo (toliau GPMĮ) 21 straipsnio 1 d. 4 punkte numat

1 DOKUMENTAI, KURIAIS GYVENTOJAS TURI PAGRĮSTI TEISĘ Į GPM LENGVATĄ Gyventojų pajamų mokesčio įstatymo (toliau GPMĮ) 21 straipsnio 1 d. 4 punkte numat 1 DOKUMENTAI, KURIAIS GYVENTOJAS TURI PAGRĮSTI TEISĘ Į GPM LENGVATĄ Gyventojų pajamų mokesčio įstatymo (toliau GPMĮ) 21 straipsnio 1 d. 4 punkte numatyta mokesčio lengvata galės pasinaudoti nuolatiniai

Detaliau

(Finansin\353s b\373kl\353s ataskaita)

(Finansin\353s b\373kl\353s ataskaita) FINANSINĖS BŪKLĖS ATASKAITA PAGAL 2017 M. GRUODŽIO 31 D. DUOMENIS (data) Pateikimo valiuta ir tikslumas: eurais Straipsniai Pastabos Paskutinė ataskaitinio laikotarpio diena Paskutinė praėjusio ataskaitinio

Detaliau

LOPULLISET EHDOT

LOPULLISET EHDOT Šios sąlygos yra originalo, parengto švedų kalba, vertimas į anglų kalbą. Kilus kokiems nors ginčams, pirmenybė teikiama galutinių sąlygų tekstui švedų kalba. GALUTINĖS SĄLYGOS Obligacija Nr. 4425 Susieta

Detaliau

SYNERGY FINANCE EUROPOS OBLIGACIJŲ FONDAS Specialusis investicinis fondas, investuojantis į kitus kolektyvinio investavimo subjektus PROSPEKTAS PAGRIN

SYNERGY FINANCE EUROPOS OBLIGACIJŲ FONDAS Specialusis investicinis fondas, investuojantis į kitus kolektyvinio investavimo subjektus PROSPEKTAS PAGRIN SYNERGY FINANCE EUROPOS OBLIGACIJŲ FONDAS Specialusis investicinis fondas, investuojantis į kitus kolektyvinio investavimo subjektus PROSPEKTAS PAGRINDINIAI RIZIKOS VEIKSNIAI: Bendroji rizika Rinkos rizika

Detaliau

FR0389pub.fdd (Published)

FR0389pub.fdd (Published) Pildyti tik didžiosiomis spausdintinėmis raidėmis F R 0 3 8 9 Forma patvirtinta Valstybinės mokesčių inspekcijos prie Lietuvos Respublikos finansų ministerijos viršininko 00 m. birželio 6 d. įsakymu Nr.

Detaliau

Microsoft Word - 1 Priedas Nuomos sutartis

Microsoft Word - 1 Priedas Nuomos sutartis PATVIRTINTA VĮ Turto banko generalinio direktoriaus 2019 m. balandžio 17 d. įsakymu Nr. P1-116 1 priedas NUOMOS SUTARTIS Nr. (data) Vilnius Nuomotojas valstybės įmonė Turto bankas, juridinio asmens kodas

Detaliau

PAREIGŪNŲ KREDITO UNIJOS REVIZORIAUS ATASKAITA 2013 m. kovo 8 d. Vilnius Pareigūnų kreditorė unijos revizorė Eglė Merkininkienė 2013 m. sausio 17 kovo

PAREIGŪNŲ KREDITO UNIJOS REVIZORIAUS ATASKAITA 2013 m. kovo 8 d. Vilnius Pareigūnų kreditorė unijos revizorė Eglė Merkininkienė 2013 m. sausio 17 kovo PAREIGŪNŲ KREDITO UNIJOS REVIZORIAUS ATASKAITA 2013 m. kovo 8 d. Vilnius Pareigūnų kreditorė unijos revizorė Eglė Merkininkienė 2013 m. sausio 17 kovo 7 dienomis atliko Pareigūnų kredito unijos 2012 metų

Detaliau

2 + 1 PROCENTAI GYVENTOJO PAJAMŲ MOKESČIO - PARAMAI

2 + 1 PROCENTAI GYVENTOJO PAJAMŲ MOKESČIO - PARAMAI GYVENTOJO PAJAMŲ MOKESČIO DALIS PARAMAI VILNIUS 2019 2 Turinys ĮVADAS... 4 1. Kas gali pasinaudoti teise sumokėto pajamų mokesčio dalimi paremti subjektą, turintį teisę gauti paramą?... 4 2. Kas yra laikomas

Detaliau

4 priedas

4 priedas 2015 METŲ SAUSIO BIRŽELIO ATASKAITA FINASTA BALTIC FUND FONDAS I. BENDROJI INFORMACIJA 1. "Finasta Baltic Fund fondo (toliau Fondo) duomenys Pavadinimas VPK pritarimo kolektyvinio investavimo subjekto

Detaliau

Microsoft Word - GF ATASKAITA.doc

Microsoft Word - GF ATASKAITA.doc LIETUVOS RESPUBLIKOS VALSTYBĖS KONTROLĖ VALSTYBINIO AUDITO ATASKAITA DĖL LIETUVOS RESPUBLIKOS GINKLŲ FONDE PRIE LIETUVOS RESPUBLIKOS VYRIAUSYBĖS ATLIKTO FINANSINIO (TEISĖTUMO) AUDITO REZULTATŲ 2009 m.

Detaliau

2013 m

2013 m 2019 m. Finansų olimpiada Regioninis etapas I-asis Finansų olimpiados etapas. Finansų žinių testas. (Iš viso 50 balų) Klausimams nuo 1 iki 21 apibraukite vieną teisingą atsakymą. Klausimams nuo 22 iki

Detaliau