TEMINIŲ VAKARŲ PASIŪLYMAI JŪSŲ KALĖDŲ ŠVENTEI,POBŪVIUI, ĮMONĖS GIMTADIENIUI

Dydis: px
Rodyti nuo puslapio:

Download "TEMINIŲ VAKARŲ PASIŪLYMAI JŪSŲ KALĖDŲ ŠVENTEI,POBŪVIUI, ĮMONĖS GIMTADIENIUI"

Transkriptas

1 TEMINIŲ VAKARŲ PASIŪLYMAI JŪSŲ KALĖDŲ ŠVENTEI,POBŪVIUI, ĮMONĖS GIMTADIENIUI 2019

2 ATEITIS ATEINA! THE FUTURE IS COMING! Futurologai prognozuoja, kad šiuo metu vykstanti technologinė revoliucija ir skaitmeninės eros artėjimas pakeis visas gyvenimo sritis.linksmybes taip pat! Taip smalsu nors akies krašteliu žvilgtelti į ateitį, pamatyti kas mūsų laukia ten, rytojuje. Siūlome nelaukti, o šiandien, čia ir dabar surengti ATEITIES! FUTURE! vakarą. Skaitmeninių technologijų pagalba vakaro metu šėlsime, kursime, dainuosime, šoksime ir juoksimės! ATEITIS JAU ČIA, NESTABDYK!

3 MAGIŠKAS VARJETĖ KALĖDŲ VAKARAS Kviečiame Jus pasigrožėti kalėdine varjetė programa. Tai geriausiomis Mulen Ružo tradiciomis sukurtas spektaklis, kurio metu mėgausitės žymiuoju kankanu ir kitais klasikiniais šokiais bei dainomis, iliuzijų ir magijos šou.svečių kraują kaitins ir kalėdinę atmosferą kurs profesionalūs šokėjai ir dainininkai iš Rygos. Įspūdingais kostiumais ir nepriekaištinga choreografija besididžiuojanti trupė yra koncertavusi įvairiose pasaulio šalyse, talkinusi tokiems atlikėjams kaip Lady Bird, Raimond Pauls su Marija Naumova, Rodrigo Fomins ir daugeliui kitų. Tarp pasirodymų matysite įspūdingą iliuzijų šou, o renginio vedėjas organizuos žaidimus publikai, teiks apdovanojimus ir nominacijas.

4 MUZIKINIS ŠIMTMEČIO EKSPRESAS LT ! Tai kelionė per Lietuvos šimtmečio populiariosios muzikos istoriją, stilius, prisimenant įžymiausius muzikos, istorijos įvykius metai 1920 metais įkuriamas muzikinis teatras Kaune, Danieliaus Donskio žvaigždė, pokyliai smetoniškoje Lietuvoje, Lindyhop as, pirma dainų šventė 1924 metais metai, - lietuviškos estrados gimimas, kompozitoriai A.Raudonikis, M.Vaitkevičius, M.Novikas, atlikėjai S.Povilaitis, O.Valiukevičiūtė, broliai Frankoniai ir daugelis kitų, estradiniai ansambliai Nerija, Vilniaus aidai, dainos teatras Tarp girnų, fesivalis Vilniaus bokštai, andegraundo grupės Aitvarai, Kurtukai, bardų kultūra, legendinė grupė Hiperbolė metai, atgimimas, pirmasis Roko maršas, grupės Fojė, Antis, Bix, Katedra, Kardiofonas, Rondo, atlikėjai E.Sipavičius, Dž.Butkutė, K.Kerbedis metai, Lietuvos atlikėjų pirmi koncertai didžiosiose arenose, Mama apdovanojimai, klubinė kultūra.

5 KALĖDINIS PASAULIO ŠALIŲ KALEIDOSKOPAS! Siūlome Jums netradicinę stilizuotą kelionę po pasaulio šalis. Per vieną vakarą apsilankysime keliose pasaulio šalyse. Daugiau sužinosime apie vienos ar kitos šalies gyventojų temperamentą, jų būdą. Taigi keliaukime po Pasaulį, būkime su juo! Apsirengimo kodas: vakaro dalyviams siūloma pasijusti pasaulio piliečiais ir apsirengti labiausiai mėgstamos pasaulio šalies ar tautos stiliumi.

6 KALĖDINIS MUZIKOS ŠIMTMEČIO EKSPRESAS Tai kelionė per paskutiniojo šimtmečio muzikinius stilius, prisimenant ir to meto įžymiausius įvykius. Traukinio stotelės: metai Naujasis Orleanas, džiazas, bliuzo gimimas, Pirmasis pasaulinis karas, revoliucija metai, Niujorkas, lindihopas, džiazas, sausas įstatymas, mafija metai, Antrasis pasaulinis karas, rokenrolas, Elvis Preslis, ritmenbliuzas, Chuck Berry metai, bitlai, gėlių vaikai, disko, rokas, kubos revoliucija, liberalios pažiūros, sekso revoliucija metai, disko stilius, sunkusis metalas metai, klubinė muzika, karaoke atsiradimas.visa tai ir dar daugiau laukia visų, pasiryžusių sėsti į kalėdinį šimtmečio ekspresą ir pasinerti į nepamirštamas linksmybes!

7 ROCK YOU LIKE A SANTA CLAUS! KALĖDOS ROKO RITMU! Kalėdinis rokerių susirinkimas! Visus metus ruošti kostiumai, odinės sriukės, kailiai, metalinės segės ir nublizginti kerzai jau paruošti pasirodymui. Elektrinių gitarų stygos kiekvieną dieną įsitempia vis labiau. Mes jau ruošiame šviesas, dekoracijas, būgnus, dūmų mašinas, vaišes ir pasiutusiai rokeriškas pramogas!kalėdos dar niekada nebuvo tokios rokeriškos!

8 ŠEŠĖLIŲ TEATRAS Šešėlių teatras puiki proga atsipalaiduoti, atskleisti savo kūrybines galias, įsijausti į menininko vaidmenį, atrasti naują patirtį ir pajusti stebuklingą Kalėdų dvasią. Fantazijos, vaizduotės, logikos, bendradarbiavimo ir kūrybiškumo reikalaujantis užsiėmimas nuo techninio biuro darbo pavargusiems ir atsiribojimo nuo kasdienybės pasiilgusiems Jūsų įmonės darbuotojams.šėšėlių teatrui skirto vakaro metu svečiai bus pakviesti improvizuoti, atsiriboti nuo tikslinio mąstymo, atrasti naujas galimybes, atskleisti savo vaizduotę, fantazijų ir kūrybiškumą bei komandinį bendradarbiavimą, kuriant tikrą kalėdinį šešėlių teatrą.

9 ŠVENTINĖ CIRKO PALAPINĖ! Geriausia pramoga nuo pat Antikos laikų, neblėstanti ir nepabostanti klasika, smagiausi prisiminimai ir spalvingiausi pasirodymai CIRKAS! Mes kviečiame jus į estetišką, įdomų, energingą, pagal jūsų poreikius parengtą ir visas gražiausias šventės spalvas įkūnijantį cirką! Cirko palapinė laukia jūsų!

10 IPARTY ARBA ŠVĘSK IŠMANIAI! Išmanusis telefonas neatsiejama daugelio mūsų gyvenimo dalis. Naudodamiesi mobiliomis programėlėmis (APP) galime pasiekti bet kurį pasaulio kraštą ar surasti seniai matytus draugus, o padedant Jūsų įmonės kolektyvui populiariąsias programėles iš virtualios erdvės perkelsime į realybę. Naudojant naujas technologijas vakarėlio metu svečiams leisime atsipalaiduoti, įrodyti savo dainavimo gebėjimus, judesio žavesį, proto aštrumą ir kitus talentus!

11 KALĖDINĖ ROKENROLO KARŠTINĖ Tai stilingas, siautulingas, rokenkoro stiliaus kalėdinis vakarėlis. Magiškas šviesų mirgėjimas, rokenrolo muzika, originalios dekoracijos, spalvinga 6-7 dešimtečio apranga, nenuilstačios pramogos įtraukia svečius į muzikos ir šokio sūkurį. Vakaro dalyvių laukia rokenrolo karaliaus ir karalienės rinkimai, šokių pramogos, konkursai, žaidimai. O renginio pabaigoje - tikra staigmena - pas Jus atvyks pats tikriausias rokenrolo karalius Elvis Presley! Taigi, nepraleiskite progos pasiausti rokenrolo ritmu ir gyvai išgirsti didžiausią to laikotarpio žvaigždę!

12 MOKSLIUKŲ KALĖDOS Prisiminsime mokyklos, studijų laikus, kai mokėmės, linksminomės, kvailiojome klasiokų, kursiokų rate. Kai egzaminai ir sesijos sukeldavo šaltą drebulį, kai reikėdavo ruoštis atsiskaitymams per vieną naktį. Šiandien viskas jau praeityje, bet šį vakarą pamėginsime prisiminę anuos laikus pabūti moksliukais, pareigingais moksleiviais ir studentais, kurie vakaro eigoje turės miklinti protą, improvizuoti, tiesiog linksmintis kolegų būryje.

13 BLACK&WHITE СHRISTMAS Džeimso Bondo filmų motyvais parengtas renginys tikriems paspalčių, slaptų misijų, įššūkių ir veiksmo mėgėjams. Juodai balta apranga, prabangūs kokteiliai, raudonos moterų lūpos ir ore tvyrančios paslaptys visa tai laukia trankiame ir nenuspėjamame Black&White Christmas vakare.!

14 KALĖDINĖ ASTROCHEMIJA I Įvairiausio amžiaus publikai skirtas renginys alchemiko ir astrologo pasirodymas. Vakaro eigoje Jūsų laukia kalėdiniai žvaigždynai, alchemiko laboratorijos ir eksperimentai, daugybė smagių netikėtumų, pavykusių ir nepavykusių bandymų, įvairiausių kurioziškų situacijų, gausybė smagių dainų, fejerverkų ir neregėtų atradimų. Šventėje gali dalyvauti įmonės darbuotojai kartu su savo vaikais atrakcijų ir įspūdžių netrūks nei vienam!

15 KALĖDINĖ FESTIVALIŲKARUSELĖ Žodis festivalis kildinamas iš lotyniško žodžio festivus ir reiškia linksmas, šventinis. Festivalių istorija skaičiuoja jau ne vieną tūkstantį metų. Jie vyko Antikos laikais, keliavo per viduramžius, išnyko renesanso laikotarpiu, kol vėl atgimė ir mūsų laikais virto kino, madų, menų, sporto renginiais. Siūlome surengti kalėdinę festivalių karuselę Jūsų įmonės darbuotojams bei svečiams čia ir dabar. Mūsų kalėdinė festivalių karuselė suksis ir nukels į Antikos, viduramžių ir į šių dienų žymiausius ir įvairiausius festivalius!.

16 KALĖDINĖ RAGANŲ PUOTA Tai kalėdinis renginys, skirtas aktyviam, kūrybiškam, komandiniam, vaizduotę kaitinančiam šventiniam vakarui. Šventėje tvyros magijos, burtų, šamanų, gerųjų ir blogųjų galių kova. Ši tema suteikia galimybę geriau pažinti savo kole- gas, galbūt išsiaiškinti užslėptus gebėjimus, sužinoti tokių dalykų, kurių, jei ne ši puota, niekuomet ir susapnavę nebūtumėte...aprangos kodas: būtų malonu visus dalyvius, matyti su raganišku ar šamanišku atributu (galvos apdangalas, sijonas, marškiniai ar kita). Tai sustiprins norą veikti ir įsijausti į pačią šventės dvasią. Šokime ant šluotų ir lėkime į raganų

17 KALĖDŲ NAKTIES DETEKTYVAS Renginio vedėjas praneša apie ypatingą įvykį įmonėje įvykdytą žmogžudystę. Vakaro tikslas išsiaiškinti, kas įvykdė nusikaltimą.ypač įtraukiantis, akylumo ir azarto reikalanjantis vakaras. Kiekvienas vakaro svečias jau iš anksto žino, kokį veikėją turės įkūnyti, kokią funkciją atlikti istorijoje. Šventėje susitiks narko- tikų prekeiviai, miestiečiai, advokatai, teisėsaugininkai, pardavėjai ir kiti istorijos dalyviai, kurie veikdami pagal sau numatytas funkcijas bandys ištirti didžiausią metų nusikaltimą..

18 KALĖDŲ DVIKOVA Kviečiame pamatyti, kas atsitinka, kai viename vakare susitinka du Kalėdų Seniai: tai svečias iš Laplandijos ir lietuviškas Senis Kalėda. Renginio metu Jūsų laukia linksmų nesusipratimų virtinė tarp Kalėdų Senelių ir vakaro svečių. Kiekvienas Senelis stengsis įrodyti, kad jis ir yra tikrasis ir nepakartojamas Kalėdų Senis. Seneliai iš svečių rinksis palaikymo komandą, organizuos įvairiausias rungtis, žaidimus ir konkursėlius.vakaro programoje Jūsų laukia šiuolaikinės muzikos grupė, lietuvių liaudies ansamblis, naktinė diskoteka su DJ.

19 DISKO KALĖDOS Magiškas šviesų mirgėjimas, disko stiliaus muzika, spalvinga 7-8 dešimtmečio apranga: platėjančios kelnės ir blizgantys marškiniai, įtraukia dalyvius į muzikos ir šokio sūkurį.svečių laukia disko karaliaus ir karalienės rinkimai, šokių pramogos, konkursai, įspūdingiausio disko ritmo rinkimai, disko kartos žaidimai ( Koksas, Disko estafetė ir kt.). Visus norinčius šokėjai išmokys stebuklingų Kalėdinio disko šokio judesių.

20 PRAGARIŠKOS KALĖDOS Sakoma, kad pragaras, - tai karštis, juodi velniai, smalos katilai ir kitokios baisybės. Mes siūlome pažvelgti į pragarą kitaip: linksmai ir kūrybiškai. Kas tas rojus danguje?...ten angelai gyvena alkani ir basi, pakirptais sparnais. Graudžias giesmes gieda, niekas išgert neduoda...! Šį šventinį vakarą siūlome užmiršti rojų danguje ir pasinerti į Pragariškas Kalėdas! Švęskime Kalėdas ir pasitikime naujuosius linksmoje, geroje pragariškoje kompanijoje!

21 KALĖDOS ARMIJOJ Linksmas, kūrybingas ir originalus kalėdinių karinių pratybų šou. Šių pratybų metu vakaro svečiai ruošis galimiems karo veiksmams prieš konkurentus. Visas renginys tai improvizacijos ir humoro vakaras, netikėtumų, linksmų situaci- jų ir geros nuotaikos derinys. Vakaras vyksta improvizuotoje karinėje bazėje (restorane), vedėjas karinės bazės vadas, pristato, kad šiandien svečių laukia daug išbandymų besiruošiant kitų metų karui prieš konkurentus. Jūsų laukia nepaprasti Kalėdų armijos vado metami išbandymai ir linksmos užduotys, kuri- oms atlikti prireiks šiek tiek išmonės, fantazijos ir geros nuotaikos.renginio metu bus surengti manevrai tarp keturių kalėdotojų frontų (komandų), kurių metu ir bus išsiaiškinta, kuris frontas sugebėtų stipriausiai

22 KALĖDOS POLINEZIJOJE Šaltą žiemą pasiilgstame saulės, gėlių ir karščio, svajojame apie tolimus kraštus, kur niekada nebūna šalčio ir sniego, kur vandens mėlynumas hipnotizuoja savo grožiu. Todėl šiemet siūlome Jums atšvęsti Kalėdas kitaip Polinezijos salose, tarp palmių, spalvingų gėlių, be sniego, bet su Kalėdų Seneliu!Pažadame, kad ir Kalėdų Senelis - ne tradicinis, o atkeliavęs tiesiai iš Havajų! Renginio vedėjai salos gyventojai nukels jus į už tūkstančių mylių esančias vietas, kur Jus lydės šokiai, karo raštai, būgnų ritmai, egzotiškos apeigos bei linksmi žaidimai ir gera muzika.

23 KALĖDINĖ VAKARUŠKA Siūlome atšvęsti Kalėdas linksmame, savos šaikos būryje linksminantis ir juokaujant. Vakaro eigoje Jūsų laukia įvairios linksmos varžytuvės, tradiciniai lietuviški patiekalai, liaudiškos muzikos ansamblis.

24 KALĖDOS PIRATŲ LAIVE Šį vakarą pateksite į tikrą piratišką šėlsmą. Iš visų pasaulio kampelių jūros plėšikai suplaukia į kalėdinį Vilnių. Šį vakarą čia žvanga auksiniai, girdėti špagų skambesys, iš bokalų liejasi putojantis alus ir kartas nuo karto grindiniu nuaidi vienakojo pirato žingsniai. Visiems vakaro svečiams siūloma apsirengti piratiškai ir pasinerti į linksmybes!

25 TŪKSTANTIS IR VIENA NAKTIS Kalėdinis vakaras Rytų pasakų motyvais. Jus ir Jūsų svečius linksmins arabų ir persų pasakų veikėjai. Šviesos efektai ir dekoracijos sukurs paslaptingą rytietiškos nakties atmosferą. Pasijusite rytų šeichais ir sultonais. Vakaro programos metu laukia rytietiškas pilvo šokis, moters-gyvatės pasirodymas, fakyrų šou.

26 AZARTIŠKOS KALĖDOS Kviečiame sutikti Kalėdas jaukiame kalėdiniame kazino. Čia Jūsų lauks populiarūs ir netradiciniai stalo žaidimai, šventinė programa, - šokiai, magijos teatras, gyvos muzikos koncertas.vakaro metu kiekvienas svečias galės išmėginti savo sėkmę azartiškuose lošimuose, o kazino Kalėdų Senis su savo asistente Snieguole, pasiūlys ypatingą, tik kartą metuose vykstantį Kalėdinį žaidimą.

27 KALĖDOS LOTYNŲ AMERIKOJE Kai aplinkui viskas apledėja ir apšerkšnija, o į Jūsų sielą smelkiasi šaltukas, siūlome užmiršti kasdienę rutiną ir pasinerti į karštą Kalėdinę Lotynų Amerikos fiestą. Programoje Jūsų laukia karšti šokiai: samba, salsa, rumba, tango, spalvingi karnavaliniai kostiumai. Vakaro pabaigoje mes išrinksime fiestos karalių ir karalienę, įteiksime prizus aktyviausiems vakaro dalyviams.

28 JOYEUX NOEL! KALĖDOS SU PRANCŪZIŠKU PRIESKONIU Kas gi nenorėtų atsidurti ant podiumo ar buduare? Napoleonas, užkariaujantis jūsų dėmesį, akla vynų degustacija, kvepalų piramidė ir... Vidurnakčio rūbų kolekcijos pristatymas, pati Patricia Kaas, Mireille Mathieu, Édith Piaf, Jay Sebag ir Alizée Jacotey. Fransua Vijono eilės... Jūsų laukia trankus prancūziškas vakarėlis, kuris nepaliks abejingų!

29 KALĖDOS HOLIVUDE Jūsų stalelis antras, sveiki atvykę į Holivudo vakarą! Prabanga, snobizmu ir žvaigždžių liga dvelkiantis holivudo vakarėlis, kurio metu visi renginio dalyviai pasijus tikromis žvaigždėmis. Šio vakarėlio metu taip pat įteikiami iškilmingi apdovanojimai už tam tikrus nuopelnus. Taip pat Jūsų laukia daugybė staigmenų!

30 YPATINGAS KAUKIŲ BALIUS Kaukių balius tai puiki galimybė Kalėdų vakarą pasijusti tuo, kuo nesi, bet svajoji būti. Tai proga pasislėpti po spalvinga Venecijos tradicijas menančia kauke. Viso vakaro veiksmas vyks pagal mūsų pačių sukurtas žaidimo taisykles. Svečius aptarnauja operos ir baleto spektaklių personažai. Vakaro vedėjas (Comedia del Arte personažas), bendraudamas su publika, diriguoja visam karnavalui. Į paslaptingus žaidimus ir atrakcionus įtraukiami ir vakaro svečiai.

31 DĖMĖSIO! KALĖDOS! Linksmas, kūrybiškas ir originalus šou, kurio formatas - tai laida Dėmesio į ekraną, tačiau performuota savaip. Visas renginys improvizacijos, linksmų užduočių ir humoro vakaras, netikėtumų, linksmų situacijų ir geros nuotaikos derinys. Renginio veidas ne kas kitas, o pats Dainius Martinaitis. Svečiams bus tikra staigmena, kai staigiai įsižiebusiame ekrane į visus prabils Dainiaus Martinaičio veidas stambiu planu: Laba diena, dėmesio, Kalėdos! Jūs mane matote? Aš tai Jus matau, gerbiami vakaro svečiai! Jūsų laukia nepaprasti Dainiaus metami išbandymai ir linksmos užduotys, kuri- oms atlikti prireiks išmonės, fantazijos ir geros nuotaikos.

32 KALĖDINIS TV ŠOU Linksmas, kūrybingas ir originalus tv laidų parodijų šou. Vakaras vyksta improvizuotoje TV studijoje, laidų vedėjai pristato TV žvaigždes (firmos darbuotojus). Laidų vedėjai (darbuotojai) iš anksto nežino, kad jie ves vieną ar kitą laidą tai siurprizas, jie perrengiami, pagrimuojami, jiems įteikiamas iš anksto paruoštas tekstas. Svečiai sėdi ir stebi kaip jų kolegos scenoje veda šventines TV laidas. Sudaromas kalėdinis TV tinklelis.

33 KALĖDINĖ DARBO BIRŽA Tai linksmas, teminis vakarėlis, kupinas staigmenų, improvizacijų, žaidimų, susijusių su įvairiomis profesijomis. Iš anksto savo svajonių profesiją apgalvoję ir tos profesijos personažu pasipuošę renginio dalyviai šventės nuotaiką pajus dar prieš jai prasidedant. Specialiai ta proga atidaryta Kalėdinė darbo birža leis atskleisti įdomiausių profesijų žavesį, dalyvių improvizacinius sugebėjimus ir humoro jausmą.

34 KALĖDOS SU FILMŲ HEROJAIS Šios ypatingos šventės proga, siūlome Jums viso vakaro metu pažaisti žaidimą pasijusti super herojais aktoriais, kino filmų personažais, animaciniais personažais. Tai vakarėlis, kurio metu vienoje vietoje susitiks visų laikų super herojai. Žinoma tai ir pats saugiausias vakarėlis, nes kai esate Supermeno, Spaidermeno ar Betmeno apsuptyje, jokie pavojai tiesiog neįmanomi! Aprangos kodas: Kiekvienas gali atsiduoti fantazijai ir pasipuošti kaip jo mėgstamiausio filmo herojus.

35 SVIETO LYGINTOJŲ KALĖDINĖ VAKARUŠKA Siūlome atšvęsti Kalėdas linksmame, savo šaikos būryje linksminantis ir juokaujant kultinio TV serialo Tadas Blinda motyvais. Vakaro eigoje Jūsų laukia įvairios linksmos varžytuvės, tradiciniai lietuviški patiekalai, liaudiškos muzikos ansamblis.

36 ŽVAIGŽDYNŲTRIUMFAS Magiškas ir spalvingas teatralizuotas kalėdinis vakaras su Nagliu Šulija ir tikromis žvaigždėmis, kurio metu įvyks daug smagių staigmenų. Stovime ant metų ribos tokią naktį galime pajusti, kaip gyvenimas it laikrodžio rodyklė šokteli į priekį. Visi Zodiako ženklai išsirikiuoja prieš mus, kad papasakotų ateitį dabar galite sužinoti, ko tikėtis iš ateinančių metų, pamatyti ateityje save, savo artimą, bendradarbį, įmonę. Tai bus tikras Žvaigždžių vakaras, nes Jums koncertuos Lietuvos scenos žvaigždės, stebins žvaigždėti siurprizai, o renginį ves tikras žvaigždių ir likimo žinovas Naglis Šulija, kuris atskleis ateinančių metų paslaptis ir individualius Jūsų horoskopus.

37 ARTIS TOTUS KOMANDA ARTIS TOTUS komanda, vienija aktyvius, kūrybingus menininkus ir profesionalius renginių organizatorius, kultūros vadybininkus, turinčius daugiau kaip dešimt metų darbo patirtį reklamos, pramogų organizavimo ir kultūros projektų srityse. Mūsų darbo kredo profesionalumas, atsakingumas ir aukštas meninis lygis.patikėkite mums savo laisvalaikį, pramogų organizavimą, netradi- cines reklamines akcijas ir mes pasiūlysime Jums sprendimus labi- ausiai atitinkančius poreikius ir galimybes.

38 KLIENTAI APIE MUS... Ačiū už puikų laiką! Viso kolektyvo vardu noriu padėkoti jūsų komandai už puikiai suorganizuotą šventę. Didelis ačiū Jums, Laurai, DJ Martynui ir visiems kitiems! Vedėjas Dainius buvo nuostabus! Didžiausios sėkmės ateities projektuose!uab FASADUS personalo vadovė Ramutė Karžinauskienė liepa.dėkui už puikiai suorganizuotą šventę. Teisingas įsiklausymas į pageidavimus ir šaunus išpildymas. UAB DHL LIETUVA Liepa UAB Rhenus Svoris kolektyvo vardu dėkoja visai Artis totus komand- ai už šauniai organizuotą mūsų įmonės vasaros sąskrydį. Atsakin- ga, punktuali ir šauni Artis totus komanda, smagios bei įdomios užduotys, charizmatiškas vedėjas Vytenis + užsakytas geras oras!ačiū jums labai! UAB RHENUS SVORIS Birželis. AČIŪ Jums ir visai Jūsų draugiškai komandai už puikiai suorganizuotą renginį, profesionalumą, malonų bendravimą. Jūsų dėka šventė buvo šauni, spalvinga ir nuotaikinga! UAB YIT Kausta personalo vadovė Nerilė Naprienė Rugsėjis.

39 KLIENTAI APIE MUS... Labai Jums AČIŪŪŪŪŪŪ!Buvo nerealu!!!!visiems labai patiko. Visi buvo užimti, smagūs, neteko nuobodžiauti.renginys praejo puikiai!jūsų visa komanda ir Vytenis SUPER!!!! Paprasti ir nuoširdūs žmonės!dar kartą ačiū! UAB ŽVALGUVA, 2018 birželis. Ačiū už puikų Kalėdinį vakarą! Idėja, jos vystimas, viso renginio organizavimas bei koordinavimas atliktas profesionaliai, atsižvelgiant į mūsų išsakytus pageidavimus.įmonės darbuotojai liko labai patenkinti! Esame tikri, kad tai buvo pirmas, bet ne paskutinis kartais kai dirbame kartu.sėkmės ir įkvėpiančių idėjų! UAB COLUMBUS LIETUVA, 2017 gruodis.

40 KLIENTAI APIE MUS... Viešbučio RADISSON BLU LIETUVA kolektyvo vardu nuoširdžiai dėkojame komandai už puikų mūsų darbuotojų vasaros renginio "Radisson Blu Summer FEST 2017" organizavimą. Kadangi oras nebuvo labai vasariškas, teko skubiai adaptuoti gamtoje planuotas veiklas į renginį patalpose, bet p.egidijaus šaltas protas bei renginio vedėjo Andriaus Povilausko profesionalumas ir charizma garantavo renginio sėkmę. Ne pirmą, ir net ne antrą kartą dirbame kartu su ir niekada nenusivylėme. Tai - neišsenkantis idėjų, geros nuotaikos ir smagių išbandymų šaltinis! AČIŪ JUMS! "RADISSON BLU LIETUVA" personalo vadovė Skaidrė Markovienė Už puikiai suorganizuotą LVTA sąskrydį Vandens ženklai 2017 esame dėkingi Egidijui Švarcui bei jo visai komandai. Puikus ir tinkamai organizuotas darbas, punktualumas ir konkretumas, paprastumas. Visi buvome pasinėrę į Vandens ženklų linksmybių, geros nuotaikos ir nepaprastų įspūdžių LVTA vasaros festivalį. LIETUVOS VANDENS TIEKĖJŲ ASOCIACIJOS direktorius Vaidotas Ramonas UAB Carlsen Baltic kolektyvas dėkoja už smagiai suorganizuotą ir be galo linksmai Dainiaus Martinaičio pravestą renginį. Originalios ir nenuobodžios užduotys, nuolatinis dalyvių užimtumas, gera nuotaika-nieko nei per daug, nei per mažai:) Kolektyvas šauni- ai, sportiškai ir azartiškai praleido laiką.

41 KLIENTAI APIE MUS... Už šauniai suorganizuotą šventę esame dėkingi Egidijui bei jo visai komandai. Puikus organizuotas darbas, punktualumas, konkretumas, paprastumas. Likome labai patenkinti maisto/grill gaminimo čempionatu nuo pat pradžios iki pabaigos. Virtuvės šefai tikrai išmanantys savo darbą dėl to buvo įdomu prisidėti, paklausyti, sužinoti naujų idėjų. Linkime Jums sėkmės ir be abejo rekomenduojame jus kaip puikius renginių organizatorius :) UAB EUROELEKTRONIKA kolektyvas Sklandžiai ir profesionaliai bendradarbiaujate, kas labai patiko, kad laikotės sutartų terminų. Siūlėte daug skirtingų sprendimų, ieškojote alternatyvų ir mums pagal kainą priimtinų variantų. Puikūs asistentai ir renginio metu labai gera koordinacija ir išpildymas. Sandra NezabitauskienėAB VOLFAS ENGELMAN personalo ir administracijos direktorė UAB "NORDIC IDEA" kolektyvas dėkoja Egidijui bei jo komandai už linksmą, tikrai nenuobodžią įmonės šventę, kurios metu nei vienas dalyvis neliko nuošalyje - visi buvo įtraukti į aktyvią veiklą. Visa organizatorių dalis vyko sklandžiai, nepertraukiamai - nebuvo jokių nejaukių pauzių, tarpų - visą laiką vyko bendravimas ir bendradarbiavi-mas:)uab "NORDIC IDEA" administratorė Lina Sadauskaitė

42 KLIENTAI APIE MUS... Nuoširdžiai dėkoju Egidijui ir jo šauniai komandai už nepriekaištingai suorganizuotą mano gimtadienio šventę. Nuo pat pirmų bendradarbiavimo akimirkų buvo aišku, jog tai ne tik profesionalai, puikiai išmanantys savo darbą, tačiau ir be galo šilti, patikimi, į klien- to poreikius įsigilinantys žmonės. Tad, jei norite tobulos savo šventės be jokių rūpesčių, tikrai rekomenduoju "Artis totus".rasa Butkienė Norime padėkoti visos UAB,,Arlanga wood" vardu už profesionaliausią renginio koncep- cijos bei kitos reikiamos informacijos pateikimą bei sklandų organizavimą atsižvelgiant į visus kliento poreikius. Už puikų bendradarbiavimą bei entuziastingumą. Su Jūsų pagalba įvyko įdomiausias bei įsimintiniausias per 10 - metų įmonės renginys.uab "ARLANGA wood" administratorė Ilona Ciulevičienė Dėkojame Artis Totus už profesionaliai suorganizuotą renginį, kuris niūrią žiemos dieną pavertė siautulinga havajietiška fiesta.Rūta Bložytė, Caparol Lietuva" rinkodaros specialistė

43 KLIENTAI APIE MUS... UAB Elmonta kolektyvo vardu dėkoju VšĮ Artis Totus už nuostabų Kalėdinį vakarėlį. Vakarėlio tema - Kalėdų Senelių dvikova labai linksmas renginys su įdomiais žaidi- mais, linksmais, neieškančiais žodžio kišenėje Kalėdų Seneliais. Tema neįpareigojanti, šauniai pasilinksminome, pabendravome, pasišokome. Taip pat dėkoju renginio organi- zatoriui Egidijui už malonų bei dalykišką bendravimą. Ačiū! Dalia Butkienė, UAB Elmonta administratorė Norime padėkoti viso UAB "Jūrės medis" kolektyvo vardu už puikiai suorganizuotą šventę mūsų kolektyvui. Esate tikri savo srities specialistai. Tariame nuoširdų AČIŪ už paliktus įspūdžius, kurie dar ilgai išliks atmintyje. Įmonės kalėdinis vakaras buvo nepakartojamai nuostabus. Dar kartelį didelį AČIŪ taria Jums UAB "Jūrės medis" kolektyvas. Didžiausios sėkmės Jums tolesniuose darbuose!!!uab Jūrės medis administracija

44 KLIENTAI APIE MUS... UAB Skinest Baltija kolektyvo vardu norime padėkoti VŠį Artis Totus komandai už nuostabią dešimtmečio kelionę Skinest Baltija Railways geležinkelio linijomis.ypatingai didelis AČIŪ organizatoriui Egidijui už supratingumą, lankstumą, už mūsų norų, užgaidų bei pageidavimų pildymą, kurie buvo paberti kaip žirniai ir pupos, už idėjas, kurios buvo tobulai įgyvendintos, už gėrio sklidinas emocijas, už juoko skambesį, sklindantį visos kelionės metu irnuostabią pasaką, kuri buvo sukurta mūsų svečiams. Tris kartus AČIŪ AČIŪ AČIŪ!!!Visiems, norintiems turėti gerai ir kokybiškai suorganizuotą šventę ar renginį REKOMENDUO- JAME VŠį Artis Totus!Taip pat tariame didelį AČIŪ renginio vedėjui, Dainiui Martinaičiui, už puikiai bei profesionaliai atliktą darbą. Dainius viso kelionės metu buvo ne tik traukinio mašinistu, bet sugebėjo pasirūpinti kiekvieno vagono keleiviais, vietoje ir laiku pasakyti šmaikštūs juokeliai paliko gerąnuotaiką bei neišdildomus įspūdžius. Tai buvo ne tik renginio vedimas pagal scenarijų, bet ir profesionalus laviravimas tarp atsiradusių situacijų,kurios nebuvo numatytos. Dar kartą AČIŪ!!!Linkime Jums ir toliau išlikti tobulais, lanksčiais bei pačiais geriausiais savo srityje. Drąsiai teigiame JŪS GERIAUSIEJI!!! UAB Skinest Baltija kolektyvo vardu administratorėsedita ir Ana

45 KLIENTAI APIE MUS... UAB "Fima" Instaliacinio skyriaus kolektyvo vardu noriu padėkoti VšĮ Artis Totus" už puiki- ai suorganizuotą Naujametinį vakarą. Vakaro tema - "Muzikinis šimtmečio ekspresas" yra neįpareigojanti, bet kartu ir pažintinė. Lengva, skirta atsipalaidavimui, bendravimui, pasišokimui, bei nuteikianti geroms emocijoms. Ypatingai dėkoju renginio organizatoriui Egidijui už dalykiškumą, paslaugumą, patikimumą. Egidijus ne tik siūlo savo renginio scenarijų, bet ir atsižvelgia į užsakovo norus, bei pageidavimus, ieško geriausių ir užsako- vo lūkesčius atitinkančių sprendimų, siūlo įvairius scenarijaus variantus. Jaučiamas profesionalumas renginių organizavimo ir bendravimo su užsakovais srityse. UAB "Fima" Lina Bernatavičienė Direktoriaus patarėja darbo teisės klausimais Nuo mūsų viso KB Components kolektyvo noriu padėkoti už tikrai fantastišką renginį. Įspūdžiai viršijo lūkesčius! Tikrai šauniai, organizuotai, jaučiant minios "pulsą". Tiesiog nerealus renginys :) Labai patenkinti darbuotojai. Sakė, kad geresniame vakarėlyje dar nėra dalyvavę :) Dainius tikrai šaunus renginių vedėjas, o ir Dreams tikrai puiki grupė.tikrai gera idėja buvo turėti DJ'ų. Best regards, Rimantė Siniauskienė

46 KLIENTAI APIE MUS... Viso kolektyvo vardu dėkojame Jums už jau antrą kartą puikiai suorganizuotą įmonės šventę "Netradicinių žaidimų olimpiada". Nuotaikingas renginys, smagios ir netradicinės užduotys, profesionalus vedėjas bei atlikėjai. Visi šauniai ir smagiai praleidome laiką! Ačiū už profesionalią pagalbą ir sėkmės tolimesniuosedarbuose! UAB "Elektromontuotojas" kolektyvas Norėtume padėkoti visai Artis Totus komandai už puikiai surengtą mūsų įmonės gimtadienio šventę. Už nuo pat pradžių aiškų suvokimą bei supratimą, ko reikia. Už pateiktas šaunias idėjas, mintis, sumanymus bei jų įgyvendininmą ir LABAI originalias dekoracijas šventės metu. Už tai, kad šventė vyko sklandžiai! Renginys paliko daug įsimintinų akimirkų mūsų darbuotojams bei svečiams. Tik profesionalų komanda galėjo tiek visko iš vienos frazės Įmonės gimtadienis išmąstyti, išgalvoti, pragalvoti, sugalvoti, paruošti, suruošti, padaryti, sudaryti, pagaminti, sujungti, apjungti... į vientisą gražų RENGINĮ. Dar kartą dėkui Jums ir Sėkmės! UAB JML Group Personalo vadovė Asta Paliukėnienė

47 KLIENTAI APIE MUS... Dėkoju. Kalėdinis renginys pavyko, praėjo sklandžiai ir puikiai, labai džiaugiuosi, visi patenkinti. Tikrai buvo linksma, įdomu ir nesigailiu, kad patikėjau renginį specialistams. Programa super, vedėjas taip pat, neieškantis žodžio kišenėje.labai didelis ačiū už visas Jūsų pastangas padaryti mūsų įmonės vakarėlį nepamirštamą... Manau dar ne kartą kreipsimės į Jus pagalbos organizuojant mūsų įmonės šventes ir sėkmės ateinančiuose Jūsų darbuose...super!!!! UAB Sofa Brands Administratorė Inga Brokevičienė Smagu, kad galime renginių organizavimo rūpesčius perkelti ant šios kompanijos pečių. Jau du metus iš eilės mums ši kompanija paruošia Kalėdinį vakarėlį ir labai šauniai. Svarbiausia tai, kad ji suteikia saugumo jausmą, kad jei jau pažadėjo tai kaip kirviu nukirto, visai nereikia pergyventi viskas bus taip, kaip sutarta. UAB ELEKTROS TINKLO PASLAUGOS Personalo ir administravimo departamento direktorė Gvida Staniulionienė Dėkojame UAB Artis Totus komandai Egidijui ir Kristinai už profesionaliai suorganizuotą mūsų įmonės kalėdinę šventę. Tiek renginio planavimas, tiek ir pati šventė praėjo labai sklandžiai.ab Vilniaus baldai kolektyvas

48 KLIENTAI APIE MUS... Įmonės vasaros šventės organizavimui pasirinkome Artis Totus komandą. Originalus scenarijus, puikus bendradarbiavimas ruošiantis šventei ir skalndus darbas renginio metu pateisino keliamus lūkesčius. Darbuotojai liko patenkinti, pilni gerų emocijų ir įspūdžių. Artis Totus komanda labai šauni!!!sėkmės darbuose ir gerų Jums klientų! UAB "Osama" kolektyvas. Visų UAB "Helisota" šventės dalyvių vardu, noriu padėkoti už puikiai suruoštą renginį bei malonų sutikimą. Labai dėkojame šventės organizatoriams VŠĮ "Artis Totus" (direktoriui Egidijui bei visoms puikioms ir darbščioms asistentėms!), kuriems pavyko įgyvendinti puikių idėjų ir palikti neišdildomų įspūdžių po nuostabios vakarinės programos.taip pat labai didelis AČIŪ sodybos "Kačerginės pamiškė" savininkams už tvarkingą ir gražią aplinką bei fantastiškai skanų maistą!po tokių švenčių dar ilgai lieka gražių minčių ir prisiminų, už kuriuos liekame dėkingi Jūsų visų kūrybinei komandai. Žinome, kad pasiruošimas tokiems renginiams trunka gerokai ilgiau bei pareikalauja pastangų žymiai daugiau, nei pati šventė, todėl visų helisotiškių vardu tariame: "AČIŪ!" UAB Helisota kolektyvas

49 KLIENTAI APIE MUS... Su šaunia ArtisTotus komanda organizuojame renginius jau ne pirmą kartą. Jie net tik pilna kurybinių įdėjų komanda, bet ir kruopštūs organizatoriai bei koordinatoriai metų naujametine Penkių kontinentų įmonių grupės švente visi dalyviai buvo patenkinti, ir gyrė renginio organizatorius! Sėkmės visuose darbuose! 5 kontinentai kolektyvas Viso kolektyvo vardu norime padėkoti VšĮ Artis Totus" už mūsų įmonei puikiai suorganizuotą Rock n Roll kalėdinį vakarą. Dėkui už tai, kad viskas vyko laiku, sklandžiai, links- mai, su humoru ir gera nuotaika :) Sėkmės būsimuose projektuose! UAB Net Frequency Visų Mūsų darbuotojų vardu, norime pasakyti didelį AČIŪ už šaunų ir linksmą įmonės renginį. Likome sužavėti Jūsų darbu!!! AB Ventus-Nafta kolektyvas

50 KLIENTAI APIE MUS... Labai lengva bendradarbiauti, kupini idėjų ir pasiūlymų, džiugu, kad puikiai išmanote savo darbą. Likome labai patenkinti Jūsų surengtu Kalėdiniu mafijos vakarėliu :) Būtinai rekomenduosime kitiems ir patys dar ne kartą pasinaudosime Jūsų paslaugomis. ETRONIKA family Nėra nieko malonesnio, kai jubiliejinis renginys praeina tiesiog tobulai! Dėkojame visam ARTIS TOTUS kolektyvui už jų neišsenkančias idėjas, sumanumą, begalinį kūrybiškumą ir fantaziją. Dėkojame už sugebėjimą pajusti mūsų poreikius, pateikti ir tinkamai atskleisti renginio temą, parinkti meninius akcentus. Dėkojame už nuoširdų bendravimą ir patikimumą. Linkime ir toliau skleisti tą gaivalingą kūrybinę energiją, nepritrūkti jėgų kurti ir stebinti bei ilgai klestėti. UAB "Helisota" vadovybė Dėkojame Jums už puikią ir linksmą Netradicinių rungčių olimpiadą. Mūsų renginio tikslas ir lūkesčiai buvo išpildyti 100 procentų.linkime sėkmės Jums tolimesniuose kūrybiniuose darbuose.

51 KLIENTAI APIE MUS... Su šaunia ArtisTotus komanda organizuojame renginius jau ne pirmą kartą. Jie net tik pilna kurybinių įdėjų komanda, bet ir kruopštūs organizatoriai bei koordinatoriai metų naujametine Penkių kontinentų įmonių grupės švente visi dalyviai buvo patenkinti, ir gyrė renginio organizatorius! Sėkmės visuose darbuose! 5 kontinentai kolektyvas Viso kolektyvo vardu norime padėkoti VšĮ Artis Totus" už mūsų įmonei puikiai suorgani- zuotą Rock n Roll kalėdinį vakarą. Dėkui už tai, kad viskas vyko laiku, sklandžiai, links- mai, su humoru ir gera nuotaika :) Sėkmės būsimuose projektuose! UAB Net Frequency Visos įmonės vardu dėkojame "Artis Totus" kolektyvui už profesionalų Kalėdinio vakarėlio "Rytietiška naktis" organizavimą. Šaunus renginio vedėjas Rytis Skripka ir nuostabios Venus" šokėjos paliko tik gerus prisiminimus. Gyvos muzikos garsai ir DJ muzika privertė suktis šokių aikštelėje. Vakarėlis visiems labai patiko. Ačiū Jums labai! Sėkmės naujuose projektuose! BĮ UAB VTeX kolektyvas

52 KLIENTAI APIE MUS... Nuoširdus ir didelis AČIŪ ARTIS TOTUS KOLEKTYVUI už puikiai suorganizuotą įmonės renginį. Maloni aplinka, organizatorių paslaugumas, profesionalus vedėjas, kūrybiškos užduotys bei šokiai iki ryto, paliko neišdildomą įspūdį mūsų kolektyvui.dar kartą didelis dėkui ir sėkmės Jums! AB Ventus Nafta kolektyvas Nuoširdžiausia padėka ir linkėjimai Artis Totus kolektyvui už superinį mūsų įmonės šventės suorganizavimą. Puiki renginio idėja ir 100 procentinis jos išpildymas, pradedant renginio apipavidalinimu (vaizdine medžiaga, apšvietimu, atlikėju programos parinkimu ir pan.), scenarijumi, asistentų, bei vedančiųjų kostiumais ir baigiant puikiai parinktu Dj. Absoliučiai visi šventės dalyviai liko patenkinti ir sužavėti švente. Jūs šaunuoliai! Linkime sekmės darbuose! UAB Lietuvos spaudos Vilniaus agentūros kolektyvas Visos įmonės vardu nuoširdžiai dėkojame ARTIS TOTUS už puikiai suorganizuotą Kalėdinį vakarėlį. Organizatoriai nustebino savo idėjomis, sumanumu bei organizuotumu. Kaip teigia kolektyvas: Tai buvo vienas geriausių vakarėlių.ačiū ARTIS TOTUS! UAB Olifėja kolektyvas

53 KLIENTAI APIE MUS... Dėkojame už puikų mūsų įmonės Kalėdinį vakarėlį!!!!...didelis AČIU...Nuostabus vedėjas, nuos- tabus DJ (muzika buvo super ), nuostabi komanda! Šio renginio vedėjo gebėjimas orentuotis į svečių nuotaiką, jo išradingumas bei energija tiesiog žavėjo vakaro svečius! Renginys buvo bep- rotiškai geras!!!! Be JŪSŲ pagalbos nebūtų buvę taip smagu! Tad mūsų lūkesčiai buvo išpildyti su kaupu..sėkmės darbuose ir naujuose projektuose. UAB Sofa Brands kolektyvas Gerb. Organiztoriai,Ačiū Artis Totus kolektyvui ir Egidijui Švarcui už puikiai organizuotą ir įspūdingai įgyvendintą Kalėdinį vakarą bei sukurtą puikią atmosferą. Jūsų profesionalus ir nepriekaištingas darbas leido mums jaustis labai gerai.ačiū ir sėkmės Jūsų darbuose. Pagarbiai,Vaidotas Ramonas, Lietuvos Vandens Tiekėjų Asociacijos direktorius Norime padėkoti visam VŠĮ "ARTIS TOTUS" kolektyvui, kuris prisidėjo prie mūsų šventės organizavi- mo, leido visą dieną kartu su mumis, organizavo smagias rungtis ir neleido mumsnuobodžiauti! Renginys suorganizuotas be priekaištų nors ir per labai trumpą laiką! Viso mūsų kolektyvo atsiliepimai apie praėjusią šventę tik patys geriausi ir už tai esame dėkingi Jums! Su tokiaprofesionalia komanda, manau, dirbsime ir ateityje. Sėkmės Jums

54 KLIENTAI APIE MUS... Nuoširdžiai dėkojame VŠĮ "ARTIS TOTUS" komandai ir ypač charizmatiškajam vedėjui Linui Vaitkevičiui už nuostabiai surengtą ir pravestą vakarėlį Radisson Blu Astorija, Radisson Blu Lietuva ir Park Inn by Radisson Vilnius North viešbučių darbuotojams. Originalūs ir užvedantys vakaro scenarijai, puikus vakaro vedėjas, laimingi vakarėlių dalyviai ir geri prisiminimai ilgam- toks apibūdinimas labiausiai tinka VšĮ "ARTIS TOTUS" renginiams. Radisson Blu Astorija Hotel Personalo vadovė Ilona Orintienė Šiais metais mūsų įmonės naujametinis vakaras buvo taip šauniai suorganizuotas ir praves- tas, pridurčiau, kad dar ir minimaliomis sąnaudomis, kai aš pati iš įmonės pusės jausdamasi atsakinga už tai kaip renginys praeis, pavyks, patiks..., nuo pat renginio pradžios jaučiausi atsipalaidavusi, nes mačiau, kad viskas eina sklandžiai, dirba tikri profesionalai, kurie puikiai žino, kaip padaryti, kad šventė žmonėms patiktų, juos įtrauktų ir paliktų vien gerus prisimini- mus. Ačiū Jums labai! UAB "Betonika" Personalo vadovė Viorika Valančienė

55 KLIENTAI APIE MUS... Nuoširdžiai dėkojame už profesionaliai suorganizuotą Kalėdinį vakarą Ūkio banko darbuotojams. Išradinga programa akimirksniu įtraukė ir abejingų nepaliko. Nuotaikingas vakaras, smagios užduotys ne tik sukūrė puikią kalėdinę nuotaiką, bet ir dar labiau suvienijo mūsų darbuotojų komandą.ačiū ir sėkmės Jūsų darbuose. AB Ūkio bankas Personalo departamento direktorė Rasa Kriščiūnienė Ačiū Artis Totus kolektyvui už sklandų bendradarbiavimą organizuojant šventę, įspūdin- gai įgyvendintą renginio idėją bei gerus potyrius vakaro metu. Jūs tai kompanija, į kurią norėsime kreiptis pagalbos ir ateityje organizuojant įmonės šventes.linkiu nepristigti kūrybiškų minčių, kantrybės ir jėgų jas įgyvendinant! UAB Helisota generalinis direktorius Josif Legenzov Pirmiausia norėtume padėkoti už idėją, kuri nepaliko abejingų, paskui už sugebėjimą ją iki smulkmenų apginti, vėliau už profesionalų ir nepriekaištingą darbą. Už palaikymą dėkojame visai ARTIS TOTUS komandai, organizavusiai tradicinį savaitraščio Lietuvos sveikata renginį Metų vadovas 2009.Ir toliau išlikite tokie kūrybingi bei smagūs. Sėkmės ir dar kartą ačiū.savaitraščio

56 KLIENTAI APIE MUS... Nuoširdžiai dėkojame už profesionaliai suorganizuotą Kalėdinį vakarą Ūkio banko darbuotojams. Išradinga programa akimirksniu įtraukė ir abejingų nepaliko. Nuotaikingas vakaras, smagios užduotys ne tik sukūrė puikią kalėdinę nuotaiką, bet ir dar labiau suvienijo mūsų darbuotojų komandą.ačiū ir sėkmės Jūsų darbuose. AB Ūkio bankas Personalo departamento direktorė Rasa Kriščiūnienė Šiais metais mūsų įmonės naujametinis vakaras buvo taip šauniai suorganizuotas ir praves- tas, pridurčiau, kad dar ir minimaliomis sąnaudomis, kai aš pati iš įmonės pusės jausdamasi atsakinga už tai kaip renginys praeis, pavyks, patiks..., nuo pat renginio pradžios jaučiausi atsipalaidavusi, nes mačiau, kad viskas eina sklandžiai, dirba tikri profesionalai, kurie puikiai žino, kaip padaryti, kad šventė žmonėms patiktų, juos įtrauktų ir paliktų vien gerus prisimini- mus. Ačiū Jums labai! UAB "Betonika" Personalo vadovė Viorika Valančienė

57 KLIENTAI APIE MUS... Norime visos įmonės vardu padėkoti "ARTIS TOTUS" už suorganizuotą ir įgyvendintą nuotaikingą vasaros renginio programą. Dėka išradingų atributų buvo lengva įsijausti į sana- torijos poilsiautojų vaidmenį. Užduočių įvairovė leido kiekvienam pasireikšti ir smagiai parungtyniauti, o gaivinantys prizai suteikė naujų jėgų pašėlti šokių aikštelėje!linkime jums tolimesnio kūrybinio įkvėpimo ir energijos vis didesnių projektų įgyvendinimui! UAB "Valentis" kolektyvas Norėtume padėkoti ARTIS TOTUS už nuostabiai suorganizuotą kalėdinį vakarėlį. ARTIS TOTUS komanda tikri profesionalai savo srityje, vakarėlis buvo tiesiog puikus. Renginio vedėjas buvo labai šaunus, sugedėjo suburti visą kolektyvą į vieną būrį. Nuostabus buvo ir šokėjų pasirodymas, kurios sugebėjo savo šokiais pakerėti ne tik vyrus, bet ir moteris.komanda ARTIS TOTUS labai lanksti, kas liečia pačios programos sudarymą, o taip pat atsižvelgia ir į įmonės disponuojamus finansus. Mūsų įmonės vakarėlį sugebėjo (tiesiog puiki- ai) suorganizuoti per neįmanomai trumpą laiką. Esame nuoširdžiai dėkingi už nuostabų renginį ir ateityje su malonumu pasinaudosime Jūsų įmonės paslaugomis.ačiū Jums dideliausias!

58 KLIENTAI APIE MUS... Dėkojame ARTIS TOTUS uz opretatyvų ir šaunų darbą organizuojant UAB 5 Konti- nentų Disko night įmones kalėdinį vakarėlį. Likome patenkinti renginiu ir šauniai praleidome laiką! Sėkmės Jums tolimesniuose darbuose! UAB " Penki kontinentai" kolektyvas Renginys tikrai buvo geras, šokėjai nuostabūs, programa tikrai gerai organizuota, o kazino buvo vakaro vinis. Viską reziumuojant man ir daugeliui svečių vakaras paliko įspūdį.dar kartą Jums dėkojame už gerą vakarą! UAB "Peri" kolektyvas Dėkojame ARTIS TOTUS už puikiai suorganizuotą UAB Arimex Kalėdinį vakarą! Jie tikri savo srities profesionalai: susitarus su jais dėl renginio gali būti tikras, kad rengi- nys praeis ne tik, kad be jokių nesklandumų, bet ir bus viršyti visi lūkesčiai!jie kruopštūs, išradingi, įvykdantys visus Kliento pageidavimus. Super komanda, su kuria norėsis dirbti ir kituose mūsų įmonės renginiuose.

59 KLIENTAI APIE MUS... Dėkui visai ARTIS TOTUS komandai už puikiai atliktą darbą švenčiant mūsų įmonės 15 metų gimtadienį. Dirbti su Jumis buvo lengva ir malonu. Dviejų dienų renginys suplanuotas kruopščiai, neužmirštant net smulkiausių detalių. Įmonės gimtadienis paliko neišdildomą prisiminimą mums ir mūsų svečiams! AB Vilkyškių pieninė generalinis direktorius Gintaras Bertašius Nuoširdžiai dėkojame VšĮ Artis Totus už VIII pasaulio lietuvių sporto žaidynių atidarymo šventės organizavimą. Ši šventė gražiai įsiliejo į renginių, skirtų Lietuvos vardo paminėjimo 1000-mečio ir Vilnius Europos kultūros sostinė programą.jūsų sukurtos programos metu meninėmis-simbolinėmis priemonėmis keliavome per didingą Lietuvos istoriją, kuri nuosekliai vedė mūsų tautą iki šiuolaikinių pasiekimų, skatino tautinės ir sporto dvasios išsaugojimą ir atvedė mus iki tokių renginių, kaip pasaulio lietuvių sporto žaidynės, suburiančių lietuvius iš tolimiausių pasaulio kraštų susirinkti vėl čia - Lietuvoje. Jūsų nuoširdus ir kokybiškas darbas prisidėjo prie tautiškumo ir patriotiškumo puoselėjimo tarp lietuvių gyvenančių visame pasaulyje.linkime sėkmės tolimesniuose prasminguose darbuose, garsinančiuose Lietuvos vardą pasaulyje.

60 ARTIS TOTUS Vadovas Egidijus Švarcas info@artistotus.lt Projektų vadovė Justė Staškūnaitė juste@artistotus.lt DRAUGAUKIME

Slide 1

Slide 1 TEMINIŲ VAKARŲ PASIŪLYMAI JŪSŲ KALĖDŲ ŠVENTEI, POBŪVIUI, ĮMONĖS GIMTADIENIUI 2019 MAGIŠKAS VARJETĖ KALĖDŲ VAKARAS Kviečiame Jus pasigrožėti kalėdine varjetė programa. Tai geriausiomis Mulen Ružo tradicijomis

Detaliau

Modulio Mokymosi, asmenybės ir pilietiškumo ugdymosi kompetencija B dalies Asmenybės kultūrinio sąmoningumo kompetencija anketa Gerbiamas (-a) Respond

Modulio Mokymosi, asmenybės ir pilietiškumo ugdymosi kompetencija B dalies Asmenybės kultūrinio sąmoningumo kompetencija anketa Gerbiamas (-a) Respond Modulio Mokymosi, asmenybės pilietiškumo ugdymosi kompetencija B dalies Asmenybės kultūrinio sąmoningumo kompetencija anketa Gerbiamas (-a) Respondente, Kviečiame Jus dalyvauti Lietuvos mokslo tarybos

Detaliau

Slide 1

Slide 1 Naujosios (Z) kartos vaikai Sociologija. Kartų teorijos 1955-1965 1966-1976 1977-1994 1995-2012 Kūdikių bumo II karta X karta Y karta Z karta Šiuo metu mūsų visuomenėje susiformavę gyvena 4 kartos. Kiekviena

Detaliau

Etninės kultūros olimpiada

Etninės kultūros olimpiada Lietuvos mokinių etninės kultūros olimpiada: galimybės ir perspektyvos Daiva Briedienė Klaipėda 2014 03 14 Apžvalga: dalykinės olimpiados, konkursai Olimpiadų yra apie 20: lietuvių kalbos, matematikos,

Detaliau

PATVIRTINTA Šalčininkų r. Eišiškių muzikos mokyklos direktoriaus 2018 m. rugsėjo 3 d. įsakymu Nr.V1-40 ŠALČININKŲ R. EIŠIŠKIŲ MUZIKOS MOKYKLOS

PATVIRTINTA Šalčininkų r. Eišiškių muzikos mokyklos direktoriaus 2018 m. rugsėjo 3 d. įsakymu Nr.V1-40 ŠALČININKŲ R. EIŠIŠKIŲ MUZIKOS MOKYKLOS PATVIRTINTA Šalčininkų r. Eišiškių muzikos mokyklos direktoriaus 2018 m. rugsėjo 3 d. įsakymu Nr.V1-40 ŠALČININKŲ R. EIŠIŠKIŲ MUZIKOS MOKYKLOS 2018-2019 M. M. UGDYMO PLANAS I. UGDYMO PLANO SUDARYMAS, PROGRAMŲ

Detaliau

Snap v1.4.1

Snap v1.4.1 2019 Gegužės 19d. apie SNAP tikslas - suburti fotografus ir medijų srities atstovus į vieną vietą, kurioje įgytų naujos informacijos, patirties, bendraminčių būryje. Informuoti žmones apie šiuo metu -

Detaliau

BZN Start straipsnis

BZN Start straipsnis Eglė Karpavičiūtė ir Renata Petraitytė.Asmeninio albumo nuotr. Sveikų saldumynų Skanu nu sumanytojos, Kaune gyvenančios Eglė Karpavičiūtė (24) ir Renata Petraitytė (23) kol kas viską gamina vienos pačios,

Detaliau

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Kauno Rokų vidurinė mokykla Neformalaus ugdymo poreikių 5-12 klasėse tyrimas Tyrimą atliko: pavaduotoja D. Klimavičienė psichologė A. Andriuškienė Tyrimo ataskaitą parengė: A. Andriuškienė 2013-05-21 Tyrimo

Detaliau

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation ALYTAUS NEFORMALIOJO ŠVIETIMO CENTRAS TOLERANCIJA Asociacija Alytaus neformaliojo švietimo centras "Tolerancija" įregistruota VĮ Registrų centre 2015 m. lapkričio 03 d. Veikia pagal įstatus ir kitus Lietuvos

Detaliau

II-a klasė

II-a klasė II klasės testų vertinimo ir atsakymų lentelė I testas 1. Už kiekvieną užrašytą žodį skiriama po pusę pupos ir už kiekvieną pažymėtą e ė raidę po pusę pupos (1,5+1,5, 3 pupos). 2. Už kiekvieną taisyklingai

Detaliau

PROJEKTAS SUDERINTA Kelmės rajono savivaldybės administracijos švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėjas Stasys Jokubauskas PATVIRTINTA Tytuvėnų g

PROJEKTAS SUDERINTA Kelmės rajono savivaldybės administracijos švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėjas Stasys Jokubauskas PATVIRTINTA Tytuvėnų g PROJEKTAS SUDERINTA Kelmės rajono savivaldybės administracijos švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėjas Stasys Jokubauskas PATVIRTINTA Tytuvėnų gimnazijos direktoriaus 2018-08-31 įsakymu Nr. V- TYTUVĖNŲ

Detaliau

Metinė ataskaita 2018 NESUSTOK. PASAULIS PLATUS.

Metinė ataskaita 2018 NESUSTOK. PASAULIS PLATUS. Metinė ataskaita 2018 NESUSTOK. PASAULIS PLATUS. NESUSTOK. PASAULIS PLATUS. Dažnai juokaujame, jog esame turizmo industrijos senieji vilkai: aktyviai dirbame jau nuo 1991 m. Kasmet suteikiame daugiau negu

Detaliau

ok.2019

ok.2019 Join us for the best version of Open Kitchen yet 20 19 OPEN KITCHEN 2019 ATEITIESFORMA MAISTO FORMA ATEITIES MAISTO 20 19 Brangus restorano savininke, Sveikiname! Jei Jūs sulaukėte šio pranešimo, vadinasi,

Detaliau

1 SKYRIUS Kai geros išdaigos baigiasi blogai. Iš tiesų labai labai blogai Frensis Fišas buvo labai SUSIJAUDINĘS. Galima net sakyti, NEPAPRASTAI SU SI

1 SKYRIUS Kai geros išdaigos baigiasi blogai. Iš tiesų labai labai blogai Frensis Fišas buvo labai SUSIJAUDINĘS. Galima net sakyti, NEPAPRASTAI SU SI 1 SKYRIUS Kai geros išdaigos baigiasi blogai. Iš tiesų labai labai blogai Frensis Fišas buvo labai SUSIJAUDINĘS. Galima net sakyti, NEPAPRASTAI SU SI JAUDINĘS. Labiau jis nesijaudintų net tuomet, jei jo

Detaliau

Jaunųjų žurnalistų tyrimas Nr. 2 – kūno kultūros mokytoja Oksana Zakarauskaitė – Paplauskienė

Jaunųjų žurnalistų tyrimas Nr. 2 – kūno kultūros mokytoja Oksana Zakarauskaitė – Paplauskienė Jaunųjų žurnalistų būrelio nariai nusprendė pasidomėti tais mokytojais, kurie tik šiais mokslo metais prisijungė prie Butrimonių gimnazijos bendruomenės. Šįkart į mūsų akiratį pateko mažutė, sportiška,

Detaliau

Pareiškėjo pavadinimas: Vikaičių benruomenės centras Strategijos prioritetas, pagal kurį teikiamas vietos projektas: I prioritetas,,kaimo infrastruktū

Pareiškėjo pavadinimas: Vikaičių benruomenės centras Strategijos prioritetas, pagal kurį teikiamas vietos projektas: I prioritetas,,kaimo infrastruktū Pareiškėjo pavadinimas: Vikaičių benruomenės centras I prioritetas,,kaimo infrastruktūros modernizavimas 1.1. Priemonė Kaimo atnaujinimas ir plėtra, veiklos sritis 1.1.1. viešosios infrastruktūros sutvarkymas

Detaliau

Slide 1

Slide 1 Mokausi muziejuje Kūrybiniai edukaciniai projektai LDM Prano Domšaičio galerijoje PRAKALBINTI GALERIJOS EKSPONATUS PADEDA LDM Prano Domšaičio galerijos MENO PAŽINIMO CENTRAS Tikslas įdomia ir patrauklia

Detaliau

BZN Start straipsnis

BZN Start straipsnis Dominykas Orda.Asmeninio albumo nuotr. Kaunietis Dominykas Orda (25) siekia užkariauti užsienio rinkas ir pelnyti pasitikėjimą platformoje Indiegogo, pristatydamas nuotaikingą sporto inventorių Funky Dumbbells.

Detaliau

Visagino Verdenės gimnazija NEFORMALIOJO ŠVIETIMO (NŠ) PASIŪLA M.M. Eil. Nr. Siūlomo užsiėmimo pavadinimas 1. Rankdarbių būrelis,,kuparėlis

Visagino Verdenės gimnazija NEFORMALIOJO ŠVIETIMO (NŠ) PASIŪLA M.M. Eil. Nr. Siūlomo užsiėmimo pavadinimas 1. Rankdarbių būrelis,,kuparėlis Visagino Verdenės gimnazija NEFORMALIOJO ŠVIETIMO (NŠ) PASIŪLA 2019-2020 M.M. Eil. Nr. Siūlomo užsiėmimo pavadinimas 1. Rankdarbių būrelis,,kuparėlis Užsiėmimo vadovė Pageidauja mas valandų skaičius per

Detaliau

1 k. BUTAS Vilniaus m. sav., Šnipiškės, Žalgirio g. Tadas Dapkus tel

1 k. BUTAS Vilniaus m. sav., Šnipiškės, Žalgirio g. Tadas Dapkus tel 1 k. BUTAS Vilniaus m. sav., Šnipiškės, Žalgirio g. Tadas Dapkus tel. +370 650 41 890 Dapkus@vilniaus-turtas.lt Objekto informacija Objektas BUTAS Adresas Vilniaus m. sav., Šnipiškės, Žalgirio g. Plotas

Detaliau

MOKINIŲ MINTYS PIRMĄ MOKSLO METŲ PAMOKĄ... Klasė Mokinių mintys 5 c Visada gėris nugali blogį. Gražiausi dalykai atsitinka, kai jų mažiausiai tikiesi.

MOKINIŲ MINTYS PIRMĄ MOKSLO METŲ PAMOKĄ... Klasė Mokinių mintys 5 c Visada gėris nugali blogį. Gražiausi dalykai atsitinka, kai jų mažiausiai tikiesi. MOKINIŲ MINTYS PIRMĄ MOKSLO METŲ PAMOKĄ... Klasė Mokinių mintys 5 c Visada gėris nugali blogį. Gražiausi dalykai atsitinka, kai jų mažiausiai tikiesi. Mes tikim, kad kiekvieną dieną į mokyklą mus lydės

Detaliau

BZN Start straipsnis

BZN Start straipsnis Lilija Šmeliova ir Roma Žilionytė. Asmeninio albumo nuotr. Ilgalaikio makiažo meistrės Lilija Šmeliova (44) ir Roma Žilionytė (39) prieš kelerius metus nusprendė, kad jau pats metas dalytis savo patirtimi.

Detaliau

BZN Start straipsnis

BZN Start straipsnis Rūta Davidonienė, Rasa Mikutienė, Ieva Ąžuolaitytė-Staneikienė. Asmeninio archyvo nuotr. Mes visos nešiojomės mintį apie paauglėms skirtus užsiėmimus, kurie būtų ne tik smagūs, bet ir naudingi. Likimas

Detaliau

MOKSLO METŲ KELMĖS RAJONO UŽVENČIO ŠATRIJOS RAGANOS GIMNAZIJOS MUZIKOS SKYRIAUS UGDYMO PLANO I.BENDROS NUOSTATOS 1. Ugdymo planas reglamen

MOKSLO METŲ KELMĖS RAJONO UŽVENČIO ŠATRIJOS RAGANOS GIMNAZIJOS MUZIKOS SKYRIAUS UGDYMO PLANO I.BENDROS NUOSTATOS 1. Ugdymo planas reglamen 1 2018-2019 MOKSLO METŲ KELMĖS RAJONO UŽVENČIO ŠATRIJOS RAGANOS GIMNAZIJOS MUZIKOS SKYRIAUS UGDYMO PLANO I.BENDROS NUOSTATOS 1. Ugdymo planas reglamentuoja pradinio ir pagrindinio muzikinio formalųjį švietimą

Detaliau

PATVIRTINTA Vilkaviškio muzikos mokyklos direktoriaus 2017 m. kovo 28 d. įsakymu Nr. V- 14 PRITARTA Vilkaviškio muzikos mokyklos tarybos 2017 m. kovo

PATVIRTINTA Vilkaviškio muzikos mokyklos direktoriaus 2017 m. kovo 28 d. įsakymu Nr. V- 14 PRITARTA Vilkaviškio muzikos mokyklos tarybos 2017 m. kovo PATVIRTINTA Vilkaviškio muzikos mokyklos direktoriaus 2017 m. kovo 28 d. įsakymu Nr. V- 14 PRITARTA Vilkaviškio muzikos mokyklos tarybos 2017 m. kovo 28 d. protokolu Nr. MT-1 VILKAVIŠKIO MUZIKOS MOKYKLOS

Detaliau

Ugdymo planas

Ugdymo planas PRITARTA Kauno m. savivaldybės administracijos Švietimo skyriaus vedėjo 2018 m. rugsėjo 18 d. įsakymu Nr. 35-376 PATVIRTINTA Kauno A.Kačanausko muzikos mokyklos direktoriaus 2018 m. rugsėjo 20 d. įsakymu

Detaliau

KAUNO VAIKŲ DARŽELIO RUDNOSIUKAS MOKSLO METŲ IKIMOKYKLINĖS VOVERIUKŲ GRUPĖS UGDYMO PLANAS I. BENDROSIOS NUOSTATOS 1. Kauno vaikų darželio Ru

KAUNO VAIKŲ DARŽELIO RUDNOSIUKAS MOKSLO METŲ IKIMOKYKLINĖS VOVERIUKŲ GRUPĖS UGDYMO PLANAS I. BENDROSIOS NUOSTATOS 1. Kauno vaikų darželio Ru KAUNO VAIKŲ DARŽELIO RUDNOSIUKAS 2017-2018 MOKSLO METŲ IKIMOKYKLINĖS VOVERIUKŲ GRUPĖS UGDYMO PLANAS I. BENDROSIOS NUOSTATOS 1. Kauno vaikų darželio Rudnosiukas ikimokyklinės grupės ugdymo planas reglamentuoja

Detaliau

KLAIPĖDOS SANTARVĖS PROGIMNAZIJA TVIRTINU Direktorė Laima Vaitonienė 2019 M. SAUSIO MĖNESIO VEIKLOS PLANAS Diena Savaitės diena Laikas Renginys ir jo

KLAIPĖDOS SANTARVĖS PROGIMNAZIJA TVIRTINU Direktorė Laima Vaitonienė 2019 M. SAUSIO MĖNESIO VEIKLOS PLANAS Diena Savaitės diena Laikas Renginys ir jo KLAIPĖDOS SANTARVĖS PROGIMNAZIJA TVIRTINU Direktorė Laima Vaitonienė 2019 M. SAUSIO MĖNESIO VEIKLOS PLANAS Diena Savaitės diena Laikas Renginys ir jo pavadinimas Atsakingas asmuo Dalyvauja Vieta 3-17 Ketvirtadienis

Detaliau

Mokinių kūrybinių darbų vertinimo kriterijai, vertinimo aptarimas

Mokinių kūrybinių darbų vertinimo kriterijai, vertinimo aptarimas Mokinių kūrybinių darbų atlikimas ir vertinimas Vilniaus Mykolo Biržiškos gimnazijos informacinių technologijų mokytoja Rima Šiaulienė IT PUPP kūrybinio darbo išbandymas 2012-2013 m.m. IT PUPP kūrybinių

Detaliau

Microsoft Word - TEATRO IR KINO PEDAGOGIKA.docx

Microsoft Word - TEATRO IR KINO PEDAGOGIKA.docx TEATRO IR KINO PEDAGOGIKA APIE PROGRAMĄ Tai vienintelė Lietuvoje studijų programa, rengianti teatro mokytojus. Teatro ir kino pedagogika jungia dvi sudėtingas ir įdomias sritis teatro meną ir asmenybės

Detaliau

PATVIRTINTA Klaipėdos miesto savivaldybės administracijos direktoriaus 2014 m. rugpjūčio 4 d. įsakymu Nr. AD PATVIRTINTA (BĮ vadovas) (vardas, p

PATVIRTINTA Klaipėdos miesto savivaldybės administracijos direktoriaus 2014 m. rugpjūčio 4 d. įsakymu Nr. AD PATVIRTINTA (BĮ vadovas) (vardas, p PATVIRTINTA Klaipėdos miesto savivaldybės administracijos direktoriaus 2014 m. rugpjūčio 4 d. įsakymu Nr. AD1-2328 PATVIRTINTA (BĮ vadovas) (vardas, pavardė) (Savivaldybės biudžetinių įstaigų* veiklos

Detaliau

Slide 1

Slide 1 Neformalusis vaikų švietimas ir formalųjį švietimą papildantis ugdymas: kas, kaip, kodėl? Švietimo, mokslo ir sporto ministerija 2019-04-30 Vilnius Pranešime vartojami trumpiniai NVŠ neformalusis vaikų

Detaliau

2016 m. veiklos kokybės platusis įsivertinimas 4. sritis: Lyderystė ir vadyba 4. Lyderystė ir vadyba 4.1. Veiklos planavimas ir organizavimas P

2016 m. veiklos kokybės platusis įsivertinimas 4. sritis: Lyderystė ir vadyba 4. Lyderystė ir vadyba 4.1. Veiklos planavimas ir organizavimas P 2016 m. veiklos kokybės platusis įsivertinimas 4. sritis: Lyderystė ir vadyba 4. Lyderystė ir vadyba 4.1. Veiklos planavimas ir organizavimas 4.1.1. Perspektyva ir bendruomenės susitarimai Vizijos bendrumas:

Detaliau

2014 m. lapkritis Nr. 3 Leidžia: Jaunųjų žurnalistų būrelis Adresas: Panevėžio g.53, Pumpėnai El.versija: pumpenu.pasvalys.lm.lt El.paštas:

2014 m. lapkritis Nr. 3 Leidžia: Jaunųjų žurnalistų būrelis Adresas: Panevėžio g.53, Pumpėnai El.versija: pumpenu.pasvalys.lm.lt El.paštas: 2014 m. lapkritis Nr. 3 Leidžia: Jaunųjų žurnalistų būrelis Adresas: Panevėžio g.53, Pumpėnai El.versija: pumpenu.pasvalys.lm.lt El.paštas: ggrazinak@gmail.com TOLERANCIJOS DIENAI SKIRTAS SPECIALUS NUMERIS

Detaliau

1 k. PATALPA Vilniaus m. sav., Senamiestis, Vilniaus g. Domantas Grikšas tel

1 k. PATALPA Vilniaus m. sav., Senamiestis, Vilniaus g. Domantas Grikšas tel 1 k. PATALPA Vilniaus m. sav., Senamiestis, Vilniaus g. Domantas Grikšas tel. +370 673 22322 domantas@vilniaus-turtas.lt Objekto informacija Objektas PATALPA Adresas Vilniaus m. sav., Senamiestis, Vilniaus

Detaliau

UGDYMO PROCESO ORGANIZAVIMAS

UGDYMO PROCESO ORGANIZAVIMAS PATVIRTINTA Gimnazijos direktoriaus 07 m. rugpjūčio 3 d. įsakymu Nr. V-79 KELMĖS R. ŠAUKĖNŲ VLADO PŪTVIO PUTVINSKIO GIMNAZIJOS MUZIKOS SKYRIAUS 07/8 m.m. PRITARTA Gimnazijos tarybos posėdžio 07 m. birželio

Detaliau

ispudziai_is_Beepart_atidarymo_

ispudziai_is_Beepart_atidarymo_ Pilaitėje kūrybinių dirbtuvių link eita dvidešimt metų Rugsėjo 6-oji nelepino giedra. Iš pat ryto lijo. Tik prieš 18 val. perstojo lyti. Pilaitiškiai ir jų svečiai šeimomis, bendraminčių grupelėmis traukė

Detaliau

PAGAL BENDROSIOS GYVENTOJŲ KULTŪROS UGDYMO SRITIES PRIORITETŲ PROFESIONALIOJO MENO IR KULTŪROS PRIEINAMUMO VISUOMENEI DIDINIMAS, ETNOGRAFINIŲ TRADICIJ

PAGAL BENDROSIOS GYVENTOJŲ KULTŪROS UGDYMO SRITIES PRIORITETŲ PROFESIONALIOJO MENO IR KULTŪROS PRIEINAMUMO VISUOMENEI DIDINIMAS, ETNOGRAFINIŲ TRADICIJ PAGAL BENDROSIOS GYVENTOJŲ KULTŪROS UGDYMO SRITIES PRIORITETŲ PROFESIONALIOJO MENO IR KULTŪROS PRIEINAMUMO VISUOMENEI DIDINIMAS, ETNOGRAFINIŲ TRADICIJŲ TĘSTINUMAS IR DAUGIAKULTŪRINIO DIALOGO STIPRINIMAS,

Detaliau

Išskirtinė 7 dienų ugdymo programa vadovams Tiems, kurie nori būti tikri, kad pasirinko tinkamai Lyderis vietoj vadovo: kai

Išskirtinė 7 dienų ugdymo programa vadovams Tiems, kurie nori būti tikri, kad pasirinko tinkamai Lyderis vietoj vadovo: kai Išskirtinė 7 dienų ugdymo programa vadovams Tiems, kurie nori būti tikri, kad pasirinko tinkamai Lyderis vietoj vadovo: kaip išlaisvinti vidinį lyderį savyje ir kurti kryptingą organizaciją! 2012 m. rugpjūčio

Detaliau

Vasaros stovykla

Vasaros stovykla Vasaros stovykla Egzotiška aplinka, įvairių pramogų jūra ir smagiausių įspūdžių vandenynas! Egzotiška aplinka, įvairių pramogų jūra ir smagiausių įspūdžių vandenynas! Tokią dienos stovyklos programą su

Detaliau

Neformaliojo vaikų švietimo aktualumas ir veiklos gairės

Neformaliojo vaikų švietimo aktualumas ir veiklos gairės Telšių rajono savivaldybės patirtis, įgyvendinant NVŠ lėšų skyrimo ir panaudojimo tvarką Irena Daubarienė, Telšių rajono savivaldybės administracijos Švietimo, kultūros, sporto ir jaunimo reikalų skyriaus

Detaliau

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation DELFI redakcija iš vidaus DELFI Verslo sesija 2016-09-20 Šių dienų redakcija: keičiasi platformos ir formos, bet esmė išlieka Tempas Buvimas įvairiose platformose Patrauklus turinio pateikimas ir naujovės

Detaliau

SUSITIKIMO VIETA – NAUJAS ITALIJOS LIETUVIŲ TINKLAPIS

SUSITIKIMO VIETA – NAUJAS ITALIJOS LIETUVIŲ TINKLAPIS SUSITIKIMO VIETA NAUJAS ITALIJOS LIETUVIŲ TINKLAPIS Italijos lietuvių bendruomenė (ILB) pradeda naują etapą savo istorijoje ir pristato naują interneto tinklapį ITLIETUVIAI.IT. Jis atveria galimybę sužinoti,

Detaliau

Microsoft Word - Plan metod. ob doc

Microsoft Word - Plan metod. ob doc Vilniaus darželis mokykla Svaja 2016 2017 m.m. priešmokyklinio ir ikimokyklinio ugdymo metodinės grupės metinė veiklos programa 1 1.Tikslas: didinti mokymosi efektyvumą, užtikrinant įvairių gabumų ugdytinių

Detaliau

Slide 1

Slide 1 STUDIJOS RENGIMO PAGRINDAS informacija Galimybių studija rengiama vadovaujantis užsakovo pateikta užduotimi. Klaipėdos miesto Atgimimo aikštės ir gretimybių raidos galimybių studijos dalys: visuomenė nuomonė

Detaliau

Nuostatai_festivalis_Sokiai_visiems_2016_Alytus

Nuostatai_festivalis_Sokiai_visiems_2016_Alytus Linijinių solo ir linijinių šokių komandų festivalis-varžybos Šokiai Visiems 2016 Data: 2016 m. spalio 22 d. (šeštadienis) Vieta: Naujoji g. 52, Alytaus sporto ir rekreacijos centras. Festivalio-varžybų

Detaliau

Tango

Tango Klaipėdos Ąžuolyno gimnazija Darbą parengė: Gitana Grudytė, IVa Darbo vadovė: Loreta Černeckienė Klaipėda 2014 Turinys Tikslas...3 Sąvoka...4 Kilmė...5 Istorija...6-10 Tango stiliai...11-15 Tango muzika...16-17

Detaliau

Viešoji konsultacija dėl dezinformacijos apie Lietuvą sklaidos mažinimo užsienyje 2019 m. kovo mėn., Vilnius KONTEKSTAS KONSULTACIJOS TIKSLAS VIEŠOSIO

Viešoji konsultacija dėl dezinformacijos apie Lietuvą sklaidos mažinimo užsienyje 2019 m. kovo mėn., Vilnius KONTEKSTAS KONSULTACIJOS TIKSLAS VIEŠOSIO Viešoji konsultacija dėl dezinformacijos apie Lietuvą sklaidos mažinimo užsienyje 2019 m. kovo mėn., Vilnius KONTEKSTAS TIKSLAS VIEŠOSIOS POLITIKOS PRIORITETAS Lietuvai priešiškos šalys jau ilgą laiką

Detaliau

VAIKŲ DIENOS CENTRŲ VAIDMUO SOCIALIZACIJOS PROCESE: PAGALBOS GALIMYBĖS LIETUVOS VAIKAMS IR JŲ ŠEIMOMS Nesenai lankiausi viename vaikų dienos centre. R

VAIKŲ DIENOS CENTRŲ VAIDMUO SOCIALIZACIJOS PROCESE: PAGALBOS GALIMYBĖS LIETUVOS VAIKAMS IR JŲ ŠEIMOMS Nesenai lankiausi viename vaikų dienos centre. R VAIKŲ DIENOS CENTRŲ VAIDMUO SOCIALIZACIJOS PROCESE: PAGALBOS GALIMYBĖS LIETUVOS VAIKAMS IR JŲ ŠEIMOMS Nesenai lankiausi viename vaikų dienos centre. Radau vaikus sėdinčius prie bendro stalo ir valgančius

Detaliau

PATVIRTINTA Vilniaus Antano Vienuolio progimnazijos direktoriaus 2015 m. rugpjūčio 31 d. įsakymu Nr.V-380 VILNIAUS ANTANO VIENUOLIO PROGIMNAZIJOS ETNI

PATVIRTINTA Vilniaus Antano Vienuolio progimnazijos direktoriaus 2015 m. rugpjūčio 31 d. įsakymu Nr.V-380 VILNIAUS ANTANO VIENUOLIO PROGIMNAZIJOS ETNI PATVIRTINTA Vilniaus Antano Vienuolio progimnazijos direktoriaus 2015 m. rugpjūčio 31 d. įsakymu Nr.V-380 VILNIAUS ANTANO VIENUOLIO PROGIMNAZIJOS ETNINĖS KULTŪROS UGDYMO ORGANIZAVIMO TVARKOS APRAŠAS I.

Detaliau

LT LT KALBOS IŠŠŪKIŲ VADOVAS SLAPTIESIEMS AGENTAMS

LT LT KALBOS IŠŠŪKIŲ VADOVAS SLAPTIESIEMS AGENTAMS LT LT KALBOS IŠŠŪKIŲ VADOVAS SLAPTIESIEMS AGENTAMS ĮVEIK VISUS 50+1 KALBOS IŠŠŪKIUS IR TAPK GERIAUSIU(-IA) AGENTU(-E) LABAS, AGENTE, kaip slaptasis(-oji) agentas(-ė), dirbantis(-i) tarptautiniu mastu,

Detaliau

RESPUBLIKINIS EKSLIBRISŲ KONKURSAS JURGIO KUNČINO 70 MEČIO JUBILIEJUI PAMINĖTI NUOSTATAI KONKURSO TIKSLAS įprasminti poeto, eseisto, vertėjo, vieno žy

RESPUBLIKINIS EKSLIBRISŲ KONKURSAS JURGIO KUNČINO 70 MEČIO JUBILIEJUI PAMINĖTI NUOSTATAI KONKURSO TIKSLAS įprasminti poeto, eseisto, vertėjo, vieno žy RESPUBLIKINIS EKSLIBRISŲ KONKURSAS JURGIO KUNČINO 70 MEČIO JUBILIEJUI PAMINĖTI NUOSTATAI KONKURSO TIKSLAS įprasminti poeto, eseisto, vertėjo, vieno žymiausių lietuvių prozininkų Jurgio Kunčino asmenybę,

Detaliau

sveik sveik isakymas.docx

sveik sveik isakymas.docx LIETUVOS RESPUBLIKOS ŠVIETIMO IR MOKSLO MINISTRAS LIETUVOS RESPUBLIKOS SVEIKATOS APSAUGOS MINISTRAS ĮSAKYMAS DĖL MOKINIŲ, MOKYTOJŲ IR VISUOMENĖS SVEIKATOS PRIEŽIŪROS SPECIALISTŲ KONKURSO SVEIKUOLIŲ SVEIKUOLIAI

Detaliau

9 Daugybė žingsnių aidi pirmo ir antro aukšto koridoriuose, trinksi varstomos durys, koridoriaus gale garsiai groja muzika. Be perstojo skamba telefon

9 Daugybė žingsnių aidi pirmo ir antro aukšto koridoriuose, trinksi varstomos durys, koridoriaus gale garsiai groja muzika. Be perstojo skamba telefon 9 Daugybė žingsnių aidi pirmo ir antro aukšto koridoriuose, trinksi varstomos durys, koridoriaus gale garsiai groja muzika. Be perstojo skamba telefonas. Pats įkarštis mums, ligoniams, ir visam personalui.

Detaliau

Viešoji įstaiga Respublikinis energetikų mokymo centras,Jeruzalės 21, Vilnius

Viešoji įstaiga Respublikinis energetikų mokymo centras,Jeruzalės 21, Vilnius 2012 M. VEIKLOS ATASKAITA Viešoji įstaiga Ateities visuomenės institutas Buveinės adresas A.Vienuolio g. 8-409, Vilnius Įstaigos kodas 302807593 1 Turinys I. Veiklos tikslai, pobūdis ir veiklos rezultatai

Detaliau

ŠIAULIŲ LOGOPEDINĖ MOKYKLA KALBINĖS VIKTORINOS MES SMALSŪS, GUDRŪS, IŠRADINGI IŠPLĖSTINIS PLANAS Renginio organizatoriai: Šiaulių logopedinės mokyklos

ŠIAULIŲ LOGOPEDINĖ MOKYKLA KALBINĖS VIKTORINOS MES SMALSŪS, GUDRŪS, IŠRADINGI IŠPLĖSTINIS PLANAS Renginio organizatoriai: Šiaulių logopedinės mokyklos ŠIAULIŲ LOGOPEDINĖ MOKYKLA KALBINĖS VIKTORINOS MES SMALSŪS, GUDRŪS, IŠRADINGI IŠPLĖSTINIS PLANAS Renginio organizatoriai: Šiaulių logopedinės mokyklos direktorė logopedė metodininkė Živilė Bielskienė ir

Detaliau

PRITARTA Vilniaus r. Egliškių šv. J. Bosko vidurinės mokyklos tarybos posėdyje 2014 m. rugpjūčio 25 d. protokolo Nr. 7 PATVIRTINTA Vilniaus r. Egliški

PRITARTA Vilniaus r. Egliškių šv. J. Bosko vidurinės mokyklos tarybos posėdyje 2014 m. rugpjūčio 25 d. protokolo Nr. 7 PATVIRTINTA Vilniaus r. Egliški PRITARTA Vilniaus r. Egliškių šv. J. Bosko vidurinės mokyklos tarybos posėdyje 2014 m. rugpjūčio 25 d. protokolo Nr. 7 PATVIRTINTA Vilniaus r. Egliškių šv. J. Bosko vidurinės mokyklos direktoriaus 2014

Detaliau

Dalykinio ugdymo(-si) pokyčio bruožai 1. Ugdymasis (mokymasis): dialogiškas ir tyrinėjantis: 1.1. atviras ir patirtinis (pagrįstas abejone, tyrinėjimu

Dalykinio ugdymo(-si) pokyčio bruožai 1. Ugdymasis (mokymasis): dialogiškas ir tyrinėjantis: 1.1. atviras ir patirtinis (pagrįstas abejone, tyrinėjimu Dalykinio ugdymo(-si) pokyčio bruožai 1. Ugdymasis (mokymasis): dialogiškas ir tyrinėjantis: 1.1. atviras ir patirtinis (pagrįstas abejone, tyrinėjimu, eksperimentavimu ir kūryba, teise klysti, rasti savo

Detaliau

Terminai

Terminai SVEIKI ATVYKĘ!!! 2014-02-04 susitikimo programa 14.00 14.05 Susitikimo tikslai 14.05 14.20 PUP rengiamos temos išbandymo su vaikais rezultatai. Darbas temos rengimo grupėse 14.20 14.40 Išvadų pristatymas

Detaliau

3 k. BUTAS Vilniaus m. sav., Vilkpėdė, Vilkpėdės g. Domantas Grikšas tel

3 k. BUTAS Vilniaus m. sav., Vilkpėdė, Vilkpėdės g. Domantas Grikšas tel 3 k. BUTAS Vilniaus m. sav., Vilkpėdė, Vilkpėdės g. Domantas Grikšas tel. +370 673 22322 domantas@vilniaus-turtas.lt Objekto informacija Objektas BUTAS Adresas Vilniaus m. sav., Vilkpėdė, Vilkpėdės g.

Detaliau

Slide 1

Slide 1 EKOLOGINIS UGDYMAS ĮGYVENDINANT GAMTOSAUGINIŲ MOKYKLŲ PROGRAMĄ MAŽEIKIŲ R. TIRKŠLIŲ DARŽELYJE GILIUKAS 2013 Kiekviena pradžia yra sunki, kad ir ką bepradėtumei, pirmieji žingsniai visad būna nedrąsiausi,

Detaliau

KĖDAINIŲ MUZIKOS MOKYKLA

KĖDAINIŲ MUZIKOS MOKYKLA KĖDAINIŲ MUZIKOS MOKYKLA 2018 2019 MOKSLO METŲ UGDYMO PLANAS PATVIRTINTA Kėdainių muzikos mokyklos direktoriaus 2018 m. rugsėjo 6 d. įsakymu Nr. V-206 KĖDAINIŲ MUZIKOS MOKYKLOS 2018 2019 MOKSLO METŲ UGDYMO

Detaliau

Lietuvos krikščioniškojo jaunimo blaivybės sąjunga „Žingsnis“ Kas ta „Sniego gniūžtė“?

Lietuvos krikščioniškojo jaunimo  blaivybės sąjunga „Žingsnis“   Kas ta „Sniego gniūžtė“? Lietuvos krikščioniškojo jaunimo blaivybės sąjunga Žingsnis PIRMININKO IR VALDYBOS METINĖ VEIKLOS ATASKAITA LKJBS Žingsnis Lietuvos krikščioniškojo jaunimo blaivybės sąjunga (LKJBS) Žingsnis yra prevencinė

Detaliau

Didžiausias batutų parkas Lietuvoje Nr.: 1 Palangoje

Didžiausias batutų parkas Lietuvoje Nr.: 1 Palangoje Didžiausias batutų parkas Lietuvoje Nr.: 1 Palangoje Apie Palangos vasaros parką Poilsio ir pramogų kompleksas atidarytas 2017 m. vasarą 15 000 kv/m teritorija Aplankė 500 000 žmonių Unikalios aktyvios

Detaliau

Projektas PATVIRTINTA Alytaus Sakalėlio pradinės mokyklos direktoriaus įsakymu Nr. V- ALYTAUS SAKALĖLIO PRADINĖS MOKYKLOS ELEKTRONINIO DIENYNO T

Projektas PATVIRTINTA Alytaus Sakalėlio pradinės mokyklos direktoriaus įsakymu Nr. V- ALYTAUS SAKALĖLIO PRADINĖS MOKYKLOS ELEKTRONINIO DIENYNO T PATVIRTINTA Alytaus Sakalėlio pradinės mokyklos direktoriaus 2019- įsakymu Nr. V- ALYTAUS SAKALĖLIO PRADINĖS MOKYKLOS ELEKTRONINIO DIENYNO TVARKYMO NUOSTATAI I SKYRIUS BENDROSIOS NUOSTATOS 1. Alytaus Sakalėlio

Detaliau

Kritinio mąstymo užduotys Bažnytinio meno paskirtis Bažnyčiai, norinčiai perteikti Kristaus jai patikėtą Naujieną, reikia meno, nes jai privalu padary

Kritinio mąstymo užduotys Bažnytinio meno paskirtis Bažnyčiai, norinčiai perteikti Kristaus jai patikėtą Naujieną, reikia meno, nes jai privalu padary Bažnytinio meno paskirtis Bažnyčiai, norinčiai perteikti Kristaus jai patikėtą Naujieną, reikia meno, nes jai privalu padaryti dvasios, neregimybės, Dievo pasaulį jusliškai suvokiamą, negana to, kiek įmanoma

Detaliau

ALYTAUS MIESTO SAVIVALDYBĖS ŠVIETIMO BIUDŽETINIŲ IR VIEŠŲJŲ ĮSTAIGŲ DALYVAVIMAS PROJEKTINĖJE VEIKLOJE M. M. / M. M. Mokyklos pavad

ALYTAUS MIESTO SAVIVALDYBĖS ŠVIETIMO BIUDŽETINIŲ IR VIEŠŲJŲ ĮSTAIGŲ DALYVAVIMAS PROJEKTINĖJE VEIKLOJE M. M. / M. M. Mokyklos pavad ALYTAUS MIESTO SAVIVALDYBĖS ŠVIETIMO BIUDŽETINIŲ IR VIEŠŲJŲ ĮSTAIGŲ DALYVAVIMAS PROJEKTINĖJE VEIKLOJE M. M. / 2017 2018 M. M. Mokyklos pavadinimas: Alytaus Volungės pagrindinė mokykla pavadinimas, logotipas

Detaliau

RENGINIŲ KALENDORIUS Festivalis Sport Muzika Kinas Teatras Kiti įvykiai

RENGINIŲ KALENDORIUS Festivalis Sport Muzika Kinas Teatras Kiti įvykiai RENGINIŲ KALENDORIUS 2014-2015 Festivalis Sport Muzika Kinas Teatras Kiti įvykiai MAROKAS ( Tafrautas ) Vasario mėn. Migdolų Žydėjimo šventė Aprašymas: Anksti pavasarį, derlingas Almen slėnis virsta rožine

Detaliau

LIETUVOS RESPUBLIKOS VYRIAUSIOSIOS RINKIMŲ KOMISIJOS POLITINIŲ PARTIJŲ IR POLITINIŲ KAMPANIJŲ FINANSAVIMO KONTROLĖS SKYRIUS PAŽYMA DĖL STRAIPSNIO-INTE

LIETUVOS RESPUBLIKOS VYRIAUSIOSIOS RINKIMŲ KOMISIJOS POLITINIŲ PARTIJŲ IR POLITINIŲ KAMPANIJŲ FINANSAVIMO KONTROLĖS SKYRIUS PAŽYMA DĖL STRAIPSNIO-INTE LIETUVOS RESPUBLIKOS VYRIAUSIOSIOS RINKIMŲ KOMISIJOS POLITINIŲ PARTIJŲ IR POLITINIŲ KAMPANIJŲ FINANSAVIMO KONTROLĖS SKYRIUS PAŽYMA DĖL STRAIPSNIO-INTERVIU KULTŪRINIS ELITAS YRA UZURPAVĘS KULTŪRĄ IR ATSIRIBOJĘS

Detaliau

NR. 109 Šiaulių,,Romuvos gimnazija 2018 metai Specialus leidinys Galime sakyti, jog meilės ir pagarbos vertas kiekvienas žmogus. Bet kaip kalnuose būn

NR. 109 Šiaulių,,Romuvos gimnazija 2018 metai Specialus leidinys Galime sakyti, jog meilės ir pagarbos vertas kiekvienas žmogus. Bet kaip kalnuose būn NR. 109 Šiaulių,,Romuvos gimnazija 2018 metai Specialus leidinys Galime sakyti, jog meilės ir pagarbos vertas kiekvienas žmogus. Bet kaip kalnuose būna viena aukščiausia viršukalnė, taip ir žmonių būryje

Detaliau

Trečiadienis, sausio 1 VAJE! Negi tikrai ketinu šitai padaryti? NEGALI BŪTI! Tai juk viso labo tik pokštas. Vis dėlto turiu prisipažinti, kad man šiek

Trečiadienis, sausio 1 VAJE! Negi tikrai ketinu šitai padaryti? NEGALI BŪTI! Tai juk viso labo tik pokštas. Vis dėlto turiu prisipažinti, kad man šiek Trečiadienis, sausio 1 VAJE! Negi tikrai ketinu šitai padaryti? NEGALI BŪTI! Tai juk viso labo tik pokštas. Vis dėlto turiu prisipažinti, kad man šiek tiek neramu. Reikėtų rimtai apgalvoti savo veiksmų

Detaliau

A. Merkys ASOCIACIJA LANGAS Į ATEITĮ, 2015 m. Elektroninis mokymasis Tikriausiai šiais laikais daugelis esate girdėję apie elektroninį bei nuotolinį m

A. Merkys ASOCIACIJA LANGAS Į ATEITĮ, 2015 m. Elektroninis mokymasis Tikriausiai šiais laikais daugelis esate girdėję apie elektroninį bei nuotolinį m A. Merkys ASOCIACIJA LANGAS Į ATEITĮ, 2015 m. Elektroninis mokymasis Tikriausiai šiais laikais daugelis esate girdėję apie elektroninį bei nuotolinį mokymą(si) ar net jį išbandę. Jis taikomas ne tik išsivysčiusiose

Detaliau

MARIJAMPOLĖS MENO M. M. MOKYKLOS UGDYMO PLANAS BENDROJI DALIS PATVIRTINTA Marijampolės meno mokyklos direktoriaus įsakymu Nr. V1-

MARIJAMPOLĖS MENO M. M. MOKYKLOS UGDYMO PLANAS BENDROJI DALIS PATVIRTINTA Marijampolės meno mokyklos direktoriaus įsakymu Nr. V1- MARIJAMPOLĖS MENO 2018-2019 M. M. MOKYKLOS UGDYMO PLANAS BENDROJI DALIS PATVIRTINTA Marijampolės meno mokyklos direktoriaus 2018-09-03 įsakymu Nr. V1-21 Marijampolės meno mokykla yra vaikų ir jaunimo ugdymo

Detaliau

TAUTINIŲ MAŽUMŲ APSAUGOS PAGRINDŲ KONVENCIJA

TAUTINIŲ MAŽUMŲ APSAUGOS PAGRINDŲ KONVENCIJA TAUTINIŲ MAŽUMŲ APSAUGOS PAGRINDŲ KONVENCIJA Europos Tarybos valstybės narės ir kitos šią tautinių mažumų apsaugos pagrindų konvenciją pasirašiusios valstybės, manydamos, kad Europos Tarybos tikslas yra

Detaliau

LIETUVOS KULTŪROS TARYBA SPRENDIMAS DĖL KULTŪROS RĖMIMO FONDO LĖŠOMIS FINANSUOJAMOS SRITIES FOTOGRAFIJA PROJEKTŲ DALINIO FINANSAVIMO 2019 METAIS 2019

LIETUVOS KULTŪROS TARYBA SPRENDIMAS DĖL KULTŪROS RĖMIMO FONDO LĖŠOMIS FINANSUOJAMOS SRITIES FOTOGRAFIJA PROJEKTŲ DALINIO FINANSAVIMO 2019 METAIS 2019 LIETUVOS KULTŪROS TARYBA SPRENDIMAS DĖL KULTŪROS RĖMIMO FONDO LĖŠOMIS FINANSUOJAMOS SRITIES FOTOGRAFIJA PROJEKTŲ DALINIO FINANSAVIMO 2019 METAIS 2019 m. gegužės 17 d. Nr. 1LKT-66(1.2) Vilnius kultūros

Detaliau

LIETUVOS RESPUBLIKOS ŠVIETIMO IR MOKSLO MINISTRO

LIETUVOS RESPUBLIKOS ŠVIETIMO IR MOKSLO MINISTRO PATVIRTINTA Vilniaus universiteto Medicinos fakulteto Tarybos 2019 m. vasario 19 d. Nutarimu Nr. (1.1) 150000-TP-3-3 STOJANČIŲJŲ Į VILNIAUS UNIVERSITETO MEDICINOS KRYPTIES REZIDENTŪROS STUDIJŲ PROGRAMAS

Detaliau

VERSLO IR VADYBOS TECHNOLOGIJŲ PROGRAMA

VERSLO IR VADYBOS TECHNOLOGIJŲ PROGRAMA PATVIRTINTA Lietuvos Respublikos švietimo ir mokslo ministro 2007 m. rugsėjo 6 d. įsakymu Nr. ISAK-1790 VERSLO IR VADYBOS TECHNOLOGIJŲ BENDROJI PROGRAMA MOKINIAMS, BESIMOKANTIEMS PAGAL VIDURINIO UGDYMO

Detaliau

Birutė Kurgonienė Organizacijos lyderio kišeninis vadovas Patarimų ir instrukcijų knyga visais gyvenimo atvejais Vietoj įžangos 13 TURINYS I. ASMENYBĖ

Birutė Kurgonienė Organizacijos lyderio kišeninis vadovas Patarimų ir instrukcijų knyga visais gyvenimo atvejais Vietoj įžangos 13 TURINYS I. ASMENYBĖ Birutė Kurgonienė Organizacijos lyderio kišeninis vadovas Patarimų ir instrukcijų knyga visais gyvenimo atvejais Vietoj įžangos 13 TURINYS I. ASMENYBĖ IR TAUTA 15 Kur pasibaigia mano Aš" 16 Asmenybės saviugda

Detaliau

brosiura A5 lt.indd

brosiura A5 lt.indd Vartotojų informuotumo apie sukčiavimą atsiskaitant elektroninėmis mokėjimo priemonėmis didinimas Vartotojų informuotumo apie sukčiavimą atsiskaitant elektroninėmis mokėjimo priemonėmis didinimas Leidinys

Detaliau

VABALNINKO BALIO SRUOGOS GIMNAZIJA Vabalninko Balio Sruogos gimnazija K.Šakenio g. 12, Vabalninkas, Biržų raj. Tel. (8-450)

VABALNINKO BALIO SRUOGOS GIMNAZIJA Vabalninko Balio Sruogos gimnazija K.Šakenio g. 12, Vabalninkas, Biržų raj. Tel. (8-450) VABALNINKO BALIO SRUOGOS GIMNAZIJA Vabalninko Balio Sruogos gimnazija K.Šakenio g. 12, Vabalninkas, Biržų raj. Tel. (8-450) 54275 El.p.rastine@vabalninko.birzai.lm.lt. GIMNAZIJOS VEIKLOS KOKYBĖS ĮSIVERTINIMO

Detaliau

Sveiki virtualieji santykiai Dalyviai ištirs sveikų ir gerų santykių savybes ir kokią įtaką elgesys internete turi sveikiems ir nesveikiems santykiams

Sveiki virtualieji santykiai Dalyviai ištirs sveikų ir gerų santykių savybes ir kokią įtaką elgesys internete turi sveikiems ir nesveikiems santykiams Sveiki virtualieji santykiai Dalyviai ištirs sveikų ir gerų santykių savybes ir kokią įtaką elgesys internete turi sveikiems ir nesveikiems santykiams. Taip pat dalyviai savo bendraamžių grupėje ištirs

Detaliau

Subačiaus gimnazija Gimnazijos pulsas 2015 m. gruodis Labas, aš esu žiema... Šalta, žvarbi ir pikta. Jūs manęs šį gruodį dar ir nepastebėjote taip, ka

Subačiaus gimnazija Gimnazijos pulsas 2015 m. gruodis Labas, aš esu žiema... Šalta, žvarbi ir pikta. Jūs manęs šį gruodį dar ir nepastebėjote taip, ka Subačiaus gimnazija Gimnazijos pulsas 2015 m. gruodis Labas, aš esu žiema... Šalta, žvarbi ir pikta. Jūs manęs šį gruodį dar ir nepastebėjote taip, kaip pastebite, kai esu visiems matoma: balta balta,

Detaliau

Kauno menų darželis Etiudas Mgr. Virginija Bielskienė, direktorės pavaduotoja ugdymui, II vad. kategorija, auklėtoja metodininkė Žaidimas pagrindinė i

Kauno menų darželis Etiudas Mgr. Virginija Bielskienė, direktorės pavaduotoja ugdymui, II vad. kategorija, auklėtoja metodininkė Žaidimas pagrindinė i Kauno menų darželis Etiudas Mgr. Virginija Bielskienė, direktorės pavaduotoja ugdymui, II vad. kategorija, auklėtoja metodininkė Žaidimas pagrindinė ikimokyklinio ir priešmokyklinio amžiaus ir jaunesnio

Detaliau

B T TAILANDAS

B T TAILANDAS B T 1 DIENA: BANKOKAS Bankokas yra vienas iš labiausiai besivystančių miestų pasaulyje, taip pat vienas iš stambiausių tarptau nių turizmo ir verslo centrų. Bankoke gyvena karališkoji šeima, įsikūrusi

Detaliau

ETNINĖ KULTŪRA -INTEGRALI UGDYMO PROCESO DALIS

ETNINĖ KULTŪRA -INTEGRALI UGDYMO PROCESO DALIS ETNINĖ KULTŪRA - INTEGRALI UGDYMO PROCESO DALIS Egidija Kontrimienė Etikos mokytoja ekspertė Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras ETNINĖ KULTŪRA INTEGRALI UGDYMO PROCESO DALIS (1) Etninė kultūra

Detaliau

Prienų Žiburio gimnazija Ką darome? (Vizija) Kodėl darome? (Argumentai) Kaip darome? (Kas? Kur? Kada?) Veikla / rezultatas Prienų rajone ugdomas mokyt

Prienų Žiburio gimnazija Ką darome? (Vizija) Kodėl darome? (Argumentai) Kaip darome? (Kas? Kur? Kada?) Veikla / rezultatas Prienų rajone ugdomas mokyt Prienų Žiburio gimnazija Ką darome? (Vizija) Kodėl darome? (Argumentai) Kaip darome? (Kas? Kur? Kada?) Veikla / rezultatas Prienų rajone ugdomas mokytojų kūrybiškumas ir lyderystės gebėjimai sudaro sąlygas

Detaliau

TVIRTINU

TVIRTINU PATVIRTINA Lietuvos Plaukimo federacija 2019-02-15 d. VK protokolu 2019 M. ATVIRO LIETUVOS PLAUKIMO N u o s t a t a i I VARŽYBŲ VIETA, LAIKAS, PROGRAMA 1.1.Vieta: Girstučio sporto komplekse, Kovo 11-osios

Detaliau

ITAKA

ITAKA Numeryje: 2 psl. Šimtadienis 3 psl. Abiturientų minčių lietus 4 psl. Lietuvių kalbos savaitės renginiai 5 psl. Vasario 16-oji 6-9 psl. Mokinių kūryba 10-11 psl. Nuotraukos iš Šimtadienio Redaktoriai: Tomaš

Detaliau

PRIEDAI 199 G priedas. Skirtingų kartų elektroninių vartotojų portretai G.1 lentelė. Kūkikių bumo kartos elektroninio vartotojo portretas (sudaryta au

PRIEDAI 199 G priedas. Skirtingų kartų elektroninių vartotojų portretai G.1 lentelė. Kūkikių bumo kartos elektroninio vartotojo portretas (sudaryta au PRIEDAI 199 G priedas. Skirtingų kartų elektroninių vartotojų portretai G.1 lentelė. Kūkikių bumo kartos elektroninio vartotojo portretas (sudaryta autorės) Table G.1. Electronic customer profile of baby

Detaliau

Skaitymas_ST2017_4kl.indb

Skaitymas_ST2017_4kl.indb 2017 NACIONALINIS EGZAMINŲ CENTRAS Vardas, Pavardė Klasė Mokinio kodas 4SKAITYMAS 4 KLASĖ Skaitymas Atidžiai perskaityk tekstą ir atlik užduotis. Šiandien Kelmės Žemaitės viešosios bibliotekos Vaikų skaitykloje

Detaliau

Kontaktai: / / tel.: Išvažiuojamajai ceremonijai nuomojame: Kupolą ( 4,3 m aukštis, diamet

Kontaktai:   / / tel.: Išvažiuojamajai ceremonijai nuomojame: Kupolą ( 4,3 m aukštis, diamet Išvažiuojamajai ceremonijai nuomojame: Kupolą ( 4,3 m aukštis, diametras 3m, 2,5x2,5m grindys) nuo 1000lt. Galutinė kaina priklauso nuo šventės datos, miesto. Į nuomos kainą įskaičiuota: Stalelis ceremonijai

Detaliau

Microsoft Word - PROGRAMA 2014 LTU OPEN-issami LT.doc

Microsoft Word - PROGRAMA 2014 LTU OPEN-issami LT.doc d. Dargužių kaimas, Klaipėdos r. V A R Ž Y BŲ PROG R A M A 2014 07 09 d. trečiadienis 18.00 val. - Atvykimas. Veterinarinė- mandatinė komisija. 2014 07 10 d. ketvirtadienis 7.00 8.00 val. - Pakartotinė

Detaliau

Microsoft Word - Direktores metu veiklos ataskaita uz 2018 metus.docx

Microsoft Word - Direktores metu veiklos ataskaita uz 2018 metus.docx Reikalavimų švietimo įstaigos (išskyrus aukštąją mokyklą) vadovo metų veiklos ataskaitai priedas IGNALINOS ČESLOVO KUDABOS PROGIMNAZIJA DANUTĖS JATULĖS METŲ VEIKLOS ATASKAITA Nr. (data) Ignalina I SKYRIUS

Detaliau

ŠEIMOS ĮGALINIMO GALIMYBĖS PUOSELĖTI VAIKŲ PSICHIKOS SVEIKATĄ JOLITA JONYNIENĖ, dr. psichologė, lektorė Lietuvos sveikatos mokslų universiteto Sveikat

ŠEIMOS ĮGALINIMO GALIMYBĖS PUOSELĖTI VAIKŲ PSICHIKOS SVEIKATĄ JOLITA JONYNIENĖ, dr. psichologė, lektorė Lietuvos sveikatos mokslų universiteto Sveikat ŠEIMOS ĮGALINIMO GALIMYBĖS PUOSELĖTI VAIKŲ PSICHIKOS SVEIKATĄ JOLITA JONYNIENĖ, dr. psichologė, lektorė Lietuvos sveikatos mokslų universiteto Sveikatos psichologijos katedra Mokslinė-praktinė konferencija

Detaliau

SKLYPAS Vilniaus m. sav., Užupis, Darbo g. Antanas Kudarauskas tel

SKLYPAS Vilniaus m. sav., Užupis, Darbo g. Antanas Kudarauskas tel SKLYPAS Vilniaus m. sav., Užupis, Darbo g. Antanas Kudarauskas tel. +370 685 84631 antanas@vilniaus-turtas.lt Objekto informacija Objektas SKLYPAS Adresas Vilniaus m. sav., Užupis, Darbo g. Plotas 12 m2

Detaliau

PATVIRTINTA Varėnos rajono visuomenės sveikatos biuro direktoriaus 2019 m. sausio 15 d. įsakymu Nr. V- 6 MOKINIŲ SVEIKATOS UGDYMO KONKURSO VARĖNOS RAJ

PATVIRTINTA Varėnos rajono visuomenės sveikatos biuro direktoriaus 2019 m. sausio 15 d. įsakymu Nr. V- 6 MOKINIŲ SVEIKATOS UGDYMO KONKURSO VARĖNOS RAJ PATVIRTINTA Varėnos rajono visuomenės sveikatos biuro direktoriaus 2019 m. sausio 15 d. įsakymu Nr. V- 6 MOKINIŲ SVEIKATOS UGDYMO KONKURSO VARĖNOS RAJONO SVEIKIAUSIA MOKYKLA N U O S T A T A I 1. KONKURSO

Detaliau

Mielieji, Jūsų nuomonė mums labai svarbi

Mielieji, Jūsų nuomonė mums labai svarbi susitarimu. UGDYMO KOKYBĖ KAUNO VAIKŲ DARŽELYJE VAIVORYKŠTĖ Įstaigos bendruomenės pedagogų, vaikų ir ugdytinių tėvų (globėjų) Pagarbūs vaiko ir pedagogo, auklėtojos padėjėjos santykiai: Kultūringas elgesys,

Detaliau

NUOSTATAI DANSKE BANK VILNIAUS MARATONO NUOSTATAI I. BENDROJI DALIS Vilniaus miesto savivaldybė ir VšĮ Tarptautinis maratonas 2019 m. rugsėjo 8 d. ren

NUOSTATAI DANSKE BANK VILNIAUS MARATONO NUOSTATAI I. BENDROJI DALIS Vilniaus miesto savivaldybė ir VšĮ Tarptautinis maratonas 2019 m. rugsėjo 8 d. ren NUOSTATAI DANSKE BANK VILNIAUS MARATONO NUOSTATAI I. BENDROJI DALIS Vilniaus miesto savivaldybė ir VšĮ Tarptautinis maratonas 2019 m. rugsėjo 8 d. rengia Danske Bank V maratoną. II. NUOTOLIAI Danske Bank

Detaliau

Eil. Nr PRIENŲ JUSTINO MARCINKEVIČIAUS VIEŠOJI BIBLIOTEKA 2018 M. SPALIO MĖN. RENGINIŲ P L A N A S Renginio pavadinimas Rengi

Eil. Nr PRIENŲ JUSTINO MARCINKEVIČIAUS VIEŠOJI BIBLIOTEKA 2018 M. SPALIO MĖN. RENGINIŲ P L A N A S Renginio pavadinimas Rengi Eil. Nr. 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. PRIENŲ JUSTINO MARCINKEVIČIAUS VIEŠOJI BIBLIOTEKA 2018 M. SPALIO MĖN. RENGINIŲ P L A N A S Renginio pavadinimas Renginio forma Vieta Planuojama data Pagrindinis organizatorius,

Detaliau