Hi-Fi mikrosistema NAUDOJIMO INSTRUKCIJA. Prieš pradėdami naudoti šį prietaisą, įdėmiai perskaitykite šį vadovą ir išsaugokite jį ateičiai.

Dydis: px
Rodyti nuo puslapio:

Download "Hi-Fi mikrosistema NAUDOJIMO INSTRUKCIJA. Prieš pradėdami naudoti šį prietaisą, įdėmiai perskaitykite šį vadovą ir išsaugokite jį ateičiai."

Transkriptas

1 NAUDOJIMO INSTRUKCIJA Hi-Fi mikrosistema LIETUVIŲ Prieš pradėdami naudoti šį prietaisą, įdėmiai perskaitykite šį vadovą ir išsaugokite jį ateičiai. CM1530 (CM1530, CMS1530F)

2 2 Saugos informacija 1 ATSARGIAI ELEKTROS ŠOKO PAVOJUS NEATIDARYTI ATSARGIAI: SIEKDAMI SUMAŽINTI ELEKTROS SMŪGIO PAVOJŲ, NENUIMKITE DANGČIO (ARBA NUGARĖLĖS). VIDUJE NĖRA DALIŲ, KURIAS TURĖTŲ PRIŽIŪRĖTI NAUDOTOJAS. PRIEŽIŪRĄ PATIKĖKITE SPECIALISTAMS. Žaibo su strėlės antgaliu ženklas lygiakraščiame trikampyje skirtas įspėti naudotoją apie neizoliuotus laidus ir pavojingą įtampą prietaiso viduje, kurios pakaktų sukelti elektros smūgiui. Šauktukas lygiakraščiame trikampyje skirtas atkreipti naudotojo dėmesį į apie svarbias naudojimo ar techninės priežiūros instrukcijas literatūroje, pateikiamoje su gaminiu. ĮSPĖJIMAS: SIEKDAMI IŠVENGTI GAISRO AR ELEKTROS SMŪGIO PAVOJAUS, NEPALIKITE ŠIO GAMINIO PO LIETUMI ARBA TEN, KUR DIDELĖ DRĖGMĖ. ĮSPĖJIMAS: įrangos nemontuokite uždaroje erdvėje, pvz., knygų spintoje ar pan. ATSARGIAI: neuždenkite vėdinimo angų. Montuokite pagal gamintojo instrukcijas. Korpuso angos ir plyšiai yra skirti vėdinimui užtikrinimui, kad prietaisas veiktų patikimai ir neperkaistų. Angų negalima uždengti: nestatykite prietaiso ant lovos, sofos, kilimo ar panašaus paviršiaus. Šio prietaiso nestatykite uždaruose balduose, pvz., knygų spintoje ar ant lentynos, nebent ten būtų įrengtas tinkamas vėdinimas arba tai būtų atlikta laikantis gamintojo instrukcijų. ATSARGIAI: šiame gaminyje naudojami lazeriai. Siekiant tinkamai naudotis prietaisu, būtina atidžiai perskaityti šį naudotojo vadovą ir pasilikti jį ateičiai. Jei įranga suges, kreipkitės į įgaliotąjį aptarnavimo centrą. Jei naudosite valdiklius, reguliuosite arba atliksite tokius veiksmus, kurie instrukcijose neaprašyti, galite nukentėti nuo spinduliuotės. Saugokitės tiesioginių lazerio spindulių ir neardykite korpuso. ATSARGIAI dėl maitinimo tinklo Daugelį prietaisų rekomenduojama prijungti prie atskirų grandinių. Tai yra grandinės su vienu lizdu, į kurį teikiama įtampa tik tam prietaisui ir neskaidoma į papildomus lizdus ar antrines grandines. Pasitikslinti galite peržiūrėję šio naudotojo vadovo specifikacijų puslapį. Neperkraukite elektros lizdų. Perkrauti, klibantys ar pažeisti elektros lizdai, ilginamieji laidai, susidėvėję maitinimo kabeliai arba pažeista / sutrūkinėjusi laidų izoliacija kelia pavojų. Šiomis sąlygomis rizikuojama gauti elektros smūgį ar sukelti gaisrą. Periodiškai tikrinkite prietaiso kabelį. Radus jo pažeidimų ar susidėvėjimo požymių, būtina ištraukti iš lizdo, nebenaudoti prietaiso ir kreiptis į įgaliotąjį aptarnavimo centrą, kuriame kabelis turi būti pakeistas tokiu pačiu nauju kabeliu. Saugokite maitinimo kabelį nuo netinkamo fizinių ar mechaninių pažeidimų: jo nevyniokite, nenarpliokite, neprispauskite ar nepriverkite durimis, neužlipkite ant jo ir pan. Ypatingą dėmesį atkreipkite į kištukus, elektros lizdus ir tą vietą, kur kabelis išlenda iš prietaiso. Norėdami išjungti prietaisą iš maitinimo tinklo, traukite už kištuko. Montuodami gaminį užtikrinkite, kad kištukas būtų lengvai pasiekiamas.

3 3 Šiame prietaise naudojamas išimamas maitinimo elementas arba akumuliatorius. Kaip saugiai išimti iš prietaiso maitinimo elementą ar akumuliatorių: ištraukite seną maitinimo elementą ar akumuliatorių ir atlikite surinkimo procedūros veiksmus atvirkštine tvarka. Siekiant išvengti aplinkos užteršimo ir galimo pavojaus žmonių ir gyvūnų sveikatai, senus maitinimo elementus ir akumuliatorius reikia išmesti į atitinkamus konteinerius, pastatytus surinkimo skyriuose. Neišmeskite maitinimo elementų arba akumuliatorių kartu su kitomis buitinėmis atliekomis. Rekomenduojama naudoti nemokamas vietines maitinimo elementų ir akumuliatorių surinkimo sistemas. Baterijos negalima kaitinti, pvz., palikti vietose, kuri yra tiesioginiai saulės spinduliai, deginti ar pan. ATSARGIAI: prietaisą reikia saugoti nuo vandens (lašų ar purslų). Ant jo negalima statyti daiktų su vandeniu, pvz., vazų. Seno prietaiso išmetimas 1. Visi elektros ir elektroniniai prietaisai turėtų būti šalinami atskirai nuo buitinių atliekų, pristatant juos į surinkimo skyrius, kuriuos paskiria vietos valdžia ar vadovybė. 2. Tinkamai utilizuodami nebenaudojamus prietaisus išvengsite neigiamų pasekmių aplinkai ir žmonių sveikatai. 3. Dėl išsamesnės informacijos apie seno prietaiso utilizavimą kreipkitės į miesto savivaldybę, atliekų tvarkymo tarnybą ar parduotuvę, kurioje įsigijote šį prietaisą. 1

4 4 Panaudotų baterijų / akumuliatorių tvarkymas 1 Pb 1. Jeigu maitinimo elemente yra daugiau nei 0,0005 proc. gyvsidabrio, kadmio (Cd) arba 0,004 proc. švino, šis ženklas gali būti naudojamas kartu su cheminiais gyvsidabrio (Hg), 0,002 proc. kadmio arba švino (Pb) ženklais. 2. Visi maitinimo elementai / akumuliatoriai turi būti išmetami atskirai, ne su buitinėmis atliekomis; juos reikia atiduoti į tam skirtus surinkimo skyrius, kuriuos įrengia vyriausybė arba vietos valdžios institucijos. 3. Tinkamas senų baterijų/akumuliatorių tvarkymas padės išvengti neigiamų pasekmių aplinkai, gyvūnų ir žmonių sveikatai. 4. Dėl išsamesnės informacijos apie senų baterijų/akumuliatorių tvarkymą prašome kreiptis į miesto valdžią, atliekų perdirbimo tarnybą arba parduotuvę, kurioje pirkote įrangą. LG Electronics pareiškia, kad šis (šie) gaminys(- iai) atitinka esminius ir kitus svarbius 2004/108/ EB, 2006/95/EB, 2009/125/EB ir 2011/65/EU direktyvų reikalavimus ir atitinkamas nuostatas. Dėl šio produkto suderinamumo prašome susisiekti su biuru: LG Electronics Inc. EU Representative, Krijgsman 1, 1186 DM Amstelveen, The Netherlands Prašome atkreipti dėmesį, kad tai NĖRA klientų aptarnavimo centras. Informacijos apie Klientų aptarnavimą ieškokite Garantijos kortelėje arba susisiekite su platintoju, jums pardavusiu gaminį.

5 Turinys 5 Turinys 1 Nuo ko pradėti 2 Saugos informacija 6 Išskirtinės funkcijos 6 Priedai 6 Reikalavimai leistinam failui 6 Reikalavimai MP3 / WMA muzikos failams 7 Derantys USB prietaisai 7 Reikalavimai USB įrenginiui 8 Nuotolinio valdymo pultas 9 Priekinis panelis 10 Galinis skydelis (Atvejis1) 10 Galinis skydelis (Atvejis2) 2 Prijungimas 11 Prijungimas prie garsiakalbių 11 Atvejis1 : Prijunkite garsiakalbio kabelio kištukus prie SPEAKER jungties. 11 Atvejis2 : Garsiakalbių prijungimas prie įtaiso 11 Antenos prijungimas 12 Papildomos įrangos prijungimas 12 USB jungtis 12 PORT. IN jungtis 3 Valdymas 13 Pagrindinės operacijos 13 CD / USB naudojimas 13 Aplanko pasirinkimas 14 Kitos operacijos 14 Užprogramuotas paleidimas 14 Bylos informacijos rodymas (ID3 TAG) 14 Kaip laikinai išjungti garsą 15 Radijo funkcijos 15 Radijo klausymas 15 Kaip pagerinti FM priėmimą 15 Išankstinis radijo stočių nustatymas 15 Visų išsaugotų radijo stočių ištrynimas 16 Informacija apie radijo stotis 16 Automatinės stočių programos atminties (ASPM) naudojimas 16 Visų išsaugotų RDS stočių ištrynimas 17 Garso reguliavimas 17 Erdvinio garso režimo nustatymas 17 Kaip klausytis muzikos iš išorinio prietaiso 17 Savaiminis išsijungimas 4 Trikčių šalinimass 18 Trikčių šalinimas 5 Priedas 19 Prekių ženklai ir licencijos 20 Specifikacijos 21 Techninė priežiūra 21 Įrenginio tvarkymas 21 Pastabos dėl diskų

6 6 1 Išskirtinės funkcijos Portable In Groja muziką iš Jūsų nešiojamųjų įrenginių.(mp3 grotuvo, nešiojamojo kompiuterio ir pan.) Radijas Klausykitės radijo USB Galimybė klausytis muzikos iš nešiojamųjų USB įrenginių Priedai Patikrinkite ir nustatykite pateiktus priedus. Nuotolinio valdymo pultas (1) Baterija (1) Reikalavimai leistinam failui Reikalavimai MP3 / WMA muzikos failams MP3 / WMA failų suderinamumas su šiuo įrenginiu yra apribotas tokiu būdu. y Diskretizacijos dažnis : 8-48 khz (MP3), 8-48 khz (WMA) y Sparta bitais: kbps (MP3), kbps (WMA) y Maksimalus failų skaičius : iki 999 y Failų plėtiniai:.mp3 /.wma y CD-ROM failo formatas: ISO 9660/JOLIET y Rekomenduojame naudoti programą Easy-CD Creator, kuri sukuria ISO 9660 bylų sistemą. y Jei norite, kad formatuojant perrašomuosius diskus LG leistuvai galėtų juos nuskaityti, turite nustatyti disko formatavimo parinktį [Mastered]. Kai pasirenkama Live File System, jos negalite naudoti su LG grotuvais. (Mastered/Live File System: Disko formato sistema, skirta Windows Vista )

7 7 Derantys USB prietaisai y MP3 grotuvas: flash atmintinės tipo MP3 grotuvas. y USB flash atmintinė: Įrenginiai, palaikantys USB1.1 arba USB2.0 y Šio įrenginio USB funkcija palaiko ne visus USB prietaisus. Reikalavimai USB įrenginiui y Įrenginiai, kuriuos prijungus prie kompiuterio, jiems įdiegti reikalinga papildoma programinė įranga, nėra palaikomi. y Prietaisui veikiant nemėginkite prijungti USB prietaiso. y Didelės atminties USB prietaisų atvejais gali prireikti ilgesnio laiko paieškai. y Naudojant didelės talpos USB paieška gali trukti ilgiau nei kelias minutes. y Jeigu naudojate USB ilgiklį arba USB lizdą, USB prietaisas neatpažįstamas. y Nepalaikoma NTFS failų sistema. (Palaikoma tik FAT(16/32) failų sistema.) y Šis prietaisas nepalaikomas, jeigu bendras bylų skaičius yra arba didesnis. y Išoriniai kietieji diskai (HDD), kortelių skaitytuvai, blokuojami prietaisai arba kieto tipo USB prietaisai nepalaikomi. y Prietaiso USB prievado negalima jungti prie kompiuterio. Prietaiso negalima naudoti kaip duomenų laikmenos. y Kai kurie USB įrenginiai su šiuo prietaisu gali neveikti. 1

8 8 1 Nuotolinio valdymo pultas Elemento pakeitimas AAA(R03) a POWER : ON arba OFF įrenginį. EQ : Parenka akustinį įspūdį.? : Mygtukas jokiai funkcijai netinka. b PRESET/FOLDER W/S : --Ieško MP3/ WMA failų aplankų. Kai leisdami CD/USB, kurio keliuose aplankuose yra MP3/ WMA failai, paspaudę PRESET/ FOLDER W/S galėsite pasirinkti norimą groti aplanką. --Pasirinkite iš anksto nustatytą radijo stoties numerį. FUNCTION: Parenka funkciją ir įvesties : Nutildo garsą. VOLUME W/S : Reguliuoti garsiakalbių garsą. c INFO : Pateikiama informacija apie muziką. MP3 failai dažnai yra su ID3 žymėmis. Žymoje pateikiamas Pavadinimas, Atlikėjas, Albumas arba Trukmės informacija. PROGRAM /MEMO --Saugo radijo stotis --Sukuriamas grojaraštis, kurį norite klausytis. REPEAT/MENU : Klausomasi įrašų/rinkmenų pakartotinai arba atsitiktine tvarka Cc/vV (Skip/Search) : --Praleidžia greitą atsukimą atgal arba į pirekį. --Ieško norimos vietos įraše/ rinkmenoje. TUN. -/+ : pasirinkite pageidaujamas radijo stotis.. Z ENTER : Sustabdo grojimą.. d/m (Play/Pause) : Pradeda arba laikinai sustabdo atkūrimą.? : Mygtukas jokiai funkcijai netinka. d RDS : RDS (Radijo duomenų sistema).(žiūrėkite 16 psl.) PTY/ASPM : - Ieško radijo stočių pagal radijo tipą. - ASPM (Automatinė stočių programos atmintis) Nuimkite akumuliatoriaus dangtelį, esantį galinėje nuotolinio valdymo pulto dalyje, ir įdėkite vieną (AAA dydžio) bateriją, kad teisingai atitiktų 4 ir 5.

9 9 Priekinis panelis 1 a 1/!(Maitinimas ON/OFF) b Nuotolinio valdymo jutiklis c OPEN Naudojamas įdedant ar išimant CD. d Ekranas e PRESET -/+ Parenka iš anksto nustatytus numerius TUNING -/+ Įjungia pageidaujamą radijo stotį. d/m (Leisti / pauzė.) Pradeda arba laikinai sustabdo atkūrimą. I (Sustabdyti) Sustabdo grojimą. C/V (Praleisti) - Ieškoti atgal arba į priekį. - Pereinama prie ankstesnio / kito įrašo / rinkmenos. Garso rankenėlė Reguliuoja kolonėlių garsą. f FUNC. Parenka funkciją ir įvesties šaltinį. EQ Parenkami garso efektai. g PORT.IN Klausykitės muzikos iš savo nešiojamojo įrenginio USB prievadas Groja audio įrašus iš prijungto USB įrenginio.

10 10 1 Galinis skydelis (Atvejis1) a Maitinimo kabelis b FM ANTENNA c SPEAKERS jungtis (R/L) Galinis skydelis (Atvejis2) a Maitinimo kabelis b FM ANTENNA c SPEAKERS terminalas (R/L)

11 Prijungimas 11 Prijungimas prie garsiakalbių Atvejis1 : Prijunkite garsiakalbio kabelio kištukus prie SPEAKER jungties. Prijunkite garsiakalbio kabelį prie SPEAKER jungties. Prijunkite raudoną laidą prie R jungties, o baltą - prie L jungties. > > Atsargiai Garsiakalbiuose yra magnetinių dalių, todėl televizoriaus ekrane arba kompiuterio monitoriuje gali atsirasti spalvų trikdžių. Garsiakalbius statykite toliau nuo televizoriaus ekrano arba kompiuterio monitoriaus. 2 Prijungimas Antenos prijungimas FM laidinę anteną reikia ištiesti iki galo. Spalva Raudonas Balta Atvejis2 : Garsiakalbių prijungimas prie įtaiso Garsiakalbis Priekinė pusė Priekinė pusė Norėdami prijungti laidą prie įtaiso, paspauskite kiekvieną plastikinį fiksavimo elementą, kad atidarytumėte įtaiso jungties terminalus. Prijunkite laidą ir atleiskite plastikinį fiksavimo elementą. Prijunkite kiekvieno laido juodą juostelę prie - (minusas) pažymėtų terminalų, o kitą laido galą prie + (pliusas) pažymėtų terminalų.

12 12 Prijungimas Papildomos įrangos prijungimas PORT. IN jungtis Prijunkite nešiojamojo prietaiso (MP3, PMP ir pan.) išvesties lizdą (ausinių arba linijos išvesties lizdą) prie PORT. IN. USB jungtis 2 Prijunkite USB atminties laikmeną (arba MP3 grotuvo ir pan.) prie prietaiso priekyje esančio USB prievado. Prijungimas Mp3 grotuvas ir t.t.,, Pastaba y Kaip USB prietaisą atjungti nuo įrenginio 1. Pasirinkite kitą funkciją / režimą arba paspauskite Z ENTER ant nuotolinio valdymo pulto arba I du kartus paspauskite mygtuką ant prietaiso. 2. USB prietaisą atjunkite nuo įrenginio.

13 3 Valdymas Valdymas 13 Pagrindinės operacijos CD / USB naudojimas 1. Įdėkite diską, paspausdami OPEN, arba prijunkite USB prietaisą prie USB prievado. 2. Pasirinkite CD arba USB funkciją paspausdami FUNCTION ant nuotolinio valdymo pulto arba FUNC. ant prietaiso. 3. Pasirinkite groti norimą kūrinį/failą nuotolinio valdymo pulte spausdami Cc/vV arba įrenginio mygtuką C/V. Tikslas Sustabdyti Grojimas Pristabdyti Veiksmas Paspauskite Z ENTER ant nuotolinio valdymo pulto arba I ant įrengio. Paspauskite d/m. Grojimo metu paspauskite d/m. Grojant spustelkite vv ant nuotolinio valdymo pulto arba V ant įrenginio, kad pereitumėte prie kito takelio/failo. Praėjus ne daugiau kaip 2 sekundėms nuo takelio/rinkmenos Praleisti kitą / atkūrimo ir nuspaudus nuotolinio ankstesnį įrašą valdymo pulto Cc arba / rinkmeną įrenginyje C grįšite į prieš tai buvusį takelį/failą. Norėdami pereiti į kūrinio/failo pradžią prabėgus pirmoms 3 sekundėms, paspauskite nuotolinio valdymo pulto Cc arba prietaiso mygtuką C. Nuspauskite ir laikykite nuotolinio Norimos valdymo pulto mygtuką vietos paieška Cc/vV arba prietaiso takelyje. mygtuką C/V kol rasite savo norimą įrašą. Pakartotinis arba atsitiktinis grojimas Kelis kartus paspauskite REPEAT(MENU) ant nuotolinio valdymo pultelio, ir ekranas pasikeis tokia tvarka. RPT1 -> RPT DIR(tik MP3/WMA) -> RPT ALL -> RANDOM -> OFF,, Pastaba y Nepalaikomas DTS formatas. y Kai bandote atkurti labai subraižytą kompaktinį diską, galite girdėti triukšmą ir leistuvas kartais gali neatpažinti kompaktinio disko. Aplanko pasirinkimas 1. Stop režime ant nuotolinio valdymo pultelio kelis kartus paspauskite PRESET/FOLDER W/ S, kol pasirodys norimas aplankas. 2. Paspauskite d/m ir tai bus grojama. Bus grojama pirmoji aplanke esanti rinkmena. (Atkūrimo metu, jeo renkatės norimą aplanką, šis žingsnis nėra būtinas.),, Pastaba y USB ir CD aplankai / failai atpažįstami tokia tvarka. *ROOT Failas_01 Failas_02 Katalogas Failas Failas_03 Failas_04 Failas_05 Failas_06 Failas_07 Failas_08 Failas_09 Failas_10 y Failai ir aplankalai bus pateikti tokia pačia tvarka, kaip buvo įrašyti. Todėl jie gali būti pateikiami skirtingai, atsižvelgiant į įrašymo aplinkybes. y *ROOT: pirmasis matomas ekranas po to, kai kompiuteris atpažįsta USB, yra ROOT y Aplankai bus pateikiami tokia tvarka: FAT(USB) : Failas_01 -> Failas_02 -> Failas_03 -> Failas_04 -> Failas_05 -> Failas_06 -> Failas_07 -> Failas_08 -> Failas_09 -> Failas_10 CD : Failas_01 -> Failas_02 -> Failas_03 -> Failas_04 -> Failas_05 -> Failas_08 -> Failas_09 -> Failas_06 -> Failas_07 -> Failas_10 3 Valdymas

14 14 Valdymas 3 Valdymas Kitos operacijos Užprogramuotas paleidimas Programavimo funkcija leidžia išsaugoti savo mėgstamus failus iš bet kokio disko ar USB prietaiso. Programoje gali būti iki 20 takelių / rinkmenų. 1. Įdėkite CD arba USB laikmeną ir palaukite, kol jis bus sutvarkytas. 2. Stop režime ant nuotolinio valdymo pulto paspauskite PROGRAM/MEMO. 3. Paspauskite Cc/vV ir pasirinkite įrašą/rinkmeną. 4. Norėdami išsaugoti, dar kartą paspauskite PROGRAM/MEMO. 5. Pakartokite 3-4 žingsnius ir pasirinkite kitą įrašą/ rinkmeną. 6. Paspauskite d/m kad būtų grojami užprogramuoti muzikos įrašai/rinkmenos. 7. Jei norite panaikinti savo pasirinkimą, du kartus paspauskite Z ant nuotolinio valdymo pultelio.,, Pastaba Programos taip pat atšaukiamos išėmus diską arba atjungus USB įrenginį, maitinimą arba pasirinkus kitas funkcijas. Bylos informacijos rodymas (ID3 TAG) Kai grojama MP3 rinkmena, kuriame yra rinkmenos informacija, galite peržiūrėti informaciją paspaudę INFO. Kaip laikinai išjungti garsą Norėdami nutildyti garsą, nuotolinio valdymo pulte Galite nutildyti garsą, kad, pavyzdžiui, galėtumėte atsiliepti į telefono skambutį, ekrane mirksės. Norėdami nutraukti nutildymą, MUTE dar kartą arba pakeiskite garso lygį.

15 Valdymas 15 Radijo funkcijos Radijo klausymas 1. Nuotolinio valdymo pulte spauskite mygtuką FUNCTION arba įrenginyje- FUNC., kol ekrane pasirodys užrašas FM. Įjungiama paskutinė priimta radijo stotis. 2. Automatinis nustatymas: Spustelkite TUN.- /+ nuotolinio valdymo pulte arba TUNING -/+ įrenginyje ir palaikykite 2 sekundes iki pradės keisti dažnio parodymai, tada paleiskite. Nuskaitymas bus sustabdytas įrenginiui įjungus stotį. Rankinis nustatymas: Kelis kartus paspauskite TUN.-/+ ant nuotolinio valdymo pultelio arba TUNING -/+ on ant prietaiso. 3. Reguliuokite garsą, naudodamiesi VOLUME W/S ant nuotolinio valdymo pultelio arba pasukite prietaiso garso rankenėlę. Kaip pagerinti FM priėmimą Paspauskite d/m ant nuotolinio valdymo pultelio. Radijas pasikeis iš stereo į mono režimą. Tuomet priėmimas bus geresnis nei anksčiau. Išankstinis radijo stočių nustatymas Galite nustatyti 50 FM stočių. Prieš reguliuodami, patikrinkite, ar sumažinote garsą. 1. Nuotolinio valdymo pulte spauskite mygtuką FUNCTION arba įrenginyje FUNC., kol ekrane pasirodys užrašas FM. 2. Pasirinkite norimą dažnį, paspausdami TUN.-/+ ant nuotolinio valdymo pultelio arba TUNING -/+ ant prietaiso. 3. Paspauskite PROGRAM/MEMO Pasirinktas skaičius mirksės ekrano lange. 4. Paspauskite PRESET/FOLDER W/S norėdami pasirinkti norimą iš anksto nustatytos stoties numerį. 5. Paspauskite PROGRAM/MEMO Stotis yra išsaugota. 6. Pakartokite 2 5 veiksmus, jei norite įrašyti kitas stotis. 7. Norėdami klausytis išsaugotos stoties, paspauskite PRESET/FOLDER W/S. Visų išsaugotų radijo stočių ištrynimas 1. Paspauskite ir dvi sekundes laikykite nuspaudę PROGRAM/MEMO Ekrane pradės mirksėti užrašas "ERASE" 2. Paspauskite PROGRAM/MEMO, kad ištrintumėte visas išsaugotas radijo stotis. 3 Valdymas

16 16 Valdymas 3 Valdymas Informacija apie radijo stotis FM radijo imtuve įdiegta RDS (radijo duomenų sistemos) funkcija. Ši funkcija leidžia apžvelgti informaciją apie klausomą radijo stotį. Norėdami naršyti įvairius duomenų tipus, kelis kartus paspauskite RDS. PS PTY RT CT (Programme Service Name) Ekrane bus rodomas kanalo pavadinimas. (Programme Type Recognition) Ekrane bus rodoma programos rūšis (pvz., Jazz arba News). (Radio Text) Tekstiniame pranešime rodoma speciali informacija, kurią pateikia transliuojama stotis. Šį tekstą galima slinkti per visą ekraną. (Time controlled by the channel) Rodomas laikas ir data, kurią kanalas perduoda. Paspaudę RDS, galite atlikti radijo stočių paiešką pagal programos tipą. Ekrane bus rodoma paskutinį kartą naudota PTY. Norėdami pasirinkti pageidaujamą programos tipą, vieną ar kelis kartus paspauskite PTY/ASPM. Paspauskite ir palaikykite nuspaudę TUN. -/+ Radijo imtuvas paiešką atliks savaime. Nustačius radijo stotį, paieška sustabdoma. Automatinės stočių programos atminties (ASPM) naudojimas Ši funkcija leidžia automatiškai ieškoti ir išsaugoti 50 stočių. 1. Nuotolinio valdymo pulte spauskite mygtuką FUNCTION arba įrenginyje FUNC. kol ekrane pasirodys užrašas FM. 2. Nuspauskite ir palaikykite PTY/ASPM bent 3 sekundes. Kai ekrane mirksės ASPM, prasidės radijo stočių nuskaitymas. (87,50-108,00 MHz) Norėdami sustabdyti nuskaitymą, dar kartą spustelkite PTY/ASPM. 3. Kai randama RDS stotis, ji bus išsaugota atmintyje. 4. Nuskaičius, bus rodomi atmintyje išsaugotų stočių numeriai, tada ekrane atsiras užrašas END. 5. Net jei nustatote FM stotis rankiniu būdu, priskirtas RDS stoties numeris bus sėkmingai išsaugotas. 6. Norėdami klausytis išsaugotos stoties, paspauskite PRESET/FOLDER W/S. Visų išsaugotų RDS stočių ištrynimas 1. Paspauskite ir dvi sekundes laikykite nuspaudę PROGRAM/MEMO Ekrane pradės mirksėti užrašas "ERASE" 2. Paspauskite PROGRAM/MEMO, kad ištrintumėte visas išsaugotas radijo stotis.,, Pastaba y Jeigu ta pati radijo stotis yra transliuojama skirtingais dažniais, atmintyje bus išsaugotas stipriausias dažnis. y Jeigu atmintyje jau yra išsaugota 50 radijo stočių, nuskaitymas bus nutrauktas. y Jeigu atmintyje nėra išsaugotų stočių, po 4 sekundžių ekrane atsiras užrašai 0 MEM ir END. y Jeigu RDS signalai yra labai silpni, stotis gali būti neišsaugota. y Jeigu atmintyje jau yra saugoma 50 stočių, ASPM neveiks. Todėl ištrinkite visas stotis, kad galima būtų ieškoti ir atmintyje išsaugoti naujas RDS stotis.

17 Valdymas 17 Garso reguliavimas Erdvinio garso režimo nustatymas Šis sistema turi keletą iš anksto nustatytų erdvinio garso laukų. Norimą garso režimą pasirinkti galite naudodami EQ. Gali būti rodomi skirtingi ekvalaizerio elementai, priklausomai nuo garso šaltinių ir efektų. Užrašas ekrane AUTO EQ POP CLASSIC JAZZ ROCK BYPASS BASS BLAST (BASS) Aprašymas Nustato garso ekvalaizerį į tokį režimą, kuris yra labiausiai panašus į tą žanrą, kuris yra įtrauktas į dainų rinkmenų MP3 ID3 TAG. Ši programa suteikia garsui entuziastingumo, tarsi atsidūrus tikrame pop, klasikinės muzikos, džiazo arba roko koncerte. Galite mėgautis garsu be ekvalaizerio efekto. Sustiprina diskantą, bosą ir erdvinį garso efektą. Kaip klausytis muzikos iš išorinio prietaiso Prie šio įrenginio galima prijungti įvairių tipų išorinius prietaisus ir klausytis muzikos (žr. 12 puslapį). 1. Išorinį prietaisą prijunkite prie įrenginio PORT. IN jungties. 2. Įjunkite maitinimą: spustelėkite 1/!. 3. Pasirinkite PORTABLE funkciją, paspausdami FUNC. ant prietaiso. 4. Įjunkite išorinį prietaisą ir pradėkite jo atkūrimą. Savaiminis išsijungimas Šis prietaisas išsijungs savaime, siekiant tausoti energijos suvartojimą, kai pagrindinis prietaisas nėra prijungtas prie išorinio prietaiso ir nenaudojamas 25 minutes. Taip prietaisas elgiasi, kai pagrindinis prietaisas yra šešias valandas prijungtas prie kito analoginę įvestį naudojančio prietaiso. 3 Valdymas,, Pastaba Galbūt Jums reikės iš naujo nustatyti erdvinio garso režimą, įjungus įvestį, o kartais net po to, kai pakeičiamas garso takelis.

18 18 Gedimų šalinimas Trikčių šalinimas Problema Nėra maitinimo. Priežastis ir problemos šalinimas y Neįjungtas maitinimo laidas. Įjunkite maitinimo laidą. y Patikrinkite, ar nenutrūko elektros tiekimas. Patikrinkite būklę įjungdami kitus elektroninius prietaisus. Nėra garso. y Patikrinkite, ar pasirinkote tinkamą funkciją. Paspauskite FUNC. Ir patikrinkite pasirinktą funkciją. y Netinkamai prijungti garsiakalbio laidai. Tinkamai prijunkite garsiakalbio laidus. y Nustatytas mažiausias garso lygis. Norėdami reguliuoti garsą, naudokitės garso rankenėle. 4 Gedimų šalinimas Prietaisas nepradeda atkūrimo. Nepavyksta tinkamai nustatyti radijo stočių. y Įdėtas neatkuriamas diskas. Įdėkite tinkamo formato diską. y Neįdėtas diskas. Įdėkite diską. y Diskas yra nešvarus. Nuvalykite diską (žr. 21 puslapį.) y Diskas įstatytas ne ta puse. Įdėkite diską taip, kad užrašas arba spausdintas paviršius būtų viršuje. y Netinkamai sureguliuota antena. Sureguliuoti šią poziciją. y Radijo stoties signalas yra per silpnas. Nustatykite stotį rankiniu būdu. y Nėra nustatytų stočių arba jos yra ištrintos (kai buvo nustatoma nuskaitant numatytus kanalus). Nustatykite kelias radijo stotis, dėl papildomos informacijos žr. 15 psl. Nuotolinio valdymo pultas veikia netinkamai. y Nuotolinio valdymo pultas nenukreiptas į prietaiso jutiklį. Nukreipkite nuotolinio valdymo pultą į prietaiso jutiklį. y Nuotolinio valdymo pultas per toli nuo įrenginio. Nuotolinio valdymo pulto veikimo atstumas yra apytiksliai 16 pėdų (5 m). y Tarp nuotolinio valdymo pulto ir prietaiso yra kliūtis. Pašalinkite kliūtį. y Nuotolinio valdymo pulto baterija išsekusi. Pakeiskite senus maitinimo elementus naujais.

19 Priedas 19 Prekių ženklai ir licencijos 5 Priedas

20 20 Priedas Specifikacijos Bendrieji nurodymai Maitinimas. Žr. pagrindinę etiketę Energijos sąnaudos Žr. pagrindinę etiketę Bendrasis svoris 1,6 kg Išoriniai matmenys (P x A x G) 150 x 200 x 212 mm Veikimo sąlygos Temperatūra 5 35 C Oro drėgnumas darbo vietoje 5 85 % Magistralės maitinimas DC 5 V ma Įvestys PORT. IN 0,7 Vrms (3.5 mm stereo lizdas) Imtuvas FM nustatymo diapazonas Nuo 87,5 iki 108,0 MHz arba nuo 87,50 iki 108,00 MHz 5 Stiprintuvas Galios išvestis 5 W + 5 W T.H.D 10 % Priedas CD Dažnio reakcija Signalo ir triukšmo santykis Dinaminis diapazonas nuo 40 Hz iki 20 khz 70 db 55 db Garsiakalbiai Tipas Impedansas Nominali įėjimo galia Maks. Įėjimo galia Išoriniai matmenys (P x A x G) Grynasis svoris (1EA) 1 būdas 1 garsiakalbis. 6 Ω 5 W 10 W 132 x 200 x 141 mm 0,8 kg y Dizainas ir charakteristikos gali būti pakeisti be įspėjimo.

21 Priedas 21 Techninė priežiūra Įrenginio tvarkymas Įrenginio transportavimas Išsaugokite originalią transportavimo dėžę ir pakuotės medžiagas. Jei reikėtų vėl pervežti įrenginį, geriausiai apsaugai užtikrinti įpakuokite jį taip, kaip jis buvo originaliai įpakuotas gamykloje. Išorinių paviršių apsauga Šalia įrenginio nenaudokite lakių skysčių, tokių kaip priemonių vabzdžiams naikinti. Jei šluostydami stipriai spausite paviršių, galite jį pažeisti. Greta prietaiso ilgą laiką nelaikykite guminių arba plastikinių gaminių. Pastabos dėl diskų Elgesys su diskais Ant disko jokiu būdu neklijuokite popieriaus ar lipniosios juostelės. Diskų saugojimas Pasinaudojus disku, jį reikia įdėti atgal į dėklą. Nepalikite disko vietose, kur yra tiesioginiai saulės spinduliai arba šalia šilumos šaltinių. Taip pat nepalikite saulėkaitoje pastatyto automobilio salone. Diskų valymas Nenaudokite stiprių tirpiklių, pvz., alkoholio, benzino, skiediklių, buitinių valiklių ar antistatinio purškalo, skirto senesnėms vinilo plokštelėms valyti. Įrenginio valymas Leistuvą valykite minkšta ir švaria šluoste. Jei paviršiai labai nešvarūs, naudokite minkštą šluostę, truputį sudrėkintą švelniu valymo tirpalu. Nenaudokite stiprių tirpiklių, pvz., alkoholio, benzino ar skiediklio, nes jie gali sugadinti įrenginio paviršių.. Įrenginio techninė priežiūra Prietaisas yra pagamintas naudojant pažangias didelio tikslumo technologijas. Jei optinio daviklio lęšio ar disko įrenginio detalės bus nešvarios ar susidėvėjusios, gali suprastėti vaizdo kokybė. Dėl išsamesnės informacijos kreipkitės į artimiausią įgaliotąjį aptarnavimo centrą. 5 Priedas

22

JABRA REVO WIRELESS Naudotojo Vadovas jabra.com/revowireless

JABRA REVO WIRELESS Naudotojo Vadovas jabra.com/revowireless Naudotojo Vadovas jabra.com/revowireless TURINYS 1. SVEIKI...3 2. APŽVALGA... 4 3. KAIP DĖVĖTI...5 3.1 AUKŠČIO REGULIAVIMAS 3.2 SULENKIAMI LANKSTAI 4. ĮKROVIMAS...7 4.1 BATERIJOS BŪSENA 5. PRIJUNGIMAS...

Detaliau

Dėkojame Jums už pirkinio pasirinkimą NAUDOJIMO INSTRUKCIJA INSTRUKCIJOS SIMBOLIAI Įspėjimas: situacijos, kuriose yra naudotojo arba kitų asmenų traum

Dėkojame Jums už pirkinio pasirinkimą NAUDOJIMO INSTRUKCIJA INSTRUKCIJOS SIMBOLIAI Įspėjimas: situacijos, kuriose yra naudotojo arba kitų asmenų traum Dėkojame Jums už pirkinio pasirinkimą NAUDOJIMO INSTRUKCIJA INSTRUKCIJOS SIMBOLIAI Įspėjimas: situacijos, kuriose yra naudotojo arba kitų asmenų traumų rizika. Dėmesio: situacijos, kuriose galimi garso

Detaliau

Jabra SPEAK 410 Naudotojo vadovas

Jabra SPEAK 410 Naudotojo vadovas Jabra SPEAK 410 Naudotojo vadovas www.jabra.com TURINYS SVEIKI...3 GAMINIO APŽVALGA...3 ĮRENGIMAS...4 PRIJUNGIMAS...4 KONFIGŪRACIJA...4 SKAMBINIMO FUNKCIJOS...4 2 SVEIKI Sveikiname įsigijus garsiakalbį

Detaliau

RET2000 Elektronisis Skaitmeninis Termostatas su LCD

RET2000 Elektronisis Skaitmeninis Termostatas su LCD MAKING MODERN LIVING POSSIBLE RET2000 B/M/MS Elektroninis skaitmeninis termostatas su LCD Danfoss Heating Montavimo vadovas Norėdami gauti išsamią spausdintą šių instrukcijų versiją, skambinkite Rinkodaros

Detaliau

Microsoft Word - L000056_B_draft_LT.doc

Microsoft Word - L000056_B_draft_LT.doc OPERATORIAUS INSTRUKCIJA BD ProbeTec ET lizės kaitintuvas BD ProbeTec ET pradmenų ir šildymo kaitintuvas Becton, Dickinson and Company 7 Loveton Circle Sparks, Maryland 21152 JAV 800-638-8663 BENEX Limited

Detaliau

H127388_P162038_IQOS_Combined_User_Guide_P1_10x_Phase_II_lt-LT.indd

H127388_P162038_IQOS_Combined_User_Guide_P1_10x_Phase_II_lt-LT.indd Naudotojo vadovas IQOS 3 MULTI Kaip naudoti IQOS Multi 4 1. ĮJUNKITE 2. ATIDARYKITE Paspauskite ir 4 sekundes Pasukite antgalį prieš palaikykite paspaudę laikrodžio rodyklę. IQOS Multi mygtuką, po to jį

Detaliau

RR-GSM_IM_LT_110125

RR-GSM_IM_LT_110125 Retransliatorius RR-GSM Įrengimo instrukcija Draugystės g. 17, LT-51229 Kaunas El. p.: info@trikdis.lt www.trikdis.lt Retransliatorius RR-GSM perduoda priimtus pranešimus į centralizuoto stebėjimo pultą

Detaliau

Polaroid ZIP Nuotraukų spaudiniai nenaudojant rašalo Savininko vadovas {General Product Image} Sveiki! Sveiki prisijungę prie Polaroid šeimos. Šis var

Polaroid ZIP Nuotraukų spaudiniai nenaudojant rašalo Savininko vadovas {General Product Image} Sveiki! Sveiki prisijungę prie Polaroid šeimos. Šis var Polaroid ZIP Nuotraukų spaudiniai nenaudojant rašalo Savininko vadovas {General Product Image} Sveiki! Sveiki prisijungę prie Polaroid šeimos. Šis vartotojo vadovas trumpai supažindins su jūsų naujuoju

Detaliau

PS-HX500

PS-HX500 4-585-834-11 (2) (LT) Erdvinio garso patefono sistema Naudojimo instrukcija Darbo pradžia Vinilinės plokštelės įrašo klausymasis Įrašo iš vinilinės plokštelės įrašymas Priežiūra Papildoma informacija PS-HX500

Detaliau

Techninis aprašymas Tolygaus valdymo pavara AME 435 Aprašymas Vožtuvo srauto reguliavimo funkciją. Srautą galima įvairiai reguliuoti nuo tiesinio iki

Techninis aprašymas Tolygaus valdymo pavara AME 435 Aprašymas Vožtuvo srauto reguliavimo funkciją. Srautą galima įvairiai reguliuoti nuo tiesinio iki Techninis aprašymas Tolygaus valdymo pavara AME 435 Aprašymas Vožtuvo srauto reguliavimo funkciją. Srautą galima įvairiai reguliuoti nuo tiesinio iki logaritminio arba atvirkščiai. Nuo svyravimų sauganti

Detaliau

A5_jazyky.indd

A5_jazyky.indd SHM 5206WH LT Rankinis plaktuvas - 1 - LT Rankinis plaktuvas Svarbios saugos taisyklės ATIDŽIAI PERSKAITYKITE IR PASILIKITE JAS ATEIČIAI. Šį prietaisą galima naudoti vaikams nuo 8 metų amžiaus ir asmenims,

Detaliau

Parengimo darbui instrukcija LIETUVIŲ K. CEL-SU7HA2W0

Parengimo darbui instrukcija LIETUVIŲ K. CEL-SU7HA2W0 Parengimo darbui instrukcija LIETUVIŲ K. CEL-SU7HA2W0 Pakuotės turinys Prieš naudodami įsitikinkite, kad pakuotėje yra toliau nurodyti daiktai. Jei kurio nors daikto trūksta, kreipkitės į fotoaparato pardavėją.

Detaliau

Danfoss Link TM Wi-Fi Namų šildymas, valdomas nuotoliniu būdu 24/7 namų šildymo valdymas iš bet kurios vietos su Danfoss Link programėle ismanussildym

Danfoss Link TM Wi-Fi Namų šildymas, valdomas nuotoliniu būdu 24/7 namų šildymo valdymas iš bet kurios vietos su Danfoss Link programėle ismanussildym Wi-Fi Namų šildymas, valdomas nuotoliniu būdu 24/7 namų šildymo valdymas iš bet kurios vietos su Danfoss Link programėle ismanussildymas.danfoss.lt Danfoss Link Wi-Fi sistema Wi-Fi sistema leidžia: Valdyti

Detaliau

Nešiojamojo kompiuterio pristatymas Vartotojo vadovas

Nešiojamojo kompiuterio pristatymas Vartotojo vadovas Nešiojamojo kompiuterio pristatymas Vartotojo vadovas Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Bluetooth yra jo savininkui priklausantis prekės ženklas, kuriuo bendrovė Hewlett- Packard

Detaliau

MBP85CONNECT_EU_EN.book

MBP85CONNECT_EU_EN.book Vartotojo instrukcija Wi-Fi mobiliosios auklės kamera Modelis: MBP85CONNECT Apžvalga: 1 2 8 3 4 5 6 7 9 10 11 1. Šviesos daviklis (naktinio matymo sensorius) 2. Kameros lęšis 3. Infraraudonųjų spindulių

Detaliau

User Manual

User Manual Register your product and get support at 5501 series www.philips.com/welcome Vartotojo vadovas 32PFS5501 40PFS5501 49PFS5501 Turinys 1 Kas naujo 4 1.1 Šaltinio meniu viskas viename 1.2 Populiariausi pasirinkimai

Detaliau

LT _0704 UG Beo5.indd

LT _0704 UG Beo5.indd Beo5 Vadovas Jūsų asmeninis nuotolinio valdymo pultelis Nuotolinio valdymo pultelis Beo5 pritaikytas paprastai pasiekti jūsų namuose esančius Bang & Olufsen gaminius. Įsigijus Beo5 jūsų Bang & Olufsen

Detaliau

Kokteilių plaktuvas Naudojimo instrukcija LT SBL 2300 / SBL 2500 Prieš naudodamiesi šiuo prietaisu, perskaitykite jo naudojimo instrukciją, net jei ja

Kokteilių plaktuvas Naudojimo instrukcija LT SBL 2300 / SBL 2500 Prieš naudodamiesi šiuo prietaisu, perskaitykite jo naudojimo instrukciją, net jei ja Naudojimo instrukcija Prieš naudodamiesi šiuo prietaisu, perskaitykite jo naudojimo instrukciją, net jei jau žinote, kaip naudotis panašiais prietaisais. Naudokite šį prietaisą tik taip, kaip aprašyta

Detaliau

LT Naudotojo vadovas Funkcijos / operacijos 02 Naudokite su lubrikantu 02 Valymas 03 Laikymas 04 Medžiagos 04 Specifikacijos 04 Įkrovimas 04 Trikčių š

LT Naudotojo vadovas Funkcijos / operacijos 02 Naudokite su lubrikantu 02 Valymas 03 Laikymas 04 Medžiagos 04 Specifikacijos 04 Įkrovimas 04 Trikčių š LT Naudotojo vadovas Funkcijos / operacijos 02 Naudokite su lubrikantu 02 Valymas 03 Laikymas 04 Medžiagos 04 Specifikacijos 04 Įkrovimas 04 Trikčių šalinimas 04 Wskazówki dotyczące utylizacji sprzętu

Detaliau

Microsoft Word - KLOM.doc

Microsoft Word - KLOM.doc Aptarnavimo instrukcija Valdymas ir duomenų vaizdavimas Pagrindinis jungiklis Pagrindinis jungiklis yra skirtas katilo įjungimui ar išjungimui. Jis yra katilo valdymo skydelyje (pozicija 6, pav. 1). Pirmąjį

Detaliau

Longse Wi-Fi kameros greito paleidimo instrukcija 1. Jums prireiks 1.1. Longse Wi-Fi kameros 1.2. Vaizdo stebėjimo kameros maitinimo šaltinio 1.3. UTP

Longse Wi-Fi kameros greito paleidimo instrukcija 1. Jums prireiks 1.1. Longse Wi-Fi kameros 1.2. Vaizdo stebėjimo kameros maitinimo šaltinio 1.3. UTP Longse Wi-Fi kameros greito paleidimo instrukcija 1. Jums prireiks 1.1. Longse Wi-Fi kameros 1.2. Vaizdo stebėjimo kameros maitinimo šaltinio 1.3. UTP RJ-45 interneto kabelio 1.4. Kompiuterio su prieiga

Detaliau

LT SRC1 valdiklis TP590 Vienai patalpai skirtos rekuperacinės vėdinimo sistemos valdiklis SR700 SRHRV ventiliatorius TP600 Vienai patalpai skirtos rek

LT SRC1 valdiklis TP590 Vienai patalpai skirtos rekuperacinės vėdinimo sistemos valdiklis SR700 SRHRV ventiliatorius TP600 Vienai patalpai skirtos rek LT SRC1 valdiklis TP590 Vienai patalpai skirtos rekuperacinės vėdinimo sistemos valdiklis SR700 SRHRV ventiliatorius TP600 Vienai patalpai skirtos rekuperacinės vėdinimo sistemos ventiliatorius Gaminio

Detaliau

Siemens SX 75M032EU

Siemens SX 75M032EU ¹ 1 389* *Rekomenduojama mažmeninė kaina su PVM ¹Itin aukštas 86,5 cm Produkto charakteristikos Efektyvumas ir pajėgumas k Energijos sąnaudų efektyvumo klasė: A+++, k Džiovinimo klasė: A k Metinis sunaudojimas

Detaliau

Microsoft Word _FTN West

Microsoft Word _FTN West LT Infraraudonųjų spindulių klinikinis termometras FTN Vartotojo instrukcija Prašome atidžiai perskaityti! LT Vartotojo instrukcija 1 Saugos informacija... 2 Naudinga informacija... 3 Naudojimas... 4 Kita...

Detaliau

User Manual

User Manual Register your product and get support at 5803 series www.philips.com/tvsupport Vartotojo vadovas 32PFS5803 43PFS5803 50PFS5803 Turinys 1 Gaukite techninę pagalbą 13.1 Smart TV nustatymai 45 13.2 Smart

Detaliau

, 76120, FTN 1. Šviečiantis LCD ekranas 2. Paleidimo mygtukas START (prasideda temperatūros matavimas ir išsaugotų rodmenų rodymas) 3. Įj

, 76120, FTN 1. Šviečiantis LCD ekranas 2. Paleidimo mygtukas START (prasideda temperatūros matavimas ir išsaugotų rodmenų rodymas) 3. Įj 4015588761201, 76120, FTN 1. Šviečiantis LCD ekranas 2. Paleidimo mygtukas START (prasideda temperatūros matavimas ir išsaugotų rodmenų rodymas) 3. Įjungimo/išjungimo mygtukas ON/OFF (I/0) 4. Baterijų

Detaliau

SLOVENŠČINA LC-32LD145V УКРАЇНСЬКИЙ LIETUVIŲ BARVNI LCD TELEVIZOR ÊÎËÜÎĞÎÂÈÉ ÆÊ-ÒÅËŲÇÎĞ SPALVOTAS LCD TELEVIZORIUS LCD KRĀSU TELEVIZORS NAVODILA ZA

SLOVENŠČINA LC-32LD145V УКРАЇНСЬКИЙ LIETUVIŲ BARVNI LCD TELEVIZOR ÊÎËÜÎĞÎÂÈÉ ÆÊ-ÒÅËŲÇÎĞ SPALVOTAS LCD TELEVIZORIUS LCD KRĀSU TELEVIZORS NAVODILA ZA SLOVENŠČINA LC-32LD145V УКРАЇНСЬКИЙ LIETUVIŲ BARVNI LCD TELEVIZOR ÊÎËÜÎĞÎÂÈÉ ÆÊ-ÒÅËŲÇÎĞ SPALVOTAS LCD TELEVIZORIUS LCD KRĀSU TELEVIZORS NAVODILA ZA UPORABO ²ÍÑÒĞÓÊÖ²ß Ç ÅÊÑÏËÓÀÒÀÖ² NAUDOJIMO VADOVAS

Detaliau

MAX-ZS730.ZS750.LT.pdf

MAX-ZS730.ZS750.LT.pdf KOMPAKTIN MINI SISTEMA SU AUTOMATINIU 3 DISK GROTUVU MP3-CD/CD-R/RW DISK ATK RIMAS MAX-ZS730 MAX-ZS750 Vartotojo instrukcija Persp jimai d l saugumo laikymosi 2 I KLAS S LAZERINIS GAMINYS PERSP JIMAS EGZISTUOJA

Detaliau

Leica DISTO TM D110 The original laser distance meter

Leica DISTO TM D110 The original laser distance meter Leica DISTO TM D110 The original laser distance meter Turinys Prietaiso paruošimas darbui - - - - - - - - - - - - - - - - 2 Įvadas- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Detaliau

PIRKĖJO GIDAS BRIMNES Miegamojo ir svetainės baldai DIZAINAS Knut Hagberg Marianne Hagberg PRIEŽIŪRA Valyti šluoste, sudrėkinta švelniame valiklyje. N

PIRKĖJO GIDAS BRIMNES Miegamojo ir svetainės baldai DIZAINAS Knut Hagberg Marianne Hagberg PRIEŽIŪRA Valyti šluoste, sudrėkinta švelniame valiklyje. N PIRKĖJO GIDAS Miegamojo ir svetainės baldai DIZAINAS Knut Hagberg Marianne Hagberg PRIEŽIŪRA Valyti šluoste, sudrėkinta švelniame valiklyje. Nusausinti švaria šluoste. DĖMESIO! NEPRITVIRTINUS GALI NUVIRSTI

Detaliau

TRUMPA AIRTIES AIR4920 DIEGIMO INSTRUKCIJA

TRUMPA AIRTIES AIR4920 DIEGIMO INSTRUKCIJA TRUMPA AIRTIES AIR4920 DIEGIMO INSTRUKCIJA www.telia.lt PASKIRTIS IR NAUDOJIMAS Įrenginiai AirTies Air4920 skirti naudoti tiek po vieną (1), tiek tarpusavyje sujungus kelis (2). Tarpusavyje sujungti įrenginius

Detaliau

Detali skaitmeninės Teo televizijos diegimo ir valdymo instrukcija TV priedėlis TV Star 7200 CX HD

Detali skaitmeninės Teo televizijos diegimo ir valdymo instrukcija TV priedėlis TV Star 7200 CX HD Detali skaitmeninės Teo televizijos diegimo ir valdymo instrukcija TV priedėlis TV Star 7200 CX HD Turinys Contents Turinys...2 1. Saugos nurodymai ir įspėjimai...3 2. Įrangos komplekto turinys... 4 3.

Detaliau

X310.book(X310_lt.fm)

X310.book(X310_lt.fm) Leica DISTO TM X30 The original laser distance meter Turinys Prietaiso paruošimas darbui - - - - - - - - - - - - - - - - Įvadas- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Detaliau

User Manual

User Manual Register your product and get support at 7304 series www.philips.com/tvsupport Vartotojo vadovas 43PUS7304 50PUS7304 55PUS7304 58PUS7304 65PUS7304 70PUS7304 Turinys 1 Kas naujo 1.1 Pradžios ekranas ir

Detaliau

User Manual

User Manual Register your product and get support at 7120 series www.philips.com/welcome Vartotojo vadovas 65PUK7120 Turinys 1 Televizoriaus apžvalga 1.1 Ultra HD televizorius 4 1.2 Philips Android TV 4 1.3 Programų

Detaliau

Microsoft Word - BX.doc

Microsoft Word - BX.doc STUMDOMŲ KIEMO VARTŲ AUTOMATIKA 1. Automatika (BX-A / BX-B); 2. Valdymo blokas; 3. Imtuvas; 4. Galinių išjung jų atramos 5. Dantytas b gis; 6. Raktas išjung jas; 7. Lempa; 8. Antena 9. Fotoelementai 10.

Detaliau

Energijos taupymas Akumuliatorių naudojimo patarimai

Energijos taupymas Akumuliatorių naudojimo patarimai Energijos taupymas Akumuliatorių naudojimo patarimai Penki būdai pailginti akumuliatoriaus eksploatavimo laiką Išjungtas variklis yra iššūkis akumuliatoriui. Prietaisams ir sistemoms reikia elektros energijos,

Detaliau

CarSense 303 M A G N E T I N Ė K I L P A N A U D O J I M O I N S T R U K C I J A

CarSense 303 M A G N E T I N Ė K I L P A N A U D O J I M O I N S T R U K C I J A CarSense 303 M A G N E T I N Ė K I L P A N A U D O J I M O I N S T R U K C I J A Turinys Produkto apžvalga 2 Specifikacija 3 Naudojimas 4 Nustatymai ir indikatoriai 7 Pajungimo kontaktai 8 Gedimų šalinimas

Detaliau

File Transfer programinės įrangos naudotojo instrukcija

File Transfer programinės įrangos naudotojo instrukcija File Transfer programinės įrangos naudotojo instrukcija Rinkmenos dalių įkėlimas naudojantis i.saf-t FileTransfer FileTransfer programinė įranga (toliau - FileTransfer PĮ) skirta didelės apimties rinkmenos

Detaliau

KS360_BAL(Open)_Cover_ indd

KS360_BAL(Open)_Cover_ indd KS360 Naudotojo vadovas www.lgmobile.com P/N : MMBB0313801 (1.0) H ELECTRONICS INC. KS360 L i e t u v i ų Latviešu E e s t i Bluetooth QD ID B014200 Šios knygelės turinys gali skirtis nuo jūsų telefono

Detaliau

200_TRA_LT.cdr

200_TRA_LT.cdr 200 TRA LT NAUDOJIMO INSTRUKCIJA www.auraton.lt 2 Dėkojame, kad pirkote mūsų modernų temperatūros reguliatorių AURATON 200 TRA, kuris yra suprojektuotas ir pagamintas profesionalaus mikroprocesoriaus pagrindu.

Detaliau

Muzikos duomenų bazės NAXOS Music Library naudojimo vadovas Turinys Kas yra NAXOS Music Library... 2 Kaip pradėti naudotis... 3 Kaip atlikti paiešką..

Muzikos duomenų bazės NAXOS Music Library naudojimo vadovas Turinys Kas yra NAXOS Music Library... 2 Kaip pradėti naudotis... 3 Kaip atlikti paiešką.. Muzikos duomenų bazės NAXOS Music Library naudojimo vadovas Turinys Kas yra NAXOS Music Library... 2 Kaip pradėti naudotis... 3 Kaip atlikti paiešką... 3 Paprastoji paieška... 3 Išplėstinė paieška... 3

Detaliau

Siemens SN 578S02TE

Siemens SN 578S02TE ner. plieno 1 849* *Rekomenduojama mažmeninė kaina su PVM Produkto charakteristikos Efektyvumas ir pajėgumas k Energijos sąnaudų efektyvumo klasė: A+++, k Džiovinimo klasė: A k Metinis sunaudojimas programai

Detaliau

G TECTA 4G Keleto dujų nustatymo prietaisas LT Trumpas pradžios vadovas

G TECTA 4G Keleto dujų nustatymo prietaisas LT Trumpas pradžios vadovas G TECTA 4G Keleto dujų nustatymo prietaisas Trumpas pradžios vadovas 2 Turinys Saugos ir įspėjimų informacija 2 Pakuotės turinys 3 Gaminio apžvalga 3 Gaminio savybės 3 Baterijos patikrinimas 4 Įjungimas

Detaliau

GSM modulis CG5 (v.1.xx) Įrengimo instrukcija UAB Trikdis Draugystės g. 17, LT Kaunas El. p.:

GSM modulis CG5 (v.1.xx) Įrengimo instrukcija UAB Trikdis Draugystės g. 17, LT Kaunas El. p.: GSM modulis CG5 (v.1.xx) Įrengimo instrukcija UAB Trikdis Draugystės g. 17, LT-51229 Kaunas El. p.: info@trikdis.lt www.trikdis.lt TURINYS Saugos reikalavimai... 2 Atsakomybės ribojimas... 2 Savybės...

Detaliau

TECHNIKA PATOGIAM GYVENIMUI Vartotojo instrukcija/garantija Daugiafunkcinis puodas

TECHNIKA PATOGIAM GYVENIMUI Vartotojo instrukcija/garantija Daugiafunkcinis puodas TECHNIKA PATOGIAM GYVENIMUI Vartotojo instrukcija/garantija Daugiafunkcinis puodas Daugiafunkcinis puodas buitinis elektrinis POLARIS Modelis PMC 0516ADG Naudojimo instrukcija Dėkojame Jums, kad pasirinkote

Detaliau

Krasta Auto Pasiūlymo data: Pasiūlymo nr.: D BMW i3 (94Ah) automobilio pasiūlymas Kaina (įskaitant PVM 21%) EUR Bazinė automobilio k

Krasta Auto Pasiūlymo data: Pasiūlymo nr.: D BMW i3 (94Ah) automobilio pasiūlymas Kaina (įskaitant PVM 21%) EUR Bazinė automobilio k Krasta Auto Pasiūlymo data: 2019-05-27 Pasiūlymo nr.: D-245011 BMW i3 (94Ah) automobilio pasiūlymas Kaina (įskaitant PVM 21%) Bazinė automobilio kaina 42 656,01 Papildomų priedų kaina 6 14 Bendra automobilio

Detaliau

Individualus projektas Programa TE-PM, TE-PS, TE-SL, TEstream 4, TEstream 6, TEstream 8, TEstreamOBD 4, TEstreamOBD 6, TEstreamOBD 8 sistemų naudotoja

Individualus projektas Programa TE-PM, TE-PS, TE-SL, TEstream 4, TEstream 6, TEstream 8, TEstreamOBD 4, TEstreamOBD 6, TEstreamOBD 8 sistemų naudotoja Individualus projektas Programa TE-PM, TE-PS, TE-SL, TEstream 4, TEstream 6, TEstream 8, TEstreamOBD 4, TEstreamOBD 6, TEstreamOBD 8 sistemų naudotojams Alternatyvus valdymo pultas telefone ViPGaS programos

Detaliau

DIGIPASS DP 260 VARTOTOJO INSTRUKCIJA

DIGIPASS DP 260 VARTOTOJO INSTRUKCIJA DIGIPASS DP 260 VARTOTOJO INSTRUKCIJA Turinys 1. Kas tai yra DIGIPASS? 2. Kaip įjungti DIGIPASS, įvesti ir pakeisti PIN- kodą? 3.Kaip naudotis DIGIPASS? 1. Kas tai yra? - DIGIPASS 260 Kliento identifikavimo

Detaliau

Acer Incorporated

Acer Incorporated WĘC Public Relations Jan Trzupek Tel. +48 730 954 282 Mail: jtrzupek@wec24.pl Naujienų pristatymas Acer išleidžia du viename nešiojamąjį kompiuterį Switch Alpha 12 su Liquid- Cooled technologija Informacijos

Detaliau

ATV/UTV GERVĖ INSTRUKCIJA LDH3000lbs LDF3000lbs

ATV/UTV GERVĖ INSTRUKCIJA LDH3000lbs LDF3000lbs ATV/UTV GERVĖ INSTRUKCIJA LDH3000lbs LDF3000lbs Skaitydami šias instrukcijas, pamatysite Įspėjimus ir atsargumo reikalavimus. Kiekvienas pranešimas turi konkretų tikslą. Įspėjimai ir pavojaus nustatymai.

Detaliau

Maisy_LT.book

Maisy_LT.book Įvadas Sveikiname jus, įsigijusius HP pelę. Ši pelė tai naujausias įtaisas iš HP gaminamo plataus išorinių kompiuterio įtaisų asortimento. Ji sukurta taip, kad suteiktų kuo daugiau patogumo ir užtikrintų

Detaliau

VARTOTOJO INSTRUKCIJA Daikin Altherma Žemos temperatūros "Split" šilumos siurblys

VARTOTOJO INSTRUKCIJA Daikin Altherma Žemos temperatūros Split šilumos siurblys VARTOTOJO INSTRUKCIJA Daikin Altherma Žemos temperatūros "Split" šilumos siurblys Turinys Psl. 1. Bendrieji perspėjimai dėl darbo saugos 4 1.1. Apie dokumentaciją 4 1.1.1. Simbolių ir perspėjimų reikšmė

Detaliau

Naudojimo instrukcijos

Naudojimo instrukcijos Naudojimo instrukcijos Spalvotas skystųjų kristalų monitorius Svarbu Atidžiai perskaitykite šias Naudojimo instrukcijas ir Įrengimo vadovą (atskira knyga), kad susipažintumėte su saugiu ir efektyviu eksploatavimu.

Detaliau

EHG671X.indd

EHG671X.indd AUTORIZUOTAS APTARNAVIMAS Prietaisas praėjo kokybės kontrolę gamykloje, kurios tikslas buvo įvertinti prietaiso techninę būklę ir esant reikalui sureguliuoti. Kiekvieną kartą taisant prietaisą reikia elgtis

Detaliau

Automatinis skolinimas Automatinio skolinimo paslauga automatiškai teikia pasiūlymus paskolų prašymams pagal Jūsų sukurtuose portfeliuose pasirinktus

Automatinis skolinimas Automatinio skolinimo paslauga automatiškai teikia pasiūlymus paskolų prašymams pagal Jūsų sukurtuose portfeliuose pasirinktus Automatinis skolinimas Automatinio skolinimo paslauga automatiškai teikia pasiūlymus paskolų prašymams pagal Jūsų sukurtuose portfeliuose pasirinktus kriterijus. Automatininio skolinimo paslauga yra efektyvi

Detaliau

HT-DB1350.DB1650.LT.pdf

HT-DB1350.DB1650.LT.pdf ASC LSM V-H/P TV OPEN/CLOSE TV/VIDEO DIMMER DVD RECEIVER DVD TUNER AUX BAND ASC SUPER5.1 TUNING/CH PL II MODE RDS DISPLAY PTY SLEEP LOGO MENU EZ VIEW NTSC/PAL SLOW MO/ST ENTER PTY SEARCH LSM MUSIC V-H/P

Detaliau

Dacia Logan

Dacia Logan Visiškas saugumas bet kokiomis sąlygomis Užpakaliniai atstumo jutikliai* pypsėjimu įspėja vairuotoją apie artėjančias kliūtis. Norint dar didesnio saugumo ir patogumo galima naudoti kartu su atbulinės

Detaliau

AEROFLOW ELEKTRINIS RADIATORIUS Naudojimo instrukcija BENDROJI INFORMACIJA 1. Saugos nurodymai Prašome atidžiai perskaityti AeroFlow elektrinio radiat

AEROFLOW ELEKTRINIS RADIATORIUS Naudojimo instrukcija BENDROJI INFORMACIJA 1. Saugos nurodymai Prašome atidžiai perskaityti AeroFlow elektrinio radiat AEROFLOW ELEKTRINIS RADIATORIUS Naudojimo instrukcija BENDROJI INFORMACIJA 1. Saugos nurodymai Prašome atidžiai perskaityti AeroFlow elektrinio radiatoriaus informaciją, pateiktą šioje naudojimo instrukcijoje.

Detaliau

RadiForce MX194 Naudojimo instrukcijos

RadiForce MX194 Naudojimo instrukcijos Naudojimo instrukcijos Spalvotas skystųjų kristalų monitorius Svarbu Atidžiai perskaitykite šias Naudojimo instrukcijas ir Įrengimo vadovą (atskira knyga), kad susipažintumėte su saugiu ir efektyviu eksploatavimu.

Detaliau

Skaitmeninės TEO televizijos kanalų atkodavimo modulio naudojimo instrukcija

Skaitmeninės TEO televizijos kanalų atkodavimo modulio naudojimo instrukcija Skaitmeninės TEO televizijos kanalų atkodavimo modulio naudojimo instrukcija Mielas (-a) Kliente, dėkojame, kad pasirinkote skaitmeninę TEO televiziją. Šioje instrukcijoje rasite informaciją, kaip savarankiškai

Detaliau

Pardavimų aplikacija (Microsoft Dynamics AX (Axapta) sistemai) Diegimo instrukcija bifree.lt qlik.com

Pardavimų aplikacija (Microsoft Dynamics AX (Axapta) sistemai) Diegimo instrukcija bifree.lt qlik.com Pardavimų aplikacija (Microsoft Dynamics AX (Axapta) sistemai) Diegimo instrukcija bifree.lt qlik.com Microsoft Dynamics AX (Axapta) sistemai 2 Kaip įsidiegti Diegimo žingsniai: 1. Atsisiųsti ir įsidiegti

Detaliau

TECHNIKA PATOGIAM GYVENIMUI Vartotojo instrukcija/garantija Daugiafunkcinis puodas su slėgiu

TECHNIKA PATOGIAM GYVENIMUI Vartotojo instrukcija/garantija Daugiafunkcinis puodas su slėgiu TECHNIKA PATOGIAM GYVENIMUI Vartotojo instrukcija/garantija Daugiafunkcinis puodas su slėgiu Daugiafunkcinis puodas su slėgiu POLARIS Modelis PPC 1105AD Naudojimo instrukcija Dėkojame Jums, kad pasirinkote

Detaliau

Leica DM750 M Naudojimo instrukcija

Leica DM750 M Naudojimo instrukcija Leica DM750 M Naudojimo instrukcija Turinys Leica DM750 M surinkimas 7 Krintančios šviesos šaltinio ašies surinkimas 8 Okuliarų vamzdelių surinkimas 9 Leica EZ okuliarų vamzdelis su integruotais okuliarais

Detaliau

Projektas LIETUVOS RESPUBLIKOS RYŠIŲ REGULIAVIMO TARNYBOS DIREKTORIUS ĮSAKYMAS DĖL RADIJO RYŠIO PLĖTROS MHz RADIJO DAŽNIŲ JUOSTOJE PLANO PAT

Projektas LIETUVOS RESPUBLIKOS RYŠIŲ REGULIAVIMO TARNYBOS DIREKTORIUS ĮSAKYMAS DĖL RADIJO RYŠIO PLĖTROS MHz RADIJO DAŽNIŲ JUOSTOJE PLANO PAT Projektas LIETUVOS RESPUBLIKOS RYŠIŲ REGULIAVIMO TARNYBOS DIREKTORIUS ĮSAKYMAS DĖL RADIJO RYŠIO PLĖTROS 3400 3800 MHz RADIJO DAŽNIŲ JUOSTOJE PLANO PATVIRTINIMO 2019 m. d. Nr. 1V- Vilnius Vadovaudamasis

Detaliau

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Skaitmeninė televizija po analoginės išjungimo. Kas mūsų laukia? Mindaugas Žilinskas Lietuvos respublikos ryšių reguliavimo tarnybos Radijo ryšio departamento direktorius Vilnius 2012 1 Slide Turinys 1.

Detaliau

Register your product and get support at Indoor wireless headphones SHC8535 SHC8575 LT Vartotojo vadovas

Register your product and get support at   Indoor wireless headphones SHC8535 SHC8575 LT Vartotojo vadovas Register your product and get support at www.philips.com/welcome Indoor wireless headphones SHC8535 SHC8575 LT Vartotojo vadovas SHC8535 SHC8535 A a b B a c d b e f c C D E F a G b H I 1 Kas yra rinkinyje

Detaliau

Užregistruokite savo prietaisą ir gaukite pagalbą internete LT English LT Modelis HD8753 NAUDOJIMOSI INSTRUKCIJOS ATIDŽI

Užregistruokite savo prietaisą ir gaukite pagalbą internete LT English LT Modelis HD8753 NAUDOJIMOSI INSTRUKCIJOS ATIDŽI Užregistruokite savo prietaisą ir gaukite pagalbą internete www.philips.com/welcome 02 02 LT English LT Modelis HD8753 NAUDOJIMOSI INSTRUKCIJOS ATIDŽIAI PERSKAITYKITE NAUDOJIMO INSTRUKCIJAS PRIEŠ PRADĖDAMI

Detaliau

Mechaninės sėjamosios EcoLine, ProfiLine ir MasterLine

Mechaninės sėjamosios EcoLine, ProfiLine ir MasterLine Mechaninės sėjamosios EcoLine, ProfiLine ir MasterLine EcoLine Lengva ir tiksli Ideali mažo ir vidutinio dydžio ūkiams, EcoLine sėjamoji gali būti naudojama tik kaip sėjamoji paskui traktorių arba kombinuojama

Detaliau

Lietuvos mokslo ir studijų institucijų kompiuterių tinklas LITNET Vilniaus universitetas Mokslininko darbo vietos paslauga Paslaugos naudojimo instruk

Lietuvos mokslo ir studijų institucijų kompiuterių tinklas LITNET Vilniaus universitetas Mokslininko darbo vietos paslauga Paslaugos naudojimo instruk Lietuvos mokslo ir studijų institucijų kompiuterių tinklas LITNET Vilniaus universitetas Mokslininko darbo vietos paslauga Paslaugos naudojimo instrukcija Paslauga sukurta vykdant Europos socialinio fondo

Detaliau

GYVENAMŲJŲ PATALPŲ GARANTIJOS SĄLYGOS QUICK-STEP PARKETO GRINDYS APŽVALGA Gaminys Gyvenamųjų patalpų garantija * ir Click sistema Edge Protect + Surfa

GYVENAMŲJŲ PATALPŲ GARANTIJOS SĄLYGOS QUICK-STEP PARKETO GRINDYS APŽVALGA Gaminys Gyvenamųjų patalpų garantija * ir Click sistema Edge Protect + Surfa GYVENAMŲJŲ PATALPŲ GARANTIJOS SĄLYGOS QUICK-STEP PARKETO GRINDYS APŽVALGA Gaminys Gyvenamųjų patalpų garantija * ir Click sistema Edge Protect + Surface Protect + Komercinės paskirties Massimo Imperio

Detaliau

Win10 Commercial User Guide

Win10 Commercial User Guide Vartotojo vadovas Copyright 2015 HP Development Company, L.P. AMD yra Advanced Micro Devices, Inc. prekės ženklas. Bluetooth atitinkamo savininko prekės ženklas, kuriuo pagal licenciją naudojasi HP Inc.

Detaliau

1X-X3 naudotojo vadovas P/N REV ISS 19NOV13

1X-X3 naudotojo vadovas P/N REV ISS 19NOV13 1X-X3 naudotojo vadovas P/N 501-419027-2-11 REV 01.10 ISS 19NOV13 Autorių teisės Prekių ženklai ir patentai Gamintojas Versija Sertifikavimas Europos Sąjungos direktyvos Informacija pasiteirauti 2013 UTC

Detaliau

Techninis aprašymas SONOMETER TM 1100 Ultragarsinis kompaktiškas energijos skaitiklis Aprašymas / taikymas MID tikrinimo sertifikato nr.: DE-10-MI004-

Techninis aprašymas SONOMETER TM 1100 Ultragarsinis kompaktiškas energijos skaitiklis Aprašymas / taikymas MID tikrinimo sertifikato nr.: DE-10-MI004- SONOMETER TM 1100 Ultragarsinis kompaktiškas energijos skaitiklis Aprašymas / taikymas MID tikrinimo sertifikato nr.: DE-10-MI004-PTB003 SONOMETER 1100 tai ultragarsinis statinis kompaktiškas energijos

Detaliau

OM, Automower, 230 ACX, 220 AC, 2009,

OM, Automower, 230 ACX, 220 AC, 2009, husqvarna AUTOMOWER 230 ACX/220 AC NAUDOJIMO INSTRUKCIJA TURINYS 1. Įžanga ir sauga... 5 1.1 Įžanga... 5 1.2 Automower simboliai... 6 1.3 Naudojimo instrukcijos simboliai... 7 1.4 Saugos nurodymai... 8

Detaliau

Naudotojo vadovas Ši versija skirta tik privačiam naudojimui ir neturėtų būti platinama.

Naudotojo vadovas Ši versija skirta tik privačiam naudojimui ir neturėtų būti platinama. Naudotojo vadovas TURINYS 1. Bendroji informacija... 4 1.1. Pagrindinės funkcijos... 4 Telefono įjungimas ir išjungimas... 4 SIM kortelės... 4 Įkrovimas... 4 1.2. Telekomunikacijos... 5 1. Telefonas...

Detaliau

5 DURŲ Pasiūlymas galioja iki TOYOTA PROACE VAN COMPACT kainoraštis PROACE nepamainomas Jūsų verslo partneris: 5 metus ištisą parą teikiamo

5 DURŲ Pasiūlymas galioja iki TOYOTA PROACE VAN COMPACT kainoraštis PROACE nepamainomas Jūsų verslo partneris: 5 metus ištisą parą teikiamo 5 DURŲ 2019-06-31 TOYOTA PROACE VAN COMPACT kainoraštis PROACE nepamainomas Jūsų verslo partneris: 5 metus ištisą parą teikiamos Toyota Eurocare pagalbos kelyje paslaugos visoje Europoje Prioritetinis

Detaliau

LT8453 Pirmas leidimas Liepa 2013 Nešiojamojo kompiuterio Elektroninis vadovas 15.6 : X552 Serija 14.0 : X452 Serija

LT8453 Pirmas leidimas Liepa 2013 Nešiojamojo kompiuterio Elektroninis vadovas 15.6 : X552 Serija 14.0 : X452 Serija LT8453 Pirmas leidimas Liepa 2013 Nešiojamojo kompiuterio Elektroninis vadovas 15.6 : X552 Serija 14.0 : X452 Serija Autorių teisių informacija Jokia šio vadovo dalis, įskaitant joje aprašomus gaminius

Detaliau

AAA.AIEPI.Mokymu_medziaga_MOK_VI_07.Vandens_inventorizacijos_duomenu_tvarkymas.v.0.4

AAA.AIEPI.Mokymu_medziaga_MOK_VI_07.Vandens_inventorizacijos_duomenu_tvarkymas.v.0.4 Informacinės sistemos eksploatacinė dokumentacija AIVIKS MOKYMO MEDŽIAGA 07. Vandens inventorizacijos duomenų tvarkymas Aplinkos apsaugos agentūra Aplinkosauginės informacijos elektroninių paslaugų išvystymas

Detaliau

Prekybos terminalas yra naujas ir galingas MetaTrader papildinys

Prekybos terminalas yra naujas ir galingas MetaTrader papildinys MT4 Supreme Edition Trade Terminal Šiame vadove rasite MT4 Supreme Edition diegimo ir naudojimo instrukcijas. Naujajam MT5 Supreme Edition galioja tie patys diegimo ir naudojimo principai. 1.Prekybos terminalo

Detaliau

HP Photosmart 330 series bendrosios instrukcijos Lietuvos

HP Photosmart 330 series bendrosios instrukcijos Lietuvos HP Photosmart 330 series bendrosios instrukcijos Lietuvos Autorių teisės ir prekių ženklai Hewlett-Packard Development Company, L.P., 2005. Čia pateikiama informacija gali būti keičiama be perspėjimo.

Detaliau

Dacia SANDERO STEPWAY ĮRANGA IR KAINOS SANDERO STEPWAY kaina KLASĖ KODAS KĖBULAS Variklis Pavarų dėžė Kaina STEPWAY LAUREATE SA2-SL90GEC Hečbekas TCe

Dacia SANDERO STEPWAY ĮRANGA IR KAINOS SANDERO STEPWAY kaina KLASĖ KODAS KĖBULAS Variklis Pavarų dėžė Kaina STEPWAY LAUREATE SA2-SL90GEC Hečbekas TCe ĮRANGA IR KAINOS SANDERO kaina KLASĖ KODAS KĖBULAS Variklis Pavarų dėžė Kaina SA2-SL90GEC Hečbekas TCe 90 mechaninė 11 136 SA2-SL90GIEC Hečbekas TCe 90 LPG mechaninė 12 025 SA2-SL95DED Hečbekas dci Blue

Detaliau

Naujasis Hyundai i20 Active Cross VERSIJA ĮRANGA PAVARŲ DĖŽĖ Galia, kw/ag Kaina, EUR su PVM 1.0 T-GDI ISG Comfort 5MT 74/ T-GDI ISG Styl

Naujasis Hyundai i20 Active Cross VERSIJA ĮRANGA PAVARŲ DĖŽĖ Galia, kw/ag Kaina, EUR su PVM 1.0 T-GDI ISG Comfort 5MT 74/ T-GDI ISG Styl VERSIJA ĮRANGA PAVARŲ DĖŽĖ Galia, kw/ag Kaina, EUR su PVM 1.0 T-GDI ISG Comfort 5MT 74/100 14 990 1.0 T-GDI ISG Style 6MT 89/120 16 990 1.0 T-GDI ISG Comfort 7DCT AT 74/100 16 490 1.0 T-GDI ISG Style 7DCT

Detaliau

Transformatorių pastočių (skirstomųjų punktų) 10 kV linijiniai narveliai

Transformatorių pastočių (skirstomųjų punktų) 10 kV linijiniai narveliai Eil. Nr. PATVIRTINTA AB LESTO 2011 m. rugpjūčio 26 d. Elektros tinklo tarnybos direktoriaus-generalinio direktoriaus pavaduotojo nurodymu Nr. 365 TRANSFORMATORIŲ PASTOČIŲ (SKIRSTOMŲJŲ PUNKTŲ) 10 kv SEMI

Detaliau

PIRKĖJO GIDAS FÄRLÖV sėdimieji baldai MODELIAI Foteliai Kojų kėdutės su daiktadėžėmis Dvivietės sofoslovos Nuimamieji užvalkalai Užvalkalų pasirinkima

PIRKĖJO GIDAS FÄRLÖV sėdimieji baldai MODELIAI Foteliai Kojų kėdutės su daiktadėžėmis Dvivietės sofoslovos Nuimamieji užvalkalai Užvalkalų pasirinkima PIRKĖJO GIDAS FÄRLÖV sėdimieji baldai MODELIAI Foteliai Kojų kėdutės su daiktadėžėmis Dvivietės sofoslovos Nuimamieji užvalkalai Užvalkalų pasirinkimas Skalbiamieji užvalkalai Sofa-lova Kojų kėdutė su

Detaliau

Attraction

Attraction AB SEB bankas Specialus pasiūlymas PASIŪLYMAS 1. Variklis 2967 cm 3 TDI 210kW 286 AG dyzelinas Pavarų dėžė automatinė tiptronic Kėbulo tipas penkių durų vienatūris Interjeras Cricket odinis interjeras

Detaliau

Dacia LOGAN ĮRANGA IR KAINOS LOGAN kaina KLASĖ KODAS KĖBULAS Variklis Pavarų dėžė Kaina ACCESS LO2-AC75GEC Sedanas SCe 75 mechaninė AMBIANCE LO2

Dacia LOGAN ĮRANGA IR KAINOS LOGAN kaina KLASĖ KODAS KĖBULAS Variklis Pavarų dėžė Kaina ACCESS LO2-AC75GEC Sedanas SCe 75 mechaninė AMBIANCE LO2 ĮRANGA IR KAINOS LOGAN kaina KLASĖ KODAS KĖBULAS Variklis Pavarų dėžė Kaina ACCESS LO2-AC75GEC Sedanas SCe 75 mechaninė 7 337 AMBIANCE LO2-AM75GEC Sedanas SCe 75 mechaninė 8 258 AMBIANCE LO2-AM90GIEC Sedanas

Detaliau

NACIONALINIS KIBERNETINIO SAUGUMO CENTRAS Tel El. p. NACIONALINIS KIBERNETINIO SAUGUMO CENTRAS PRIE KRA

NACIONALINIS KIBERNETINIO SAUGUMO CENTRAS Tel El. p.   NACIONALINIS KIBERNETINIO SAUGUMO CENTRAS PRIE KRA PRIE KRAŠTO APSAUGOS MINISTERIJOS RESPUBLIKOS PREZIDENTO IR EUROPOS PARLAMENTO RINKIMŲ KIBERNETINĖS ERDVĖS STEBĖSENOS ATASKAITA 2019 m. gegužės 28 d. Vilnius Santrauka: Respublikos Prezidento ir Europos

Detaliau

2X Series įdiegimo vadovas P/N ISS 04MAY15

2X Series įdiegimo vadovas P/N ISS 04MAY15 2X Series įdiegimo vadovas P/N 00-3250-501-0027-04 ISS 04MAY15 Autoriaus teisės Prekių ženklai ir patentai Gamintojas Versija Sertifikatai Europos Sąjungos direktyvos Informacija pasiteirauti 2015 m.,

Detaliau

TM180-IN indd

TM180-IN indd MODELIS: TM180, TM181 AC: 100 240 V kint. srovės, 50 60 Hz DC: 60W 5 A @ 12 V Termiškai sureguliuotas LT: NAUDOJIMO INSTRUKCIJA SVARBU: prieš įkraudami, perskaitykite visą instrukciją 1 x 12 V STD / AGM-MF

Detaliau

OnePlus 7 Pro naudotojo vadovas

OnePlus 7 Pro naudotojo vadovas OnePlus 7 Pro naudotojo vadovas Dėl programinės įrangos naujinių naudojimasis programinės įrangos sąsaja (įskaitant programinės įrangos funkcijas, naudotojo sąsają ir sąveika, bet tuo neapsiribojant) gali

Detaliau

AB FREDA

AB FREDA PATVIRTINTA Kauno technologijos universiteto inžinerijos licėjaus direktoriaus 2018 m. rugpjūčio 31 d. įsakymu Nr. V-173 KAUNO TECHNOLOGIJOS UNIVERSITETO INŽINERIJOS LICĖJAUS VAIZDO DUOMENŲ TVARKYMO TAISYKLĖS

Detaliau

Hands-on exercise

Hands-on exercise Patvirtinamasis dokumentas 1 (4) 2017 m. gegužės 25 d. Praktinė užduotis Su sprendiniais 1 Turinys 1. Įvadas... 2 2. Instrukcijos... 2 2.1. Sutartiniai ženklai... 2 2.2. Užduoties etapai... 2 3. Užduoties

Detaliau

EDUKA DIENYNO IR EDUKA KLASĖS INTEGRACIJA KAIP NAUDOTIS EDUKA KLASĖS IR DIENYNO INTEGRACIJA?... 2 Kaip prisijungti prie EDUKA klasės?... 2 Kaip įkelti

EDUKA DIENYNO IR EDUKA KLASĖS INTEGRACIJA KAIP NAUDOTIS EDUKA KLASĖS IR DIENYNO INTEGRACIJA?... 2 Kaip prisijungti prie EDUKA klasės?... 2 Kaip įkelti EDUKA DIENYNO IR EDUKA KLASĖS INTEGRACIJA KAIP NAUDOTIS EDUKA KLASĖS IR DIENYNO INTEGRACIJA?... 2 Kaip prisijungti prie EDUKA klasės?... 2 Kaip įkelti grupę iš EDUKA dienyno?... 3 Kaip iš EDUKA klasės

Detaliau

EUROPOS KOMISIJA Briuselis, C(2017) 4679 final KOMISIJOS ĮGYVENDINIMO SPRENDIMAS (ES) / dėl bendros sistemos techninių standa

EUROPOS KOMISIJA Briuselis, C(2017) 4679 final KOMISIJOS ĮGYVENDINIMO SPRENDIMAS (ES) / dėl bendros sistemos techninių standa EUROPOS KOMISIJA Briuselis, 2017 07 11 C(2017) 4679 final KOMISIJOS ĮGYVENDINIMO SPRENDIMAS (ES) /... 2017 07 11 dėl bendros sistemos techninių standartų ir formatų, kad EURES portale būtų galima susieti

Detaliau

PATVIRTINTA Valstybinės kainų ir energetikos kontrolės komisijos pirmininko 2017 m. d. įsakymu Nr. O1- VALSTYBINĖS KAINŲ IR ENERGETIKOS KONTROLĖS KOMI

PATVIRTINTA Valstybinės kainų ir energetikos kontrolės komisijos pirmininko 2017 m. d. įsakymu Nr. O1- VALSTYBINĖS KAINŲ IR ENERGETIKOS KONTROLĖS KOMI PATVIRTINTA Valstybinės kainų ir energetikos kontrolės komisijos pirmininko 2017 m. d. įsakymu Nr. O1- VALSTYBINĖS KAINŲ IR ENERGETIKOS KONTROLĖS KOMISIJOS ELEKTROS ENERGIJOS KAINŲ PALYGINIMO INFORMACINĖS

Detaliau

Dacia LODGY ĮRANGA IR KAINOS LODGY kaina KLASĖ KODAS KĖBULAS Variklis Pavarų dėžė Kaina OPEN LDG-OPEN100GED Minivenas 5-sėdynė TCe 100 mech

Dacia LODGY ĮRANGA IR KAINOS LODGY kaina KLASĖ KODAS KĖBULAS Variklis Pavarų dėžė Kaina OPEN LDG-OPEN100GED Minivenas 5-sėdynė TCe 100 mech ĮRANGA IR KAINOS LODGY kaina 2019.08.05 KLASĖ KODAS KĖBULAS Variklis Pavarų dėžė Kaina OPEN LDG-OPEN100GED Minivenas 5-sėdynė TCe 100 11 498 OPEN LDG-OPEN100G7ED Minivenas 7-sėdynė TCe 100 12 006 LAUREATE

Detaliau

Microsoft Word - Awalift 80 Manual_LT.doc

Microsoft Word - Awalift 80 Manual_LT.doc Nuotekų perpumpavimo įrenginys su nešmenų atskyrimu Awalift 80 Instaliavimo ir naudojimo instrukcija Puslapis 1 / 9 Bendra informacija Nuotekų perpumpavimo įrenginiai naudojami kai nuotekų vamzdis yra

Detaliau