VISKAS SPORTUOJANTIEMS Pavasaris pats metas pramankštinti raumenis ir pajudinti sąnarius. Kaip smagu atsikratyti žiemos sąstingio ir pajusti tvirtą la

Dydis: px
Rodyti nuo puslapio:

Download "VISKAS SPORTUOJANTIEMS Pavasaris pats metas pramankštinti raumenis ir pajudinti sąnarius. Kaip smagu atsikratyti žiemos sąstingio ir pajusti tvirtą la"

Transkriptas

1 VISKAS SPORTUOJANTIEMS Pavasaris pats metas pramankštinti raumenis ir pajudinti sąnarius. Kaip smagu atsikratyti žiemos sąstingio ir pajusti tvirtą lankstų kūną, trokštantį judėti, džiaugtis ir mylėti! Kad jaustumėtės žvaliai ir pasitikėtumėte savimi, visai nebūtina tapti čempionais... pakaks sveikos, saikingos, bet būtinai reguliarios fizinės veiklos kiekvienam pagal galimybes. Jei į savo dienotvarkę ketinate įtraukti bėgimą ristele, pratybas sporto salėje ar tiesiog žemės ūkio darbus prie sodybos, Jums pravers viena kita higienos ir profilaktikos priemonė. HIGIENAI Naujoji linija MIRRA SPORT TIEMS, KURIE TIKI SAVIMI! Specialiai sukurta aktyviems žmonėms. FOR WOMEN Nr. 1 DUŠO GELIS su aminorūgščių kompleksu Nepamiršk įsimesti į sportinį krepšį!

2 Naujasis dušo gelis moterims SPORT su aminorūgščių kompleksu mikliai, bet švelniai pašalina odos nešvarumus ir saugo ją nuo išsausėjimo. Dovanoja odai švelnumą ir glotnumą, saugo nuo žalingo aplinkos poveikio. Dėl specialiai atrinktų švelnių paviršiaus aktyviųjų medžiagų komplekso, įtraukto į sudėtį, priemonė švelniai valo odą nedirgindama odos. Augalinių polisacharidų (L-fukozės, D- galaktozės ir galakturono rūgšties) ir 8 aminorūgščių kompleksas, inulinas, Na PCA*, hidroksietilo šlapalas užtikrina aktyvų drėkinimą ir padeda odai išsaugoti drėgmę ilgą laiką, dovanoja minkštumą bei glotnumą. AHA (vaisių arba alfa hidroksilo) rūgštys užtikrina švelnų švečiamąjį poveikį ir pašalina odos nelygumus. Dobilų, kraujažolių bei žaliosios arbatos ekstraktai saugo nuo žalingų aplinkos veiksnių. * Na PCA (natrio pirolidono karboksilo rūgštis) stiprus drėkiklis, kuris natūraliai randasi odoje ir padeda jai išsaugoti drėgmę ilgą laiką. ŠAMPŪNAS & KONDICIONIERIUS SU KERATINU DU VIENAME Pirmosios pagalbos priemonė plaukams!

3 Stiprūs, išpuoselėti, spindintys ir glotnūs plaukai įgyvendinama svajonė! Naujasis šampūnas - kondicionierius MIRRA SPORT tai pirmosios pagalbos priemonė plaukams po aktyvios fizinės veiklos, apsilankymo treniruoklių salėje, baseino ar saunos. Dvi neatskiriamas kasdienės priežiūros priemones šampūną ir kondicionierių - Jūsų patogumui gaminio technologai sujungė į specialią plaukus puoselėjančią formulę, sudarytą iš natūralių kondicionuojančių ir drėkinamųjų medžiagų. Specialiai atrinktų švelnių paviršiaus aktyviųjų medžiagų kompleksas veiksmingai valo galvos odą jos nedirgindamas. Keratinas, javų baltymai, lipidų kompleksas, augalinės kilmės polisacharidai, provitaminas B5, ramunėlių ir beržų ekstraktai puoselėja ir stiprina plaukus. Inulinas, vaisių rūgštys ir žaliosios arbatos ekstraktas saugo nuo žalingų aplinkos veiksnių. FOR MEN Nr. 1 ŠAMPŪNAS & DUŠO GELIS su mikroelementais DU VIENAME Universalus pagalbininkas siekiantiems puikių rezultatų! Po įtemptų treniruočių vyrams būtina veiksminga priemonė, kuri skubiai atgaivintų bei užtikrintų tinkamą priežiūrą ilgam laikui. Sprendimas jau surastas ŠAMPŪNAS & DUŠO GELIS MIRRA SPORT dovanoja žvalumo ir gaivumo užtaisą visai dienai. Aukšto efektyvumo priemonė intensyviai drėkina, kondicionuoja ir atgaivina kūną, galvos odą ir plaukus.

4 Pora žodžių apie keratiną... Keratinas tai mūsų plaukų statybinė medžiaga! KERATINAS pagrindinis plaukų struktūros baltymas, kuriame gausu cisteino aminorūgšties su siera sudėtyje. Keratinas stiprina plauko kutikulą (išorinį žvynelinį sluoksnį) ir užtikrina apsaugą nuo pažeidimų dėl karštų džiovintuvų, šukuosenos formavimo prietaisų bei dažymo priemonių poveikio. Dėl didelės molekulinės masės ir specifinės cheminės sudėties užtikrina veiksmingą drėkinimą, kondicionavimą ir stiprinimą, gerina plaukų iššukavimą, saugo nuo UV spindulių. Keratinas uždaro plaukų žvynelius, glotnina kutikulą, todėl plaukai atrodo minkšti, sveiki ir spindintys. PROFILAKTIKAI Balzamas MIRRALGIN PARDAVIMŲ LYDERIS! Pirmasis pagalbininkas sportinių traumų atvejais! Balzamas pašalina skausmą ir uždegimą raumenyse bei sąnariuose. Veiksmingai padeda esant sumušimui, išnirimui, išryškėjus hematomoms.

5 Šildomasis balzamas su kamparu ir propoliu Veiksminga sportinio masažo priemonė! Nuo šiol raumenų tempimas bei kiti nemalonūs pojūčiai po treniruočių negadins Jums nuotaikos! Balzamas pašalins įtampą po fizinio krūvio, paruoš raumenis treniruotei, sušildys esant peršalimui. Normalizuoja medžiagų apykaitos procesus odoje, raumenyse bei sąnariuose ir padeda aprūpinti juos krauju / 50 ml! NAUJOVĖ iš serijos MIRRA SPORT su biotechnologijų produktais - Drėkinamasis kūno losjonas Neleisk savo odai išsausėti! Šis gaminys puikiai papildo vyrų ir moterų higienos priemonių seriją MIRRA SPORT. Pagrindinė problema, kuriai įveikti specialiai sudaryta aktyvioji losjono formulė tai odos sausumo pojūtis po dušo dėl kieto vandens bei asmeninės higienos priemonių sudėtyje esančių šiurkščių

6 komponentų poveikio. Pastarieji ardo odos hidrolipidinę mantiją, todėl ši greičiau praranda drėgmę ir sudirgsta - sausėja, rausta bei šerpetoja. Jeigu Jums ši būklė pažįstama, gamintojai labai rekomenduoja įtraukti Losjoną į savo kosmetikos priemonių arsenalą. Produkto privalumai: patogi kompaktiška pakuotė, telpanti ne tik į sportinį krepšį, bet ir į moterišką rankinę; švelnus, neutralus aromatas; apgalvotai sudarytas aktyviųjų komponentų derinys, kuris puikiai drėkina, maitina ir atstato odą, saugo nuo žalingų aplinkos veiksnių.; priemonė puikiai susigeria į odą, nepalikdama riebumo pojūčio - oda tampa minkšta ir glotni. Losjonas, kaip ir kiti MIRRA produktai, išsiskiria turtinga natūralia sudėtimi, į kurią įtraukta visa aibė naudingų komponentų. AUGALINIAI ALIEJAI Tai yra nesočiųjų riebalų rūgščių (ypač oleino ir linolio) bei nemuilinamųjų frakcijų (taukmedžių ir ryžių sėlenų aliejai) šaltiniai. Drėkinamąsias, maitinamąsias losjono savybes ir tekstūros lengvumą lemia šių aliejų riebalinė sudėtis.

7 Kakavos aliejaus sudėtyje gausu sočiųjų riebalų rūščių (stearino ir palmitino), mononesočiųjų ir nesočiųjų riebalų rūgščių (omega-6 ir linolio). Jų dėka kakavos aliejus padeda atstatyti odos epidermio barjerą ir suteikia odai glotnumo. Taukmedžių aliejus išsiskiria dideliu kiekiu nemuilinamųjų medžiagų jos sudaro iki 17 procentų jo sudėties. Šios medžiagos atsakingos už audinių atsinaujinimą (regeneraciją), antioksidantinę apsaugą ir apsaugą nuo UV spindulių. Fermentuotas alyvuogių aliejus, kitaip negu nefermentuotas, turi daugiau polinesočiųjų riebalų rūgščių oleino, linolio, palmitino, - todėl lengviau susigeria į odą ir pasižymi didesniu antioksidantiniu aktyvumu bei UV apsaugos lygiu. Ryžių sėlenų aliejus taip pat turtingas nemuilinamųjų konponentų (čia jų esama iki 8 proc.). Iš jų svarbiausias - gama arizanolis, atsakingas už antioksidantinį poveikį bei apsaugą nuo UV. Iš visų išvardintų aliejų jame daugiausia linolio rūgšties, kuri įeina į apsauginio odos sluoksnio keramidų sudėtį ir neleidžia kilti alerginėms reakcijoms. Vitaminas E riebaluose tirpus vitaminas, pasižymintis antioksidantiniu aktyvumu (šiuo atveju jis saugo riebalų rūgštis nuo oksidacijos), taip pat dalyvauja odos baltymų sintezėje (todėl oda tampa stangresnė bei elastingesnė), padeda audiniams pasisavinti deguonį. DRĖKINAMASIS CUKRŲ KOMPLEKSAS Iš esmės tai yra anijoninis polisacharidas, sudarytas iš L-fukozės, D-galaktozės ir galakturono rūgšties molekulių. Tai yra visiškai natūralus biotechnologijų produktas, gaunamas bakterinės fermentacijos būdu iš sorbitolio (kukurūzų) ir pentono (sojos).

8 SAVYBĖS: Mažina odos dirglumą, todėl veikia raminamai. Be to, turiu jauninamųjų savybių (stimuliuoja epidermio baltymo sirtuino-1 gamybą, o pastarasis reikšmingai prisideda prie metabolitinės pusiausvyros palaikymo audiniuose, turi jauninamųjų savybių). Dėl sudėtyje esančios fukozės reguliuoja ląstelių komunikacijos procesus (veikdamas keratinocitų ląstelinius receptorius). Drėkina raginį odos sluoksnį ir teikia komfortą (užtikrina ilgalaikį drėkinamąjį poveikį, suteikia odai šilkinio švelnumo). Šlapalas vienas iš natūralaus odos drėkinamojo faktoriaus (NMF) komponentų. Į losjono sudėtį įtrauktas šlapalo hidroksietilas (modifikuota šlapalo forma) dėl mažos molekulinės masės ir priklausymo hidroksietilo grupei giliau prasiskverbia į raginį odos sluoksnį, todėl užtikrina veiksmingą drėkinimą ir suteikia odai daugiau glotnumo. D-pantenolis drėkina ir padeda sulaikyti drėgmę, ramina sudirgusią odą, veikia priešuždegimiškai, padeda atsinaujinti epidermio ir dermos ląstelėms (skatina regeneraciją). AUGALINIAI EKSTRAKTAI Žaliosios arbatos ekstraktas polifenolinių junginių, katechinų, kofeino, vitaminų B, C, E šaltinis. Stiprus antioksidantas; aktyvuoja mikrocirkuliaciją. Varnalėšų ekstrakto sudėtyje gausu inulino prebiotiko, atstatančio normalią odos mikroflorą; Ežiuolių ekstraktas palaiko gerą kraujagyslių tonusą, gerina kraujotaką. Ekstrakto veikliosios medžiagos mažina fermento hialuronidazės aktyvumą ir neleidžia jai ardyti hialurono rūgšties.

9 Liucernų ekstraktas vitaminų A, C, ir K šaltinis, išsiskiria vitaminizuojančiu poveikiu. Margainių ekstraktas bioflavonoidų šaltinis, pasižymi antioksidantinėmis ir drėkinamosiomis savybėmis.

2014 m. kovo 14 d. Komisijos reglamentas (ES) Nr. 274/2014, kuriuo taisoma Reglamento (ES) Nr. 432/2012 dėl tam tikrų leidžiamų vartoti teiginių apie

2014 m. kovo 14 d. Komisijos reglamentas (ES) Nr. 274/2014, kuriuo taisoma Reglamento (ES) Nr. 432/2012 dėl tam tikrų leidžiamų vartoti teiginių apie LT 2014 3 20 Europos Sąjungos oficialusis leidinys L 83/1 II (Įstatymo galios neturintys teisės aktai) REGLAMENTAI KOMISIJOS REGLAMENTAS (ES) Nr. 274/2014 2014 m. kovo 14 d. kuriuo taisoma Reglamento (ES)

Detaliau

Prezentacja programu PowerPoint

Prezentacja programu PowerPoint TIENS KALCIS KALCIS Kalcis yra gyvybiškai svarbus cheminis elementas, kuris palaiko tinkamą žmogaus organizmo funkcionavimą KALCIO VAIDMUO ŽMOGAUS ORGANIZME Kalcis reikalingas normaliai kaulų būklei palaikyti

Detaliau

Microsoft Word - B.A.R.F final.docx

Microsoft Word - B.A.R.F final.docx B.A.R.F anglų kalba Biologically Appropriate Raw Food t.y Biologiškai Tinkamas Žalias Maistas. B.A.R.F maisto filosofija ir sudėtis yra labai paprasta tai subalansuotas maistas, sudarytas iš žalios mėsos

Detaliau

PIRK 1 IR KITĄ GAUK NEMOKAMAI Nemokamas gaminys bus pridėtas automatiškai Pasiūlymai nurodyti katalogo kainomis. 26 Pasiūlymas galioja:

PIRK 1 IR KITĄ GAUK NEMOKAMAI Nemokamas gaminys bus pridėtas automatiškai Pasiūlymai nurodyti katalogo kainomis. 26 Pasiūlymas galioja: PIRK 1 IR KITĄ GAUK Nemokamas gaminys bus pridėtas automatiškai Pasiūlymai nurodyti katalogo kainomis. 26 Pasiūlymas galioja: 2019 05 13 05 20 KOL BUS SANDĖLYJE SPINDINTI IR GLOTNESNĖ ODA! Unikalus šešių

Detaliau

SPA MENIU Klasikiniai kūno masažai Trukmė Kaina Klasikinis viso kūno masažas 60 min. 45 Klasikinis kūno dalių masažas*( rankų/ kojų/ pečių juostos) 30

SPA MENIU Klasikiniai kūno masažai Trukmė Kaina Klasikinis viso kūno masažas 60 min. 45 Klasikinis kūno dalių masažas*( rankų/ kojų/ pečių juostos) 30 SPA MENIU Klasikiniai kūno masažai Trukmė Kaina Klasikinis viso kūno masažas 60 min. 45 Klasikinis kūno dalių masažas*( rankų/ kojų/ pečių juostos) 30 min. 25 Klasikinis nugaros masažas 30 min. 30 Specialūs

Detaliau

Maisto papildų klasifikavimas Maisto papildų vartojimo tikslai gali būti įvairūs nuo bendrųjų (pvz. dietos subalansavimas, bendras organizmo stiprinim

Maisto papildų klasifikavimas Maisto papildų vartojimo tikslai gali būti įvairūs nuo bendrųjų (pvz. dietos subalansavimas, bendras organizmo stiprinim klasifikavimas vartojimo tikslai gali būti įvairūs nuo bendrųjų (pvz. dietos subalansavimas, bendras organizmo stiprinimas, atsigavimo paspartinimas) iki specifinių (atskirų fizinių ypatybių jėgos, ištvermės,

Detaliau

Slide 1

Slide 1 RACIONALUS VAISTŲ VARTOJIMAS Med. Dr. Romualdas Basevičius INDIVIDUALIOS LIGONIO SĄLYGOS: VIDINĖS: Amžius Lytis Gretutiniai susirgimai IŠORINĖS: Vaistų dozės Vaistų skaičius Vartojimo laikas Darbo ir mitybos

Detaliau

1 priedas MĖSOS IR MĖSOS GAMINIŲ PIRKIMO TECHNINĖ SPECIFIKACIJA Eil Nr. Produktų pavadinimas Reikalavimai Mato vnt. Kiekiai per 12 mėn. 1 Kiaulienos k

1 priedas MĖSOS IR MĖSOS GAMINIŲ PIRKIMO TECHNINĖ SPECIFIKACIJA Eil Nr. Produktų pavadinimas Reikalavimai Mato vnt. Kiekiai per 12 mėn. 1 Kiaulienos k 1 priedas MĖSOS IR MĖSOS GAMINIŲ PIRKIMO Eil 1 Kiaulienos kumpis Vakuume, LST 1921 : 2003 Kg 900 2 Švieži lašiniai be odos Vakuume, LST 544 92 Kg 50 3 Jautienos kumpis Vakuume, TS 2008435 123 93 Kg 900

Detaliau

BYLOJE DĖL UAB „FARMAX BALTIC“ SIA LIETUVOS RESPUBLIKOS REKLAMOS ĮSTATYMO PAŽEIDIMO

BYLOJE DĖL UAB „FARMAX BALTIC“ SIA LIETUVOS RESPUBLIKOS REKLAMOS ĮSTATYMO PAŽEIDIMO Išrašas VALSTYBINĖ VARTOTOJŲ TEISIŲ APSAUGOS TARNYBA VALSTYBINĖS VARTOTOJŲ TEISIŲ APSAUGOS TARNYBOS KOMISIJA NUTARIMAS BYLOJE DĖL UAB BIOKLINIKA LIETUVOS RESPUBLIKOS REKLAMOS ĮSTATYMO PAŽEIDIMO 2014-07-31

Detaliau

Reabilitacijos programa Naudojami preparatai: Pavadinimas Talpa ml Kaina eur Išeiga ml Alfa komplekso valiklis (Alpha Complex 240 2,0 Cleanser) Veido

Reabilitacijos programa Naudojami preparatai: Pavadinimas Talpa ml Kaina eur Išeiga ml Alfa komplekso valiklis (Alpha Complex 240 2,0 Cleanser) Veido Reabilitacijos programa Naudojami preparatai: Pavadinimas Talpa ml Kaina eur Išeiga ml Alfa komplekso valiklis (Alpha Complex 240 2,0 Cleanser) Veido losjonas Azulen (Azulen Lotion) 250 1,0 Pilingo kremas

Detaliau

Mityba ir mitybos įpročiai: mitai ir mokslu grįsta realybė

Mityba ir mitybos įpročiai:  mitai ir mokslu grįsta realybė Pažvelkime į maistą kaip į sveikatai poveikį darantį išorinės aplinkos veiksnį Prof.dr.(HP) Rimantas Stukas Vilniaus universiteto Medicinos fakulteto Sveikatos mokslų instituto Visuomenės sveikatos katedra

Detaliau

NAUJOVĖ Celiuliazė Beta gliukozidazė Individuali produkto koncepcija mažesniam klampumui ir geresniam substrato panaudojimui pasiekti Kitos gliukanazė

NAUJOVĖ Celiuliazė Beta gliukozidazė Individuali produkto koncepcija mažesniam klampumui ir geresniam substrato panaudojimui pasiekti Kitos gliukanazė NAUJOVĖ Celiuliazė Beta gliukozidazė Individuali produkto koncepcija mažesniam klampumui ir geresniam substrato panaudojimui pasiekti Kitos gliukanazės Ksilanazės Beta-ksilozidazė Arabinofuranozidazė Beta-galaktozidazė

Detaliau

Microsoft Word - Utenos_raj_bio_2018_7-8kl..docx

Microsoft Word - Utenos_raj_bio_2018_7-8kl..docx Utenos rajono mokinių biologijos olimpiada 2018 m. balandžio 19 d. UŽDUOTYS 7-8 klasei Mokinio Vardas, Pavardė... Klasė... Mokyklos pavadinimas... Mokytojo Vardas, Pavardė... Užduotis sudaro A, B ir C

Detaliau

12919-Sveikos mitybos rekomend.indd

12919-Sveikos mitybos rekomend.indd VILNIAUS UNIVERSITETAS NARKOTIKŲ KONTROLĖS DEPARTAMENTAS PRIE LIETUVOS RESPUBLIKOS VYRIAUSYBĖS SVEIKATOS MOKYMO IR LIGŲ PREVENCIJOS CENTRAS LIETUVOS SVEIKATOS MOKSLŲ UNIVERSITETAS SVEIKOS GYVENSENOS REKOMENDACIJOS

Detaliau

Maisto lipidų pernaša ir jos sutrikimai. Audinių lipoproteinlipazės. Alimentinė lipemija. Akvilė Gaupšaitė Igr.

Maisto lipidų pernaša ir jos sutrikimai. Audinių lipoproteinlipazės. Alimentinė lipemija. Akvilė Gaupšaitė Igr. Maisto lipidų pernaša ir jos sutrikimai. Audinių lipoproteinlipazės. Alimentinė lipemija. Akvilė Gaupšaitė Igr. Lipidai žmogaus organizme Maisto lipidai: o 1. Daugiausia trigliceridų (TAG) ~90 % o 2. Fosfolipidai;

Detaliau

AKMENĖS RAJONO BENDROJO LAVINIMO MOKYKLŲ MOKINIŲ PROFILAKTINIŲ SVEIKATOS PATIKRINIMŲ DUOMENŲ ANALIZĖ 2016 M. Parengė: Akmenės rajono savivaldybės visu

AKMENĖS RAJONO BENDROJO LAVINIMO MOKYKLŲ MOKINIŲ PROFILAKTINIŲ SVEIKATOS PATIKRINIMŲ DUOMENŲ ANALIZĖ 2016 M. Parengė: Akmenės rajono savivaldybės visu AKMENĖS RAJONO BENDROJO LAVINIMO MOKYKLŲ MOKINIŲ PROFILAKTINIŲ SVEIKATOS PATIKRINIMŲ DUOMENŲ ANALIZĖ 2016 M. Parengė: Akmenės rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuro visuomenės sveikatos stebėsenos

Detaliau

ODOS PRIEŽIŪROS PRODUKTAI

ODOS PRIEŽIŪROS PRODUKTAI Valikliai 4 Aknės gydymas 8 Drėkikliai ir apsauga nuo saulės 14 Brandžios odos priežiūra 17 Kūno priežiūros priemonės 21 Kaukės 24 Priemonės kosmetikos specialistams 26 Valikliai Valikliai tai pati odos

Detaliau

Švelnumas Sodrumas Prabanga Tai viskas apie gundymą! Su tobula Super Skinny formule žavėsite ypač tamsiu,bronziniu, žvilgančiu įdegiu! *** Be parabenų

Švelnumas Sodrumas Prabanga Tai viskas apie gundymą! Su tobula Super Skinny formule žavėsite ypač tamsiu,bronziniu, žvilgančiu įdegiu! *** Be parabenų Švelnumas Sodrumas Prabanga Tai viskas apie gundymą! Su tobula Super Skinny formule žavėsite ypač tamsiu,bronziniu, žvilgančiu įdegiu! *** Be parabenų, BPA ir filiatų. Losjonai prisotinti naujos kartos

Detaliau

UAB “Reimpex Kaunas”, Gedimino 43, 3000 Kaunas

UAB “Reimpex Kaunas”, Gedimino 43, 3000 Kaunas Klijai stiklo paketo įklijavimui varčioje blaugelb RC Panaudojimo sritys: Naudojant šiuos klijus įklijuoti stiklo paketui į profilį, pasiekiama RC2 ir RC3 priešįsilaužiminė klasė; Ženkliai pagerina varčios

Detaliau

Prisijunkite prie mūsų: Daugiau informacijos % 3,40 Lt Lt 79 Lt 26 NIVEA, moteriškas rutulinis dezodorantas, įv

Prisijunkite prie mūsų: Daugiau informacijos % 3,40 Lt Lt 79 Lt 26 NIVEA, moteriškas rutulinis dezodorantas, įv Prisijunkite prie mūsų: Daugiau informacijos www.drogas.lt.,0 9 NIVEA, moteriškas rutulinis įvairių rūšių, 0 ml. -,0 0 9 8 GARNIER Mineral Invisible, moteriškas rutulinis 0 ml.,80 -,0 COLGATE Advanced

Detaliau

PATVIRTINTA Vilkaviškio rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuro direktoriaus 2017 m. kovo 1 d. įsakymu Nr. V-7 1 priedas Vilkaviškio Aušros gim

PATVIRTINTA Vilkaviškio rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuro direktoriaus 2017 m. kovo 1 d. įsakymu Nr. V-7 1 priedas Vilkaviškio Aušros gim PATVIRTINTA Vilkaviškio rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuro direktoriaus 2017 m. kovo 1 d. įsakymu Nr. V-7 1 priedas Vilkaviškio Aušros gimnazija (Ugdymo įstaigos pavadinimas) VISUOMENĖS SVEIKATOS

Detaliau

Eil. Maisto produktų pirkimų kainos 2014 metais Produkto pavadinimas BVPŽ Mato Prelim enarus TVIRTINU: Kauno vaikų darželio Vaivorykštė Direktorė Silv

Eil. Maisto produktų pirkimų kainos 2014 metais Produkto pavadinimas BVPŽ Mato Prelim enarus TVIRTINU: Kauno vaikų darželio Vaivorykštė Direktorė Silv Eil. Maisto produktų pirkimų kainos 2014 metais Produkto pavadinimas BVPŽ Mato Prelim enarus TVIRTINU: Kauno vaikų darželio Vaivorykštė Direktorė Silvija Sipavičienė Vnt. kaina su PVM Kaina su PVM kodas

Detaliau

Šypsokitės lyjant lietui Stoglatakių ir lietvamzdžių sistema Galeco PVC

Šypsokitės lyjant lietui Stoglatakių ir lietvamzdžių sistema Galeco PVC Šypsokitės lyjant lietui Stoglatakių ir lietvamzdžių sistema Galeco PVC www.galeco.info Stoglatakių ir lietvamzdžių sistema Galeco PVC Naujos kokybės stoglatakiai ir lietvamzdžiai, kuriems gaminti taikoma

Detaliau

PATVIRTINTA Varėnos rajono visuomenės sveikatos biuro direktoriaus 2019 m. sausio 15 d. įsakymu Nr. V- 6 MOKINIŲ SVEIKATOS UGDYMO KONKURSO VARĖNOS RAJ

PATVIRTINTA Varėnos rajono visuomenės sveikatos biuro direktoriaus 2019 m. sausio 15 d. įsakymu Nr. V- 6 MOKINIŲ SVEIKATOS UGDYMO KONKURSO VARĖNOS RAJ PATVIRTINTA Varėnos rajono visuomenės sveikatos biuro direktoriaus 2019 m. sausio 15 d. įsakymu Nr. V- 6 MOKINIŲ SVEIKATOS UGDYMO KONKURSO VARĖNOS RAJONO SVEIKIAUSIA MOKYKLA N U O S T A T A I 1. KONKURSO

Detaliau

Microsoft Word - Bio-MBE-analiz_2005.doc

Microsoft Word - Bio-MBE-analiz_2005.doc LIETUVOS RESPUBLIKOS ŠVIETIMO IR MOKSLO MINISTERIJA NACIONALINIS EGZAMINŲ CENTRAS 2005 M. BIOLOGIJOS MOKYKLINIO BRANDOS EGZAMINO REZULTATŲ KOKYBINĖ ANALIZĖ Jolanta Dzikavičiūtė, Danguolė Gižienė KOKYBINĖS

Detaliau

doc

doc Pramoniniai dažai Bendras tipas 2 komponentų epoksidas Bendras aprašymas Šiuos produktus rekomenduojama naudoti norint prailginti dažymo laikotarpį esant šaltam klimatui, drėgniems paviršiams ir darbams,

Detaliau

Bioness

Bioness Inovatyvus Bioness (FES) poveikis judėjimui po insulto Bioness kompetencijų centras UAB Vilniaus sveikatos namai Saulius Eidukevičius klinikinis instruktorius 2004 m. Izraelio ir JAV specialistų jungtinė

Detaliau

EGZAMINO PROGRAMOS MINIMALIUS REIKALAVIMUS ILIUSTRUOJANTYS PAVYZDŽIAI Egzamino programos minimalūs reikalavimai I. METODOLOGINIAI BIOLOGIJOS KLAUSIMAI

EGZAMINO PROGRAMOS MINIMALIUS REIKALAVIMUS ILIUSTRUOJANTYS PAVYZDŽIAI Egzamino programos minimalūs reikalavimai I. METODOLOGINIAI BIOLOGIJOS KLAUSIMAI EGZAMINO PROGRAMOS MINIMALIUS REIKALAVIMUS ILIUSTRUOJANTYS PAVYZDŽIAI Egzamino programos minimalūs reikalavimai I. METODOLOGINIAI BIOLOGIJOS KLAUSIMAI Minimalius reikalavimus iliustruojantys pavyzdžiai

Detaliau

CTLA-4 BLOKADA PO ALOGENINĖS KKLT Skirmantė Bušeckaitė

CTLA-4 BLOKADA PO ALOGENINĖS KKLT Skirmantė Bušeckaitė CTLA-4 BLOKADA PO ALOGENINĖS KKLT Skirmantė Bušeckaitė Intro Seniai žinoma, kad žmogaus imuninė sistema turi vidinį antinavikinį veikimo mechanizmą, o pagrindinis navikų progresijos mechanizmas yra galimybė

Detaliau

Atraskite stebinantį sveikatos proveržį Iš Skandinavijos Sužinokite, kaip apsaugoti save LT 1

Atraskite stebinantį sveikatos proveržį Iš Skandinavijos Sužinokite, kaip apsaugoti save LT 1 Atraskite stebinantį sveikatos proveržį Iš Skandinavijos Sužinokite, kaip apsaugoti save LT 1 Šiuo metu mokslas ir technologijos vystosi sparčiausiai per visą žmonijos istoriją Apie mitybą ir sveikatą

Detaliau

VETERINARINIO VAISTO APRAŠAS

VETERINARINIO VAISTO APRAŠAS VETERINARINIO VAISTO APRAŠAS 1. VETERINARINIO VAISTO PAVADINIMAS Colvasone 2 mg/ml, injekcinis tirpalas 2. KOKYBINĖ IR KIEKYBINĖ SUDĖTIS 1 ml yra: veikliosios medžiagos: deksametazono (natrio fosfato)

Detaliau

Honda GL1800 GOLD WING TOUR Gold Wing Tour Pasirodžius naujausiai legendinio Honda Gold Wing motociklo versijai šis neprilygstamas turistinis motocikl

Honda GL1800 GOLD WING TOUR Gold Wing Tour Pasirodžius naujausiai legendinio Honda Gold Wing motociklo versijai šis neprilygstamas turistinis motocikl Honda GL1800 GOLD WING TOUR Gold Wing Tour Pasirodžius naujausiai legendinio Honda Gold Wing motociklo versijai šis neprilygstamas turistinis motociklas tapo dar universalesnis. Galima sakyti, kad šis

Detaliau

MAISTO PAPILDAI

MAISTO PAPILDAI MAISTO PAPILDAI Turinys Maisto papildai Formula IV... 3 Vita-Squares... 4 Tre-en-en... 6 Formula IV Plus... 8 Carotenoid Complex... 10 Flavonoid Complex... 13 Cruciferous Plus... 17 Omega-3... 19 Omega-3

Detaliau

CL2008L0100LT bi_cp 1..1

CL2008L0100LT bi_cp 1..1 2008L0100 LT 18.11.2008 000.001 1 Šis dokumentas yra skirtas tik informacijai, ir institucijos nėra teisiškai atsakingos už jo turinį B KOMISIJOS DIREKTYVA 2008/100/EB 2008 m. spalio 28 d. iš dalies keičianti

Detaliau

Eil. Maisto produktų pirkimų kainos 2015 metais Produkto pavadinimas BVPŽ kodas Mato Prelimenaru s kiekis TVIRTINU: Kauno vaikų darželio Vaivorykštė D

Eil. Maisto produktų pirkimų kainos 2015 metais Produkto pavadinimas BVPŽ kodas Mato Prelimenaru s kiekis TVIRTINU: Kauno vaikų darželio Vaivorykštė D Eil. Maisto produktų pirkimų kainos 2015 metais Produkto pavadinimas BVPŽ kodas Mato Prelimenaru s kiekis TVIRTINU: Kauno vaikų darželio Vaivorykštė Direktorė Silvija Sipavičienė Vnt. kaina Eur su PVM

Detaliau

Prezentacja programu PowerPoint

Prezentacja programu PowerPoint TIENS DiCHO II kartos prietaisas vaisiams ir daržovėms valyti (ozonatorius) PROBLEMOS, KURIAS SUKELIA APLINKOS TARŠA PARAZITAI MIKROORGANIZMAI BAKTERIJOS Švieži vaisiai ir daržovės yra spalvingi ir skanūs,

Detaliau

MAITINKIS SVEIKAI, SUMAŽINK GRĖSMĘ SUSIRGTI VĖŽIU

MAITINKIS SVEIKAI, SUMAŽINK GRĖSMĘ SUSIRGTI VĖŽIU MAITINKIS SVEIKAI, SUMAŽINK GRĖSMĘ SUSIRGTI VĖŽIU Mūsų mityba gali padidinti vėžio išsivystymo grėsmę. Patikimų mokslinių įrodymų duomenimis apie 30 proc. vėžio atvejų išsivysčiusiose šalyse ir 20 proc.

Detaliau

Microsoft Word - Ch-vert-1-09.doc

Microsoft Word - Ch-vert-1-09.doc PATVIRTINTA Nacionalinio egzaminų centro direktoriaus 009 m. birželio 6 d. įsakymu (..)-V-98 009 m. EMIJS VALSTYBINI BRANDS EGZAMIN UÞDUTIES VERTINIM INSTRUKIJA Kiekvienas I dalies klausimas vertinamas

Detaliau

EN

EN LT LT LT EUROPOS BENDRIJŲ KOMISIJA Briuselis, 2008.6.27 COM(2008) 393 galutinis KOMISIJOS ATASKAITA EUROPOS PARLAMENTUI IR TARYBAI DĖL TARYBOS DIREKTYVOS 89/398/EEB DĖL VALSTYBIŲ NARIŲ ĮSTATYMŲ, SUSIJUSIŲ

Detaliau

14 18 METŲ MOKINIŲ LIETUVOS KŪNO KULTŪROS ŽENKLO TESTO KLAUSIMAI 1. Kaip skirstomos sporto šakos? 2. Kuriais metais Lietuvos sportininkai paskutinį ka

14 18 METŲ MOKINIŲ LIETUVOS KŪNO KULTŪROS ŽENKLO TESTO KLAUSIMAI 1. Kaip skirstomos sporto šakos? 2. Kuriais metais Lietuvos sportininkai paskutinį ka 14 18 METŲ MOKINIŲ LIETUVOS KŪNO KULTŪROS ŽENKLO TESTO KLAUSIMAI 1. Kaip skirstomos sporto šakos? 2. Kuriais metais Lietuvos sportininkai paskutinį kartą iki Antrojo pasaulinio karo dalyvavo olimpinėse

Detaliau

2014 m. LDAA lauko diena pas ūkininką Martyną Laukaitį Burokėlių katalogas

2014 m. LDAA lauko diena pas ūkininką Martyną Laukaitį Burokėlių katalogas 2014 m. LDAA lauko diena pas ūkininką Martyną Laukaitį Burokėlių katalogas Raudonieji burokėliai Beta vulgaris Lietuvoje auginama ir vartojama daug burokėlių. Tai visiems puikiai pažįstama daržovė, gausiai

Detaliau

SANTE/11059/2016-EN Rev. 2

SANTE/11059/2016-EN Rev. 2 Europos Sąjungos Taryba Briuselis, 2017 m. rugpjūčio 17 d. (OR. en) 11651/17 AGRILEG 150 DENLEG 63 PRIDEDAMAS PRANEŠIMAS nuo: Europos Komisijos gavimo data: 2017 m. rugpjūčio 24 d. kam: Komisijos dok.

Detaliau

Mitybos planą sudarė Andrius Pauliukevičius PASTABOS 1. MAISTO KIEKIAI: 2. VALGYMŲ SKAIČIUS IR LAIKAS: Nurodytas produktų

Mitybos planą sudarė Andrius Pauliukevičius   PASTABOS 1. MAISTO KIEKIAI: 2. VALGYMŲ SKAIČIUS IR LAIKAS: Nurodytas produktų Mitybos planą sudarė Andrius Pauliukevičius www.andriuspauliukevicius.lt PASTABOS 1. MAISTO KIEKIAI: 2. VALGYMŲ SKAIČIUS IR LAIKAS: Nurodytas produktų svoris reiškia jų sausą svorį ir tai yra svoris prieš

Detaliau

Mėsa ir mėsos gaminiai

Mėsa ir mėsos gaminiai Mėsa ir mėsos gaminiai 1. Jautienos kumpis, žalias (be kaulo, odos, riebalų) kg 21,24 2. Kiaulienos kumpis, žalias (be kaulo, odos, riebalų) kg 14,82 3. Kiaulienos nugarinė, žalia kg 17,97 4. Vištienos

Detaliau

Kaip gražu! Tavo rankos auksinės! Greitai, lygiai, šiltai! Grindys 10/2010 Aš pats galiu išlyginti grindis! Knauf FE 50 ir Knauf Nivello Išsilyginanty

Kaip gražu! Tavo rankos auksinės! Greitai, lygiai, šiltai! Grindys 10/2010 Aš pats galiu išlyginti grindis! Knauf FE 50 ir Knauf Nivello Išsilyginanty Kaip gražu! Tavo rankos auksinės! Greitai, lygiai, šiltai! Grindys 10/2010 Aš pats galiu išlyginti grindis! Knauf FE 50 ir Knauf Nivello Išsilyginantys grindų mišiniai Grindys labai svarbus bet kurios

Detaliau

Klaipėdos miesto suaugusiųjų žmonių gyvensenos ypatumai Dainora Bielskytė, visuomenės sveikatos specialistė, Klaipėdos miesto visuomenės sveikatos biu

Klaipėdos miesto suaugusiųjų žmonių gyvensenos ypatumai Dainora Bielskytė, visuomenės sveikatos specialistė, Klaipėdos miesto visuomenės sveikatos biu Klaipėdos miesto suaugusiųjų žmonių gyvensenos ypatumai Dainora Bielskytė, visuomenės sveikatos specialistė, Klaipėdos miesto visuomenės sveikatos biuras Tyrimo vykdytojas: UAB Eurotela Įvadas Daug įvairiausių

Detaliau

DANTŲ ĖDUONIS IR PERIODONTO LIGOS Jau daugiau nei 200 metų ColgatePalmolive yra pasaulinis burnos priežiūros lyderis, siekiantis gerinti burnos sveika

DANTŲ ĖDUONIS IR PERIODONTO LIGOS Jau daugiau nei 200 metų ColgatePalmolive yra pasaulinis burnos priežiūros lyderis, siekiantis gerinti burnos sveika DANTŲ ĖDUONIS IR PERIODONTO LIGOS Jau daugiau nei 200 metų ColgatePalmolive yra pasaulinis burnos priežiūros lyderis, siekiantis gerinti burnos sveikatą visame pasaulyje. Įmonė gamina pastas ir rankinius

Detaliau

Šiaulių miesto bendrojo lavinimo mokyklų mokinių profilaktinių sveikatos patikrinimų duomenų analizė 2010 m. Vadovaujantis Lietuvos Respublikos Sveika

Šiaulių miesto bendrojo lavinimo mokyklų mokinių profilaktinių sveikatos patikrinimų duomenų analizė 2010 m. Vadovaujantis Lietuvos Respublikos Sveika Šiaulių miesto bendrojo lavinimo mokyklų mokinių profilaktinių sveikatos patikrinimų duomenų analizė 2010 m. Vadovaujantis Lietuvos Respublikos Sveikatos apsaugos ministro 2000 m. gegužės 31 d. įsakymu

Detaliau

Pakuotės lapelis: informacija vartotojui Berocca Plus šnypščiosios tabletės B grupės vitaminai, C vitaminas, kalcis, magnis, cinkas Atidžiai perskaity

Pakuotės lapelis: informacija vartotojui Berocca Plus šnypščiosios tabletės B grupės vitaminai, C vitaminas, kalcis, magnis, cinkas Atidžiai perskaity Pakuotės lapelis: informacija vartotojui Berocca Plus šnypščiosios tabletės B grupės vitaminai, C vitaminas, kalcis, magnis, cinkas Atidžiai perskaitykite visą šį lapelį, prieš pradėdami vartoti šį vaistą,

Detaliau

VAIKŲ, VARTOJANČIŲ NARKOTINES IR PSICHOTROPINES MEDŽIAGAS VARTOJIMO NUSTATYMO ORGANIZAVIMAS Atmintinė ugdymo įstaigų darbuotojams ir jose dirbantiems

VAIKŲ, VARTOJANČIŲ NARKOTINES IR PSICHOTROPINES MEDŽIAGAS VARTOJIMO NUSTATYMO ORGANIZAVIMAS Atmintinė ugdymo įstaigų darbuotojams ir jose dirbantiems VAIKŲ, VARTOJANČIŲ NARKOTINES IR PSICHOTROPINES MEDŽIAGAS VARTOJIMO NUSTATYMO ORGANIZAVIMAS Atmintinė ugdymo įstaigų darbuotojams ir jose dirbantiems visuomenės sveikatos specialistams Vilnius, 2011 Atpažinti

Detaliau

Skaidrė 1

Skaidrė 1 Seirijų Antano Žmuidzinavičiaus gimnazija 2015 m. Mes esame Jaunųjų Miško bičiulių klubo "Kadagys" nariai. SVEIKI, Šalia Seirijų miestelio yra Metelių regioninis parkas, Trako ir Šilo miškai, kuriuose

Detaliau

JONIŠKIO RAJONO SAVIVALDYBĖS VISUOMENĖS SVEIKATOS BIURAS Savivaldybės biudžetinė įstaiga, Vilniaus g. 6, LT Joniškis, tel. (8 426) , faks.

JONIŠKIO RAJONO SAVIVALDYBĖS VISUOMENĖS SVEIKATOS BIURAS Savivaldybės biudžetinė įstaiga, Vilniaus g. 6, LT Joniškis, tel. (8 426) , faks. JONIŠKIO RAJONO SAVIVALDYBĖS VISUOMENĖS SVEIKATOS BIURAS Savivaldybės biudžetinė įstaiga, Vilniaus g. 6, LT-84147 Joniškis, tel. (8 426) 605 37, faks. (8 426) 605 36, el. p. joniskis.sveikata@gmail.com.

Detaliau

ALYTAUS RAJONO SAVIVALDYBĖS VISUOMENĖS SVEIKATOS BIURAS ALYTAUS RAJONO MOKSLEIVIŲ SERGAMUMAS 2015 METŲ SAUSIO- BIRŽELIO MĖNESIŲ LAIKOTARPIU Parengė: A

ALYTAUS RAJONO SAVIVALDYBĖS VISUOMENĖS SVEIKATOS BIURAS ALYTAUS RAJONO MOKSLEIVIŲ SERGAMUMAS 2015 METŲ SAUSIO- BIRŽELIO MĖNESIŲ LAIKOTARPIU Parengė: A ALYTAUS RAJONO SAVIVALDYBĖS VISUOMENĖS SVEIKATOS BIURAS ALYTAUS RAJONO MOKSLEIVIŲ SERGAMUMAS 2015 METŲ SAUSIO- BIRŽELIO MĖNESIŲ LAIKOTARPIU Parengė: Alytaus rajono savivaldybės Visuomenės sveikatos biuro

Detaliau

Tikslas – padėti mokiniams saugoti ir stiprinti sveikatą, organizuojant ir įgyvendinant priemones, susijusias su ligų ir traumų profilaktika

Tikslas – padėti mokiniams saugoti ir stiprinti sveikatą, organizuojant ir įgyvendinant priemones, susijusias su ligų ir traumų profilaktika PATVIRTINTA Direktoriaus 2018 m. gruodžio 3 d. įsakymu Nr. V-55 VILNIAUS LOPŠELIS- DARŽELIS,,MAŽYLIS SVEIKATOS STIPRINIMO IR PRIEŽIŪROS PLANAS 2018-2019 m. m. Tikslas padėti ugdytiniams saugoti ir stiprinti

Detaliau

Gaminių asortimentas Tortai 1. Medaus šokoladinis tortas su jogurtu Tai klasikinis mūsų tortas, kuris susideda iš medumi kvepiančių biskvitų, perteptų

Gaminių asortimentas Tortai 1. Medaus šokoladinis tortas su jogurtu Tai klasikinis mūsų tortas, kuris susideda iš medumi kvepiančių biskvitų, perteptų Gaminių asortimentas Tortai 1. Medaus šokoladinis tortas su jogurtu Tai klasikinis mūsų tortas, kuris susideda iš medumi kvepiančių biskvitų, perteptų gaiviu persikiniu jogurtu. Šokoladinis biskvitas ir

Detaliau

Microsoft Word - Gatineau_Kainininkas_LT_ docx

Microsoft Word - Gatineau_Kainininkas_LT_ docx KIRPĖJO - STILISTO PASLAUGOS: Moterų kirpimas 25-35 Vyrų kirpimas 25-35 Plaukų sušukavimas 20-35 Šaknų dažymas (be dažų) 30-35 * Dažymas viena spalva (be dažų) 30-40 Dažymas sruogelėmis dalinis (be dažų)

Detaliau

virselis temperaturiiai

virselis temperaturiiai Deformaciniai profiliai GRINDŲ PROFILIAI TEMPERATŪRINĖMS SIŪLĖMS 490/AL nuo sutrūkinėjimo betonui plečiantis. Tinkamas betoninėms, plytelių, akmens ir t.t. Metalinė profilio konstrukcija, siūlių kraštų

Detaliau

(Microsoft Word - mokiniu sergamumo analiz\ )

(Microsoft Word - mokiniu sergamumo analiz\ ) ŠIAULIŲ MIESTO BENDROJO LAVINIMO MOKYKLŲ MOKINIŲ PROFILAKTINIŲ SVEIKATOS PATIKRINIMŲ DUOMENŲ ANALIZö 212/13 M. Šiauliai, 212 Pagal mokyklų visuomen s sveikatos priežiūros specialisčių pateiktus duomenis

Detaliau

SERGANČIŲJŲ CUKRINIU DIABETU MOKYMO PROGRAMA Skirta slaugytojams diabetologams 2015 PATVIRTINTA: LIETUVOS SLAUGYTOJŲ DIABETOLOGIŲ DRAUGIJOS LIETUVOS E

SERGANČIŲJŲ CUKRINIU DIABETU MOKYMO PROGRAMA Skirta slaugytojams diabetologams 2015 PATVIRTINTA: LIETUVOS SLAUGYTOJŲ DIABETOLOGIŲ DRAUGIJOS LIETUVOS E SERGANČIŲJŲ CUKRINIU DIABETU MOKYMO PROGRAMA Skirta slaugytojams diabetologams 2015 PATVIRTINTA: LIETUVOS SLAUGYTOJŲ DIABETOLOGIŲ DRAUGIJOS LIETUVOS ENDOKRINOLOGŲ DRAUGIJOS Lietuvos endokrinologų draugija

Detaliau

VETERINARINIO VAISTO APRAŠAS 1. VETERINARINIO VAISTO PAVADINIMAS ERGOGEN COMPLEX, injekcinis tirpalas 2. KOKYBINĖ IR KIEKYBINĖ SUDĖTIS 100 ml tirpalo

VETERINARINIO VAISTO APRAŠAS 1. VETERINARINIO VAISTO PAVADINIMAS ERGOGEN COMPLEX, injekcinis tirpalas 2. KOKYBINĖ IR KIEKYBINĖ SUDĖTIS 100 ml tirpalo VETERINARINIO VAISTO APRAŠAS 1. VETERINARINIO VAISTO PAVADINIMAS ERGOGEN COMPLEX, injekcinis tirpalas 2. KOKYBINĖ IR KIEKYBINĖ SUDĖTIS 100 ml tirpalo yra: veikliųjų medžiagų: L-histidino L-arginino 400

Detaliau

Redaktorių taryba Vyr. redaktorius Evaldas Skyrius Kūno kultūros ir sporto departamentas Vyr. redaktoriaus pavaduotojai Zigmantas Motiekaitis Lietuvos

Redaktorių taryba Vyr. redaktorius Evaldas Skyrius Kūno kultūros ir sporto departamentas Vyr. redaktoriaus pavaduotojai Zigmantas Motiekaitis Lietuvos Redaktorių taryba Vyr. redaktorius Evaldas Skyrius Kūno kultūros ir sporto departamentas Vyr. redaktoriaus pavaduotojai Zigmantas Motiekaitis Lietuvos sporto informacijos centras Linas Tubelis Lietuvos

Detaliau

Microsoft Word - Awalift 80 Manual_LT.doc

Microsoft Word - Awalift 80 Manual_LT.doc Nuotekų perpumpavimo įrenginys su nešmenų atskyrimu Awalift 80 Instaliavimo ir naudojimo instrukcija Puslapis 1 / 9 Bendra informacija Nuotekų perpumpavimo įrenginiai naudojami kai nuotekų vamzdis yra

Detaliau

VETERINARINIO VAISTO APRAŠAS 1. VETERINARINIO VAISTO PAVADINIMAS Folligon TV, liofilizatas ir skiediklis injekcinei suspensijai 2. KOKYBINĖ IR K

VETERINARINIO VAISTO APRAŠAS 1. VETERINARINIO VAISTO PAVADINIMAS Folligon TV, liofilizatas ir skiediklis injekcinei suspensijai 2. KOKYBINĖ IR K VETERINARINIO VAISTO APRAŠAS 1. VETERINARINIO VAISTO PAVADINIMAS Folligon 1 000 TV, liofilizatas ir skiediklis injekcinei suspensijai 2. KOKYBINĖ IR KIEKYBINĖ SUDĖTIS 1 liofilizato buteliuke yra: veikliosios

Detaliau

Milupa straipsniai_koses_update

Milupa straipsniai_koses_update Kokį poveikį košės daro mano mažyliui? Grūdiniai augalai yra labai svarbi suaugusiųjų ir vaikų mitybos dalis. Jie suteikia energijos, papildo organizmą vertingaisiais B grupės vitaminais (tiaminu, riboflavinu

Detaliau

BASEINO OCTO+ 460, 540, 640 IR 840 MODELIO, AIKŠTELĖS PARUOŠIMAS IR MEDINIO KARKASO SURINKIMAS + LENTJUOSTES MONTAVIMAS + PATIESALO MONTAVIMAS Atlikit

BASEINO OCTO+ 460, 540, 640 IR 840 MODELIO, AIKŠTELĖS PARUOŠIMAS IR MEDINIO KARKASO SURINKIMAS + LENTJUOSTES MONTAVIMAS + PATIESALO MONTAVIMAS Atlikit BASEINO OCTO+ 460, 540, 640 IR 840 MODELIO, AIKŠTELĖS PARUOŠIMAS IR MEDINIO KARKASO SURINKIMAS + LENTJUOSTES MONTAVIMAS + PATIESALO MONTAVIMAS Atlikite aikštelės nuţymėjimą po baseinu, pašalinkite augalus,

Detaliau

Mažinkite atliekų kiekį ir naudokite pakartotinai visą gyvenimą Pasiūlymai galioja nuo iki (10-13 savaitės) * kol pakaks turimų

Mažinkite atliekų kiekį ir naudokite pakartotinai visą gyvenimą Pasiūlymai galioja nuo iki (10-13 savaitės) * kol pakaks turimų Mažinkite atliekų kiekį ir naudokite pakartotinai visą gyvenimą Pasiūlymai galioja nuo 2019 03 04 iki 2019 03 31 (10-13 savaitės) * kol pakaks turimų atsargų 1 rinkinys pietums: EcoPure2 buteliukas 500

Detaliau

KODĖL SVARBU VARTOTI VITAMINĄ D? Vitamino D trūkumas yra plačiai paplitęs reiškinys. Teigiama, kad žiemą šio vitamino nepakanka daugiau kaip 80 proc.

KODĖL SVARBU VARTOTI VITAMINĄ D? Vitamino D trūkumas yra plačiai paplitęs reiškinys. Teigiama, kad žiemą šio vitamino nepakanka daugiau kaip 80 proc. KODĖL SVARBU VARTOTI VITAMINĄ D? Vitamino D trūkumas yra plačiai paplitęs reiškinys. Teigiama, kad žiemą šio vitamino nepakanka daugiau kaip 80 proc. mūsų planetos gyventojų. Lietuva ne išimtis saulėtų

Detaliau

2000 kcal mitybos planas moterims nuo 45 iki 65 met amžiaus* I diena Riebalai Angliavandeniai Sumuštiniai su olandišku s riu ir pomidorais Juoda duona 120 6,6 1,08 58,92 271,2 Olandiškas s ris 75 18,45

Detaliau

Priedas Nr. 1 Sveikatingumo klubo teikiamų paslaugų aprašymas 6.1. Visa diena, Rytas/ Vidudienis bei Vaikas iki 16 metų (baseinas) narysčių teikimo są

Priedas Nr. 1 Sveikatingumo klubo teikiamų paslaugų aprašymas 6.1. Visa diena, Rytas/ Vidudienis bei Vaikas iki 16 metų (baseinas) narysčių teikimo są Priedas Nr. 1 Sveikatingumo klubo teikiamų paslaugų aprašymas 6.1. Visa diena, Rytas/ Vidudienis bei Vaikas iki 16 metų (baseinas) narysčių teikimo sąlygos 6.1.1. Narysčių Visa diena ir Rytas/ Vidudienis

Detaliau

KATALOGAS NR

KATALOGAS NR KATALOGAS NR 13 2016 SUSIPAŽINKITE SU NAUJIENOMIS! ŠEŠĖLIŲ PALETĖ SKYSTAS AKIŲ KONTŪRAS DVIFAZIS MAKIAŽO VALIKLIS NAGŲ LAKO VALIKLIS Atraskite įkvepiančias tendencijas! 23 psl. 31 psl. 51 psl. 55 psl.

Detaliau

1 forma

1 forma PATVRTNTA Šalčininkų rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuras Direktorė Janina Alkovska 2016m. rugsėjo 2 d. įsakymu Nr. P-VĮ-14 VSUOMENĖS SVEKATOS PREŽŪROS VEKLOS PLANAS 2016-2017 m.m. Šalčininkų

Detaliau

Fiziniai gebėjimai krepšinyje_technologijos ir naujovės

Fiziniai gebėjimai krepšinyje_technologijos ir naujovės Fiziniai geb jimai krepšinyje: technologijos ir naujov s Aleksas Stanislovaitis Event, Sport or Playing Position Track Events 100 m 200 m 800 m 1 500 m 10 000 m marathon Swimming events 100 m 200 m 800

Detaliau

Krasta Auto Pasiūlymo data: Pasiūlymo nr.: D BMW i3 (94Ah) automobilio pasiūlymas Kaina (įskaitant PVM 21%) EUR Bazinė automobilio k

Krasta Auto Pasiūlymo data: Pasiūlymo nr.: D BMW i3 (94Ah) automobilio pasiūlymas Kaina (įskaitant PVM 21%) EUR Bazinė automobilio k Krasta Auto Pasiūlymo data: 2019-05-27 Pasiūlymo nr.: D-245011 BMW i3 (94Ah) automobilio pasiūlymas Kaina (įskaitant PVM 21%) Bazinė automobilio kaina 42 656,01 Papildomų priedų kaina 6 14 Bendra automobilio

Detaliau

2011 m. spalio 25 d. Europos Parlamento ir Tarybos reglamentas (ES) Nr. 1169/2011 dėl informacijos apie maistą teikimo vartotojams, kuriuo iš dalies k

2011 m. spalio 25 d. Europos Parlamento ir Tarybos reglamentas (ES) Nr. 1169/2011 dėl informacijos apie maistą teikimo vartotojams, kuriuo iš dalies k L 304/18 Europos Sąjungos oficialusis leidinys 2011 11 22 EUROPOS PARLAMENTO IR TARYBOS REGLAMENTAS (ES) Nr. 1169/2011 2011 m. spalio 25 d. dėl informacijos apie maistą teikimo vartotojams, kuriuo iš dalies

Detaliau

Look Wiosna LT.indd

Look Wiosna LT.indd 2017 M. PAVASARIS Įveikite netobulumus su nauju Clear Proof rinkiniu! Sukurkite madingą makiažą su Light, Reinvented pasteline kolekcija! ŠVARI ODA GRYNAS MALONUMAS! Tai visapusiška probleminės odos priežiūra,

Detaliau

ATGAUK JĖGAS IR ŠYPSENĄ! PROCEDŪROS IR KAINOS

ATGAUK JĖGAS IR ŠYPSENĄ! PROCEDŪROS IR KAINOS ATGAUK JĖGAS IR ŠYPSENĄ! PROCEDŪROS IR KAINOS Malonu, kad atvykote į Vytautas mineral SPA Čia galėsite patirti ypatingų mineralų galias įkvėpti su oru, įsisavinti per odą procedūrų metu ir atsigerti. Atsipalaiduokite,

Detaliau

Dacia_Techroad_2019_03_LT.indd

Dacia_Techroad_2019_03_LT.indd Dacia Ribotojo leidimo serija TECHROAD Ribotojo leidimo serija Techroad Kiekviena diena gali būti kupina malonumų ir jaudinančių nuotykių. Būtent dėl to sukurta ribotojo leidimo serija TECHROAD, apimanti

Detaliau

(Pasiūlymų dėl projektų atrankos kriterijų nustatymo ir keitimo forma) PASIŪLYMAI DĖL PROJEKTŲ ATRANKOS KRITERIJŲ NUSTATYMO IR KEITIMO 2017 m. lapkrič

(Pasiūlymų dėl projektų atrankos kriterijų nustatymo ir keitimo forma) PASIŪLYMAI DĖL PROJEKTŲ ATRANKOS KRITERIJŲ NUSTATYMO IR KEITIMO 2017 m. lapkrič (Pasiūlymų dėl projektų atrankos kriterijų nustatymo ir keitimo forma) PASIŪLYMAI DĖL PROJEKTŲ ATRANKOS KRITERIJŲ NUSTATYMO IR KEITIMO 2017 m. lapkričio d. FORMAI PRITARTA 2014-2020 m. Europos Sąjungos

Detaliau

untitled

untitled 1999L0021 LT 01.07.2013 003.001 1 Šis dokumentas yra skirtas tik informacijai, ir institucijos nėra teisiškai atsakingos už jo turinį B KOMISIJOS DIREKTYVA 1999/21/EB 1999 m. kovo 25 d. dėl specialios

Detaliau

PATVIRTINTA Šiaulių rajono savivaldybės tarybos 2017 m. vasario d. sprendimu Nr. T- ŠIAULIŲ RAJONO SAVIVALDYBĖS VISUOMENĖS SVEIKATOS BIURO DIREKTORIAU

PATVIRTINTA Šiaulių rajono savivaldybės tarybos 2017 m. vasario d. sprendimu Nr. T- ŠIAULIŲ RAJONO SAVIVALDYBĖS VISUOMENĖS SVEIKATOS BIURO DIREKTORIAU PATVIRTINTA Šiaulių rajono savivaldybės tarybos 2017 m. vasario d. sprendimu Nr. T- ŠIAULIŲ RAJONO SAVIVALDYBĖS VISUOMENĖS SVEIKATOS BIURO DIREKTORIAUS 2016 M. ATASKAITA Ataskaitą parengė Edvinas Pečiukėnas

Detaliau

Siemens SX 75M032EU

Siemens SX 75M032EU ¹ 1 389* *Rekomenduojama mažmeninė kaina su PVM ¹Itin aukštas 86,5 cm Produkto charakteristikos Efektyvumas ir pajėgumas k Energijos sąnaudų efektyvumo klasė: A+++, k Džiovinimo klasė: A k Metinis sunaudojimas

Detaliau

1 k. BUTAS Vilniaus m. sav., Šnipiškės, Žalgirio g. Tadas Dapkus tel

1 k. BUTAS Vilniaus m. sav., Šnipiškės, Žalgirio g. Tadas Dapkus tel 1 k. BUTAS Vilniaus m. sav., Šnipiškės, Žalgirio g. Tadas Dapkus tel. +370 650 41 890 Dapkus@vilniaus-turtas.lt Objekto informacija Objektas BUTAS Adresas Vilniaus m. sav., Šnipiškės, Žalgirio g. Plotas

Detaliau

Apklausa "Gimnazistų mityba pamokų metu“

Apklausa Gimnazistų mityba pamokų metu“ Apklausos tikslas - išsiaiškinti kur gimnazistai dažniausia pietauja pamokų metu, kokia jų nuomonė apie gimnazijos valgyklos maisto kokybę, aptarnavimą bei aplinką. Apklausoje dalyvavo 129 mokiniai. Kita:

Detaliau

PIRKĖJO GIDAS Valgomojo stalai Puikūs stalai įstabioms akimirkoms Projektuodami valgomojo stalus galvojome apie jų kasdienį naudojimą namuose. Apie ta

PIRKĖJO GIDAS Valgomojo stalai Puikūs stalai įstabioms akimirkoms Projektuodami valgomojo stalus galvojome apie jų kasdienį naudojimą namuose. Apie ta PIRKĖJO GIDAS Valgomojo stalai Puikūs stalai įstabioms akimirkoms Projektuodami valgomojo stalus galvojome apie jų kasdienį naudojimą namuose. Apie tai, kad stalas dažnai tampa šeimos, vaikų, artimųjų

Detaliau

PRIEDAI 199 G priedas. Skirtingų kartų elektroninių vartotojų portretai G.1 lentelė. Kūkikių bumo kartos elektroninio vartotojo portretas (sudaryta au

PRIEDAI 199 G priedas. Skirtingų kartų elektroninių vartotojų portretai G.1 lentelė. Kūkikių bumo kartos elektroninio vartotojo portretas (sudaryta au PRIEDAI 199 G priedas. Skirtingų kartų elektroninių vartotojų portretai G.1 lentelė. Kūkikių bumo kartos elektroninio vartotojo portretas (sudaryta autorės) Table G.1. Electronic customer profile of baby

Detaliau

MES PAKEISIME JŪSŲ GYVENIMO KOKYBĘ ASV-P balansinis ventilis su 1.5 m impulsiniu vamzdeliu (G1/16 A) ir dreno čiaupu (G 3/4 A) Pastovus slėgio perkryt

MES PAKEISIME JŪSŲ GYVENIMO KOKYBĘ ASV-P balansinis ventilis su 1.5 m impulsiniu vamzdeliu (G1/16 A) ir dreno čiaupu (G 3/4 A) Pastovus slėgio perkryt MES PAKEISIME JŪSŲ GYVENIMO KOKYBĘ ASV-P balansinis ventilis su 1.5 m impulsiniu vamzdeliu (G1/16 A) ir dreno čiaupu (G 3/4 A) Pastovus slėgio perkrytis 0.1 bar (10 kpa) ASV-PV balansinis ventilis su m

Detaliau

CE Version

CE Version /Vertimas iš anglų kalbos/ NAUDOJIMO INSTRUKCIJA (įstatymuose numatyti minimalūs teisiniai reikalavimai CE ženklinimui) { įterpti įmonės logotipą} LOTRAFILCON A PRAILGINTO NEŠIOJIMO MĖNESINIAI KONTAKTINIAI

Detaliau

Funkcija

Funkcija PATVIRTINTA Jonavos r. Savivaldybės Visuomenės sveikatos biuro direktoriaus 2013 m. sausio 25 Įsakymas Nr. V-2013-1 VISUOMENĖS SVEIKATOS PRIEŽIŪROS SPECIALISTĖS LIVIJOS GRINIOVOS VYKDANČIOS MOKINIŲ SVEIKATOS

Detaliau

Rinkinio pavadinimas: Dvi mentelės ir teptukas Dydis: 23,3x4,5x2,0 cm (mentelė), 22,8x2,8x2,0 cm (mentelė), 22,4x3,0x2,0 cm (teptukas) Spalva: Įvairia

Rinkinio pavadinimas: Dvi mentelės ir teptukas Dydis: 23,3x4,5x2,0 cm (mentelė), 22,8x2,8x2,0 cm (mentelė), 22,4x3,0x2,0 cm (teptukas) Spalva: Įvairia Rinkinio pavadinimas: Dvi mentelės ir teptukas Dydis: 23,3x4,5x2,0 cm (mentelė), 22,8x2,8x2,0 cm (mentelė), 22,4x3,0x2,0 cm (teptukas) Spalva: Įvairiaspalvė Savybės: Pagamintas iš plastiko ir silikono;

Detaliau

EUROPOS KOMISIJA Briuselis, C(2018) 8589 final ANNEX 1 PRIEDAS prie Komisijos įgyvendinimo reglamento dėl duomenų patikros ir tikrintojų ak

EUROPOS KOMISIJA Briuselis, C(2018) 8589 final ANNEX 1 PRIEDAS prie Komisijos įgyvendinimo reglamento dėl duomenų patikros ir tikrintojų ak EUROPOS KOMISIJA Briuselis, 2018 12 19 C(2018) 8589 final ANNEX 1 PRIEDAS prie Komisijos įgyvendinimo reglamento dėl duomenų patikros ir tikrintojų akreditavimo pagal Europos Parlamento ir Tarybos direktyvą

Detaliau

FORD EDGE Galioja nuo Variklis ir transmisija Versija Variklio tipas CO 2 (g/km) Kaina, EUR su PVM Nuolaida Specialioji kaina, EUR su PVM 2

FORD EDGE Galioja nuo Variklis ir transmisija Versija Variklio tipas CO 2 (g/km) Kaina, EUR su PVM Nuolaida Specialioji kaina, EUR su PVM 2 Variklis ir transmisija Versija Variklio tipas CO 2 (g/km) su PVM Nuolaida Specialioji kaina, EUR su PVM 2,0 l EcoBlue 238 AG A8 AWD Titanium Dyzelinis 178 51.850 5.390 46.460 2,0 l EcoBlue 238 AG A8 AWD

Detaliau

Ekologiški produktai Vilkaviškio Salomėjos Neries Pagrindinė mokykla

Ekologiški produktai Vilkaviškio Salomėjos Neries Pagrindinė mokykla Vilkaviškio Salomėjos Nėries pagrindinė mokykla 2013 Ekologiški produktai: privalumai ir trūkumai Darbą atliko : 1.Viktorija Lazauskaitė 2. Justė Zinkevičiūtė 3. Akvilė Zaveckaitė Mokytoja : Birutė Miliauskienė

Detaliau

Microsoft PowerPoint - SGdujos_ZaliosiosInovacijos_2016.pptx

Microsoft PowerPoint - SGdujos_ZaliosiosInovacijos_2016.pptx Žaliosios inovacijos suslėgtų gamtinių dujų gamybos technologiniuose procesuose Informacinis renginys: Žaliosios pramonės inovacijų programos įgyvendinimas 2016 m. rugsėjo 29 d., Vilnius Apie mus UAB SG

Detaliau

PATVIRTINTA Palangos lopšelio-darželio "Nykštukas" direktoriaus 2016 m. vasario 3 d. įsakymo Nr. V1-23 LOPŠELIO- DARŽELIO" NYKŠTUKAS" NUMATOMŲ VYKDYTI

PATVIRTINTA Palangos lopšelio-darželio Nykštukas direktoriaus 2016 m. vasario 3 d. įsakymo Nr. V1-23 LOPŠELIO- DARŽELIO NYKŠTUKAS NUMATOMŲ VYKDYTI PATVIRTINTA Palangos lopšelio-darželio "Nykštukas" direktoriaus 2016 m. vasario 3 d. įsakymo Nr. V1-23 LOPŠELIO- DARŽELIO" NYKŠTUKAS" NUMATOMŲ VYKDYTI PREKIŲ, PASLAUGŲ AR DARBŲ VIEŠŲJŲ PIRKIMŲ PLANAS 2016

Detaliau

KIRPĖJO - STILISTO PASLAUGOS: Plaukų kirpimas Plaukų sušukavimas Šaknų dažymas (be dažų) * Dažymas viena spalva (be dažų) Dažy

KIRPĖJO - STILISTO PASLAUGOS: Plaukų kirpimas Plaukų sušukavimas Šaknų dažymas (be dažų) * Dažymas viena spalva (be dažų) Dažy KIRPĖJO - STILISTO PASLAUGOS: Plaukų kirpimas 25-35 Plaukų sušukavimas Šaknų dažymas (be dažų) 20-35 30-35 * Dažymas viena spalva (be dažų) 30-40 Dažymas sruogelėmis dalinis (be dažų) Dažymas sruogelėmis

Detaliau

rp_ IS_2

rp_ IS_2 Page 1 of 5 Pagrindinė informacija Juodoji aromatizuota arbata su miško uogomis Exemption Flags Exempt from Artwork Exempt from NEP Reporting Produkto pavadinimas Country Lipton Brand Name Forest Fruits

Detaliau

Sveikatos rastingumo tyrimas-2012

Sveikatos rastingumo tyrimas-2012 LIETUVOS RESPUBLIKOS SVEIKATOS APSAUGOS MINISTERIJA SVEIKATOS MOKYMO IR LIGŲ PREVENCIJOS CENTRAS VILNIAUS UNIVERSITETO MEDICINOS FAKULTETO VISUOMENĖS SVEIKATOS INSTITUTAS LIETUVOS GYVENTOJŲ SVEIKATOS RAŠTINGUMO

Detaliau

(Microsoft Word - PRODUKT\330 KATALOGAS InoWood LT docx)

(Microsoft Word - PRODUKT\330 KATALOGAS InoWood LT docx) PRODUKTŲ KATALOGAS ------------ Būk modernus, šiuolaikiškas, stilingas --------- Medžio-plastiko kompozito (WPC angl. wood-plastic composite) gaminiai - tai šiuolaikiškas bei stilingas sprendimas Jūsų

Detaliau

Nr m. gegužės 4 d., šeštadienis Specializuotas leidinys, leidžiamas bendradarbiaujant su sveikatos priežiūros įstaigomis Kad kompiuteris neke

Nr m. gegužės 4 d., šeštadienis Specializuotas leidinys, leidžiamas bendradarbiaujant su sveikatos priežiūros įstaigomis Kad kompiuteris neke Nr. 06 2013 m. gegužės 4 d., šeštadienis Specializuotas leidinys, leidžiamas bendradarbiaujant su sveikatos priežiūros įstaigomis Kad kompiuteris nekenktų vaiko sveikatai Vaikai prie kompiuterio praleidžia

Detaliau