Ritinių vyniotuvai G5010 G5012 G5020 Inliner

Dydis: px
Rodyti nuo puslapio:

Download "Ritinių vyniotuvai G5010 G5012 G5020 Inliner"

Transkriptas

1 Ritinių vyniotuvai G5010 G5012 G5020 Inliner

2

3 GÖWEIL / G50 Serija / psl. GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / 4202 Kirchschlag / Austrija Tel: +43 (0) / Fax: +43 (0) office@goeweil.com / Ritinių vyniotuvai Per pastaruosius kelis dešimtmečius GÖWEIL tapo ritinių vyniotuvų gamybos specialistais. Didžioji įmonės gaminių dalis yra eksportuojama, todėl GÖWEIL mašinos yra garsios ir plačiai naudojamos visame pasaulyje. Visos mašinos ir įranga projektuojamos, kuriamos ir gaminamos tik įmonės gamykloje Kirchschlag (Aukštutinėje Austrijoje). Visi GÖWEIL gaminiai yra modernūs ir sukurti patenkinti individualius Jūsų darbo poreikius. Aukštos kokybės žolės silosas gaunamas tik kokybiškai apsaugant pašarą. Prikabinami G50 serijos ritinių vyniotuvai visiškai patenkina šiuos reikalavimus. Ritiniai greitai, švariai ir, svarbiausia, hermetiškai supakuojami į patogius pašarų vienetus.

4 G50 SERIJA Apžvalga Trumpa individualių G50 serijos mašinų apžvalga G5010 G5012 G5010: Prikabinama mašina su ritinio įkėlimu ir STANDARTINIU programų valdikliu su elektronine vairalazde puikus modelis, tinkantis profesionaliems naudotojams. Prikabinamas vyniotuvas išsiskiria kompaktiška ir paslankia konstrukcija. Todėl G5010 lengva tempti net ir mažai arklio galių turinčiais traktoriais. STANDARTINIS programų valdiklis Ritiniai įkeliami rankiniu būdu naudojant elektroninę vairalazdę. Vyniojimo procesas ir plėvelės laikymo ir pjovimo procesai prasideda automatiškai. Paspaudus mygtuką pradedamas ritinio nuleidimas. Visos funkcijos ir nustatymai reguliuojami mašinos valdymo įrenginiu. G5012: Lyginant su G5010, prikabinamas ritinių vyniotuvas G5012 turi dviejų dalių apvyniojimo rankas. Todėl ritinys apvyniojamas dvigubai greičiau! Sutaupysite laiko ir pinigų, ypač ilgomis darbo dienomis. G5012 turi STANDARTINĮ programų valdiklį.

5 GÖWEIL / G50 Serija / psl. G5020 G5020 Inliner G5020: Dviejų dalių apvyniojimo rankas turinti G5020 mašina idealiai tinka profesionalams, dirbantiems keliuose laukuose. G5010 ir G5012 vyniotuvų eksploatacinių savybių ribas išplečia PROFI programų valdiklis, kuris yra automatinis ir montuojamas kaip standartinė įranga. Kiekvienas samdomas paslaugų tiekėjas privalo turėti prikabinamą G5020 vyniotuvą! Programų valdiklis PROFI Vyniojimo procesas, plėvelės laikymas ir pjovimas ir ritinio nuleidimas atliekami automatiškai. Tačiau visus procesus galima valdyti ir rankiniu būdu. Visas funkcijas ir nustatymus tiesiogiai reguliuoja programų valdiklis. G5020 Inliner: Lyginant su G5010, prikabinamas ritinių vyniotuvas G5012 turi dviejų dalių apvyniojimo rankas. Todėl ritinys apvyniojamas dvigubai greičiau! Sutaupysite laiko ir pinigų, ypač ilgomis darbo dienomis. G5012 turi STANDARTINĮ programų valdiklį.

6 KONSTRUKCIJA BESISUKANTIS APVYNIOJI G50 SERIJA Ypatybės Svarbiausias G50 vyniotuvo privalumas yra patogus naudojimas. Darbinė padėtis paslinkta į dešinę, todėl, atsižvelgiant į preso važiavimo kryptį, ritinius galima paimti iš priekio ir nuleisti gale. Toliau pateiktos kitos svarbios savybės. Stipri bei tvirta konstrukcija ir kokybiškas rėmas garantuoja išskirtinai ilgą eksploatavimo laiką. Kompaktiška ir plati G50 ritinių vyniotuvo konstrukcija suteikia gerą paslankumą ir puikiai tinka nuožul nioms padėtims. Be to, žemas svorio centras suteikia Ši patikima sistema neleidžia ritiniui nukristi, nes jo neveikia jokios išcentrinės jėgos. Transporterio diržai ir keturi besisukantys ritinio kreipimo volai garantuoja nuolatinį ritinio judėjimą pirmyn, užtikrindami tolneprilygstamą manevringumą. Standartinės 15,0/55-17 padangos garantuoja vienodą svorio paskirstymą ir nespaudžia dirvožemio. APVYNIOJIMO RANKOS SU PLĖVELĖS ĮTEMPIMU Priklausomai nuo Jūsų įsigyto modelio, mašina turi vieną arba du plėvelės įtempimo mechanizmus, ant kurių galima dėti 750 mm pločio plėvelės rulonus. Trys patentuoti plastmasiniai volai idealiai lygiai įtempia plėvelę. Be to, volai yra atsparūs temperatūrai. Ši savybė leidžia taupyti plėvelę ir garantuoja tvirtą ir hermetišką ritinių apvynio jimą. Yra du apvyniojimo rankų dydžiai, be to, galima reguliuoti temptuvų aukštį. Todėl ritiniai visada idealiai apvyniojami aplink savo centrą. Greito atleidimo sistema leidžia greitai ir lengvai pakeisti tuščius rulonus. AUTOMATINIO PLĖVELĖS PJOVIMO IR LAIKYMO SISTEMA Nerūdijančio plieno peilis švariai ir tiksliai nupjauna plėvelę. Tuo pat metu pjoviklio svirtis tvirtai prispaudžia plėvelę. Prasidėjus vyniojimo procesui, standartinė plūdinė padėtis užtikrina lengvą plėvelės išvyniojimą. AŠIS Mašina sumontuota ant šoninės ašies. Todėl į dešinę paslinkta darbinė padėtis užtikrina idealų vyniotuvo svorio balansą. Privalumai: Idealus svorio paskirstymas, ypač ritinio įkėlimo metu Vyniotuvą galima vilkti ir mažesniais traktoriais Puikus stabilumas nuožulnioje padėtyje

7 MO MECHANIZMAS VALDYMAS GÖWEIL / G50 Serija / psl. ygią plėvelės užlaidą. Kai ritinius reikia nuleisti, vyniojimo platforma nuleidžiama iki pat žemės. Todėl ritiniai nuleidžiami ypač atsargiai. Svarbios savybės tai patogūs vartotojui ir lengvai naudojami STANDARTINIS ir PROFI programų valdikliai. G5010 ir G5012 mašinose įrengtas STANDARTI- NIS programų valdiklis su elektronine vairalazde. G5020 ir Inliner vyniotuvo modeliuose sumontuotas PROFI valdiklis, automatiškai atliekantis visus darbo eigos žingsnius, todėl vairuotojui tereikia prižiūrėti procesus. Taip pat visas funkcijas ir parametrus galima reguliuoti ir rankiniu būdu. SVIRTYS Svirtys ypač pasitarnauja mašinos priežiūros ir techninio aptarnavimo metu. Jos leidžia valdyti visas funkcijas ir procesus tiesiogiai prie mašinos. Vairuotojas gali ramiai palikti programinį valdymą traktoriaus kabinoje, kai jam reikia, pavyzdžiui, pakeisti plėvelę. PLĖVELĖS LAIKYMAS Dirbdami ilgą darbo dieną turite pasirūpinti pakankamu plėvelės kiekiu. G50 vyniotuvas leidžia vežti daugiausiai šešis plėvelės rulonus. Laikikliai sumontuoti ant sukabintuvo, todėl patogiame darbiniame aukštyje galite lengvai uždėti ar nuimti plėvelės rulonus. SUKAMAS PRIKABINIMAS Hidrauliniu būdu reguliuojamas sukamas prikabinimas leidžia operatoriui itin lengvai atlikti vyniojimo procesą ritinys įkeliamas iš priekio preso važiavimo kryptimi, o nuleidžiamas gale. Išskirtinį paslankumą vyniotu vui suteikia standartinė apatinė jungtis. Vairuojant siaurose lauko vietose operatorius teigiamai įvertins minimalų posūkio spindulį. RITINIO ĮKĖLIMAS Hidraulinis įkėlimo strypas švelniai paima ir padeda ritinį ant įkėlimo metu šiek tiek į priekį pakreipiamos vyniojimo platformos. Penkių padėčių reguliuojamą įkėlimo strypą galima idealiai pritaikyti skirtingo skersmens ritiniams. Sukamas ant rutulio sumontuotas priėmimo vamzdis niekada nesuspaudžia ir nepažeidžia ritinio. Jis taip pat garantuoja patikimą ritinio įkėlimą net ir sunkioje vietovėje. Ritinio įkėlimo funkcija ypač pasitarnauja norint patogiai transpor tuoti du ritinius.

8 G50 SERIJA Darbo eiga Toliau pateikti žingsniai paaiškina, kaip paprasta ir patogu dirbti su G50 serijos vyniotuvu. PRIVAŽIAVIMAS RITINIO ĮKĖLIMAS VYNIOJIMAS Pradedant darbą operatorius išsuka vyniotuvą į išorę paslinkdamas darbinę padėtį į dešinę tiesiai už traktoriaus. Nuleidžiamas ir atidaromas įkėlimo strypas, kuris vyniojimo platformą šiek tiek pakreipia į priekį. G5010 / G5012: Vyniotuvą galima išsukti į išorę naudojant traktoriaus valdymo įrenginį. Įkėlimo strypo nuleidimą galima valdyti elektronine vairalazde. Įkėlimo šone yra kreipiantysis strypas, išlaikantis ritinį centre net ir nuožulnioje padėtyje. Hidraulinis įkėlimo strypas su ant rutulio sumontuotu priėmimo vamzdžiu švelniai paima ir užkelia ritinį ant vyniojimo platformos. STANDARD PROFI STANDARD PROFI STANDARD G5020 / Inliner: Mašina išsukama į išorę, o įkėlimo strypas nuleidžiamas naudojant PROFI valdiklį. G5010 / G5012: Ritiniai įkeliami vairuotojui rankiniu būdu naudojant elektroninę vairalazdę. G5020 / Inliner: Ritinio įkėlimo procesas vyksta automatiškai. Vyniojimo proceso metu ritinys apvyniojamas nustatytu G5010 / G5012: Vyniojimo procesas pradedamas paspaudus mygtuką.

9 GÖWEIL / G50 Serija / psl. PLĖVELĖS LAIKYMAS IR PJOVIMAS 4 5 RITINIO NULEIDIMAS plėvelės sluoksnių kiekiu. G5020 / Inliner: Vyniojimo procesas pradedamas automatiškai. Paskutinio vyniojimo proceso apsisukimo metu atsidaro pjoviklis. Pjovimo svirtis užsidarydama prispaudžia plėvelę prie pjovimo peilio, kuris lygiai ją nupjauna. Vienas plėvelės galas lieka ant ritinio, o kitą galą prispaudžia plėvelės pjoviklis. PROFI STANDARD PROFI STANDARD PROFI G5010 / G5012: Plėvelė nupjaunama ir prispaudžiama automatiškai. G5020 / Inliner: Plėvelė nupjaunama ir prispaudžiama automatiškai. Atleidus ritinį vyniotuvo platforma pasislenka į galą ir nusileidžia iki pat žemės. Unikali pasvirimo geometrija užtikrina neįprastai atsargų ritinio nuleidimą. Tada vyniojimo platforma pasi slenka atgal į priekį ir gali paimti kitą ritinį. G5010 / G5012: Ritiniai įkeliami paspaudus mygtuką. G5020 / Inliner: Priklausomai nuo pasirinkto nustatymo, ritiniai nuleidžiami automatiškai arba rankiniu būdu paspaudus mygtuką.

10 G5010 Ritinių vyniotuvas Prikabinama mašina su ritinio įkėlimu ir STANDARTINIU programų valdikliu su elektronine vairalazde yra puikus modelis, tinkantis profesionaliems naudotojams. Prikabinamas vyniotuvas išsiskiria kompaktiška ir paslankia konstrukcija, todėl G5010 galima lengvai vilkti ir mažesniais traktoriais. Pagrindinis modelis / techniniai duomenys Pagrindinis modelis: Hidrauliniu būdu paverčiama vyniojimo platforma 4 ritinio transporterio diržai su diržų kreiptuvu ir 4 ritinio kreipimo volais Ritinys įkeliamas priekyje, o nuleidžiamas gale Plėvelės įtempimo mechanizmas, 750 mm Automatinė plėvelės pjovimo ir laikymo sistema Laikikliai 6 plėvelės rulonams Hidrauliniu būdu valdomas sukamas prikabinimas su rankiniu valdymu ir apatine sujungimo jungtimi Šviesų ir indikatorių sistema Priekiniai darbiniai žibintai Padangos 15,0/55-17AW STANDARD program control Ritiniai įkeliami rankiniu būdu naudojant elektroninę vairalazdę. Vyniojimo procesas ir plėvelės laikymo ir pjovimo procesai prasideda automatiškai. Paspaudus mygtuką pradedamas ritinio nuleidimas. Techniniai duomenys: Svoris: 1620 kg Ilgis: 3750 mm Plotis: 2700 mm Aukštis: 3030 mm 0,90-1,50 m skersmens ritiniams su standartiniu vyniojimo strypu 0,90-1,35 m skersmens ritiniams (aukštis reguliuojamas iki 2760 mm) Reikiamas alyvos kiekis: nuo 20 l/min.

11 GÖWEIL / G50 Serija / psl. Įkėlimo strypas atsargiai užkelia ritinį ant vyniojimo platformos. Trys patentuoti plastmasiniai volai vienodai įtempia plėvelę. Reikalingos jungtys: Viena slėgio jungtis ir vienas sumažinto slėgio grąžinimas vyniotuvo tiekimui ir vienas dvigubo veikimo valdymo įrenginys sukamam prikabinimui 3 dalių kištukinis lizdas elektros tiekimui, įskaitant tiesioginę tiekimo liniją akumuliatoriui (kabelio profilis 2 x 6 mm²) 7 dalių elektros kištukinis lizdas visai apšvietimo sistemai, išskyrus priekinius darbinius žibintus Papildoma įranga: Galimybė transportuoti daugiausia šešis plėvelės rulonus. Nuleidimo paklotas nuleidimo metu palaiko apvyniotą ritinį. Greito atleidimo įrenginys leidžia greitai pakeisti tuščius rulonus. Valdymo įrenginys yra ant mašinos. Padangos 19,0/45-17AW Plotį galima reguliuoti iki 2850 mm Kombinuotas plėvelės įtempimo mechanizmas Nuo 500 mm iki 750 mm pločio plėvelei; taip pat reguliuojama užlaida Plėvelės tikrinimo įrenginys Pasibaigus ar suplyšus plėvelei sustabdo vyniojimo procesą GTV pavaros velenas (su hidrauline alyva) Sudaro - pavarų dėžė su siurbliu, ant traktoriaus uždedamas GTV pavaros velenas, grąžinimo filtras ir 30 l hidraulinės alyvos bakas Nuleidimo paklotas Atsargiai nuleisti ritinį ant žemės Papildomas vyniojimo platformos volas Stačiuose šlaituose neleidžia ritiniui nukristi nuo vyniojimo platformos Ritinio verstuvas (su papildomu volu) Pasibaigus vyniojimo procesui ritinys pastatomas ant dešinės priekinės pusės važiavimo kryptimi Dvigubos linijos pneumatinė stabdymo sistema Hidraulinė stabdymo sistema su akumuliatoriumi ir atskiriamuoju greito uždarymo įrenginiu Hidraulinė stabdymo sistema be akumuliatoriaus ir atskiriamojo greito uždarymo įrenginio Besisukantis švyturėlis 5,3 metrų 2 x 6 mm2 akumuliatoriaus elektros kabelis su 3 dalių kištukiniu lizdu

12 G5012 Ritinių vyniotuvas Lyginant su G5010, prikabinamas ritinių vyniotuvas G5012 turi dviejų dalių apvyniojimo rankos Todėl ritinių apvyniojama du kartus daugiau ir dvigubai greičiau! Pagrindinis modelis / techniniai duomenys Pagrindinis modelis: Dviejų dalių apvyniojimo rankos Hidrauliniu būdu paverčiama vyniojimo platforma 4 ritinio transporterio diržai su diržų kreiptuvu ir 4 ritinio kreipimo volais Ritinys įkeliamas priekyje, o nuleidžiamas gale Plėvelės įtempimo mechanizmas 750 mm Automatinio plėvelės pjovimo ir laikymo sistema Laikikliai 6 plėvelės rulonams Hidrauliniu būdu valdomas sukamas prikabinimas su rankiniu valdymu ir apatine sujungimo jungtimi Šviesų ir indikatorių sistema Priekiniai darbiniai žibintai Padangos 15,0/55-17AW STANDARTINIS programų valdiklis Ritiniai įkeliami rankiniu būdu naudojant elektroninę vairalazdę. Vyniojimo procesas ir plėvelės laikymo ir pjovimo procesai prasideda automatiškai. Paspaudus mygtuką pradedamas ritinio nuleidimas. Techniniai duomenys: Svoris: 1740 kg Ilgis: 3750 mm Plotis: 2700 mm Aukštis: mm 0,90-1,50 m skersmens ritiniams su standartiniu apvyniojimo strypu 0,90-1,35 m skersmens ritiniams (aukštis reguliuojamas iki 2760 mm) Reikiamas alyvos kiekis nuo 20 l/min.

13 GÖWEIL / G50 Serija / psl. Dviejų dalių apvyniojimo rankos ženkliai sumažina vyniojimo laiką. Kai ritinius reikia nuleisti, vyniojimo platforma nuleidžiama iki pat žemės. Reikalingos jungtys: Viena slėgio jungtis ir vienas sumažinto slėgio grąžinimas vyniotuvo tiekimui ir vienas dvigubo veikimo valdymo įrenginys sukamam prikabinimui 3 dalių elektros kištukinis lizdas elektros tiekimui, įskaitant tiesioginę teikimo liniją akumuliatoriui (kabelio profilis 2 x 6 mm²) 7 dalių elektros kištukinis lizdas visai apšvietimo sistemai, išskyrus priekinius darbinius žibintus Papildoma įranga: Vyniotuvas išsukamas į išorę į darbinę padėtį. Visas funkcijas galima vykdyti tiesiog prie mašinos. Sukamas prikabinimas vyniotuvui suteikia nepaprastą paslankumą. Papildomas volas padidina saugą, ypač nuokalnėse. Padangos 19,0/45-17AW Plotį galima reguliuoti iki 2850 mm Kombinuotas plėvelės įtempimo mechanizmas Nuo 500 mm iki 750 mm pločio plėvelei; taip pat reguliuojama užlaida Plėvelės tikrinimo įrenginys Pasibaigus ar suplyšus plėvelei sustabdo vyniojimo procesą GTV pavaros velenas (su hidrauline alyva) SSudaro - pavarų dėžė su siurbliu, ant traktoriaus uždedamas GTV pavaros velenas, grąžinimo filtras ir 30 l hidraulinės alyvos bakas Nuleidimo paklotas Tsargiai nuleisti ritinį ant žemės Papildomas vyniojimo platformos volas Stačiuose šlaituose neleidžia ritiniui nukristi nuo vyniojimo platformos Ritinio verstuvas (su papildomu volu) Pasibaigus vyniojimo procesui ritinys pastatomas ant dešinės priekinės pusės važiavimo kryptimi Dvigubos linijos pneumatinė stabdymo sistema Hidraulinė stabdymo sistema su akumuliatoriumi ir atskiriamuoju greito uždarymo įrenginiu Hidraulinė stabdymo sistema be akumuliatoriaus ir atskiriamojo greito uždarymo įrenginio Besisukantis švyturėlis 5,3 metrų 2 x 6 mm2 akumuliatoriaus elektros kabelis su 3 dalių kištukiniu lizdu

14 G5020 Ritinių vyniotuvas Dviejų dalių apvyniojimo rankos turinti G5020 mašina idealiai tinka profesionalams, dirbantiems keliuose laukuose. Mašina apjungia G5010 ir G5012 vyniotuvų privalumus, o standartinę įrangą sudaro automatinis PROFI programų valdiklis. Pagrindinis modelis / techniniai duomenys Pagrindinis modelis: Dviejų dalių apvyniojimo rankos Hidrauliniu būdu paverčiama vyniojimo platforma 4 ritinio transporterio diržai su diržų kreiptuvu ir 4 ritinio kreipimo volais Ritinys įkeliamas priekyje, o nuleidžiamas gale Plėvelės temptuvas 750 mm Automatinio plėvelės pjovimo ir laikymo sistema Laikikliai 6 plėvelės rulonams Hidrauliniu būdu valdomas sukamas prikabinimas su apatine sujungimo jungtimi Šviesų ir indikatorių sistema Priekiniai darbiniai žibintai Padangos 15,5/55-17 Automatinis programų valdiklis PROFI Visi darbo ciklai vykdomi automatiškai. Techniniai duomenys: Svoris: 1740 kg Ilgis: 3750 mm Plotis: 2700 mm Aukštis: 3030 mm 0,90-1,50 m skersmens ritiniams su standartiniu vyniojimo strypu 0,90-1,35 m skersmens ritiniams (aukštis reguliuojamas iki 2760 mm) Reikiamas alyvos kiekis: Standartinė hidraulika: nuo 30 l/min. Apkrovos aptikimas: nuo 65 l/min.

15 Reikalingos jungtys: GÖWEIL / G50 Serija / psl. Viena slėgio jungtis ir vienas sumažinto slėgio grąžinimas vyniotuvo tiekimui 3 dalių elektros kištukinis lizdas elektros tiekimui, įskaitant tiesioginę teikimo liniją akumuliatoriui (kabelio profilis 2 x 6 mm²) 7 dalių elektros kištukinis lizdas visai apšvietimo sistemai, išskyrus priekinius darbinius žibintus Sukamą įkėlimo strypą galima idealiai pritaikyti ritinio skersmeniui. Vieno plėvelės rulono režimo metu sumažinamas tiekimo greitis. Ritinio verstuvas pastato ritinius ant priekinės jų pusės. Pjoviklio svirtis prispaudžia plėvelę prie aštraus pjovimo peilio. Ypač patogu: Galimybė transportuoti du ritinius. Nuleidimo paklotas nuleidimo metu apsaugo ritinį. Papildoma įranga: Padangos 19,0/45-17AW Plotį galima reguliuoti iki 2850 mm. Apkrovos aptikimas Alyvos slėgis ir kiekis reguliuojamos pagal sąnaudas. Taip padidinamas energijos našumas ir greitis. Mašiną taip pat galima naudoti su traktoriais, neturinčiais apkrovos aptikimo siurblio. Kombinuotas plėvelės įtempimo mechanizmas Nuo 500 mm iki 750 mm pločio plėvelei; taip pat reguliuojama užlaida. Plėvelės tikrinimo įrenginys Pasibaigus ar suplyšus plėvelei sustabdo vyniojimo procesą. Vieno plėvelės rulono režimas Pasibaigus vienam rulonui, automatiškai įsijungia vieno plėvelės rulono režimas. Šio proceso metu sumažinamas tiekimo greitis, kad būtų garantuota 50 % užlaida. Naudojama tik kartu su plėvelės tikrinimo įrenginiu GTV pavaros velenas (be hidraulinės alyvos) Sudaro - pavarų dėžė su siurbliu, ant traktoriaus uždedamas GTV pavaros velenas, grąžinimo filtras ir 30 l hidraulinės alyvos bakas. Nuleidimo paklotas Atsargiai nuleisti ritinį ant žemės. Papildomas vyniojimo platformos volas Stačiuose šlaituose neleidžia ritiniui nukristi nuo vyniojimo platformos. Ritinio verstuvas (su papildomu volu) Pasibaigus vyniojimo procesui ritinys pastatomas ant dešinės priekinės pusės važiavimo kryptimi. Dvigubos linijos pneumatinė stabdymo sistema Hidraulinė stabdymo sistema su akumuliatoriumi ir atskiriamuoju greito uždarymo įrenginiu Hidraulinė stabdymo sistema be akumuliatoriaus ir atskiriamojo greito uždarymo įrenginio Besisukantis švyturėlis 5,3 metrų 2 x 6 mm² akumuliatoriaus elektros kabelis su 3 dalių kištukiniu lizdu

16 G5020 INLINER Kombinuotas presas-vyniotuvas G5020 Inliner su dviejų dalių apvyniojimo rankomis prikabinamas tiesiai už preso naudojant šone sumontuotą prikabinimą todėl jam nereikia papildomo traktoriaus ir vairuotojo. PROFI programų valdiklis automatizuoja visą darbo procesą. Pagrindinis modelis / techniniai duomenys Pagrindinis modelis: Dviejų dalių vyniojimo strypas Hidrauliniu būdu paverčiama vyniojimo platforma 4 ritinio transporterio diržai su diržų kreiptuvu ir 4 ritinio kreipimo volais Ritinys įkeliamas priekyje, o nuleidžiamas gale Plėvelės įtempimo mechanizmas, 750 mm Automatinio plėvelės pjovimo ir laikymo sistema Plėvelės tikrinimo įrenginys Pasibaigus ar suplyšus plėvelei sustabdo vyniojimo procesą. Laikikliai 6 plėvelės rulonams Hidrauliniu būdu reguliuojamas ir teleskopinis sukamas prikabinimas Šviesų ir indikatorių sistema Priekiniai darbiniai žibintai Padangos 15,0/55-17AW Automatinis programų valdiklis PROFI Visi darbo ciklai vykdomi automatiškai. Techniniai duomenys: Svoris: 1770 kg Ilgis: 4350 mm Plotis: 2700 mm Aukštis: 3030 mm 0,90-1,50 m skersmens ritiniams su standartiniu vyniojimo strypu 0,90-1,35 m skersmens ritiniams (aukštis reguliuojamas iki 2760 mm) Reikiamas alyvos kiekis: Standartinė hidraulika: nuo 30 l/min Apkrovos aptikimas: nuo 65 l/min.

17 Reikalingos jungtys: GÖWEIL / G50 Serija / psl. Viena slėgio jungtis ir vienas sumažinto slėgio grąžinimas vyniotuvo tiekimui 3 dalių kištukinis lizdas elektros tiekimui, įskaitant tiesioginę tiekimo liniją akumuliatoriui (kabelio profilis 2 x 6 mm2) 7 dalių elektros kištukinis lizdas visai apšvietimo sistemai, išskyrus priekinius darbinius žibintus Automatinis ritinio perkėlimas iš preso į vyniotuvą. Galima montuoti prie daugumos tipų presų. Papildoma įranga: Papildoma įranga, darbui su Inliner modeliu: Dvi movos presui, pilnos (pageidaujant nurodomas preso tipas) Ilginimo kabelis ir hidraulinės žarnos komplektas, skirtas valdyti presą rankiniu būdu Įrenginių komplektas automatiniam Inliner veikimui Įskaitant elektros ir hidraulines įrenginių detales presams. Įrenginių detalių surinkimas Ritinys apvyniojamas greitai ir švariai. Visos funkcijos vykdomos automatiškai. Padangos 19,0/45-17AW Plotį galima reguliuoti iki 2850 mm. Apkrovos aptikimas Alyvos slėgis ir kiekis reguliuojamos pagal sąnaudas. Taip padidinamas energijos našumas ir greitis. Mašiną taip pat galima naudoti su traktoriais, neturinčiais apkrovos aptikimo siurblio. Kombinuotas plėvelės įtempimo mechanizmas Nuo 500 mm iki 750 mm pločio plėvelei; taip pat reguliuojama užlaida. Vieno plėvelės rulono režimas Pasibaigus vienam rulonui, automatiškai įsijungia vieno plėvelės rulono režimas. Šio proceso metu sumažinamas tiekimo greitis, kad būtų garantuota 50 % užlaida. Naudojama tik kartu su plėvelės tikrinimo įrenginiu. Nuleidimo paklotas Atsargiai nuleisti ritinį ant žemės. Papildomas vyniojimo platformos volas Stačiuose šlaituose neleidžia ritiniui nukristi nuo vyniojimo platformos. Ritinio verstuvas (su papildomu volu) Pasibaigus vyniojimo procesui ritinys pastatomas ant dešinės priekinės pusės važiavimo kryptimi. Dvigubos linijos pneumatinė stabdymo sistema Hidraulinė stabdymo sistema su akumuliatoriumi ir atskiriamuoju greito uždarymo įrenginiu Hidraulinė stabdymo sistema be akumuliatoriaus ir atskiriamojo greito uždarymo įrenginio Kameros sistema Besisukantis švyturėlis 5,3 metrų 2 x 6 mm2 akumuliatoriaus elektros kabelis su 3 dalių kištukiniu lizdu

18 G50 SERIJA Laukuose GÖWEIL vyniotuvai garantuoja aukščiausią kokybę. Norėdami, kad mūsų mašinos atlaikytų sunkius bet kurios įprastos darbo dienos laukuose iššūkius bei siekdami garantuoti jų patikimumą, savo vyniotuvus įvairiai išbandome realiomis sąlygomis. Mūsų G50 serijos vyniotuvai ypatingai išsiskiria gerai apgalvotais sprendimais, aiškiai matomais kiekvienoje mašinos konstrukcijos smulkmenoje. Vyniojimas iš eilės Dviejų ritinių transportavimas Nuokalnėse 24h Aptarnavimas Vyniojimas iš eilės: Vyniojimo iš eilės procesas padeda sutaupyti daug laiko. Šio proceso metu tik įkėlęs ritinį įkėlimo strypas iš karto grįžta į įkėlimo padėtį. Todėl kitą ritinį galima įkelti iš karto, kai tik nuleidžiamas anksčiau apvyniotas ritinys. Nuokalnėse: Idealus mūsų vyniojimo mašinų svorio pasiskirstymas, žemo profilio konstrukcija ir stacionari vyniojimo platforma garantuoja maksimalų stabilumą ir geresnį naudojimą. Dviejų ritinių transportavimas: Galimybė transportuoti du ritinius yra itin patogi funkcija. Jei apvyniotus ritinius norite nuleisti tam tikroje vietoje, pakelkite papildomą neapvyniotą ritinį įkėlimo strypu ir apvyniokite jį tiesiog ritinių surinkimo vietoje. Aptarnavimas: Galite mumis pasikliauti! Kai Jums reikia pagalbos, pasitikėkite GÖWEIL aptarnavimo paketu. GÖWEIL aptarnavimo paketą sudaro: aptarnavimas 24/7, originalios atsarginės dalys ir specialiai apmokyti kvalifikuoti darbuotojai. Viskas yra Jūsų paslaugoms. Aptarnavimo telefono linija +43 (0) ; Aptarnavimo el. paštas

19 G50 Serija Pagrindiniai duomenys GÖWEIL / G50 Serija / psl. ĮRANGA G5010 G5012 G5020 G5020 Inliner Dviejų dalių vyniojimo strypas --- Serija Serija Serija Hidrauliniu būdu paverčiama vyniojimo platforma Serija Serija Serija Serija 4 ritinio transporterio diržai su diržų kreiptuvu ir 4 ritinio kreipimo volais Serija Serija Serija Serija Ritinys įkeliamas priekyje, o nuleidžiamas gale Serija Serija Serija Serija Plėvelės įtempimo mechanizmas, 750 mm Serija Serija Serija Serija 500 mm ir 750 mm pločio kombinuotas plėvelės įtempimo mechanizmas Priedas Priedas Priedas Priedas Automatinio plėvelės pjovimo ir laikymo sistema Serija Serija Serija Serija Plėvelės tikrinimo įrenginys Priedas Priedas Priedas Serija Vieno plėvelės rulono režimas Priedas Priedas Laikikliai 6 plėvelės rulonams Serija Serija Serija Serija Hidrauliniu būdu valdomas sukamas prikabinimas su rankiniu valdymu ir apatine sujungimo jungtimi Serija Serija Hidrauliniu būdu valdomas sukamas prikabinimas su apatine sujungimo jungtimi Serija --- Hidrauliniu būdu reguliuojamas ir teleskopinis sukamas prikabinimas Serija Šviesų ir indikatorių sistema Serija Serija Serija Serija Priekiniai darbiniai žibintai Serija Serija Serija Serija Padangos 15,0/55-17AW Serija Serija Serija Serija Padangos 19,0/45-17AW Priedas Priedas Priedas Priedas Valdymas STANDARTINIS STANDARTINIS PROFI PROFI Apkrovos aptikimas Priedas Priedas GTV pavaros velenas Priedas Priedas Priedas --- Nuleidimo paklotas Priedas Priedas Priedas Priedas Papildomas vyniojimo platformos volas Priedas Priedas Priedas Priedas Ritinio verstuvas su papildomu volu Priedas Priedas Priedas Priedas Dvigubos linijos pneumatinė stabdymo sistema Priedas Priedas Priedas Priedas Hidraulinė stabdymo sistema su akumuliatoriumi ir atskiriamuoju greito uždarymo įrenginiu Priedas Priedas Priedas Priedas Hidraulinė stabdymo sistema be akumuliatoriaus ir atskiriamojo greito uždarymo įrenginio Priedas Priedas Priedas Priedas Besisukantis švyturėlis Priedas Priedas Priedas Priedas 5,3 metrų 2 x 6 mm2 akumuliatoriaus elektros kabelis su 3 dalių kištukiniu lizdu Priedas Priedas Priedas Priedas Kameros sistema Priedas Papildoma įranga Inliner veikimui Dvi movos presui, pilnos (pageidaujant nurodomas preso tipas) Priedas Ilginimo kabelis ir hidraulinės žarnos komplektas, skirtas valdyti presą rankiniu būdu Priedas Įrenginių komplektas automatiniam Inliner veikimui Priedas Įrenginių detalių surinkimas Priedas Serijos: įtraukta į pagrindinį modelį Priedas: galimas kaip papildoma įranga ---: nėra

20 Art. Nr. 86,00550 / Lietuvos UAB Agroteka Oficialus Göweil Maschinenbau GmbH importuotojas Ateities pl. 45b, LT Kaunas Tel.: / Fax: agroteka@agroteka.lt / GÖWEIL Maschinenbau GmbH Göweil Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / 4202 Kirchschlag / Austrija Tel.: +43 (0) / Fax: +43 (0) office@goeweil.com /

Mechaninės sėjamosios EcoLine, ProfiLine ir MasterLine

Mechaninės sėjamosios EcoLine, ProfiLine ir MasterLine Mechaninės sėjamosios EcoLine, ProfiLine ir MasterLine EcoLine Lengva ir tiksli Ideali mažo ir vidutinio dydžio ūkiams, EcoLine sėjamoji gali būti naudojama tik kaip sėjamoji paskui traktorių arba kombinuojama

Detaliau

Diskinės sėjamosios FALCON Kokybiška sėja bet kokiomis sąlygomis Моdulinė sistema Didelė talpa sėklai Mažas traukiamosios galios poreikis Pagrindinė t

Diskinės sėjamosios FALCON Kokybiška sėja bet kokiomis sąlygomis Моdulinė sistema Didelė talpa sėklai Mažas traukiamosios galios poreikis Pagrindinė t Diskinės sėjamosios FALCON Kokybiška sėja bet kokiomis sąlygomis Моdulinė sistema Didelė talpa sėklai Mažas traukiamosios galios poreikis Pagrindinė technologinė agregato paskirtis: Skirta minimalizuotoms

Detaliau

Nexa serija Stūmokliniai ir hidrauliniai dozavimo siurbliai su dviguba diafragma UAB Elega, Žalgirio , Vilnius, LT 08217, Lietuva, Tel:

Nexa serija Stūmokliniai ir hidrauliniai dozavimo siurbliai su dviguba diafragma UAB Elega, Žalgirio , Vilnius, LT 08217, Lietuva, Tel: Nexa serija Stūmokliniai ir hidrauliniai dozavimo siurbliai su dviguba diafragma UAB Elega, Žalgirio 131-211, Vilnius, LT 08217, Lietuva, Tel: +370 5 2 715444; tel./faksas: +370 5 2 715445; mob. tel.:

Detaliau

priedai ir pasirenkami prietaisai medienos smulkintuvams designed manufac tur ed denmar k Reliable Chipping

priedai ir pasirenkami prietaisai medienos smulkintuvams designed manufac tur ed denmar k Reliable Chipping priedai ir pasirenkami prietaisai medienos smulkintuvams designed manufac tur ed denmar k Reliable Chipping pritaikykite savo tp medienos smulkintuvą tam darbui, kurį ketinate atlikti Linddana skiria labai

Detaliau

Honda GL1800 GOLD WING TOUR Gold Wing Tour Pasirodžius naujausiai legendinio Honda Gold Wing motociklo versijai šis neprilygstamas turistinis motocikl

Honda GL1800 GOLD WING TOUR Gold Wing Tour Pasirodžius naujausiai legendinio Honda Gold Wing motociklo versijai šis neprilygstamas turistinis motocikl Honda GL1800 GOLD WING TOUR Gold Wing Tour Pasirodžius naujausiai legendinio Honda Gold Wing motociklo versijai šis neprilygstamas turistinis motociklas tapo dar universalesnis. Galima sakyti, kad šis

Detaliau

Microsoft Word - Awalift 80 Manual_LT.doc

Microsoft Word - Awalift 80 Manual_LT.doc Nuotekų perpumpavimo įrenginys su nešmenų atskyrimu Awalift 80 Instaliavimo ir naudojimo instrukcija Puslapis 1 / 9 Bendra informacija Nuotekų perpumpavimo įrenginiai naudojami kai nuotekų vamzdis yra

Detaliau

Dacia Logan

Dacia Logan Visiškas saugumas bet kokiomis sąlygomis Užpakaliniai atstumo jutikliai* pypsėjimu įspėja vairuotoją apie artėjančias kliūtis. Norint dar didesnio saugumo ir patogumo galima naudoti kartu su atbulinės

Detaliau

Naujasis Hyundai i20 Active Cross VERSIJA ĮRANGA PAVARŲ DĖŽĖ Galia, kw/ag Kaina, EUR su PVM 1.0 T-GDI ISG Comfort 5MT 74/ T-GDI ISG Styl

Naujasis Hyundai i20 Active Cross VERSIJA ĮRANGA PAVARŲ DĖŽĖ Galia, kw/ag Kaina, EUR su PVM 1.0 T-GDI ISG Comfort 5MT 74/ T-GDI ISG Styl VERSIJA ĮRANGA PAVARŲ DĖŽĖ Galia, kw/ag Kaina, EUR su PVM 1.0 T-GDI ISG Comfort 5MT 74/100 14 990 1.0 T-GDI ISG Style 6MT 89/120 16 990 1.0 T-GDI ISG Comfort 7DCT AT 74/100 16 490 1.0 T-GDI ISG Style 7DCT

Detaliau

Solid Universalusis padargas. Visiems atvejams.

Solid Universalusis padargas. Visiems atvejams. Solid Universalusis padargas. Visiems atvejams. Mes prisiimame sau atsakomybę (naujame lygmenyje) pristatydami Jums SOLID. Tiksliai veikiantis. Stabilus. Dailios formos. Tai yra mūsų SOLID. Ši strėlė tai

Detaliau

Šypsokitės lyjant lietui Stoglatakių ir lietvamzdžių sistema Galeco PVC

Šypsokitės lyjant lietui Stoglatakių ir lietvamzdžių sistema Galeco PVC Šypsokitės lyjant lietui Stoglatakių ir lietvamzdžių sistema Galeco PVC www.galeco.info Stoglatakių ir lietvamzdžių sistema Galeco PVC Naujos kokybės stoglatakiai ir lietvamzdžiai, kuriems gaminti taikoma

Detaliau

Dacia SANDERO STEPWAY ĮRANGA IR KAINOS SANDERO STEPWAY kaina KLASĖ KODAS KĖBULAS Variklis Pavarų dėžė Kaina STEPWAY LAUREATE SA2-SL90GEC Hečbekas TCe

Dacia SANDERO STEPWAY ĮRANGA IR KAINOS SANDERO STEPWAY kaina KLASĖ KODAS KĖBULAS Variklis Pavarų dėžė Kaina STEPWAY LAUREATE SA2-SL90GEC Hečbekas TCe ĮRANGA IR KAINOS SANDERO kaina KLASĖ KODAS KĖBULAS Variklis Pavarų dėžė Kaina SA2-SL90GEC Hečbekas TCe 90 mechaninė 11 136 SA2-SL90GIEC Hečbekas TCe 90 LPG mechaninė 12 025 SA2-SL95DED Hečbekas dci Blue

Detaliau

5 DURŲ Pasiūlymas galioja iki TOYOTA PROACE VAN COMPACT kainoraštis PROACE nepamainomas Jūsų verslo partneris: 5 metus ištisą parą teikiamo

5 DURŲ Pasiūlymas galioja iki TOYOTA PROACE VAN COMPACT kainoraštis PROACE nepamainomas Jūsų verslo partneris: 5 metus ištisą parą teikiamo 5 DURŲ 2019-06-31 TOYOTA PROACE VAN COMPACT kainoraštis PROACE nepamainomas Jūsų verslo partneris: 5 metus ištisą parą teikiamos Toyota Eurocare pagalbos kelyje paslaugos visoje Europoje Prioritetinis

Detaliau

Dacia LOGAN ĮRANGA IR KAINOS LOGAN kaina KLASĖ KODAS KĖBULAS Variklis Pavarų dėžė Kaina ACCESS LO2-AC75GEC Sedanas SCe 75 mechaninė AMBIANCE LO2

Dacia LOGAN ĮRANGA IR KAINOS LOGAN kaina KLASĖ KODAS KĖBULAS Variklis Pavarų dėžė Kaina ACCESS LO2-AC75GEC Sedanas SCe 75 mechaninė AMBIANCE LO2 ĮRANGA IR KAINOS LOGAN kaina KLASĖ KODAS KĖBULAS Variklis Pavarų dėžė Kaina ACCESS LO2-AC75GEC Sedanas SCe 75 mechaninė 7 337 AMBIANCE LO2-AM75GEC Sedanas SCe 75 mechaninė 8 258 AMBIANCE LO2-AM90GIEC Sedanas

Detaliau

Brošiūra - Oleopator P

Brošiūra - Oleopator P ACO plastikiniai atskirtuvai Polietileniniai ACO Oleopator P ir Oleopass P serijos naftos produktų atskirtuvai Oleopator P I klasė I klasės Oleopator P naftos produktų atskirtuvai yra pritaikyti montuoti

Detaliau

Siemens SX 75M032EU

Siemens SX 75M032EU ¹ 1 389* *Rekomenduojama mažmeninė kaina su PVM ¹Itin aukštas 86,5 cm Produkto charakteristikos Efektyvumas ir pajėgumas k Energijos sąnaudų efektyvumo klasė: A+++, k Džiovinimo klasė: A k Metinis sunaudojimas

Detaliau

TECEbox_2017.indd

TECEbox_2017.indd Potinkinės sistemos ĮMŪRIJAMI MODULIAI KAINYNAS 2017 ĮMŪRIJAMI MODULIAI SU SURINKTU IR PILNAI IŠBANDYTU VANDENS BAKELIU puikus sprendimas esant mūrinėms sienoms. Bakelis montuojamas nišoje. Tvirtas, patikimas,

Detaliau

Noraginis skutikas Karat

Noraginis skutikas Karat Noraginis skutikas Karat Šiuolaikinis ražienos skutimas Šiuolaikinis ražienų skutikas pasižymi trimis pagrindinėmis funkcijomis skatinti piktžolių ir lauke esančių sėklų dygimą, įterpti šiaudus ir atitaisyti

Detaliau

Dacia SANDERO ĮRANGA IR KAINOS SANDERO kaina KLASĖ KODAS KĖBULAS Variklis Pavarų dėžė Kaina ACCESS SA2-AC75GEC Hečbekas Sce 75 mechaninė AMBIANC

Dacia SANDERO ĮRANGA IR KAINOS SANDERO kaina KLASĖ KODAS KĖBULAS Variklis Pavarų dėžė Kaina ACCESS SA2-AC75GEC Hečbekas Sce 75 mechaninė AMBIANC ĮRANGA IR KAINOS SANDERO kaina KLASĖ KODAS KĖBULAS Variklis Pavarų dėžė Kaina ACCESS SA2-AC75GEC Hečbekas Sce 75 mechaninė 7 509 AMBIANCE SA2-AM75GEC Hečbekas Sce 75 mechaninė 8 430 AMBIANCE SA2-AM90GIEC

Detaliau

FORD EDGE Galioja nuo Variklis ir transmisija Versija Variklio tipas CO 2 (g/km) Kaina, EUR su PVM Nuolaida Specialioji kaina, EUR su PVM 2

FORD EDGE Galioja nuo Variklis ir transmisija Versija Variklio tipas CO 2 (g/km) Kaina, EUR su PVM Nuolaida Specialioji kaina, EUR su PVM 2 Variklis ir transmisija Versija Variklio tipas CO 2 (g/km) su PVM Nuolaida Specialioji kaina, EUR su PVM 2,0 l EcoBlue 238 AG A8 AWD Titanium Dyzelinis 178 51.850 5.390 46.460 2,0 l EcoBlue 238 AG A8 AWD

Detaliau

Danfoss Link TM Wi-Fi Namų šildymas, valdomas nuotoliniu būdu 24/7 namų šildymo valdymas iš bet kurios vietos su Danfoss Link programėle ismanussildym

Danfoss Link TM Wi-Fi Namų šildymas, valdomas nuotoliniu būdu 24/7 namų šildymo valdymas iš bet kurios vietos su Danfoss Link programėle ismanussildym Wi-Fi Namų šildymas, valdomas nuotoliniu būdu 24/7 namų šildymo valdymas iš bet kurios vietos su Danfoss Link programėle ismanussildymas.danfoss.lt Danfoss Link Wi-Fi sistema Wi-Fi sistema leidžia: Valdyti

Detaliau

Siemens SN 578S02TE

Siemens SN 578S02TE ner. plieno 1 849* *Rekomenduojama mažmeninė kaina su PVM Produkto charakteristikos Efektyvumas ir pajėgumas k Energijos sąnaudų efektyvumo klasė: A+++, k Džiovinimo klasė: A k Metinis sunaudojimas programai

Detaliau

Kai LT-11C-0859 NISSAN XTRAIL

Kai LT-11C-0859 NISSAN XTRAIL Kai VARIKLIS MODELIS Pavara TRANSMISIJA emisija g/km l / 100km Benzininis DIG-T163, 6MT Visia 4x2 145 6,2 21990 DIG-T163, 6MT Acenta 4x2 145 6,2 24090 DIG-T163, 6MT Tekna 4x2 149 6,4 28090 Dyzelinis dci

Detaliau

Dacia LODGY ĮRANGA IR KAINOS LODGY kaina KLASĖ KODAS KĖBULAS Variklis Pavarų dėžė Kaina ACCESS LDG-ACC100GEC Minivenas 5-sėdynė SCe 100 S&S mechaninė

Dacia LODGY ĮRANGA IR KAINOS LODGY kaina KLASĖ KODAS KĖBULAS Variklis Pavarų dėžė Kaina ACCESS LDG-ACC100GEC Minivenas 5-sėdynė SCe 100 S&S mechaninė ĮRANGA IR KAINOS LODGY kaina KLASĖ KODAS KĖBULAS Variklis Pavarų Kaina ACCESS LDG-ACC100GEC Minivenas 5-sėdynė mechaninė 9 338 OPEN LDG-OPEN100GEC Minivenas 5-sėdynė mechaninė 10 539 OPEN LDG-OPEN100G7EC

Detaliau

Dacia LODGY ĮRANGA IR KAINOS LODGY kaina KLASĖ KODAS KĖBULAS Variklis Pavarų dėžė Kaina OPEN LDG-OPEN100GED Minivenas 5-sėdynė TCe 100 mech

Dacia LODGY ĮRANGA IR KAINOS LODGY kaina KLASĖ KODAS KĖBULAS Variklis Pavarų dėžė Kaina OPEN LDG-OPEN100GED Minivenas 5-sėdynė TCe 100 mech ĮRANGA IR KAINOS LODGY kaina 2019.08.05 KLASĖ KODAS KĖBULAS Variklis Pavarų dėžė Kaina OPEN LDG-OPEN100GED Minivenas 5-sėdynė TCe 100 11 498 OPEN LDG-OPEN100G7ED Minivenas 7-sėdynė TCe 100 12 006 LAUREATE

Detaliau

Suzuki Vitara 140 BOOSTERJET 4WD GLX 6MT Kilimėliai, registracija, tech. apžiūra, KET paketas. Techniniai duomenys Darbinis tūris 1373 cm³ Galia 103 k

Suzuki Vitara 140 BOOSTERJET 4WD GLX 6MT Kilimėliai, registracija, tech. apžiūra, KET paketas. Techniniai duomenys Darbinis tūris 1373 cm³ Galia 103 k uzuki Vitara 140 BOOTERJET 4WD GLX 6MT Kilimėliai, registracija, tech. apžiūra, KET paketas. Techniniai duomenys Darbinis tūris 1373 cm³ Galia 103 kw Cilindrų / vožtuvų skaičius 4 / 16 Ilgis / Plotis /

Detaliau

Potinkinės sistemos TECEbox Uni TECEbox Uni Kainynas 2019/2020

Potinkinės sistemos TECEbox Uni TECEbox Uni Kainynas 2019/2020 Potinkinės sistemos Kainynas 09/00 5 METŲ atsarginių dalių atsargų garantija* TECEbox MODULIS SU UNI VANDENS BAKELIU Laiko patikrintus modulius su Uni vandens bakeliais galima montuoti prie vientisos sienos,

Detaliau

MES PAKEISIME JŪSŲ GYVENIMO KOKYBĘ ASV-P balansinis ventilis su 1.5 m impulsiniu vamzdeliu (G1/16 A) ir dreno čiaupu (G 3/4 A) Pastovus slėgio perkryt

MES PAKEISIME JŪSŲ GYVENIMO KOKYBĘ ASV-P balansinis ventilis su 1.5 m impulsiniu vamzdeliu (G1/16 A) ir dreno čiaupu (G 3/4 A) Pastovus slėgio perkryt MES PAKEISIME JŪSŲ GYVENIMO KOKYBĘ ASV-P balansinis ventilis su 1.5 m impulsiniu vamzdeliu (G1/16 A) ir dreno čiaupu (G 3/4 A) Pastovus slėgio perkrytis 0.1 bar (10 kpa) ASV-PV balansinis ventilis su m

Detaliau

Microsoft PowerPoint - AFC Kaunas dalis - Kopija

Microsoft PowerPoint - AFC Kaunas dalis - Kopija AFC technologijos užtikrintumui, lengvesniam darbui ir laiko taupymui 1. IMI Heimeier 90! Prisistatymas. 2. Kas tai AFC? 3. Eclipse. Plačiausias asortimentas mažų šildymo, vėsinimo prietaisų reguliavimui,

Detaliau

Dacia_Techroad_2019_03_LT.indd

Dacia_Techroad_2019_03_LT.indd Dacia Ribotojo leidimo serija TECHROAD Ribotojo leidimo serija Techroad Kiekviena diena gali būti kupina malonumų ir jaudinančių nuotykių. Būtent dėl to sukurta ribotojo leidimo serija TECHROAD, apimanti

Detaliau

Sutrumpintas katalogas Automatikos ir paskirstymo skydeliai Instaliacinės dėžutės

Sutrumpintas katalogas Automatikos ir paskirstymo skydeliai Instaliacinės dėžutės Sutrumpintas katalogas Automatikos ir paskirstymo skydeliai Instaliacinės dėžutės Turinys Plastikiniai skydeliai ir dėžutės (Lentelė-santrauka). 4 IP 40 skydeliai atviram montavimui Unibox serija. 6 Mini

Detaliau

Krasta Auto Pasiūlymo data: Pasiūlymo nr.: D BMW i3 (94Ah) automobilio pasiūlymas Kaina (įskaitant PVM 21%) EUR Bazinė automobilio k

Krasta Auto Pasiūlymo data: Pasiūlymo nr.: D BMW i3 (94Ah) automobilio pasiūlymas Kaina (įskaitant PVM 21%) EUR Bazinė automobilio k Krasta Auto Pasiūlymo data: 2019-05-27 Pasiūlymo nr.: D-245011 BMW i3 (94Ah) automobilio pasiūlymas Kaina (įskaitant PVM 21%) Bazinė automobilio kaina 42 656,01 Papildomų priedų kaina 6 14 Bendra automobilio

Detaliau

LIETUVOS RESPUBLIKOS VIDAUS REIKALŲ MINISTRO

LIETUVOS RESPUBLIKOS VIDAUS REIKALŲ MINISTRO LIETUVOS RESPUBLIKOS VIDAUS REIKALŲ MINISTRO ĮSAKYMAS DĖL LIETUVOS RESPUBLIKOS VIDAUS REIKALŲ MINISTRO 2005 M. BIRŽELIO 14 D. ĮSAKYMO NR. 1V-186 DĖL VAIRUOTOJO PAŽYMĖJIMO BLANKO APRAŠYMO IR PRIVALOMOSIOS

Detaliau

Šienapjovės DISCO Priekinės, galinės ir prikabinamos šienapjovės

Šienapjovės DISCO Priekinės, galinės ir prikabinamos šienapjovės Šienapjovės DISCO Priekinės, galinės ir prikabinamos šienapjovės DISCO priekinės, galinės ir prikabinamos šienapjovės. Turinys Technika profesionalams 6 Pjovimo sija Max Cut 8 Pakaba ACTIVE FLOAT 14 Plaušintuvas

Detaliau

RANKINIAI PADĖKLŲ VEŽIMĖLIAI 66 serija Skirta sunkiems darbams, kg Aptarnavimo nereikalaujantys rankiniai padėklų vežimėliai su tvirtu ir st

RANKINIAI PADĖKLŲ VEŽIMĖLIAI 66 serija Skirta sunkiems darbams, kg Aptarnavimo nereikalaujantys rankiniai padėklų vežimėliai su tvirtu ir st 66 serija Skirta sunkiems darbams, 1500 2500 kg Aptarnavimo nereikalaujantys rankiniai padėklų vežimėliai su tvirtu ir stipriu rėmu skirti sunkiems darbams. Normalaus pakėlimo funkcija lengvam sunkių krovinių

Detaliau

Energijos taupymas Akumuliatorių naudojimo patarimai

Energijos taupymas Akumuliatorių naudojimo patarimai Energijos taupymas Akumuliatorių naudojimo patarimai Penki būdai pailginti akumuliatoriaus eksploatavimo laiką Išjungtas variklis yra iššūkis akumuliatoriui. Prietaisams ir sistemoms reikia elektros energijos,

Detaliau

Krasta Auto Vilnius Pasiūlymo data: Pasiūlymo nr.: D MINI Cooper Countryman automobilio pasiūlymas Kaina (įskaitant PVM 21%) EUR Baz

Krasta Auto Vilnius Pasiūlymo data: Pasiūlymo nr.: D MINI Cooper Countryman automobilio pasiūlymas Kaina (įskaitant PVM 21%) EUR Baz Krasta Auto Vilnius Pasiūlymo data: 2019-04-12 Pasiūlymo nr.: D-225496 MINI Cooper Countryman automobilio pasiūlymas Kaina (įskaitant PVM 21%) Bazinė automobilio kaina 29 889,99 Papildomų priedų kaina

Detaliau

Microsoft Word - BX.doc

Microsoft Word - BX.doc STUMDOMŲ KIEMO VARTŲ AUTOMATIKA 1. Automatika (BX-A / BX-B); 2. Valdymo blokas; 3. Imtuvas; 4. Galinių išjung jų atramos 5. Dantytas b gis; 6. Raktas išjung jas; 7. Lempa; 8. Antena 9. Fotoelementai 10.

Detaliau

Layout 1

Layout 1 Kvalifikacijos kėlimo kursų programos Pneumatika Pneumatikos pagrindai mašinų operatoriams P100 Suteikite savo mašinų operatoriams įgūdžių optimalaus darbinio slėgio nustatymui, oro pratekėjimų (nuostolių)

Detaliau

Individualus projektas Programa TE-PM, TE-PS, TE-SL, TEstream 4, TEstream 6, TEstream 8, TEstreamOBD 4, TEstreamOBD 6, TEstreamOBD 8 sistemų naudotoja

Individualus projektas Programa TE-PM, TE-PS, TE-SL, TEstream 4, TEstream 6, TEstream 8, TEstreamOBD 4, TEstreamOBD 6, TEstreamOBD 8 sistemų naudotoja Individualus projektas Programa TE-PM, TE-PS, TE-SL, TEstream 4, TEstream 6, TEstream 8, TEstreamOBD 4, TEstreamOBD 6, TEstreamOBD 8 sistemų naudotojams Alternatyvus valdymo pultas telefone ViPGaS programos

Detaliau

untitled

untitled TEREX TLB890 KRAUTUVAS ATVIRKŠTINIU KAUŠU NAUJAS NAUJAS NAŠUMO LYGIS NAUJAS TEREX TLB890 KRAUTUVAS ATVIRKŠTINIU KAUŠU GREIČIAU, GILIAU, AUKŠČIAU Mūsų našiausias krautuvas atvirkštiniu kaušu Sukurtas remiantis

Detaliau

Dacia LOGAN MCV ĮRANGA IR KAINOS LOGAN MCV kaina KLASĖ KODAS KĖBULAS Variklis Pavarų dėžė Kaina ACCESS LM2-AC75GEC Universalas Sce 75 E6C mechaninė 8

Dacia LOGAN MCV ĮRANGA IR KAINOS LOGAN MCV kaina KLASĖ KODAS KĖBULAS Variklis Pavarų dėžė Kaina ACCESS LM2-AC75GEC Universalas Sce 75 E6C mechaninė 8 ĮRANGA IR KAINOS LOGAN MCV kaina KLASĖ KODAS KĖBULAS Variklis Pavarų dėžė Kaina ACCESS LM2-AC75GEC Universalas Sce 75 E6C mechaninė 8 455 AMBIANCE LM2-AM75GEC Universalas Sce 75 E6C mechaninė 9 205 AMBIANCE

Detaliau

Funkcionalumo išsaugojimas, statybinė

Funkcionalumo išsaugojimas, statybinė Funkcionalumo išsaugojimas, statybinė medžiaga mediena Kabelių sistemos pagal DIN 4102 12 dalį Building Connections funkcionalumo išsaugojimas Statybinė medžiaga mediena Kilus gaisrui daugelyje pastatų,

Detaliau

RET2000 Elektronisis Skaitmeninis Termostatas su LCD

RET2000 Elektronisis Skaitmeninis Termostatas su LCD MAKING MODERN LIVING POSSIBLE RET2000 B/M/MS Elektroninis skaitmeninis termostatas su LCD Danfoss Heating Montavimo vadovas Norėdami gauti išsamią spausdintą šių instrukcijų versiją, skambinkite Rinkodaros

Detaliau

CIVILINĖS AVIACIJOS ADMINISTRACIJOS DIREKTORIUS Į S A K Y M A S DĖL MĖGĖJIŠKOS KONSTRUKCIJOS ORLAIVIŲ GAMYBOS, JŲ TINKAMUMO SKRAIDYTI NUSTATYMO IR NAU

CIVILINĖS AVIACIJOS ADMINISTRACIJOS DIREKTORIUS Į S A K Y M A S DĖL MĖGĖJIŠKOS KONSTRUKCIJOS ORLAIVIŲ GAMYBOS, JŲ TINKAMUMO SKRAIDYTI NUSTATYMO IR NAU CIVILINĖS AVIACIJOS ADMINISTRACIJOS DIREKTORIUS Į S A K Y M A S DĖL MĖGĖJIŠKOS KONSTRUKCIJOS ORLAIVIŲ GAMYBOS, JŲ TINKAMUMO SKRAIDYTI NUSTATYMO IR NAUDOJIMO TAISYKLIŲ 2001 m. gruodžio 27 d. Nr. 109 Vilnius

Detaliau

JOHN DEERE KOMBAINŲ IŠŠŪKIS John Deere, CLAAS ir NEW HOLLAND John Deere kombainų iššūkį organizuoja John Deere Walldorf GmbH & Co. KG Altrottstr. 31 6

JOHN DEERE KOMBAINŲ IŠŠŪKIS John Deere, CLAAS ir NEW HOLLAND John Deere kombainų iššūkį organizuoja John Deere Walldorf GmbH & Co. KG Altrottstr. 31 6 JOHN DEERE KOMBAINŲ IŠŠŪKIS John Deere, CLAAS ir NEW HOLLAND John Deere kombainų iššūkį organizuoja John Deere Walldorf GmbH & Co. KG Altrottstr. 31 69190 Walldorf, Germany (toliau John Deere ). Sąlygos:

Detaliau

Techninis aprašymas RLV-KDV H tipo vožtuvas radiatoriams su integruotais termostatiniais vožtuvais užblokuojamas, su išleidimo galimybe ir integruotu

Techninis aprašymas RLV-KDV H tipo vožtuvas radiatoriams su integruotais termostatiniais vožtuvais užblokuojamas, su išleidimo galimybe ir integruotu H tipo vožtuvas radiatoriams su integruotais termostatiniais vožtuvais užblokuojamas, su išleidimo galimybe ir integruotu Taikymas Vožtuve yra integruotas slėgio perkryčio reguliatorius, užtikrinantis

Detaliau

Techninis aprašymas Tolygaus valdymo pavara AME 435 Aprašymas Vožtuvo srauto reguliavimo funkciją. Srautą galima įvairiai reguliuoti nuo tiesinio iki

Techninis aprašymas Tolygaus valdymo pavara AME 435 Aprašymas Vožtuvo srauto reguliavimo funkciją. Srautą galima įvairiai reguliuoti nuo tiesinio iki Techninis aprašymas Tolygaus valdymo pavara AME 435 Aprašymas Vožtuvo srauto reguliavimo funkciją. Srautą galima įvairiai reguliuoti nuo tiesinio iki logaritminio arba atvirkščiai. Nuo svyravimų sauganti

Detaliau

TECHNINIAI DUOMENYS Pramoniniai vartai

TECHNINIAI DUOMENYS Pramoniniai vartai TECHNINIAI DUOMENYS Pramoniniai vartai TURINYS 4 BĖGIAI 5...STD 6...LHR-FM 7...LHR-RM 8...STD-RM 9...HL-TM 10...VL-TM 11...HL-MM1 su konsole žemiau montuojamoms spyruoklėms 12...HL-MM2 su konsole žemiau

Detaliau

ATV/UTV GERVĖ INSTRUKCIJA LDH3000lbs LDF3000lbs

ATV/UTV GERVĖ INSTRUKCIJA LDH3000lbs LDF3000lbs ATV/UTV GERVĖ INSTRUKCIJA LDH3000lbs LDF3000lbs Skaitydami šias instrukcijas, pamatysite Įspėjimus ir atsargumo reikalavimus. Kiekvienas pranešimas turi konkretų tikslą. Įspėjimai ir pavojaus nustatymai.

Detaliau

JABRA REVO WIRELESS Naudotojo Vadovas jabra.com/revowireless

JABRA REVO WIRELESS Naudotojo Vadovas jabra.com/revowireless Naudotojo Vadovas jabra.com/revowireless TURINYS 1. SVEIKI...3 2. APŽVALGA... 4 3. KAIP DĖVĖTI...5 3.1 AUKŠČIO REGULIAVIMAS 3.2 SULENKIAMI LANKSTAI 4. ĮKROVIMAS...7 4.1 BATERIJOS BŪSENA 5. PRIJUNGIMAS...

Detaliau

Dacia LOGAN MCV ĮRANGA IR KAINOS LOGAN MCV kaina KLASĖ KODAS KĖBULAS Variklis Pavarų dėžė Kaina ACCESS LM2-AC75GED Universalas Sce 75 5 mechaninė 8 69

Dacia LOGAN MCV ĮRANGA IR KAINOS LOGAN MCV kaina KLASĖ KODAS KĖBULAS Variklis Pavarų dėžė Kaina ACCESS LM2-AC75GED Universalas Sce 75 5 mechaninė 8 69 ĮRANGA IR KAINOS LOGAN MCV kaina KLASĖ KODAS KĖBULAS Variklis Pavarų dėžė Kaina ACCESS LM2-AC75GED Universalas Sce 75 5 mechaninė 8 697 AMBIANCE LM2-AM75GED Universalas Sce 75 5 mechaninė 9 446 LAUREATE

Detaliau

BASEINO OCTO+ 460, 540, 640 IR 840 MODELIO, AIKŠTELĖS PARUOŠIMAS IR MEDINIO KARKASO SURINKIMAS + LENTJUOSTES MONTAVIMAS + PATIESALO MONTAVIMAS Atlikit

BASEINO OCTO+ 460, 540, 640 IR 840 MODELIO, AIKŠTELĖS PARUOŠIMAS IR MEDINIO KARKASO SURINKIMAS + LENTJUOSTES MONTAVIMAS + PATIESALO MONTAVIMAS Atlikit BASEINO OCTO+ 460, 540, 640 IR 840 MODELIO, AIKŠTELĖS PARUOŠIMAS IR MEDINIO KARKASO SURINKIMAS + LENTJUOSTES MONTAVIMAS + PATIESALO MONTAVIMAS Atlikite aikštelės nuţymėjimą po baseinu, pašalinkite augalus,

Detaliau

Ultra rankinė beorio dažymo sistema Pažangiausi pasaulyje rankiniai dažų purkštuvai PRIVALUMAI Greičiausias būdas atlikti nedidelius dažymo darbus įro

Ultra rankinė beorio dažymo sistema Pažangiausi pasaulyje rankiniai dažų purkštuvai PRIVALUMAI Greičiausias būdas atlikti nedidelius dažymo darbus įro Ultra rankinė beorio dažymo sistema Pažangiausi pasaulyje rankiniai dažų purkštuvai PRIVALUMAI Greičiausias būdas atlikti nedidelius dažymo darbus įrodyta profesionalų! Nereikia skiesti dažų, darbo pobūdis

Detaliau

File Transfer programinės įrangos naudotojo instrukcija

File Transfer programinės įrangos naudotojo instrukcija File Transfer programinės įrangos naudotojo instrukcija Rinkmenos dalių įkėlimas naudojantis i.saf-t FileTransfer FileTransfer programinė įranga (toliau - FileTransfer PĮ) skirta didelės apimties rinkmenos

Detaliau

UAB Utenos šilumos tinklai (šilumos tiekėjo ir (ar) karšto vandens tiekėjo pavadinimas) įm.k , PVM mokėtojo kodas LT , Pramonės g. 11

UAB Utenos šilumos tinklai (šilumos tiekėjo ir (ar) karšto vandens tiekėjo pavadinimas) įm.k , PVM mokėtojo kodas LT , Pramonės g. 11 UAB Utenos šilumos tinklai (šilumos tiekėjo ir (ar) karšto vandens tiekėjo pavadinimas) įm.k.183843314, PVM mokėtojo kodas LT838433113, Pramonės g. 11, LT-28216 Utena, tel. (8 389) 63 641, faks. (8 389)

Detaliau

INW orpūtės ir oro siurbliai su šoniniu kanalu _ 1.1_Vienos pakopos 1.2_Dviejų pakopų 1.3_Aukšto slėgio Air and Vacuum Components

INW orpūtės ir oro siurbliai su šoniniu kanalu _ 1.1_Vienos pakopos 1.2_Dviejų pakopų 1.3_Aukšto slėgio Air and Vacuum Components INW orpūtės ir oro siurbliai su šoniniu kanalu _ 1.1_Vienos pakopos 1.2_Dviejų pakopų 1._Aukšto slėgio Air and Vacuum Components 1 INW orpūtės ir oro siurbliai su šoniniu kanalu _ Orpūtės / oro siurbliai

Detaliau

15762 ACO Vario batu valymas LT.indd

15762 ACO Vario batu valymas LT.indd ACO Vario grotelės ACO statybiniai elementai Tokiu būdu purvas lieka lauke ACO batų valymosi įranga pastato išorei ir vidui Purvas turi likti lauke Pirmas įspūdis būna lemiamas. Namo įėjimas veikia kaip

Detaliau

FORD TRANSIT CONNECT Galioja nuo Variklis ir transmisija Versija Ratų bazė Leidžiama bendroji masė VAN N1 CO 2 (g/km) Kaina, EUR su PVM Nuo

FORD TRANSIT CONNECT Galioja nuo Variklis ir transmisija Versija Ratų bazė Leidžiama bendroji masė VAN N1 CO 2 (g/km) Kaina, EUR su PVM Nuo Variklis ir transmisija Versija Ratų bazė Leidžiama bendroji masė VAN N1 C 2 (g/km) Nuolaida pecialioji kaina, EUR su 1,0 l EcoBoost 100 AG M6 Trumpa 2000 129 18.990 3.140 15.850 1.5 l TDCi 100 AG M6 Trumpa

Detaliau

Dacia_Duster_2019_04_LT.indd

Dacia_Duster_2019_04_LT.indd Naujasis Visur kaip namie Naujasis puikiai jaučiasi visur, kur beatsidurtų. Modernus, tvirtas, Atakamos oranžine spalva žavintis naujasis kiekvienam paliks nepamirštamą įspūdį. Išraiškingos priekinės grotelės,

Detaliau

FORD TRANSIT CONNECT Galioja nuo Variklis ir transmisija Versija Ratų bazė VAN N1 Leidžiama bendroji masė CO 2 (g/km) Kaina, EUR su PVM Nuo

FORD TRANSIT CONNECT Galioja nuo Variklis ir transmisija Versija Ratų bazė VAN N1 Leidžiama bendroji masė CO 2 (g/km) Kaina, EUR su PVM Nuo Variklis ir transmisija Versija Ratų bazė VAN N1 Leidžiama bendroji masė C 2 (g/km) Nuolaida pecialioji kaina, EUR su 1,0 l EcoBoost 100 AG M6 Trumpa 2000 129 18.990 3.140 15.850 1.5 l TDCi 100 AG M6 Trumpa

Detaliau

TOYOTA HILUX

TOYOTA HILUX TOYOTA HILUX TOYOTA HILUX MY20 Kainoraštis galioja nuo 2019 m. balandžio 1 d. Degalai, Variklis Modelis Kėbulo tipas Transmisija Komplektacija Kaina 1, Eur Mėnesio įmoka 2, Eur Toyota Safety Sence Dyzelinas

Detaliau

Lakštas1 INFORMACIJA APIE RUGPJŪČIO MĖN. SUPAPRASTINTUS MAŽOS VERTĖS PIRKIMUS Eil.N r. Pirkimo objekto pavadinimas Pirkimo būdas ir jo pasirinkimo pri

Lakštas1 INFORMACIJA APIE RUGPJŪČIO MĖN. SUPAPRASTINTUS MAŽOS VERTĖS PIRKIMUS Eil.N r. Pirkimo objekto pavadinimas Pirkimo būdas ir jo pasirinkimo pri INFORMACIJA APIE RUGPJŪČIO MĖN. SUPAPRASTINTUS MAŽOS VERTĖS PIRKIMUS Eil.N r. Pirkimo objekto pavadinimas Pirkimo būdas ir jo pasirinkimo priežastys Laimėjusio dalyvio pavadinimas, jo pasirinkimo priežastys

Detaliau

FORD MONDEO Galioja nuo Variklis ir transmisija Versija Variklio tipas Kėbulo tipas CO 2 (g/km) Kaina, EUR su PVM Nuolaida Specialioji kain

FORD MONDEO Galioja nuo Variklis ir transmisija Versija Variklio tipas Kėbulo tipas CO 2 (g/km) Kaina, EUR su PVM Nuolaida Specialioji kain Variklis ir transmisija Versija Variklio tipas Kėbulo tipas CO 2 (g/km) su Nuolaida Specialioji kaina, EUR su 1,5 l EcoBoost 165 AG M6 Trend Benzininis 5 durų 175 24 248 5 758 18 490 1,5 l EcoBoost 165

Detaliau

FORD TOURNEO/KOMBI CONNECT Galioja nuo Variklis ir transmisija Versija Ratų bazė Leidžiama bendroji masė KOMBI N1 CO 2 (g/km) Kaina, EUR su

FORD TOURNEO/KOMBI CONNECT Galioja nuo Variklis ir transmisija Versija Ratų bazė Leidžiama bendroji masė KOMBI N1 CO 2 (g/km) Kaina, EUR su Variklis ir transmisija Versija Ratų bazė Leidžiama bendroji masė KOMBI N1 CO 2 (g/km) Kaina, EUR su PVM Nuolaida Specialioji kaina, EUR su PVM 1.5 l TDCi 100 AG M6 Trend Trumpa 220 124 23.200 3.640 19.560

Detaliau

Traktoriai ARION

Traktoriai ARION Traktoriai ARION 660 650 630 610 550 530 510 ARION 600 / 500. Dar daugiau galimybių. ARION 600/500 Mes įsiklausėme į jūsų pageidavimus ir naujajame ARION įrengėme daugybe naujų funkcijų, kurios palengvins

Detaliau

Sandero_Stepway_2019_04_LT.indd

Sandero_Stepway_2019_04_LT.indd ir Sandero Stepway Išdrįskite sėsti į krosoverį Naujojo DACIA SANDERO STEPWAY žavesys pastebimas iš pirmo žvilgsnio. Naujos, išraiškingesnės chromuotos radiatoriaus grotelės, ištobulintos kėbulo linijos

Detaliau

TOYOTA COROLLA 2018 Toyota Corolla tai sėkmingiausiai parduodamas automobilis pasaulyje. Vienuolikta Corolla karta pasižymi šiuolaikišku Toyota dizain

TOYOTA COROLLA 2018 Toyota Corolla tai sėkmingiausiai parduodamas automobilis pasaulyje. Vienuolikta Corolla karta pasižymi šiuolaikišku Toyota dizain Toyota Corolla tai sėkmingiausiai parduodamas automobilis pasaulyje. Vienuolikta Corolla karta pasižymi šiuolaikišku Toyota dizainu, patobulinta važiavimo dinamika, nepralenkiama kuro sąnaudų ekonomija

Detaliau

Attraction

Attraction AB SEB bankas Specialus pasiūlymas PASIŪLYMAS 1. Variklis 2967 cm 3 TDI 210kW 286 AG dyzelinas Pavarų dėžė automatinė tiptronic Kėbulo tipas penkių durų vienatūris Interjeras Cricket odinis interjeras

Detaliau

GPAIS vartotojo vadovas savivaldybėms GPAIS VARTOTOJO VADOVAS SAVIVALDYBIŲ PILDOMAI INFORMACIJAI GPAIS TURINYS 1. BENDRI DARBO SU GPAIS PRINCIPAI... 2

GPAIS vartotojo vadovas savivaldybėms GPAIS VARTOTOJO VADOVAS SAVIVALDYBIŲ PILDOMAI INFORMACIJAI GPAIS TURINYS 1. BENDRI DARBO SU GPAIS PRINCIPAI... 2 GPAIS VARTOTOJO VADOVAS SAVIVALDYBIŲ PILDOMAI INFORMACIJAI GPAIS TURINYS 1. BENDRI DARBO SU GPAIS PRINCIPAI... 2 1.1 PRISIJUNGIMAS PRIE IŠORINIO PORTALO... 2 2. Savivaldybių ir regiono plėtros tarybų ataskaitos...

Detaliau

BENDRA LIETUVOS IR JAPONIJOS ĮMONĖ LITHUANIAN-JAPANESE JOINT VENTURE

BENDRA LIETUVOS IR JAPONIJOS ĮMONĖ LITHUANIAN-JAPANESE JOINT VENTURE NAUJASIS 2019 mažas automobilis, didelis salonas. Miesto gyvenimo tempas reikalauja turėti praktišką ir lengvai parkuojamą automobilį. Tam ir buvo sukurtas TOYOTA AYGO. Kompaktiškas 3,4 m ilgio AYGO kėbulas

Detaliau

Opel Corsa Kainos

Opel Corsa Kainos Kainos 1.01.2019 Corsa 5 durų Pavarų dėžė kw AG CO 2 išeiga (g/km) WLTP Kaina EUR su PVM (21%) 5 d. B ENJOY 1.4 0SC68GF11 M5 55 75 150 11,898 1.4 Start/Stop 0SC68GC11 M5 66 90 150 12,302 1.4 0SC68GSF1

Detaliau

FORD FIESTA Galioja nuo Variklis ir transmisija Versija Variklio tipas Kėbulo tipas CO 2 (g/km) Kaina, EUR su PVM Nuolaida Specialioji kain

FORD FIESTA Galioja nuo Variklis ir transmisija Versija Variklio tipas Kėbulo tipas CO 2 (g/km) Kaina, EUR su PVM Nuolaida Specialioji kain Variklis ir transmisija Versija Variklio tipas Kėbulo tipas CO 2 (g/km) Nuolaida Specialioji kaina, EUR su PVM 1,1 l 70 AG M5 Business Benzininis 5 durų 107 14.190 1,1 l 85 AG M5 Business Benzininis 5

Detaliau

Krasta Auto Pasiūlymo data: Pasiūlymo nr.: D MINI Cooper S ALL4 Countryman automobilio pasiūlymas Kaina (įskaitant PVM 21%) EUR Bazi

Krasta Auto Pasiūlymo data: Pasiūlymo nr.: D MINI Cooper S ALL4 Countryman automobilio pasiūlymas Kaina (įskaitant PVM 21%) EUR Bazi Krasta Auto Pasiūlymo data: 2019-05-27 Pasiūlymo nr.: D-244993 MINI Cooper S ALL4 Countryman automobilio pasiūlymas Kaina (įskaitant PVM 21%) Bazinė automobilio kaina 35 870,45 Papildomų priedų kaina 7

Detaliau

Autojuta VOLKSWAGEN PASSAT LIMOUSINE B8 RO R-LINE PREMIUM EDITION 1.5TSI OPF ACT 110 kw/ 150AG Blue Motion Technology varikliu ir su 7-ių laipsnių aut

Autojuta VOLKSWAGEN PASSAT LIMOUSINE B8 RO R-LINE PREMIUM EDITION 1.5TSI OPF ACT 110 kw/ 150AG Blue Motion Technology varikliu ir su 7-ių laipsnių aut VOLKSWAGEN PASSAT LIMOUSINE B8 RO R-LINE PREMIUM EDITION 1.5TSI OPF ACT 110 kw/ 150AG Blue Motion Technology varikliu ir su 7-ių laipsnių automatine DSG pavarų dėže *Vaizdas paveikslėlyje gali skirtis

Detaliau

OBJEKTINĖ SĄ MATA Statinių grupė 150(2014) Beržės katilinės rek. ir 5MW galios biokuro katilo su su kuro sandeliu statyba Paberžių g.16, Tauragėje 201

OBJEKTINĖ SĄ MATA Statinių grupė 150(2014) Beržės katilinės rek. ir 5MW galios biokuro katilo su su kuro sandeliu statyba Paberžių g.16, Tauragėje 201 OBJEKTINĖ SĄ MATA Statinių grupė 150(2014) Beržės katilinės rek. ir 5MW galios biokuro katilo su su kuro sandeliu statyba Paberžių g.16, Tauragėje 2015.05.26 Objekto kodas Objekto pavadinimas Statybos

Detaliau

TOYOTA COROLLA Toyota Corolla tai sėkmingiausiai parduodamas automobilis pasaulyje. Vienuolikta Corolla karta pasižymi šiuolaikišku Toyota dizainu, pa

TOYOTA COROLLA Toyota Corolla tai sėkmingiausiai parduodamas automobilis pasaulyje. Vienuolikta Corolla karta pasižymi šiuolaikišku Toyota dizainu, pa Toyota Corolla tai sėkmingiausiai parduodamas automobilis pasaulyje. Vienuolikta Corolla karta pasižymi šiuolaikišku Toyota dizainu, patobulinta važiavimo dinamika, nepralenkiama kuro sąnaudų ekonomija

Detaliau

Microsoft Word - B AM MSWORD

Microsoft Word - B AM MSWORD 25.11.2014 B8-0286/7 7 1 dalis 1. ragina valstybes nares ir Komisiją d ti tvarias pastangas įgyvendinti esamas taisykles ir užtikrinti, kad jų būtų laikomasi kaip visa apimančios strategijos dalį naikinti

Detaliau

NISSAN NV200 techniniai duomenys ir spalvos LT-16C-0917

NISSAN NV200 techniniai duomenys ir spalvos LT-16C-0917 NISSAN NV200 techniniai duomenys ir spalvos 19.02.2018 19-02-2018 tipas Variklis ir emisijos m³ CO 2 (g/km) Kaina su 21% PVM EUR Furgonas Furgonas 1.5 dci 90AG 4,2 5 M/T Comfort 131 17 497 Furgonas 1.5

Detaliau

ELEKTROS ENERGETIKOS SEKTORIAUS DARBUOTOJŲ, KURIE PRIVALO BŪTI ATESTUOJAMI, SĄRAŠAS

ELEKTROS ENERGETIKOS SEKTORIAUS DARBUOTOJŲ, KURIE PRIVALO BŪTI ATESTUOJAMI, SĄRAŠAS INFORMACIJA APIE SERTIFIKAVIMO INSTITUCIJOSE IR ENERGETIKOS ĮMONĖSE ATESTUOTUS ENERGETIKOS DARBUOTOJUS (215 M.) Valstybinė energetikos inspekcija prie Energetikos ministerijos (toliau Inspekcija), vadovaudamasi

Detaliau

OBJ_DOKU LT-001.fm

OBJ_DOKU LT-001.fm Eksploatavimo instrukcija Priekinis krautuvas ProfiLine Tipas FS, FS-Eilgang, FZ, FZ-L Leidimas: 07/2017 3643100 B58FZS 0000000078 LT 001 Leidimo duomenys Wilhelm STOLL Maschinenfabrik GmbH Postfach 1181,

Detaliau

MODENA MODENA midi MODENA mini Techninės charakteristikos ir instrukcijos 2018

MODENA MODENA midi MODENA mini Techninės charakteristikos ir instrukcijos 2018 MODENA MODENA midi MODENA mini Techninės charakteristikos ir instrukcijos 08 Turinys MODENA Sistemos MODENA, MODENA HIDE charakteristikos Sistemos MODENA, MODENA HIDE sudedamosios dalys MODENA HIDE sistemos

Detaliau

Kauno Volkswagen centras KOMERCINIS PASIŪLYMAS , Kaunas UAB Autojuta oficialus koncerno VOLKSWAGEN AG atstovas siūlo Jums, naująjį: Volkswag

Kauno Volkswagen centras KOMERCINIS PASIŪLYMAS , Kaunas UAB Autojuta oficialus koncerno VOLKSWAGEN AG atstovas siūlo Jums, naująjį: Volkswag KOMERCINIS PASIŪLYMAS 2019.07.19, Kaunas UAB Autojuta oficialus koncerno VOLKSWAGEN AG atstovas siūlo Jums, naująjį: Volkswagen TIGUAN R-Line Black Style 2.0 TDI 110kW/150AG BlueMotionTechnology su automatine

Detaliau

LoganMCV_2019_04_LT.indd

LoganMCV_2019_04_LT.indd ir Logan MCV Stepway Pažangios technologijos palengvina gyvenimą Viskas, kas yra DACIA LOGAN MCV STEPWAY viduje, prisideda prie automobilio efektyvumo ir paprastumo. Multimedijos sistema MEDIA NAV EVOLUTION

Detaliau

Dacia DOKKER ĮRANGA IR KAINOS DOKKER kaina KLASĖ KODAS KĖBULAS Variklis Kaina ACCESS DOP-ACK6GEC Vienatūris 1.6 SCe AMBIANCE N1 DOP-AMK52U M

Dacia DOKKER ĮRANGA IR KAINOS DOKKER kaina KLASĖ KODAS KĖBULAS Variklis Kaina ACCESS DOP-ACK6GEC Vienatūris 1.6 SCe AMBIANCE N1 DOP-AMK52U M ĮRANGA IR KAINOS DOKKER kaina KLASĖ KODAS KĖBULAS Variklis Kaina DOPACK6GEC Vienatūris 1.6 SCe 100 9 935 DOPAMK52U Minivan 1.5 Blue dci 75 12 197 DOPSLK6GEC Vienatūris 1.6 SCe 100 10 621 DOPSLK6GIEC Vienatūris

Detaliau

Cennik 6/99 PLN

Cennik 6/99 PLN NEW SEAT ARONA Kainynas Versija REFERENCE STYLE Variklis Kodas Durys Pavarų dėžė 1.0 TSI 95AG Start&Stop KJ71CV 5 5-pavaros 1.6 TDI 95AG Start&Stop KJ71GV 5 5-pavaros 1.0 TSI 115AG Start&Stop KJ72KX 5

Detaliau

MergedFile

MergedFile 5 DURŲ Pasiūlymas galioja iki 2019-03-31 4 DURŲ Pasiūlymas galioja iki 2019-03-31 4 DURŲ Pasiūlymas galioja iki 2019-03-31 TOYOTA PROACE VERSO COMPACT kainoraštis PROACE nepamainomas Jūsų verslo partneris:

Detaliau

KROSNININKO SERTIFIKAVIMO schema

KROSNININKO SERTIFIKAVIMO schema Development of VET Training on Energy Efficient Stoves and Fireplaces ENEFFIS No. 2016-1-LT01-KA202-023161 KROSNININKO SERTIFIKAVIMO schema Parengė: VšĮ Vilniaus statybininkų rengimo centras Asociacija

Detaliau

UAB “Reimpex Kaunas”, Gedimino 43, 3000 Kaunas

UAB “Reimpex Kaunas”, Gedimino 43, 3000 Kaunas Klijai stiklo paketo įklijavimui varčioje blaugelb RC Panaudojimo sritys: Naudojant šiuos klijus įklijuoti stiklo paketui į profilį, pasiekiama RC2 ir RC3 priešįsilaužiminė klasė; Ženkliai pagerina varčios

Detaliau

T110457c12.cdr

T110457c12.cdr GR-20J GR-26J CE su techninës prieþiûros informacija Originaliø instrukcijø vertimas First Edition Second Printing Part No. T110457LT Svarbu Prieš naudodami įrenginį įdėmiai perskaitykite šias saugos taisykles

Detaliau

Lietuvoje aktyviai siekiama įgyvendinti energijos beveik nevartojančių pastatų idėją, todėl tokie būstai kaimynystėje anksčiau ar vėliau taps kasdieny

Lietuvoje aktyviai siekiama įgyvendinti energijos beveik nevartojančių pastatų idėją, todėl tokie būstai kaimynystėje anksčiau ar vėliau taps kasdieny Lietuvoje aktyviai siekiama įgyvendinti energijos beveik nevartojančių pastatų idėją, todėl tokie būstai kaimynystėje anksčiau ar vėliau taps kasdienybe. Jau parengtame statybos techniniame reglamente

Detaliau

JEEP automobilių pardavimo salonai: Autobrava Motors Ozo g. 10A, Vilnius Tel. (8 5) Autobrava Motors Partizanų g. 75C, Kaunas Tel. (8 62) 06

JEEP automobilių pardavimo salonai: Autobrava Motors Ozo g. 10A, Vilnius Tel. (8 5) Autobrava Motors Partizanų g. 75C, Kaunas Tel. (8 62) 06 GRAND CHEROKEE KAINININKAS Kodas Versija Pavarų dėžė Degalų tipas 604.1ER.3 Grand Cherokee Summit 3.0 CRD 250 AT Dyzelinas Kaina, EUR su PVM 64 090 SPECIALUS PASIŪLYMAS nuo 54 990 604.666.3 Grand Cherokee

Detaliau

920545_pl_espro.indd

920545_pl_espro.indd Prikabinamos minimalaus žemės dirbimo sėjamosios ESPRO 3000 ESPRO 4000 R / 6000 R ESPRO 6000 RC www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 ESPRO 3000 4000 R 6000 R 6000 RC DIDESNIAM NAŠUMUI PASIEKTI REIKIA MAŽIAU

Detaliau

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Hidraulinių bandymų reglamentavimas ir praktika LR teisės aktai reglamentuojantys hidraulinius bandymus 1. Elektrinių ir elektros tinklų eksploatavimo taisykles (patv. 2012-10-29 d. įs. Nr.1-211); 823.

Detaliau

Techninis aprašymas SONOMETER TM 1100 Ultragarsinis kompaktiškas energijos skaitiklis Aprašymas / taikymas MID tikrinimo sertifikato nr.: DE-10-MI004-

Techninis aprašymas SONOMETER TM 1100 Ultragarsinis kompaktiškas energijos skaitiklis Aprašymas / taikymas MID tikrinimo sertifikato nr.: DE-10-MI004- SONOMETER TM 1100 Ultragarsinis kompaktiškas energijos skaitiklis Aprašymas / taikymas MID tikrinimo sertifikato nr.: DE-10-MI004-PTB003 SONOMETER 1100 tai ultragarsinis statinis kompaktiškas energijos

Detaliau

VISŲ TIPŲ IR GAMINTOJŲ MEMBRANINIAI DUJŲ SKAITIKLIAI 1. Skaitiklių savybės. Visų tipų ir gamintojų membraniniai dujų skaitikliai indikuoja vieną rodme

VISŲ TIPŲ IR GAMINTOJŲ MEMBRANINIAI DUJŲ SKAITIKLIAI 1. Skaitiklių savybės. Visų tipų ir gamintojų membraniniai dujų skaitikliai indikuoja vieną rodme VISŲ TIPŲ IR GAMINTOJŲ MEMBRANINIAI DUJŲ SKAITIKLIAI 1. Skaitiklių savybės. Visų tipų ir gamintojų membraniniai dujų skaitikliai indikuoja vieną rodmenį. Jeigu įrengtas tik membraninis dujų skaitiklis,

Detaliau

GEBERIT VANDENS NULEIDIMO MYGTUKAI SVARBIAUSIA PASIRINKIMAS

GEBERIT VANDENS NULEIDIMO MYGTUKAI SVARBIAUSIA PASIRINKIMAS GEBERIT VANDENS NULEIDIMO MYGTUKAI SVARBIAUSIA PASIRINKIMAS ATRASK SAVO MYGTUKĄ Juk tai ne bet koks, o Jūsų vonios kambarys. Sukurk savo naująjį vonios kambarį tiksliai pagal savo skonį ir norus. O kaip

Detaliau

Rekomendacijos vietinės reikšmės kelių su žvyro danga taisymui

Rekomendacijos vietinės reikšmės kelių su žvyro danga taisymui Rekomendacijos vietinės reikšmės kelių su žvyro danga taisymui LAKD TNT skyriaus vedėjas Evaldas Petrikas Reglamentavimas Automobilių kelių standartizuotų dangų konstrukcijų projektavimo taisyklės KPT

Detaliau

(Microsoft Word - JEEP COMPASS SPEC PASIÛLYMAS p. Artûrui.docx)

(Microsoft Word - JEEP COMPASS SPEC PASIÛLYMAS p. Artûrui.docx) 219 5 6 JEEP automobilio pasiūlymas Džiaugiamės galėdami Jums pasiūlyti įsigyti naują JEEP automobilį, kurio komplektaciją ir kainą pateikiame žemiau. Compass 1.4 17 MAir AWD Limited *Nuotraukoje pavaizduotas

Detaliau