Sprinto ir slalomo čempionatas Nemunring Winter Games

Dydis: px
Rodyti nuo puslapio:

Download "Sprinto ir slalomo čempionatas Nemunring Winter Games"

Transkriptas

1 Nuostatai 1. Bendrieji nuostatai Sprinto ir slalomo čempionatas Nemunring Winter Games Nemunring Winter Games čempionatą organizuoja VšĮ Benzingalviai Organizatoriai pasilieka sau teisę koreguoti ir keisti šiuos nuostatus čempionato eigoje, apie pakeitimus įspėdami ne vėliau kaip per dvi darbo dienas iki varžybų pradžios. Pakeitimai bus skelbiami internetinėse svetainėse ir Bet kokie čempionato metu kilę ginčai ar nesutarimai sprendžiami organizatoriui ir dalyviui ieškant kompromiso. Galutinį sprendimą priima organizatorius ir jis yra neginčijamas Apeliacijas, nusiskundimus, pasiūlymus, pastabas galima pateikti elektroniniu paštu 1.5. Organizatoriai pasilieka sau teisę nukelti ar nutraukti varžybas dėl netinkamų oro sąlygų, apie tai iš anksto informuojant dalyvius Kiekvieno etapo metu prieš varžybas, dalyviai susipažįsta su taisyklėmis bei atsakomybe varžybų metu pasirašydami registracijoje išduotą sutartį Metinė varžybų įskaita susideda iš šešių etapų. 2. Varžybų dalyviai, registracija ir atsakomybė 2.1. Varžybose dalyvauti leidžiama visiems, pareiškusiems norą ir susimokėjusiems organizatorių nustatytą startinį mokestį. Dalyvis gali dalyvauti daugiau nei vienoje iš nurodytų klasių, jei atitinka klasės keliamus reikalavimus ir susimoka organizatorių nustatytą startinį mokestį už dalyvavimą kiekvienoje klasėje atskirai. Visų klasių dalyviams leidžiama registruotis daugiau nei vieną kartą, susimokant organizatorių nustatytą mokestį, bet nauji važiavimai tampa neįskaitiniais Dalyvių registracija vykdoma puslapyje Dalyviui nusprendus nedalyvauti varžybose startinis mokestis yra negrąžinamas ir neperkeliamas į kitus etapus Registracija yra stabdoma renginio reklamoje nustatytu laiku. Pirmiausiai yra patvirtinami tik išankstinį apmokėjimą atlikę dalyviai, po to, jeigu varžybose vietų yra, tvirtinami visi kiti dalyviai Civilinė, administracinė ir baudžiamoji atsakomybė susipažinimo su trasa, treniruočių ir varžybų metu tenka tiesioginiam kaltininkui. Organizatorius neatsako už nuostolius, kuriuos patyrė dalyviai varžybų metu Nepilnamečiai, norintys dalyvauti varžybose, turi pateikti abiejų tėvų pasirašytą raštišką sutikimą. Už nepilnamečio dalyvio saugumą atsako komandos vadovas, treneris, tėvai ir globėjai.

2 3. Klasės, automobiliai ir jų specifikacijos 3.1. Dalyviai slalomo rungtyje skirstomi į šias klases: Visais varomais ratais (AWD) Priekiniais varomais ratais (FWD) Galiniais varomais ratais (RWD) Dalyviai sprinto rungtyje skirstomi į 3.1. punkte nurodytas klases ir OPEN klases: OPEN2WD atvira klasė, kurioje savanoriškai gali dalyvauti, bet kuris varžybų dalyvis, su priekine arba galine ašimi varomu automobiliu. Dalyvauti šioje klasėje privalo tie dalyviai, kurie važiuoja modifikuotais automobiliais arba specialiai automobilių sporto varžyboms paruoštais automobiliais OPEN4WD atvira klasė, kurioje savanoriškai gali dalyvauti, bet kuris varžybų dalyvis, su visais ratais varomu automobiliu. Dalyvauti šioje klasėje privalo tie dalyviai, kurie važiuoja modifikuotais automobiliais arba specialiai automobilių sporto varžyboms paruoštais automobiliais OPEN klasėms priskiriami automobiliai, kurie: Turi sumontuotus saugos lankus (išskyrus surenkamus lankus) Modifikuotas arba pakeistas automobilio variklis Automobilio variklis laikomas modifikuotu, jei jo gamykliniai parametrai t.y. galia ir sukimo momentas yra stipriai pakeisti, pvz. sumontuota turbina arba kompresorius. Tokie pakeitimai, kaip sportinis oro filtras, modifikuota išmetimo sistema ar sumontuoti sportiniai velenėliai nėra laikomi esminiais ir automobilis nėra kvalifikuojamas, kaip su modifikuotu varikliu Automobilis kvalifikuojamas kaip su pakeistu varikliu jei automobilyje sumontuotas variklis kuris nebuvo gamykliškai montuojamas į tą konkretų kėbulą jo gaminimo laikotarpiu (pvz. BMW e30 kėbulas su BMW e36 motoru ar kito gamintojo motoru bus kvalifikuojamas kaip automobilis su pakeistu varikliu). Automobilis su pakeistu varikliu privalo dalyvauti OPEN klasėje. Jei automobilyje sumontuotas variklis buvo montuojamas į to modelio kėbulą jo gaminimo laikotarpiu (pvz. VW Golf III 1,8 variklis pakeistas į VW Golf III 2,0 variklį), dalyvis neprivalo dalyvauti OPEN klasėje Registruodamasis dalyvis turi pats pasirinkti klasę, kuri yra tinkama dalyvauti su jo turimu automobiliu. Užsiregistravus į netinkamą klasę ir atlikus automobilio apžiūrą, bei nustačius, jog automobilis neatitinka klasės, kurioje dalyvauja, reikalavimų, dalyvio parodyti rezultatai taps neįskaitiniais Sprinto ir slalomo varžybų dalyviai važiavimo metu privalo dėvėti užsegtą šalmą, skirtą auto/moto sportui, naudoti saugos diržus.

3 3.5. Varžybų metu automobilyje keleivius leidžiama vežti tik automobiliams su pilnais saugos lankais. Vežti keleivius automobilyje su surenkamais lankais draudžiama Dalyvauti varžybose leidžiama tik techniškai tvarkingais serijiniais, bei sportiniais automobiliais Vienu automobiliu varžybose gali dalyvauti ne daugiau trijų dalyvių skaičius Varžybose draudžiama naudoti rocket tipo padangas, slick tipo padangas, taip pat žvyrines, raliui skirtas ir dygliuotas padangas, bei restauruotas padangas, kurioms suteiktas bet kurių iš uždraustų padangų protektoriaus raštas Kiekvienas dalyvis privalo ant automobilio užsiklijuoti registracijoje išduotą startinį numerį bei rėmėjų lipdukus pagal pateiktą schemą, jeigu tokia yra. 4. Sprinto varžybų tvarka 4.1. Sprinto varžybų dalyviui skiriami penki važiavimai: parodomasis, bandomasis, trys įskaitiniai. Visų trijų įskaitinių važiavimų rezultatai yra sumuojami. Laikas matuojamas 1/10 sekundės tikslumu Nebaigus bent vieno įskaitinio važiavimo visi dalyvio parodyti laikai tampa neįskaitiniais 4.2. Važiavimai vyksta pagal klases. Važiavimų tvarkaraštis skelbiamas dieną prieš varžybas Atliekant bandomąjį bei parodomąjį važiavimą, dalyviui griežtai draudžiama lenkti priešais jį važiuojantį dalyvį, net jei jis gerokai lėtesnis ar jam apsisukus Atliekant įskaitinius važiavimus, dalyviui taip pat draudžiama lenkti priešais jį važiuojantį dalyvį, net jei jis gerokai lėtesnis. Nepaisius šios taisyklės kartoti savo važiavimo negalėsite Prasidėjus grupės važiavimams visi einamosios grupės dalyviai rikiuojasi į startinę eilę pagal turimus tos klasės numerius ir laukia starto. Startuojama privažiavus prie starto linijos ir teisėjui leidus. Finišuojama iš eigos. Po finišo grįžtama į prieš startinę dalyvių zoną ir stojama atgal pagal startinius numerius. Po paskutinio tos grupės važiavimo dalyvis grįžta į dalyvių parką Bet kokie neatsargūs veiksmai dalyvių parke ar kitose aikštelėse prie trasos yra draudžiami. Dalyviui finišavus, privalu ramiai grįžti į dalyvių parką, nesukeliant pavojaus kitiems dalyviams ar žiūrovams Startinės rikiuotės nepaisymas, užlindinėjimas prieš kitus dalyvius bus baudžiamas 20 sekundžių bauda. Tai galima daryti tik starto teisėjui leidus Baudos taškai, už sprinte atliktas klaidas: Falšstartas baudžiamas 5 baudos sekundėmis Kūgelio ar kito elemento atliekančio kūgelio funkciją (bačka, padanga ir pan.) palietimas, pastūmimas, nuvertimas ar pervažiavimas baudžiamas 5 sekundžių bauda Važiavimas ne pagal trasą baudžiamas t.y. už kiekvienos kliūties aplenkimą skiriama 10 sekundžių bauda Už trasos kampų kirtimą, važiavimą žole, dalyviui bus skiriama 20 sekundžių bauda. Už pakartotinį pažeidimą dalyvis gali būti diskvalifikuojamas Už visus pažeidimus išvardintus 4.5 punkte gali būti skiriama 60 sekundžių bauda prie bendro rezultato, pažeidimui kartojantis anuliuoti rezultatai Už nesportišką ar kitaip netinkamą elgesį organizatoriai gali diskvalifikuoti varžybų dalyvį,

4 4.8. TOP split rungtis Jeigu tos pačios klasės dalyviai bus atskirti į dvi grupes ir nebus įmanoma užtikrinti vienodų sąlygų, iš abiejų grupių bus išrenkama po tris greičiausius dalyvius, kurie varžysis "Top split" rungytje. Dalyvis turi įveikti vieną greitą ratą. Trys greičiausi šios rungties dalyviai paskelbiami klasės nugalėtojais 5. Slalomo varžybų tvarka 5.1. Slalomo varžybų dalyviui skiriami keturi važiavimai: vienas bandomasis ir trys įskaitiniai. Visi trys įskaitiniai laikai yra sumuojami. Laikas matuojamas 1/10 sekundės tikslumu Nebaigus bent vieno įskaitinio važiavimo visi dalyvio parodyti laikai tampa neįskaitiniais Važiavimai vyksta gyvos eilės principu Baudos taškai, už slalome atliktas klaidas: Kūgelio vertimas arba pastūmimas iš vietos baudžiamas 5 baudos sekundėmis Bazės neįvykdymas finiše baudžiamas 10 baudos sekundžių Falšstartas baudžiamas 5 baudos sekundėmis Važiavimas ne pagal schemą, arba nestartavus skaičiuojamas blogiausias rezultatas + 15 sekundžių Už nesportišką ar kitaip netinkamą elgesį organizatoriai gali diskvalifikuoti varžybų dalyvį, 6. SUPER slalomo varžybų tvarka 6.1. SUPER slalomo varžybų dalyviui skiriamas neribotas važiavimų skaičius. Laikas matuojamas 1/10 sekundės tikslumu Važiavimai vyksta gyvos eilės principu Visi dalyviai varžosi vienoje klasėje. Apdovanojamas vienas greičiausias dalyvis Baudos taškai už SUPER slalome atliktas klaidas: Kūgelio vertimas arba pastūmimas iš vietos baudžiamas 5 baudos sekundėmis Bazės neįvykdymas finiše baudžiamas 10 baudos sekundžių Falšstartas baudžiamas 5 baudos sekundėmis Važiavimas ne pagal schemą arba nestartavus 25 sekundės baudos 6.5. Už nesportišką ar kitaip netinkamą elgesį organizatoriai gali diskvalifikuoti varžybų dalyvį, 7. Suzuki taurė 7.1. Mono klasė su Tėvas racing nuomuojamais identiškais Suzuki Swift Sport automobiliais 7.2. Suzuki taurės varžybų dalyviui skiriamas vienas bandomasis važiavimas ir du įskaitiniai. Laikas matuojamas 1/10 sekundės tikslumu Važiavimai vyksta gyvos eilės principu Visi dalyviai varžosi vienoje klasėje. Apdovanojamas vienas greičiausias dalyvis.

5 7.5. Baudos taškai už atliktas klaidas: Kūgelio vertimas arba pastūmimas iš vietos baudžiamas 5 baudos sekundėmis Bazės neįvykdymas finiše baudžiamas 10 baudos sekundžių Falšstartas baudžiamas 5 baudos sekundėmis Važiavimas ne pagal schemą arba nestartavus 25 sekundės baudos 8. Čempionato taškų skaičiavimo tvarka 8.1. Kiekvienos klasės dalyvis, užėmęs 1-10 vietas etape savo klasėje, gauna bendros įskaitos taškus. Atitinkamai: Užimta vieta Taškai

PAPILDOMI VARŽYBŲ NUOSTATAI Motokrosas 2019 m. 1. Varžybų numeris, kategorija, data ir vieta : 1.1. Varžybų pavadinimas 1.2. Numeris: 020/ Kateg

PAPILDOMI VARŽYBŲ NUOSTATAI Motokrosas 2019 m. 1. Varžybų numeris, kategorija, data ir vieta : 1.1. Varžybų pavadinimas 1.2. Numeris: 020/ Kateg PAPILDOMI VARŽYBŲ NUOSTATAI Motokrosas 2019 m. 1. Varžybų numeris, kategorija, data ir vieta : 1.1. Varžybų pavadinimas 1.2. Numeris: 020/6 1.3. Kategorija: "A" Lietuvos Motokroso Čempionatas VI etapas.

Detaliau

NUOSTATAI DANSKE BANK VILNIAUS MARATONO NUOSTATAI I. BENDROJI DALIS Vilniaus miesto savivaldybė ir VšĮ Tarptautinis maratonas 2019 m. rugsėjo 8 d. ren

NUOSTATAI DANSKE BANK VILNIAUS MARATONO NUOSTATAI I. BENDROJI DALIS Vilniaus miesto savivaldybė ir VšĮ Tarptautinis maratonas 2019 m. rugsėjo 8 d. ren NUOSTATAI DANSKE BANK VILNIAUS MARATONO NUOSTATAI I. BENDROJI DALIS Vilniaus miesto savivaldybė ir VšĮ Tarptautinis maratonas 2019 m. rugsėjo 8 d. rengia Danske Bank V maratoną. II. NUOTOLIAI Danske Bank

Detaliau

2019 M. LIETUVOS ULTRALENGVŲJŲ ORLAIVIŲ PILOTŲ FEDERACIJOS ČEMPIONATO NUOSTATAI Šie nuostatai yra parengti pagal FAI Sportinio Kodekso 10 Sekciją. Org

2019 M. LIETUVOS ULTRALENGVŲJŲ ORLAIVIŲ PILOTŲ FEDERACIJOS ČEMPIONATO NUOSTATAI Šie nuostatai yra parengti pagal FAI Sportinio Kodekso 10 Sekciją. Org 2019 M. LIETUVOS ULTRALENGVŲJŲ ORLAIVIŲ PILOTŲ FEDERACIJOS ČEMPIONATO NUOSTATAI Šie nuostatai yra parengti pagal FAI Sportinio Kodekso 10 Sekciją. Organizatorius Vykdytojas UAB Ignalinos aerodromas UAB

Detaliau

JOHN DEERE KOMBAINŲ IŠŠŪKIS John Deere, CLAAS ir NEW HOLLAND John Deere kombainų iššūkį organizuoja John Deere Walldorf GmbH & Co. KG Altrottstr. 31 6

JOHN DEERE KOMBAINŲ IŠŠŪKIS John Deere, CLAAS ir NEW HOLLAND John Deere kombainų iššūkį organizuoja John Deere Walldorf GmbH & Co. KG Altrottstr. 31 6 JOHN DEERE KOMBAINŲ IŠŠŪKIS John Deere, CLAAS ir NEW HOLLAND John Deere kombainų iššūkį organizuoja John Deere Walldorf GmbH & Co. KG Altrottstr. 31 69190 Walldorf, Germany (toliau John Deere ). Sąlygos:

Detaliau

Microsoft Word - Palmolive_Drogas_full_rules_April_2019.doc

Microsoft Word - Palmolive_Drogas_full_rules_April_2019.doc Žaidimo Pirkite bet kurį PALMOLIVE produktą parduotuvėse Drogas ir laimėkite SPA Vilnius dovanų kuponą! rengimo taisyklės: 1. ŽAIDIMO UŽSAKOVAS, ORGAIZATORIUS IR PRIZŲ KOORDINATORIUS 1.1. Žaidimo užsakovas

Detaliau

Nuostatai_festivalis_Sokiai_visiems_2016_Alytus

Nuostatai_festivalis_Sokiai_visiems_2016_Alytus Linijinių solo ir linijinių šokių komandų festivalis-varžybos Šokiai Visiems 2016 Data: 2016 m. spalio 22 d. (šeštadienis) Vieta: Naujoji g. 52, Alytaus sporto ir rekreacijos centras. Festivalio-varžybų

Detaliau

Lietuvos automobilių ralio čempionato II etapas Lietuvos automobilių ralio sprinto čempionato II etapas Rally Žemaitija 2019" 2019 m. birželio d

Lietuvos automobilių ralio čempionato II etapas Lietuvos automobilių ralio sprinto čempionato II etapas Rally Žemaitija 2019 2019 m. birželio d Lietuvos automobilių ralio čempionato II etapas Lietuvos automobilių ralio sprinto čempionato II etapas Rally Žemaitija 2019" 2019 m. birželio 14-15 d.d. PAPILDOMI NUOSTATAI TURINYS I. Įvadas... 3 II.

Detaliau

Lietuvos automobilių ralio čempionato V etapas Lietuvos automobilių ralio sprinto čempionato IV etapas Samsonas Rally Rokiškis m. rugpjūčio

Lietuvos automobilių ralio čempionato V etapas Lietuvos automobilių ralio sprinto čempionato IV etapas Samsonas Rally Rokiškis m. rugpjūčio Lietuvos automobilių ralio čempionato V etapas Lietuvos automobilių ralio sprinto čempionato IV etapas Samsonas Rally Rokiškis 2019 2019 m. rugpjūčio 9-10 d. PAPILDOMI NUOSTATAI 3 TURINYS TURINYS... 3

Detaliau

TVIRTINU

TVIRTINU PATVIRTINA Lietuvos Plaukimo federacija 2019-02-15 d. VK protokolu 2019 M. ATVIRO LIETUVOS PLAUKIMO N u o s t a t a i I VARŽYBŲ VIETA, LAIKAS, PROGRAMA 1.1.Vieta: Girstučio sporto komplekse, Kovo 11-osios

Detaliau

1 ATVIRAS LIETUVOS KONKŪRŲ ČEMPIONATAS liepos 4 liepos 7 d. Jojimos sporto klubas Audruvis, Ziniūnų kaimas, Joniškio rajonas I. BENDROJI INF

1 ATVIRAS LIETUVOS KONKŪRŲ ČEMPIONATAS liepos 4 liepos 7 d. Jojimos sporto klubas Audruvis, Ziniūnų kaimas, Joniškio rajonas I. BENDROJI INF 1 ATVIRAS LIETUVOS KONKŪRŲ ČEMPIONATAS 2019 2019 liepos 4 liepos 7 d. Jojimos sporto klubas Audruvis, Ziniūnų kaimas, Joniškio rajonas I. BENDROJI INFORMACIJA 1. ORGANIZATORIUS Lietuvos žirginio sporto

Detaliau

1 ATVIRAS LIETUVOS KONKŪRŲ ČEMPIONATAS liepos 4 liepos 7 d. Jojimos sporto klubas Audruvis, Ziniūnų kaimas, Joniškio rajonas I. BENDROJI INF

1 ATVIRAS LIETUVOS KONKŪRŲ ČEMPIONATAS liepos 4 liepos 7 d. Jojimos sporto klubas Audruvis, Ziniūnų kaimas, Joniškio rajonas I. BENDROJI INF 1 ATVIRAS LIETUVOS KONKŪRŲ ČEMPIONATAS 2019 2019 liepos 4 liepos 7 d. Jojimos sporto klubas Audruvis, Ziniūnų kaimas, Joniškio rajonas I. BENDROJI INFORMACIJA 1. ORGANIZATORIUS Lietuvos žirginio sporto

Detaliau

T-2008%20ralio[1]

T-2008%20ralio[1] PATVIRTINTA: LASF ralio komiteto pos dyje 2007-10- 30 Protokolas Nr. 13 2008 METŲ LIETUVOS AUTOMOBILIŲ RALIO TAISYKLöS [T-2008] AAAA nauja redakcija Šios taisykl s yra pagrindinis bazinis dokumentas pravedant

Detaliau

Prekių pirkimo pardavimo taisyklės

Prekių pirkimo pardavimo taisyklės Kursų ir seminarų pirkimo pardavimo svetainėje sportoakademija.lt taisyklės 1. Sąvokos 1.1. Pardavėjas Lietuvos Respublikos VĮ Registrų centras, Juridinių asmenų registro Kauno filiale įregistruotas privatusis

Detaliau

V.Jonusio_veiklos programa_2

V.Jonusio_veiklos programa_2 Kandidato į Lietuvos automobilių sporto federacijos prezidentus LASF veiklos programa 2011-2014 metams Vilnius 2011 m. kovo 21 d. LASF veiklos programa 2011-2014 Tarptautin s automobilių federacijos (FIA)

Detaliau

Honda GL1800 GOLD WING TOUR Gold Wing Tour Pasirodžius naujausiai legendinio Honda Gold Wing motociklo versijai šis neprilygstamas turistinis motocikl

Honda GL1800 GOLD WING TOUR Gold Wing Tour Pasirodžius naujausiai legendinio Honda Gold Wing motociklo versijai šis neprilygstamas turistinis motocikl Honda GL1800 GOLD WING TOUR Gold Wing Tour Pasirodžius naujausiai legendinio Honda Gold Wing motociklo versijai šis neprilygstamas turistinis motociklas tapo dar universalesnis. Galima sakyti, kad šis

Detaliau

Documents\A4\MergePoints.PMT

Documents\A4\MergePoints.PMT Comment LIETUVOS KARTINGO ČEMPIONATO II ETAPASKROON OIL TA URĖ Oficiali treniruote Practice (0:00 Time) Aukstadvaris.00 Km 00 0: Sorted on Best Lap time Pos No. Name Laps Best Tm In Lap Diff Gap Šalys

Detaliau

CIVILINĖS AVIACIJOS ADMINISTRACIJOS DIREKTORIUS Į S A K Y M A S DĖL MĖGĖJIŠKOS KONSTRUKCIJOS ORLAIVIŲ GAMYBOS, JŲ TINKAMUMO SKRAIDYTI NUSTATYMO IR NAU

CIVILINĖS AVIACIJOS ADMINISTRACIJOS DIREKTORIUS Į S A K Y M A S DĖL MĖGĖJIŠKOS KONSTRUKCIJOS ORLAIVIŲ GAMYBOS, JŲ TINKAMUMO SKRAIDYTI NUSTATYMO IR NAU CIVILINĖS AVIACIJOS ADMINISTRACIJOS DIREKTORIUS Į S A K Y M A S DĖL MĖGĖJIŠKOS KONSTRUKCIJOS ORLAIVIŲ GAMYBOS, JŲ TINKAMUMO SKRAIDYTI NUSTATYMO IR NAUDOJIMO TAISYKLIŲ 2001 m. gruodžio 27 d. Nr. 109 Vilnius

Detaliau

Microsoft Word - ŽT 2015 reglamentasFINAL

Microsoft Word - ŽT 2015 reglamentasFINAL XIV-ASIS TARPTAUTINIS FUDOKAN KARATĖ TURNYRAS VAIKAMS ŽIEMOS TAURĖ 2015 III-ASIS ATVIRAS LIETUVOS FUDOKAN KARATĖ ČEMPIONATAS JAUNIMUI IR SUAUGUSIEMS KVIETIMAS Lietuvos Fudokan asociacija šių metų kovo

Detaliau

LASF tarybos protokolas nr israsas

LASF tarybos protokolas nr israsas Lietuvos automobilių sporto federacija Išrašas LASF Tarybos posėdžio PROTOKOLAS Nr. 2012-16 2012.11.06 LASF Tarybos posėdis pradėtas 2012.11.06 d. 16.00 val. Lietuvos automobilių sporto federacijoje, Draugystės

Detaliau

PASLAUGŲ PROGRAMOS Philips Door to Door TAISYKLĖS (toliau Taisyklės) 1 straipsnis. Bendroji dalis 1. Paslaugų programos Philips Door to Door (nuo durų

PASLAUGŲ PROGRAMOS Philips Door to Door TAISYKLĖS (toliau Taisyklės) 1 straipsnis. Bendroji dalis 1. Paslaugų programos Philips Door to Door (nuo durų PASLAUGŲ PROGRAMOS Philips Door to Door TAISYKLĖS (toliau Taisyklės) 1 straipsnis. Bendroji dalis 1. Paslaugų programos Philips Door to Door (nuo durų iki durų) (toliau Programa) organizatorius yra Philips

Detaliau

aukciono nuostatai Nr.1

aukciono nuostatai Nr.1 PATVIRTINTA: UAB,,Trakų vandenys 2016-01-19 valdybos posėdžio Nr.1 nutarimu Nr.1.6.1 NEKILNOJAMOJO TURTO PARDAVIMO VIEŠO AUKCIONO BŪDU NUOSTATAI I. BENDROJI DALIS 1.1 Šie nuostatai reglamentuoja UAB,,Trakų

Detaliau

2019 METŲ LVJFA U-15, U-16, U-17 IR U-19 PIRMOS LYGOS FUTBOLO PIRMENYBIŲ NUOSTATAI SĄVOKOS Pirmenybės 2019 metų U-15, U-16, U-17, U-19 Pirmos lygos fu

2019 METŲ LVJFA U-15, U-16, U-17 IR U-19 PIRMOS LYGOS FUTBOLO PIRMENYBIŲ NUOSTATAI SĄVOKOS Pirmenybės 2019 metų U-15, U-16, U-17, U-19 Pirmos lygos fu 2019 METŲ LVJFA U-15, U-16, U-17 IR U-19 PIRMOS LYGOS FUTBOLO PIRMENYBIŲ NUOSTATAI SĄVOKOS Pirmenybės 2019 metų U-15, U-16, U-17, U-19 Pirmos lygos futbolo varžybos, vykdomos ratų sistema pavasaris-ruduo

Detaliau

LBKIF & GS 2018 ataskaita

LBKIF & GS 2018 ataskaita LBKIF & GS 2018 ATASKAITA R. PETRUKANECAS 2018 M. APŽVALGA 2018 LBKIF BUVO PERDUOTA PILNA BKI SPORTO VYSTIMO KONTROLĖ: VISA VEIKSMŲ LAISVĖ. TAČIAU PRISIDĖJO ŽYMIAI DAUGIAU PAREIGŲ BEI ATSAKOMYBIŲ. PERĖMĖME

Detaliau

Vilniaus Universiteto Žygeivių Klubas

Vilniaus Universiteto Žygeivių Klubas 2013 m. KKT varžybų Vilniaus universiteto taurei laimėti Trasų schemos ir aprašymai Atrankinės trasos Detalus atrankinių trasų aiškinimas bus varžybų dieną prieš startą. Startas bus bendras visoms komandoms,

Detaliau

Microsoft Word - PROGRAMA 2014 LTU OPEN-issami LT.doc

Microsoft Word - PROGRAMA 2014 LTU OPEN-issami LT.doc d. Dargužių kaimas, Klaipėdos r. V A R Ž Y BŲ PROG R A M A 2014 07 09 d. trečiadienis 18.00 val. - Atvykimas. Veterinarinė- mandatinė komisija. 2014 07 10 d. ketvirtadienis 7.00 8.00 val. - Pakartotinė

Detaliau

KAUNO TECHNOLOGIJOS UNIVERSITETO POILSIO NAMŲ „POLITECHNIKA“ VIDAUS TVARKOS TAISYKLĖS

KAUNO TECHNOLOGIJOS UNIVERSITETO POILSIO NAMŲ „POLITECHNIKA“ VIDAUS TVARKOS TAISYKLĖS PATVIRTINTA Kauno technologijos universiteto infrastruktūros direktoriaus 2013 m. rugpjūčio 28 d. potvarkiu Nr. PP-81 KAUNO TECHNOLOGIJOS UNIVERSITETO POILSIO NAMŲ POLITECHNIKA VIDAUS TVARKOS TAISYKLĖS

Detaliau

Sutartis aktuali nuo

Sutartis aktuali nuo VALSTYBINIO SOCIALINIO DRAUDIMO FONDO VALDYBA PRIE SOCIALINĖS APSAUGOS IR DARBO MINISTERIJOS ASMENS DUOMENŲ TEIKIMO SUTARTIS 201_ m. d. Nr. ADS- Vilnius Valstybinio socialinio draudimo fondo valdyba prie

Detaliau

Atmintinė prekinių vagonų savininkams Gerbiami prekinių vagonų savininkai Siekdami pagerinti teikiamų paslaugų, susijusių su privačių 1520 mm pločio v

Atmintinė prekinių vagonų savininkams Gerbiami prekinių vagonų savininkai Siekdami pagerinti teikiamų paslaugų, susijusių su privačių 1520 mm pločio v Atmintinė prekinių vagonų savininkams Gerbiami prekinių vagonų savininkai Siekdami pagerinti teikiamų paslaugų, susijusių su privačių 1520 mm pločio vėžės prekinių vagonų įregistravimu, perregistravimu,

Detaliau

PATVIRTINTA UAB Kauno švara valdybos 2013 m. rugsėjo 26 d. nutarimu Nr. (1.7.)-VN-76 UAB KAUNO ŠVARA TURTO PARDAVIMO VIEŠO AUKCIONO BŪDU NUOSTATAI I.

PATVIRTINTA UAB Kauno švara valdybos 2013 m. rugsėjo 26 d. nutarimu Nr. (1.7.)-VN-76 UAB KAUNO ŠVARA TURTO PARDAVIMO VIEŠO AUKCIONO BŪDU NUOSTATAI I. PATVIRTINTA UAB Kauno švara valdybos 2013 m. rugsėjo 26 d. nutarimu Nr. (1.7.)-VN-76 UAB KAUNO ŠVARA TURTO PARDAVIMO VIEŠO AUKCIONO BŪDU NUOSTATAI I. BENDROSIOS NUOSTATOS 1. Šie nuostatai reglamentuoja

Detaliau

2 TURINYS I. ĮVADAS... 3 II. KONTAKTINĖ INFORMACIJA... 4 III. PROGRAMA IR SVARBIOS DATOS... 5 IV.SERVISAS... 6 V. AUTOMOBILIAI, MOKESČIAI, KURAS, PADA

2 TURINYS I. ĮVADAS... 3 II. KONTAKTINĖ INFORMACIJA... 4 III. PROGRAMA IR SVARBIOS DATOS... 5 IV.SERVISAS... 6 V. AUTOMOBILIAI, MOKESČIAI, KURAS, PADA 2 TURINYS I. ĮVADAS... 3 II. KONTAKTINĖ INFORMACIJA... 4 III. PROGRAMA IR SVARBIOS DATOS... 5 IV.SERVISAS... 6 V. AUTOMOBILIAI, MOKESČIAI, KURAS, PADANGOS... 6 VI. VIEŠBUČIŲ IR APGYVENDINIMO REKOMENDACIJOS...

Detaliau

Priedas Nr. 1 Sveikatingumo klubo teikiamų paslaugų aprašymas 6.1. Visa diena, Rytas/ Vidudienis bei Vaikas iki 16 metų (baseinas) narysčių teikimo są

Priedas Nr. 1 Sveikatingumo klubo teikiamų paslaugų aprašymas 6.1. Visa diena, Rytas/ Vidudienis bei Vaikas iki 16 metų (baseinas) narysčių teikimo są Priedas Nr. 1 Sveikatingumo klubo teikiamų paslaugų aprašymas 6.1. Visa diena, Rytas/ Vidudienis bei Vaikas iki 16 metų (baseinas) narysčių teikimo sąlygos 6.1.1. Narysčių Visa diena ir Rytas/ Vidudienis

Detaliau

LIETUVOS BAIDARIŲ IR KANOJŲ IRKLAVIMO FEDERACIJA kodas , buveinė: Vilniaus m. sav. Vilniaus m. Žemaitės g. 6 VYKDOMOJO KOMITETO POSĖDŽIO PROT

LIETUVOS BAIDARIŲ IR KANOJŲ IRKLAVIMO FEDERACIJA kodas , buveinė: Vilniaus m. sav. Vilniaus m. Žemaitės g. 6 VYKDOMOJO KOMITETO POSĖDŽIO PROT LIETUVOS BAIDARIŲ IR KANOJŲ IRKLAVIMO FEDERACIJA kodas 191684452, buveinė: Vilniaus m. sav. Vilniaus m. Žemaitės g. 6 VYKDOMOJO KOMITETO POSĖDŽIO PROTOKOLAS Nr.2019/1 2019-01-23 Kaunas Posėdis įvyko 2019

Detaliau

Dacia Logan

Dacia Logan Visiškas saugumas bet kokiomis sąlygomis Užpakaliniai atstumo jutikliai* pypsėjimu įspėja vairuotoją apie artėjančias kliūtis. Norint dar didesnio saugumo ir patogumo galima naudoti kartu su atbulinės

Detaliau

„DZŪKIJOS TAURĖS“

„DZŪKIJOS TAURĖS“ NAUJADVARIO ŽIRGŲ TAURĖS NACIONALINIŲ IŠTVERMĖS JOJIMO VARŽYBŲ NUOSTATAI (2019 m. gegužės 11 d. Jovariškių k., Trakų r. GPS koordinatės: 54.650572, 24.877277) I. DISTANCIJŲ ILGIAI: 1.1. 82 km (S lygis),

Detaliau

FIZINIO AKTYVUMO IR SPORTO PLĖTOJIMO SRITIES FINANSUOJAMŲ PROJEKTŲ PARAIŠKŲ SĄRAŠAS Eil. Nr. Kvietimo Nr. Pareiškėjo pavadinimas Projekto pavadinimas

FIZINIO AKTYVUMO IR SPORTO PLĖTOJIMO SRITIES FINANSUOJAMŲ PROJEKTŲ PARAIŠKŲ SĄRAŠAS Eil. Nr. Kvietimo Nr. Pareiškėjo pavadinimas Projekto pavadinimas FIZINIO AKTYVUMO IR SPORTO PLĖTOJIMO SRITIES FINANSUOJAMŲ PROJEKTŲ PARAIŠKŲ SĄRAŠAS Eil. Nr. Kvietimo Nr. Pareiškėjo pavadinimas Projekto pavadinimas Suma, Eur 1 2 3 4 5 VAIKŲ IR JAUNIMO SPORTO MEISTRIŠKUMO

Detaliau

DAINAVOS

DAINAVOS DALININKŲ SUSIRINKIMO NUTARIMAS DĖL VIEŠO KONKURSO VIEŠOSIOS ĮSTAIGOS PANEVĖŽIO MOKSLO IR TECHNOLOGIJŲ PARKO DIREKTORIAUS PAREIGOMS UŽIMTI ORGANIZAVIMO IR VIEŠOJO KONKURSO NUOSTATŲ PATVIRTINIMO 2017 m.

Detaliau

Microsoft Word - KMAIK dėstytojų konkurso ir atestacijos aprašas (3)

Microsoft Word - KMAIK dėstytojų konkurso ir atestacijos aprašas (3) PATVIRTINTA: Kauno miškų ir aplinkos inžinerijos kolegijos Direktoriaus 2011-05-19 įsakymu Nr. 1-119 KAUNO MIŠKŲ IR APLINKOS INŽINERIJOS KOLEGIJOS DĖSTYTOJŲ ATESTAVIMO BEI KONKURSŲ EITI PAREIGAS ORGANIZAVIMO

Detaliau

protokolas

protokolas Lietuvos automobilių sporto federacija LASF Tarybos pos džio Protokolas Nr. 5 2008.05.15 Dalyvauja: Prezidentas Romas Austinskas Tarybos nariai: Evaldas Torrau, Gintautas Firantas, Eduardas Jakas, Vladas

Detaliau

PRIIMTI

PRIIMTI Patvirtinta KTU alumnų asociacijos visuotinio narių susirinkime 2015 m. gegužės 15 d. KAUNO TECHNOLOGIJOS UNIVERSITETO ALUMNŲ ASOCIACIJA ĮSTATAI 1. BENDROSIOS NUOSTATOS 1.1. Kauno technologijos universiteto

Detaliau

DUOMENŲ TEIKIMO IŠ LIETUVOS RESPUBLIKOS HIPOTEKOS,

DUOMENŲ TEIKIMO IŠ LIETUVOS RESPUBLIKOS HIPOTEKOS, DUOMENŲ TEIKIMO IŠ LIETUVOS RESPUBLIKOS HIPOTEKOS, TURTO AREŠTO AKTŲ, TESTAMENTŲ, SUTARČIŲ, VEDYBŲ SUTARČIŲ, ĮGALIOJIMŲ, NEVEIKSNIŲ IR RIBOTAI VEIKSNIŲ ASMENŲ REGISTRŲ SUTARTIS NR. Valstybės įmonė Registrų

Detaliau

sveik sveik isakymas.docx

sveik sveik isakymas.docx LIETUVOS RESPUBLIKOS ŠVIETIMO IR MOKSLO MINISTRAS LIETUVOS RESPUBLIKOS SVEIKATOS APSAUGOS MINISTRAS ĮSAKYMAS DĖL MOKINIŲ, MOKYTOJŲ IR VISUOMENĖS SVEIKATOS PRIEŽIŪROS SPECIALISTŲ KONKURSO SVEIKUOLIŲ SVEIKUOLIAI

Detaliau

VšĮ Futbolo mokykla "Ataka" Įmonės kodas , Vilnius 2016 METŲ VEIKLOS ATASKAITA Bendra informacija VšĮ Futbolo mokykla Ataka (toliau Įmonė ) b

VšĮ Futbolo mokykla Ataka Įmonės kodas , Vilnius 2016 METŲ VEIKLOS ATASKAITA Bendra informacija VšĮ Futbolo mokykla Ataka (toliau Įmonė ) b VšĮ Futbolo mokykla "Ataka" Įmonės kodas 304280912, Vilnius 2016 METŲ VEIKLOS ATASKAITA Bendra informacija VšĮ Futbolo mokykla Ataka (toliau Įmonė ) buvo įsteigta ir pradėjo savo veiklą 2016 m. birželio

Detaliau

IŠDUODAMUOSE I, III, V IR VI TIPO NUMERIO ŽENKLUOSE NAUDOJAMŲ UŽRAŠŲ SUDARYMO EILIŠKUMO TVARKOS

IŠDUODAMUOSE I, III, V IR VI TIPO NUMERIO ŽENKLUOSE NAUDOJAMŲ UŽRAŠŲ SUDARYMO EILIŠKUMO TVARKOS PATVIRTINTA Valstybės įmonės Regitra generalinio direktoriaus 2018 m. birželio 29 d. įsakymu Nr. V-18/106 (pakeista 2019 m. vasario 12 d. įsakymu Nr. (1.1E)-V-27) VALSTYBINIO REGISTRACIJOS NUMERIO DERINIO

Detaliau

PATVIRTINTA Kauno sporto mokyklos Startas Direktoriaus 2019 m. balandžio 23 d. įsakymu Nr KAUNO SPORTO MOKYKLOS STARTAS PRIVATUMO POLITIKA Kauno

PATVIRTINTA Kauno sporto mokyklos Startas Direktoriaus 2019 m. balandžio 23 d. įsakymu Nr KAUNO SPORTO MOKYKLOS STARTAS PRIVATUMO POLITIKA Kauno PATVIRTINTA Kauno sporto mokyklos Startas Direktoriaus 2019 m. balandžio 23 d. įsakymu Nr. 1-28 KAUNO SPORTO MOKYKLOS STARTAS PRIVATUMO POLITIKA Kauno sporto mokykla Startas (toliau - Mokykla) vertina

Detaliau

LIETUVOS KARTINGO FEDERACIJA LIETUVOS KARTINGO ČEMPIONATAS 4.4 OPEN 125 SENIOR 5 etapas, Aukštadvaris, 17/08/2014

LIETUVOS KARTINGO FEDERACIJA LIETUVOS KARTINGO ČEMPIONATAS 4.4 OPEN 125 SENIOR 5 etapas, Aukštadvaris, 17/08/2014 LIETUVOS KARTINGO FEDERACIJA LIETUVOS KARTINGO ČEMPIONATAS. OPEN SENIOR etapas, Aukštadvaris, // Oficialios treniruotės.. : Sorted on Best time Practice (: Time) Pos No. Name Evaldas DZIALTUVAS Ignas GELŽINIS

Detaliau

LIETUVOS KARTINGO ČEMPIONATAS 4.5. DD2 DD2 MASTERS LIETUVOS KARTINGO ČEMPIONATAS, 5 ETAPAS 15/08/2015, AUKŠTADVARIS

LIETUVOS KARTINGO ČEMPIONATAS 4.5. DD2 DD2 MASTERS LIETUVOS KARTINGO ČEMPIONATAS, 5 ETAPAS 15/08/2015, AUKŠTADVARIS LIETUVOS KARTINGO ČEMPIONATAS.. DD DD MASTERS LIETUVOS KARTINGO ČEMPIONATAS, ETAPAS /0/0, AUKŠTADVARIS Oficialios treniruotės 0.0. 0:0 Sorted on Best time Practice (0:00 Time) Pos No. Name Team Class s

Detaliau

Ginčo byla Nr LIETUVOS BANKO PRIEŽIŪROS TARNYBOS FINANSINIŲ PASLAUGŲ IR RINKŲ PRIEŽIŪROS DEPARTAMENTO DIREKTORIUS SPRENDIMAS DĖL A. G. IR

Ginčo byla Nr LIETUVOS BANKO PRIEŽIŪROS TARNYBOS FINANSINIŲ PASLAUGŲ IR RINKŲ PRIEŽIŪROS DEPARTAMENTO DIREKTORIUS SPRENDIMAS DĖL A. G. IR Ginčo byla Nr. 2017-00665 LIETUVOS BANKO PRIEŽIŪROS TARNYBOS FINANSINIŲ PASLAUGŲ IR RINKŲ PRIEŽIŪROS DEPARTAMENTO DIREKTORIUS SPRENDIMAS DĖL A. G. IR AB LIETUVOS DRAUDIMAS GINČO NAGRINĖJIMO 2017 m. liepos

Detaliau

(Microsoft Word - Versta i\360 angli\360ko vertimo i\360 dan\370 k.docx)

(Microsoft Word - Versta i\360 angli\360ko vertimo i\360 dan\370 k.docx) Versta iš angliško vertimo iš danų k. Neoficialus vertimo tekstas Žiniasklaidos atsakomybės įstatymas 1 dalis Taikymo sritys 1 straipsnis. Šis įstatymas taikomas šioms žiniasklaidos priemonėms: 1) nacionaliniams,

Detaliau

2019 m. nuostatai 02 01

2019 m. nuostatai 02 01 Tvirtinu: Lietuvos šaškių federacijos viceprezidentė Romualda Šidlauskienė I. Tikslas ir uždaviniai: 2019 m. Lietuvos Respublikos šaškių čempionatų BENDRIEJI NUOSTATAI propaguoti šaškių sportą šalies gyventojų

Detaliau

PAGRINDINĖS KLIENTO SUTARTIES SĄLYGOS 1. VARTOJAMI TERMINAI IR APIBRĖŽIMAI 1.1 Abonementas bet kuris šioje Sutartyje nurodytų abonemento būdų, kuris s

PAGRINDINĖS KLIENTO SUTARTIES SĄLYGOS 1. VARTOJAMI TERMINAI IR APIBRĖŽIMAI 1.1 Abonementas bet kuris šioje Sutartyje nurodytų abonemento būdų, kuris s PAGRINDINĖS KLIENTO SUTARTIES SĄLYGOS 1. VARTOJAMI TERMINAI IR APIBRĖŽIMAI 1.1 Abonementas bet kuris šioje Sutartyje nurodytų abonemento būdų, kuris suteikia teisę į daugkartinį mokamą treniruoklių salės

Detaliau

KORUPCIJOS RIZIKOS ANALIZĖS IŠVADOJE PATEIKTŲ PASIŪLYMŲ STEBĖSENA 2015 m. gruodžio 9 d. rašto Nr. L priedas Informacija apie 2015 m. rugsėjo 7

KORUPCIJOS RIZIKOS ANALIZĖS IŠVADOJE PATEIKTŲ PASIŪLYMŲ STEBĖSENA 2015 m. gruodžio 9 d. rašto Nr. L priedas Informacija apie 2015 m. rugsėjo 7 KORUPCIJOS RIZIKOS ANALIZĖS IŠVADOJE PATEIKTŲ PASIŪLYMŲ STEBĖSENA 2015 m. gruodžio 9 d. rašto Nr. L-01-6141 priedas Informacija apie 2015 m. rugsėjo 7 d. Išvadoje dėl korupcijos rizikos analizės Valstybinės

Detaliau

NISSAN NV200 techniniai duomenys ir spalvos LT-16C-0917

NISSAN NV200 techniniai duomenys ir spalvos LT-16C-0917 NISSAN NV200 techniniai duomenys ir spalvos 19.02.2018 19-02-2018 tipas Variklis ir emisijos m³ CO 2 (g/km) Kaina su 21% PVM EUR Furgonas Furgonas 1.5 dci 90AG 4,2 5 M/T Comfort 131 17 497 Furgonas 1.5

Detaliau

LIETUVOS RESPUBLIKOS VYRIAUSIOSIOS RINKIMŲ KOMISIJOS POLITINIŲ PARTIJŲ IR POLITINIŲ KAMPANIJŲ FINANSAVIMO KONTROLĖS SKYRIAUS PAŽYMA DĖL PARTIJOS,,JAUN

LIETUVOS RESPUBLIKOS VYRIAUSIOSIOS RINKIMŲ KOMISIJOS POLITINIŲ PARTIJŲ IR POLITINIŲ KAMPANIJŲ FINANSAVIMO KONTROLĖS SKYRIAUS PAŽYMA DĖL PARTIJOS,,JAUN LIETUVOS RESPUBLIKOS VYRIAUSIOSIOS RINKIMŲ KOMISIJOS POLITINIŲ PARTIJŲ IR POLITINIŲ KAMPANIJŲ FINANSAVIMO KONTROLĖS SKYRIAUS PAŽYMA DĖL PARTIJOS,,JAUNOJI LIETUVA 2017 M. FINANSINIŲ ATASKAITŲ RINKINIO IR

Detaliau

(Microsoft Word - JEEP COMPASS SPEC PASIÛLYMAS p. Artûrui.docx)

(Microsoft Word - JEEP COMPASS SPEC PASIÛLYMAS p. Artûrui.docx) 219 5 6 JEEP automobilio pasiūlymas Džiaugiamės galėdami Jums pasiūlyti įsigyti naują JEEP automobilį, kurio komplektaciją ir kainą pateikiame žemiau. Compass 1.4 17 MAir AWD Limited *Nuotraukoje pavaizduotas

Detaliau

PATVIRTINTA

PATVIRTINTA PATVIRTINTA Lošimų priežiūros tarnybos prie Lietuvos Respublikos finansų ministerijos direktoriaus 2016 m. rugpjūčio 12 d. įsakymu Nr. DI-469 UAB TOPSPORT B KATEGORIJOS LOŠIMO AUTOMATŲ SALONO LOŠIMŲ ORGANIZAVIMO

Detaliau

VILNIAUS EMILIJOS PLIATERYTĖS PROGIMNAZIJOS DIREKTORIUS ĮSAKYMAS DĖL VILNIAUS EMILIJOS PLIATERYTĖS PROGIMNAZIJOS VIEŠŲJŲ PIRKIMŲ ORGANIZAVIMO TAISYKLI

VILNIAUS EMILIJOS PLIATERYTĖS PROGIMNAZIJOS DIREKTORIUS ĮSAKYMAS DĖL VILNIAUS EMILIJOS PLIATERYTĖS PROGIMNAZIJOS VIEŠŲJŲ PIRKIMŲ ORGANIZAVIMO TAISYKLI VILNIAUS EMILIJOS PLIATERYTĖS PROGIMNAZIJOS DIREKTORIUS ĮSAKYMAS DĖL VILNIAUS EMILIJOS PLIATERYTĖS PROGIMNAZIJOS VIEŠŲJŲ PIRKIMŲ ORGANIZAVIMO TAISYKLIŲ PATVIRTINIMO 2018 m. rugsėjo 13 d. Nr. V-111 Vilnius

Detaliau

LIETUVOS RESPUBLIKOS SUSISIEKIMO MINISTRAS

LIETUVOS RESPUBLIKOS SUSISIEKIMO MINISTRAS LIETUVOS RESPUBLIKOS SUSISIEKIMO MINISTRAS Į S A K Y M A S DĖL MOTORINIŲ TRANSPORTO PRIEMONIŲ, PRIEKABŲ IR ŠIŲ TRANSPORTO PRIEMONIŲ SUDEDAMŲJŲ DALIŲ ATITIKTIES ĮVERTINIMO ATLIKIMO TAISYKLIŲ PATVIRTINIMO

Detaliau

BENDRA LIETUVOS IR JAPONIJOS ĮMONĖ LITHUANIAN-JAPANESE JOINT VENTURE

BENDRA LIETUVOS IR JAPONIJOS ĮMONĖ LITHUANIAN-JAPANESE JOINT VENTURE NAUJASIS 2019 mažas automobilis, didelis salonas. Miesto gyvenimo tempas reikalauja turėti praktišką ir lengvai parkuojamą automobilį. Tam ir buvo sukurtas TOYOTA AYGO. Kompaktiškas 3,4 m ilgio AYGO kėbulas

Detaliau

RENEGADE KAINININKAS JEEP automobilių pardavimo salonai: Autobrava Motors Ozo g. 10A, Vilnius Tel. (8 5) Autobrava Motors Partizanų g. 75C,

RENEGADE KAINININKAS JEEP automobilių pardavimo salonai: Autobrava Motors Ozo g. 10A, Vilnius Tel. (8 5) Autobrava Motors Partizanų g. 75C, RENEGADE KAINININKAS RENEGADE KAINININKAS Kodas Versija Pavarų dėžė Degalų tipas Kaina, EUR su PVM 609.M20.4 Jeep Renegade Longitude 1.0 120 FWD MT Benzinas 19 490 609.M22.4 Jeep Renegade Longitude 1.3

Detaliau

VĮ LIETUVOS ORO UOSTŲ PALANGOS FILIALO TRANSPORTO PRIEMONIŲ STOVĖJIMO AIKŠTELIŲ ĮVAŽIAVIMO, IŠVAŽIAVIMO IR STOVĖJIMO JOSE TAISYKLĖS 1. Taisyklėse naud

VĮ LIETUVOS ORO UOSTŲ PALANGOS FILIALO TRANSPORTO PRIEMONIŲ STOVĖJIMO AIKŠTELIŲ ĮVAŽIAVIMO, IŠVAŽIAVIMO IR STOVĖJIMO JOSE TAISYKLĖS 1. Taisyklėse naud VĮ LIETUVOS ORO UOSTŲ PALANGOS FILIALO TRANSPORTO PRIEMONIŲ STOVĖJIMO AIKŠTELIŲ ĮVAŽIAVIMO, IŠVAŽIAVIMO IR STOVĖJIMO JOSE TAISYKLĖS 1. Taisyklėse naudojamos sąvokos 1.1. Šiose Valstybės įmonės Lietuvos

Detaliau

Slide 1

Slide 1 Retransliavimo veiklos teisėtumo aspektai Advokatas Darius Miniotas XVIII LKTA konferencija 2014 m. birželio 12 d. Pagrindiniai teisiniai reikalavimai Retransliavimas visuomenės informavimo audiovizualinėmis

Detaliau

Sistemos specifikacija

Sistemos specifikacija Finansinių ataskaitų rinkinių teikimo elektroniniu būdu (interaktyviai) Vartotojo vadovas Kaip pateikti finansinių ataskaitų rinkinį el. būdu interaktyviai 2(32) Turinys 1. Įvadas...3 2. Finansinių ataskaitų

Detaliau

UAB “PHILIP MORRIS BALTIC”

UAB “PHILIP MORRIS BALTIC” PATVIRTINTA Lietuvos Respublikos vyriausiosios rinkimų komisijos 2018 m. gegužės 8 d. sprendimu Nr. Sp-53 REGISTRAVIMO ŽYMA VISUOMENINIO RINKIMŲ KOMITETO (pavadinimas) VEIKLOS SUTARTIS 1 (data) (sudarymo

Detaliau

32 LT Europos Sąjungos oficialusis leidinys 13/11 t L EUROPOS BENDRIJŲ OFICIALUSIS LEIDINYS L 366/17 KOMISIJOS DIREKTYVA 1991 m.

32 LT Europos Sąjungos oficialusis leidinys 13/11 t L EUROPOS BENDRIJŲ OFICIALUSIS LEIDINYS L 366/17 KOMISIJOS DIREKTYVA 1991 m. 32 LT Europos Sąjungos oficialusis leidinys 13/11 t. 31991L0663 1991 12 31 EUROPOS BENDRIJŲ OFICIALUSIS LEIDINYS L 366/17 KOMISIJOS DIREKTYVA 1991 m. gruodžio 10 d. derinanti su technikos pažanga Tarybos

Detaliau

PAGAL FIZINIO AKTYVUMO IR SPORTO PLĖTOJIMO SRITIES PRIORITETUS FINANSUOJAMŲ PROJEKTŲ PARAIŠKŲ SĄRAŠAS Eil. Nr. Kvietimo Nr. Pareiškėjo pavadinimas Pro

PAGAL FIZINIO AKTYVUMO IR SPORTO PLĖTOJIMO SRITIES PRIORITETUS FINANSUOJAMŲ PROJEKTŲ PARAIŠKŲ SĄRAŠAS Eil. Nr. Kvietimo Nr. Pareiškėjo pavadinimas Pro PAGAL FIZINIO AKTYVUMO IR SPORTO PLĖTOJIMO SRITIES PRIORITETUS FINANSUOJAMŲ PROJEKTŲ PARAIŠKŲ SĄRAŠAS Eil. Nr. Kvietimo Nr. Pareiškėjo pavadinimas Projekto pavadinimas 1 2 3 5 VAIKŲ IR JAUNIMO SPORTO MEISTRIŠKUMO

Detaliau

Projektas

Projektas PATVIRTINTA Vytauto Didžiojo universiteto, Lietuvos agrarinių ir miškų mokslų centro Agronomijos mokslo krypties doktorantūros komiteto 2019 m. vasario 28 d. posėdžio Nr. 137 ATVIRO KONKURSO Į AGRONOMIJOS

Detaliau

Advokatas Andrius Kaluina Advokatų Vilio ir partnerių kontora AVIP Klaipėdos g. 3-2, Vilnius TEISINĖ IŠVADA Dėl Draudimo brokerių rūmų prezidiumo rink

Advokatas Andrius Kaluina Advokatų Vilio ir partnerių kontora AVIP Klaipėdos g. 3-2, Vilnius TEISINĖ IŠVADA Dėl Draudimo brokerių rūmų prezidiumo rink Advokatas Andrius Kaluina Advokatų Vilio ir partnerių kontora AVIP Klaipėdos g. 3-2, Vilnius TEISINĖ IŠVADA Dėl Draudimo brokerių rūmų prezidiumo rinkimų 2013 m. gegužės 9 d. įvykusiame Draudimo brokerių

Detaliau

Pazymejimai_

Pazymejimai_ DOKUMENTŲ (PAŽYMĖJIMŲ), SUTEIKIANČIŲ TEISĘ JUOS PATEIKUSIEMS ASMENIMS NAUDOTIS KELIŲ TRANSPORTO LENGVATOMIS, PAVYZDŽIAI Važiavimo keleiviniu kelių transportu lengvatos pagal Lietuvos Respublikos transporto

Detaliau

Brandos egzaminų organizavimas ir vykdymas 2012 m.

Brandos egzaminų organizavimas ir vykdymas 2012 m. BRANDOS EGZAMINŲ ORGANIZAVIMAS IR VYKDYMAS 2012 M. BENDROSIOS NUOSTATOS Brandos egzaminų organizavimo ir vykdymo tvarkos aprašas (toliau Aprašas) reglamentuoja vidurinio ugdymo programos dalykų brandos

Detaliau

Microsoft Word - 1 Priedas Nuomos sutartis

Microsoft Word - 1 Priedas Nuomos sutartis PATVIRTINTA VĮ Turto banko generalinio direktoriaus 2019 m. balandžio 17 d. įsakymu Nr. P1-116 1 priedas NUOMOS SUTARTIS Nr. (data) Vilnius Nuomotojas valstybės įmonė Turto bankas, juridinio asmens kodas

Detaliau

Pensijų sistemos reforma PRIVATUMO POLITIKA Šios privatumo politikos tikslas. Ši privatumo politika ( Privatumo politika ) nustato asmens duomenų tvar

Pensijų sistemos reforma PRIVATUMO POLITIKA Šios privatumo politikos tikslas. Ši privatumo politika ( Privatumo politika ) nustato asmens duomenų tvar Pensijų sistemos reforma PRIVATUMO POLITIKA Šios privatumo politikos tikslas. Ši privatumo politika ( Privatumo politika ) nustato asmens duomenų tvarkymo principus ir sąlygas Jums dalyvaujant apklausoje

Detaliau

Telšių rajono Žarėnų Minijos vidurinės mokyklos Mokinių, dalyvavusių respublikinėse olimpiadose, konkursuose, čempionatuose sąrašas ( mokslo

Telšių rajono Žarėnų Minijos vidurinės mokyklos Mokinių, dalyvavusių respublikinėse olimpiadose, konkursuose, čempionatuose sąrašas ( mokslo Telšių rajono Žarėnų Minijos vidurinės mokyklos Mokinių, dalyvavusių respublikinėse olimpiadose, konkursuose, čempionatuose sąrašas (2014-2015 mokslo metai) Nr. Olimpiados, konkurso, čempionato pavadinimas

Detaliau

ERGO Insurance SE Lietuvos filialas Transporto priemonių valdytojų civilinės atsakomybės savanoriškojo draudimo taisyklės Nr. 048 Galioja nuo

ERGO Insurance SE Lietuvos filialas Transporto priemonių valdytojų civilinės atsakomybės savanoriškojo draudimo taisyklės Nr. 048 Galioja nuo ERGO Insurance SE Lietuvos filialas Transporto priemonių valdytojų civilinės atsakomybės savanoriškojo draudimo taisyklės Nr. 048 Galioja nuo 2013 04 01 1. Bendrosios sąvokos 2. Transporto priemonių valdytojų

Detaliau

FORD MONDEO Galioja nuo Variklis ir transmisija Versija Variklio tipas Kėbulo tipas CO 2 (g/km) Kaina, EUR su PVM Nuolaida Specialioji kain

FORD MONDEO Galioja nuo Variklis ir transmisija Versija Variklio tipas Kėbulo tipas CO 2 (g/km) Kaina, EUR su PVM Nuolaida Specialioji kain Variklis ir transmisija Versija Variklio tipas Kėbulo tipas CO 2 (g/km) su Nuolaida Specialioji kaina, EUR su 1,5 l EcoBoost 165 AG M6 Trend Benzininis 5 durų 175 24 248 5 758 18 490 1,5 l EcoBoost 165

Detaliau

DUOMENŲ TEIKIMO SUTARČIŲ REGISTRUI ELEKTRONINIU BŪDU

DUOMENŲ TEIKIMO SUTARČIŲ REGISTRUI ELEKTRONINIU BŪDU DUOMENŲ TEIKIMO SUTARČIŲ REGISTRUI ELEKTRONINIU BŪDU SUTARTIS NR. Valstybės įmonė Registrų centras (toliau Įmonė), atstovaujama generalinio direktoriaus Sauliaus Urbanavičiaus, veikiančio pagal Valstybės

Detaliau

Microsoft Word - Techninis biuletenis.doc

Microsoft Word - Techninis biuletenis.doc Techninis biuletenis CE ženklinimas: nuo 2013 m. liepos 1 d. Nauji reikalavimai Naujos atsakomybės Tas pats CE ženklinimas Mes susiduriame su didžiausiu dešimtmečio pokyčiu, kai statybos produktai yra

Detaliau

Naujasis Hyundai i20 Active Cross VERSIJA ĮRANGA PAVARŲ DĖŽĖ Galia, kw/ag Kaina, EUR su PVM 1.0 T-GDI ISG Comfort 5MT 74/ T-GDI ISG Styl

Naujasis Hyundai i20 Active Cross VERSIJA ĮRANGA PAVARŲ DĖŽĖ Galia, kw/ag Kaina, EUR su PVM 1.0 T-GDI ISG Comfort 5MT 74/ T-GDI ISG Styl VERSIJA ĮRANGA PAVARŲ DĖŽĖ Galia, kw/ag Kaina, EUR su PVM 1.0 T-GDI ISG Comfort 5MT 74/100 14 990 1.0 T-GDI ISG Style 6MT 89/120 16 990 1.0 T-GDI ISG Comfort 7DCT AT 74/100 16 490 1.0 T-GDI ISG Style 7DCT

Detaliau

HISREP sutartis notarams

HISREP sutartis notarams DUOMENŲ TEIKIMO LIETUVOS RESPUBLIKOS HIPOTEKOS REGISTRUI ELEKTRONINIU BŪDU SUTARTIS NR. Valstybės įmonė Registrų centras (toliau Įmonė), atstovaujama direktoriaus Sauliaus Urbanavičiaus, veikiančio pagal

Detaliau

Microsoft Word - Fondo nutarimas nr.21 doc.doc

Microsoft Word - Fondo nutarimas nr.21 doc.doc KŪNO KULTŪROS IR SPORTO RöMIMO FONDAS FONDO TARYBOS POSöDIS 2011 m. rugs jo 27 d. PROTOKOLAS Nr. 21. Pos džio pirmininkas Klemensas Rimšelis Sekretorius Liudvikas Skrobockis Pos dyje dalyvauja: Fondo tarybos

Detaliau

5 DURŲ Pasiūlymas galioja iki TOYOTA PROACE VAN COMPACT kainoraštis PROACE nepamainomas Jūsų verslo partneris: 5 metus ištisą parą teikiamo

5 DURŲ Pasiūlymas galioja iki TOYOTA PROACE VAN COMPACT kainoraštis PROACE nepamainomas Jūsų verslo partneris: 5 metus ištisą parą teikiamo 5 DURŲ 2019-06-31 TOYOTA PROACE VAN COMPACT kainoraštis PROACE nepamainomas Jūsų verslo partneris: 5 metus ištisą parą teikiamos Toyota Eurocare pagalbos kelyje paslaugos visoje Europoje Prioritetinis

Detaliau

PATVIRTINTA Varėnos rajono visuomenės sveikatos biuro direktoriaus 2019 m. sausio 15 d. įsakymu Nr. V- 6 MOKINIŲ SVEIKATOS UGDYMO KONKURSO VARĖNOS RAJ

PATVIRTINTA Varėnos rajono visuomenės sveikatos biuro direktoriaus 2019 m. sausio 15 d. įsakymu Nr. V- 6 MOKINIŲ SVEIKATOS UGDYMO KONKURSO VARĖNOS RAJ PATVIRTINTA Varėnos rajono visuomenės sveikatos biuro direktoriaus 2019 m. sausio 15 d. įsakymu Nr. V- 6 MOKINIŲ SVEIKATOS UGDYMO KONKURSO VARĖNOS RAJONO SVEIKIAUSIA MOKYKLA N U O S T A T A I 1. KONKURSO

Detaliau

LIETUVOS DARBO BIRŽOS

LIETUVOS DARBO BIRŽOS PATVIRTINTA Lietuvos darbo biržos prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos direktoriaus 2017 m. liepos 5 d. įsakymu Nr. V-382 KELIONĖS, APGYVENDINIMO, PRIVALOMOJO SVEIKATOS TIKRINIMO IR SKIEPIJIMO

Detaliau

STUDENTŲ PRIĖMIMO Į KAUNO TECHNOLOGIJOS UNIVERSITETĄ 2017 M. TAISYKLĖS

STUDENTŲ PRIĖMIMO Į KAUNO TECHNOLOGIJOS UNIVERSITETĄ 2017 M. TAISYKLĖS PATVIRTINTA Kauno technologijos universiteto senato 2018 m. lapkričio 21 d. nutarimu Nr. V3S48 (pakeista Kauno technologijos universiteto senato 2019 m. birželio 4 d. nutarimu Nr. V3S39) STUDENTŲ PRIĖMIMO

Detaliau

LIETUVOS RESPUBLIKOS ŽEMĖS ŪKIO MINISTRAS ĮSAKYMAS DĖL VIENKARTINIŲ LEIDIMŲ PURKŠTI AUGALŲ APSAUGOS PRODUKTUS IŠ ORO IŠDAVIMO IR GALIOJIMO PANAIKINIMO

LIETUVOS RESPUBLIKOS ŽEMĖS ŪKIO MINISTRAS ĮSAKYMAS DĖL VIENKARTINIŲ LEIDIMŲ PURKŠTI AUGALŲ APSAUGOS PRODUKTUS IŠ ORO IŠDAVIMO IR GALIOJIMO PANAIKINIMO LIETUVOS RESPUBLIKOS ŽEMĖS ŪKIO MINISTRAS ĮSAKYMAS DĖL VIENKARTINIŲ LEIDIMŲ PURKŠTI AUGALŲ APSAUGOS PRODUKTUS IŠ ORO IŠDAVIMO IR GALIOJIMO PANAIKINIMO TAISYKLIŲ PATVIRTINIMO 2017 m. rugpjūčio 1 d. Nr.

Detaliau

Microsoft Word - LKKRF_reglamentas_2013_04_20

Microsoft Word - LKKRF_reglamentas_2013_04_20 Lietuvos neolimpinio komiteto narė Lietuvos sporto federacijų sąjungos narė Tarptautinės kultūrizmo ir fitneso federacijos narė (IFBB) nuo 1991 m. Europos kultūrizmo ir fitneso federacijos narė (EBFF)

Detaliau

GYVENAMOSIOS VIETOS DEKLARAVIMO ATMINTINĖ

GYVENAMOSIOS VIETOS DEKLARAVIMO ATMINTINĖ GYVENAMOSIOS VIETOS DEKLARAVIMO ATMINTINĖ AR ŽINAI? 2016 m. sausio 1 d. įsigaliojęs Gyvenamosios vietos deklaravimo įstatymas įpareigojo asmenis, įtrauktus į gyvenamosios vietos neturinčių asmenų apskaitą

Detaliau

FORD EDGE Galioja nuo Variklis ir transmisija Versija Variklio tipas CO 2 (g/km) Kaina, EUR su PVM Nuolaida Specialioji kaina, EUR su PVM 2

FORD EDGE Galioja nuo Variklis ir transmisija Versija Variklio tipas CO 2 (g/km) Kaina, EUR su PVM Nuolaida Specialioji kaina, EUR su PVM 2 Variklis ir transmisija Versija Variklio tipas CO 2 (g/km) su PVM Nuolaida Specialioji kaina, EUR su PVM 2,0 l EcoBlue 238 AG A8 AWD Titanium Dyzelinis 178 51.850 5.390 46.460 2,0 l EcoBlue 238 AG A8 AWD

Detaliau

PATVIRTINTA Panevėžio apylinkės teismo pirmininko 2018 m. kovo 27 d. įsakymu Nr. TV- 78 INFORMACIJOS APIE PANEVĖŽIO APYLINKĖS TEISMO VEIKLĄ IR BYLAS T

PATVIRTINTA Panevėžio apylinkės teismo pirmininko 2018 m. kovo 27 d. įsakymu Nr. TV- 78 INFORMACIJOS APIE PANEVĖŽIO APYLINKĖS TEISMO VEIKLĄ IR BYLAS T PATVIRTINTA Panevėžio apylinkės teismo pirmininko 2018 m. kovo 27 d. įsakymu Nr. TV- 78 INFORMACIJOS APIE PANEVĖŽIO APYLINKĖS TEISMO VEIKLĄ IR BYLAS TEIKIMO VIEŠOSIOS INFORMACIJOS RENGĖJAMS TAISYKLĖS I

Detaliau

Projektas

Projektas PATVIRTINTA Kauno technologijos universiteto Lietuvos socialinių tyrimų centro Vytauto Didžiojo universiteto Sociologijos mokslo krypties doktorantūros komiteto 2017 m. birželio 6 d. posėdžio nutarimu

Detaliau

NAUJA REDAKCIJA nuo

NAUJA REDAKCIJA nuo (asmens vardas, pavardė) Forma patvirtinta Lietuvos Respublikos teisingumo ministro 2005 m. balandžio 27 d. įsakymu Nr. 1R-124 Valstybės garantuojamos teisinės pagalbos tarnybai ar jos teritoriniam skyriui

Detaliau

Title slide Three line presentation title Using property

Title slide Three line presentation title Using property Reklamos monitoringas, 2015 sausis-gruodis TNS LT reklamos apimčių apžvalgoje pateikiami žiniasklaidos reklamos monitoringo duomenys, reklamos apimčių pokytis lyginant 2015-ųjų ir 2014- ųjų metų sausio-gruodžio

Detaliau

VALSTYBINĖS KELIŲ TRANSPORTO INSPEKCIJOS

VALSTYBINĖS KELIŲ TRANSPORTO INSPEKCIJOS Suvestinė redakcija nuo 2015-03-27 iki 2016-08-17 Įsakymas paskelbtas: Žin. 2012, Nr. 68-3519, i. k. 1122213ISAK002B-240 VALSTYBINĖS KELIŲ TRANSPORTO INSPEKCIJOS PRIE SUSISIEKIMO MINISTERIJOS VIRŠININKO

Detaliau

DĖL APLINKOS IR SVEIKATOS MOKSLO KOMITETO ĮSTEIGIMO

DĖL APLINKOS IR SVEIKATOS MOKSLO KOMITETO ĮSTEIGIMO LIETUVOS RESPUBLIKOS SVEIKATOS APSAUGOS MINISTRAS ĮSAKYMAS DĖL LIETUVOS RESPUBLIKOS SVEIKATOS APSAUGOS MINISTRO 011 M. KOVO D. ĮSAKYMO NR. V-199 DĖL LIETUVOS HIGIENOS NORMOS HN 80:011 ELEKTROMAGNETINIS

Detaliau

Atmintine vezant krovinius i/is Rusijos

Atmintine vezant krovinius i/is Rusijos Atmintin vairuotojui gabenančiam krovinius į/iš Rusijos. 2005 10 25 Atmintin vairuotojui GABENANČIAM KROVINIUS į RUSIJOS FEDERACIJĄ ir/arba iš Rusijos Federacijos I.Pasienio ir transporto kontrol. Kertant

Detaliau

Mokinių kūrybinių darbų vertinimo kriterijai, vertinimo aptarimas

Mokinių kūrybinių darbų vertinimo kriterijai, vertinimo aptarimas Mokinių kūrybinių darbų atlikimas ir vertinimas Vilniaus Mykolo Biržiškos gimnazijos informacinių technologijų mokytoja Rima Šiaulienė IT PUPP kūrybinio darbo išbandymas 2012-2013 m.m. IT PUPP kūrybinių

Detaliau

LIETUVOS RESPUBLIKOS FINANSŲ MINISTRAS ĮSAKYMAS DĖL FINANSŲ MINISTRO 2014 M. GRUODŽIO 30 D. ĮSAKYMO NR. 1K-499 DĖL METŲ EUROPOS SĄJUNGOS FON

LIETUVOS RESPUBLIKOS FINANSŲ MINISTRAS ĮSAKYMAS DĖL FINANSŲ MINISTRO 2014 M. GRUODŽIO 30 D. ĮSAKYMO NR. 1K-499 DĖL METŲ EUROPOS SĄJUNGOS FON LIETUVOS RESPUBLIKOS FINANSŲ MINISTRAS ĮSAKYMAS DĖL FINANSŲ MINISTRO 2014 M. GRUODŽIO 30 D. ĮSAKYMO NR. 1K-499 DĖL 2014 2020 METŲ EUROPOS SĄJUNGOS FONDŲ INVESTICIJŲ VEIKSMŲ PROGRAMOS STEBĖSENOS RODIKLIŲ

Detaliau

Foresta

Foresta Vilnius, 2010 m. balandžio 21 d. Asociacija Draudimo brokerių rūmai Algirdo g. 9A, Vilnius, Lietuva 2009 m. gruodžio 31 d. metinių finansinių ataskaitų rinkinys bei Auditoriaus išvada ir Audito ataskaita

Detaliau

Pilna LITLEX užklausa | INFOLEX

Pilna LITLEX užklausa | INFOLEX ORGANIZUOTOS TURISTINĖS KELIONĖS SUTARTIS Nr. xxxx Data 2019-xx-xx SPECIALIOJI DALIS 1.1.Turistas (i): Turisto vardas Vardenis Mob.tel. Turisto pavardė Pavardenis Gimimo data xxxx-xx-xx Tel. Turisto adresas

Detaliau