ATRODYK JAUNIAU DABAR!

Dydis: px
Rodyti nuo puslapio:

Download "ATRODYK JAUNIAU DABAR!"

Transkriptas

1 ATRODYK JAUNIAU DABAR!

2 Mieloji, Nuoširdžiai pasidalysiu su tavimi savo atradimais ir tikiuosi, kad jie tau padės išlaikyti savo odą gražią bei spindinčią. Netrukus išvardysiu savo mėgstamiausius veido odos priežiūros produktus. Pateiksiu keletą variantų, kad tu galėtum pasirinkti, kas tinka tavo odai ir finansinei padėčiai. Nekantrauju jais pasidalyti su tavimi! Visi aprašomi produktai yra kruopščiai ištirti ir mano pačios patikrinti. Pateiksiu ne tik tas priemones, kurių galima įsigyti Lietuvoje, tačiau ir keletą pasaulinės rinkos produktų perliukų, kuriuos atradau dirbdama modeliu bei studijuodama Los Andželo grožio mokykloje. Tikriausiai tu jau supratai, kad aš labai rūpinuosi savo oda, todėl jau daug metų naudoju keletą labai ypatingų produktų. Jie nedžiovina odos ir padeda man išlaikyti jos skaistumą bei grožį. Visi šie produktai yra mano išbandyti ir labai mėgstami. Aš nereklamuoju nė vieno produkto, todėl pateikta informacija yra tikrai nuoširdi. Jeigu laikui bėgant nusivilsiu vienu ar kitu produktu, tuomet atnaujinsiu šį straipsnį ir pasiūlysiu tau dar ką nors geresnio ir naudingesnio.

3 MAKIAŽO NUVALYMAS Šiai procedūrai atlikti naudoju keletą skirtingų produktų. Juos renkuosi priklausomai nuo odos diktuojamo poreikio ir savo laiko bei finansinių galimybių. Dar gyvendama Los Andžele iš moterų sužinojau apie šį makiažo arba tiesiog dienos nešvarumų nuvalymo triuką mikrofibro pluošto šluostėmis. Mikrofibro servetėlė makiažui nuvalyti Aš renkuosi universalią firmos Vileda mikrofibro pluošto servetėlę. Ji kruopščiai pašalina makiažą ir purvo likučius be papildomo valiklio. Tai paprasta mikrofibro pluošto šluostė, kurią galima įsigyti beveik visuose prekybos centruose. Ji kainuoja apie 2 3 Eur. (Kaip ji atrodo, matote apačioje esančioje nuotraukoje.) Labai svarbu įsigyti būtent tokią šluostę, nes kitos šios firmos servetėlės pasižymi kitomis savybėmis ir mūsų trokštamo darbo neatlieka taip gerai, kaip norėtųsi. Pasirodo, kai kurios kosmetikos firmos turi panašių produktų ir vadina juos stebuklinga valančia pirštine (pvz., Jane Iredale mineralinio makiažo prausimo pirštinė Magic Mitt kainuoja apie 20 eurų, taigi, Vileda kainuoja maždaug 8 kartus mažiau ir puikiai atlieka savo darbą).

4 Iš tiesų tai tas pats mikrofibro pluoštas. Tiesa, jis pasižymi kitomis poliesterio ir poliamido proporcijomis (dažniausiai 80 % poliesteris, 20 % poliamidas), savybėmis ir kokybe. P. S. Aš išbandžiau labai daug pigių ir brangių servetėlių, kol galiausiai supratau, kad Lietuvos rinkoje Viledos šluostė geriausiai nuvalo makiažą. Tai iš tiesų puikus būdas nuvalyti odą jos neišsausinant. Veido valymas kokosų sviestu Taip pat man labai patinka valyti akių ir odos makiažą kokosų sviestu. Vasarą aš tiesiog sumerkiu vatos tamponėlius į mažą stiklainiuką su skystu kokosų sviestu, o vakare, kai noriu nusivalyti akių makiažą, juos tiesiog išsiimu ir nusivalau tušą ar makiažo likučius. Žiemą kokosų sviestą tepu tiesiai ant odos, bet prieš tai jį šiek tiek pašildau tarp pirštų. Jį perku Maximoje, Rimi arba parduotuvių tinkle ALIEJUS pasaulio skonių namai. Man atrodo, kad visose išvardytose parduotuvėse kainos yra patrauklios, o produktas kokybiškas. Nuvaliusi veidą kokosų sviestu, dar nuvalau jį drėgna Viledos servetėle, kurią po to gerai išplaunu.

5 pieneliu Makiažo nuvalymas ir pamaitinimas Man patinka John Masters Organics kreminis veido odos valiklis su liepžiedžiais (internetinėse parduotuvėse arba Biotekos parduotuvėje kainuoja apie 34 Eur). Ši priemonė ne tik puikiai nuvalo makiažą, bet ir pamaitina odą. Deja, yra šiek tiek brangoka ir gana greitai baigiasi. Vis dėlto ji man patinka, todėl per metus įsigyju 2 3 buteliukus. Makiažo nuvalymas miceliniu vandeniu Čia pirmauja visų modelių pamėgtas Biodermos micelinis vanduo, kurį galima įsigyti vaistinėse (kaina priklauso nuo kiekio ir svyruoja nuo 7 iki 17 eurų). Micelinis vanduo nedžiovina odos ir puikiai pašalina makiažą. Nuvalius veidą Biodermos miceliniu vandeniu, labai svarbu jį nuplauti (keista, kad apie tai nerašoma naudojimo instrukcijoje), nes kitaip jis palieka ant veido plėvelę. Na, bet čia ir vėl puikiai pasitarnauja Viledos servetėlė. Dabar kviečiu tave pereiti prie šiek tiek gilesnio odos valymo ir priežiūros.

6 GILESNIS ODOS VALYMAS IR PRIEŽIŪRA (jį atlieku maždaug porą kartų per savaitę) Rūgštys Neseniai atradau man patinkančią produktų liniją Oda, taigi su džiaugsmu pristatau dar vieną šaunų produktą už gana prieinamą kainą tai Oda aktyvusis prausiklis su glikolio rūgštimi (7 %, 200 ml kainuoja apie 20 eurų). Jeigu jaučiu, kad mano oda išsausėja, atsiranda nešvarumų, griebiuosi šios priemonės. Ji puikiai pašalina raginį sluoksnį, oda išsivalo, ima kvėpuoti ir kur kas geriau įsisavina kremukus ar serumus. P. S. Deja, ši priemonė nenuvalo makiažo, todėl ją naudoju nusivaliusi makiažą, ant sausos odos. Plačiau apie šią priemonę galite paskaityti Odos interneto tinklalapyje. Daug metų, siekdama išvalyti odą ir išgydyti randelius, aš naudojau priemonę Juice Beauty Apple Peel (anksčiau ši priemonė kainavo apie 19 eurų, jos užtenka maždaug pusmečiui), bet šiuo metu ji labai pabrango (kainuoja apie 50 eurų) ir įsigyti galima tik per tarpininkus arba todėl dairausi kitų variantų. Vis dėlto, jeigu gyveni JAV, būtinai įsigyk šį produktą. Ši priemonė padėjo man atsikratyti spuogų ir sumažinti nuo spuogų likusius randelius bei pigmentines dėmes. Būtinai papildysiu šią straipsnio dalį, kai išbandysiu naujus rūgštinius produktus, kurie neabejotinai yra laiko patikrinti ir efektyvūs.

7 Dabar planuoju išbandyti Ordinary firmos rūgštis ir kitus Odos kosmetikos linijos produktus. Giluminis odos valymas šepetėliu Gilesniam odos valymui aš taip pat mėgstu naudoti Clarisonic šepetėlį ( Clarisonic Mia2 White ). Apie šį šepetėlį galite pasiskaityti internete, Kristianos parduotuvėje jis kainuoja apie 149 Eur. Aš savąjį pirkau iš ir esu juo labai patenkinta. Dramatiškų rezultatų nematau, bet esu prie jo pripratusi ir naudoju bent keletą kartų per savaitę. P. S. Vis dėlto yra viena problema. Tam, kad pajusčiau Clarisonic poveikį, turiu jį naudoti kartu su kokia nors putojančia priemone, kitaip su juo valyti odą nėra labai malonu. Dauguma prausiklių sausina mano odą, todėl juos naudoju retai. Šiuo metu renkuosi Amarte firmos prausiklį, kurį siunčiuosi iš JAV, per tarpininkus, bet esu tikra, kad galima rasti ir kitų šiek tiek putojančių, bet nedžiovinančių alternatyvų Lietuvoje. Veido valymas šveitikliu su granulėmis Nuomonių apie mechaninį odos šveitimą išties yra įvairių. Man labai tinka paprastas parduotuvėje Eurokos parduodamas veido šveitiklis Čistaja Linija su abrikosais ir ramunėlėmis (kainuoja apie 2 Eur). Nieko ypatingo apie šį produktą pasakyti negaliu, bet man patinka jo konsistencija bei pojūtis, kurį pajuntu duše atlikusi šią trumpą procedūrą. Oda būna glotni ir švelni!

8 ODOS DRĖKINIMAS IR TONIZAVIMAS Odos gaivinimas rožių vandeniu Jeigu dirbu namuose, veido odą laikau švarią ir gaivią, netepu jokių kremų. Tiesiog dienos metu atgaivinu ją rožių vandeniu, kurį perku internetinėje parduotuvėje arba Kvapų namuose (250 ml kainuoja apie 13 eurų). Dabar šiek tiek pakalbėkime apie kremus ir serumus. Odos drėkinimas serumais Aš labai mėgtu drėkinamuosius serumus. Esu įsitikinusi, kad jeigu oda drėgna, švari ir pamaitinta, tuomet jai glamžytis ir pykti nėra ko. Toliau pateikiu savo pačių mėgstamiausių serumų sąrašą. Pirmiausia Amarte Skin Care kosmetikos linija. Tai korėjietiška firma, kurią atradau dar gyvenama ir dirbdama modeliu Los Andžele. Mėgstu šios linijos produktus, jie manęs niekada nepavedė, kaina puikiai atitinka kokybę ir visiškai patenkina mano lūkesčius. Kartais Amarte Skin Care kosmetikos galime nusipirkti internetinėje parduotuvėje bet dažnai nėra galimybės apmokėti Paypal, todėl tenka užsisakyti tiesiogiai iš kosmetikos linijos interneto tinklalapio. Tuomet produktai atkeliauja per tarpininkus, esančius JAV.

9 Mano mėgstamiausias Amarte firmos serumas vadinasi Aqua Veil hydrator (100 ml kainuoja apie 60 Eur). Taip pat man patinka Oda kosmetikos linijos serumai, vienas iš jų Oda hialurono rūgšties serumas (30 ml kainuoja apie 45 Eur). Taip pat mėgstu Valmot veido odos priežiūros linijos serumą. Deja, aš pati juo mėgaujuosi tik kartą per metus, kadangi jis labai brangus. Turiu pripažinti, kad produktas iš tiesų geras ir savo darbą atlieka nepriekaištingai, bet 30 ml Hydra3 Regenetic Concentrè serumo kainuoja apie 200 eurų. Jei tavęs ši kaina negąsdina, puiku, na, o kitu atveju siūlau išbandyti firmos Oda serumus, kurie man patinka ir sulaukia puikių kitų moterų atsiliepimų. PAAKIŲ ODOS PRIEŽIŪRA Naudoju Amarte produktų linijos paakių kremą pavadinimu Iconic Eye Cream (internetinėse parduotuvėse kainuoja apie 80 Eur). Man tai tobulas kremukas, esu juo labai patenkinta ir kol kas neatradau jokio kito, kuris nors bent kiek prilygtų šiam. Na, bet turiu pripažinti, kad labai daug puikių produktų apskritai dar nesu išbandžiusi.

10 KREMAI IR KAUKĖS Kremus pastaruoju metu renkuosi iš Valmont, Amarte arba Embryolisse veido odos priežiūros linijų. Nieko ypatingo apie juos pasakyti negaliu, tiesiog jie man puikiai tinka, nekemša porų ir atlieka tą darbą, kuris yra skambiai aprašytas ant pakuotės nugarėlės. Mano mėgstamiausias Amarte kosmetikos linijos kremas yra Wonder Cream (80 ml kainuoja apie 100 Eur). O štai dar viena visų laikų mėgstamiausia veido odos priežiūros priemonė, vadinama daugumos modelių gražios odos paslaptimi: EMBRYOLISSE linijos drėkinamasis kremas Lait-Crème Concentré. Šio kremo galima įsigyti ir Lietuvoje, 75 ml kainuoja apie 25 Eur. P. S. Viename interneto tinklalapyje radau štai tokį šio kremo aprašymą ir su juo visiškai sutinku: laiko patikrintas, natūralus ir puikiai išsprendžiantis daugybę odos problemų. Ištrauka iš interneto tinklalapio: Embryolisse linijos drėkinamasis kremas Lait-Creme Concentré yra daugiafunkcis odos priežiūros produktas: drėkinamasis kremas, makiažo pagrindas, drėkinamoji kaukė ir makiažo valiklis viename.

11 Dėl jame esančių natūralių ingredientų Lait-Creme Concentré kremas aprūpina odą nepakeičiamomis riebalų rūgštimis ir vitaminais, mažina dirginimą. Papildytas odai būtinomis medžiagomis ir vandeniu, atkuria viršutinio epidermio sluoksnio elastingumą, skatina ląstelių atsinaujinimą. Naudojant Lait-Creme Concentré, oda tampa minkšta, glotni ir švytinti, tarsi satininė. Taip pat šis kremas yra puiki priemonė vyrams, siekiant nuraminanti veido odą po skutimosi. Kremas naudojamas ir kūdikių odos priežiūrai. Lait-Creme Concentré drėkinamojo kremo kokybė ir poveikis odai patikrintas dešimtmečių, mėgstamas dermatologų ir grožio specialistų, tapęs daugelio žvaigždžių gražios odos paslaptimi. Na štai ir apžvelgėme mano mėgstamiausias kosmetikos priemones. Dabar noriu pasidalyti dar keletu kosmetikos produktų, kurių nenoriu kategorizuoti, bet be jų aš neįsivaizduoju savo gyvenimo. Amarte firmos BB (toninis) kremukas (Natural Finish BB Cream Light Tint 36 SPF) (kainuoja apie 60 eurų) Be jo neišeinu iš namų. Jis puikiai užmaskuoja odos nelygumus, turi švytinčių dalelių, kurios suteikia sveiko spindesio ir apsaugo nuo saulės. Visiškai nekemša porų, gražina ir tausoja odą. Tai mano top produktas, be kurio aš neįsivaizduoju nė vienos savo gyvenimo dienos.

12 Valmont Skin Care firmos kaukė ( Valmont Prime Renewing Pack 50ml ) Ši kaukė pasaulio rinkoje yra susilaukusi didelio pripažinimo ir pamėgta žvaigždžių. Ji, kaip ir dauguma šveicariškų produktų, kainuoja nemažai, apie 160 eurų, bet tai vienintelė kaukė, suteikianti greitų ir ilgalaikių rezultatų. Kartais atrodau sau papilkėjusi ir pavargusi, bet tuomet užsitepu šią kaukę ir oda išskaistėja, atrodo lygi ir gaivi, kaip virtas nuluptas kiaušinis. Kūnui prausti naudoju įvairius muiliukus be SSL (Sodium laureth sulfate). Perku juos parodose arba iš natūralių produktų gamintojų. Puikių muiliukų su kokosais ir alyvuogių aliejumi yra Skonio ir kvapo parduotuvėse belieka pasirinkti mėgstamą kvapą ir trokštamą efektą. Dar noriu pridurti, kad prieš pirkdama bet kokį produktą juo pasidomiu, išstudijuoju sudėtį ir perskaitau žmonių atsiliepimus interneto tinklalapiuose bei Šie interneto tinklalapiai manęs nenuvilia jau daugybę metų: jie padeda man pasirinkti produktus ir įvertinti jų realias galimybes.

13 DAR VIENA MANO GROŽIO PASLAPTIS ŠILKO PAGALVĖ Mieloji, jeigu nori, kad veidas neišduotų tavo tikrojo amžiaus, o plaukai žvilgėtų ir nelūžinėtų, tai bus vienas svarbiausių laiškų tavo gyvenime! Miegodamos praleidžiame 1/3 viso savo gyvenimo laiko. Įsivaizduok...kai tau bus šešiasdešimt, tu būsi pramiegojusi dvidešimt metų. Visus tuos metus darai vieną ir tą patį dalyką dedi galvą ant savo pagalvės. Tačiau turbūt niekada nesusimąstei, kokią didelę reikšmę ji turi tavo gyvenimui. Juk ant pagalvės praleisi 20 ir daugiau savo gyvenimo metų! Kai mokiausi Los Andželo grožio mokykloje, jau per pirmąją pamoką mokytoja atsistojo ir pasakė: Mielosios, kai grįšite namo, IŠMESKITE SAVO PAGALVES! Mes visos susižvalgėme ir nesupratome, kodėl... tačiau tada mokytoja paaiškino: Tradiciniai pagalvių užvalkalai yra ABSOLIUČIAI ŽALINGI tavo veido odai bei plaukams. Skaityti toliau...

14 P.S. Dar labai norėčiau papasakoti apie mėgstamiausius makiažo produktus, bet šiame straipsnyje nenoriu labai išsiplėsti, todėl tau teks apsilankyti mūsų YouTube kanale ir pažiūrėti keletą vaizdo įrašų apie makiažą. Apie kosmetiką ir odos priežiūrą taip pat kalbu savo vloguose, todėl būtinai prenumeruok mūsų kanalą ir sek naujienas. Web: Facebook: Instagram: Youtube: Soundcoud (audio): Ačiū, kad esi ir domiesi mūsų pateikiama informacija. Esu tikra, kad šios žinios padės atrasti ką nors naujo, pagražinti savo odą ir vėl suspindėti sveikata bei jaunyste.

Reabilitacijos programa Naudojami preparatai: Pavadinimas Talpa ml Kaina eur Išeiga ml Alfa komplekso valiklis (Alpha Complex 240 2,0 Cleanser) Veido

Reabilitacijos programa Naudojami preparatai: Pavadinimas Talpa ml Kaina eur Išeiga ml Alfa komplekso valiklis (Alpha Complex 240 2,0 Cleanser) Veido Reabilitacijos programa Naudojami preparatai: Pavadinimas Talpa ml Kaina eur Išeiga ml Alfa komplekso valiklis (Alpha Complex 240 2,0 Cleanser) Veido losjonas Azulen (Azulen Lotion) 250 1,0 Pilingo kremas

Detaliau

ODOS PRIEŽIŪROS PRODUKTAI

ODOS PRIEŽIŪROS PRODUKTAI Valikliai 4 Aknės gydymas 8 Drėkikliai ir apsauga nuo saulės 14 Brandžios odos priežiūra 17 Kūno priežiūros priemonės 21 Kaukės 24 Priemonės kosmetikos specialistams 26 Valikliai Valikliai tai pati odos

Detaliau

Look Wiosna LT.indd

Look Wiosna LT.indd 2017 M. PAVASARIS Įveikite netobulumus su nauju Clear Proof rinkiniu! Sukurkite madingą makiažą su Light, Reinvented pasteline kolekcija! ŠVARI ODA GRYNAS MALONUMAS! Tai visapusiška probleminės odos priežiūra,

Detaliau

Jaunųjų žurnalistų tyrimas Nr. 2 – kūno kultūros mokytoja Oksana Zakarauskaitė – Paplauskienė

Jaunųjų žurnalistų tyrimas Nr. 2 – kūno kultūros mokytoja Oksana Zakarauskaitė – Paplauskienė Jaunųjų žurnalistų būrelio nariai nusprendė pasidomėti tais mokytojais, kurie tik šiais mokslo metais prisijungė prie Butrimonių gimnazijos bendruomenės. Šįkart į mūsų akiratį pateko mažutė, sportiška,

Detaliau

Ekologiški produktai Vilkaviškio Salomėjos Neries Pagrindinė mokykla

Ekologiški produktai Vilkaviškio Salomėjos Neries Pagrindinė mokykla Vilkaviškio Salomėjos Nėries pagrindinė mokykla 2013 Ekologiški produktai: privalumai ir trūkumai Darbą atliko : 1.Viktorija Lazauskaitė 2. Justė Zinkevičiūtė 3. Akvilė Zaveckaitė Mokytoja : Birutė Miliauskienė

Detaliau

Įžanga apie privatumą Dalyviai tyrinės tai, kaip jie patys suvokia privatumą ir kokį poveikį jis daro jų gyvenimams. Dalyviai apžvelgs informacijos, k

Įžanga apie privatumą Dalyviai tyrinės tai, kaip jie patys suvokia privatumą ir kokį poveikį jis daro jų gyvenimams. Dalyviai apžvelgs informacijos, k Įžanga apie privatumą Dalyviai tyrinės tai, kaip jie patys suvokia privatumą ir kokį poveikį jis daro jų gyvenimams. Dalyviai apžvelgs informacijos, kurią jie norėtų išlaikyti privačią, tipus ir kontekstus,

Detaliau

Socialiniai tinklai ir bendrinimas Dalyviai turės progą pagalvoti apie privatumą, kai internete bendrina informaciją ir bendrauja su kitais, o ypač, k

Socialiniai tinklai ir bendrinimas Dalyviai turės progą pagalvoti apie privatumą, kai internete bendrina informaciją ir bendrauja su kitais, o ypač, k Socialiniai tinklai ir bendrinimas Dalyviai turės progą pagalvoti apie privatumą, kai internete bendrina informaciją ir bendrauja su kitais, o ypač, kai naudojasi socialiniais tinklais. Dalyviai gebės

Detaliau

BRIAN TRACY

BRIAN TRACY BRIAN TRACY BRIAN TRACY Kaip išauginti laimingus, sveikus, savimi pasitikinčius vaikus ir padėti jiems įgyti pranašumą Versta iš leidinio: BRIAN TRACY The Secrets of Rising Super Kids: How to Rise Happy,

Detaliau

Turinys NUOSTABUSIS AŠ... 6 Kodėl esu ypatingas?... 8 Kodėl žmonių odos spalva skiriasi? Kodėl ant pilvuko aš turiu bambą? Kodėl kai kurie

Turinys NUOSTABUSIS AŠ... 6 Kodėl esu ypatingas?... 8 Kodėl žmonių odos spalva skiriasi? Kodėl ant pilvuko aš turiu bambą? Kodėl kai kurie Turinys NUOSTABUSIS AŠ... 6 Kodėl esu ypatingas?... 8 Kodėl žmonių odos spalva skiriasi?... 10 Kodėl ant pilvuko aš turiu bambą?... 12 Kodėl kai kurie žmonės turi dvynius?... 14 Išbandyk tai su šeima...

Detaliau

VISKAS SPORTUOJANTIEMS Pavasaris pats metas pramankštinti raumenis ir pajudinti sąnarius. Kaip smagu atsikratyti žiemos sąstingio ir pajusti tvirtą la

VISKAS SPORTUOJANTIEMS Pavasaris pats metas pramankštinti raumenis ir pajudinti sąnarius. Kaip smagu atsikratyti žiemos sąstingio ir pajusti tvirtą la VISKAS SPORTUOJANTIEMS Pavasaris pats metas pramankštinti raumenis ir pajudinti sąnarius. Kaip smagu atsikratyti žiemos sąstingio ir pajusti tvirtą lankstų kūną, trokštantį judėti, džiaugtis ir mylėti!

Detaliau

BZN Start straipsnis

BZN Start straipsnis Lilija Šmeliova ir Roma Žilionytė. Asmeninio albumo nuotr. Ilgalaikio makiažo meistrės Lilija Šmeliova (44) ir Roma Žilionytė (39) prieš kelerius metus nusprendė, kad jau pats metas dalytis savo patirtimi.

Detaliau

doc

doc Pramoniniai dažai Bendras tipas 2 komponentų epoksidas Bendras aprašymas Šiuos produktus rekomenduojama naudoti norint prailginti dažymo laikotarpį esant šaltam klimatui, drėgniems paviršiams ir darbams,

Detaliau

Verslui skirta Facebook paskyra pilna sudėtingų terminų bei funkcijų Facebook Pixel, conversion rate ir taip toliau. Tačiau darbas su klientais social

Verslui skirta Facebook paskyra pilna sudėtingų terminų bei funkcijų Facebook Pixel, conversion rate ir taip toliau. Tačiau darbas su klientais social Verslui skirta Facebook paskyra pilna sudėtingų terminų bei funkcijų Facebook Pixel, conversion rate ir taip toliau. Tačiau darbas su klientais socialiniuose tinkluose prasideda nuo keleto gerokai mažesnių

Detaliau

9 Daugybė žingsnių aidi pirmo ir antro aukšto koridoriuose, trinksi varstomos durys, koridoriaus gale garsiai groja muzika. Be perstojo skamba telefon

9 Daugybė žingsnių aidi pirmo ir antro aukšto koridoriuose, trinksi varstomos durys, koridoriaus gale garsiai groja muzika. Be perstojo skamba telefon 9 Daugybė žingsnių aidi pirmo ir antro aukšto koridoriuose, trinksi varstomos durys, koridoriaus gale garsiai groja muzika. Be perstojo skamba telefonas. Pats įkarštis mums, ligoniams, ir visam personalui.

Detaliau

PIRKĖJO GIDAS FÄRLÖV sėdimieji baldai MODELIAI Foteliai Kojų kėdutės su daiktadėžėmis Dvivietės sofoslovos Nuimamieji užvalkalai Užvalkalų pasirinkima

PIRKĖJO GIDAS FÄRLÖV sėdimieji baldai MODELIAI Foteliai Kojų kėdutės su daiktadėžėmis Dvivietės sofoslovos Nuimamieji užvalkalai Užvalkalų pasirinkima PIRKĖJO GIDAS FÄRLÖV sėdimieji baldai MODELIAI Foteliai Kojų kėdutės su daiktadėžėmis Dvivietės sofoslovos Nuimamieji užvalkalai Užvalkalų pasirinkimas Skalbiamieji užvalkalai Sofa-lova Kojų kėdutė su

Detaliau

SPA MENIU Klasikiniai kūno masažai Trukmė Kaina Klasikinis viso kūno masažas 60 min. 45 Klasikinis kūno dalių masažas*( rankų/ kojų/ pečių juostos) 30

SPA MENIU Klasikiniai kūno masažai Trukmė Kaina Klasikinis viso kūno masažas 60 min. 45 Klasikinis kūno dalių masažas*( rankų/ kojų/ pečių juostos) 30 SPA MENIU Klasikiniai kūno masažai Trukmė Kaina Klasikinis viso kūno masažas 60 min. 45 Klasikinis kūno dalių masažas*( rankų/ kojų/ pečių juostos) 30 min. 25 Klasikinis nugaros masažas 30 min. 30 Specialūs

Detaliau

PIRK 1 IR KITĄ GAUK NEMOKAMAI Nemokamas gaminys bus pridėtas automatiškai Pasiūlymai nurodyti katalogo kainomis. 26 Pasiūlymas galioja:

PIRK 1 IR KITĄ GAUK NEMOKAMAI Nemokamas gaminys bus pridėtas automatiškai Pasiūlymai nurodyti katalogo kainomis. 26 Pasiūlymas galioja: PIRK 1 IR KITĄ GAUK Nemokamas gaminys bus pridėtas automatiškai Pasiūlymai nurodyti katalogo kainomis. 26 Pasiūlymas galioja: 2019 05 13 05 20 KOL BUS SANDĖLYJE SPINDINTI IR GLOTNESNĖ ODA! Unikalus šešių

Detaliau

SUSITIKIMO VIETA – NAUJAS ITALIJOS LIETUVIŲ TINKLAPIS

SUSITIKIMO VIETA – NAUJAS ITALIJOS LIETUVIŲ TINKLAPIS SUSITIKIMO VIETA NAUJAS ITALIJOS LIETUVIŲ TINKLAPIS Italijos lietuvių bendruomenė (ILB) pradeda naują etapą savo istorijoje ir pristato naują interneto tinklapį ITLIETUVIAI.IT. Jis atveria galimybę sužinoti,

Detaliau

Apklausa "Gimnazistų mityba pamokų metu“

Apklausa Gimnazistų mityba pamokų metu“ Apklausos tikslas - išsiaiškinti kur gimnazistai dažniausia pietauja pamokų metu, kokia jų nuomonė apie gimnazijos valgyklos maisto kokybę, aptarnavimą bei aplinką. Apklausoje dalyvavo 129 mokiniai. Kita:

Detaliau

ĮKVEPIANČIOS IDĖJOS UŽ MAŽIAU nei tikiesi DAUGIAU UŽ MAŽIAU...KASDIEN TOP Pižama mergaitėms su užrašu, dvispalvė: kreminės ir tamsiai mėlynos arba tam

ĮKVEPIANČIOS IDĖJOS UŽ MAŽIAU nei tikiesi DAUGIAU UŽ MAŽIAU...KASDIEN TOP Pižama mergaitėms su užrašu, dvispalvė: kreminės ir tamsiai mėlynos arba tam ĮKVEPIANČIOS IDĖJOS UŽ MAŽIAU nei tikiesi DAUGIAU UŽ MAŽIAU...KASDIEN TOP Pižama mergaitėms su užrašu, dvispalvė: kreminės ir tamsiai mėlynos arba tamsiai mėlynos ir pilkos spalvos; berniukams su užrašu,

Detaliau

PRIEMONIŲ IR PROJEKTŲ KODAVIMO INSTRUKCIJA 1. Priemonių ir projektų kodavimo instrukcija (toliau instrukcija) detalizuoja priemonių ir projektų unikal

PRIEMONIŲ IR PROJEKTŲ KODAVIMO INSTRUKCIJA 1. Priemonių ir projektų kodavimo instrukcija (toliau instrukcija) detalizuoja priemonių ir projektų unikal PRIEMONIŲ IR PROJEKTŲ KODAVIMO INSTRUKCIJA 1. Priemonių ir projektų kodavimo instrukcija (toliau instrukcija) detalizuoja priemonių ir projektų unikalaus kodo sudarymą. I. PRIEMONIŲ KODAVIMAS 2. Kiekvienai

Detaliau

Snap v1.4.1

Snap v1.4.1 2019 Gegužės 19d. apie SNAP tikslas - suburti fotografus ir medijų srities atstovus į vieną vietą, kurioje įgytų naujos informacijos, patirties, bendraminčių būryje. Informuoti žmones apie šiuo metu -

Detaliau

ŠEŠTADIENIS, VASARIO 1 VAJE! Mane ištiko baisiausias gyvenime ĮSIMYLĖJIMO priepuolis! Šįryt pilve man taip plazdėjo drugeliai, kad iš tikrųjų pradėjo

ŠEŠTADIENIS, VASARIO 1 VAJE! Mane ištiko baisiausias gyvenime ĮSIMYLĖJIMO priepuolis! Šįryt pilve man taip plazdėjo drugeliai, kad iš tikrųjų pradėjo ŠEŠTADIENIS, VASARIO 1 VAJE! Mane ištiko baisiausias gyvenime ĮSIMYLĖJIMO priepuolis! Šįryt pilve man taip plazdėjo drugeliai, kad iš tikrųjų pradėjo PYKINTI! Tiktai kad nuo to buvo labai GERA! Jaučiausi

Detaliau

Prisijunkite prie mūsų: Daugiau informacijos % 3,40 Lt Lt 79 Lt 26 NIVEA, moteriškas rutulinis dezodorantas, įv

Prisijunkite prie mūsų: Daugiau informacijos % 3,40 Lt Lt 79 Lt 26 NIVEA, moteriškas rutulinis dezodorantas, įv Prisijunkite prie mūsų: Daugiau informacijos www.drogas.lt.,0 9 NIVEA, moteriškas rutulinis įvairių rūšių, 0 ml. -,0 0 9 8 GARNIER Mineral Invisible, moteriškas rutulinis 0 ml.,80 -,0 COLGATE Advanced

Detaliau

ok.2019

ok.2019 Join us for the best version of Open Kitchen yet 20 19 OPEN KITCHEN 2019 ATEITIESFORMA MAISTO FORMA ATEITIES MAISTO 20 19 Brangus restorano savininke, Sveikiname! Jei Jūs sulaukėte šio pranešimo, vadinasi,

Detaliau

skruzdelyciu pasakojimas_knygele_intarpai.indd

skruzdelyciu pasakojimas_knygele_intarpai.indd Skruzdėlės ir paukščiai pamėgo šią smėlingą, žolynais kvepiančią pajūrio vietą. Šiandien čia su draugais švęsti savo gimtadienį ateis Zigmutis, gal Augutis, o gal kuris kitas vaikas... 1 2 Kai vaikai,

Detaliau

2014 m. LDAA lauko diena pas ūkininką Martyną Laukaitį Burokėlių katalogas

2014 m. LDAA lauko diena pas ūkininką Martyną Laukaitį Burokėlių katalogas 2014 m. LDAA lauko diena pas ūkininką Martyną Laukaitį Burokėlių katalogas Raudonieji burokėliai Beta vulgaris Lietuvoje auginama ir vartojama daug burokėlių. Tai visiems puikiai pažįstama daržovė, gausiai

Detaliau

A. Merkys ASOCIACIJA LANGAS Į ATEITĮ, 2015 m. Elektroninis mokymasis Tikriausiai šiais laikais daugelis esate girdėję apie elektroninį bei nuotolinį m

A. Merkys ASOCIACIJA LANGAS Į ATEITĮ, 2015 m. Elektroninis mokymasis Tikriausiai šiais laikais daugelis esate girdėję apie elektroninį bei nuotolinį m A. Merkys ASOCIACIJA LANGAS Į ATEITĮ, 2015 m. Elektroninis mokymasis Tikriausiai šiais laikais daugelis esate girdėję apie elektroninį bei nuotolinį mokymą(si) ar net jį išbandę. Jis taikomas ne tik išsivysčiusiose

Detaliau

1 priedas MĖSOS IR MĖSOS GAMINIŲ PIRKIMO TECHNINĖ SPECIFIKACIJA Eil Nr. Produktų pavadinimas Reikalavimai Mato vnt. Kiekiai per 12 mėn. 1 Kiaulienos k

1 priedas MĖSOS IR MĖSOS GAMINIŲ PIRKIMO TECHNINĖ SPECIFIKACIJA Eil Nr. Produktų pavadinimas Reikalavimai Mato vnt. Kiekiai per 12 mėn. 1 Kiaulienos k 1 priedas MĖSOS IR MĖSOS GAMINIŲ PIRKIMO Eil 1 Kiaulienos kumpis Vakuume, LST 1921 : 2003 Kg 900 2 Švieži lašiniai be odos Vakuume, LST 544 92 Kg 50 3 Jautienos kumpis Vakuume, TS 2008435 123 93 Kg 900

Detaliau

Vilius Nakutis

Vilius Nakutis Interneto karštoji linija ir jos galimybės kovoje prieš patyčias Konferencija,,Be patyčių 365 2019 m. kovo 18 d. 1 INTERNETO KARŠTOJI LINIJA KAS TAI? Įkurta Ryšių reguliavimo tarnyboje (RRT) 2007 m., vykdant

Detaliau

Microsoft Word - Gatineau_Kainininkas_LT_ docx

Microsoft Word - Gatineau_Kainininkas_LT_ docx KIRPĖJO - STILISTO PASLAUGOS: Moterų kirpimas 25-35 Vyrų kirpimas 25-35 Plaukų sušukavimas 20-35 Šaknų dažymas (be dažų) 30-35 * Dažymas viena spalva (be dažų) 30-40 Dažymas sruogelėmis dalinis (be dažų)

Detaliau

LT LT KALBOS IŠŠŪKIŲ VADOVAS SLAPTIESIEMS AGENTAMS

LT LT KALBOS IŠŠŪKIŲ VADOVAS SLAPTIESIEMS AGENTAMS LT LT KALBOS IŠŠŪKIŲ VADOVAS SLAPTIESIEMS AGENTAMS ĮVEIK VISUS 50+1 KALBOS IŠŠŪKIUS IR TAPK GERIAUSIU(-IA) AGENTU(-E) LABAS, AGENTE, kaip slaptasis(-oji) agentas(-ė), dirbantis(-i) tarptautiniu mastu,

Detaliau

Vidaus audito ataskaita 2016 m m. lapkričio-gruodžio mėnesiais mokykloje buvo atliktas pasirinktos srities tyrimas (Platusis auditas). Vidaus au

Vidaus audito ataskaita 2016 m m. lapkričio-gruodžio mėnesiais mokykloje buvo atliktas pasirinktos srities tyrimas (Platusis auditas). Vidaus au Vidaus audito ataskaita 2016 m. 2016 m. lapkričio-gruodžio mėnesiais mokykloje buvo atliktas pasirinktos srities tyrimas (Platusis auditas). Vidaus auditas yra organizuojamas, kaip nuolatinis nenutrūkstantis,

Detaliau

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation KAIP FORMUOJAMASIS VERTINIMAS PADEDA SIEKTI INDIVIDUALIOS PAŽANGOS: REFLEKSIJA KOKYBĖS SIEKIANČIŲ MOKYKLŲ KLUBO KONFERENCIJA MOKINIŲ UGDYMO(SI) PASIEKIMAI. SAMPRATA IR SKATINIMO GALIMYBĖS Doc. dr. Viktorija

Detaliau

Atraskite stebinantį sveikatos proveržį Iš Skandinavijos Sužinokite, kaip apsaugoti save LT 1

Atraskite stebinantį sveikatos proveržį Iš Skandinavijos Sužinokite, kaip apsaugoti save LT 1 Atraskite stebinantį sveikatos proveržį Iš Skandinavijos Sužinokite, kaip apsaugoti save LT 1 Šiuo metu mokslas ir technologijos vystosi sparčiausiai per visą žmonijos istoriją Apie mitybą ir sveikatą

Detaliau

Slide 1

Slide 1 Naujosios (Z) kartos vaikai Sociologija. Kartų teorijos 1955-1965 1966-1976 1977-1994 1995-2012 Kūdikių bumo II karta X karta Y karta Z karta Šiuo metu mūsų visuomenėje susiformavę gyvena 4 kartos. Kiekviena

Detaliau

KIRPĖJO - STILISTO PASLAUGOS: Plaukų kirpimas Plaukų sušukavimas Šaknų dažymas (be dažų) * Dažymas viena spalva (be dažų) Dažy

KIRPĖJO - STILISTO PASLAUGOS: Plaukų kirpimas Plaukų sušukavimas Šaknų dažymas (be dažų) * Dažymas viena spalva (be dažų) Dažy KIRPĖJO - STILISTO PASLAUGOS: Plaukų kirpimas 25-35 Plaukų sušukavimas Šaknų dažymas (be dažų) 20-35 30-35 * Dažymas viena spalva (be dažų) 30-40 Dažymas sruogelėmis dalinis (be dažų) Dažymas sruogelėmis

Detaliau

VILNIAUS R. PABERŽĖS ŠV. STANISLAVO KOSTKOS GIMNAZIJOS 2, 4, 6 IR 8 KLASĖS MOKINIŲ MOKYMOSI PASIEKIMŲ VERTINIMO PANAUDOJANT DIAGNOSTINIUS IR STANDARTI

VILNIAUS R. PABERŽĖS ŠV. STANISLAVO KOSTKOS GIMNAZIJOS 2, 4, 6 IR 8 KLASĖS MOKINIŲ MOKYMOSI PASIEKIMŲ VERTINIMO PANAUDOJANT DIAGNOSTINIUS IR STANDARTI VILNIAUS R. PABERŽĖS ŠV. STANISLAVO KOSTKOS GIMNAZIJOS 2, 4, 6 IR 8 KLASĖS MOKINIŲ MOKYMOSI PASIEKIMŲ VERTINIMO PANAUDOJANT DIAGNOSTINIUS IR STANDARTIZUOTUS VERTINIMO ĮRANKIUS ATASKAITOS PRIEDAS MOKYKLOMS,

Detaliau

2014 m. lapkritis Nr. 3 Leidžia: Jaunųjų žurnalistų būrelis Adresas: Panevėžio g.53, Pumpėnai El.versija: pumpenu.pasvalys.lm.lt El.paštas:

2014 m. lapkritis Nr. 3 Leidžia: Jaunųjų žurnalistų būrelis Adresas: Panevėžio g.53, Pumpėnai El.versija: pumpenu.pasvalys.lm.lt El.paštas: 2014 m. lapkritis Nr. 3 Leidžia: Jaunųjų žurnalistų būrelis Adresas: Panevėžio g.53, Pumpėnai El.versija: pumpenu.pasvalys.lm.lt El.paštas: ggrazinak@gmail.com TOLERANCIJOS DIENAI SKIRTAS SPECIALUS NUMERIS

Detaliau

IKT varžybos Pakeliaukime po informacijos pasaulį Varžybų vykdymo eiga 1. Komandų prisistatymas Susipažinkime užduotis (1 priedas) Mokinukui per

IKT varžybos Pakeliaukime po informacijos pasaulį Varžybų vykdymo eiga 1. Komandų prisistatymas Susipažinkime užduotis (1 priedas) Mokinukui per Varžybų vykdymo eiga 1. Komandų prisistatymas Susipažinkime. 2. 1 užduotis (1 priedas) Mokinukui per IT pamoką mokytoja uždavė užduotį surašyti IT sąvokas. Buvo bebaigiąs darbą, kai suskambo telefonas.

Detaliau

BZN Start straipsnis

BZN Start straipsnis Buvę JAV prezidentai ir jų verslo patirtis.flickr.com nuotr. Kai į JAV prezidento postą kandidatavęs respublikonas Mittas Romney pareiškė, kad kiekvienas šalies prezidentas turėtų būti įgijęs bent trejų

Detaliau

BZN Start straipsnis

BZN Start straipsnis Eglė Karpavičiūtė ir Renata Petraitytė.Asmeninio albumo nuotr. Sveikų saldumynų Skanu nu sumanytojos, Kaune gyvenančios Eglė Karpavičiūtė (24) ir Renata Petraitytė (23) kol kas viską gamina vienos pačios,

Detaliau

Page 1 of 29 Priedas Nr. 1 PANEVĖŽIO TERITORINĖS DARBO BIRŽOS PATALPŲ VALYMO PASLAUGŲ SUPAPRASTINTO ATVIRO KONKURSO TECHNINĖ SPECIFIKACIJA Techniniai

Page 1 of 29 Priedas Nr. 1 PANEVĖŽIO TERITORINĖS DARBO BIRŽOS PATALPŲ VALYMO PASLAUGŲ SUPAPRASTINTO ATVIRO KONKURSO TECHNINĖ SPECIFIKACIJA Techniniai Page 1 of 29 Priedas Nr. 1 PANEVĖŽIO TERITORINĖS DARBO BIRŽOS PATALPŲ VALYMO PASLAUGŲ SUPAPRASTINTO ATVIRO KONKURSO TECHNINĖ SPECIFIKACIJA Techniniai reikalavimai bei valomų patalpų kiekiai ir periodiškumas

Detaliau

Prezentacja programu PowerPoint

Prezentacja programu PowerPoint TIENS DiCHO II kartos prietaisas vaisiams ir daržovėms valyti (ozonatorius) PROBLEMOS, KURIAS SUKELIA APLINKOS TARŠA PARAZITAI MIKROORGANIZMAI BAKTERIJOS Švieži vaisiai ir daržovės yra spalvingi ir skanūs,

Detaliau

Sveiki virtualieji santykiai Dalyviai ištirs sveikų ir gerų santykių savybes ir kokią įtaką elgesys internete turi sveikiems ir nesveikiems santykiams

Sveiki virtualieji santykiai Dalyviai ištirs sveikų ir gerų santykių savybes ir kokią įtaką elgesys internete turi sveikiems ir nesveikiems santykiams Sveiki virtualieji santykiai Dalyviai ištirs sveikų ir gerų santykių savybes ir kokią įtaką elgesys internete turi sveikiems ir nesveikiems santykiams. Taip pat dalyviai savo bendraamžių grupėje ištirs

Detaliau

Švietimo programos priemonių aprašymas Eil. nr. Priemonė Tikslinės grupės Aprašymas Įgyvendinimo terminai ir tikslas (skaitinė reikšmė) Planas Faktas

Švietimo programos priemonių aprašymas Eil. nr. Priemonė Tikslinės grupės Aprašymas Įgyvendinimo terminai ir tikslas (skaitinė reikšmė) Planas Faktas Švietimo programos priemonių aprašymas (skaitinė reikšmė) 1. Nuolat atnaujinama informacija internetiniame puslapyje www.zaliasistaskas.lt apie pakuočių atliekų rūšiavimo svarbą. Tęstinė priemonė Organizacijos

Detaliau

CE Version

CE Version NAUDOJIMO INSTRUKCIJA NELFICON A VIENADIENIAI MINKŠTIEJI KONTAKTINIAI LĘŠIAI NAUDOJIMO INSTRUKCIJA: ŠIAME INFORMACINIAME LAPELYJE YRA SVARBIOS SU PRODUKTO NAUDOJIMU IR SAUGUMU SUSIJUSIOS INFORMACIJOS.

Detaliau

PIRKĖJO GIDAS Valgomojo stalai Puikūs stalai įstabioms akimirkoms Projektuodami valgomojo stalus galvojome apie jų kasdienį naudojimą namuose. Apie ta

PIRKĖJO GIDAS Valgomojo stalai Puikūs stalai įstabioms akimirkoms Projektuodami valgomojo stalus galvojome apie jų kasdienį naudojimą namuose. Apie ta PIRKĖJO GIDAS Valgomojo stalai Puikūs stalai įstabioms akimirkoms Projektuodami valgomojo stalus galvojome apie jų kasdienį naudojimą namuose. Apie tai, kad stalas dažnai tampa šeimos, vaikų, artimųjų

Detaliau

Page 1 of 20 Patalpų valymo paslaugų pirkimo supaprastinto atviro konkurso sąlygų 1 priedas PATALPŲ VALYMO PASLAUGŲ SUPAPRASTINTO ATVIRO KONKURSO TECH

Page 1 of 20 Patalpų valymo paslaugų pirkimo supaprastinto atviro konkurso sąlygų 1 priedas PATALPŲ VALYMO PASLAUGŲ SUPAPRASTINTO ATVIRO KONKURSO TECH Page 1 of 20 Patalpų valymo paslaugų pirkimo supaprastinto atviro konkurso sąlygų 1 priedas PATALPŲ VALYMO PASLAUGŲ SUPAPRASTINTO ATVIRO KONKURSO TECHNINĖ SPECIFIKACIJA Techniniai reikalavimai bei valomų

Detaliau

ĮKVEPIANČIOS VELYKOS už mažiau, NEI TIKIESI Daugiau už mažiau...kasdien top marškinėliai berniukams, su Mikio atvaizdu bei pilkos ir turkio spalvos ju

ĮKVEPIANČIOS VELYKOS už mažiau, NEI TIKIESI Daugiau už mažiau...kasdien top marškinėliai berniukams, su Mikio atvaizdu bei pilkos ir turkio spalvos ju ĮKVEPIANČIOS VELYKOS už mažiau, NEI TIKIESI Daugiau už mažiau...kasdien berniukams, su Mikio atvaizdu bei pilkos ir turkio spalvos juostomis, mergaitėms, su Ledo šalies motyvu, baltos arba rausvos spalvos,

Detaliau

5 Vietoj įžangos... Labas, aš Tadas. Turbūt mane atsimenate. Einu į antrą klasę ir turiu jaunesnį brolį Gabrielių, kuris iki šiol neištaria žodžio ter

5 Vietoj įžangos... Labas, aš Tadas. Turbūt mane atsimenate. Einu į antrą klasę ir turiu jaunesnį brolį Gabrielių, kuris iki šiol neištaria žodžio ter 5 Vietoj įžangos... Labas, aš Tadas. Turbūt mane atsimenate. Einu į antrą klasę ir turiu jaunesnį brolį Gabrielių, kuris iki šiol neištaria žodžio terminatorius. Mudu a trodome taip. 6 7 Taip pat turiu

Detaliau

UAB ID4S Elektroninis mokinio pažymėjimas (EMP) galimybių kortelė mokiniui ir mokyklai!

UAB ID4S Elektroninis mokinio pažymėjimas (EMP) galimybių kortelė mokiniui ir mokyklai! Elektroninis mokinio pažymėjimas (EMP) galimybių kortelė mokiniui ir mokyklai! www.mokiniopazymejimas.lt www.facebook.com/mokiniopazymejimas EMP kas tai? Elektroninis mokinio pažymėjimas (EMP) tai saugus

Detaliau

Kaip gražu! Tavo rankos auksinės! Greitai, lygiai, šiltai! Grindys 10/2010 Aš pats galiu išlyginti grindis! Knauf FE 50 ir Knauf Nivello Išsilyginanty

Kaip gražu! Tavo rankos auksinės! Greitai, lygiai, šiltai! Grindys 10/2010 Aš pats galiu išlyginti grindis! Knauf FE 50 ir Knauf Nivello Išsilyginanty Kaip gražu! Tavo rankos auksinės! Greitai, lygiai, šiltai! Grindys 10/2010 Aš pats galiu išlyginti grindis! Knauf FE 50 ir Knauf Nivello Išsilyginantys grindų mišiniai Grindys labai svarbus bet kurios

Detaliau

KROSNININKO SERTIFIKAVIMO schema

KROSNININKO SERTIFIKAVIMO schema Development of VET Training on Energy Efficient Stoves and Fireplaces ENEFFIS No. 2016-1-LT01-KA202-023161 KROSNININKO SERTIFIKAVIMO schema Parengė: VšĮ Vilniaus statybininkų rengimo centras Asociacija

Detaliau

Eil. Maisto produktų pirkimų kainos 2015 metais Produkto pavadinimas BVPŽ kodas Mato Prelimenaru s kiekis TVIRTINU: Kauno vaikų darželio Vaivorykštė D

Eil. Maisto produktų pirkimų kainos 2015 metais Produkto pavadinimas BVPŽ kodas Mato Prelimenaru s kiekis TVIRTINU: Kauno vaikų darželio Vaivorykštė D Eil. Maisto produktų pirkimų kainos 2015 metais Produkto pavadinimas BVPŽ kodas Mato Prelimenaru s kiekis TVIRTINU: Kauno vaikų darželio Vaivorykštė Direktorė Silvija Sipavičienė Vnt. kaina Eur su PVM

Detaliau

Kritinio mąstymo užduotys Bažnytinio meno paskirtis Bažnyčiai, norinčiai perteikti Kristaus jai patikėtą Naujieną, reikia meno, nes jai privalu padary

Kritinio mąstymo užduotys Bažnytinio meno paskirtis Bažnyčiai, norinčiai perteikti Kristaus jai patikėtą Naujieną, reikia meno, nes jai privalu padary Bažnytinio meno paskirtis Bažnyčiai, norinčiai perteikti Kristaus jai patikėtą Naujieną, reikia meno, nes jai privalu padaryti dvasios, neregimybės, Dievo pasaulį jusliškai suvokiamą, negana to, kiek įmanoma

Detaliau

Neasmenuojamų veiksmažodžio formų kartojimas Pamokos uždavinys: Analizuodami skaidres, atlikdami uţduotis individualiai ir grupėmis pakartosite dalyvi

Neasmenuojamų veiksmažodžio formų kartojimas Pamokos uždavinys: Analizuodami skaidres, atlikdami uţduotis individualiai ir grupėmis pakartosite dalyvi Neasmenuojamų veiksmažodžio formų kartojimas Pamokos uždavinys: Analizuodami skaidres, atlikdami uţduotis individualiai ir grupėmis pakartosite dalyvių, pusdalyvių ir padalyvių reikšmę bei darybą ir visi

Detaliau

LT SRC1 valdiklis TP590 Vienai patalpai skirtos rekuperacinės vėdinimo sistemos valdiklis SR700 SRHRV ventiliatorius TP600 Vienai patalpai skirtos rek

LT SRC1 valdiklis TP590 Vienai patalpai skirtos rekuperacinės vėdinimo sistemos valdiklis SR700 SRHRV ventiliatorius TP600 Vienai patalpai skirtos rek LT SRC1 valdiklis TP590 Vienai patalpai skirtos rekuperacinės vėdinimo sistemos valdiklis SR700 SRHRV ventiliatorius TP600 Vienai patalpai skirtos rekuperacinės vėdinimo sistemos ventiliatorius Gaminio

Detaliau

LIETUVOS RESPUBLIKOS SEIMO KONTROLIERIUS PAŽYMA DĖL X SKUNDO PRIEŠ KALĖJIMŲ DEPARTAMENTĄ PRIE LIETUVOS RESPUBLIKOS TEISINGUMO MINISTERIJOS

LIETUVOS RESPUBLIKOS SEIMO KONTROLIERIUS PAŽYMA DĖL X SKUNDO PRIEŠ KALĖJIMŲ DEPARTAMENTĄ PRIE LIETUVOS RESPUBLIKOS TEISINGUMO MINISTERIJOS LIETUVOS RESPUBLIKOS SEIMO KONTROLIERIUS PAŽYMA DĖL X SKUNDO PRIEŠ KALĖJIMŲ DEPARTAMENTĄ PRIE LIETUVOS RESPUBLIKOS TEISINGUMO MINISTERIJOS 2018-07-12 Nr. 4D-2018/1-750 Vilnius SKUNDO ESMĖ 1. Lietuvos Respublikos

Detaliau

Kokteilių plaktuvas Naudojimo instrukcija LT SBL 2300 / SBL 2500 Prieš naudodamiesi šiuo prietaisu, perskaitykite jo naudojimo instrukciją, net jei ja

Kokteilių plaktuvas Naudojimo instrukcija LT SBL 2300 / SBL 2500 Prieš naudodamiesi šiuo prietaisu, perskaitykite jo naudojimo instrukciją, net jei ja Naudojimo instrukcija Prieš naudodamiesi šiuo prietaisu, perskaitykite jo naudojimo instrukciją, net jei jau žinote, kaip naudotis panašiais prietaisais. Naudokite šį prietaisą tik taip, kaip aprašyta

Detaliau

KATALOGAS NR

KATALOGAS NR KATALOGAS NR 13 2016 SUSIPAŽINKITE SU NAUJIENOMIS! ŠEŠĖLIŲ PALETĖ SKYSTAS AKIŲ KONTŪRAS DVIFAZIS MAKIAŽO VALIKLIS NAGŲ LAKO VALIKLIS Atraskite įkvepiančias tendencijas! 23 psl. 31 psl. 51 psl. 55 psl.

Detaliau

Installation bonumwood_EN2

Installation bonumwood_EN2 PARKETLENČIŲ SOMONTUOTŲ EGLUTĖS RAŠTAIS KLOJIMO INSTRUKCIJOS BONUMWOOD.LT TURINYS 3 PRODUKTO NAUDOJIMAS 3 JŪSŲ ATSAKOMYBĖ 4 PATIKRA PRIEŠ KLOJANT 5 PAGRINDINIAI KLOJIMUI REIKALINGI ĮRANKIAI 6 EGLUTĖS RAŠTO

Detaliau

MAITINKIS SVEIKAI, SUMAŽINK GRĖSMĘ SUSIRGTI VĖŽIU

MAITINKIS SVEIKAI, SUMAŽINK GRĖSMĘ SUSIRGTI VĖŽIU MAITINKIS SVEIKAI, SUMAŽINK GRĖSMĘ SUSIRGTI VĖŽIU Mūsų mityba gali padidinti vėžio išsivystymo grėsmę. Patikimų mokslinių įrodymų duomenimis apie 30 proc. vėžio atvejų išsivysčiusiose šalyse ir 20 proc.

Detaliau

N E K I L N O J A M O J O T U R T O R I N K O S D A L Y V I Ų A P K L A U S O S A P Ž V A L G A / 2 NAMŲ ŪKIŲ FINANSINĖS ELG- SENOS APKLAUSOS

N E K I L N O J A M O J O T U R T O R I N K O S D A L Y V I Ų A P K L A U S O S A P Ž V A L G A / 2 NAMŲ ŪKIŲ FINANSINĖS ELG- SENOS APKLAUSOS NAMŲ ŪKIŲ FINANSINĖS ELG- SENOS APKLAUSOS APŽVALGA 1 NEKILNOJAMOJO TURTO RINKOS DALYVIŲ APKLAUSOS APŽVALGA 213 217 m. I ketvirtis 213 ISSN 2424-5828 (ONLINE) 2 NEKILNOJAMOJO TURTO RINKOS DALYVIŲ APKLAUSOS

Detaliau

Meduolinė tešla ir jos gaminiai

Meduolinė tešla ir jos gaminiai Šventinių meduolių kepimas ir puošyba Vilniaus lietuvių namų technologijų mokytoja metodininkė Edita Juozėnienė 2014-11-26 Uždavinys: Remiantis literatūra ir mokytojo pasakojimu, mokiniai gebės namų sąlygomis

Detaliau

Modulio Mokymosi, asmenybės ir pilietiškumo ugdymosi kompetencija B dalies Asmenybės kultūrinio sąmoningumo kompetencija anketa Gerbiamas (-a) Respond

Modulio Mokymosi, asmenybės ir pilietiškumo ugdymosi kompetencija B dalies Asmenybės kultūrinio sąmoningumo kompetencija anketa Gerbiamas (-a) Respond Modulio Mokymosi, asmenybės pilietiškumo ugdymosi kompetencija B dalies Asmenybės kultūrinio sąmoningumo kompetencija anketa Gerbiamas (-a) Respondente, Kviečiame Jus dalyvauti Lietuvos mokslo tarybos

Detaliau

Prekių pirkimo pardavimo taisyklės

Prekių pirkimo pardavimo taisyklės Kursų ir seminarų pirkimo pardavimo svetainėje sportoakademija.lt taisyklės 1. Sąvokos 1.1. Pardavėjas Lietuvos Respublikos VĮ Registrų centras, Juridinių asmenų registro Kauno filiale įregistruotas privatusis

Detaliau

NACIONALINIS KIBERNETINIO SAUGUMO CENTRAS Tel El. p. NACIONALINIS KIBERNETINIO SAUGUMO CENTRAS PRIE KRAŠTO APSA

NACIONALINIS KIBERNETINIO SAUGUMO CENTRAS Tel El. p.   NACIONALINIS KIBERNETINIO SAUGUMO CENTRAS PRIE KRAŠTO APSA PRIE KRAŠTO APSAUGOS MINISTERIJOS SUTRUMPINTAS PRANEŠIMAS APIE KIBERNETINIO INCIDENTO TYRIMĄ NR. 163811 2019 m. balandžio 19 d. Vilnius TLP: WHITE Kibernetinio incidento tyrimo objektas: 2019-04-10 imituotų

Detaliau

1 SKYRIUS Kai geros išdaigos baigiasi blogai. Iš tiesų labai labai blogai Frensis Fišas buvo labai SUSIJAUDINĘS. Galima net sakyti, NEPAPRASTAI SU SI

1 SKYRIUS Kai geros išdaigos baigiasi blogai. Iš tiesų labai labai blogai Frensis Fišas buvo labai SUSIJAUDINĘS. Galima net sakyti, NEPAPRASTAI SU SI 1 SKYRIUS Kai geros išdaigos baigiasi blogai. Iš tiesų labai labai blogai Frensis Fišas buvo labai SUSIJAUDINĘS. Galima net sakyti, NEPAPRASTAI SU SI JAUDINĘS. Labiau jis nesijaudintų net tuomet, jei jo

Detaliau

1 k. BUTAS Vilniaus m. sav., Šnipiškės, Žalgirio g. Tadas Dapkus tel

1 k. BUTAS Vilniaus m. sav., Šnipiškės, Žalgirio g. Tadas Dapkus tel 1 k. BUTAS Vilniaus m. sav., Šnipiškės, Žalgirio g. Tadas Dapkus tel. +370 650 41 890 Dapkus@vilniaus-turtas.lt Objekto informacija Objektas BUTAS Adresas Vilniaus m. sav., Šnipiškės, Žalgirio g. Plotas

Detaliau

Title

Title INFORMACIJA APIE NUSTATYTUS LAIMĖTOJUS IR KETINIMĄ SUDARYTI SUTARTIS Prekių pirkimai I. PERKANČIOJI ORGANIZACIJA, ADRESAS IR KONTAKTINIAI DUOMENYS: I.1. Perkančiosios organizacijos pavadinimas ir įmonės

Detaliau

Kenwood

Kenwood Naudojimo instrukcija Prieš naudodamiesi prietaisu Įdėmiai perskaitykite šią naudojimo instrukciją. Būtinai ją išsaugokite. Nuimkite visas pakavimo priemones bei etiketes. Saugumas Prieš naudodami rankinį

Detaliau

Lakštas1 INFORMACIJA APIE RUGPJŪČIO MĖN. SUPAPRASTINTUS MAŽOS VERTĖS PIRKIMUS Eil.N r. Pirkimo objekto pavadinimas Pirkimo būdas ir jo pasirinkimo pri

Lakštas1 INFORMACIJA APIE RUGPJŪČIO MĖN. SUPAPRASTINTUS MAŽOS VERTĖS PIRKIMUS Eil.N r. Pirkimo objekto pavadinimas Pirkimo būdas ir jo pasirinkimo pri INFORMACIJA APIE RUGPJŪČIO MĖN. SUPAPRASTINTUS MAŽOS VERTĖS PIRKIMUS Eil.N r. Pirkimo objekto pavadinimas Pirkimo būdas ir jo pasirinkimo priežastys Laimėjusio dalyvio pavadinimas, jo pasirinkimo priežastys

Detaliau

BZN Start straipsnis

BZN Start straipsnis Dominykas Orda.Asmeninio albumo nuotr. Kaunietis Dominykas Orda (25) siekia užkariauti užsienio rinkas ir pelnyti pasitikėjimą platformoje Indiegogo, pristatydamas nuotaikingą sporto inventorių Funky Dumbbells.

Detaliau

PIRKĖJO GIDAS BRIMNES Miegamojo ir svetainės baldai DIZAINAS Knut Hagberg Marianne Hagberg PRIEŽIŪRA Valyti šluoste, sudrėkinta švelniame valiklyje. N

PIRKĖJO GIDAS BRIMNES Miegamojo ir svetainės baldai DIZAINAS Knut Hagberg Marianne Hagberg PRIEŽIŪRA Valyti šluoste, sudrėkinta švelniame valiklyje. N PIRKĖJO GIDAS Miegamojo ir svetainės baldai DIZAINAS Knut Hagberg Marianne Hagberg PRIEŽIŪRA Valyti šluoste, sudrėkinta švelniame valiklyje. Nusausinti švaria šluoste. DĖMESIO! NEPRITVIRTINUS GALI NUVIRSTI

Detaliau

K9 WebProtection (toliau K9) programa yra nemokama asmeniniam naudojimui. Programa suderinama su Windows Vista, Windows 7, Windows 10 ir Mac operacinė

K9 WebProtection (toliau K9) programa yra nemokama asmeniniam naudojimui. Programa suderinama su Windows Vista, Windows 7, Windows 10 ir Mac operacinė K9 WebProtection (toliau K9) programa yra nemokama asmeniniam naudojimui. Programa suderinama su Windows Vista, Windows 7, Windows 10 ir Mac operacinėmis sistemomis. Programa K9 yra lengvai perprantama

Detaliau

Briefvorlage

Briefvorlage Tėvų apklausa apie mokyklos veiklos kokybę Bendra ataskaita Bendra informacija apie šią apklausą Apklausos pabaigos data: 2013-10-13 Naudotas klausimynas: Tėvų apklausa apie mokyklos veiklos kokybę El.

Detaliau

3 k. BUTAS Vilniaus m. sav., Vilkpėdė, Vilkpėdės g. Domantas Grikšas tel

3 k. BUTAS Vilniaus m. sav., Vilkpėdė, Vilkpėdės g. Domantas Grikšas tel 3 k. BUTAS Vilniaus m. sav., Vilkpėdė, Vilkpėdės g. Domantas Grikšas tel. +370 673 22322 domantas@vilniaus-turtas.lt Objekto informacija Objektas BUTAS Adresas Vilniaus m. sav., Vilkpėdė, Vilkpėdės g.

Detaliau

Didžiausias batutų parkas Lietuvoje Nr.: 1 Palangoje

Didžiausias batutų parkas Lietuvoje Nr.: 1 Palangoje Didžiausias batutų parkas Lietuvoje Nr.: 1 Palangoje Apie Palangos vasaros parką Poilsio ir pramogų kompleksas atidarytas 2017 m. vasarą 15 000 kv/m teritorija Aplankė 500 000 žmonių Unikalios aktyvios

Detaliau

Rinkinio pavadinimas: Dvi mentelės ir teptukas Dydis: 23,3x4,5x2,0 cm (mentelė), 22,8x2,8x2,0 cm (mentelė), 22,4x3,0x2,0 cm (teptukas) Spalva: Įvairia

Rinkinio pavadinimas: Dvi mentelės ir teptukas Dydis: 23,3x4,5x2,0 cm (mentelė), 22,8x2,8x2,0 cm (mentelė), 22,4x3,0x2,0 cm (teptukas) Spalva: Įvairia Rinkinio pavadinimas: Dvi mentelės ir teptukas Dydis: 23,3x4,5x2,0 cm (mentelė), 22,8x2,8x2,0 cm (mentelė), 22,4x3,0x2,0 cm (teptukas) Spalva: Įvairiaspalvė Savybės: Pagamintas iš plastiko ir silikono;

Detaliau

Namų ūkių finansinė elgsena euro belaukiant tarp pragmatizmo ir kraštutinumų Namų ūkių finansinio turto barometras 2014 m. 1 ketvirtis

Namų ūkių finansinė elgsena euro belaukiant tarp pragmatizmo ir kraštutinumų Namų ūkių finansinio turto barometras 2014 m. 1 ketvirtis Namų ūkių finansinė elgsena euro belaukiant tarp pragmatizmo ir kraštutinumų Namų ūkių finansinio turto barometras 2014 m. 1 ketvirtis Darbo užmokesčio ir pensijų pajamų santykis didėjo Pajamų strūktūra

Detaliau

Honda GL1800 GOLD WING TOUR Gold Wing Tour Pasirodžius naujausiai legendinio Honda Gold Wing motociklo versijai šis neprilygstamas turistinis motocikl

Honda GL1800 GOLD WING TOUR Gold Wing Tour Pasirodžius naujausiai legendinio Honda Gold Wing motociklo versijai šis neprilygstamas turistinis motocikl Honda GL1800 GOLD WING TOUR Gold Wing Tour Pasirodžius naujausiai legendinio Honda Gold Wing motociklo versijai šis neprilygstamas turistinis motociklas tapo dar universalesnis. Galima sakyti, kad šis

Detaliau

Visagino Verdenės gimnazija NEFORMALIOJO ŠVIETIMO (NŠ) PASIŪLA M.M. Eil. Nr. Siūlomo užsiėmimo pavadinimas 1. Rankdarbių būrelis,,kuparėlis

Visagino Verdenės gimnazija NEFORMALIOJO ŠVIETIMO (NŠ) PASIŪLA M.M. Eil. Nr. Siūlomo užsiėmimo pavadinimas 1. Rankdarbių būrelis,,kuparėlis Visagino Verdenės gimnazija NEFORMALIOJO ŠVIETIMO (NŠ) PASIŪLA 2019-2020 M.M. Eil. Nr. Siūlomo užsiėmimo pavadinimas 1. Rankdarbių būrelis,,kuparėlis Užsiėmimo vadovė Pageidauja mas valandų skaičius per

Detaliau

INVESTAVIMO TENDENCIJOS IR LIETUVOS INVESTICIJŲ INDEKSAS

INVESTAVIMO  TENDENCIJOS IR LIETUVOS INVESTICIJŲ INDEKSAS 1996-2016 INVESTAVIMO TENDENCIJOS IR LIETUVOS INVESTICIJŲ INDEKSAS FINANSINIS TURTAS LIETUVOS TENDENCIJOS 2016 M. LAPKRITIS Mlrd. eurų VIENAM GYVENTOJUI TENKANTIS TURTAS IŠAUGO 5,5 KARTO Šalies namu ūkių

Detaliau

: Laisvės al. 75 / Maironio g. 24, Kaunas : : DIRBAME: pirmadienį ketvirtadienį ir sekmadienį nuo 11.3

: Laisvės al. 75 / Maironio g. 24, Kaunas : :   DIRBAME: pirmadienį ketvirtadienį ir sekmadienį nuo 11.3 : Laisvės al. 75 / Maironio g. 24, Kaunas : +370 630 43325 : info@kamakura.lt www.kamakura.lt DIRBAME: pirmadienį ketvirtadienį ir sekmadienį nuo 11.30 iki 20.00 val. (VASARĄ): penktadienį ir šeštadienį

Detaliau

ispudziai_is_Beepart_atidarymo_

ispudziai_is_Beepart_atidarymo_ Pilaitėje kūrybinių dirbtuvių link eita dvidešimt metų Rugsėjo 6-oji nelepino giedra. Iš pat ryto lijo. Tik prieš 18 val. perstojo lyti. Pilaitiškiai ir jų svečiai šeimomis, bendraminčių grupelėmis traukė

Detaliau

2000 kcal mitybos planas moterims nuo 45 iki 65 met amžiaus* I diena Riebalai Angliavandeniai Sumuštiniai su olandišku s riu ir pomidorais Juoda duona 120 6,6 1,08 58,92 271,2 Olandiškas s ris 75 18,45

Detaliau

Slide 1

Slide 1 EKOLOGINIS UGDYMAS ĮGYVENDINANT GAMTOSAUGINIŲ MOKYKLŲ PROGRAMĄ MAŽEIKIŲ R. TIRKŠLIŲ DARŽELYJE GILIUKAS 2013 Kiekviena pradžia yra sunki, kad ir ką bepradėtumei, pirmieji žingsniai visad būna nedrąsiausi,

Detaliau

CE Version

CE Version /Vertimas iš anglų kalbos/ NAUDOJIMO INSTRUKCIJA (įstatymuose numatyti minimalūs teisiniai reikalavimai CE ženklinimui) { įterpti įmonės logotipą} LOTRAFILCON A PRAILGINTO NEŠIOJIMO MĖNESINIAI KONTAKTINIAI

Detaliau

2016 m. gegužė, Nr. 3 Apie globą ir įvaikinimą Susidomėjimas įtėvių ir globėjų pasirengimo sistema Valstybės vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarny

2016 m. gegužė, Nr. 3 Apie globą ir įvaikinimą Susidomėjimas įtėvių ir globėjų pasirengimo sistema Valstybės vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarny 2016 m. gegužė, Nr. 3 Apie globą ir įvaikinimą Susidomėjimas įtėvių ir globėjų pasirengimo sistema Valstybės vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnybos tyrimas Globa abipusė nauda: tu įkrauni vaiką,

Detaliau

VETERINARINIO VAISTO APRAŠAS 1. VETERINARINIO VAISTO PAVADINIMAS ERGOGEN COMPLEX, injekcinis tirpalas 2. KOKYBINĖ IR KIEKYBINĖ SUDĖTIS 100 ml tirpalo

VETERINARINIO VAISTO APRAŠAS 1. VETERINARINIO VAISTO PAVADINIMAS ERGOGEN COMPLEX, injekcinis tirpalas 2. KOKYBINĖ IR KIEKYBINĖ SUDĖTIS 100 ml tirpalo VETERINARINIO VAISTO APRAŠAS 1. VETERINARINIO VAISTO PAVADINIMAS ERGOGEN COMPLEX, injekcinis tirpalas 2. KOKYBINĖ IR KIEKYBINĖ SUDĖTIS 100 ml tirpalo yra: veikliųjų medžiagų: L-histidino L-arginino 400

Detaliau

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Pašto rinkos aktualijos bei tendencijos Europoje Kasmetinis susitikimas su pašto rinkos dalyviais 2019 m. birželio 10 d. TURINYS Pašto rinkos tendencijos ir pokyčiai E-komercijos plėtra ir skaičiai ERGP

Detaliau

A5_jazyky.indd

A5_jazyky.indd SHM 5206WH LT Rankinis plaktuvas - 1 - LT Rankinis plaktuvas Svarbios saugos taisyklės ATIDŽIAI PERSKAITYKITE IR PASILIKITE JAS ATEIČIAI. Šį prietaisą galima naudoti vaikams nuo 8 metų amžiaus ir asmenims,

Detaliau

R4BP 3 Print out

R4BP 3 Print out Biocidinio produkto charakteristikų santrauka Produkto pavadinimas: Masodine 1:3 Produkto tipas (ai): PT 03 Veterinarinė higiena PT 03 Veterinarinė higiena PT 03 Veterinarinė higiena Autorizacijos liudijimo

Detaliau

PIRKĖJO GIDAS Vaikiški baldai STUVA DIZAINAS Ebba Strandmark SAUGUMAS Saugumas mūsų didžiausias prioritetas. Vaikiškus baldus (ir kitas vaikiškas prek

PIRKĖJO GIDAS Vaikiški baldai STUVA DIZAINAS Ebba Strandmark SAUGUMAS Saugumas mūsų didžiausias prioritetas. Vaikiškus baldus (ir kitas vaikiškas prek PIRKĖJO GIDAS Vaikiški baldai STUVA DIZAINAS Ebba Strandmark SAUGUMAS Saugumas mūsų didžiausias prioritetas. Vaikiškus baldus (ir kitas vaikiškas prekes) kruopščiai tikriname, atliekame rizikos vertinimus,

Detaliau

PIRKĖJO GIDAS Vaikiški baldai STUVA DIZAINAS Ebba Strandmark SAUGUMAS Saugumas mūsų didžiausias prioritetas. Vaikiškus baldus (ir kitas vaikiškas prek

PIRKĖJO GIDAS Vaikiški baldai STUVA DIZAINAS Ebba Strandmark SAUGUMAS Saugumas mūsų didžiausias prioritetas. Vaikiškus baldus (ir kitas vaikiškas prek PIRKĖJO GIDAS Vaikiški baldai STUVA DIZAINAS Ebba Strandmark SAUGUMAS Saugumas mūsų didžiausias prioritetas. Vaikiškus baldus (ir kitas vaikiškas prekes) kruopščiai tikriname, atliekame rizikos vertinimus,

Detaliau

Microsoft Word - Ak noretum grizti v04.docx

Microsoft Word - Ak noretum grizti v04.docx Laimutės Kisielienės choreografija Jūratės Baltramiejūnaitės muzika, Bernardo Brazdžionio žodžiai PAKEITIMAI 2015/08/09 Originalas išdalintas šokių kursuose 2015/09/01 Pakeitimai padaryti po šokių kursų

Detaliau

Microsoft Word - tp_anketa_f.doc

Microsoft Word - tp_anketa_f.doc PRIEDAS. Tyrimo anketa. Moksleivių tėvų požiūris į dabartines švietimo problemas Sėkmingam Lietuvos švietimo reformos vyksmui labai svarbi ne tik politikų ir švietimo specialistų, bet ir Jūsų moksleivių

Detaliau

Microsoft Word - Hiperaktyvus vaikai

Microsoft Word - Hiperaktyvus vaikai Hiperaktyvus vaikas Hiperaktyvus vaikas pastoviai aktyvus, impulsyvus, jo judesiai gali būti chaotiški. Jis visada nerimsta sėdėdamas, daug kalba, dažnai neužbaigia pradėtų darbų, pamiršta įsipareigojimus,

Detaliau