ODOS PRIEŽIŪROS PRODUKTAI

Dydis: px
Rodyti nuo puslapio:

Download "ODOS PRIEŽIŪROS PRODUKTAI"

Transkriptas

1

2

3 Valikliai 4 Aknės gydymas 8 Drėkikliai ir apsauga nuo saulės 14 Brandžios odos priežiūra 17 Kūno priežiūros priemonės 21 Kaukės 24 Priemonės kosmetikos specialistams 26

4 Valikliai Valikliai tai pati odos priežiūros pradžia. Grožio mėgėjoms BiON siūlo platų produktų asortimentą, iš kurių galima išsirinkti tinkamiausią, priklausomai nuo odos rūšies ir jos poreikių. Valikliams pagaminti naudojame natūralius produktus, kurie odą maitina ir drėkina taip, kad ji gražiai atrodytų ir būtų sveika bei jaunatviška. Produktai optimaliau įsiskverbs į odą, jie prieš taikydami juos, prieš tai nuvalysime odą valikliu. BiON siūlo 2 šveitiklius ir šveičiamąjį valiklį, kuris padeda nuvalyti ant odos paviršiaus susikaupusias negyvas ląsteles. Po tokio šveitimo visa oda atsigauna ir ima švytėti. Reguliarus šveitimas palaipsniui padidina odos gebėjimą sugerti drėgmę, sumažina odos paviršiuje atsirandančias vageles ir kontroliuoja aknę. Produktai, kuriuos BiON siūlo į aknę linkusiai odai, labai veiksmingai šalina aknės atveju esantį bakterijų sukeltą uždegimą.

5 5 Nauja, tobulesnė formulė! Valiklis glikolio pagrindu (Glycolic Cleanser) Valiklis glikolio pagrindu tai vienas populiariausių valiklių ir skirtas tiems, kurių oda ypač riebi. Kadangi valiklis prasiskverbia į folikulus, iš kurių išvalo ląstelių liekanas, jis kartu turi ir nedidelį antibakterinį poveikį. 3 proc. glikolio rūgštis keičia odos paviršiaus tekstūrą ir turi greitą poveikį. Valiklis pašalina makiažo likučius ir veiksmingai nuvalo riebalus bei lipidus. Skleidžia gaivinantį citrusinių vaisių kvapą. ph 3,7. Naudojimas. Jei naudojate namuose, du kartus per dieną patepkite odą valikliu ir, sudrėkinę odą vandeniu, prauskite, kol ims putoti. Po to nuplaukite švariu vandeniu. Naudojant kosmetikos kabinetuose, tinka kaip pirminis valiklis ir valomoji priemonė prieš pat odos šveitimą arba odos šlifavimą mikro kristalais, nes maksimaliai pagerina kitų priemonių svarbą. Mineralinis šveičiamasis kremas - valiklis (Mineral Cream Exfoliating Cleanser) Mineralinis kremas, kurio pagrindas gamtoje randamas mineralinis molis, yra netradicinis valomasis kremas, turintis švelnų šlifuojamąjį poveikį. Jis nušveičia odą ir suteikia jai švelnumo bei glotnumo. Rekomenduojama naudoti esant normaliai, sausai ar jautriai odai. BiON mineralinis kremas turi gydomųjų ir priešuždegiminių savybių, užtepus ant odos, jį galima palaikyti 1 2 minutes kaip kaukę į aknę linkusiai odai. Kremas naikina bakterijas ir atveria folikulus. Sudėtyje esantis lecitinas sumažina pleiskanojimą ir atkuria odos elastingumą, taip pagerindamas odos išvaizdą. Kad poveikis būtų kaip galima didesnis, pridėkite vandens tiek, kiek reikia. Skleidžia sodrų žolių aromatą. ph 4,2. Naudojimas. Naudojant tiek namuose, tiek kosmetikos kabinetuose, reikia produktu patepti odą ir švelniai jį įmasažuoti. Tada sudrėkinti odą vandeniu ir pamasažuoti. Po to kruopščiai nuplauti vandeniu ir nusausinti. Galima naudoti kaip kaukę nuo aknės: patepus odą, palikti 1 2 minutėms, o paskui nuplauti vandeniu. Šveitiklis su vaisių enzimais (Fruit Enzyme Scrub) Šis nuotaikingas, ryškiai geltonas šveitiklis skirtas sausai ir normaliai odai. Trijų dydžių simondsijų grūdeliai ir enzimai suteikia šveitikliui su vaisių enzimais odą šviesinančių savybių. Ananasų enzimai veikia kaip natūrali priešbakterinė priemonė. Į produkto sudėtį įeina odos būklę gerinančios sudėtinės medžiagos, kurios padeda išlaikyti drėgmę viršutiniuose odos sluoksniuose. Skleidžia lengvą ananasų aromatą. Naudojimas. Užtepkite šveitiklį ant odos, švelniai įmasažuokite ir nuplaukite. Iš karto pajusite odos švelnumą.

6 6 Nauja, tobulesnė formulė! Valiklis normaliai odai (Cleanser for Normal Skin) Šis žavus valiklis tinka daugumai odos rūšių ir poreikių. Jis švelniai, nesudirgindamas akių, nuvalo visą makiažą. Naudojant šį valiklį, sumažėja riebalų ir lipidų, tačiau oda vis tiek išlieka drėgna. Skleidžia švelnų citrusų aromatą. ph 3,9. Naudojimas. Naudokite ryte ir vakare, kad į odą geriau įsiskverbtų po valymo taikomos priemonės. Naudokite kaip pirminį valiklį veido masažo atveju ir prieš pat odos šveitimą arba odos šlifavimą mikro kristalais, kad geriau įsiskverbtų paskesnės priemonės. Antibakterinis valiklis (Antibacterial Cleanser) Tai stulbinantis valiklis aknės pažeistai, normaliai ir riebiai odai. Antibakterinis valiklis nepaprastai naudingas esant aknei, nes maksimaliai veikia Propionibacterium acnes ir kitas nepageidaujamas bakterijas bei aknę skatinančią lipazę, tuo pačiu neišsausindamas odos. Ypatingas cinamono ekstraktas slopina 5-alfa reduktazės gamybą, o kartu ir aknės formavimosi procesą riebalinėse liaukose. Vienas procentas gyventojų yra alergiškas vietinio poveikio cinamono ekstraktui, todėl panaudojus šią priemonę, maždaug antrą arba trečią dieną atsiras paraudimas ir dilginimas. Klientų, kurie alergiški cinamonui, odos gydymui naudokite bakteriostatinį valiklį. Šį valiklį galima naudoti ir kūnui prausti, ypač tiems, kuriems aknė pasireiškia nugaros ir krūtinės srityje. ph 3,6. Naudojimas. Jei naudojate namuose, du kartus per dieną patepkite odą valikliu ir sudrėkinę vandeniu, prauskite, kol ims putoti. Po to nuplaukite švariu vandeniu. Kosmetikos kabinetuose naudokite prieš pažalindami nuo veido negyvas ląsteles, o po to dar kartą bakterijomis užterštiems valymo procedūrų likučiams pašalinti. Bakteriostatinis valiklis (Bacteriostat Cleanser) Šis veiksmingas valiklis, naudojamas esant aknei ir rožinei, pakankamai švelnus sausai ir jautriai odai. Tai ideali priemonė, esant rožinei ir rožiniams spuogams. Bakteriostatinis valiklis veiksmingai veikia Propionibacterium acnes ir kitas nepageidaujamas bakterijas bei aknę skatinančią lipazę. Ilgoji ciberžolė prideda papildomų priešuždegiminių savybių ir neleidžia gamintis 5-alfa reduktazei, todėl gaminasi mažiau odos riebalų ir nebesusidaro sąlygos veikti aknę sukeliančiai infekcijai. Dėl tokio poveikio greitai pranyksta uždegimo sukeltas odos paraudimas, nutrūksta pats uždegiminis ciklas ir prasideda odos gijimas. Sudėtyje esantis mairūnas slopina interlaukino-6, auglių nekrozės alfa faktoriaus ir histamino, kurį folikuluose gamina laisvosios riebiosios rūgštys, gamybą. ph 3,6. Naudojimas. Jei naudojate namuose, du kartus per dieną patepkite odą valikliu ir sudrėkinę vandeniu, prauskite, kol ims putoti. Kosmetikos kabinetuose naudokite prieš pažalindami nuo veido negyvas ląsteles, o po to dar kartą bakterijomis užterštiems valymo procedūrų likučiams pašalinti.

7 7 Agurkinis šveitiklis (Cucumber Scrub) Šis normaliai ir riebiai odai skirtas žalsvas šveitiklis odą ne tik valo simondsijų grūdeliai ją tuo pačiu nušveičia ir suteikia jai gyvybingumo. Priemonė atveria folikulus ir pašalina ląstelių liekanas, o jos sudėtyje esančios amino rūgštys turi gydomąjį poveikį: skatina odos gijimą ir naikina bakterijas. Agurkų kvapo. ph 3,3. Naudojimas. Užtepkite šveitiklį ant odos, švelniai įtrinkite ir nuplaukite. Iš karto pajusite odos švelnumą. Odos priežiūros patarimai Odos priežiūra taikant šlifavimą mikrokristalais: procedūros normaliai arba brandžiai odai Nuvalykite odą mineraliniu kremu šveičiamuoju valikliu. Jei oda riebi, nuvalykite dar ir valikliu glikolio pagrindu, o jei oda normali arba sausa valikliu normaliai odai. Atlikite odos šlifavimą mikro kristalais. Sudrėkinkite audinio skiautelę gaivinančiu toniku ir ja pašalinkite negyvos odos likučius. Uždėkite ant odos drėkinančią masažinę kauką ir palaikykite 3 4 min., kad įsigertų. Perteklių nuplaukite vandeniu arba pašalinkite tapšnodami. Patepkite odą naktiniu kalcio kompleksu bioesencijos pagrindu, o paskui apsaugine priemone nuo saulės su titano dioksidu arba mišiniu, pagamintu iš vietinio poveikio kalcio kapsulės ir tokio pat kiekio apsauginės priemonės nuo saulės su titano dioksidu. Užteptą mišinį įmasažuokite į odą. Odos priežiūros namų sąlygomis priemonės esant brandžiai ar senstančiai odai: Raukšles mažinantis kompleksas, naktinis kalcio kompleksas bioesencijos pagrindu, antioksidacinis kompleksas su vitaminu A, biokremas, kuris yra vitaminų A, C, E šaltinis saulės pažeistai odai.

8 Aknės gydymas Į aknę linkusiai odai skirti BiON produktai padeda įveikti aknę daugiau nei 90 proc. atvejų, nes mes siekiame pašalinti įvairiausias aknę sukeliančias priežastis, o ne tik jos simptomus. Likusius 10 proc. atvejų irgi galima išgydyti, tačiau tokiais atvejais BiON aknės gydymui skirtus produktus reikia derinti su gana paprastais mitybos įpročių pokyčiais apie tai pasakojame savo interneto svetainėje. BiON produktų sudėtyje nėra benzoilo peroksido, kuris, tyrimų duomenimis, gali sukelti odos vėžį ir kuris sukelia ankstyvą odos senėjimą. BiON produktų sudedamosios dalys aktyviai naikina Propionibacterium acnes, veiksmingai kovoja su uždegimu ir neleidžia užteršti folikulų.

9 9 Valiklis glikolio pagrindu (Glycol Cleanser) Antibakterinis valiklis (Antibacterial Cleanser) Gelis su salicilu ir glikoliu (Salicylic-Glycolic Gel) Valiklis glikolio pagrindu tai vienas populiariausių valiklių ir skirtas tiems, kurių oda ypač riebi. Kadangi valiklis prasiskverbia į folikulus, iš kurių išvalo ląstelių liekanas, jis kartu turi ir nedidelį antibakterinį poveikį. 3 proc. glikolio rūgštis keičia odos paviršiaus tekstūrą ir turi greitą poveikį. Valiklis pašalina makiažo likučius ir veiksmingai nuvalo riebalus bei lipidus. Skleidžia gaivinantį citrusinių vaisių kvapą. ph 3,7. Naudojimas. Jei naudojate namuose, du kartus per dieną patepkite odą valikliu ir sudrėkinę odą vandeniu, prauskite, kol ims putoti. Po to nuplaukite švariu vandeniu. Naudojant kosmetikos kabinetuose, tinka kaip pirminis valiklis ir valomoji priemonė prieš pat odos šveitimą arba odos šlifavimą mikro kristalais, nes maksimaliai pagerina kitų priemonių svarbą. Tai stulbinantis valiklis aknės pažeistai, normaliai ir riebiai odai. Antibakterinis valiklis nepaprastai naudingas esant aknei, nes maksimaliai veikia Propionibacterium acnes ir kitas nepageidaujamas bakterijas bei aknę skatinančią lipazę, tuo pačiu neišsausindamas odos. Ypatingas cinamono ekstraktas slopina 5-alfa reduktazės gamybą, o kartu ir aknės formavimosi procesą riebalinėse liaukose. Vienas procentas gyventojų yra alergiškas vietinio poveikio cinamono ekstraktui, todėl panaudojus šią priemonę, maždaug antrą arba trečią dieną atsiras paraudimas ir dilginimas. Klientų, kurie alergiški cinamonui, odos gydymui naudokite bakteriostatinį valiklį. Šį valiklį galima naudoti ir kūnui prausti, ypač tiems, kuriems aknė pasireiškia nugaros ir krūtinės srityje. ph 3,6. Naudojimas. Jei naudojate namuose, du kartus per dieną patepkite odą valikliu ir sudrėkinę odą vandeniu, prauskite, kol ims Z. Po to nuplaukite švariu vandeniu. Kosmetikos kabinetuose naudokite prieš pažalindami nuo veido negyvas ląsteles, o po to dar kartą bakterijomis užterštiems valymo procedūrų likučiams pašalinti. Šį ypač veiksmingą produktą naudokite daugumai į aknę linkusios odos rūšių, prieš tai nuvalę odą BiON valikliu. Gelis su salicilu ir glikoliu išsaugo folikulų švarą ir veiksmingai neleidžia daugintis Propionibacterium acnes bei kitoms nepageidaujamoms bakterijoms ir aknę skatinančioms lipazėms. Glikolio rūgštis, salicilo rūgštis ir augalų enzimai užtikrina folikulų švarą ir neleidžia atsirasti infekcijoms, be to, turi veiksmingą priešuždegiminį poveikį. ph 3,2. Naudojimas. Nuvalykite ir nusausinkite odą. Rytais ir vakarais užtepkite ploną sluoksnį. Nenuplaukite.

10 10 Bakteriostatinis valiklis (Bacteriostat Cleanser) Šis veiksmingas valiklis, naudojamas esant aknei ir rožinei, pakankamai švelnus sausai ir jautriai odai. Tai ideali priemonė, esant rožinei ir rožiniams spuogams. Bakteriostatinis valiklis veiksmingai veikia Propionibacterium acnes ir kitas nepageidaujamas bakterijas bei aknę skatinančią lipazę. Ilgoji ciberžolė prideda papildomų priešuždegiminių savybių ir neleidžia gamintis 5-alfa reduktazei, todėl gaminasi mažiau odos riebalų ir nebesusidaro sąlygos veikti aknę sukeliančiai infekcijai. Dėl tokio poveikio greitai pranyksta uždegimo sukeltas odos paraudimas, nutrūksta pats uždegiminis ciklas ir prasideda odos gijimas. Sudėtyje esantis mairūnas slopina interlaukino-6, auglių nekrozės alfa faktoriaus ir histamino, kurį folikuluose gamina laisvosios riebiosios rūgštys, gamybą. ph 3,6. Naudojimas. Jei naudojate namuose, du kartus per dieną patepkite odą valikliu ir sudrėkinę vandeniu, prauskite, kol ims putoti. Kosmetikos kabinetuose naudokite prieš pažalindami nuo veido negyvas ląsteles, o po to dar kartą bakterijomis užterštiems valymo procedūrų likučiams pašalinti. Drėkinantis kompleksas (Moisture Complex) Tai ypač populiarus lengvas normalios ir riebios odos drėkiklis, turintis antioksidacinį ir ilgalaikį poveikį prieš odos senėjimą. Didelė lecitino koncentracija ir būtiniausios riebalų rūgštys padeda atkurti apsauginę odos lipidų funkciją. Veikliosios medžiagos padeda kovojant su akne. Veiksminga antioksidacinė formulė sumažina laisvųjų radikalų veikimą, skatinantį aknės formavimąsi ir uždegiminius procesus. Priemonė tinka esant išsausėjusiai odai ir kartu naudojant apsauginę priemonę nuo saulės su titano dioksidu. Jūsų klientai, kurie šie priemonę naudoja kartą arba du kartus per dieną, žymiai ilgiau išsaugos jaunatvišką odos išvaizdą. ph 3,7. Naudojimas. Tepkite priemone sausas odos vietas tik tada, kai reikia. Po to patepkite odą priemonėmis nuo aknės. Slopinantis gelis (Inhibiting Gel) Klientai, kuriems pasireiškia labai sunki aknė arba paprastoji pūslelinė, labai gerai pasiduoda gydymui slopinančiuoju geliu. Esant sunkiai aknės formai, šį gelį reikėtų naudoti kartą per dieną prieš tai patepus sodą geliu su salicilu ir glikoliu arba folikulus valančiu losjonu ir prieš uždedant molio kompresą su žaliąja arbata. Produktas greitai veikia paprastąją pūslelinę (šaldo žaizdeles), jei pasireiškus simptomams, pirmą dieną tepamas 3 4 kartus, o antrą dieną 2 3 kartus. Tinka po depiliacijos vašku, nes neleidžia įaugti plaukams tokiu atveju 3 dienas po depiliacijos vašku tepti odą šiuo produktu 2 3 kartus per dieną. Slopinantis gelis yra labai stiprus odos imuninio atsako stimuliatorius ir turi stiprų priešuždegiminį poveikį. ph 3,9. Naudojimas. Nuvalę odą, taupiai arba taip, kaip nurodyta anksčiau, patepkite produktu odą. Naudodami kosmetikos kabinetuose, 2 dienas po depiliacijos vašku 2 3 kartus per dieną pakankamu slopinančio gelio kiekiu patepkite depiliuotas vietas taip apsaugosite odą nuo uždegimo ir neleisite plaukeliams įaugti.

11 11 Molio kompresas su žaliąja arbata (Green Tea Clay Poultice) Veikdamas kaip kompresas, šis unikalus produktas tiesiog iš odos į paviršių ištraukia jau esančią ir besiformuojančią infekciją. Produktas ypač veiksmingai veikia aknę sukeliančias bakterijas ir aknę skatinančias lipazes. Produktas neleidžia veikti 5-alfa reduktazei, turi veiksmingą priešuždegiminį poveikį ir sumažina sudirginimą. Labai tinka esant odos infekcijoms, įgėlus bitei, sukandžiojus blakėms ir esant kitokioms uždegimo formoms. ph 3,8. Naudojimas. Naudoti patepus odą geliu su salicilu ir glikoliu arba folikulus valančiu losjonu. Labai ploną sluoksnį užtepkite ant probleminių sričių ir įtrinkite, kol priemonės nebesimatys. Jei atsiranda gniutulėlių, reiškia, kad produkto uždėjote per daug. Vakarais tepkite storesnį sluoksnį. Naudodami kosmetikos kabinetuose, nenaudokite priemonės nepraėjus 10 min. po garų procedūros, nes į odą įsiskverbęs per didelis produkto kiekis gali sukelti dilginimo jausmą. Folikulus valantis losjonas (Follicle Clearing Lotion) Ši švelni formulė idealiai tinka klientams, turintiems sausą ir jautrią į aknę linkusią odą. Naudoti nuvalius odą BiON valikliu. Tai ypač aukštos kokybės produktas rožinei ir rožiniams spuogams gydyti, be to, labai svarbi medžiaga, siekiant išlaikyti švarius folikulus. Folikulus valantis losjonas veiksmingai užkerta kelią Propionibacterium acnes ir kitoms nepageidaujamoms bakterijoms bei jų aknę skatinančiai lipazei. Be to, turi veiksmingą priešuždegiminį poveikį. ph 3,3. Naudojimas. Nuvalykite ir nusausinkite odą. Rytais ir vakarais užtepkite ploną sluoksnį. Nenuplaukite. Mineralinis šveičiamasis kremas-valiklis (Mineral Cream Exfoliating Cleanser) Mineralinis kremas, kurio pagrindas gamtoje randamas mineralinis molis, yra netradicinis valomasis kremas, turintis švelnų šlifuojamąjį poveikį. Jis nušveičia odą ir suteikia jai švelnumo bei glotnumo. Rekomenduojama naudoti esant normaliai, sausai ar jautriai odai. BiON mineralinis kremas turi gydomųjų ir priešuždegiminių savybių, užtepus ant odos, jį galima palaikyti 1 2 minutes kaip kaukę į aknę linkusiai odai. Kremas naikina bakterijas ir atveria folikulus. Sudėtyje esantis lecitinas sumažina pleiskanojimą ir atkuria odos elastingumą, taip pagerindamas odos išvaizdą. Kad poveikis būtų kaip galima didesnis, pridėkite vandens tiek, kiek reikia. Skleidžia sodrų žolių aromatą. ph 4,2. Naudojimas. Naudojant tiek namuose, tiek kosmetikos kabinetuose, reikia produktu patepti odą ir švelniai jį įmasažuoti. Tada sudrėkinti odą vandeniu ir pamasažuoti. Po to kruopščiai nuplauti vandeniu ir nusausinti. Galima naudoti kaip kaukę nuo aknės: patepus odą, palikti 1 2 minutėms, o paskui nuplauti vandeniu.

12 12 Priemonė nuo inkštirų ir baltųjų spuogų (Blackhead/Whitehead Controller) Šis nuostabus produktas ištirpdo odos riebalų kamščius, dėl kurių atsiranda inkštirai arba baltieji spuogai, bei slopina naujų kamščių susidarymą. Naudojant du kartus per dieną, inkštirai išnyksta per 3 4 savaites. Jei kartu pasireiškia ir aknė, klientas galėtų rytais naudoti šią priemonę, o vakarais gelį su salicilu ir glikoliu arba folikulus valantį losjoną. ph 3,6. Naudojimas. Nuvalykite odą valikliu ir patepkite priemone nuo inkštirų ir baltųjų spuogų. Lengvai įtrinkite ir palikite. Kitus odos priežiūros produktus naudokite įprasta tvarka.

13 13 Odos priežiūros patarimai Veido aknės gydymas taikant šveitimą Aknės gydymas prasideda čia Naujasis BiON aknės gydymo priemonių rinkinys paskatins jūsų klientus taikyti mūsų pasiteisinusią 3 žingsnių sistemą: sunaikinti bakterijas, sumažinti odos riebalų gamybą ir susilpninti uždegiminį procesą. Šie rinkiniai ypač patogūs, nes produktus prieinama kaina kartu su naudojimo instrukcija klientai gali gauti tiesiai į namus. Normali ir riebi oda Antibakterinis valiklis Gelis su salicilu ir glikoliu Molio kompresas su žaliąja arbata Drėkinantis kompleksas Kelioninis rinkinukas Naudojimo instrukcija Sausa, jautri, rožinių spuogų pažeista oda Bakteriostatinis valiklis Folikulus valantis losjonas Molio kompresas su žaliąja arbata Drėkinantis kompleksas Kelioninis rinkinukas Naudojimo instrukcija Nuvalykite odą atitinkamu BiON valikliu, skirtu į aknę linkusiai odai, ir nuplaukite vandeniu. Patepkite odą mineraliniu šveičiamuoju kremu-valikliu. Palaikykite 2 minutes, o paskui nuplaukite vandeniu. Patepkite odą geliu su salicilu ir glikoliu bei 1 min. paleiskite garus. Išjunkite garų prietaisą, o užteptą gelį su salicilu ir glikoliu ant odos palaikykite dar 1 2 minutes. Atsargiai nuplaukite. Ant viso veido užtepkite slopinantį gelį. Nenuvalykite. (Gelis sumažina sudirginimą ir uždegimą bei sukuria antibakterinį sluoksnį). Atlikite negyvų ląstelių pašalinimą. Periodiškai nuvalykite odą gaivinančiu toniku, kad pašalintumėte kosmetikos priemonių ir negyvos odos likučius. Uždėkite molio kompresą su žaliąja arbata (kaukę) ir palaikykite jį ant veido 2 5 minutes. Nuplaukite vandeniu. Gausiai patepkite odą slopinančiu geliu ir lengvai įmasažuokite jį į odą. Patepkite odą apsaugine nuo saulės priemone su titano dioksidu. Pastaba. Kad rezultatai būtų tikrai geri, klientas ir namuose turėtų naudoti atitinkamą valiklį, atitinkamą gelį su glikoliu, slopinantį gelį ir molio kompresą su žaliąja arbata.

14 Drėkikliai ir apsauga nuo saulės BiON drėkinančiuose produktuose yra didelė maitinančių ir veikliųjų medžiagų, kurios užtikrina odos glotnumą, drėgnumą ir tvirtumą. Betagliukanas skatina fibroblasto ląstelių veiklą, kurios gamina elastiną ir kolageną. Azijinė centelė yra veiksminga odos regeneraciją skatinanti medžiaga ir puikus antioksidantas. Didelė būtiniausių riebalų rūgščių ir lecitino koncentracija padeda atkurti apsauginę odos lipidų funkciją. Hialurono rūgštis padeda išsaugoti odos ląstelių drėgmę ir suteikia odai putnumo, stangrumo bei formą. Ši rūgštis tai natūrali sudedamoji dalis, kuri kūne veikia kaip lubrikantas. Be to, BiON produktai pastebimai skatina imuninių bei atkuriamųjų odos funkcijų veikimą.

15 15 Drėkinantis kompleksas (Moisture Complex) Tai ypač populiarus lengvas normalios ir riebios odos drėkiklis, turintis antioksidacinį ir ilgalaikį poveikį prieš odos senėjimą. Didelė lecitino koncentracija ir būtiniausios riebalų rūgštys padeda atkurti apsauginę odos lipidų funkciją. Veikliosios medžiagos padeda kovojant su akne. Veiksminga antioksidacinė formulė sumažina laisvųjų radikalų veikimą, skatinantį aknės formavimąsi ir uždegiminius procesus. Priemonė tinka esant išsausėjusiai odai ir kartu naudojant apsauginę priemonę nuo saulės su titano dioksidu. Jūsų klientai, kurie šie priemonę naudoja kartą arba du kartus per dieną, žymiai ilgiau išsaugos jaunatvišką odos išvaizdą. ph 3,7. Naudojimas. Tepkite priemone sausas odos vietas tik tada, kai reikia. Po to patepkite odą priemonėmis nuo aknės. Kremas nuo dermatito (Dermatitis Cream) Šis puikus kremas pataiso dermatito paveiktos odos, pvz., esant egzemai, išvaizdą ir sumažina jos niežėjimą. Pagrindinė šios puikios formulės sudėtinė dalis cinko piritionas. Ši mokslininkų sukurta antibakterinė ir priešgrybelinė medžiaga dažnai naudojama dermatitui, egzemai ir psoriazei gydyti. Tyrimų rezultatai rodo, kad šios sudėtinės medžiagos slopina šešių cheminių medžiagų, kurios sukelia uždegimą egzemos atveju, gamybą. BiON dar pridėjo ir išvalytų augalų ekstraktų. Azijinės centelės ekstraktas yra antibakterinė medžiaga, kuri medicinoje naudojama ir žaizdoms tepti, nes turi tiesioginį stimuliuojantį poveikį fibroblasto ląstelėms ir skatina kolageno gamybą. Veikdamos kartu su žaliąja arbata, riebalų rūgštys slopina uždegimą. Kremas nuo dermatito labai susilpnina egzemą arba beveik visai ją išgydo. Prieš tepant kremu nuo dermatito, rekomenduojame odą nuvalyti bakteriostatiniu arba antibakteriniu valikliu, nes bakterijų sukelta infekcija gali turėti įtakos egzemos eigai. Naudojimas. Pirmąsias tris dienas tepkite odą tris kartus per dieną, paskui 2 3 savaites du kartus per dieną. Nors po kelių dienų simptomai gali išnykti, gydymo kursą būtina tęsti maždaug tris savaites tik tada bus mažesnė tikimybė, kad liga pasikartos. Gaivinantis tonikas (Refreshing Toner) Šis produktas idealiai tinka odos valymui po to, kai baigiama nešvarumų ištraukimo į paviršių procedūra arba atlikus odos šlifavimą mikro kristalais. Sudėtyje esantys enzimai pašalina ląstelių likučius, o gydomasis amino rūgšties poveikis skatina odos gijimą. Gaivinančio toniko sudėtyje yra ir medžiagų, kurios didina vandens kiekį viršutiniuose odos sluoksniuose, todėl tonikas kartu yra ir odos kondicionierius. Be to, jis naikina bakterijas. Skleidžia agurkų ir žolių aromatą. Naudojimas. Naudojant kosmetikos kabinetuose: papurkšti ant odos, ypač baigus nešvarumų ištraukimo procedūrą ir odos šlifavimą mikro kristalais, kad odą būtų galima nuvalyti ir lengvai sudrėkinti. Naudojant namuose: sudrėkinti vatos rutuliuką ir valyti juo odą, stengiantis, kad nepatektų į akis ir ant gleivinės.

16 16 Intensyviai drėkinantis paakių kremas (Intense Eye Moisturizing Cream) Intensyviai drėkinantis paakių kremas tai prabangus minkštiklis sausai ir normaliai odai. Ypač puikiai tinka esant šaltam sausam orui, kai odai reikia daugiau drėgmės. Kremo sudėtyje yra medžiagų, kurios suformuoja apsauginį drėgmės skydą. Kremas sumažina raukšles, tačiau odos riebalingumo nepadidina. Be to, turi priešuždegiminį poveikį ir pastebimai skatina imuninių bei atkuriamųjų odos funkcijų veikimą. Tepant juo paakius, oda tampa tvirtesnė ir įgyja jaunatviškesnę išvaizdą. ph 4. Naudojimas. Atlikę procedūras su kitomis odos priežiūros priemonėmis, taupiai patepkite odą intensyviai drėkinančiu paakių kremu, po to tepkite apsauginę priemonę nuo saulės su titano dioksidu. Paskui galite imtis makiažo. Apsauginis kremas nuo saulės su titano dioksidu (Titanium Dioxide Sunscreen) Šis Day Spa Magazine apdovanojimus pelnęs apsauginis kremas nuo saulės saugo odą nuo UVA ir UVB spindulių. Produkto apsaugos nuo saulės faktorius SPF 30, todėl ši BiON priemonės fizinė apsauga nuo saulės yra ne tik antioksidacinė, bet ir saugo nuo vėžio. Fizinė apsauga nuo saulės žymiai geriau nei cheminė apsauga saugo odą nuo senėjimo, nes sukuria fizinę užtvarą ir labai susilpnina antrinę laisvųjų radikalų keliamą žalą, kuri gali atsirasti nuo saulės poveikio. Neriebalinga formulė nedirgina akių, o grietinės tirštumo konsistencija leidžia odą lygiai padengti ir švelniai ją sudrėkinti. Dermatologai rekomenduoja titano dioksidą derinti su cinko oksidu tai leis dar geriau apsaugoti odą nuo saulės spindulių poveikio. BiON produktuose šios medžiagos būna mikronų dydžio dalelyčių (ne nanodalelyčių) forma, todėl į odą susigeria tolygiai ir ją visiškai apsaugo nuo žalingų spindulių poveikio. Skleidžia malonų migdolų ir vanilės kvapą. ph 3,9. Naudojimas. Kas rytą, nuvalę odą ir patepę ją kitomis priežiūros priemonėmis, gausiai patepkite apsauginiu kremu nuo saulės. Po to galite imtis makiažo. Kai saulėje būnate ilgiau, tepkite odą kremu dažniau. Drėgmę atkurianti priemonė (Ultra Moisture Renewal) Ši priemonė skirta ypač sausai ir sausai veido odai. Lengvo, tačiau sodraus drėkiklio sudėtyje yra medžiagų, turinčių antioksidacinį ir senėjimą stabdantį poveikį. Hialurono rūgštis padeda išlaikyti odos drėgmę, kuri yra labai svarbus veiksnys išlaikant jaunatvišką odos išvaizdą. Veikdama kartu su paakių kremu, drėgmę atkurianti priemonė pastebimai skatina imuninių bei atkuriamųjų odos funkcijų veikimą. ph 4,1. Naudojimas. Atlikę procedūras su kitomis odos priežiūros priemonėmis, taupiai patepkite odą drėgmę atkuriančia priemone, po to tepkite apsauginę priemonę nuo saulės su titano dioksidu. Paskui galite imtis makiažo.

17 Brandžios odos priežiūra Brandžios odos priežiūrai skirtų BiON produktų sudėtyje yra svarbių antioksidantų, kurie būtini siekiant stabilizuoti laisvuosius radikalus ir sustabdyti cheminių reakcijų grandinę bei galimą jų žalą. Azijinė centelė yra labai veiksmingas antioksidantas, kuris skatina kūną gaminti katalazę svarbų nuo senėjimo saugantį antioksidantą. Didėlė betagliukano koncentracija skatina formuotis naujus maitinančias medžiagas pernešančius indus ir tuo pačiu ląstelių dauginimąsi, o fibroblasto ląsteles skatina gaminti elastiną bei kolageną. Kalcis reguliuoja apsauginę odos lipidų funkciją ir jo yra BiON super priemonės naktiniame kalcio komplekse bioesencijos pagrindu, biopriemonėje, kurią pavadinome vitaminų A, C ir E šaltiniu, kalcio komplekse su vitaminu C, kolageną atnaujinančiame serume ir raukšles mažinančiame komplekse. Cinko reikia kolageno gamybai ir elastino sintezei. Jo yra mūsų šešiuose brandžios odos priežiūrai skirtuose produktuose. Odos senėjimui stabdyti ir atjauninimui BiON naudoja didelę lecitino ir būtinųjų riebalų rūgščių koncentraciją. Sojos ryžių peptidai ir papildomi pažangių technologijų dėka pagaminti peptidai vaidina svarbų vaidmenį mažinant dėl raumenų susitraukinėjimo atsirandančias gilesnes ir smulkias raukšleles.

18 18 Kolageną atnaujinantis serumas (Colagen Revival Serum) BiON sukūrė nepaprastą naują kolageną atnaujinantį serumą, kurį galima naudoti taikant ir mikro adatų terapiją. Viskas šioje unikalioje formulėje skirta tam, kad gamintųsi kolagenas, elastinas ir citozinai, kurių senstant sumažėja ir todėl oda sudrimba, atsiranda odos raukšlės bei vagelės. Be natūralaus alavijų aliejaus ir drėkinan čių aliejų į serumą BiON dar pridėjo antioksidantų, liposomų su vitaminais, mineralinių medžiagų, baltymų ir hialurono rūgšties. Šis serumas greitai ir visiškai susigeria į odą. Pirminis tikslas atjauninti odą skatinant kolageno gamybą, tačiau kolageną atnaujinantis serumas kartu padeda formuotis naujoms kraujagyslėms, todėl pagerėja kraujo cirkuliacija, ląstelių apykaitos procesas, oda geriau aprūpinama drėgme ir tampa dar lygesnė. Rinkoje nieko panašaus nerasite! Naudojimas. Rytais ir vakarais, nuvalę odą ir prieš naudodami kitas odos priežiūros priemones, užtepkite priemonės ant odos. Jei naudojama mikro adatų sistema, šia priemone odą patepti iš karto po procedūros. Jaunatviškas paakių peptidinis kremas (Youthful Eyes Peptide Cream) Tamsius ratilus ir pabrinkimus aplink akis gerokai sumažina sojų ryžių peptidai, kuriuos BiON įtraukė į šio naujo produkto sudėtį. Klinikinių tyrimų metu nustatyta, kad po 8 savaičių naudojimo ratilai ir pabrinkimas sumažėja 35 proc. Jaunatviškas paakių peptidinis kremas yra ir veiksmingas drėkiklis, nes jo sudėtyje yra hialurono rūgšties, vitamino A ir papildomų pažangių technologijų peptidų, kurie padės paskaistinti odą ir sumažinti pastebimus senėjimo požymius. Veikdamos kartu, visos sudėtinės dalys užtikrina odos įsotinimą vandeniu, elastingumą, tvirtumą; oda mažiau raukšlėjasi ir ne taip sudrimba. Dėl acetil-heksapeptido-8 poveikio veido raumenys ne taip intensyviai susitraukinėja ir neleidžia formuoti mimikos raukšlėms, kurioms esant oda atrodo senesnė. Naudojimas. Nuvalę odą, kartą ar du kartus per dieną švelniai tapšnodami užtepkite kremo ant paakių odos. Po to galite imtis makiažo. Jauniau atrodanti oda? Tai paprasta! Naujasis BiON žymios pažangos kovojant su odos senėjimu rinkinys tai ir bandomasis, ir kelioninis rinkinys, kuriame rasite keturis pagrindinius produktus, padėsiančius jums palaikyti ir pagerinti jaunatvišką bei sveiką odos išvaizdą. Žymios pažangos kovojant su odos senėjimu rinkinyje rasite svarbių antioksidantų, kurie būtini stabilizuojant laisvuosius radikalus ir sustabdant chemines reakcijas ir jų sukeliamą žalą. Rytinės priežiūros priemonės: Raukšles mažinantis kompleksas Apsauginis kremas nuo saulės su titano dioksidu Vakarinės priežiūros priemonės: Antioksidacinis kompleksas su vitaminu A Naktinis kalcio kompleksas bioesencijos pagrindu

19 19 Naktinis kalcio kompleksas bioesencijos pagrindu (Bio-Essence Nighttime Calcium Complex) Tai nuostabus produktas, tinkantis visų rūšių brandžiai odai. Jis skatina ląstelių atsinaujinimą per 36 valandas ir žymiai geriau įsotina odą vandenių, taip išlygindamas raukšles. Naktinis kalcio kompleksas bioesencijos pagrindu yra būtina priemonė po odos šlifavimo mikro kristalais, po šveitimo ir gydymo lazeriu, nes padeda atkurti apsauginę lipidų funkciją bei skatina ląstelių atkūrimą ir odos gijimą. Kompleksas pagerina sausos, pleiskanojančios odos būklę ir skatina antioksidantų gamybą. Vietinio poveikio kalcis stabdo senėjimo procesus ir sustiprina odos apsaugą nuo vėžio. BiON dar siūlo naudoti kosmetikos kabinetuose naudoti skirtą vietinio poveikio ypač didelės koncentracijos kalcį, kuris išleidžiamas kapsulių forma. ph 4,2. Naudojimas. Jei naudojate namuose, kas vakarą patepę odą BiON antioksidaciniu kompleksu su vitaminu A, dar patepkite ir šia priemone. Naudojant kosmetikos kabinetuose, patepkite odą šia priemone po šlifavimo mikro kristalais, po šveitimo ir gydymo lazeriu. Antioksidacinis kompleksas su vitaminu A (Vitamin A + Antioxidant Complex) Šio aukščiausios kokybės produkto sudėtyje yra vitamino A, kuris stimuliuoja kolageno ir citoksinų, kurie reguliuoja odos atjauninimo procesus, gamybą. Vitaminas A skatina ir naujų kraujagyslių formavimąsi, tuo padėdamas atkurti ir atnaujinti kraujagyslių sistemą. Šio produkto sudėtyje esantis vitaminas E gerina odos drėgnumą, taip kovodamas su aplinkos ir senėjimo sukeltu odos sausumu. Šį kompleksą klientai galėtų naudoti nakčia. Jei jo netoleruotų, tada reikėtų naudot kas antrą arba kas trečią naktį. Kad produktas būtų geriau toleruojamas, jį galima maišyti su drėkinančiu kompleksu. ph 3,0. DĖMESIO! NE- NAUDOKITE nėštumo ir žindymo laikotarpiu. Naudojimas. Naudojant kompleksą namuose, vakarais, nuvalę odą, taupiai patepkite kompleksu, o po to naudokite kitas priežiūros priemones. Naudojant kosmetikos kabinetuose, būtina jį naudoti po šlifavimo mikro kristalais arba po šveitimo bei kelias savaites iki numatomo gydymo lazeriu. Kad kompleksas geriau ir giliau įsiskverbtų, jį reikėtų naudoti kartu su galvaninių srovių procedūra. Komplekso naudojimą nutraukite likus 1 2 dienoms iki odos gydymo lazeriu.

20 20 Raukšles mažinantis kompleksas (Line Reducing Complex) Tai populiarus produktas brandžiai odai. Kasdien naudojant raukšles mažinantį kompleksą, per 3 4 dienas pastebimai sumažėja smulkios ir vidutinės raukšlių linijos. Produkto sudėtyje yra acetilheksapeptido-3 (tai peptidų rūšis), kuris per kelias minutes atpalaiduoja susitraukusius raumenis. Bandymais įrodyta, kad naudojant acetilheksapeptidą-3, po 30 dienų 27 proc. sumažėjo raukšlių gylis. Priešingai nei botoksas, ši priemonė nesuparalyžiuoja raumenų ir veiksmingai veikia raukšles, atsiradusias dėl raumenų veikimo, pvz., akių kampučiuose, burnos srityje. Kompleksas padeda atkurti apsauginę lipidų funkciją ir pagerina sausos, pleiskanojančios odos būklę, taip pat skatina odos atsigavimą, antioksidantų gamybą bei maksimaliai įsotina odą vandeniu. Skleidžia malonų žolių aromatą. ph 3,8. Naudojimas. Rytais ir (arba) vakarais patepkite paveiktas odos vietas. Palaikykite 1 3 minutes, kad susigertų. Galima tepti ir ant drėkikliu ar apsauginiu nuo saulės kremu pateptos odos. Kalcio kompleksas su vitaminu C (Vitamin C + Calcium Complex) Veiksmingosios šio komplekso sudedamosios dalys vitaminas C, žalioji arbata ir vitaminas E. Šios medžiagos turi antioksidacinių savybių ir gali apsaugoti kūną nuo laisvųjų radikalų sukeliamos žalos. Vietinio poveikio kalcis stabdo senėjimo procesus ir pagerina odos apsaugą nuo vėžio. Komplekso formavimo procesas sudėtingas, nes siekiant, kad ląstelės pasisavintų kalcį, su kitomis biocheminėmis medžiagomis jį būtina derinti labai tiksliu santykiu. Laikui bėgant, kalcio kompleksas su vitaminu C patamsėja, todėl jo laikymo terminas yra 6 mėnesiai. ph 3,2. Naudojimas. Nuvalykite ir nusausinkite odą ir kartą per dieną patepkite odą nedideliu priemonės kiekiu. Kremas saulės poveikio pažeistai odai (Bio-Replenish A.C.E. Sun Damage Reapair Cream) Tai kasdienio naudojimo veido odos drėkiklis. Jis sužadina odos gyvybingumą ir sumažina nuo saulės poveikio atsiradusius odos pažeidimus, įskaitant aktinę keratozę, raukšlių linijas ir vageles bei priešvėžinę būklę. Kremo sudėtyje gausu vitaminų A, C ir E, kurie padeda kovoti su aplinkos poveikio žala odai. Vitaminas A ir ciberžolė slopina pernelyg didelę odos pigmentaciją. Vitaminų A, C ir E šaltinio dėka kolagenas gaminasi ilgesnį laikotarpį, todėl ji ilgiau atrodo jaunatviškai. Naudojimas. Nuvalykite ir nusausinkite odą. Tepkite odą kasdien vieną kartą rytais.

21 Kūno priežiūros priemonės Kadangi oda yra pats didžiausias žmogaus kūno organas ir vaidina labai svarbų vaidmenį saugant mūsų organizmą, todėl, jei norime gerai jaustis, būtina veiksmingai prižiūrėti odą. Savo produktus bendrovė BiON kūrė galvodama būtent apie šią svarbią odos funkciją. Mūsų produktų sudėtyje yra hialurono rūgšties, kuri padeda jūsų odai veiksmingiau sugerti drėgmę. BiON kūno prausimo priemonių sudedamosios dalys padeda kovoti su paviršinėmis bakterijomis. Kad oda taptų dar švelnesnė ir minkštesnė, į priemonių sudėtį įdėjome eterinių aliejų.

22 22 Kūno prausiklis Švara paprastai (Naturally Clean Body Wash) Šis naujas prausiklis tai antibakterinė priemonė, skirta naudoti kasdien ir tinka visoms odos rūšims. Prausiklis Švara paprastai tai aukščiausios kokybės prausiklis sportiškiems žmonėms kuris padeda veiksmingai kovoti su kūno odą paveikusia akne. Natūralios citrinos žievelės ir žaliosios arbatos antioksidacinės savybės kartu su vitaminu B5 neutralizuoja paviršines bakterijas ir padeda numalšinti odos dirginimą. Švara paprastai lengvai šveičia odą, kontroliuoja odos riebalų kiekį ir pagerina odos tonusą. Papildomai pridėti 8 aliejai jūsų odą drėkina būtent tada, kai ją valote. Švarus ir gaivinantis citrusinių vaisių aromatas sukuria malonų prausimosi duše pojūtį. Naudojimas. Užtepkite ant drėgnos odos ir trinkite, kol ims putoti, Nuplaukite ir nusausinkite. Kad rezultatai būtų dar geresni, naudokite prausimosi servetėlę arba kempinę. Kremas nuo dermatito (Dermatitis Cream) Šis puikus kremas pataiso dermatito paveiktos odos, pvz., esant egzemai, išvaizdą ir sumažina jos niežėjimą. Pagrindinė šios puikios formulės sudėtinė dalis cinko piritionas. Ši mokslininkų sukurta antibakterinė ir priešgrybelinė medžiaga dažnai naudojama dermatitui, egzemai ir psoriazei gydyti. Tyrimų rezultatai rodo, kad šios sudėtinės medžiagos slopina šešių cheminių medžiagų, kurios sukelia uždegimą egzemos atveju, gamybą. BiON dar pridėjo ir išvalytų augalų ekstraktų. Azijinės centelės ekstraktas yra antibakterinė medžiaga, kuri medicinoje naudojama ir žaizdoms tepti, nes turi tiesioginį stimuliuojantį poveikį fibroblasto ląstelėms ir skatina kolageno gamybą. Veikdamos kartu su žaliąja arbata, riebalų rūgštys slopina uždegimą. Kremas nuo dermatito labai susilpnina egzemą arba beveik visai ją išgydo. Prieš tepant kremu nuo dermatito, rekomenduojame odą nuvalyti bakteriostatiniu arba antibakteriniu valikliu, nes bakterijų sukelta infekcija gali turėti įtakos egzemos eigai. Naudojimas. Pirmąsias tris dienas tepkite odą tris kartus per dieną, paskui 2 3 savaites du kartus per dieną. Nors po kelių dienų simptomai gali išnykti, gydymo kursą būtina tęsti maždaug tris savaites tik tada bus mažesnė tikimybė, kad liga pasikartos. Įsotinantis vandeniu kūno kremas (Hydrating Body Cream) Šis tirštas, sodrus kremas įsotina vandeniu išsausėjusią ar šiurkščią kūno, pėdų, kaklo ar veido odą ir kartu ją išlygina bei suminkština. Puiki priemonė sausai arba šalto oro ar saulės pažeistai odai; turi priešuždegiminių ir antioskidacinių savybių. Jei kremą naudojate egzemai gydyti, jį reikėtų naudoti po BiON kremo nuo dermatito. Įsotinantis vandeniu kremas būna agurkinės vanilės, žaliosios arbatos bei baltojo šokolado kvapo. Visos rūšys skleidžia lengvą gaivinantį aromatą. ph 4,3. Naudojimas. Patepti odą ir įmasažuoti.

23 23 Kūno losjonas Natūralios drėgmės šaltinis (Naturally Moist Body Lotion) Puiki papildanti priemonė, jei naudojate kūno prausiklį Švara paprastai. Šis naujas losjonas, kuris skirtas tiek vyrams, tiek ir moterims, puikiai įsotina vandeniu giluminius odos sluoksnius ir skleidžia tokį pat puikų citrusinių vaisių aromatą. 8 eteriniai aliejai odą nuramina ir suminkština. Hialurono rūgštis sulaiko drėgmę, nes sukuria papildomą apsauginį lipidų sluoksnį. Priešuždegiminės ir antimikrobinės medžiagos kartu su sutraukiančiomis medžiagomis sukuria priemonę, kuri puikia tinka į aknę linkusiai odai. Naudojimas. Tepti bet kurią odos vietą ir švelniais judesiais tolygiai įmasažuoti į odą. Kad rezultatai būtų dar geresni, o oda dar geriau apsaugota, po to patepkite apsauginiu kremu nuo saulės su titano dioksidu. Apsauginis kremas nuo saulės su titano dioksidu (Titanium Dioxide Sunscreen) Šis Day Spa Magazine apdovanojimus pelnęs apsauginis kremas nuo saulės saugo odą nuo UVA ir UVB spindulių. Produkto apsaugos nuo saulės faktorius SPF 30, todėl ši BiON priemonės fizinė apsauga nuo saulės yra ne tik antioksidacinė, bet ir saugo nuo vėžio. Fizinė apsauga nuo saulės žymiai geriau nei cheminė apsauga saugo odą nuo senėjimo, nes sukuria fizinę užtvarą ir labai susilpnina antrinę laisvųjų radikalų keliamą žalą, kuri gali atsirasti nuo saulės poveikio. Neriebalinga formulė nedirgina akių, o grietinės tirštumo konsistencija leidžia odą lygiai padengti ir švelniai ją sudrėkinti. Dermatologai rekomenduoja titano dioksidą derinti su cinko oksidu tai leis dar geriau apsaugoti odą nuo saulės spindulių poveikio. BiON produktuose šios medžiagos būna mikronų dydžio dalelyčių (ne nanodalelyčių) forma, todėl ji tolygiai susigeria į odą ir ją visiškai apsaugo nuo žalingų spindulių poveikio. Skleidžia malonų migdolų ir vanilės kvapą. ph 3,9. Naudojimas. Kas rytą, nuvalę odą ir patepę ją kitomis priežiūros priemonėmis, gausiai patepkite apsauginiu kremu nuo saulės. Po to galite imtis makiažo. Kai saulėje būnate ilgiau, odą tepkite kremu dažniau. Glikolio kremas odai (20 proc. koncentracijos) (Glycolic 20% Skin Cream) 20 proc. koncentracijos glikolio rūgštis ir intensyviai minkštinančios medžiagos padeda nušveisti, išlyginti ir suminkštinti šiurkščią, sukietėjusią, pažeistą ir negražiai atrodančią pėdų, alkūnių, kelių ir pan. odą. Priemonė turi ryškų atsinaujinimą skatinantį ir autooksidacinį poveikį, todėl yra labai veiksminga gydant hiperkeratozę, hiperproliferaciją ir keratino pokyčius, susijusius su vėžinių odos ligų vystymusi. Priemonė yra malonios rausvos spalvos ir skleidžia pipirmėčių aromatą. ph 3,0. Naudojimas. Tepkite pažeistą arba šiurkščią pėdų, alkūnių, kelių ar kitų kūno dalių odą. Po naudojimo nusiplaukite rankas.

24 Kaukės BiON kaukės pasižymi ypač puikiomis drėkinančiomis bei veiksmingai senėjimą stabdančiomis savybėmis. Mūsų kaukių sudėtyje esančios būtinosios riebalų rūgštys ir lecitinas padeda ląstelėms iš karto atsinaujinti. Todėl atsinaujinusios ląstelės išsaugo vandenį, ima produktyviau funkcionuoti ir geriau apsaugo. Azijinė centelė skatina I ir III tipo kolageno gamybą ir kartu yra veiksminga odą atkurianti medžiaga. Betagliukanas skatina naujų kraujagyslių gamybą, skatina ląstelių dauginimąsi, o fibroblasto ląsteles gaminti elastiną ir kolageną. Kaip ir kituose produktuose, BiON naudoja tik pačias veiksmingiausias veikliąsias medžiagas.

25 25 Kaukė su būtiniausiomis maitinančiomis medžiagomis (Nutrient Essentials Mask) Tai gydomoji kaukė molio pagrindu, kurioje gausu senėjimą stabdančių antioksidantų ir aktyvių odos atsinaujinimą skatinančių medžiagų. Tinka sausai, jautriai ir brandžiai odai. Kaukė pastebimai pagerina odos išvaizdą ir jos įsotinimą vandeniu. Kaukė su būtiniausiomis maitinančiomis medžiagomis mažina uždegimą, pagerina ląstelių funkcionavimą ir kartu turi antioksidacinį poveikį. Be to, ji drėkina giluminius odos sluoksnius. Didžiąją kaukės dalį oda tiesiog sugeria, todėl valyti tereikia labai nedaug. Azijinė centelė, kurios yra kaukės sudėtyje, yra veiksminga odą atkurianti medžiaga. Skleidžia žavų žolių aromatą. ph 3,9. Naudojimas. Uždėkite kaukę ant odos ir palikite 5 10 minučių. Paskui nuplaukite ir nusausinkite odą. Vandeniu įsotinanti gelio kaukė (Hydrating Gelee Mask) Ši kaukė būtinas visų kosmetikos kabinetų atributas, nes turi daug naudingų savybių ir pritaikymo būdų. Siekiant iš karto įsotinti odą vandeniu ir apsaugoti nuo uždegimo, šią kaukę reikėtų naudoti atlikus odos šlifavimą mikro kristalais ir odos šveitimą. Kaukė padeda odai atkurti apsauginę lipidų funkciją ir pagerina išsausėjusios, pleiskanojančios odos būklę. Terapinis amino rūgščių poveikis skatina odos gijimą. Įsotinanti vandeniu gelio kaukė yra labai veiksminga slopinant uždegiminius procesus, kurie pasireiškia degimu, pabrinkimu ir eritema. Po gydymo lazeriu ant odos reikėtų uždėti storą kaukės sluoksnį ir leisti jai kelias minutes įsigerti. Nors šis produktas yra kaukė, tačiau ją galima šiek tiek lengvai įmasažuoti. Ji veiksmingai veikia, kai prieš nešvarumų ištraukimą odą reikia suminkštinti ir atverti folikulus. Ši kaukė žavus odos priežiūros produktas namuose, kai reikia odą pagyvinti, sudrėkinti ir nuraminti. Nenaudokite garų. Kvepia mandarinais ir kitais citrusiniais vaisiais. Naudojimas. Uždėkite ant nuvalytos odos kaip įprastą kaukę arba kaip masažavimo kaukę. Kol procedūros nebaigsite, stenkitės, kad ant kaukės nepatektų vandens ar garų. Nuplaukite. Galima nenuimti.

26 26 Šveitiklis 30 % koncentracijos glikolio rūgšties pagrindu (Glycolic Acid Exfoliator-30) Priemonės kosmetikos specialistams Beveik visas BiON produktų asortimentas išleidžiamas ir didesnėmis pakuotėmis, kurios siūlomos kosmetikos specialistams naudoti kosmetikos kabinetuose ar gydymo įstaigose. Tokia forma gydytojams praktikams yra ypač patogi, o produktų kaina žemesnė. Toliau pateikiame keturis produktus, kuriuos tiekiame tik kosmetikos kabinetams arba gydymo įstaigoms. Neseniai BiON atnaujino šveitiklį, pagamintą 30 proc. koncentracijos glikolio rūgšties pagrindu. Atnaujintame produkte glikolio rūgštis derinama su enzimais ir augalų ekstraktais, tuo siekiant sukurti aukščiausios kokybės citrusų kvapo produktą. Naudojant šį šveitiklį, galima reguliuoti odos šveitimą taip, kad paskatintume ląstelių apykaitą. Mėlynių ekstraktas skatina odos lupimąsi ir greitesnę odos ląstelių apykaitą. Betulinas yra antioksidacinis odos tonikas, kuris odą išlygina. Priemonė turi stiprų rūgštinį poveikį, todėl negalima jos palikti ant odos ilgiau nei 1 3 minutėms. Kabinetai, pageidaujantys naudoti šį produktą, turi apsidrausti spa procedūrų draudimu. ph 4. Naudojimas. NENAUDOTI neperskaičius BiON profesionalaus šveitimo instrukcijų ir klientui neužpildžius sutikimo formos, kurią pateikia BiON. Palaikyti šveitiklį ant odos 1 3 minutes. Po to rūpestingai nuplauti vandeniu.

27 27 Minkštinanti atkuriančioji kaukė (Softening Repair Mask) Ši patogi normaliai ir riebesnei odai skirta kaukė turi antioksidacinį poveikį ir stiprina imunines savybes, todėl malšina raudonį, skatina odos atsinaujinimą ir intensyviai įsotina odą vandeniu. Kaukė slopina uždegiminius procesus, o ją uždėjus, juntamas švelnus dilgčiojimas. Išleidžiama tik specialistams skirtomis pakuotėmis. Skleidžia žavų žolių aromatą. Naudojimas. Uždėkite kaukę ant nuvalytos odos ir palaikykite 5 10 minučių, kad susigertų. Paskui rūpestingai nuplaukite vandeniu. Vietinio poveikio kalcio kapsulės (Topical Calcium Capsules) Kapsulės, kurių sudėtyje yra labai didelės koncentracijos kalcio ir vitamino D, yra būtinos atlikus odos šlifavimą mikro kristalais ir odos šveitimą. Kapsulės skatina ląstelių apykaitą ir iš karto įsotina odą vandeniu, todėl pagerėja sausos, pleiskanojančios odos būklė; jos taip pat padeda atkurti odą ir skatina jos gijimą. Vietinio poveikio kalcio kapsulės skatina antioksidantų gamybą ir išlygina odos pigmentaciją. Produktą galima taikyti rožine sergantiems klientams, tačiau nerekomenduojama naudoti esant aknei. Naudojimas. Nujaukite kapsulės viršūnėlę ir išspauskite jos turinį. Pridėkite tiek pat drėkinančio komplekso arba apsauginio nuo saulės kremo su titano dioksidu ir baigdami masažą, tokį gautą mišinį įmasažuokite į odą. Šveitiklis 35 % koncentracijos pieno rūgšties pagrindu (Lactic Acid Exfoliator-35) Šveitiklis 35 proc. koncentracijos pieno rūgšties pagrindu švelniai mažina odos raukšles ir vageles bei senatvines dėmes. Jis padeda išblukinti odos spalvos nelygumus, užtikrinti, kad oda taptų vienodesnė, taip pat skatina kolageno ir elastino gamybą, lengvai šveičia odą, pagerina ląstelių apykaitą ir gali išlyginti stambias poras bei dėl aknės atsiradusius randus taip, kad jie mažiau matytųsi. ph 4. Naudojimas. NENAUDOTI neperskaičius BiON profesionalaus šveitimo instrukcijų ir klientui neužpildžius sutikimo formos, kurią pateikia BiON. Palaikyti šveitiklį ant odos 3 5 minutes. Po to rūpestingai nuplauti vandeniu.

28 Pastabos ir patarimai

29 BiON tai JAV veikiantis kosmetikos priemonių gamintojas, kuriantis veiksmingus odos gydymo ir priežiūros specialistams skirtus odos priežiūros produktus. BiON produktų formulės kuriamos labai kruopščiai, siekiant užtikrinti žmogaus odos sveikatą ir išvaizdą bei panaudojant aktyvias natūralias veikliąsias medžiagas, kurių dėka įvyksta ypatingi odos pokyčiai. Pradėjusi kosmetikos produktų gamybą 1997 m., bendrovė BiON savo produktus atnaujino ir patobulino taip, kad jų naudotojai pajustų visus dabartinių pažangiausių klinikinių tyrimų ir technologijų privalumus.

30 Estetikos centras KOSMEDIJA Pamėnkalnio g. 34b, Vilnius Tel. / faks.: (8~5) El. paštas: info@kosmedija.lt

Reabilitacijos programa Naudojami preparatai: Pavadinimas Talpa ml Kaina eur Išeiga ml Alfa komplekso valiklis (Alpha Complex 240 2,0 Cleanser) Veido

Reabilitacijos programa Naudojami preparatai: Pavadinimas Talpa ml Kaina eur Išeiga ml Alfa komplekso valiklis (Alpha Complex 240 2,0 Cleanser) Veido Reabilitacijos programa Naudojami preparatai: Pavadinimas Talpa ml Kaina eur Išeiga ml Alfa komplekso valiklis (Alpha Complex 240 2,0 Cleanser) Veido losjonas Azulen (Azulen Lotion) 250 1,0 Pilingo kremas

Detaliau

VISKAS SPORTUOJANTIEMS Pavasaris pats metas pramankštinti raumenis ir pajudinti sąnarius. Kaip smagu atsikratyti žiemos sąstingio ir pajusti tvirtą la

VISKAS SPORTUOJANTIEMS Pavasaris pats metas pramankštinti raumenis ir pajudinti sąnarius. Kaip smagu atsikratyti žiemos sąstingio ir pajusti tvirtą la VISKAS SPORTUOJANTIEMS Pavasaris pats metas pramankštinti raumenis ir pajudinti sąnarius. Kaip smagu atsikratyti žiemos sąstingio ir pajusti tvirtą lankstų kūną, trokštantį judėti, džiaugtis ir mylėti!

Detaliau

Prezentacja programu PowerPoint

Prezentacja programu PowerPoint TIENS KALCIS KALCIS Kalcis yra gyvybiškai svarbus cheminis elementas, kuris palaiko tinkamą žmogaus organizmo funkcionavimą KALCIO VAIDMUO ŽMOGAUS ORGANIZME Kalcis reikalingas normaliai kaulų būklei palaikyti

Detaliau

PIRK 1 IR KITĄ GAUK NEMOKAMAI Nemokamas gaminys bus pridėtas automatiškai Pasiūlymai nurodyti katalogo kainomis. 26 Pasiūlymas galioja:

PIRK 1 IR KITĄ GAUK NEMOKAMAI Nemokamas gaminys bus pridėtas automatiškai Pasiūlymai nurodyti katalogo kainomis. 26 Pasiūlymas galioja: PIRK 1 IR KITĄ GAUK Nemokamas gaminys bus pridėtas automatiškai Pasiūlymai nurodyti katalogo kainomis. 26 Pasiūlymas galioja: 2019 05 13 05 20 KOL BUS SANDĖLYJE SPINDINTI IR GLOTNESNĖ ODA! Unikalus šešių

Detaliau

SPA MENIU Klasikiniai kūno masažai Trukmė Kaina Klasikinis viso kūno masažas 60 min. 45 Klasikinis kūno dalių masažas*( rankų/ kojų/ pečių juostos) 30

SPA MENIU Klasikiniai kūno masažai Trukmė Kaina Klasikinis viso kūno masažas 60 min. 45 Klasikinis kūno dalių masažas*( rankų/ kojų/ pečių juostos) 30 SPA MENIU Klasikiniai kūno masažai Trukmė Kaina Klasikinis viso kūno masažas 60 min. 45 Klasikinis kūno dalių masažas*( rankų/ kojų/ pečių juostos) 30 min. 25 Klasikinis nugaros masažas 30 min. 30 Specialūs

Detaliau

Prezentacja programu PowerPoint

Prezentacja programu PowerPoint TIENS DiCHO II kartos prietaisas vaisiams ir daržovėms valyti (ozonatorius) PROBLEMOS, KURIAS SUKELIA APLINKOS TARŠA PARAZITAI MIKROORGANIZMAI BAKTERIJOS Švieži vaisiai ir daržovės yra spalvingi ir skanūs,

Detaliau

Senebactum PIL_Kaunas

Senebactum PIL_Kaunas Pakuotės lapelis: informacija vartotojui Senebactum 100 mg/ml odos tirpalas Joduotas povidonas Atidžiai perskaitykite visą šį lapelį, prieš pradėdami vartoti šį vaistą, nes jame pateikiama Jums svarbi

Detaliau

Look Wiosna LT.indd

Look Wiosna LT.indd 2017 M. PAVASARIS Įveikite netobulumus su nauju Clear Proof rinkiniu! Sukurkite madingą makiažą su Light, Reinvented pasteline kolekcija! ŠVARI ODA GRYNAS MALONUMAS! Tai visapusiška probleminės odos priežiūra,

Detaliau

MAITINKIS SVEIKAI, SUMAŽINK GRĖSMĘ SUSIRGTI VĖŽIU

MAITINKIS SVEIKAI, SUMAŽINK GRĖSMĘ SUSIRGTI VĖŽIU MAITINKIS SVEIKAI, SUMAŽINK GRĖSMĘ SUSIRGTI VĖŽIU Mūsų mityba gali padidinti vėžio išsivystymo grėsmę. Patikimų mokslinių įrodymų duomenimis apie 30 proc. vėžio atvejų išsivysčiusiose šalyse ir 20 proc.

Detaliau

doc

doc Pramoniniai dažai Bendras tipas 2 komponentų epoksidas Bendras aprašymas Šiuos produktus rekomenduojama naudoti norint prailginti dažymo laikotarpį esant šaltam klimatui, drėgniems paviršiams ir darbams,

Detaliau

Microsoft Word - Gatineau_Kainininkas_LT_ docx

Microsoft Word - Gatineau_Kainininkas_LT_ docx KIRPĖJO - STILISTO PASLAUGOS: Moterų kirpimas 25-35 Vyrų kirpimas 25-35 Plaukų sušukavimas 20-35 Šaknų dažymas (be dažų) 30-35 * Dažymas viena spalva (be dažų) 30-40 Dažymas sruogelėmis dalinis (be dažų)

Detaliau

Atraskite stebinantį sveikatos proveržį Iš Skandinavijos Sužinokite, kaip apsaugoti save LT 1

Atraskite stebinantį sveikatos proveržį Iš Skandinavijos Sužinokite, kaip apsaugoti save LT 1 Atraskite stebinantį sveikatos proveržį Iš Skandinavijos Sužinokite, kaip apsaugoti save LT 1 Šiuo metu mokslas ir technologijos vystosi sparčiausiai per visą žmonijos istoriją Apie mitybą ir sveikatą

Detaliau

BYLOJE DĖL UAB „FARMAX BALTIC“ SIA LIETUVOS RESPUBLIKOS REKLAMOS ĮSTATYMO PAŽEIDIMO

BYLOJE DĖL UAB „FARMAX BALTIC“ SIA LIETUVOS RESPUBLIKOS REKLAMOS ĮSTATYMO PAŽEIDIMO Išrašas VALSTYBINĖ VARTOTOJŲ TEISIŲ APSAUGOS TARNYBA VALSTYBINĖS VARTOTOJŲ TEISIŲ APSAUGOS TARNYBOS KOMISIJA NUTARIMAS BYLOJE DĖL UAB BIOKLINIKA LIETUVOS RESPUBLIKOS REKLAMOS ĮSTATYMO PAŽEIDIMO 2014-07-31

Detaliau

Microsoft Word - Utenos_raj_bio_2018_7-8kl..docx

Microsoft Word - Utenos_raj_bio_2018_7-8kl..docx Utenos rajono mokinių biologijos olimpiada 2018 m. balandžio 19 d. UŽDUOTYS 7-8 klasei Mokinio Vardas, Pavardė... Klasė... Mokyklos pavadinimas... Mokytojo Vardas, Pavardė... Užduotis sudaro A, B ir C

Detaliau

[Version 7

[Version 7 VETERINARINIO VAISTO APRAŠAS 1. VETERINARINIO VAISTO PAVADINIMAS STOMORGYL 20, tabletės 2. KOKYBINĖ IR KIEKYBINĖ SUDĖTIS Vienoje tabletėje yra: veikliųjų medžiagų: spiramicino metronidazolo 1 500 000 TV,

Detaliau

KIRPĖJO - STILISTO PASLAUGOS: Plaukų kirpimas Plaukų sušukavimas Šaknų dažymas (be dažų) * Dažymas viena spalva (be dažų) Dažy

KIRPĖJO - STILISTO PASLAUGOS: Plaukų kirpimas Plaukų sušukavimas Šaknų dažymas (be dažų) * Dažymas viena spalva (be dažų) Dažy KIRPĖJO - STILISTO PASLAUGOS: Plaukų kirpimas 25-35 Plaukų sušukavimas Šaknų dažymas (be dažų) 20-35 30-35 * Dažymas viena spalva (be dažų) 30-40 Dažymas sruogelėmis dalinis (be dažų) Dažymas sruogelėmis

Detaliau

Kaip gražu! Tavo rankos auksinės! Greitai, lygiai, šiltai! Grindys 10/2010 Aš pats galiu išlyginti grindis! Knauf FE 50 ir Knauf Nivello Išsilyginanty

Kaip gražu! Tavo rankos auksinės! Greitai, lygiai, šiltai! Grindys 10/2010 Aš pats galiu išlyginti grindis! Knauf FE 50 ir Knauf Nivello Išsilyginanty Kaip gražu! Tavo rankos auksinės! Greitai, lygiai, šiltai! Grindys 10/2010 Aš pats galiu išlyginti grindis! Knauf FE 50 ir Knauf Nivello Išsilyginantys grindų mišiniai Grindys labai svarbus bet kurios

Detaliau

VETERINARINIO VAISTO APRAŠAS

VETERINARINIO VAISTO APRAŠAS VETERINARINIO VAISTO APRAŠAS 1. VETERINARINIO VAISTO PAVADINIMAS Colvasone 2 mg/ml, injekcinis tirpalas 2. KOKYBINĖ IR KIEKYBINĖ SUDĖTIS 1 ml yra: veikliosios medžiagos: deksametazono (natrio fosfato)

Detaliau

Kenwood

Kenwood Naudojimo instrukcija Prieš naudodamiesi prietaisu Įdėmiai perskaitykite šią naudojimo instrukciją. Būtinai ją išsaugokite. Nuimkite visas pakavimo priemones bei etiketes. Saugumas Prieš naudodami rankinį

Detaliau

Apklausa "Gimnazistų mityba pamokų metu“

Apklausa Gimnazistų mityba pamokų metu“ Apklausos tikslas - išsiaiškinti kur gimnazistai dažniausia pietauja pamokų metu, kokia jų nuomonė apie gimnazijos valgyklos maisto kokybę, aptarnavimą bei aplinką. Apklausoje dalyvavo 129 mokiniai. Kita:

Detaliau

Dokumento Aplinkosauginių priemonių projektavimo, įdiegimo ir priežiūros rekomendacijos. Vandens telkinių apsauga APR- VTA 10 4 priedas VANDENS APSAUG

Dokumento Aplinkosauginių priemonių projektavimo, įdiegimo ir priežiūros rekomendacijos. Vandens telkinių apsauga APR- VTA 10 4 priedas VANDENS APSAUG Dokumento Aplinkosauginių priemonių projektavimo, įdiegimo ir priežiūros rekomendacijos. Vandens telkinių apsauga APR- VTA 10 4 priedas VANDENS APSAUGOS PRIEMONIŲ TAIKYMO REKOMENDACIJOS 1 lentelė. Apsaugos

Detaliau

CE Version

CE Version NAUDOJIMO INSTRUKCIJA NELFICON A VIENADIENIAI MINKŠTIEJI KONTAKTINIAI LĘŠIAI NAUDOJIMO INSTRUKCIJA: ŠIAME INFORMACINIAME LAPELYJE YRA SVARBIOS SU PRODUKTO NAUDOJIMU IR SAUGUMU SUSIJUSIOS INFORMACIJOS.

Detaliau

DANTŲ ĖDUONIS IR PERIODONTO LIGOS Jau daugiau nei 200 metų ColgatePalmolive yra pasaulinis burnos priežiūros lyderis, siekiantis gerinti burnos sveika

DANTŲ ĖDUONIS IR PERIODONTO LIGOS Jau daugiau nei 200 metų ColgatePalmolive yra pasaulinis burnos priežiūros lyderis, siekiantis gerinti burnos sveika DANTŲ ĖDUONIS IR PERIODONTO LIGOS Jau daugiau nei 200 metų ColgatePalmolive yra pasaulinis burnos priežiūros lyderis, siekiantis gerinti burnos sveikatą visame pasaulyje. Įmonė gamina pastas ir rankinius

Detaliau

Microsoft Word - Document1

Microsoft Word - Document1 PAKUOTĖS LAPELIS: INFORMACIJA VARTOTOJUI Betadine 100 mg/ml odos tirpalas Joduotas povidonas Atidžiai perskaitykite visą šį lapelį, nes jame pateikiama Jums svarbi informacija. Betadine galima įsigyti

Detaliau

Maisto lipidų pernaša ir jos sutrikimai. Audinių lipoproteinlipazės. Alimentinė lipemija. Akvilė Gaupšaitė Igr.

Maisto lipidų pernaša ir jos sutrikimai. Audinių lipoproteinlipazės. Alimentinė lipemija. Akvilė Gaupšaitė Igr. Maisto lipidų pernaša ir jos sutrikimai. Audinių lipoproteinlipazės. Alimentinė lipemija. Akvilė Gaupšaitė Igr. Lipidai žmogaus organizme Maisto lipidai: o 1. Daugiausia trigliceridų (TAG) ~90 % o 2. Fosfolipidai;

Detaliau

CE Version

CE Version /Vertimas iš anglų kalbos/ NAUDOJIMO INSTRUKCIJA (įstatymuose numatyti minimalūs teisiniai reikalavimai CE ženklinimui) { įterpti įmonės logotipą} LOTRAFILCON A PRAILGINTO NEŠIOJIMO MĖNESINIAI KONTAKTINIAI

Detaliau

Lithuanian translation of Induction of labour - Information for pregnant women, their partners and families Gimdymo sužadinimas Informacija nėščiosiom

Lithuanian translation of Induction of labour - Information for pregnant women, their partners and families Gimdymo sužadinimas Informacija nėščiosiom Lithuanian translation of Induction of labour - Information for pregnant women, their partners and families Gimdymo sužadinimas Informacija nėščiosioms, jų partneriams ir šeimoms Šiame lankstinuke rasite:

Detaliau

EN

EN LT LT LT EUROPOS BENDRIJŲ KOMISIJA Briuselis, 2008.6.27 COM(2008) 393 galutinis KOMISIJOS ATASKAITA EUROPOS PARLAMENTUI IR TARYBAI DĖL TARYBOS DIREKTYVOS 89/398/EEB DĖL VALSTYBIŲ NARIŲ ĮSTATYMŲ, SUSIJUSIŲ

Detaliau

GYVENAMŲJŲ PATALPŲ GARANTIJOS SĄLYGOS QUICK-STEP PARKETO GRINDYS APŽVALGA Gaminys Gyvenamųjų patalpų garantija * ir Click sistema Edge Protect + Surfa

GYVENAMŲJŲ PATALPŲ GARANTIJOS SĄLYGOS QUICK-STEP PARKETO GRINDYS APŽVALGA Gaminys Gyvenamųjų patalpų garantija * ir Click sistema Edge Protect + Surfa GYVENAMŲJŲ PATALPŲ GARANTIJOS SĄLYGOS QUICK-STEP PARKETO GRINDYS APŽVALGA Gaminys Gyvenamųjų patalpų garantija * ir Click sistema Edge Protect + Surface Protect + Komercinės paskirties Massimo Imperio

Detaliau

15762 ACO Vario batu valymas LT.indd

15762 ACO Vario batu valymas LT.indd ACO Vario grotelės ACO statybiniai elementai Tokiu būdu purvas lieka lauke ACO batų valymosi įranga pastato išorei ir vidui Purvas turi likti lauke Pirmas įspūdis būna lemiamas. Namo įėjimas veikia kaip

Detaliau

Microsoft Word - B.A.R.F final.docx

Microsoft Word - B.A.R.F final.docx B.A.R.F anglų kalba Biologically Appropriate Raw Food t.y Biologiškai Tinkamas Žalias Maistas. B.A.R.F maisto filosofija ir sudėtis yra labai paprasta tai subalansuotas maistas, sudarytas iš žalios mėsos

Detaliau

VETERINARINIO VAISTO APRAŠAS 1. VETERINARINIO VAISTO PAVADINIMAS FLORKEM 300 mg/ml injekcinis tirpalas galvijams ir kiaulėms 2. KOKYBINĖ IR KIEKYBINĖ

VETERINARINIO VAISTO APRAŠAS 1. VETERINARINIO VAISTO PAVADINIMAS FLORKEM 300 mg/ml injekcinis tirpalas galvijams ir kiaulėms 2. KOKYBINĖ IR KIEKYBINĖ VETERINARINIO VAISTO APRAŠAS 1. VETERINARINIO VAISTO PAVADINIMAS FLORKEM 300 mg/ml injekcinis tirpalas galvijams ir kiaulėms 2. KOKYBINĖ IR KIEKYBINĖ SUDĖTIS Kiekviename ml yra: veikliosios medžiagos:

Detaliau

MEDINĖS GRINDYS [Medis kuria namus]

MEDINĖS GRINDYS [Medis kuria namus] MEDINĖS GRINDYS [Medis kuria namus] MEDINĖS GRINDYS (MEDŽIO MASYVAS) Šis lankstukas yra apie medinių (pušinių ar eglinių) grindų klojimą. Vienoje grindlentės briaunoje yra išdrožos, kitoje - įlaidai. Kai

Detaliau

Maisto papildų klasifikavimas Maisto papildų vartojimo tikslai gali būti įvairūs nuo bendrųjų (pvz. dietos subalansavimas, bendras organizmo stiprinim

Maisto papildų klasifikavimas Maisto papildų vartojimo tikslai gali būti įvairūs nuo bendrųjų (pvz. dietos subalansavimas, bendras organizmo stiprinim klasifikavimas vartojimo tikslai gali būti įvairūs nuo bendrųjų (pvz. dietos subalansavimas, bendras organizmo stiprinimas, atsigavimo paspartinimas) iki specifinių (atskirų fizinių ypatybių jėgos, ištvermės,

Detaliau

Skaidrė 1

Skaidrė 1 Seirijų Antano Žmuidzinavičiaus gimnazija 2015 m. Mes esame Jaunųjų Miško bičiulių klubo "Kadagys" nariai. SVEIKI, Šalia Seirijų miestelio yra Metelių regioninis parkas, Trako ir Šilo miškai, kuriuose

Detaliau

Mėsa ir mėsos gaminiai

Mėsa ir mėsos gaminiai Mėsa ir mėsos gaminiai 1. Jautienos kumpis, žalias (be kaulo, odos, riebalų) kg 21,24 2. Kiaulienos kumpis, žalias (be kaulo, odos, riebalų) kg 14,82 3. Kiaulienos nugarinė, žalia kg 17,97 4. Vištienos

Detaliau

Slide 1

Slide 1 RACIONALUS VAISTŲ VARTOJIMAS Med. Dr. Romualdas Basevičius INDIVIDUALIOS LIGONIO SĄLYGOS: VIDINĖS: Amžius Lytis Gretutiniai susirgimai IŠORINĖS: Vaistų dozės Vaistų skaičius Vartojimo laikas Darbo ir mitybos

Detaliau

KODĖL SVARBU VARTOTI VITAMINĄ D? Vitamino D trūkumas yra plačiai paplitęs reiškinys. Teigiama, kad žiemą šio vitamino nepakanka daugiau kaip 80 proc.

KODĖL SVARBU VARTOTI VITAMINĄ D? Vitamino D trūkumas yra plačiai paplitęs reiškinys. Teigiama, kad žiemą šio vitamino nepakanka daugiau kaip 80 proc. KODĖL SVARBU VARTOTI VITAMINĄ D? Vitamino D trūkumas yra plačiai paplitęs reiškinys. Teigiama, kad žiemą šio vitamino nepakanka daugiau kaip 80 proc. mūsų planetos gyventojų. Lietuva ne išimtis saulėtų

Detaliau

NAUJOVĖ Celiuliazė Beta gliukozidazė Individuali produkto koncepcija mažesniam klampumui ir geresniam substrato panaudojimui pasiekti Kitos gliukanazė

NAUJOVĖ Celiuliazė Beta gliukozidazė Individuali produkto koncepcija mažesniam klampumui ir geresniam substrato panaudojimui pasiekti Kitos gliukanazė NAUJOVĖ Celiuliazė Beta gliukozidazė Individuali produkto koncepcija mažesniam klampumui ir geresniam substrato panaudojimui pasiekti Kitos gliukanazės Ksilanazės Beta-ksilozidazė Arabinofuranozidazė Beta-galaktozidazė

Detaliau

VANDENS SIURBLIAI, UAB Įmonės kodas PVM kodas LT Girulių g. 24, Šiauliai LT78138, Lietuva VANDENS JONIZATORIUS MIRACLE APR

VANDENS SIURBLIAI, UAB Įmonės kodas PVM kodas LT Girulių g. 24, Šiauliai LT78138, Lietuva VANDENS JONIZATORIUS MIRACLE APR VANDENS SIURBLIAI, UAB Įmonės kodas 144708571 PVM kodas LT447085716 Girulių g. 24, Šiauliai LT78138, Lietuva VANDENS JONIZATORIUS MIRACLE - 1068.7 APRAŠYMAS: Jonizuotas vanduo yra labai artimas pačiam

Detaliau

Pulmonologijos naujienos_is PDF.indd

Pulmonologijos naujienos_is PDF.indd 5 INTENSYVIOJI PULMONOLOGIJA III. Sergančiųjų ūminiu kvėpavimo nepakankamumu gydymas neinvazine plaučių ventiliacija Rolandas Zablockis Vilniaus universiteto Krūtinės ligų, imunologijos ir alergologijos

Detaliau

Rockwool LIETUVA Grindų šiltinimas Tarpauštinių perdangų ir grindų ant grunto šilumos ir garso izoliacija

Rockwool LIETUVA Grindų šiltinimas Tarpauštinių perdangų ir grindų ant grunto šilumos ir garso izoliacija Rockwool LIETUVA Grindų šiltinimas Tarpauštinių perdangų ir grindų ant grunto šilumos ir garso izoliacija Garso izoliavimas SMŪGIO GARSO IZOLIAVIMAS Smūgio garso izoliavimo rodiklis nusako tarpaukštinės

Detaliau

2014 m. LDAA lauko diena pas ūkininką Martyną Laukaitį Burokėlių katalogas

2014 m. LDAA lauko diena pas ūkininką Martyną Laukaitį Burokėlių katalogas 2014 m. LDAA lauko diena pas ūkininką Martyną Laukaitį Burokėlių katalogas Raudonieji burokėliai Beta vulgaris Lietuvoje auginama ir vartojama daug burokėlių. Tai visiems puikiai pažįstama daržovė, gausiai

Detaliau

Turinys NUOSTABUSIS AŠ... 6 Kodėl esu ypatingas?... 8 Kodėl žmonių odos spalva skiriasi? Kodėl ant pilvuko aš turiu bambą? Kodėl kai kurie

Turinys NUOSTABUSIS AŠ... 6 Kodėl esu ypatingas?... 8 Kodėl žmonių odos spalva skiriasi? Kodėl ant pilvuko aš turiu bambą? Kodėl kai kurie Turinys NUOSTABUSIS AŠ... 6 Kodėl esu ypatingas?... 8 Kodėl žmonių odos spalva skiriasi?... 10 Kodėl ant pilvuko aš turiu bambą?... 12 Kodėl kai kurie žmonės turi dvynius?... 14 Išbandyk tai su šeima...

Detaliau

PRIEMONIŲ IR PROJEKTŲ KODAVIMO INSTRUKCIJA 1. Priemonių ir projektų kodavimo instrukcija (toliau instrukcija) detalizuoja priemonių ir projektų unikal

PRIEMONIŲ IR PROJEKTŲ KODAVIMO INSTRUKCIJA 1. Priemonių ir projektų kodavimo instrukcija (toliau instrukcija) detalizuoja priemonių ir projektų unikal PRIEMONIŲ IR PROJEKTŲ KODAVIMO INSTRUKCIJA 1. Priemonių ir projektų kodavimo instrukcija (toliau instrukcija) detalizuoja priemonių ir projektų unikalaus kodo sudarymą. I. PRIEMONIŲ KODAVIMAS 2. Kiekvienai

Detaliau

PIRKĖJO GIDAS FÄRLÖV sėdimieji baldai MODELIAI Foteliai Kojų kėdutės su daiktadėžėmis Dvivietės sofoslovos Nuimamieji užvalkalai Užvalkalų pasirinkima

PIRKĖJO GIDAS FÄRLÖV sėdimieji baldai MODELIAI Foteliai Kojų kėdutės su daiktadėžėmis Dvivietės sofoslovos Nuimamieji užvalkalai Užvalkalų pasirinkima PIRKĖJO GIDAS FÄRLÖV sėdimieji baldai MODELIAI Foteliai Kojų kėdutės su daiktadėžėmis Dvivietės sofoslovos Nuimamieji užvalkalai Užvalkalų pasirinkimas Skalbiamieji užvalkalai Sofa-lova Kojų kėdutė su

Detaliau

EGZAMINO PROGRAMOS MINIMALIUS REIKALAVIMUS ILIUSTRUOJANTYS PAVYZDŽIAI Egzamino programos minimalūs reikalavimai I. METODOLOGINIAI BIOLOGIJOS KLAUSIMAI

EGZAMINO PROGRAMOS MINIMALIUS REIKALAVIMUS ILIUSTRUOJANTYS PAVYZDŽIAI Egzamino programos minimalūs reikalavimai I. METODOLOGINIAI BIOLOGIJOS KLAUSIMAI EGZAMINO PROGRAMOS MINIMALIUS REIKALAVIMUS ILIUSTRUOJANTYS PAVYZDŽIAI Egzamino programos minimalūs reikalavimai I. METODOLOGINIAI BIOLOGIJOS KLAUSIMAI Minimalius reikalavimus iliustruojantys pavyzdžiai

Detaliau

[Version 7

[Version 7 VETERINARINIO VAISTO APRAŠAS 1. VETERINARINIO VAISTO PAVADINIMAS POULVAC MAREK CVI, šaldyta suspensija (skirta naudoti su Poulvac Marek Diluent skiedikliu) 2. KOKYBINĖ IR KIEKYBINĖ SUDĖTIS Vienoje 0,2

Detaliau

DANTŲ ĖDUONIS IR PERIODONTO LIGOS Rekomendacijos bendrosios sveikatos priežiūros specialistams Svarbiausios EFP ir ORCA organizuotos 2016 m. Perio dar

DANTŲ ĖDUONIS IR PERIODONTO LIGOS Rekomendacijos bendrosios sveikatos priežiūros specialistams Svarbiausios EFP ir ORCA organizuotos 2016 m. Perio dar DANTŲ ĖDUONIS IR PERIODONTO LIGOS Rekomendacijos bendrosios sveikatos priežiūros specialistams Svarbiausios EFP ir ORCA organizuotos 2016 m. Perio darbo grupės žinutės apie dantų ėduonies ir periodonto

Detaliau

Švelnumas Sodrumas Prabanga Tai viskas apie gundymą! Su tobula Super Skinny formule žavėsite ypač tamsiu,bronziniu, žvilgančiu įdegiu! *** Be parabenų

Švelnumas Sodrumas Prabanga Tai viskas apie gundymą! Su tobula Super Skinny formule žavėsite ypač tamsiu,bronziniu, žvilgančiu įdegiu! *** Be parabenų Švelnumas Sodrumas Prabanga Tai viskas apie gundymą! Su tobula Super Skinny formule žavėsite ypač tamsiu,bronziniu, žvilgančiu įdegiu! *** Be parabenų, BPA ir filiatų. Losjonai prisotinti naujos kartos

Detaliau

LT SRC1 valdiklis TP590 Vienai patalpai skirtos rekuperacinės vėdinimo sistemos valdiklis SR700 SRHRV ventiliatorius TP600 Vienai patalpai skirtos rek

LT SRC1 valdiklis TP590 Vienai patalpai skirtos rekuperacinės vėdinimo sistemos valdiklis SR700 SRHRV ventiliatorius TP600 Vienai patalpai skirtos rek LT SRC1 valdiklis TP590 Vienai patalpai skirtos rekuperacinės vėdinimo sistemos valdiklis SR700 SRHRV ventiliatorius TP600 Vienai patalpai skirtos rekuperacinės vėdinimo sistemos ventiliatorius Gaminio

Detaliau

Gaminių asortimentas Tortai 1. Medaus šokoladinis tortas su jogurtu Tai klasikinis mūsų tortas, kuris susideda iš medumi kvepiančių biskvitų, perteptų

Gaminių asortimentas Tortai 1. Medaus šokoladinis tortas su jogurtu Tai klasikinis mūsų tortas, kuris susideda iš medumi kvepiančių biskvitų, perteptų Gaminių asortimentas Tortai 1. Medaus šokoladinis tortas su jogurtu Tai klasikinis mūsų tortas, kuris susideda iš medumi kvepiančių biskvitų, perteptų gaiviu persikiniu jogurtu. Šokoladinis biskvitas ir

Detaliau

Alkoholis, jo poveikis paauglio organizmui ir elgesiui, vartojimo priežastys ir pasekmės Justinos Jurkšaitės (I e) nuotr.

Alkoholis, jo poveikis paauglio organizmui ir elgesiui, vartojimo priežastys ir pasekmės Justinos Jurkšaitės (I e) nuotr. Alkoholis, jo poveikis paauglio organizmui ir elgesiui, vartojimo priežastys ir pasekmės Justinos Jurkšaitės (I e) nuotr. Paauglystė svarbus gyvenimo laikotarpis, kuris tęsiasi nuo fizinio lytinio brendimo

Detaliau

VETERINARINIO VAISTO APRAŠAS 1. VETERINARINIO VAISTO PAVADINIMAS Marbodex, ausų lašai, suspensija šunims 2. KOKYBINĖ IR KIEKYBINĖ SUDĖTIS 1 ml yra: ve

VETERINARINIO VAISTO APRAŠAS 1. VETERINARINIO VAISTO PAVADINIMAS Marbodex, ausų lašai, suspensija šunims 2. KOKYBINĖ IR KIEKYBINĖ SUDĖTIS 1 ml yra: ve VETERINARINIO VAISTO APRAŠAS 1. VETERINARINIO VAISTO PAVADINIMAS Marbodex, ausų lašai, suspensija šunims 2. KOKYBINĖ IR KIEKYBINĖ SUDĖTIS 1 ml yra: veikliųjų medžiagų: marbofloksacino klotrimazolo deksametazono

Detaliau

Siemens SX 75M032EU

Siemens SX 75M032EU ¹ 1 389* *Rekomenduojama mažmeninė kaina su PVM ¹Itin aukštas 86,5 cm Produkto charakteristikos Efektyvumas ir pajėgumas k Energijos sąnaudų efektyvumo klasė: A+++, k Džiovinimo klasė: A k Metinis sunaudojimas

Detaliau

Meduolinė tešla ir jos gaminiai

Meduolinė tešla ir jos gaminiai Šventinių meduolių kepimas ir puošyba Vilniaus lietuvių namų technologijų mokytoja metodininkė Edita Juozėnienė 2014-11-26 Uždavinys: Remiantis literatūra ir mokytojo pasakojimu, mokiniai gebės namų sąlygomis

Detaliau

Microsoft PowerPoint - Presentation1

Microsoft PowerPoint - Presentation1 Danutė Povilėnaitė Reumatologijos centras Vilnius 2012-12-05 Įvadas Amiloidozės tai baltymų struktūros pokyčių ligos, kai įprastas tirpus baltymas virsta nenormaliu netirpiu fibriliniu baltymu, kuris deponuojasi

Detaliau

\\fs\msdgen$\archives\sds_eu\lithuani\ pdf

\\fs\msdgen$\archives\sds_eu\lithuani\ pdf SAUGOS DUOMENŲ LAPAS 1 SKIRSNIS. Medžiagos arba mišinio ir bendrovės arba įmonės identifikavimas 1.1. Produkto identifikatorius Mišinio prekinis pavadinimas arba įvardijimas Bike Wash Gaminio kodas 99560

Detaliau

MAISTO PAPILDAI

MAISTO PAPILDAI MAISTO PAPILDAI Turinys Maisto papildai Formula IV... 3 Vita-Squares... 4 Tre-en-en... 6 Formula IV Plus... 8 Carotenoid Complex... 10 Flavonoid Complex... 13 Cruciferous Plus... 17 Omega-3... 19 Omega-3

Detaliau

Ibuprofen Art 31 CMDh agreement Annexes

Ibuprofen Art 31 CMDh agreement Annexes II priedas Mokslinės išvados ir pagrindas keisti rinkodaros leidimų sąlygas 355 Mokslinės išvados ir pagrindas keisti rinkodaros leidimų sąlygas Ibuprofenas yra nesteroidinis vaistas nuo uždegimo (NVNU),

Detaliau

Cukraus pasaulis Produktai ir idėjos maisto pramonei

Cukraus pasaulis Produktai ir idėjos maisto pramonei Cukraus pasaulis Produktai ir idėjos maisto pramonei Cukraus teikiamos galimybės Cukrus yra natūralus produktas, jo grynas, saldus skonis yra visų saldinimo medžiagų pagrindas. Tai ne tik saldinimo priemonė,

Detaliau

Eil. Maisto produktų pirkimų kainos 2015 metais Produkto pavadinimas BVPŽ kodas Mato Prelimenaru s kiekis TVIRTINU: Kauno vaikų darželio Vaivorykštė D

Eil. Maisto produktų pirkimų kainos 2015 metais Produkto pavadinimas BVPŽ kodas Mato Prelimenaru s kiekis TVIRTINU: Kauno vaikų darželio Vaivorykštė D Eil. Maisto produktų pirkimų kainos 2015 metais Produkto pavadinimas BVPŽ kodas Mato Prelimenaru s kiekis TVIRTINU: Kauno vaikų darželio Vaivorykštė Direktorė Silvija Sipavičienė Vnt. kaina Eur su PVM

Detaliau

Siemens SN 578S02TE

Siemens SN 578S02TE ner. plieno 1 849* *Rekomenduojama mažmeninė kaina su PVM Produkto charakteristikos Efektyvumas ir pajėgumas k Energijos sąnaudų efektyvumo klasė: A+++, k Džiovinimo klasė: A k Metinis sunaudojimas programai

Detaliau

AKMENĖS RAJONO BENDROJO LAVINIMO MOKYKLŲ MOKINIŲ PROFILAKTINIŲ SVEIKATOS PATIKRINIMŲ DUOMENŲ ANALIZĖ 2016 M. Parengė: Akmenės rajono savivaldybės visu

AKMENĖS RAJONO BENDROJO LAVINIMO MOKYKLŲ MOKINIŲ PROFILAKTINIŲ SVEIKATOS PATIKRINIMŲ DUOMENŲ ANALIZĖ 2016 M. Parengė: Akmenės rajono savivaldybės visu AKMENĖS RAJONO BENDROJO LAVINIMO MOKYKLŲ MOKINIŲ PROFILAKTINIŲ SVEIKATOS PATIKRINIMŲ DUOMENŲ ANALIZĖ 2016 M. Parengė: Akmenės rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuro visuomenės sveikatos stebėsenos

Detaliau

, 76120, FTN 1. Šviečiantis LCD ekranas 2. Paleidimo mygtukas START (prasideda temperatūros matavimas ir išsaugotų rodmenų rodymas) 3. Įj

, 76120, FTN 1. Šviečiantis LCD ekranas 2. Paleidimo mygtukas START (prasideda temperatūros matavimas ir išsaugotų rodmenų rodymas) 3. Įj 4015588761201, 76120, FTN 1. Šviečiantis LCD ekranas 2. Paleidimo mygtukas START (prasideda temperatūros matavimas ir išsaugotų rodmenų rodymas) 3. Įjungimo/išjungimo mygtukas ON/OFF (I/0) 4. Baterijų

Detaliau

VILNIAUS UNIVERSITETAS LIETUVOS DERMATOVENEROLOGŲ DRAUGIJA RESPUBLIKINĖ KONFERENCIJA DERMATOVENEROLOGIJOS NAUJOVĖS 2015 PROGRAMA 2015 m. gegužės 29-30

VILNIAUS UNIVERSITETAS LIETUVOS DERMATOVENEROLOGŲ DRAUGIJA RESPUBLIKINĖ KONFERENCIJA DERMATOVENEROLOGIJOS NAUJOVĖS 2015 PROGRAMA 2015 m. gegužės 29-30 VILNIAUS UNIVERSITETAS LIETUVOS DERMATOVENEROLOGŲ DRAUGIJA RESPUBLIKINĖ KONFERENCIJA DERMATOVENEROLOGIJOS NAUJOVĖS 2015 PROGRAMA 2015 m. gegužės 29-30 d., Klaipėda PENKTADIENIS 2015 m. gegužės 29 d. 10.00-12.00

Detaliau

Installation bonumwood_EN2

Installation bonumwood_EN2 PARKETLENČIŲ SOMONTUOTŲ EGLUTĖS RAŠTAIS KLOJIMO INSTRUKCIJOS BONUMWOOD.LT TURINYS 3 PRODUKTO NAUDOJIMAS 3 JŪSŲ ATSAKOMYBĖ 4 PATIKRA PRIEŠ KLOJANT 5 PAGRINDINIAI KLOJIMUI REIKALINGI ĮRANKIAI 6 EGLUTĖS RAŠTO

Detaliau

Rekomendacijos vietinės reikšmės kelių su žvyro danga taisymui

Rekomendacijos vietinės reikšmės kelių su žvyro danga taisymui Rekomendacijos vietinės reikšmės kelių su žvyro danga taisymui LAKD TNT skyriaus vedėjas Evaldas Petrikas Reglamentavimas Automobilių kelių standartizuotų dangų konstrukcijų projektavimo taisyklės KPT

Detaliau

2014 m. kovo 14 d. Komisijos reglamentas (ES) Nr. 274/2014, kuriuo taisoma Reglamento (ES) Nr. 432/2012 dėl tam tikrų leidžiamų vartoti teiginių apie

2014 m. kovo 14 d. Komisijos reglamentas (ES) Nr. 274/2014, kuriuo taisoma Reglamento (ES) Nr. 432/2012 dėl tam tikrų leidžiamų vartoti teiginių apie LT 2014 3 20 Europos Sąjungos oficialusis leidinys L 83/1 II (Įstatymo galios neturintys teisės aktai) REGLAMENTAI KOMISIJOS REGLAMENTAS (ES) Nr. 274/2014 2014 m. kovo 14 d. kuriuo taisoma Reglamento (ES)

Detaliau

skruzdelyciu pasakojimas_knygele_intarpai.indd

skruzdelyciu pasakojimas_knygele_intarpai.indd Skruzdėlės ir paukščiai pamėgo šią smėlingą, žolynais kvepiančią pajūrio vietą. Šiandien čia su draugais švęsti savo gimtadienį ateis Zigmutis, gal Augutis, o gal kuris kitas vaikas... 1 2 Kai vaikai,

Detaliau

BASEINO OCTO+ 460, 540, 640 IR 840 MODELIO, AIKŠTELĖS PARUOŠIMAS IR MEDINIO KARKASO SURINKIMAS + LENTJUOSTES MONTAVIMAS + PATIESALO MONTAVIMAS Atlikit

BASEINO OCTO+ 460, 540, 640 IR 840 MODELIO, AIKŠTELĖS PARUOŠIMAS IR MEDINIO KARKASO SURINKIMAS + LENTJUOSTES MONTAVIMAS + PATIESALO MONTAVIMAS Atlikit BASEINO OCTO+ 460, 540, 640 IR 840 MODELIO, AIKŠTELĖS PARUOŠIMAS IR MEDINIO KARKASO SURINKIMAS + LENTJUOSTES MONTAVIMAS + PATIESALO MONTAVIMAS Atlikite aikštelės nuţymėjimą po baseinu, pašalinkite augalus,

Detaliau

Fasadu renovavimas.cdr

Fasadu renovavimas.cdr Remonto variantai - - Apšiltintų fasadų remontas Visus fasadus atsižvelgiant į pastato rūšį, vietą, kur jis stovi, ir jo priežiūrą veikia įvairios apkrovos, taip pat ir natūralus senėjimo procesas. Todėl

Detaliau

Dalyvavusių skaičius (pagal tyrimo metus)

Dalyvavusių skaičius (pagal tyrimo metus) INTERVENCIJOS, SIEKIANT MAŽINTI PSICHOAKTYVIŲ MEDŽIAGŲ VARTOJIMĄ TARP JAUNIMO Klaipėda, 2015 TEMOS AKTUALUMAS Nesaikingas tabako, alkoholio ir kitų psichoaktyvių medžiagų vartojimas kelia didelį susirūpinimą

Detaliau

VETERINARINIO VAISTO APRAŠAS 1. VETERINARINIO VAISTO PAVADINIMAS ERGOGEN COMPLEX, injekcinis tirpalas 2. KOKYBINĖ IR KIEKYBINĖ SUDĖTIS 100 ml tirpalo

VETERINARINIO VAISTO APRAŠAS 1. VETERINARINIO VAISTO PAVADINIMAS ERGOGEN COMPLEX, injekcinis tirpalas 2. KOKYBINĖ IR KIEKYBINĖ SUDĖTIS 100 ml tirpalo VETERINARINIO VAISTO APRAŠAS 1. VETERINARINIO VAISTO PAVADINIMAS ERGOGEN COMPLEX, injekcinis tirpalas 2. KOKYBINĖ IR KIEKYBINĖ SUDĖTIS 100 ml tirpalo yra: veikliųjų medžiagų: L-histidino L-arginino 400

Detaliau

Title

Title INFORMACIJA APIE NUSTATYTUS LAIMĖTOJUS IR KETINIMĄ SUDARYTI SUTARTIS Prekių pirkimai I. PERKANČIOJI ORGANIZACIJA, ADRESAS IR KONTAKTINIAI DUOMENYS: I.1. Perkančiosios organizacijos pavadinimas ir įmonės

Detaliau

VAIKŲ, VARTOJANČIŲ NARKOTINES IR PSICHOTROPINES MEDŽIAGAS VARTOJIMO NUSTATYMO ORGANIZAVIMAS Atmintinė ugdymo įstaigų darbuotojams ir jose dirbantiems

VAIKŲ, VARTOJANČIŲ NARKOTINES IR PSICHOTROPINES MEDŽIAGAS VARTOJIMO NUSTATYMO ORGANIZAVIMAS Atmintinė ugdymo įstaigų darbuotojams ir jose dirbantiems VAIKŲ, VARTOJANČIŲ NARKOTINES IR PSICHOTROPINES MEDŽIAGAS VARTOJIMO NUSTATYMO ORGANIZAVIMAS Atmintinė ugdymo įstaigų darbuotojams ir jose dirbantiems visuomenės sveikatos specialistams Vilnius, 2011 Atpažinti

Detaliau

NORVEGIŠKAS PAVASARIS 1 PUSLAPIS PASIŪLYMAS NUO

NORVEGIŠKAS PAVASARIS 1 PUSLAPIS PASIŪLYMAS NUO NORVEGIŠKAS PAVASARIS 1 PUSLAPIS PASIŪLYMAS NUO 2018.03.01-2018.04.30 NORVEGIŠKAS PAVASARIS Kalendorinio pavasario pradžia dar nereiškia, kad žiema jau pasitraukė. Norvegai tai gerai žino ir visada pasirengę

Detaliau

Milupa straipsniai_koses_update

Milupa straipsniai_koses_update Kokį poveikį košės daro mano mažyliui? Grūdiniai augalai yra labai svarbi suaugusiųjų ir vaikų mitybos dalis. Jie suteikia energijos, papildo organizmą vertingaisiais B grupės vitaminais (tiaminu, riboflavinu

Detaliau

Microsoft Word _FTN West

Microsoft Word _FTN West LT Infraraudonųjų spindulių klinikinis termometras FTN Vartotojo instrukcija Prašome atidžiai perskaityti! LT Vartotojo instrukcija 1 Saugos informacija... 2 Naudinga informacija... 3 Naudojimas... 4 Kita...

Detaliau

VETERINARINIO VAISTO APRAŠAS 1. VETERINARINIO VAISTO PAVADINIMAS Benestermycin, intramaminė suspensija galvijams 2. KOKYBINĖ IR KIEKYBINĖ SUDĖTIS Vien

VETERINARINIO VAISTO APRAŠAS 1. VETERINARINIO VAISTO PAVADINIMAS Benestermycin, intramaminė suspensija galvijams 2. KOKYBINĖ IR KIEKYBINĖ SUDĖTIS Vien VETERINARINIO VAISTO APRAŠAS 1. VETERINARINIO VAISTO PAVADINIMAS Benestermycin, intramaminė suspensija galvijams 2. KOKYBINĖ IR KIEKYBINĖ SUDĖTIS Viename švirkšte (5 ml) yra: veikliųjų medžiagų: penetamato

Detaliau

Slide 1

Slide 1 Ar kanabinoidų preparatai pasižymi priešvėžiniu poveikiu: įrodymais pagrįstas vertinimas Kęstutis Sužiedėlis Nacionalinis vėžio institutas Vilniaus universitetas 2019-04-01 Kababinoidų klasifikacija; Pranešimo

Detaliau

Ameluz, INN-5-aminolaevulinic acid

Ameluz, INN-5-aminolaevulinic acid I PRIEDAS PREPARATO CHARAKTERISTIKŲ SANTRAUKA 1. VAISTINIO PREPARATO PAVADINIMAS Ameluz 78 mg/g gelis 2. KOKYBINĖ IR KIEKYBINĖ SUDĖTIS Viename grame (g) gelio yra 78 mg 5-aminolevulino rūgšties (hidrochlorido

Detaliau

healthfit Rūpintis išklausyti pagerinti NHS Grampian (Nacionalinės sveikatos tarnybos) sveikatingumo planas Suglausta versija Lithuanian (Ve

healthfit Rūpintis išklausyti pagerinti NHS Grampian (Nacionalinės sveikatos tarnybos) sveikatingumo planas Suglausta versija Lithuanian (Ve healthfit Rūpintis išklausyti pagerinti NHS Grampian (Nacionalinės sveikatos tarnybos) sveikatingumo planas 2010-2013 Suglausta versija Lithuanian (Version 1) Įžanga Jeigu norite pilnos plano versijos

Detaliau

Prisijunkite prie mūsų: Daugiau informacijos % 3,40 Lt Lt 79 Lt 26 NIVEA, moteriškas rutulinis dezodorantas, įv

Prisijunkite prie mūsų: Daugiau informacijos % 3,40 Lt Lt 79 Lt 26 NIVEA, moteriškas rutulinis dezodorantas, įv Prisijunkite prie mūsų: Daugiau informacijos www.drogas.lt.,0 9 NIVEA, moteriškas rutulinis įvairių rūšių, 0 ml. -,0 0 9 8 GARNIER Mineral Invisible, moteriškas rutulinis 0 ml.,80 -,0 COLGATE Advanced

Detaliau

1 k. PATALPA Vilniaus m. sav., Senamiestis, Vilniaus g. Domantas Grikšas tel

1 k. PATALPA Vilniaus m. sav., Senamiestis, Vilniaus g. Domantas Grikšas tel 1 k. PATALPA Vilniaus m. sav., Senamiestis, Vilniaus g. Domantas Grikšas tel. +370 673 22322 domantas@vilniaus-turtas.lt Objekto informacija Objektas PATALPA Adresas Vilniaus m. sav., Senamiestis, Vilniaus

Detaliau

UAB “Reimpex Kaunas”, Gedimino 43, 3000 Kaunas

UAB “Reimpex Kaunas”, Gedimino 43, 3000 Kaunas Klijai stiklo paketo įklijavimui varčioje blaugelb RC Panaudojimo sritys: Naudojant šiuos klijus įklijuoti stiklo paketui į profilį, pasiekiama RC2 ir RC3 priešįsilaužiminė klasė; Ženkliai pagerina varčios

Detaliau

3_Radisson Blu_knygute_pasirinkta_reverse_A5

3_Radisson Blu_knygute_pasirinkta_reverse_A5 Jūsų šventėms Ypatingas pasiūlymas rezervuojantiems iš anksto 10% nuolaida, užsakymams iki 2016 spalio 15 d. O kur švęsite Jūs? Dangiška vakarienė Delta salė 22 aukšte, maksimaliai talpina 50 asmenų Skybar

Detaliau

Šiame sąsiuvinyje Jūs rasite keleto dalykų užduotis bei mokinio anketą

Šiame sąsiuvinyje Jūs rasite keleto dalykų užduotis bei mokinio anketą Pagrindinės formulės Mechanika v v0 v = s/ t, a =, F = ma, F = mg, F Vg n = ρ sk, = Fs, N =, η = 100 %. t t v Šiluma m ρ =, Q = cm t, Q = λm, Q = Lm, Q = qm, η = 100 %. V Q Elektrodinamika q U l I =, I

Detaliau

HIGIENOS INSTITUTAS HOSPITALINIŲ INFEKCIJŲ VALDYMO SVEIKATOS PRIEŽIŪROS ĮSTAIGOSE M. PROGRAMA HOSPITALINIŲ INFEKCIJŲ EPIDEMIOLOGINĖ PRIEŽIŪR

HIGIENOS INSTITUTAS HOSPITALINIŲ INFEKCIJŲ VALDYMO SVEIKATOS PRIEŽIŪROS ĮSTAIGOSE M. PROGRAMA HOSPITALINIŲ INFEKCIJŲ EPIDEMIOLOGINĖ PRIEŽIŪR HIGIENOS INSTITUTAS HOSPITALINIŲ INFEKCIJŲ VALDYMO SVEIKATOS PRIEŽIŪROS ĮSTAIGOSE 2007 2011 M. PROGRAMA HOSPITALINIŲ INFEKCIJŲ EPIDEMIOLOGINĖ PRIEŽIŪRA REANIMACIJOS - INTENSYVIOS TERAPIJOS SKYRIUOSE 2008

Detaliau

2-40% % AMBIO GROŽIUI 30 kapsulių Maisto papildas Vitaminas C padeda palaikyti normalų kolageno, kuris reikalingas normaliai odo

2-40% % AMBIO GROŽIUI 30 kapsulių Maisto papildas Vitaminas C padeda palaikyti normalų kolageno, kuris reikalingas normaliai odo 2 8 98 5 39 AMBIO GROŽIUI 30 kapsulių 4 98 2 99 Vitaminas C padeda palaikyti normalų kolageno, kuris reikalingas normaliai odos funkcijai, susidarymą. Vitaminas A, riboflavinas (vitaminas B 2 ) ir biotinas

Detaliau

viewPublishedDoc.aspx

viewPublishedDoc.aspx AGROPLUS Stimul Reglamentas (EB) Nr. 453/2010 ir Reglamentas (EB) Nr. 1272/2008 Formatas: ES Produkto Kodas (-ai) Produkto pavadinimas NP-0061-1-A AGROPLUS Stimul Rekomenduojama paskirtis: Naudojimo apribojimai.

Detaliau

1 priedas MĖSOS IR MĖSOS GAMINIŲ PIRKIMO TECHNINĖ SPECIFIKACIJA Eil Nr. Produktų pavadinimas Reikalavimai Mato vnt. Kiekiai per 12 mėn. 1 Kiaulienos k

1 priedas MĖSOS IR MĖSOS GAMINIŲ PIRKIMO TECHNINĖ SPECIFIKACIJA Eil Nr. Produktų pavadinimas Reikalavimai Mato vnt. Kiekiai per 12 mėn. 1 Kiaulienos k 1 priedas MĖSOS IR MĖSOS GAMINIŲ PIRKIMO Eil 1 Kiaulienos kumpis Vakuume, LST 1921 : 2003 Kg 900 2 Švieži lašiniai be odos Vakuume, LST 544 92 Kg 50 3 Jautienos kumpis Vakuume, TS 2008435 123 93 Kg 900

Detaliau

Pakuotės lapelis: informacija vartotojui Berocca Plus šnypščiosios tabletės B grupės vitaminai, C vitaminas, kalcis, magnis, cinkas Atidžiai perskaity

Pakuotės lapelis: informacija vartotojui Berocca Plus šnypščiosios tabletės B grupės vitaminai, C vitaminas, kalcis, magnis, cinkas Atidžiai perskaity Pakuotės lapelis: informacija vartotojui Berocca Plus šnypščiosios tabletės B grupės vitaminai, C vitaminas, kalcis, magnis, cinkas Atidžiai perskaitykite visą šį lapelį, prieš pradėdami vartoti šį vaistą,

Detaliau

ATGAUK JĖGAS IR ŠYPSENĄ! PROCEDŪROS IR KAINOS

ATGAUK JĖGAS IR ŠYPSENĄ! PROCEDŪROS IR KAINOS ATGAUK JĖGAS IR ŠYPSENĄ! PROCEDŪROS IR KAINOS Malonu, kad atvykote į Vytautas mineral SPA Čia galėsite patirti ypatingų mineralų galias įkvėpti su oru, įsisavinti per odą procedūrų metu ir atsigerti. Atsipalaiduokite,

Detaliau

Mechaninės sėjamosios EcoLine, ProfiLine ir MasterLine

Mechaninės sėjamosios EcoLine, ProfiLine ir MasterLine Mechaninės sėjamosios EcoLine, ProfiLine ir MasterLine EcoLine Lengva ir tiksli Ideali mažo ir vidutinio dydžio ūkiams, EcoLine sėjamoji gali būti naudojama tik kaip sėjamoji paskui traktorių arba kombinuojama

Detaliau

Alexandria Professional tai aplinkai nekenksminga, ekologijos principais besivadovaujanti kompanija, teikianti pasaulinio lygio sprendimus grožio ir s

Alexandria Professional tai aplinkai nekenksminga, ekologijos principais besivadovaujanti kompanija, teikianti pasaulinio lygio sprendimus grožio ir s Alexandria Professional tai aplinkai nekenksminga, ekologijos principais besivadovaujanti kompanija, teikianti pasaulinio lygio sprendimus grožio ir sveikatingumo rinkoje. Jau 20 metų Lina Kennedy yra

Detaliau

Bioness

Bioness Inovatyvus Bioness (FES) poveikis judėjimui po insulto Bioness kompetencijų centras UAB Vilniaus sveikatos namai Saulius Eidukevičius klinikinis instruktorius 2004 m. Izraelio ir JAV specialistų jungtinė

Detaliau

EG-SDB

EG-SDB Katalogo Nr.: BO5002819 Puslapis 1 iš 6 1 SKIRSNIS. Medžiagos arba mišinio ir bendrovės arba įmonės identifikavimas 1.1. Produkto identifikatorius Kiti prekybinis pavadinimas BO 5002816, 20 kg BO 5002819,

Detaliau

T urinys Įžanga 7 Batikos istorija 8 Galerija 12 Medžiagos 16 Priemonės 18 Audiniai 20 Pagrindinės technikos 22 Papjė mašė dubenėlis 28 Kvadratinė šil

T urinys Įžanga 7 Batikos istorija 8 Galerija 12 Medžiagos 16 Priemonės 18 Audiniai 20 Pagrindinės technikos 22 Papjė mašė dubenėlis 28 Kvadratinė šil T urinys Įžanga 7 Batikos istorija 8 Galerija 12 Medžiagos 16 Priemonės 18 Audiniai 20 Pagrindinės technikos 22 Papjė mašė dubenėlis 28 Kvadratinė šilkinė skarelė 31 Abstraktus paveikslas 33 Ritininė užuolaida

Detaliau