SAVE VTR 250/B. Montavimo instrukcija. Dokumentas išverstas iš anglų kalbos v01

Dydis: px
Rodyti nuo puslapio:

Download "SAVE VTR 250/B. Montavimo instrukcija. Dokumentas išverstas iš anglų kalbos v01"

Transkriptas

1 SAVE VTR 250/B Montavimo instrukcija LT Dokumentas išverstas iš anglų kalbos v01

2 Autorių teisės priklauso AB Systemair. Visos teisės saugomos Galimos klaidos ir praleidimai UAB Systemair pasilieka teisę keisti savo gaminius be įspėjimo. Ši teisė taip pat taikoma jau užsakytiems gaminiams, jei tai neturi įtakos anksčiau sutartoms specifikacijoms. Bendrovė Systemair neatsako ir jos nevaržo jokie garantiniai įsipareigojimai, jei montavimo ar techninės priežiūros metu nėra laikomasi šių instrukcijų.

3 Turinys 1 Apžvalga Bendrasis aprašymas Garantija Duomenų lentelė Svarbi saugos informacija Paskirtis Pamokymai Techniniai duomenys Matmenys ir svoris Kairinio ir dešininio modelio jungtys Montavimo rekomendacijos dėl kondensacijos Kondensacija įrenginyje Kondensacija įrenginio išorėje Pristatymas, transportavimas, sandėliavimas Transportavimas ir laikymas Pristatymas / iškrovimas Būtinos sąlygos montavimui Reikalavimai vietai ir erdvei Sienos paruošimas tvirtinimo laikikliui Rekomendacija lauko oro įsiurbimo vietai Prieiga prie maitinimo šaltinio Montavimas Vėdinimo ortakio sujungimas ir izoliacija Priedų įrengimas ir konfigūracija Elektriniai sujungimai Pagrindinės plokštės schema Išorinės jungtys (jungčių plokštė) Prieš paleidžiant sistemą Paruošimas naudoti Baigimo tvarka Atliekų šalinimas ir antrinis perdirbimas ES atitikties deklaracija... 14

4

5 Apžvalga 1 1 Apžvalga 1.1 Bendrasis aprašymas Šiame dokumente pateikta pagrindinė informacija kaip valdyti, prižiūrėti įrenginį bei sistemą, prie kurios įrenginys yra prijungtas. Atidžiai perskaitykite visas instrukcijas. Išplėstinių nustatymų ir priedų montavimo aprašymas pateiktas Priežiūros ir priedų montavimo instrukcijoje. Visus dokumentus rasite mūsų internetiniame kataloge Garantija Kad būtų galima gauti garantinį aptarnavimą, gaminiai turi būti tinkamai sujungti, eksploatuojami ir naudojami pagal duomenų lapus. Kitos būtinosios sąlygos yra užbaigtas techninės priežiūros planas, kuriame nėra jokių spragų, ir pridavimo eksploatacijai ataskaita. Systemair jų reikės, jei bus pateikta garantinė pretenzija. 1.3 Duomenų lentelė Prieš skambindami savo aptarnavimo atstovui, užsirašykite specifikacijos ir gamybos numerį iš duomenų lentelės, kurią rasite šalia išorinių jungčių ir įrenginio viduje. Pav. 1 Duomenų lentelė Padėtis Aprašymas 1 Gaminio kodas (gaminio specifikacija) 2 Prekės numeris 3 Gamybinis užsakymo numeris 4 Serijos numeris 5 Pagaminimo data (MM-mm-dd) 6 Nuskaitomas gamybinio užsakymo (MO) numerio ir programinės įrangos versijos kodas 7 Nuskaitomas atsarginių dalių sąrašo ir dokumentų kodas 2 Svarbi saugos informacija Laikykitės vietinių sąlygų, taisyklių ir įstatymų. Saugos elementų negalima išardyti, apeiti ar išjungti. Dirbdami šalia ventiliatoriaus, dėvėkite apsauginę įrangą. Neleiskite vaikams žaisti su prietaisu. 2.1 Paskirtis Laikykitės sistemos reikalavimų ir sistemos gamintojo arba gamyklos konstruktoriaus reikalavimų.

6 2 Techniniai duomenys Visi ventiliatoriaus įspėjamieji ženklai turi būti tvarkingi ir įskaitomi. Prietaiso negali naudoti asmenys (įskaitant vaikus), turintys fizinių, jutimo ar psichinių sutrikimų, arba stokojantys patirties ir žinių, nebent jie dirbtų prižiūrimi ir instruktuoti. Sistema turėtų veikti be pertrūkių. Ją sustabdyti galima tik atliekant priežiūros / remonto darbus. Būgninių džiovintuvų prie vėdinimo sistemos nejunkite. Prieš įjungdami įrenginį, patikrinkite, ar yra sumontuoti filtrai. 2.2 Pamokymai Pavojus Prieš atlikdami bet kokius techninės priežiūros arba su elektrine dalimi susijusius darbus, įsitikinkite, kad elektros tiekimas į įrenginį yra atjungtas! Visus elektros sujungimus ir techninės priežiūros darbus turi atlikti įgaliotas montuotojas, laikydamasis vietinių taisyklių ir nuostatų. Perspėjimas Šis gaminys nėra skirtas naudoti vaikams arba asmenims, kurių fizinės arba protinės galimybės yra ribotos, arba kuriems trūksta patirties ir žinių, jei už jų saugumą atsakantis žmogus nepateikė reikiamų instrukcijų arba jei šis asmuo neprižiūri veikimo. Vaikai turi būti prižiūrimi, kad negalėtų žaisti su gaminiu. Montuodami ir atlikdami techninę priežiūrą saugokitės aštrių kampų. Mūvėkite apsaugines pirštines. Perspėjimas Pavojus susižaloti dėl visai nesustojusių besisukančių dalių, atjungus elektros tiekimą į įrenginį. 3 Techniniai duomenys SAVE VTR 250/B turi sumontuotą 500 W arba 1000 W šildytuvo bateriją. Lentelė 1 Elektros sistemos duomenys Kaitintuvas (W) 500 W 1000 W Ventiliatoriai (W) 172 W Bendras suvartotos energijos kiekis (W) 672 W 1172 W Saugiklis (A) 10 A Įtampa 230 V 1 ~, 50 Hz

7 Techniniai duomenys Matmenys ir svoris Pav. 2 Kairinio įrenginio matmenys

8 4 Techniniai duomenys Pav. 3 Dešininio įrenginio matmenys * Vandens šildytuvo ritės jungtys. ** Drenažas. Įrenginio svoris yra 56 kg.

9 Techniniai duomenys Kairinio ir dešininio modelio jungtys Padėtis R L Aprašymas Dešininis modelis (oro tiekimo jungtis yra dešinėje įrenginio pusėje, žiūrint iš priekio) Kairinis modelis (oro tiekimo jungtis yra kairėje įrenginio pusėje, žiūrint iš priekio) Simbolis Aprašymas Simbolis Aprašymas Simbolis Aprašymas Oro tiekimas Lauko oras Gartraukis Oro išleidimas Oro ištraukimas 3.3 Montavimo rekomendacijos dėl kondensacijos Kondensacija įrenginyje Kai įrenginys yra sumontuotas šaltoje palėpėje (beveik lauko temperatūros), įrenginys turi veikti nuolat. Jei naudotojas ketina sustabdyti įrenginį rankiniu būdu arba dėl kalendoriaus funkcijos, rekomenduojama instaliuoti sklendes ties oro ėmimo ir išleidimo ortakiais. Sklendės užtikrins, kad oras per įrenginį iš šiltų pastato dalių neišeitų į lauką (kamino efektas). Nesumontavus sklendžių, įrenginio viduje ir lauko kanaluose per šiuos sustabdymo laikotarpius kyla kondensacijos pavojus. Taip pat šaltas oras iš išorės gali patekti į įrenginį ir iš jo į pastatą. Tai gali sukelti kondensaciją už tiekimo ir ištraukimo ortakių ir net patalpų sklendėse. Kai įrenginys neveikia dėl jo pavėluoto paleidimo žiemą, iki paleidimo ir reguliarios eksploatacijos tiekimo ir ištraukimo ortakiai turi būti atjungti ir uždaryti, siekiant išvengti dėl minėtų efektų.

10 6 Pristatymas, transportavimas, sandėliavimas Kondensacija įrenginio išorėje Kai įrenginys yra sumontuotas šiltose, drėgnose patalpose (pvz., skalbyklose) esant žemai lauko temperatūrai, tam tikru momentu už korpuso gali kondensuotis drėgmė. Kondensacijos taškas priklauso nuo patalpų santykinės drėgmės. Patalpų ir lauko temperatūra yra parodyta žemiau. Kondensacija įrenginio išorėje neatsiranda zonose, esančiose žemiau kiekvienos kreivės. Svarbu Rekomendacija: Jei susidaro kondensatas, padidinkite vėdinimą arčiau įrenginio. Pavyzdžiai, kai gali susidaryti kondensacija įrenginio išorėje: A pavyzdys: Jei įrenginys sumontuotas kambaryje, kur temperatūra yra 22 C, lauko temperatūra -15 C, tuomet, jei santykinė oro drėgmė yra 46% ir daugiau, pradeda kauptis vandens lašeliai. 1. Patalpos temperatūra 20 C 2. Patalpos temperatūra 22 C 3. Patalpos temperatūra 24 C 4. Patalpos temperatūra 26 C B pavyzdys: Jei įrenginys sumontuotas kambaryje, kur temperatūra yra 20 C, lauko temperatūra -25 C, tuomet, jei santykinė oro drėgmė yra 34% ir daugiau, pradeda kauptis vandens lašeliai. 4 Pristatymas, transportavimas, sandėliavimas 4.1 Transportavimas ir laikymas SAVE VTR 250/B laikyti ir transportuoti reikia taip, kad nebūtų padaryta fizinės žalos. Prietaisą reikia uždengti ir apsaugoti jį ir jo dalis nuo dulkių, lietaus ir sniego. Svarbu Pakuotes naudokite tik transportavimo apsaugai, o ne kėlimo pagalbai. Vėdinimo įrenginį pakraukite ir iškraukite atsargiai. 4.2 Pristatymas / iškrovimas Įrenginys yra pristatomas surinktas į vieną bloką, kuriame yra visos reikiamos dalys, suvyniotas į plastiką ir pastatytas ant transportavimo padėklo. Patikrinkite komplektaciją pristačius Patikrinkite, ar pakuotė ir ventiliatorius gabenant nebuvo sugadinti. Visas pastabas reikia nurodyti krovinio važtaraštyje. Patikrinkite, ar nieko netrūksta. Prieš pradėdami montuoti patikrinkite, ar pristatyta visa užsakyta įranga. Apie užsakytos įrangos neatitikimus reikia pranešti Systemair gaminių tiekėjui. Perspėjimas Atidarius transportavimo pakuotę, kyla pavojus, kad susižeisti į aštrius kraštus, vinis, kabes, atplaišas ir t.t. Išpakavimas Patikrinkite, ar po gabenimo ant vėdinimo įrenginio nematyti žalos požymių. Pakuotes nuimkite tik prieš pat montavimą. Montuodami ir atlikdami techninę priežiūrą saugokitės aštrių kampų. Mūvėkite apsaugines pirštines. 5 Būtinos sąlygos montavimui Kad būtų užtikrintas tinkamas veikimas be sutrikimų, svarbu, kad įrenginys būtų montuojamas pagal šias instrukcijas.

11 Montavimas Reikalavimai vietai ir erdvei Pageidautina, kad SAVE VTR 250/B būtų sumontuotas atskirame kambaryje (pvz. sandelyje, skalbykloje ir pan.). Renkantis montavimo vietą, būtina atsižvelgti į tai, kad įrenginys reikalauja reguliarios techninės priežiūros ir priekinės durelės turi būti lengvai prieinamos. Palikite pakankamai laisvos vietos priešais įrenginį, priekinių durelių atidarymui ir pagrindinių komponentų išėmimui (paveikslėlis 3.1). 5.2 Sienos paruošimas tvirtinimo laikikliui Įrenginį reikia sumontuoti taip, kad nebūtų vibracijos triukšmo nuo sienos, ant kurios jis sumontuotas. 5.3 Rekomendacija lauko oro įsiurbimo vietai Rekomenduojama įrengimo lauko oro įsiurbimo vieta yra šiaurinėje arba rytinėje pastato pusėje toliau nuo išpučiamo vėdinimo oro, virtuvės ventiliatoriaus, centrinės vakuuminės sistemos, nuotekų drenažo angų ir kitų taršos šaltinių, pavyzdžiui, transporto eismo išmetamųjų dujų ir t.t. Idealiu atveju šalinamą orą reikia išleisti per stogo gaubtą į išorę, atokiau nuo lauko oro įsiurbimo angos, langų, ir t.t. 5.4 Prieiga prie maitinimo šaltinio SAVE VTR 250/B yra pristatomas su apytiksliai 1,5 milgio kabeliu ir 230 V vienfaziu įžemintu kištuku. Maitinimo lizdas turi būti pasiekiamas kištuku. 6 Montavimas Svarbu Ventiliatorių gali montuoti tik kvalifikuotas, instruktuotas ir apmokytas personalas. Kad būtų galima atpažinti ir išvengti rizikos, asmenys turi išmanyti atitinkamas saugos direktyvas.

12 8 Montavimas C betonas / plytos, W medienos blokas, G gipsas, M mineralinė vata X* pagal poreikius pritaikomas aukštis. Montavimo laikiklis turi būti visiškai lygus.

13 Elektriniai sujungimai 9 Junkite įrenginį prie ortakių sistemos pagal ventiliacijos brėžinį. 6.1 Vėdinimo ortakio sujungimas ir izoliacija Svarbu Statybos metu visada uždenkite ventiliacijos kanalus. Patikrinkite, ar ortakiuose nėra palaidų daiktų ar nešvarumų. Sumontuokite ortakius, tiekiamo oro difuzorius ir oro įsiurbimo groteles, kaip parodyta ventiliacijos brėžinyje. Tiekiamo ir šalinamo oro ortakiai turi būti izoliuoti, jei jie yra šaltose vietose. Lauko oro ir šalinamo oro ortakiai su šaltu oru turi būti izoliuoti, jei jie yra šiltose vietose (pastato garų barjero viduje). Labai svarbu sandariai, be jokių tarpų izoliuoti šaltus kanalus ir jungtis, kitaip kils kondensacijos rizika, o drėgmė gali sukelti žalą. Nemontuokite ortakių tiesiai ant konstrukcinių pastato elementų, kad būtų išvengta triukšmo sklidimo. Naudokite garso izoliaciją ir garso slopintuvus. Pastaba: Ventiliacijos kanalų ir izoliacijos tipas kiekvienam pastatui ir klimato zonai skiriasi. Jei nėra ventiliacijos brėžinio, kreipkitės rekomendacijų į savo montuotoją arba pirkimo vietą. 6.2 Priedų įrengimas ir konfigūracija Vadovaukitės su priedu pateiktomis instrukcijomis arba skaitykite Priežiūros ir priedų montavimo instrukciją, kurią rasite mūsų internetiniame kataloge. 7 Elektriniai sujungimai SAVE VTR 250/B laidai gamykloje yra sujungiami iš vidaus. Elektrinių sujungimų dėžė yra įrenginio tiekimo oro angos pusėje už dangtelio. Spausdintinę plokštę galima lengvai, nenaudojant įrankių, išimti. 7.1 Pagrindinės plokštės schema SAVE VTR 250/B įrenginyje yra sumontuoti reguliuojamieji ir vidiniai laidai.

14 10 Elektriniai sujungimai Pozicija CB Aprašas 1 Gnybtai šildytuvui 2 Simistorio gnybtai Pav. 4 Pagrindinės plokštės jungtys Prijungimas prie išorinių jungimų dėžutės 3 Maitinimo tinklo gnybtai 4 Ištraukiamo oro ventiliatoriaus maitinimo šaltiniai 5 Tiekimo ventiliatoriaus maitinimo šaltiniai 6 Vidinės santykinės drėgmės/temperatūros jutiklio gnybtai 7 Analoginė įvestis 1 Lauko oro jutiklis 8 Analoginė įvestis 2 Tiekiamo oro jutiklis 9 Analoginė įvestis 3 Laisvai konfigūruojama 10 Analoginė įvestis 4 Laisvai konfigūruojama / perkaitimo temperatūros jutiklis (įrenginiuose su šildytuvu) 11 Analoginė įvestis 5 Laisvai konfigūruojama 12 Skaitmeninė įvestis 1 - Rotoriaus apsauginis jutiklis (tik VSR, VTR modeliams) 13 Skaitmeninė įvestis 2 Laisvai konfigūruojama / garų surinktuvas (VTR 150/K įrenginys) 14 Analoginė išvestis 2 Laisvai konfigūruojama / elektrinio šildytuvo valdiklis (VTC 700 įrenginys) 15 Analoginė išvestis 1 Rotacinio šilumokaičio valdymo signalas (VSR, VTR tipo modeliams) / Sklendės valdymo signalas (VTC, VSC tipo modeliams), UI6 - Apėjimo sklendės grįžtamojo signalas signalas (VTC, VSC tipo modeliams) 16 Ištraukiamo oro ventiliatoriaus greičio valdymo gnybtai 17 Tiekimo oro ventiliatoriaus greičio valdymo gnybtai

15 Prieš paleidžiant sistemą Išorinės jungtys (jungčių plokštė) Išorinės jungtys prie pagrindinės plokštės daromos per jungčių plokštę, esančią įrenginio viduje. Padėtis Aprašas 1 Prijungimas prie pagrindinės plokštės Pav. 5 Išorinių jungčių dėžutė ir plokštė 2 Išorinio valdymo pulto (HMI) arba interneto prieigos modulio (IAM) prijungimas 3 Modbus RS485 jungtis AI6 7 DO1 4 Laisvai konfigūruojama analoginė įvestis. Nėra / įvesties tipo pasirinkimas valdymo pulte. Laisvai konfigūruojama skaitmeninė išvestis. DO2 numatytoji konfigūracija: Lauko/Šalinamo oro sklendė DO3 numatytoji konfigūracija: Aktyvus vėsinimas DO4 numatytoji konfigūracija: Suminis perspėjimas AO3 5 Laisvai konfigūruojama analoginė išvestis. Pavaros tipas 0 10 V, 10 0 V, 2 10 V, 10 2 V. AO3 numatytoji konfigūracija: Šildymas (tik VTC 200/300/500/700, VTR 100/700 tipo modeliams). AO4 numatytoji konfigūracija: Vėsinimas UI1 5 Laisvai konfigūruojama universali įvestis. Galima nustatyti kaip analoginę įvestį (0 10 V) arba skaitmeninę įvestį (24 V). UI1 numatytoji konfigūracija: Slėgio rėlė UI2 numatytoji konfigūracija: Gartraukis UI3 numatytoji konfigūracija: Gaisro perspėjimas UI4 numatytoji konfigūracija: Atgaivinti 24V Didžiausia srovė 200 ma esant 24 VDC %. 8 Prieš paleidžiant sistemą Baigę montuoti, patikrinkite: įrenginys yra sumontuotas laikantis instrukcijų; yra sumontuotos lauko ir ištraukiamo oro sklendės bei slopintuvai ir ar vamzdžių sistema yra tinkamai prijungta prie įrenginio; visi vamzdžiai yra tinkamai izoliuoti ir sumontuoti pagal vietines taisykles ir reikalavimus; lauko oro įvadai yra įrengti pakankamu atstumu nuo užteršimo šaltinių (virtuvės ventiliatoriaus išvado, centrinio siurblio sistemos išvado ir pan.); pajungta visa išorinė įranga. įrenginys yra teisingai sujungtas;

16 12 Paruošimas naudoti 9 Paruošimas naudoti Vykdykite pirmosios paleisties instrukcijas ir užpildykite Pridavimo eksploatacijai įrašą, paeiliui pagal nustatymus. Paleisties vedlys negali būti praleistas. Pastaba: Jeigu naudojamas SAVE LIGHT valdymo skydelis, paleisties vedlys praleidžiamas ir naudojami gamykliniai nustatymai. Pasirinkite kalbą, nustatykite laiką bei pasirinkite oro srauto valdymo tipą. Oro srauto valdymo tipą rinkitės apsisukimais per minutę, tik jei šie dydžiai yra pateikti su įrenginiu. Kiekvienam lygiui nustatykite tiekiamo ir ištraukiamo oro ventiliatorių greitį. Baigę peržiūrėkite nustatymus. Galima grįžti į ankstesnius meniu ir atlikti pakeitimus. Pasirinkite šildymo tipą arba jokio. Jei reikia, iš naujo nustatykite filtro keitiklio laikmatį. Užbaikite paleisties vedlį paspausdami mygtuką Gerai. Visus papildomus po paleisties vedlio pakeitimus reikia įrašyti į Pridavimo eksploatacijai įrašą. 10 Baigimo tvarka Prieš palikdami darbo vietą, atlikite šias procedūras: 1. Patikrinkite, ar gaminys veikia ir neįjungti jokie pavojaus signalai. 2. Jei reikia, išsaugokite atsarginę konfigūracijos kopiją. 3. Patikrinkite, ar užpildytas Pridavimo eksploatacijai įrašas.

17 Atliekų šalinimas ir antrinis perdirbimas Surinkite visus įrankius. 5. Informuokite atitinkamą asmenį, kad darbas yra baigtas. 6. Laikykitės atsarginių dalių grąžinimo ir šalinimo bei pakuotės šalinimo procedūrų. 11 Atliekų šalinimas ir antrinis perdirbimas Šis gaminys atitinka Europos EEĮA direktyvą ir su ja susijusius konkrečios šalies teisės aktus, reglamentuojančius atliekų tvarkymą. Šalindami įrenginį vadovaukitės vietinėmis taisyklėmis ir reglamentais. Šio gaminio pakuotės medžiagos tinka perdirbti, todėl jas galima naudoti pakartotinai. Neišmeskite kartu su buitinėmis atliekomis.

18 14 ES atitikties deklaracija 12 ES atitikties deklaracija Gamintojas Šiuo gamintojas patvirtina, kad SAVE VTR 250/B UAB Systemair Linų g. 101 LT Ukmergė, Lietuva Biuras: Faksas: atitinka visus gaminiui taikomus šių direktyvų ir reglamentų reikalavimus. Mašinų direktyva 2006/42/EB Ekologinio projektavimo direktyva 2009/125/EB 327/2011 reikalavimai ventiliatoriams, kurių vartojamoji galia virš 125 W 1253/2014 reikalavimai vėdinimo įrenginiams 1254/2014 gyvenamųjų patalpų vėdinimo įrenginių energijos ženklinimo reikalavimai Žemos įtampos direktyva 2014/35/ES Elektromagnetinio suderinamumo (EMS) direktyva 2014/30/ES RoHS Direktyva 2011/65/ES, 2015/863/ES Naudojamoms dalims taikomi šie suderintieji standartai: EN ISO Mašinų sauga. Bendrieji projektavimo principai. Rizikos vertinimas ir jos mažinimas EN Mašinų sauga. Saugūs atstumai, trukdantys viršutinėmis ir apatinėmis galūnėmis pasiekti pavojingąsias zonas. EN Pramonės įrenginių saugumas. Pramonės įrenginių elektros įranga. 1 dalis. Bendrieji reikalavimai. EN Gaubtų sudaromos apsaugos laipsniai (IP kodas) EN Buitinių ir panašios paskirties prietaisų skleidžiamų elektromagnetinių laukų, susijusių su žmonių apšvita, matavimo metodai. EN Elektromagnetinis suderinamumas (EMC). 6-2 dalis. Bendrieji rūšiniai standartai. Atsparumas pramoninės aplinkos poveikiui. EN Elektromagnetinis suderinamumas (EMS). 6-3 dalis. Bendrieji standartai. Gyvenamosios, verslinės ir lengvosios pramonės aplinkos spinduliavimo standartas. EN Pastatų vėdinimas. Oro ruošimo įrenginiai. Įrenginių, komponentų ir sekcijų vardiniai parametrai ir eksploatacinės charakteristikos. EN Pastatų vėdinimas. Gyvenamųjų pastatų vėdinimo komponentai ir gaminiai. Reikalaujamosios ir pasirenkamosios eksploatacinės charakteristikos Ši deklaracija galioja tik tokios būklės gaminiui, koks jis buvo pristatytas, ir tik tuo atveju, jei jis buvo sumontuotas laikantis visų montavimo instrukcijų. Draudimas negalioja papildomai sumontuotoms dalims arba vėliau atliktiems darbams. Visi techniniai dokumentai yra parengti. Ukmergė, Nerijus Lapackas Technikos direktorius EN Elektriniai buitiniai ir panašūs gaminiai. Sauga. 1 dalis. Bendrieji reikalavimai. EN Buitinių ir panašios paskirties elektrinių prietaisų sauga dalis. Ypatingieji reikalavimai, keliami elektriniams šilumokaičiams, oro kondicionieriams ir sausintuvams. EN Buitinių ir panašios paskirties elektrinių prietaisų sauga. Prietaisų, kuriems taikomi standartai EN , įprastų bandymų taisyklės.

19

20 Systemair UAB Linų st. 101 LT Ukmergė, LITHUANIA Phone Fax SAVE VTR 250/B Montavimo instrukcija lt v01

Transformatorių pastočių (skirstomųjų punktų) 10 kV linijiniai narveliai

Transformatorių pastočių (skirstomųjų punktų) 10 kV linijiniai narveliai Eil. Nr. PATVIRTINTA AB LESTO 2011 m. rugpjūčio 26 d. Elektros tinklo tarnybos direktoriaus-generalinio direktoriaus pavaduotojo nurodymu Nr. 365 TRANSFORMATORIŲ PASTOČIŲ (SKIRSTOMŲJŲ PUNKTŲ) 10 kv SEMI

Detaliau

RET2000 Elektronisis Skaitmeninis Termostatas su LCD

RET2000 Elektronisis Skaitmeninis Termostatas su LCD MAKING MODERN LIVING POSSIBLE RET2000 B/M/MS Elektroninis skaitmeninis termostatas su LCD Danfoss Heating Montavimo vadovas Norėdami gauti išsamią spausdintą šių instrukcijų versiją, skambinkite Rinkodaros

Detaliau

UAB Utenos šilumos tinklai (šilumos tiekėjo ir (ar) karšto vandens tiekėjo pavadinimas) įm.k , PVM mokėtojo kodas LT , Pramonės g. 11

UAB Utenos šilumos tinklai (šilumos tiekėjo ir (ar) karšto vandens tiekėjo pavadinimas) įm.k , PVM mokėtojo kodas LT , Pramonės g. 11 UAB Utenos šilumos tinklai (šilumos tiekėjo ir (ar) karšto vandens tiekėjo pavadinimas) įm.k.183843314, PVM mokėtojo kodas LT838433113, Pramonės g. 11, LT-28216 Utena, tel. (8 389) 63 641, faks. (8 389)

Detaliau

Microsoft Word - Awalift 80 Manual_LT.doc

Microsoft Word - Awalift 80 Manual_LT.doc Nuotekų perpumpavimo įrenginys su nešmenų atskyrimu Awalift 80 Instaliavimo ir naudojimo instrukcija Puslapis 1 / 9 Bendra informacija Nuotekų perpumpavimo įrenginiai naudojami kai nuotekų vamzdis yra

Detaliau

LT SRC1 valdiklis TP590 Vienai patalpai skirtos rekuperacinės vėdinimo sistemos valdiklis SR700 SRHRV ventiliatorius TP600 Vienai patalpai skirtos rek

LT SRC1 valdiklis TP590 Vienai patalpai skirtos rekuperacinės vėdinimo sistemos valdiklis SR700 SRHRV ventiliatorius TP600 Vienai patalpai skirtos rek LT SRC1 valdiklis TP590 Vienai patalpai skirtos rekuperacinės vėdinimo sistemos valdiklis SR700 SRHRV ventiliatorius TP600 Vienai patalpai skirtos rekuperacinės vėdinimo sistemos ventiliatorius Gaminio

Detaliau

Danfoss Link TM Wi-Fi Namų šildymas, valdomas nuotoliniu būdu 24/7 namų šildymo valdymas iš bet kurios vietos su Danfoss Link programėle ismanussildym

Danfoss Link TM Wi-Fi Namų šildymas, valdomas nuotoliniu būdu 24/7 namų šildymo valdymas iš bet kurios vietos su Danfoss Link programėle ismanussildym Wi-Fi Namų šildymas, valdomas nuotoliniu būdu 24/7 namų šildymo valdymas iš bet kurios vietos su Danfoss Link programėle ismanussildymas.danfoss.lt Danfoss Link Wi-Fi sistema Wi-Fi sistema leidžia: Valdyti

Detaliau

Microsoft Word - KLOM.doc

Microsoft Word - KLOM.doc Aptarnavimo instrukcija Valdymas ir duomenų vaizdavimas Pagrindinis jungiklis Pagrindinis jungiklis yra skirtas katilo įjungimui ar išjungimui. Jis yra katilo valdymo skydelyje (pozicija 6, pav. 1). Pirmąjį

Detaliau

Nexa serija Stūmokliniai ir hidrauliniai dozavimo siurbliai su dviguba diafragma UAB Elega, Žalgirio , Vilnius, LT 08217, Lietuva, Tel:

Nexa serija Stūmokliniai ir hidrauliniai dozavimo siurbliai su dviguba diafragma UAB Elega, Žalgirio , Vilnius, LT 08217, Lietuva, Tel: Nexa serija Stūmokliniai ir hidrauliniai dozavimo siurbliai su dviguba diafragma UAB Elega, Žalgirio 131-211, Vilnius, LT 08217, Lietuva, Tel: +370 5 2 715444; tel./faksas: +370 5 2 715445; mob. tel.:

Detaliau

Geniox_qiuckguide_LT.indd

Geniox_qiuckguide_LT.indd Ventiliatoriai Oro ruo šimo įrenginiai Oro paskirstymo gaminiai Priešgaisrinė sauga Oro užuolaidos ir šildytuvai Ventiliatoriai tuneliams Ventiliatoriai Oro ruo šimo įrenginiai Oro paskirstymo gaminiai

Detaliau

Techninis aprašymas RLV-KDV H tipo vožtuvas radiatoriams su integruotais termostatiniais vožtuvais užblokuojamas, su išleidimo galimybe ir integruotu

Techninis aprašymas RLV-KDV H tipo vožtuvas radiatoriams su integruotais termostatiniais vožtuvais užblokuojamas, su išleidimo galimybe ir integruotu H tipo vožtuvas radiatoriams su integruotais termostatiniais vožtuvais užblokuojamas, su išleidimo galimybe ir integruotu Taikymas Vožtuve yra integruotas slėgio perkryčio reguliatorius, užtikrinantis

Detaliau

RR-GSM_IM_LT_110125

RR-GSM_IM_LT_110125 Retransliatorius RR-GSM Įrengimo instrukcija Draugystės g. 17, LT-51229 Kaunas El. p.: info@trikdis.lt www.trikdis.lt Retransliatorius RR-GSM perduoda priimtus pranešimus į centralizuoto stebėjimo pultą

Detaliau

ATV/UTV GERVĖ INSTRUKCIJA LDH3000lbs LDF3000lbs

ATV/UTV GERVĖ INSTRUKCIJA LDH3000lbs LDF3000lbs ATV/UTV GERVĖ INSTRUKCIJA LDH3000lbs LDF3000lbs Skaitydami šias instrukcijas, pamatysite Įspėjimus ir atsargumo reikalavimus. Kiekvienas pranešimas turi konkretų tikslą. Įspėjimai ir pavojaus nustatymai.

Detaliau

Sutrumpintas katalogas Automatikos ir paskirstymo skydeliai Instaliacinės dėžutės

Sutrumpintas katalogas Automatikos ir paskirstymo skydeliai Instaliacinės dėžutės Sutrumpintas katalogas Automatikos ir paskirstymo skydeliai Instaliacinės dėžutės Turinys Plastikiniai skydeliai ir dėžutės (Lentelė-santrauka). 4 IP 40 skydeliai atviram montavimui Unibox serija. 6 Mini

Detaliau

Techninis aprašymas Tolygaus valdymo pavara AME 435 Aprašymas Vožtuvo srauto reguliavimo funkciją. Srautą galima įvairiai reguliuoti nuo tiesinio iki

Techninis aprašymas Tolygaus valdymo pavara AME 435 Aprašymas Vožtuvo srauto reguliavimo funkciją. Srautą galima įvairiai reguliuoti nuo tiesinio iki Techninis aprašymas Tolygaus valdymo pavara AME 435 Aprašymas Vožtuvo srauto reguliavimo funkciją. Srautą galima įvairiai reguliuoti nuo tiesinio iki logaritminio arba atvirkščiai. Nuo svyravimų sauganti

Detaliau

Autorinė sutartis Nr

Autorinė sutartis Nr UAB INFORMACINIŲ TECHNOLOGIJŲ PASAULIS GENERALINIS DIREKTORIUS TOMAS LEVINSKAS SAULĖS ELEKTRINĖS ĮDIEGIMO KOMERCINIS PASIŪLYMAS 2012.08.21 Kaunas UAB Informacinių technologijų pasaulis Generalinis direktorius

Detaliau

Lietuvos energetikos instituto

Lietuvos energetikos instituto LIETUVOS ENERGETIKOS INSTITUTO ŠILUMINIŲ ĮRENGIMŲ TYRIMO IR BANDYMŲ LABORATORIJA AKREDITAVIMO SRITIS (Lanksti sritis) 1(11) puslapis 1. Membraniniai dujų skaitikliai, kurių didžiausias debitas Q max 16

Detaliau

INW orpūtės ir oro siurbliai su šoniniu kanalu _ 1.1_Vienos pakopos 1.2_Dviejų pakopų 1.3_Aukšto slėgio Air and Vacuum Components

INW orpūtės ir oro siurbliai su šoniniu kanalu _ 1.1_Vienos pakopos 1.2_Dviejų pakopų 1.3_Aukšto slėgio Air and Vacuum Components INW orpūtės ir oro siurbliai su šoniniu kanalu _ 1.1_Vienos pakopos 1.2_Dviejų pakopų 1._Aukšto slėgio Air and Vacuum Components 1 INW orpūtės ir oro siurbliai su šoniniu kanalu _ Orpūtės / oro siurbliai

Detaliau

om_wilo_drainlift_s__ _02__1706_dina4_lt

om_wilo_drainlift_s__ _02__1706_dina4_lt Pioneering for You DrainLift S Montavimo ir naudojimo instrukcija 544878 Ed.0/07-06 Turinys Bendroji dalis... 5. Apie šią instrukciją... 5. Autorių teisės... 5.3 Išlyga dėl pakeitimų... 5.4 Garantija...

Detaliau

EHG671X.indd

EHG671X.indd AUTORIZUOTAS APTARNAVIMAS Prietaisas praėjo kokybės kontrolę gamykloje, kurios tikslas buvo įvertinti prietaiso techninę būklę ir esant reikalui sureguliuoti. Kiekvieną kartą taisant prietaisą reikia elgtis

Detaliau

Potinkinės sistemos TECEbox Uni TECEbox Uni Kainynas 2019/2020

Potinkinės sistemos TECEbox Uni TECEbox Uni Kainynas 2019/2020 Potinkinės sistemos Kainynas 09/00 5 METŲ atsarginių dalių atsargų garantija* TECEbox MODULIS SU UNI VANDENS BAKELIU Laiko patikrintus modulius su Uni vandens bakeliais galima montuoti prie vientisos sienos,

Detaliau

Kokteilių plaktuvas Naudojimo instrukcija LT SBL 2300 / SBL 2500 Prieš naudodamiesi šiuo prietaisu, perskaitykite jo naudojimo instrukciją, net jei ja

Kokteilių plaktuvas Naudojimo instrukcija LT SBL 2300 / SBL 2500 Prieš naudodamiesi šiuo prietaisu, perskaitykite jo naudojimo instrukciją, net jei ja Naudojimo instrukcija Prieš naudodamiesi šiuo prietaisu, perskaitykite jo naudojimo instrukciją, net jei jau žinote, kaip naudotis panašiais prietaisais. Naudokite šį prietaisą tik taip, kaip aprašyta

Detaliau

Siemens SX 75M032EU

Siemens SX 75M032EU ¹ 1 389* *Rekomenduojama mažmeninė kaina su PVM ¹Itin aukštas 86,5 cm Produkto charakteristikos Efektyvumas ir pajėgumas k Energijos sąnaudų efektyvumo klasė: A+++, k Džiovinimo klasė: A k Metinis sunaudojimas

Detaliau

JABRA REVO WIRELESS Naudotojo Vadovas jabra.com/revowireless

JABRA REVO WIRELESS Naudotojo Vadovas jabra.com/revowireless Naudotojo Vadovas jabra.com/revowireless TURINYS 1. SVEIKI...3 2. APŽVALGA... 4 3. KAIP DĖVĖTI...5 3.1 AUKŠČIO REGULIAVIMAS 3.2 SULENKIAMI LANKSTAI 4. ĮKROVIMAS...7 4.1 BATERIJOS BŪSENA 5. PRIJUNGIMAS...

Detaliau

BASEINO OCTO+ 460, 540, 640 IR 840 MODELIO, AIKŠTELĖS PARUOŠIMAS IR MEDINIO KARKASO SURINKIMAS + LENTJUOSTES MONTAVIMAS + PATIESALO MONTAVIMAS Atlikit

BASEINO OCTO+ 460, 540, 640 IR 840 MODELIO, AIKŠTELĖS PARUOŠIMAS IR MEDINIO KARKASO SURINKIMAS + LENTJUOSTES MONTAVIMAS + PATIESALO MONTAVIMAS Atlikit BASEINO OCTO+ 460, 540, 640 IR 840 MODELIO, AIKŠTELĖS PARUOŠIMAS IR MEDINIO KARKASO SURINKIMAS + LENTJUOSTES MONTAVIMAS + PATIESALO MONTAVIMAS Atlikite aikštelės nuţymėjimą po baseinu, pašalinkite augalus,

Detaliau

Techninis aprašymas SONOMETER TM 1100 Ultragarsinis kompaktiškas energijos skaitiklis Aprašymas / taikymas MID tikrinimo sertifikato nr.: DE-10-MI004-

Techninis aprašymas SONOMETER TM 1100 Ultragarsinis kompaktiškas energijos skaitiklis Aprašymas / taikymas MID tikrinimo sertifikato nr.: DE-10-MI004- SONOMETER TM 1100 Ultragarsinis kompaktiškas energijos skaitiklis Aprašymas / taikymas MID tikrinimo sertifikato nr.: DE-10-MI004-PTB003 SONOMETER 1100 tai ultragarsinis statinis kompaktiškas energijos

Detaliau

Installation bonumwood_EN2

Installation bonumwood_EN2 PARKETLENČIŲ SOMONTUOTŲ EGLUTĖS RAŠTAIS KLOJIMO INSTRUKCIJOS BONUMWOOD.LT TURINYS 3 PRODUKTO NAUDOJIMAS 3 JŪSŲ ATSAKOMYBĖ 4 PATIKRA PRIEŠ KLOJANT 5 PAGRINDINIAI KLOJIMUI REIKALINGI ĮRANKIAI 6 EGLUTĖS RAŠTO

Detaliau

Aptarnavimo instrukcija specialistui VIESMANN Vitoligno 100-S Tipas VL1A Medžio dujų generacijos katilas iki 50 cm ilgio malkoms VITOLIGNO 100-S 5441

Aptarnavimo instrukcija specialistui VIESMANN Vitoligno 100-S Tipas VL1A Medžio dujų generacijos katilas iki 50 cm ilgio malkoms VITOLIGNO 100-S 5441 Aptarnavimo instrukcija specialistui VIESMANN Vitoligno 100-S Tipas VL1A Medžio dujų generacijos katilas iki 50 cm ilgio malkoms VITOLIGNO 100-S 7/2009 Prašome saugoti! Saugos nuorodos Saugumo nuorodos

Detaliau

TECEbox_2017.indd

TECEbox_2017.indd Potinkinės sistemos ĮMŪRIJAMI MODULIAI KAINYNAS 2017 ĮMŪRIJAMI MODULIAI SU SURINKTU IR PILNAI IŠBANDYTU VANDENS BAKELIU puikus sprendimas esant mūrinėms sienoms. Bakelis montuojamas nišoje. Tvirtas, patikimas,

Detaliau

HISENSE NAUDOJIMO IR ĮRENGIMO INSTRUKCIJA Dėkojame, kad įsigijote šį oro kondicionierių. Prieš įrengdami ir pradėdami naudoti šį prietaisą, įdėmiai pe

HISENSE NAUDOJIMO IR ĮRENGIMO INSTRUKCIJA Dėkojame, kad įsigijote šį oro kondicionierių. Prieš įrengdami ir pradėdami naudoti šį prietaisą, įdėmiai pe HISENSE NAUDOJIMO IR ĮRENGIMO INSTRUKCIJA Dėkojame, kad įsigijote šį oro kondicionierių. Prieš įrengdami ir pradėdami naudoti šį prietaisą, įdėmiai perskaitykite šią instrukciją ir pasilikite ją ateičiai.

Detaliau

AEROFLOW ELEKTRINIS RADIATORIUS Naudojimo instrukcija BENDROJI INFORMACIJA 1. Saugos nurodymai Prašome atidžiai perskaityti AeroFlow elektrinio radiat

AEROFLOW ELEKTRINIS RADIATORIUS Naudojimo instrukcija BENDROJI INFORMACIJA 1. Saugos nurodymai Prašome atidžiai perskaityti AeroFlow elektrinio radiat AEROFLOW ELEKTRINIS RADIATORIUS Naudojimo instrukcija BENDROJI INFORMACIJA 1. Saugos nurodymai Prašome atidžiai perskaityti AeroFlow elektrinio radiatoriaus informaciją, pateiktą šioje naudojimo instrukcijoje.

Detaliau

Krasta Auto Pasiūlymo data: Pasiūlymo nr.: D BMW i3 (94Ah) automobilio pasiūlymas Kaina (įskaitant PVM 21%) EUR Bazinė automobilio k

Krasta Auto Pasiūlymo data: Pasiūlymo nr.: D BMW i3 (94Ah) automobilio pasiūlymas Kaina (įskaitant PVM 21%) EUR Bazinė automobilio k Krasta Auto Pasiūlymo data: 2019-05-27 Pasiūlymo nr.: D-245011 BMW i3 (94Ah) automobilio pasiūlymas Kaina (įskaitant PVM 21%) Bazinė automobilio kaina 42 656,01 Papildomų priedų kaina 6 14 Bendra automobilio

Detaliau

Oxygen X-Air C200 brošiūra (5)

Oxygen X-Air C200 brošiūra (5) ŠVARUS ORAS NAMUOSE SVEIKOS GYVENSENOS PAGRINDAS Mūsų sveikata priklauso nuo aplinkos, kurioje gyvename. Sportas bei aktyvumas, sveika mityba ir kitos pastangos nueis perniek, jei kvėpuosime užterštu oru.

Detaliau

Microsoft Word - Tigras2New1.doc

Microsoft Word - Tigras2New1.doc 1 Gerbiamas pirkėjau, Dėkojame Jums, kad pasirinkote firmos PROTHERM dujinį pakabinamą katilą ir tapote jo savininku. Norint, kad Jūsų įsigytas katilas dirbtų optimaliai būtiną laikytis nurodymų išdėstytų

Detaliau

AAA.AIEPI.Mokymu_medziaga_MOK_VI_07.Vandens_inventorizacijos_duomenu_tvarkymas.v.0.4

AAA.AIEPI.Mokymu_medziaga_MOK_VI_07.Vandens_inventorizacijos_duomenu_tvarkymas.v.0.4 Informacinės sistemos eksploatacinė dokumentacija AIVIKS MOKYMO MEDŽIAGA 07. Vandens inventorizacijos duomenų tvarkymas Aplinkos apsaugos agentūra Aplinkosauginės informacijos elektroninių paslaugų išvystymas

Detaliau

Layout 1

Layout 1 Kvalifikacijos kėlimo kursų programos Pneumatika Pneumatikos pagrindai mašinų operatoriams P100 Suteikite savo mašinų operatoriams įgūdžių optimalaus darbinio slėgio nustatymui, oro pratekėjimų (nuostolių)

Detaliau

NORVEGIŠKAS PAVASARIS 1 PUSLAPIS PASIŪLYMAS NUO

NORVEGIŠKAS PAVASARIS 1 PUSLAPIS PASIŪLYMAS NUO NORVEGIŠKAS PAVASARIS 1 PUSLAPIS PASIŪLYMAS NUO 2018.03.01-2018.04.30 NORVEGIŠKAS PAVASARIS Kalendorinio pavasario pradžia dar nereiškia, kad žiema jau pasitraukė. Norvegai tai gerai žino ir visada pasirengę

Detaliau

CarSense 303 M A G N E T I N Ė K I L P A N A U D O J I M O I N S T R U K C I J A

CarSense 303 M A G N E T I N Ė K I L P A N A U D O J I M O I N S T R U K C I J A CarSense 303 M A G N E T I N Ė K I L P A N A U D O J I M O I N S T R U K C I J A Turinys Produkto apžvalga 2 Specifikacija 3 Naudojimas 4 Nustatymai ir indikatoriai 7 Pajungimo kontaktai 8 Gedimų šalinimas

Detaliau

Microsoft Word - L000056_B_draft_LT.doc

Microsoft Word - L000056_B_draft_LT.doc OPERATORIAUS INSTRUKCIJA BD ProbeTec ET lizės kaitintuvas BD ProbeTec ET pradmenų ir šildymo kaitintuvas Becton, Dickinson and Company 7 Loveton Circle Sparks, Maryland 21152 JAV 800-638-8663 BENEX Limited

Detaliau

LIETUVOS RESPUBLIKOS APLINKOS MINISTRO

LIETUVOS RESPUBLIKOS APLINKOS MINISTRO Suvestinė redakcija nuo 2016-09-22 iki 2017-04-24 Įsakymas paskelbtas: Žin. 2013, Nr. 55-2766, i. k. 113301MISAK00D1-389 LIETUVOS RESPUBLIKOS APLINKOS MINISTRO Į S A K Y M A S DĖL PRIEŠGAISRINĖS APSAUGOS

Detaliau

MES PAKEISIME JŪSŲ GYVENIMO KOKYBĘ ASV-P balansinis ventilis su 1.5 m impulsiniu vamzdeliu (G1/16 A) ir dreno čiaupu (G 3/4 A) Pastovus slėgio perkryt

MES PAKEISIME JŪSŲ GYVENIMO KOKYBĘ ASV-P balansinis ventilis su 1.5 m impulsiniu vamzdeliu (G1/16 A) ir dreno čiaupu (G 3/4 A) Pastovus slėgio perkryt MES PAKEISIME JŪSŲ GYVENIMO KOKYBĘ ASV-P balansinis ventilis su 1.5 m impulsiniu vamzdeliu (G1/16 A) ir dreno čiaupu (G 3/4 A) Pastovus slėgio perkrytis 0.1 bar (10 kpa) ASV-PV balansinis ventilis su m

Detaliau

DĖL APLINKOS IR SVEIKATOS MOKSLO KOMITETO ĮSTEIGIMO

DĖL APLINKOS IR SVEIKATOS MOKSLO KOMITETO ĮSTEIGIMO LIETUVOS RESPUBLIKOS SVEIKATOS APSAUGOS MINISTRAS ĮSAKYMAS DĖL LIETUVOS RESPUBLIKOS SVEIKATOS APSAUGOS MINISTRO 011 M. KOVO D. ĮSAKYMO NR. V-199 DĖL LIETUVOS HIGIENOS NORMOS HN 80:011 ELEKTROMAGNETINIS

Detaliau

H127388_P162038_IQOS_Combined_User_Guide_P1_10x_Phase_II_lt-LT.indd

H127388_P162038_IQOS_Combined_User_Guide_P1_10x_Phase_II_lt-LT.indd Naudotojo vadovas IQOS 3 MULTI Kaip naudoti IQOS Multi 4 1. ĮJUNKITE 2. ATIDARYKITE Paspauskite ir 4 sekundes Pasukite antgalį prieš palaikykite paspaudę laikrodžio rodyklę. IQOS Multi mygtuką, po to jį

Detaliau

Brošiūra - Oleopator P

Brošiūra - Oleopator P ACO plastikiniai atskirtuvai Polietileniniai ACO Oleopator P ir Oleopass P serijos naftos produktų atskirtuvai Oleopator P I klasė I klasės Oleopator P naftos produktų atskirtuvai yra pritaikyti montuoti

Detaliau

Microsoft Word - BX.doc

Microsoft Word - BX.doc STUMDOMŲ KIEMO VARTŲ AUTOMATIKA 1. Automatika (BX-A / BX-B); 2. Valdymo blokas; 3. Imtuvas; 4. Galinių išjung jų atramos 5. Dantytas b gis; 6. Raktas išjung jas; 7. Lempa; 8. Antena 9. Fotoelementai 10.

Detaliau

OBJEKTINĖ SĄ MATA Statinių grupė 150(2014) Beržės katilinės rek. ir 5MW galios biokuro katilo su su kuro sandeliu statyba Paberžių g.16, Tauragėje 201

OBJEKTINĖ SĄ MATA Statinių grupė 150(2014) Beržės katilinės rek. ir 5MW galios biokuro katilo su su kuro sandeliu statyba Paberžių g.16, Tauragėje 201 OBJEKTINĖ SĄ MATA Statinių grupė 150(2014) Beržės katilinės rek. ir 5MW galios biokuro katilo su su kuro sandeliu statyba Paberžių g.16, Tauragėje 2015.05.26 Objekto kodas Objekto pavadinimas Statybos

Detaliau

Techniniai duomenys Renovent Sky 300 (Plus)

Techniniai duomenys Renovent Sky 300 (Plus) Techniniai duomenys Renovent Sky 300 (Plus) Renovent Sky 300 (Plus) LAIKYTI ŠALIA PRIETAISO LT TURINYS psl. 1 1.1 1.2 Pristatymas... Įrenginio komplektacija... Renovent Sky 300 priedai... 2 Naudojimas...

Detaliau

Energijos taupymas Akumuliatorių naudojimo patarimai

Energijos taupymas Akumuliatorių naudojimo patarimai Energijos taupymas Akumuliatorių naudojimo patarimai Penki būdai pailginti akumuliatoriaus eksploatavimo laiką Išjungtas variklis yra iššūkis akumuliatoriui. Prietaisams ir sistemoms reikia elektros energijos,

Detaliau

Lietuvoje aktyviai siekiama įgyvendinti energijos beveik nevartojančių pastatų idėją, todėl tokie būstai kaimynystėje anksčiau ar vėliau taps kasdieny

Lietuvoje aktyviai siekiama įgyvendinti energijos beveik nevartojančių pastatų idėją, todėl tokie būstai kaimynystėje anksčiau ar vėliau taps kasdieny Lietuvoje aktyviai siekiama įgyvendinti energijos beveik nevartojančių pastatų idėją, todėl tokie būstai kaimynystėje anksčiau ar vėliau taps kasdienybe. Jau parengtame statybos techniniame reglamente

Detaliau

Installation, Operation and Maintenance Manual

Installation, Operation and Maintenance Manual Montavimo, eksploatavimo ir techninės priežiūros instrukcija D EIMAC01207-15LT Daugiakryptis oro vėsinimo aušintuvas EWAQ~G- SS (Norminis naudingumo koeficientas Standartinis triukšmas) SR (Norminis naudingumo

Detaliau

Polaroid ZIP Nuotraukų spaudiniai nenaudojant rašalo Savininko vadovas {General Product Image} Sveiki! Sveiki prisijungę prie Polaroid šeimos. Šis var

Polaroid ZIP Nuotraukų spaudiniai nenaudojant rašalo Savininko vadovas {General Product Image} Sveiki! Sveiki prisijungę prie Polaroid šeimos. Šis var Polaroid ZIP Nuotraukų spaudiniai nenaudojant rašalo Savininko vadovas {General Product Image} Sveiki! Sveiki prisijungę prie Polaroid šeimos. Šis vartotojo vadovas trumpai supažindins su jūsų naujuoju

Detaliau

Jabra SPEAK 410 Naudotojo vadovas

Jabra SPEAK 410 Naudotojo vadovas Jabra SPEAK 410 Naudotojo vadovas www.jabra.com TURINYS SVEIKI...3 GAMINIO APŽVALGA...3 ĮRENGIMAS...4 PRIJUNGIMAS...4 KONFIGŪRACIJA...4 SKAMBINIMO FUNKCIJOS...4 2 SVEIKI Sveikiname įsigijus garsiakalbį

Detaliau

Ritinių vyniotuvai G5010 G5012 G5020 Inliner

Ritinių vyniotuvai G5010 G5012 G5020 Inliner Ritinių vyniotuvai G5010 G5012 G5020 Inliner GÖWEIL / G50 Serija / 02-03 psl. GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / 4202 Kirchschlag / Austrija Tel: +43 (0)7215 2131-0 / Fax: +43 (0)7215 2131-9 office@goeweil.com

Detaliau

Let motorized intelligence solve your application challenges

Let motorized intelligence solve your application challenges Motorizuoti valdymo vožtuvai Motorizuota išmani įranga padeda spręsti sudėtingų sistemų problemas ŠVok, centrinio šildymo, centralizuoto šilumos tiekimo bei vėsinimo sistemoms. Per pastaruosius dvejus

Detaliau

KROSNININKO SERTIFIKAVIMO schema

KROSNININKO SERTIFIKAVIMO schema Development of VET Training on Energy Efficient Stoves and Fireplaces ENEFFIS No. 2016-1-LT01-KA202-023161 KROSNININKO SERTIFIKAVIMO schema Parengė: VšĮ Vilniaus statybininkų rengimo centras Asociacija

Detaliau

2015 lapkričio naujienos Vytos poros bei šviesolaidinių tinklų aksesuarai ir komponentai, įrankiai, komutacinių spintų priedai

2015 lapkričio naujienos Vytos poros bei šviesolaidinių tinklų aksesuarai ir komponentai, įrankiai, komutacinių spintų priedai 2015 lapkričio naujienos Vytos poros bei šviesolaidinių tinklų aksesuarai ir komponentai, įrankiai, komutacinių spintų priedai Turinys Puslapis 1. Komutacinės panelės...2 2. Vytos poros rozetės, sujungėjai,

Detaliau

A5_jazyky.indd

A5_jazyky.indd SHM 5206WH LT Rankinis plaktuvas - 1 - LT Rankinis plaktuvas Svarbios saugos taisyklės ATIDŽIAI PERSKAITYKITE IR PASILIKITE JAS ATEIČIAI. Šį prietaisą galima naudoti vaikams nuo 8 metų amžiaus ir asmenims,

Detaliau

MT tipinės schemos Data Versija 1.03 MT tipinės schemos Šiame dokumente pateikiamos tipinės schemos šių tipų transformatorinėms: Modu

MT tipinės schemos Data Versija 1.03 MT tipinės schemos Šiame dokumente pateikiamos tipinės schemos šių tipų transformatorinėms: Modu tipinės schemos Data 09-06- Versija.0 tipinės schemos Šiame dokumente pateikiamos tipinės schemos šių tipų transformatorinėms:.. odulinės 0/0, kv modulinė transformatorinė su vienu iki 800-000 kva galios

Detaliau

TRUMPA AIRTIES AIR4920 DIEGIMO INSTRUKCIJA

TRUMPA AIRTIES AIR4920 DIEGIMO INSTRUKCIJA TRUMPA AIRTIES AIR4920 DIEGIMO INSTRUKCIJA www.telia.lt PASKIRTIS IR NAUDOJIMAS Įrenginiai AirTies Air4920 skirti naudoti tiek po vieną (1), tiek tarpusavyje sujungus kelis (2). Tarpusavyje sujungti įrenginius

Detaliau

VENTO tiekimo VO

VENTO tiekimo VO ORO TIEKIMO ĮRENGINIO VENTO - PASAS UAB LAUMIVA Rygos 17a-53 Vilnius tel./faks. 370 5/2460482 /83 www.laumiva.lt info@laumiva.lt UAB LAUMIVA Kodas LT122507338 Rygos g. 17A-53, 05205 Vilnius, Tel. (8-5)

Detaliau

TECHNIKA PATOGIAM GYVENIMUI Vartotojo instrukcija/garantija Daugiafunkcinis puodas

TECHNIKA PATOGIAM GYVENIMUI Vartotojo instrukcija/garantija Daugiafunkcinis puodas TECHNIKA PATOGIAM GYVENIMUI Vartotojo instrukcija/garantija Daugiafunkcinis puodas Daugiafunkcinis puodas buitinis elektrinis POLARIS Modelis PMC 0516ADG Naudojimo instrukcija Dėkojame Jums, kad pasirinkote

Detaliau

Individualus projektas Programa TE-PM, TE-PS, TE-SL, TEstream 4, TEstream 6, TEstream 8, TEstreamOBD 4, TEstreamOBD 6, TEstreamOBD 8 sistemų naudotoja

Individualus projektas Programa TE-PM, TE-PS, TE-SL, TEstream 4, TEstream 6, TEstream 8, TEstreamOBD 4, TEstreamOBD 6, TEstreamOBD 8 sistemų naudotoja Individualus projektas Programa TE-PM, TE-PS, TE-SL, TEstream 4, TEstream 6, TEstream 8, TEstreamOBD 4, TEstreamOBD 6, TEstreamOBD 8 sistemų naudotojams Alternatyvus valdymo pultas telefone ViPGaS programos

Detaliau

Longse Wi-Fi kameros greito paleidimo instrukcija 1. Jums prireiks 1.1. Longse Wi-Fi kameros 1.2. Vaizdo stebėjimo kameros maitinimo šaltinio 1.3. UTP

Longse Wi-Fi kameros greito paleidimo instrukcija 1. Jums prireiks 1.1. Longse Wi-Fi kameros 1.2. Vaizdo stebėjimo kameros maitinimo šaltinio 1.3. UTP Longse Wi-Fi kameros greito paleidimo instrukcija 1. Jums prireiks 1.1. Longse Wi-Fi kameros 1.2. Vaizdo stebėjimo kameros maitinimo šaltinio 1.3. UTP RJ-45 interneto kabelio 1.4. Kompiuterio su prieiga

Detaliau

Ziniarasciai

Ziniarasciai PIRKIMO DOKUMENTAI DARBŲ PIRKIMAS IV skyrius 2014 m. gegužės mėn. TURINYS 1 skirsnis. Bendrosios kainodaros nuostatos... 2 1.1. Žiniaraščių pildymas... 2 1.2. Darbų kainos... 3 1.3. Atliktų darbų įvertinimas...

Detaliau

OBJEKTAS: ADMINISTRACINIŲ PATALPŲ ĮRENGIMAS SANDĖLIO PASKIRTIES PASTATE, ATLIEKANT KAPITALINIO REMONTO DARBUS, ŠILUTĖS PL. 107, KLAIPĖDOJE, PROJEKTINI

OBJEKTAS: ADMINISTRACINIŲ PATALPŲ ĮRENGIMAS SANDĖLIO PASKIRTIES PASTATE, ATLIEKANT KAPITALINIO REMONTO DARBUS, ŠILUTĖS PL. 107, KLAIPĖDOJE, PROJEKTINI OBJEKTAS: ADMINISTRACINIŲ PATALPŲ ĮRENGIMAS SANDĖLIO PASKIRTIES PASTATE, ATLIEKANT KAPITALINIO REMONTO DARBUS, ŠILUTĖS PL. 107, KLAIPĖDOJE, PROJEKTINIAI PASIŪLYMAI ADRESAS: KLAIPĖDOS M., ŠILUTĖS PL. 107

Detaliau

priedai ir pasirenkami prietaisai medienos smulkintuvams designed manufac tur ed denmar k Reliable Chipping

priedai ir pasirenkami prietaisai medienos smulkintuvams designed manufac tur ed denmar k Reliable Chipping priedai ir pasirenkami prietaisai medienos smulkintuvams designed manufac tur ed denmar k Reliable Chipping pritaikykite savo tp medienos smulkintuvą tam darbui, kurį ketinate atlikti Linddana skiria labai

Detaliau

Evohome 2.0 montavimo vadovas_LT

Evohome 2.0 montavimo vadovas_LT 1 Simbolių paaiškinimai evohome valdiklis Bevielis Open Therm tiltelis (R 8810) evohome valdiklio sieninis laikiklis (ATF 300) Maišymo vožtuvo valdiklis (HM 80) evohome valdiklio stalinis stovas (ATF 100

Detaliau

Montažo ir aptarnavimo instrukcija specialistui VIESMANN Vitocom 100 Tipas LAN1 Komunikacinė sąsaja nuotolinei šildymo sistemų kontrolei ir valdymui i

Montažo ir aptarnavimo instrukcija specialistui VIESMANN Vitocom 100 Tipas LAN1 Komunikacinė sąsaja nuotolinei šildymo sistemų kontrolei ir valdymui i Montažo ir aptarnavimo instrukcija specialistui VIESMANN Vitocom 100 Tipas LAN1 Komunikacinė sąsaja nuotolinei šildymo sistemų kontrolei ir valdymui internetu, skirta tokioms vartotojo sąsajoms: Vitotrol

Detaliau

Mechaninės sėjamosios EcoLine, ProfiLine ir MasterLine

Mechaninės sėjamosios EcoLine, ProfiLine ir MasterLine Mechaninės sėjamosios EcoLine, ProfiLine ir MasterLine EcoLine Lengva ir tiksli Ideali mažo ir vidutinio dydžio ūkiams, EcoLine sėjamoji gali būti naudojama tik kaip sėjamoji paskui traktorių arba kombinuojama

Detaliau

5 DURŲ Pasiūlymas galioja iki TOYOTA PROACE VAN COMPACT kainoraštis PROACE nepamainomas Jūsų verslo partneris: 5 metus ištisą parą teikiamo

5 DURŲ Pasiūlymas galioja iki TOYOTA PROACE VAN COMPACT kainoraštis PROACE nepamainomas Jūsų verslo partneris: 5 metus ištisą parą teikiamo 5 DURŲ 2019-06-31 TOYOTA PROACE VAN COMPACT kainoraštis PROACE nepamainomas Jūsų verslo partneris: 5 metus ištisą parą teikiamos Toyota Eurocare pagalbos kelyje paslaugos visoje Europoje Prioritetinis

Detaliau

G TECTA 4G Keleto dujų nustatymo prietaisas LT Trumpas pradžios vadovas

G TECTA 4G Keleto dujų nustatymo prietaisas LT Trumpas pradžios vadovas G TECTA 4G Keleto dujų nustatymo prietaisas Trumpas pradžios vadovas 2 Turinys Saugos ir įspėjimų informacija 2 Pakuotės turinys 3 Gaminio apžvalga 3 Gaminio savybės 3 Baterijos patikrinimas 4 Įjungimas

Detaliau

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Sisteminės kontrolės priemonės moderniam šilumos tiekimui Vytautas Deksnys KTU multisensorinių sistemų laboratorija Tel. 8698 48828, 0037037 300541 Vytautas.Deksnys@ktu.lt Paskirtis Priemonės yra skirtos

Detaliau

Dacia LODGY ĮRANGA IR KAINOS LODGY kaina KLASĖ KODAS KĖBULAS Variklis Pavarų dėžė Kaina ACCESS LDG-ACC100GEC Minivenas 5-sėdynė SCe 100 S&S mechaninė

Dacia LODGY ĮRANGA IR KAINOS LODGY kaina KLASĖ KODAS KĖBULAS Variklis Pavarų dėžė Kaina ACCESS LDG-ACC100GEC Minivenas 5-sėdynė SCe 100 S&S mechaninė ĮRANGA IR KAINOS LODGY kaina KLASĖ KODAS KĖBULAS Variklis Pavarų Kaina ACCESS LDG-ACC100GEC Minivenas 5-sėdynė mechaninė 9 338 OPEN LDG-OPEN100GEC Minivenas 5-sėdynė mechaninė 10 539 OPEN LDG-OPEN100G7EC

Detaliau

55 C 35 C Logatherm WPL 31 A A ++ A + A B C D E F G A + A db kw kw 64 db /2013

55 C 35 C Logatherm WPL 31 A A ++ A + A B C D E F G A + A db kw kw 64 db /2013 55 C 35 C A B C D E F G 28 30 27 28 29 31 db kw kw 64 db 2015 811/2013 A B C D E F G 2015 811/2013 Duomenys atitinka Reglamentų (ES) 811/2013 ir (ES) 813/2013 reikalavimus. Gaminio parametrai Simbolis

Detaliau

GYVENAMŲJŲ PATALPŲ GARANTIJOS SĄLYGOS QUICK-STEP PARKETO GRINDYS APŽVALGA Gaminys Gyvenamųjų patalpų garantija * ir Click sistema Edge Protect + Surfa

GYVENAMŲJŲ PATALPŲ GARANTIJOS SĄLYGOS QUICK-STEP PARKETO GRINDYS APŽVALGA Gaminys Gyvenamųjų patalpų garantija * ir Click sistema Edge Protect + Surfa GYVENAMŲJŲ PATALPŲ GARANTIJOS SĄLYGOS QUICK-STEP PARKETO GRINDYS APŽVALGA Gaminys Gyvenamųjų patalpų garantija * ir Click sistema Edge Protect + Surface Protect + Komercinės paskirties Massimo Imperio

Detaliau

Dacia LODGY ĮRANGA IR KAINOS LODGY kaina KLASĖ KODAS KĖBULAS Variklis Pavarų dėžė Kaina OPEN LDG-OPEN100GED Minivenas 5-sėdynė TCe 100 mech

Dacia LODGY ĮRANGA IR KAINOS LODGY kaina KLASĖ KODAS KĖBULAS Variklis Pavarų dėžė Kaina OPEN LDG-OPEN100GED Minivenas 5-sėdynė TCe 100 mech ĮRANGA IR KAINOS LODGY kaina 2019.08.05 KLASĖ KODAS KĖBULAS Variklis Pavarų dėžė Kaina OPEN LDG-OPEN100GED Minivenas 5-sėdynė TCe 100 11 498 OPEN LDG-OPEN100G7ED Minivenas 7-sėdynė TCe 100 12 006 LAUREATE

Detaliau

PipeLife Stilla (LT)

PipeLife Stilla (LT) Pipelife Stilla Triukšmą slopinanti nuotekų sistema PPHT UAB Pipelife Lietuva yra koncerno Pipelife International GmbH dukterinė įmonė. Pipelife International GmbH koncerną įkūrė ir valdo dvi įmonės Wieneberger

Detaliau

Funkcionalumo išsaugojimas, statybinė

Funkcionalumo išsaugojimas, statybinė Funkcionalumo išsaugojimas, statybinė medžiaga mediena Kabelių sistemos pagal DIN 4102 12 dalį Building Connections funkcionalumo išsaugojimas Statybinė medžiaga mediena Kilus gaisrui daugelyje pastatų,

Detaliau

MODENA MODENA midi MODENA mini Techninės charakteristikos ir instrukcijos 2018

MODENA MODENA midi MODENA mini Techninės charakteristikos ir instrukcijos 2018 MODENA MODENA midi MODENA mini Techninės charakteristikos ir instrukcijos 08 Turinys MODENA Sistemos MODENA, MODENA HIDE charakteristikos Sistemos MODENA, MODENA HIDE sudedamosios dalys MODENA HIDE sistemos

Detaliau

doc

doc Pramoniniai dažai Bendras tipas 2 komponentų epoksidas Bendras aprašymas Šiuos produktus rekomenduojama naudoti norint prailginti dažymo laikotarpį esant šaltam klimatui, drėgniems paviršiams ir darbams,

Detaliau

RadiForce MX194 Naudojimo instrukcijos

RadiForce MX194 Naudojimo instrukcijos Naudojimo instrukcijos Spalvotas skystųjų kristalų monitorius Svarbu Atidžiai perskaitykite šias Naudojimo instrukcijas ir Įrengimo vadovą (atskira knyga), kad susipažintumėte su saugiu ir efektyviu eksploatavimu.

Detaliau

PASLAUGŲ PROGRAMOS Philips Door to Door TAISYKLĖS (toliau Taisyklės) 1 straipsnis. Bendroji dalis 1. Paslaugų programos Philips Door to Door (nuo durų

PASLAUGŲ PROGRAMOS Philips Door to Door TAISYKLĖS (toliau Taisyklės) 1 straipsnis. Bendroji dalis 1. Paslaugų programos Philips Door to Door (nuo durų PASLAUGŲ PROGRAMOS Philips Door to Door TAISYKLĖS (toliau Taisyklės) 1 straipsnis. Bendroji dalis 1. Paslaugų programos Philips Door to Door (nuo durų iki durų) (toliau Programa) organizatorius yra Philips

Detaliau

Patalpų šildymas, Renovacija Plonas grindų šildymo kilimėlis, montuojamas po visų tipų grindų danga Taikymo aprašymas Protinga šiluma

Patalpų šildymas, Renovacija Plonas grindų šildymo kilimėlis, montuojamas po visų tipų grindų danga Taikymo aprašymas Protinga šiluma Patalpų šildymas, Renovacija Plonas grindų šildymo kilimėlis, montuojamas po visų tipų grindų danga Taikymo aprašymas Protinga šiluma Turinys Trumpai apie taikymą... 3 Produkto parinkimas... 4 Skaičiavimai...

Detaliau

TECHNINIAI DUOMENYS Pramoniniai vartai

TECHNINIAI DUOMENYS Pramoniniai vartai TECHNINIAI DUOMENYS Pramoniniai vartai TURINYS 4 BĖGIAI 5...STD 6...LHR-FM 7...LHR-RM 8...STD-RM 9...HL-TM 10...VL-TM 11...HL-MM1 su konsole žemiau montuojamoms spyruoklėms 12...HL-MM2 su konsole žemiau

Detaliau

Skaitmeninės TEO televizijos kanalų atkodavimo modulio naudojimo instrukcija

Skaitmeninės TEO televizijos kanalų atkodavimo modulio naudojimo instrukcija Skaitmeninės TEO televizijos kanalų atkodavimo modulio naudojimo instrukcija Mielas (-a) Kliente, dėkojame, kad pasirinkote skaitmeninę TEO televiziją. Šioje instrukcijoje rasite informaciją, kaip savarankiškai

Detaliau

Siemens SN 578S02TE

Siemens SN 578S02TE ner. plieno 1 849* *Rekomenduojama mažmeninė kaina su PVM Produkto charakteristikos Efektyvumas ir pajėgumas k Energijos sąnaudų efektyvumo klasė: A+++, k Džiovinimo klasė: A k Metinis sunaudojimas programai

Detaliau

(Microsoft Word - PRODUKT\330 KATALOGAS InoWood LT docx)

(Microsoft Word - PRODUKT\330 KATALOGAS InoWood LT docx) PRODUKTŲ KATALOGAS ------------ Būk modernus, šiuolaikiškas, stilingas --------- Medžio-plastiko kompozito (WPC angl. wood-plastic composite) gaminiai - tai šiuolaikiškas bei stilingas sprendimas Jūsų

Detaliau

Aptarnavimo instrukcija specialistui VIESMANN Vitotronic 200 Tipas WO1C Šilumos siurblio reguliatorius VITOTRONIC LT 4/2014 Prašome saugo

Aptarnavimo instrukcija specialistui VIESMANN Vitotronic 200 Tipas WO1C Šilumos siurblio reguliatorius VITOTRONIC LT 4/2014 Prašome saugo Aptarnavimo instrukcija specialistui VIESMANN Vitotronic 200 Tipas WO1C Šilumos siurblio reguliatorius VITOTRONIC 200 4/2014 Prašome saugoti! Saugos nuorodos Saugumo nuorodos Prašome tiksliai laikytis

Detaliau

Naudojimo instrukcija Stacionarūs vožtuvais reguliuojami švino rūgšties akumuliatoriai Vardiniai duomenys Vardinė įtampa U N : 2,0 V x elementų skaiči

Naudojimo instrukcija Stacionarūs vožtuvais reguliuojami švino rūgšties akumuliatoriai Vardiniai duomenys Vardinė įtampa U N : 2,0 V x elementų skaiči Naudojimo instrukcija Stacionarūs vožtuvais reguliuojami švino rūgšties akumuliatoriai Vardiniai duomenys Vardinė įtampa U N : 2,0 V x elementų skaičius Vardinė talpa C N = C 10 ; C 20 : 10 val.; 20 val.

Detaliau

Microsoft Word - Naudotojo gidas_aplikacijai_

Microsoft Word - Naudotojo gidas_aplikacijai_ Mokėjimų už automobilio stovėjimą, naudojantis programa m.parking išmaniuosiuose telefonuose, naudotojo gidas Puslapis 1 iš 10 Programa m.parking Vilniuje galima sumokėti vietinę rinkliavą tik už naudojimąsi

Detaliau

Elektroninis degimo reguliatorius ERS 02 ERS 02 LT - Montavimo ir naudojimo instrukcija 2 Elektroninis degimo reguliatorius ERS 02 LT Prieš naudodami

Elektroninis degimo reguliatorius ERS 02 ERS 02 LT - Montavimo ir naudojimo instrukcija 2 Elektroninis degimo reguliatorius ERS 02 LT Prieš naudodami Elektroninis degimo reguliatorius ERS 02 ERS 02 LT - Montavimo ir naudojimo instrukcija 2 Elektroninis degimo reguliatorius ERS 02 LT Prieš naudodami prietaisą, atidžiai perskaitykite bendro naudojimo

Detaliau

PT-32EH Plazminiai lankiniai pjovikliai "Plasmarc" Instrukcijų vadovas (LT)

PT-32EH Plazminiai lankiniai pjovikliai Plasmarc Instrukcijų vadovas (LT) PT-32EH Plazminiai lankiniai pjovikliai "Plasmarc" Instrukcijų vadovas (LT) 0558004746 UŽTIKRINKITE, KAD ŠI INFORMACIJA PASIEKTŲ OPERATORIŲ. PAPILDOMŲ KOPIJŲ GALITE GAUTI IŠ TIEKĖJO. DĖMESIO Šios INSTRUKCIJOS

Detaliau

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Hidraulinių bandymų reglamentavimas ir praktika LR teisės aktai reglamentuojantys hidraulinius bandymus 1. Elektrinių ir elektros tinklų eksploatavimo taisykles (patv. 2012-10-29 d. įs. Nr.1-211); 823.

Detaliau

Dacia SANDERO STEPWAY ĮRANGA IR KAINOS SANDERO STEPWAY kaina KLASĖ KODAS KĖBULAS Variklis Pavarų dėžė Kaina STEPWAY LAUREATE SA2-SL90GEC Hečbekas TCe

Dacia SANDERO STEPWAY ĮRANGA IR KAINOS SANDERO STEPWAY kaina KLASĖ KODAS KĖBULAS Variklis Pavarų dėžė Kaina STEPWAY LAUREATE SA2-SL90GEC Hečbekas TCe ĮRANGA IR KAINOS SANDERO kaina KLASĖ KODAS KĖBULAS Variklis Pavarų dėžė Kaina SA2-SL90GEC Hečbekas TCe 90 mechaninė 11 136 SA2-SL90GIEC Hečbekas TCe 90 LPG mechaninė 12 025 SA2-SL95DED Hečbekas dci Blue

Detaliau

Rockwool LIETUVA Grindų šiltinimas Tarpauštinių perdangų ir grindų ant grunto šilumos ir garso izoliacija

Rockwool LIETUVA Grindų šiltinimas Tarpauštinių perdangų ir grindų ant grunto šilumos ir garso izoliacija Rockwool LIETUVA Grindų šiltinimas Tarpauštinių perdangų ir grindų ant grunto šilumos ir garso izoliacija Garso izoliavimas SMŪGIO GARSO IZOLIAVIMAS Smūgio garso izoliavimo rodiklis nusako tarpaukštinės

Detaliau

Microsoft PowerPoint - AFC Kaunas dalis - Kopija

Microsoft PowerPoint - AFC Kaunas dalis - Kopija AFC technologijos užtikrintumui, lengvesniam darbui ir laiko taupymui 1. IMI Heimeier 90! Prisistatymas. 2. Kas tai AFC? 3. Eclipse. Plačiausias asortimentas mažų šildymo, vėsinimo prietaisų reguliavimui,

Detaliau

Prašymo taikyti galutinio vartojimo, laikinojo įvežimo, laikinojo įvežimo perdirbti ir laikinojo išvežimo perdirbti langeliuose įrašomi duomenys: 1. P

Prašymo taikyti galutinio vartojimo, laikinojo įvežimo, laikinojo įvežimo perdirbti ir laikinojo išvežimo perdirbti langeliuose įrašomi duomenys: 1. P Prašymo taikyti galutinio vartojimo, laikinojo įvežimo, laikinojo įvežimo perdirbti ir laikinojo išvežimo perdirbti langeliuose įrašomi duomenys: 1. Pareiškėjas Įrašomas tikslus pareiškėjo pavadinimas

Detaliau

Naudojimo instrukcijos

Naudojimo instrukcijos Naudojimo instrukcijos Spalvotas skystųjų kristalų monitorius Svarbu Atidžiai perskaitykite šias Naudojimo instrukcijas ir Įrengimo vadovą (atskira knyga), kad susipažintumėte su saugiu ir efektyviu eksploatavimu.

Detaliau

Dacia Logan

Dacia Logan Visiškas saugumas bet kokiomis sąlygomis Užpakaliniai atstumo jutikliai* pypsėjimu įspėja vairuotoją apie artėjančias kliūtis. Norint dar didesnio saugumo ir patogumo galima naudoti kartu su atbulinės

Detaliau

CIVILINĖS AVIACIJOS ADMINISTRACIJOS DIREKTORIUS Į S A K Y M A S DĖL MĖGĖJIŠKOS KONSTRUKCIJOS ORLAIVIŲ GAMYBOS, JŲ TINKAMUMO SKRAIDYTI NUSTATYMO IR NAU

CIVILINĖS AVIACIJOS ADMINISTRACIJOS DIREKTORIUS Į S A K Y M A S DĖL MĖGĖJIŠKOS KONSTRUKCIJOS ORLAIVIŲ GAMYBOS, JŲ TINKAMUMO SKRAIDYTI NUSTATYMO IR NAU CIVILINĖS AVIACIJOS ADMINISTRACIJOS DIREKTORIUS Į S A K Y M A S DĖL MĖGĖJIŠKOS KONSTRUKCIJOS ORLAIVIŲ GAMYBOS, JŲ TINKAMUMO SKRAIDYTI NUSTATYMO IR NAUDOJIMO TAISYKLIŲ 2001 m. gruodžio 27 d. Nr. 109 Vilnius

Detaliau

Dacia SANDERO ĮRANGA IR KAINOS SANDERO kaina KLASĖ KODAS KĖBULAS Variklis Pavarų dėžė Kaina ACCESS SA2-AC75GEC Hečbekas Sce 75 mechaninė AMBIANC

Dacia SANDERO ĮRANGA IR KAINOS SANDERO kaina KLASĖ KODAS KĖBULAS Variklis Pavarų dėžė Kaina ACCESS SA2-AC75GEC Hečbekas Sce 75 mechaninė AMBIANC ĮRANGA IR KAINOS SANDERO kaina KLASĖ KODAS KĖBULAS Variklis Pavarų dėžė Kaina ACCESS SA2-AC75GEC Hečbekas Sce 75 mechaninė 7 509 AMBIANCE SA2-AM75GEC Hečbekas Sce 75 mechaninė 8 430 AMBIANCE SA2-AM90GIEC

Detaliau